Patio Photo

Luksus ideer til at skabe terrasser

I mange år brugte vores folk forstæder udelukkende til dyrkning af grøntsager og frugter - det vil sige "weekendarbejdsområder" og sommerlejrelejer. I det sidste årti har synspunkterne om brugen af ​​dacha ændret sig meget: der opstod smukke græsplæner, raffinerede pergolaer, havehuse og havesvingninger.

Rustens æstetik harmonisk sammenflettet i arbejdets æstetik i køkkenet og på nogle steder og udstødt det helt.

I dag er speciel interesse skabelsen af ​​en hyggelig gårdhave i landet, hvor du kan slappe af fra travlheden i verden og tage gæster.

Patio - er støder op til huset en lille brolagt indre udendørs gårdhave. Smukke gårdhave navn lånt fra spansk og kunst draw gårde har sine rødder i antikken og middelalderen, når sådanne områder ramt hans pomp og rigdom - springvand og vandfald, celler med sangfugle, dyre vaser, tæpper og puder.

I vore dage er terrassen betragtes som et element i landskabet design, som gør det muligt for sine forstæder acres arrangere originalen i stil og unikke hjørne på ideen om komfort og afslapning.

At skabe en gårdhave i landet er meget realistisk. Det vigtigste - at bestemme, hvad du har brug for et sådant hjørne i landet. Afhængigt af formålet vil dimensioner, materialer og omkostninger være helt forskellige - fra "ingenting overhovedet" til solide investeringer.

Forskellige steder - forskellige og gårdhave

Den klassiske variant af terrassen er direkte på bagvæggen af ​​huset. Hvis det har en dør, øges bekvemmeligheden mange gange: Du kan nemt og hurtigt. Fjern og tag klar retter og opvaskemidler, og fjern om nødvendigt møbler.

Et hyggeligt hjørne lige ved hoveddøren er bekvemt for ensomme sommerboere eller ældre slægtninge, der bor i landet med dig. Smukke blomstersammensætninger er behagelige for øjet, og nærheden af ​​døren giver dig mulighed for hurtigt at komme ind i huset, hvis det er nødvendigt.

Hvis du ikke kan (eller ønsker) at binde til terrassen væggen derhjemme, kan du arrangere i en hvilken som helst praktisk sted, beskytter mod nysgerrige blikke specielt rejst faste hegn af træ eller plast. Holdbar gulvbelægning, korrekt samlet op møbler og tilbehør vil gøre terrassen en fuld ekstra rum, hvor lykkelig familie vil være alle de gratis tid.

Hegnet skal ikke være rektangulært. Lige her kan sådanne usædvanlige konturer og glatte kurver gøre din gårdhave til en fremhævning af hele landet.

Og du kan arrangere en gårdhave på et specielt bygget sted lige midt i haven - du får et charmerende hjørne til hvile og afslapning.

Til venlige møder, som nogle gange forsinkes langt ud over midnat, kan terrassen placeres overalt i villaområdet ved at bygge et baldakin. En obligatorisk betingelse for behagelig hvile om aftenen og om natten er korrekt belysning, og lige under en baldakin er det praktisk at placere lamper.

Et sted til en sådan gårdhave kan vælges i et fjernt hjørne af haven, hvor du ikke får et nysgerrig udseende fra siden, heller ikke irriterende støj. For at gøre dette er det tilstrækkeligt at finde eller frigive 2-4 kvadratmeter af plottet, lave et dæksel og placere et bord med to stole eller stole. På et sådant sted vil det være dejligt at gå på pension og tilbringe en romantisk sommer.

For en familie eller til møde med venner for at finde et sted lidt mere plads. Og hvis terrasse på to helst visuelle privatlivets fred, at noget slappe i selskabet vil være den bedste løsning blot visningen - på en smuk græsplæne, naturskønne landskab, en kunstig dam eller pool.

Terrassen, som selve dachaen, er realiseringen af ​​smagen af ​​dens ejer. Nogen kan lide en overflod af indretning, og nogen tolererer ikke mindst et minimum af "unødvendig tull". Patio accepterer alle designelementer - det vigtigste er, at du føler dig komfortabel og hyggelig på din gårdhave.

Hvad kan dekorere terrassen i landet?

Elegant og munter gøre din terrasse slyngplanter og gryder med rigelig planter både på vandrette flader og lodrette skillevægge. Især farveskema er let at samle op for enhver smag.

Original ser usædvanlige vægindretning, suppleret med udendørs vaser og have figurer. Du kan således dekorere terrassen i national eller retro stil, give den en fabelagtig eller eksotisk farve.

Sofistik og charme af sommeren er buer og pergolaer, tvundet med grønne og blomster. Og de dekorative puder på bænke og stole vil føje hjem komfort og ro.

Det er i gården perfekt fit brazier. Og det er ligegyldigt, stationært eller bærbart. Det vigtigste er, at det skal være i overensstemmelse med den stil, du har opfattet. Du vil se - tilstedeværelsen af ​​en brazier vil straks gøre din gårdhave til et yndlingssted for at samle familie og venner.

I stigende grad har haven gårdhave en have swing. Dette er en god ide, så du kan gå på pension, læse en bog eller lukke øjnene, forkæle drømme under let, konstant svajning.

Patio - et sted for uendelig kreativitet og flyvningen af ​​fancy. Senge, stream, vandfald, klippehave og alpine have, en dam og have figurer, romantiske lys Solar - velvalgte elementer i landskabet design vil give din terrasse ekstra charme og charme.

Patio på hytten: råd om arrangementet og 80 utroligt hyggelige ideer med egne hænder

Hyggelig dacha-version af terrassen i det traditionelle design

Terrassen på dacha, hvoraf fotos kan ses nedenfor, er et veludstyret hyggeligt hvilested, omgivet på alle sider eller delvist ved en hæk. Terrassen er på ingen måde en innovation, sådanne arkitektoniske elementer var til stede selv blandt de gamle rige i Rom. I den moderne verden er terrassen til hytter en uundværlig egenskab i Middelhavslandene og Latinamerika, hvor solen og varmen skinner hele året rundt. For nylig har beboere med forstæder også givet dette element af arkitektur stor opmærksomhed. I udseendet ligner terrassen nogle gange en terrasse, så nogle mennesker tror at det er det samme. Men der er stadig forskel på de to designs.

Terrassen er altid over jorden. Det er en integreret del af huset og har begrænsninger i form af gitter. Terrassen er en del af det lokale område. Populariteten af ​​terrassen i dag er bestemt af udviklingen af ​​landskabsdesign. Derudover, i de varme sommers tid, et så hyggeligt sted at slappe af, da det er umuligt forresten. Den smukke gårdhave er et godt alternativ til stuen. I den varme årstid er gæsterne meget mere behagelige at tage i frisk luft omgivet af blomster og natur.

Lille gårdhave med en luksuriøs panoramaudsigt

En rummelig terrasse under en baldakin vil redde dig fra regnen og fra den brændende sol

Patio på hytten omgivet af en grøn have

Selv på et lille område kan du placere en hyggelig terrasse til hvile

Til dette formål er landets terrasser udstyret med alt nødvendigt, uden hvilket det er umuligt at fejre.

Design til terrassen er valgt i overensstemmelse med præferencerne for alle familiemedlemmer og mulighederne for området. Næsten alle disse hvilende hjørner er omgivet af blomsterbed, små springvand, buske og træer.

På dacha er terrassen oftest bygget:

 • hjørne, hvis hovedstrukturen har et "P" eller "G" -form
 • multi-level;
 • balkon;
 • terrasse med grill;
 • på bagvæggen af ​​huset;
 • hoveddøre foran indgangen;
 • gårdhave-solarium.

Hvis gården er udstyret omkring husets omkreds, giver dette en udvidelse af husområdet. Fordelen ved hjørnehallen med "P" eller "G" -formet form er indlysende, i dette tilfælde er den beskyttet straks fra flere sider.

Et sådant element af arkitekturen på stedet kan planlægges således, at direkte fra terrassen havde vacationers mulighed for at komme ind i stuen eller et andet rum i huset. For eksempel arbejder på kontoret, kan ejeren tage en kort pause og gå ud i luften for at nyde ensomhed og natur.

Hyggelig terrasse ved hytten

Patio i hytten med en hjørnesnit sofa

Patio med bio-pejs på terrassen

Luksuriøs gårdhave med pejs og under fortelt

En gårdhave med swimmingpool i landet er også en god mulighed. I gårdhave området passer perfekt til et lille kunstigt reservoir, som i kombination med det lækre grønne landskab vil skabe et ideal for forstædernes afslapning.

For at sikre at feriegæster har mulighed for at nyde skyggen og solbade, skal der monteres en udtrækkelig baldakin, som enten automatisk eller manuelt kan fastgøres eller trækkes tilbage. Denne baldakin beskytter i dårligt vejr mod fugt, men i varme fra direkte sollys.

Endnu mere for nylig blev indgangen til beboernes indbyggere og deres gæster mødt af blomsterbed og forskellige bænke, nu er denne rolle forbeholdt en smuk og komfortabel gårdhave. Indgangen kan indrettes:

 1. en miniature springvand;
 2. original alpine slide
 3. gips eller bronze statuer;
 4. blomsterbed
 5. moderne stilfulde hegn.

Patio i haven ved hytten med et fremragende landskabsdesign

En åben gårdhave med pejs omgivet af en høj grøn hæk fra busken

Patio i engelsk stil med små folde stole

Ikke-standardiserede løsninger til terrasser

Nogle sommerhuse har et meget lille område, i denne situation vil en multi-level gårdhave være passende, hvilket også vil være en udsmykning af facaden. En fremragende løsning er en balkon gårdhave, hvis området på balkonen giver dig mulighed for at udstyre et lignende hvilested.

Terrassen på taget er en snedige løsning i situationen, når stedet er lille, og taget af huset er fladt og ret omfattende i området. Her kan du ikke bare slappe af, solbade, men endda planteplanter. Imidlertid kræver arrangementet af en sådan zone forudgående samråd med bygherrerne.

Højdepunktet af enhver dacha vil være en gårdhave med grill, hvilket er særligt hensigtsmæssigt på en stor grund. For hvert landskabsdesign kan du hente det mest passende udstyr, hvor du kan bage kød, grøntsager, fisk og lave andre produkter. Sortimentet af sådanne picnic enheder i dag er usædvanligt bredt.

Patio i middelhavsstil med grill

En lille hyggelig gårdhave på gården sparer fra nysgerrige øjne

Corner cottage patio under en stationær paraply

Patio med mørke kurvemøbler og bio-pejs i hytten

Patio i haven under den trellised baldakin

Patio med kurvemøbler og en stor pejs

Tilføj til gæstfri hjørne foran huset kan være kurve stole, et lille bord, mini-sofa og endda en hængekøje.

Råd: Det anbefales ikke at plante blomstrende træarter rundt om terrassen, da det smuldrende løv vil ødelægge hele landskabet. Skal rydde op på dette område hver dag.

Før du begynder at bygge en gårdhave, skal ejeren vælge det rigtige sted på stedet. Som regel vil der blive tildelt en zone mellem huset og haven. Derfor, hvis husbygningen stadig er på designstadiet, skal den fremtidige ejer sørge for et passende sted på planen, hvor det vil være muligt at udstyre terrassen i dacha med egne hænder.

For at få en ide om, hvordan en moderne gårdhave skal se ud, er det nødvendigt at gennemgå mange forskellige billeder af lignende arkitektoniske strukturer. Det er ikke nødvendigt at gentage alt præcist som i et billede fra internettet, du kan kun låne nogle detaljer om ideen og tilføje noget af dit eget.

Der er flere designretninger til udsmykning af terrassen, du kan vælge en af ​​dem:

 • landlige stil - maleriske pergolaer, kurvemøbler, træbænke;
 • Japansk stil - sten gulv, bambus dekorationer og bonsai;
 • Middelhavsstil - elementer af hvid farve, træbasis, terracotta blomsterpotter;
 • Moorisk stil - lyse nuancer af design, farverig imponerende mosaik på gulvet.

Patioområde i landlig stil

Japansk stil i udformningen af ​​terrassen

Industriel gårdhave i industriel stil

Det ideelle rekreative område opnås på det sted, hvor huset har form af bogstavet "P". Det er i denne afsondrede barneseng, lukket fra nysgerrige øjne, og du bør planlægge terrassen området. Strukturer kan have enhver form, fra strenge geometriske (rektangel, cirkel, oval) til helt ujævn.

Det vigtigste, der hvilede på et sådant sted var glædeligt og behageligt. Landskabet for dette "himmelske hjørne" er valgt i overensstemmelse med de ydre og tildelte midler. Hvis huset selv er luksuriøst og dyrt, skal terrassen matche det.

Hvis ejeren af ​​huset ikke ved, hvordan man skal udstyre terrassen, skal han henvende sig til professionelle designers hjælp.

Tip: For at kunne bestemme størrelsen af ​​den fremtidige gårdhave skal du estimere det maksimale antal personer, der besøger stedet og beregne området på en sådan måde, at det for hver feriegæster var mindst 3 m 2.

Smukt indrettede gårdhave i middelhavsstil

Romantisk cheby-chic i udformningen af ​​terrassen

Modest patio i landet i engelsk stil

Sådan dekorerer du en gårdhave - stadierne af arbejdet

For at sikre, at gårdhaveområdet er så behageligt som muligt, skal du tænke det igennem. Det er nødvendigt at passe ikke kun på scenen, men også på de materialer, der dækker sporene og bunden af ​​stedet.

Bulkmaterialer, såsom sand, grus og udvidet ler, bør undgås. For det første er det ikke praktisk at gå på en sådan overflade. For det andet vil rengøring af området være meget vanskeligt. Det er bedst at bane bunden:

 1. belægningsplader;
 2. klinker mursten;
 3. med keramisk granit;
 4. natursten;
 5. betonplader.

En standard flise til terrassen området kan erstattes med små småsten

Terrasse område dækket med massive stenplader

Standardversionen af ​​terrassen med brug af belægningsplader

Ethvert af disse materialer kan lægges på opløsningen eller ved en tør metode. I ekstreme tilfælde, for at installere basen, kan du bruge trædæk, lavet af materialer imprægneret med antiseptiske forbindelser. Men det skal huske på, at en træbeklædning stadig ikke kan tjene så længe som nogen af ​​de ovennævnte.

Det område, der vælges til terrassen, skal frigøres fra græsset ca. 15 cm dybt. Primerlaget skal være godt jordet og behandlet med et herbicid, som forhindrer spiring af ukrudt. På toppen skal du hælde et lag sand eller grus, og kun så kan du lægge fundamentet, som langs omkredsen skal være dekoreret med en kantsten.

Tip: Når du lægger fundamentet, kan du bruge en kombination af forskellige materialer, farver og former. For eksempel bør centeret på webstedet være dækket med natursten eller belægningsplader, og grænserne skal mærkes med brosten. Spor, der nærmer sig resten, bør kombineres med hovedmaterialet.

Til hjørnet for rekreation var funktionelle til enhver tid på dagen, skal du tage sig af dens dækning. Her ser lygterne og haven fakler meget originale ud. Belysningsanordninger kan anbringes på væggen af ​​huset ved siden af ​​terrassen.

Store keramiske fliser på terrassen i stil med en cheby-chic

En træplatform er også velegnet til en gårdhave

Patio i landet: Billeder af de bedste landskabspleje muligheder

For at sikre at alle gæster er komfortable, er det nødvendigt at give både et skyggefuldt og et soligt område i gårdhaveområdet. For at skabe en skygge, kan du installere dekorative baldakiner eller pergolaer, der vil blive snoet ved at klatre planter, for eksempel:

Camping er altid forbundet med en masse grønt. I dette tilfælde er de snoede grønne mest hensigtsmæssige, når det er nødvendigt at skjule en ubehagelig væg. Hvis væggen er ideel i sit udseende, bør den fremhæves tværtimod ved at hænge en beholder eller potter af blomster. I hjørnerne af området anbefales det at lægge i kar med cypres eller lavendel.

Dacha gårdhave med et omfangsrige lysthus, på den ramme, hvor dekorative druer er lanceret

Hyggelig terrasse i haven med et smukt landskabsdesign og en overflod af blomstrende planter

Hjørnehytte patio i en moderne stil med nåletræer og blomstrende planter

I et skakbræt mønster, skiftevis med fliserne, kan du installere flere små blomsterbed. I stedet for små blomsterbed er det muligt at udstyre en stor blomsterhave eller endda et træ, der var på stedet, før man laver en gårdhave. I skyggen af ​​et sådant træ på en solskinsdag vil det være behageligt at slappe af, ligge på en liggestol.

Patio, der ligger fra huset i afstanden, bør være zoneret med høje buske, hvilket vil skabe en atmosfære af privatlivets fred og beskytte resten fra vinden. Efter at være genforenet med naturen, er det helt muligt at beskytte dig mod importerende myg med et glas lysthus. Velhavende mennesker har råd til en sådan fornøjelse.

Miniature land terrasse i den grønne have er en mulighed for store naturelskere

For en sommer gårdhave i en strand stil, sådanne planter som yucca

Små tuja plantet rundt på terrassen vil glæde øjet

Tips, der vil hjælpe, når du arrangerer terrassen i landet

 1. For at beskytte haven gårdhaven fra nysgerrige øjne, kan du bruge en plast eller metal ramme, plexiglas. Camouflage nettet vil helt sikkert passe fans af militære emner.
 2. Vælg et sted til en gårdhave, du har brug for enten på en lille bakke eller på en flad grund. Ellers vil det være fugtigt i regntiden.
 3. Hvis plottet ikke giver dig mulighed for at opbygge en gårdhave på en bakke, skal du sørge for et system med dræning og dræning af regnvand.
 4. En miniature dam kan bygges ved at grave et stort bassin eller et babybad i jorden, og denne mini-dams ornamenter vil være en vandlilje og en dekorativ frosk. For at skabe en stor dam og en pool skal du tiltrække fagfolk.
 5. For at installere springvandet er det nødvendigt at levere et kommunikationssystem (vandforsyning, dræning, strømforsyning).
 6. Når du vælger belysning, skal du være opmærksom på at justere dens intensitet.
 7. Planlæg ikke placeringen af ​​terrassen på stedet, hvor der er inspektionsluge.
 8. Den originale udsmykningsløsning vil blive hængt huse til fugle.
 9. En rigtig murstenovn installeret i et rekreativt område vil ikke kun være nyttigt, men vil også skabe en ekstra komfort på stedet.
 10. Hvis ejeren ikke har mulighed for at installere en stationær eller glidende baldakin over terrassen, kan en stor parasol eller den, der bruges på sommerområder i en cafe, redde fra solens eller regnens strålende stråler.
 11. Aromadizayn - også en original løsning til terrassen. For at skabe en duftende atmosfære, skal du bare transplantere nogle duftende planter fra haven til stedet.

Kompakt gårdhave på balkonen

Selv i en lille gård kan du finde et sted for en hyggelig gårdhave

Terrassen i middelhavsstil ligger på gården

En lille gårdhave beliggende i en afsondret havehave

Dacha gårdhave med trægulv og bløde sofaer til et stort firma

Forskellige ideer kommer til deres tanker i processen med at skabe en dacha "oase". Gløden i den stjerneklare himmel, flammerne i pejsen, vandet, der bobler i springbrønden, er tre elementer, der kan koncentreres på ét sted og nyde den guddommelige hvile med hele familien eller alene.

Patio på hytten (48 billeder) - Produktion og arrangement

De fleste af os har et sted i landet, hvor du kan gemme sig fra den brændende sol i skyggen af ​​planter, gå på pension fra forfængelighed og få glæde af enhed med naturen eller kommunikation i et hyggeligt firma. Ofte er det en gårdhave, hvor det er dejligt at bruge tid til dit yndlingstidspunkt eller hvile. I dag vil vi overveje, hvordan man korrekt placerer og laver en gårdhave i landet med egne hænder.

Den mest udbredte gårdhave (spanske terrassen) var i Romens tid, og var et sted omgivet af høje mure i huset. På nuværende tidspunkt er terrassen i fri luft skjult fra nysgerrige øjne af beskyttende strukturer i form af hegn, skærme eller grønne hegn. Før du beslutter dig for at udstyre terrassen i forstæderne, skal du vælge det rigtige område for det.

Et sted at hvile på sommerhuset

Ofte er en gårdhave tildelt til en platform på landhusets bagvæg.

I dette tilfælde vil den ene side af restzonen være helt lukket, mens andre vil blive beskyttet med griller eller andre enheder eller åben.

Rådgivning: Giv en ekstra udgang i væggen ved siden af ​​terrassen, så du behøver ikke at gå rundt om i bygningen igen, gå i køkkenet eller hvornår du skal skjule vejret.

 1. Arranger stedet i et skyggefuldt, hyggeligt hjørne af haven, hvor støj og nysgerrige blik ikke kan trænge ind.
 2. Ved hjælp af mobile skærme og trellises, faste hegn og gitter, tvundet af smukke planter, kan du endda lave en åben terrasse i haven betinget beskyttet.
 3. En god placering vil være en legeplads ved siden af ​​en kunstig dam, så i varmen bliver luften over det mere frisk og fugtig, hvilket vil øge komforten.

Vælg det mest afsidesliggende sted på stedet

Patioens størrelse og form afhænger af dens funktionelle opgaver:

 • Til et lille afsondret hjørne er der plads nok til et areal på 2-3 m2;
 • ønsker at placere et komfortabelt selskab med 3-4 personer, forberede et sted for 3-4 m2.

Tip: Hvis du vil få autonomi i et forstæderområde, så leje en dieselgenerator til en dacha, der hjælper dig.

Det burde være tæt, som oprindeligt var gårdhaveområdet brolagt. Overvej mulighederne:

 1. Overskrider skønheden i den tidligere version.
 2. Brutte stænger kan danne et lunefuldt mønster, hvilket vil give overfladen en naturlighed og en særlig forfining.
 1. Haveparket, der er lavet af træaffald og polymerer. Det har fremragende præstationsegenskaber. Det overgår naturligt træ, fordi det ikke er tilbøjeligt til at rådne.
 2. Du kan anvende på de åbne områder af pynt af naturligt træ og pyntede, moderne byggemateriale. Udseendet af sidstnævnte er vanskeligt at skelne fra almindelige planker.

På billedet - et dække fra en fortovflise

Forberedelse af basen og stedet lægning

Nedenfor er en instruktion, der giver dig mulighed for selv at gøre arbejdet:

 1. Væg stedet med pinde.
 2. Fjern det øverste lag af jord til en dybde på 100-150 mm.
 3. Fyld rillen med dine egne hænder og niveau den.
 4. Pak det ved at hælde det med vand og udjævne overfladen med rake.

Tip: Bemærk at sandpuden skal være 10-20 mm over jordoverfladen.

Metoden til at lægge belægningen afhænger af materialet. Men under alle omstændigheder skal hvert element passe tæt til hinanden, og hældningen på stedet skal være inden for 1-3˚ mod haven.

 • belægningsplader og betonplader kan lægges direkte på sanden "pude" og fylder afstanden mellem fliser eller sten på toppen af ​​opløsningen eller drys med sand;
 • Trægulv montering på brædder af brædder, indsat i en træramme.

Trægulve

Overvej også ved indretningen drain notbunden bredde på 400 mm og 100-150 mm dyb, der forbinder dem med et fælles opland system. På grund af at patioområdet vil stige 10-20 mm over overfladen af ​​stedet, vil det være lettere at klippe haven græsplæne med haveudstyr.

For at beskytte stedet mod dårligt vejr og brændende sol anbefales det at lave et baldakin af gennemsigtigt polycarbonat. Du kan også bruge flytbare muligheder - telte, som nemt kan flyttes rundt om i området.

Hyggelige landhuse fra en blok af containere med et hvilested

Vi udstyre terrassen

Tidligere sagde vi, at vi kunne bruge en hæk af nåletræer og høje buske til at hylle terrassen.

En interessant tilføjelse til interiøret er planterne plantet i multi-level mixborders eller separat i plantage lommer, samt udendørs vaser.

Kunstig dam - en måde at udstyre en gårdhave på

Tip: Hvis du bruger stedsegrønne planter eller dværgebetændelser, vil du kunne opretholde terrassens skønhed og tiltrækningskraft hele året rundt.

 1. Beskyttende konstruktioner kan være åbent gittervægge, foret med lianer eller krøllede roser.
 2. Brug en lille arkitektonisk indretning - en dacha springvand eller dam, stenstier eller miniature usædvanlige skulpturer.
 3. Fra planter til at give, vælg dem, der fylder duften af ​​det omkringliggende rum:
  • rosmarin;
  • laurbær træer;
  • lavendel;
  • citron eller mandarin træer.
 1. Dekorer væggene af potter med nasturtiums, begonier og ampelnye petunier.

Tip: Når du vælger møbler, styres af dets praktiske, æstetiske appel og ydeevne.

Når du arrangerer terrassen ved dachaen, skal du ikke se på prangende skønhed, men i retning af en ægte hygge, så vil du altid føle dig komfortabel her. Husk, at du opretter en gårdhave til dig selv, ikke for gæster. Ved anvendelse af ovenstående viden håber vi, at du kan gøre dig selv til et hyggeligt hjørne i landet. Videoen i denne artikel hjælper dig med at finde yderligere oplysninger om dette emne.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 3 = 1