Pelargonium ivy-care hjemme

Hvordan man effektivt dyrker Pelargonium Ivy?

Geranium har en meget lignende analog, som blev kaldt pelargonium ivy. Næsten hvert hus vokser eller engang voksede geranium. Det kan også plantes i åben jord. Men i dette tilfælde skal det være omhyggeligt set.

Disse blomster er kendt for mange gartnere, og derfor er de så ofte plantet i forstæder. Ofte er ivy geranium brugt til at dekorere vindueskarme, altaner, terrasser, verandaer mv. Denne plante kan krølle og fylde frie huller i hegnet og endda på små hegn. Også eksperter anbefaler at bruge dette værelse krøllet blomst til at dekorere flade overflader. Hvad skal i virkeligheden være den rette pleje af denne plante?

Ydermere Pelargonium Ivy ligner den mest almindelige ivy. Hovedtræk ved denne plante er unikke glatte fem-lobede blade. I naturen kan snoede stængler vokse i bjergene og endda klatre i stejle klipper. Hjemme har dyrkede sorter stængler 70 cm lange, som er smukt kaskade fra blomsterkrukken.

Blomsterne af denne plante samles i temmelig store og bløde blomsterblomster. På en af ​​dem kan du tælle op til 15 blomster. Pelargonium blomstrer meget lyst og lyst. Eksperter hævder, at der ofte er spektakulære terryblomster af helt forskellige nuancer.

Ligesom andre beslægtede sorter elsker amel geranium solen og vokser usædvanligt, når den udsættes for direkte sollys. Den største fordel ved geranium er dens modstand mod meget høje temperaturer. Om vinteren føler ampel Pelargonium sig godt i rummet. Den optimale temperatur til dyrkning er 20-25 ° C. Hvis gennemsnits temperaturen er lidt højere, skal der udføres regelmæssig vanding af planterne. Så de overlever og fortsætter med at vokse og udvikle sig ordentligt.

Nogle gange forsøger ejerne at temperere planten og selv ved temperaturer under disse, så prøv ikke at skjule det i varme rum. Naturligvis begynder geraniumet i denne sag gradvist at tilpasse sig nye forhold. Men der er stadig en grænse. Ved minus temperatur, vil rigelig geranium simpelthen ikke overleve.

Inden planten plantes, er det nødvendigt at vælge jorden. Jordbunden skal være tilstrækkeligt fugtighedskrævende, sprød og indeholde alle de nødvendige sporstoffer. Men også den vandslippede jord bør ikke være, da rumblomsten kan forringes.

Den mest aktive vækst af anlægget begynder i begyndelsen af ​​marts og slutter i slutningen af ​​efteråret. Hvis geranium ivel transplanteres i en gryde og placeres i et varmt rum, kan det blomstre ca. indtil midten af ​​vinteren.

Nå, selvfølgelig, anbefaler erfarne gartnere omhyggeligt at vælge mineralske gødninger, der introduceres i jorden. Hvis du fodrer geranium med kvælstof, begynder det at vokse hurtigt og blomstre. Hvis tiden ikke ændrer fodringens art, vil planten stoppe med at danne nye knopper. Særligt nødvendigt i dette tilfælde er fosfor og kaliumgødning.

Specialister inden for dyrkning af forskellige planter hævder, at den snoede pelargonium multipliserer på to måder: ved stiklinger og ved såning af de færdige frø.

Oftest bruges den første reproduktionsmetode til at opnå afkom. Hvorfor det sker på den måde, ingen ved, fordi frøene normalt også vokser meget hurtigt og giver et tilstrækkeligt antal unge buske til yderligere plantning.

Frø er sået, normalt fra november til begyndelsen af ​​marts. Naturligvis udføres proceduren derhjemme. Det er meget vigtigt at være opmærksom på belysning. Geranium flaky kræver mindst 12 timer intens lys, så meget ofte forbinder værterne yderligere lyskilder. For at pelargonium skal være veletableret i underlaget og til at erhverve et kraftigt rodsystem, er det nødvendigt at forberede jorden til det. For at forberede jorden, skal du tage 1 del tørv, sand og færdigberedt frø jord. Ved blanding af alle ovennævnte komponenter fremkommer et ideelt medium til dyrkning af pelargoner.

Frøet er plantet i potter. Frøet er nedsænket i jorden i højst 5 mm. Beholderen dækkes derefter med plastfolie, der skaber en såkaldt drivhuseffekt, og tilvejebringer den nødvendige varme til spiring af geranium. Vanding er meget omhyggeligt udført. Det er bedst at bruge en sprøjtepistol.

Korrekt at tage vare på den plantede plante, efter 7-10 dage får du de første skud. Når de er tilstrækkeligt vokset, kan det spytbærende pelargonium transplanteres i separate potter eller i åben jord.

Skæring er også en simpel proces. Stiklinger kan tages i marts eller august. For at få det nødvendige materiale skal du klippe den øverste del af skydningen. Det er bedst at vælge skud på 7-10 centimeter i længden. Det er meget vigtigt, at der er mindst 2 stærke blade på den. Dybere skud skal ikke være mere end 3 cm, ellers blomsten vil ikke vokse. Inden for en måned vil rovsystemet af ivy geranium blive stærkere. Derefter kan du transplantere planten i større potter og andre beholdere. Den første blomstring er først efter den første overvintring.

Hvordan skal jeg passe på en blomst?

For at sikre en passende pleje skal du først vælge den rigtige jord. Det afhænger af det, om planten vil blomstre i fremtiden og bringe de ønskede frugter.

Plumed geranium er ikke meget valgfrit til jorden, men det er dog nødvendigt at give det visse betingelser. For det første kan geranium kun fungere med succes kun i frugtbar jord. For at producere det skal du tage lige stor tørv, en simpel torv og humus. Pelargonium er ikke særlig behagelig i for stor kapacitet, så professionelle anbefaler at plante planten i små potter. Afstanden mellem rødderne og væggene i potten skal ikke være mere end 2 cm.

Pleje af pelargoner er ikke så kompliceret, som det kan synes ved første øjekast. Siden anlægget kommer fra Afrika, elsker det meget solvarme og lys. Den bør placeres på godt oplyste vindueskarme. Hvis der er nogen, så er det bedre ikke at starte overhovedet Pelargonium, da det ikke vil overleve uden en varmekilde, endda en måned, og vil simpelthen lide.

På trods af at geranium kommer fra Afrika, tolererer det heller ikke overdreven varme. Lufttemperaturen skal variere mellem 20 og 25 ° C. Om vinteren er det tilladt at reducere det med flere grader.

Ved for tørt vejr skal du plante vandet rigeligt. Men der skal ikke være stagnation af vand. Hvis fugt er for stor, kan der dannes mug, hvilket ødelægger planten på en destruktiv måde. For at dette kan ske, er det nødvendigt at lave en såkaldt dræning, det vil hjælpe med at fjerne overskydende vand. I køligt vejr skal antallet af vandinger reduceres til 1 gang om 14 dage.

Af det ovenstående kan vi konkludere, at pleje og dyrkning af Pelargonium Ivy er en simpel proces. Til gengæld vil du modtage en ideel plante med frodige grene og lyse farver.

Historien om en af ​​vores læsere Irina Volodina:

Især deprimerede mig øjne, omgivet af store rynker, plus mørke cirkler og hævelse. Hvordan fjerne rynker og poser under øjnene helt? Hvordan håndteres hævelse og rødme? Men ikke så gammel eller ung mand, som hans øjne.

Men hvordan forynge dem? Plastikkirurgi? Anerkendt - ikke mindre end 5 tusind dollars. Hardware procedurer - photorejuvenation, gas-væske pilling, radiolifting, laser ansigtsløftning? Lidt mere tilgængelig - kurset koster 1,5-2 tusind dollars. Og hvornår for hele denne tid at finde? Ja, og stadig dyrt. Især nu. Derfor valgte jeg for mig selv en anden metode.

Vi vælger en ampel plante til en have og et hus - flodflette pelargonium

Brilliant blomstring af pelargonium på vinduer af få mennesker er overrasket. Opretstående buske eller geranium Pelargonium zone er velkendte og elsket af avlerne, men de hang-Downing sorter, der ikke så kendt, og kun vinder i popularitet. Men det er kun nødvendigt at sætte et anlæg i hængende potter eller bruge til at dekorere vindueskarme og altaner, er det klart, at den uhøjtidelige, men utrolig smuk Pelargonium er uundværlige i havearbejde og kan forvandle ethvert område.

Derudover kan Pelargonium peltatum, Ampelian Ivy-Leaved Pelargonium anvendes på lodrette overflader, og om ønsket danner et tæt blomstrende tæppe, hvis det er plantet i en have på et plant areal. Hvordan vokse, formere sig og pleje pelargonium, så planterne så længe som muligt blomstrede, var attraktive og sunde?

Dyrkning af ivy pelargonium

Navnet på vedbendbladet pelargonium, der er repræsenteret på billedet, skyldes formen af ​​blade, det samme som i vedbend, fem-lobet, læderagtigt og glat. I naturen er tynde, men ret stærke skud af denne sort af pelargonium i stand til at klatre stenede bakker, på grund af hvilke planten er dissekeret. Men siden hjemme er pelargonium vokset som en god kultur, stammer op til 70-100 cm i længden danner smukke kaskader og hænger fra potter eller blomsterpotter, giver vinduet, altan eller terrassen en ekstra dekorativ effekt.

Paraplyblomstrer, der kombinerer fra 6 til 15 blomster, er dannet i bihulerne af grønt eller, afhængigt af sorten, varierede blade. I dag kan du finde vedbendbladet pelargonium og med enkle, og med effektive terryblomster af alle toner og nuancer. Det er ikke ualmindeligt for en sort med kontrasterende pletter på kronblade, striber og en skarpt skitseret kant, som i det præsenterede billede af den splattery pelargonium.

Ligesom andre beslægtede arter elsker ampel pelargoniet den lyse sol, den udvikler sig godt og blomstrer med en lang lys dag. Planten tolererer let tørre perioder, og om sommeren blomstrer det smukt udenfor huset, for eksempel uden for et vindue i en balkonboks eller i en blomsterpotte på en privat grund. Samtidig er den optimale temperatur på indholdet 20-25 ° C, men i varme dage med god vanding mister buskene ikke dekorativitet, ikke falmer og ophører ikke med at blomstre.

Hvis ivelistnaya ampelnaya pelargonium er hærdet, skrækker det ikke det kolde snap, men minustemperaturerne for planter er dødelige.

Valg af jordblandingen til plantning af planter, forsøge at gøre jorden vandopløselig, sprød og nærende. Stagnationen af ​​fugt i jorden er imidlertid farlig ved forfaldet af rodsystemet, så omsorg er planlagt, så overfladen af ​​jorden fra den ene til den anden vandner op. Aktiv vækst af buske begynder i marts og slutter med begyndelsen af ​​efteråret. I løbet af denne periode blomstrer pelargoniumet rigeligt, og planter, især de i potter, bliver nødvendigvis fodret.

Det er bedst at støtte buske en gang om ugen, skiftevis økologisk og mineralsk kosttilskud, men ikke blive båret væk ved at indføre nitrogenholdige stoffer.

Hvis jorden er overmættet med nitrogen, Pelargonium reagere hurtig vækst af skud og blade, men blomstrende markant svækkede knopper dannes mindre, og hvis du ikke ændrer ordningen forbindinger helt afsluttet. Til dannelse af frodige blomstrer af ivy pelargonium, fra forår til slutningen af ​​sommeren, er det nødvendigt med regelmæssig anvendelse af kalium og fosforblandinger.

Egnede og komplekse additiver med en overvejelse af disse elementer. Magnesiumsulfat bliver et fremragende hjælp til dyrkeren. Som en topdressing giver denne forbindelse planter med magnesium og svovl og fremkalder lang buddannelse.

Når man tager sig af pelargonium og formering af buske, er det vigtigt at overveje, at ikke kun nitrogen forårsager grøn vækst og stopper blomstringen. Den samme effekt producerer en for stor pot til planter. Derfor er det bedre at give fortrinsret til containere kun til tykkelsen af ​​fingeren, når den plantes, end den eksisterende diameter af rodsystemet. Du kan også plante flere buske i en gryde eller en altanæske, som forhindrer planter i at "glemme" dannelsen af ​​knopper, og vil give sammensætningen en originalitet og pragt.

I slutningen af ​​vinteren eller i marts, trimme de barede stilke og klemme skudene, hvilket gør den ampelic ivy-leaved pelargonium gren.

Ampel Pelargonium: Summer Outdoor

Hvis Pelargonium dekorerer rummet, havde hun ikke behøver at tilpasse sig ændringer i fugtighed, temperatur og lysforhold, den blomstrer hele sommeren i de mest komfortable forhold, der ikke kan siges om de planter, sat op i haven eller ud af vinduet. For gradvis akklimatisering plyuschelistnyh ampelnyh Pelargonium plantet i udvalgte containere buske med ankomsten af ​​varmen begynder at stå udenfor, og sørg for, at planterne ikke falder ind under de minusgrader, og længe var på de direkte stråler fra solen.

I maj eller lidt senere, når det er tid til at gå fra frost, Pelargonium kan sendes til et permanent sted, hvor de vil tilbringe hele sommeren indtil efteråret, når temperaturen begynder at falde til 10-15 ° C Pliashchalistnye Pelargonium går hurtigt ind i blomstringstidspunktet og er meget attraktivt, hvis en række buske blomstrer med kontrasterende farve af blomster.

Vinterbetingelser for ampelisk spytbærende pelargonium

Efter påbegyndelsen af ​​efteråret vendte pelargoniet tilbage til stuen, men ikke i varme rum, men skabte betingelser for dem tæt på vinteren i hjemlandet af planter - i Sydafrika.

 • Til dette formål vælges et let, køligt og tørt sted for pelargonium.
 • Giv en indholdstemperatur i intervallet 7-15 ° C.
 • Reducer vanding, kun fugtning jorden for at undgå, at rødderne dør.
 • Blade og stilke fugtes ikke, top dressing er afsluttet en måned før begyndelsen af ​​overvintring.

I lavsæsonen kræver planter praktisk taget ikke særlig pleje, men det er ikke værd at multiplicere pelargonium på dette tidspunkt. Stiklinger får ikke rod, og buskene er svage og aflange. Hvis der er hjemme, er det svært at skabe skyggen af ​​en sydafrikansk vinter, i august, fra de store planter, afskår de øverste stiklinger og rod dem. Unge planter kan vinter på de kølige vindueskarme inde i huset, og om foråret kan de plantes på altanen eller i haven.

Reproduktion af ivy pelargonium

Forplantning af de lignede sorter af ampelisk spitton pelargonium kan være stiklinger og frø såning.

Den første metode anvendes oftest, selvom frøene af denne art stiger op og giver mange kraftfulde unge buske til afstigning. Frø kan sås fra november til april, da spirerne om vinteren nødvendigvis kræver yderligere belysning, hvilket giver en 12-timers lysdag. For at gøre kimplanterne til et kraftigt rodsystem, lav løs og let jord, bland i lige dele tørv, sand og sod, prædisineret jord:

 • Du kan plante frø i store torvpiller eller potter, uden at grave inokulumet mere end 5 mm.
 • Derefter er afgrøderne dækket af en film eller sat i et drivhus.
 • Vanding er meget præcis. Og ikke at sløre jorden, det er bedre at bruge en sprøjtepistol.

Efter 7-10 dage i det lyse varme rum vises de første skud, og en måned senere kan den unge flaxpelargonium plantes i potter og begynde at fodre.

Reproduktion og pleje af pelargonium i tilfælde af stiklinger udbredelse er heller ikke vanskeligt. Stiklinger opnås i august eller marts, afskæring af de apikale dele af lodret skud. For bedre udvikling er det bedre at vælge skudd på mindst 7-10 cm i længden med to par sunde stærke blade. Rodnet stiklinger udføres i løst underlag, hvor det bearbejdede kul pulver og tørrede 12-15 timer begrave skyder 3-4 cm. Care under opdræt Pelargonium denne metode ligner buske vokser fra frø.

Til beskyttelse af stiklinger er pelargonium bedre at bruge ikke en film og uvævet materiale, der transmitterer fugt og forhindrer dannelsen af ​​kondens.

I løbet af en måned bliver rodsystemet af planter stærkere, og floppy ampel pelargonium kan transplanteres i potter af størrelse. Blomstrende fra unge buske kan forventes efter den første overvintring.

Sygdomme af Pelargonium Split

Da pelargonier ofte plantes i haven eller dekoreret af balkoner i løbet af sommeren, er det svært at undgå udsving i fugt og temperatur. Når man ser på bladene rustne eller tørre pletter, lyse områder eller et gult mosaikmønster, skal blomsterhandleren være opmærksom og tænke på plantens helbred.

Ofte lider det sphaleristiske pelargonium af angreb af skadelige svampe, viral mosaik og chlorose.

Afhængigt af sygdommens art skal buske behandles med specielt beskyttelsesudstyr, de justerer fodring og gennemgår vandingsplanen. For det meste er høj luftfugtighed, mangel på belysning og svaghed af planter hovedårsagerne til pelargoniumsygdomme. Som en forebyggende foranstaltning inden plantning Pelargonium nødvendigvis desinficeret jord, tillader ikke overdreven tæthed af buske, der forhindrer beluftning og provokerer udvikling af svampe og skadedyr.

Når man løsner jorden under planterne, fjernes de gulede og faldne blade, de blomstrede blomstrer er afskåret, og jorden er ikke vandtæt.

Korrekt pleje af splejsede pelargoner hjemme

Pelargonium ivy (Pelargonium peltatum) er blevet populært for nylig. Denne plante tilhører ampel. Denne kultur bliver en vidunderlig dekoration af vinduet og vil se godt ud i hængende vaser og potter.

Ampelnye Ivy-Leaved Pelargonium (Geranium) ideel i lodret havearbejde. Hvis du planter en plante i et haveområde, danner det et kontinuerligt blomstertæppe.

Hvad er forskellen mellem en konventionel geranium og en spatel (ampel)?

Pelargonium har et sådant navn på grund af de blade der minder om Ivy blade. De er svært nok til at røre ved. Derfor forveksles de ofte med kunstige. De adskiller sig fra blade af simpel geranium ved en glat overflade.

Denne type geranium adskiller sig ikke med overdrevne vagaries, men som andre planter kræver det pleje. Fødestedet for kulturen er Sydafrika.

Skuddene når op til 90 cm. Blomsterne kan have form af en kaktus eller en stjerne. De samles i små blomsterstande.

Den største forskel mellem ivy geranium og den almindelige geranium er, at denne geranium er rigelig. Dette tyder på at hendes skud er ikke oprejst, men hænger ned.

Desuden har skud af ampelplanter en meget lang længde, for eksempel i denne plante når de en længde på op til 90 cm. I almindelig geranium er skud ikke høje.

Forskellen er også i bladene. Hvis de sædvanlige Pelargonium blade har en grov overflade, og som om de er dækket med fluff, så er bladene bløde og jævne.

Plioclycate geranium adskiller sig med glatte blade og hængende skud

Dyrkning og pleje af vedbende pelargonium derhjemme

Omsorg for planten er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast. Det er kun vigtigt at overholde en række regler.

Temperatur og belysning

Fordi den overdådige kultur kommer fra afrikanske lande, hun er meget glad for solskin og varme. Derfor, hvis planten er vokset derhjemme - i et hus eller en lejlighed - så er det værd at vælge et sydligt vindue.

Den lyse sol og en lang lysdag giver en lang blomstring af pelargoniet, blomstenes pragt og bladets rige farve.

Kultur tolererer godt tørke, så om sommeren føles planten fint på åbne loggier og i haven.

Men selv i den varmeste tid mister blomsten ikke sine dekorative egenskaber. Det er nok at vandet planten kvalitativt og rigeligt.

Den optimale temperatur om vinteren er -15 grader. For at overleve kølingen bør ampel pelargonium hærdes. Plantet tolererer dog ikke frost.

Planten elsker sollys og varme, tolererer godt tørke

Fugt og vanding på forskellige tidspunkter af året

I varme perioder kræver geranium ofte vanding. Men hæld ikke blomsten, fordi stagnationen af ​​vand i gryden vil føre til dannelsen af ​​mug. For at forhindre forekomsten af ​​skimmel anbefales det at dræne.

Sprøjtestøbning Pelargonium ivy. Dette skyldes deres manglende evne til at fugt. Indgangen af ​​vand på dem kan forårsage en række sygdomme, herunder henfald.

Denne kultur foretrækker frugtbar jord. Til fremstilling af en ideel jord til en gran geranium er det nødvendigt at tage i lige store dele:

Vælg ikke for meget kapacitet til en plante. Det anbefales ikke at forlade mere end 2 cm mellem rhizomet og væggene i plantekrukken eller planten.

Også denne kultur elsker top dressing. Det anbefales at fodre det i blomstringsperioden. Som foder ved hjælp af en blanding af kalium og fosfor.

Forskellige komplekse additiver anvendes også, hvor disse mikroelementer dominerer. Derudover er det godt at fodre geranium med magnesiumsulfat. Magnesium og svovl bidrager til den lange dannelse af knopper.

Hvis jorden er for rig på kvælstof, vil buskene og bladene vokse meget aktivt, blomsten vil være knappe. Den rigelige vækst i grønne områder kan imidlertid fremkalde ikke kun en stor mængde kvælstof, men også en for stor pot.

Foder planten helst en gang om ugen. Det er ønskeligt at skifte mineralsk og organisk gødning. Men kvælstofgødning bør ikke transporteres væk.

Det er godt at fodre geranium med magnesiumsulfat, svovl og kobber

Reproduktion: stamme og frø - hvad skal man vælge?

Denne sort af pelargonium kan formeres ved to metoder: stiklinger og frø.

Reproduktion af frø har mange nuancer. Det er denne teknik, der kan få meget materiale til plantning. Frø kan købes i forskellige blomster- og gartnerier.

Men såning frø er en kompleks proces. Nogle gange har erfarne blomsterproducenter foretrukket at udbrede kulturen ved hjælp af stiklinger.

Frø sået fra november til april. Om vinteren har Rostock brug for ekstra lys. For at udvikle et kraftigt rodsystem, skal jorden være løs og lys.

Frø er sået i tørrepotter eller tabletter. Frøene må ikke begraves dybere end 5 mm.

Beholderen med afgrøder anbefales at blive dækket af en polyethylenfilm. Til kunstvanding er det bedre at bruge en sprøjtepistol.

En måned efter udseendet af de første skud bliver dybderne dyppet på enkelte tanker. Fra dette øjeblik skal pelargonium fodres.

Voksende Pelargonium Split Leaf fra Frø:

Stiklinger formerer denne stiklinger meget oftere. Skær fra toppen af ​​lodret skyde skud fortrinsvis i august eller marts. Det anbefales at vælge skud, hvis længde ikke er mindre end 7 cm. Det er godt, hvis de har et par gode blade.

Skuddene tørres i 15 timer og forarbejdes med kulpulver, og derefter rod i en løs jord. Det er umuligt at uddybe stiklinger i jorden mere end 4 cm.

Eksperter anbefaler ikke at dække containere med stiklinger med en polyethylenfilm. Det er ønskeligt at gøre husly med et uvævet materiale. Det transmitterer perfekt fugt og forhindrer dannelsen af ​​kondensering indeni.

Forplantning af ampel geranium ved stiklinger:

Plyuschelistnaya pelargoniya - en meget delikat plante. Derfor bekæmper det ofte forskellige sygdomme.

De hyppigste er sygdomme:

 • svamp Botrytis. Årsagen er overdreven hydrering. Det fremstår i form af brune pletter og dannelsen af ​​en grå kanon på dem. Antallet af pletter stiger konstant, bladene falder af. Hvis planten er blevet transplanteret, skal den transplanteres i en anden gryde. Berørte områder skal fjernes ved sprøjtning med fungicider;
 • rot af rodsystemet. Årsagen til rådne er en overvægt af fugt. Rot derefter passerer til stilken. Farven bliver brun, skift til sort. Det er nødvendigt at erstatte jorden med en, hvor vand ikke vil stagnere. Desuden bør man ikke transporteres væk med nitrogenholdige gødninger;
 • bakterielle sygdomme. Årsagen er forskellige mikroorganismer. Sygdomme fører ikke til kulturens død. Stammen mørkere og falder efterfølgende. Behandlingen består af regelmæssig sprøjtning og ukrudtsbehandling.

Sygdomme af Pelargonium Splitose: Botrytis svampe, rodrot, bakterie sygdomme

Pelargonium tiltrækker ikke kun mennesker, men også skadedyr. Disse omfatter:

 • mider påvirker ofte planten. Udseende i form af gule pletter på bladene og gradvis visning. Årsagerne er for høj temperatur og tør luft. En mild skade behandles med sæbe og mineralolie. Hvis skadesgraden er høj, er der behov for kemiske præparater, for eksempel Molniya, Ditoks, Bi-58 og andre;
 • Den geraniums elsker er vedbend. Det viser sin aktivitet i form af hvirvlende og gulede blade. Blade, hvorpå bladlusene lever, skal afskæres eller vaskes med sæbevand. Narkotika omfatter Iskra, Aktara, Tobaksstøv og andre;
 • thrips - et andet skadedyr. Det fremstår som en kork på undersiden af ​​blade. Det fører til deformation af bladene og dannelsen af ​​pletter på blomsterne. For at forhindre udviklingen af ​​thrips hjælper klæbrige blå fælder. Bruges også stoffer - "Aktara", "Biotlik" og andre.

Skadedyr af pelargon: bladlus, bugter og kvaler

Således vil plantning af vedbendspelargoniet medføre en masse fornøjelse, da Blomsten er dekorativ, farverig og storslået.

Lange hængende skud vil dekorere gulv og hængende gryder og blomsterpotter.

Pas på denne sort Pelargonium er let. Solen, den øverste dressing og det korrekte vandingsregime er alt, hvad der er nødvendigt for den smukke blomstring af ivy pelargonium!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 − = 4