Plasthylder til badeværelset

Plasthylder til badeværelset

Rationel et lille badeværelse plads kræfter bruger utraditionelle stilistiske løsninger til det indre, hvor en lille hylde, der kan være højdepunktet i hvilket ikke var nok til at fuldende billedet. Plasthylder til badeværelset med deres forskellige former og en overflod af farver, der kan plastik, kan hjælpe designeren, når man opretter et unikt interiør.

Materiale til plasthylder

Plast hylder i badeværelset ethvert rum er normalt lavet af høj kvalitet termoplastisk plast, som erhverver plasticitet, når det opvarmes og antager en forudbestemt form, og nedkøling, erhverver den nødvendige styrke. I industriproduktionen anvendes hovedsagelig tre slags plastik: polystyren, polypropylen og ABS plast.

FAQ: Plasthylder til badeværelset lavet af ABS plast har den højeste styrke og holdbarhed, Bevidst er materialet brugt i bilindustrien. Mindre lastet produkt i form af små kopper for tandbørster eller små plast hylder til bad opbevaring sæber og shampooer er støbt med polystyren og polypropylen.

For at kunne bruge det lille rum så rationelt som muligt, bør plasthylderne i badeværelset besætte det rum, der ikke er egnet til anden brug.

 • Hjørnet plasthylde til badeværelset er en af ​​de bedste løsninger, når intet bruges til at rumme shampoo, sæber og svampe. Lodret orientering på hjørnehylderen giver dig mulighed for at placere et stort antal objekter i et begrænset rum i det tomme hjørne. Oftest har hjørneplasthylder i badeværelset en perforeret bund, så vand kan strømme uhindret, hurtigt tørre ud og forhindre dannelsen af ​​mug.

Hjørne plasthylde i badeværelset kan monteres på et specielt lodret stativ med mulighed for at flytte sektioner eller skrues til sidevæggene. I nogle vedhængsmodeller er der mulighed for vertikal justering ved at permutere sektionerne i specielle riller af rammen. Takket være det praktiske design har muligheden for lodret placering af flere sektioner og høj hygiejnisk belægning, hjørnet plasthylder på badeværelset fortjent stor popularitet;

De hyppigst anvendte typer hylder i badeværelset

 • Hylder under badeværelset - dette er det mest bekvemme sted til at placere de tilbehør, der bruges sjældent, men regelmæssigt. Det er til sådanne genstande opfundet plasthylder til badeværelset, mens de tjener som en beskyttende skærm, skjuler ingeniørudstyret. Nogle eksemplarer af sådanne hylder har et så originalt design, at de tjener ret til at dekorere interiøret. Ubehæftede plads omkring karbad, hvor du kan placere en plastik praktisk hylde til badeværelset kan blive et fristed for husholdningskemikalier, redskaber til mekanisk rensning af rør og tilbehør til rengøring;
 • Den plastiske badeværelsehylde, der sidder fast på siden af ​​badeværelset med specielle fastgørelseselementer, vil tjene som et glimrende sted til at placere toiletartikler under badning og kan nemt rengøres efter afslutning af vandprocedurer;
 • Suspenderede hylder - placeres på de mest nødvendige steder på sidevæggene. Hængende plast hylde kan være et sted at opbevare håndklæder, hylder mindre held anvendes til tandbørster og barbering tilbehør, plast hylde og en lille badeværelse, der er knyttet til væggen nær mixeren, kan tjene som en "sikker havn" for vandlås bundprop. Små hylder af original form, der er installeret på de "rette" steder, kan tjene som en udsmykning af interiøret. På de vandrette elementer af de hængende hylder er sædvanligvis placeret bevægelige kroge, som er bekvemme at hænge en kappe eller tørre håndklædet. Afhængigt af modellen kan den hængende plastikhyldehylde være åben eller lukket i form af en niche med lige eller afrundede kanter;
 • Plasthylder til badeværelset er blevet et populært opbevaringssted for sengetøj og håndklæder, og udstyret med aftagelige plastikbokse kan installeres på ethvert frit sted. Lette vægt og hjul monteret på nogle modeller tillader dem at blive flyttet sammen med indholdet af kasser uden væsentlig fysisk indsats. Plasthylder til badeværelset absorberer slet ikke fugt, men på grund af hullernes perforerede materiale giver de fremragende ventilation af indholdet.

Moderne teknologi giver dig mulighed for at dække plastiske moderne hylder i badeværelset med forskellige maling og påføre belægninger af krom eller forgyldning. Egenskaber af plast tillader efterligning ikke kun farven, men også tekstur af dyre naturlige materialer, således at plasthylden i badeværelset ikke visuelt adskiller sig fra marmor eller træ. Plast hjørne hylde til badeværelset med tilbehør placeret på det er helt sikkert, selv når man leder efter en shampoo flaske med lukkede øjne.

Plasthylderen i badeværelset, lavet af massefarvet plast, falmer ikke, tørrer ikke og kan tjene i lang tid uden at miste sit oprindelige udseende. En bred vifte af modeller af plasthylder giver dig mulighed for at vælge den rigtige mulighed for at skabe et funktionelt og behageligt udseende.

Kopiering af materialer er kun mulig med en indikation af den aktive, ikke lukket fra indekseringsforbindelser til kilden.

Plasthylder til badeværelset, hvilket er bedre

Elementer som plastisk badehylder er installeret på det afsluttende trin af reparationen. De er som regel installeret i alle frie hjørner af rummet. For at produktet skal passe ind i interiøret, skal du omhyggeligt tænke over og tegne dets placering. Du kan selv lave installationen.

Ved installationsmetoden er hylderne opdelt i:

Den første type hylder er designet før reparation. Indbyggede produkter passer harmonisk ind i rummet og bliver dens fortsættelse. Ofte gøres de over en vaskemaskine eller en håndvask. Men for deres installation er visse færdigheder til at arbejde med gipsplader påkrævet.

En nemmere måde at skabe hylder på er at montere en hængende eller et gulv. De kræver ikke installationsproblemer. Suspended er installeret i hjørnerne, over vasken, vaskemaskinen eller i døren. Formen af ​​strukturen kan være:

 • Runde eller ovale, som vil blødgøre rummet
 • Den rektangulære eller firkantede vil gøre rummet mere stramt;
 • med flere vandrette sektioner, der visuelt udvider badeværelset;
 • Vinkel, som giver dig mulighed for at skjule hjørnerne af rummet.

Hylder med døre bruges også, som du kan give tilbageholdenhed til. Tilbehør til badeværelset er lavet af metal, glas, træ, marmor eller plast. Plastudgaven er den mest overkommelige og har samtidig et godt valg af farver og konfigurationer.

Fordele ved plasthylder

Plast er et efterspurgt materiale. Mange af dette materiale tiltrækker på grund af egenskaberne:

 • overkommelig pris - sådan en faktor for mange er afgørende;
 • pålidelighed - plastik er modstandsdygtig over for pludselige ændringer i temperatur og høj luftfugtighed
 • lethed;
 • miljøvenlighed - plast opfylder alle sikkerhedsstandarder;
 • relativ styrke
 • anvendelighed - når det bruges på materialet, er ridser, fingeraftryk og vandstænk ikke synlige;
 • en række nuancer og former for hylder;
 • funktionalitet;
 • Rengøringshastighed - Tilbehøret kræver ikke specielle rengøringsmidler til vask. Hvis det er snavset, er det nemt at rengøre med en sædvanlig sæbeopløsning.
 • brugsikkerhed - hylderen vil ikke brydes, hvis noget er tømt på det og ikke forårsager skade. Selv hvis der opstår en revne, kan plasten let udskiftes med en ny uden store økonomiske omkostninger;
 • enkel installation.

Plasthylder er et glimrende valg for folk med et begrænset budget. Produkterne er ideelle til værelser med høj luftfugtighed, så du kan sikkert stoppe deres valg på dette tilbehør.

På badeværelset skal du skabe komfort og hygge. Alle hygiejneartikler skal arrangeres, så de er nemme at bruge (f.eks. Hjørnet nær badet). Efter at have taget et bad, vil du ikke nå til shampoo i det modsatte hjørne af rummet. Alt skal være på plads og samtidig røre ikke rummet.

For at bestemme hylden skal du tænke på dens formål, og derefter placeringen og formen. Der er flere typer hylder af plast i badeværelset til formålet:

 • hjørne;
 • teleskopisk fra hjørnesektioner
 • hængslet (på væggen);
 • hængslet (på badets sider);
 • gulv.

Hængende hylde på siden på badeværelset hængslet udendørs Teleskop kantet

Forskellige typer af plasthylder til badeværelset er mange, og hver af dem opfylder sin opgave. Til små badeværelsestilbehør (personlige hygiejneartikler). Hylder er ofte placeret i hjørne rummet omkring badet. Dette er det mest ubrugelige sted i rummet hvor hjørnesektionen passer godt. Det er bekvemt at arrangere strukturen i flere niveauer - dette vil give en masse ledig plads til opbevaring af små ting.

Til store genstande (for eksempel håndklæder, pulver til vask og forskellige rengøringsmidler). Brugte gulvplasthylder. Rummet mellem tierne er stort, så store objekter kan passe ind. Dette design tager meget plads og der er ikke altid mulighed for at installere det.

Forberedelsen begynder med hyldernes placering. Hvis det er en lige sektion eller en hjørnesektion, som er monteret på væggen med fastgørelseselementer, er det nødvendigt:

 • Vælg placeringen af ​​dens placering. Du skal tænke omhyggeligt for ikke at skade hende med dine hænder. Det bør være praktisk til brug for alle familiemedlemmer;
 • ved hjælp af bygningsniveauet for at bestemme dens niveauinstallation;
 • udfør markør og roulette markup. For at gøre dette skal du fastgøre hylden på væggen og nøjagtigt notere placeringen af ​​fastgørelseselementerne;

Efter at have valgt et sted er det nødvendigt at sætte mærker på væggen

 • Bestem typen af ​​fastgørelsesdele. For en væg med et stort lag af gips er det nødvendigt at bruge en tykkere og længere selvdrejende skrue end for en solid betonvæg;
 • Ved hjælp af et søm og en hammer tegner du punkter for placeringen af ​​fremtidige huller, hvis flisen keder sig;
 • Bor huller i væggen med en perforator. De bør være lidt mindre end størrelsen på dowel. Dowel må kun anvendes plastik. Træ er mindre holdbart på grund af ustabiliteten til fugt;

Forberedelse af hullerne til hylden

 • kør dowel i hullet;

Selvdrejende skruer til sikring af hylderne fra plastik

 • skru i skruen.

Skruer kan ikke skrues i hullet uden at bruge en dowel. Over tid kan fastgørelseselementet løsne og hylderne går i stykker.

For at sikre pålidelig vedhæftning af tilbehør har du brug for:

 • Når du borer huller i flisen, skal du først nøjes med hullet og derefter bore i 2 faser: første flise og derefter selve væggen;
 • At lave et hul i flisen er bedre end en vindende boremaskine. På grund af dette vil materialet ikke blive beskadiget;
 • en mur af skum beton kan bores med en boremaskine, men for mursten og beton er det nødvendigt at erhverve en perforator;
 • Fastgørelsen bliver bedre bevaret i en mursten eller betonvæg. Hvis overlapningen er lavet af gipsplader, skal skruerne skrues ind i aluminiumsprofilen.

Montering af en hylde på gipsplader

 • små hylder er fastgjort til korte skruer. Og for større strukturer er det bedre at gøre fastgørelsen længere, så hylderne ikke falder under objekternes vægt;
 • I stedet for de sædvanlige fastgørelseselementer er det ikke nødvendigt at anvende sugekopper, som nogle hylder er udstyret med. Dette er en upålidelig version af installationen: Under vægten af ​​objekter kan strukturen til enhver tid brydes.

I nogle tilfælde kan nogle smøre overfladen af ​​sucker med lim "Moment". Hylderne holder fast, men på overfladen af ​​flisen forbliver spor af lim, hvis hylden skal fjernes. Derfor er en pålidelig mulighed at fastgøre hyldefastgørelserne.

Installation af teleskopmodel

Teleskophylde kræver ikke specielle fastgørelser med skruer. Det er en simpel konstruktion af et rør og flere hylder, der er fastgjort til det. Røret er monteret mellem badekarets og loftets side, og hylder er allerede installeret på den. En sådan hylde er vinklet og kommer i kontakt med de to nærmeste vægge.

Ved montering af teleskopstrukturen skal der tages hensyn til flere anbefalinger:

 • at erhverve kun en kvalitetshylde. Røret skal være fremstillet af stål eller af holdbar plastik. Billige tynd plast bøjes simpelthen under vægten af ​​hylderne, og enheden vil efterhånden falde. Metal vil holde vægt i lang tid;

Den teleskopiske hylde i demonteret form

 • hylder skal være dybe. Høje sider forhindrer konstant dråbe af forskellige krukker;
 • Tilstedeværelsen af ​​en perforering på bunden af ​​materialet er obligatorisk. Dette vil beskytte mod ophobning af væske, hvilket fører til dannelsen af ​​mug. Yderligere ventilation af hylderne er tilvejebragt;
 • Hylder skal bevæge sig op og ned. På grund af dette kan du selvstændigt justere den ønskede højde;

Teleskophylde

 • Obligatoriske fixativer til hylderne, så de ikke bevæger sig;
 • Når monteret og installeret, skal hylderne være fri til at fjerne. Så du kan vaske det under rindende vand når som helst og ikke tørre det direkte på strukturen. I nogle modeller fjernes hylderne ikke, hvilket meget komplicerer rengøringen.

Teleskopprodukter bliver ikke et eksklusivt tilbehør til værelset. Men for et standard badeværelse er de ret praktiske.

Tilbehør, der ikke kræver montering

Det er ret praktisk at bruge produkter, der ikke skal monteres eller monteres, enten hængslede eller teleskopiske. Disse er gulvmuligheder eller hylder på badets sider. Gulvformerne kan være:

Hjørne passer godt i fri vinkel. Med lige sektioner er det praktisk at placere under vasken, hvis rummet under det ikke er optaget. Fordelen ved sådanne designs er, at de til enhver tid kan flyttes til et andet sted.

Produkter fremstillet af plast kan være af forskellige nuancer. Fordi du kan vælge den rigtige farve til dit værelse. Dette materiale er ret plastik, fordi det er lavet af alle former. Farven slettes ikke under driften, fordi der tilsættes maling til materialet under produktionen og fordeler det gennem hele tykkelsen.

I nogle modeller i produktionsprocessen anvendes der specielle belægninger, som gentager nuancer af sten, træ eller granit. På grund af dette passer hylderne harmonisk ind i interiøret og ser ikke godt ud. Kun det er nødvendigt at få højkvalitetsplastik, fordi billig kan til sidst miste sit oprindelige udseende.

Tilføj en kommentar Annuller svar

Beregning af den krævede mængde materialer

Om webstedet / mission

Badeværelsesreparationer kan være enkle, "sovjetiske" og kan være stilfulde og moderne.

Målet med vores projekt er at hjælpe dig med at lave gode reparationer selv og til laveste pris!

- Kopiering af materialer er kun tilladt med en aktiv tilbagekaldelse til kilden.

Valg af en hylde lavet af plast til badeværelset

Hvert materiale, hvorfra badehyller er fremstillet af plast, glas, træ, keramik eller metal, har sine fordele og ulemper. Disse kvaliteter bør tages i betragtning af alle, der har tænkt sig at omdanne rummets indre til vedtagelse af vandprocedurer. Producenter af moderne badeværelse tilbehør tilbyder en række forskellige muligheder for en række hylder og hylder til opbevaring, hvoraf nogle er lavet af plast.

Plast er det mest populære materiale ved valg af møbler og badeværelse tilbehør.

Tilstedeværelsen af ​​hylder i dette rum er ikke et indfald, men en vital nødvendighed, fordi hygiejneprodukter altid skal være tilgængelige og i armlængden.

Fordele ved plasthylder til badeværelset:

 1. Overkommelig pris. Et vægtigt argument ved design af et trendy og stilfuldt interiør med et beskedent budget.
 2. Funktionalitet. Plast er ikke bange for temperaturfald, høj luftfugtighed og direkte slag af vandstråler, udsættelse for husholdningskemikalier.
 3. Holdbarhed og holdbarhed. Hylder fra højteknologisk ubearbejdet plastik sprækker ikke og taber ikke farvelysstyrken i løbet af en lang levetid.
 4. Convenience. I en lav vægt er højkvalitets polymerhyller ret stabile, rummelige og tåler selv en betydelig belastning.
 5. Forskellige design. Materialet giver dig mulighed for at producere originale, usædvanlige i størrelse og form racks, hylder og kommoder til badeværelset.
 6. Mobilitet, nem transport, montering og installation.
 7. Ukompliceret drift og lethed ved vedligeholdelse. Plastmøbler er nemme at rengøre, tørrer hurtigt.

 • krukkeri;
 • Udseendet af ridser på overfladen under mekanisk påvirkning.

Tvivlsom miljøkompatibilitet af plast er ofte grunden til at nægte at købe hylder til badeværelset af dette materiale. Et dårligt ry blev tjent af producenter af billige plasttilbehør og plastmøbler, som er af lav kvalitet. Sådanne indvendige elementer er ikke kun let at deformere, hurtigt miste deres udseende og funktionalitet, men også give miljøet af skadelige stoffer ved forbrænding og temperaturforskellen (i tilfælde af brand). Det er derfor meget vigtigt at kontrollere før de køber produktet som foreslået, at se på sælgeren hygiejnisk certifikat for overensstemmelse med de oplysninger om giftigheden af ​​materialet og finde ud af nuancerne i produktionen.

På grund af materialets unikke egenskaber kan plasthylder til badeværelset være af mange forskellige former og størrelser. Oval, kvadratisk, rektangulær, trekantet og trapezformet, små og store, lige og bøjede - hylder af enhver konfiguration er tilgængelige, når du bruger plast. Den mest almindelige variant er et sæt identiske sektioner placeret oven over hinanden. Hylderne adskiller sig i funktionalitet.

Typer af plasthylder til badeværelse ved design:

 • enkelt;
 • multi-tiered (bestående af 2-4 sektioner);
 • med åbne hylder;
 • med døre;
 • med skuffer.

Efter placering og vedhæftningstype:

 • væg;
 • hjørne.
 • stationær (hængslet, stift fastgjort til væggen ved hjælp af skruer);
 • mobil (reoler på hjul);
 • gulv;
 • teleskophylder (dele af hylden er fastgjort i et hjørne ved hjælp af et afstandsrør);
 • på suger (sådanne hylder er ikke kun fastgjort til væggene, men også til skillevægge).

Vinkelarrangementet er ideelt nær brusebadet, direkte over badeværelset. For at sikre, at vandet ikke ophobes på hylden, har sektionerne en perforering i bunden. I de teleskopiske hylder er hver sektion højdejusterbar og fastgjort til bunden med fixativer. Hængslede hylder, der besidder det mindste rum i lokalerne, giver det maksimale anvendelige areal til opbevaring af håndklæder, linned og badtilbehør.

Hylder med skuffer og hylder med døre giver dig mulighed for at skjule sig fra nysgerrige øjne personlige hygiejneprodukter, husholdningskemikalier. Hylder på suckers er nemme at bruge, men ikke altid klare den store vægt, bare at rulle væk fra væggen, så de er bedre til at gemme forskellige småting - cremer, tandbørster, barbermaskiner.

3 farve og design innovation

De mest populære farver til tilbehør på badeværelset er hvide, creme, beige, grå. Hvide hylder - tidløse klassikere, fylder rummet med friskhed og renlighed. Moderne teknologier til fremstilling af plastformer muliggør efterligning af det mest forskelligartede materiale - træ, metal og lige sten. Meget effektivt ser hylder af gennemsigtig plast eller plast lyse, neonfarver.

For at afhente et sådant objekt af interiøret, skal du shoppe, og prisen vil være højere end for hylderne i standardfarver, men det resulterende originale design af badeværelset vil glæde øjet.

Med en bred vifte af former og størrelser hylder til badeværelset, plast ser godt ud i ethvert interiør, vil bidrage til at understrege den stilistiske beslutning og tildele farve accenter på art deco-stil design, high-tech og minimalisme. Plast passer perfekt til de vigtigste kriterier i disse retninger - enkelhed, lethed og asketik.

Plasthylder i kombination med en metalbase (ramme) vil organisk komme ind i den klassiske stil på badeværelset. En nyhed på markedet af plast tilbehør er vandtæt og lavet af udskårne hylder, plast hylder, som er egnet til badeværelser, foretaget i Provence eller barok.

Hver elskerinde ved, at badeværelsens største fjende er sporet af tørrede vanddråber. I denne henseende er plasthylder med neutral hvid farve mest praktiske. Men hvordan man vasker hylderne i en gennemsigtig eller farvet plast? Der er en række enkle regler, der letter rengøringen på badeværelset.

For at opretholde en hylde lavet af plast i god stand, har du brug for:

 1. Tør hjørnesylen efter brusning med dråber vand med en blød tør klud.
 2. Fjern regelmæssigt støv fra hylderne.
 3. Brug flydende rengøringsmidler uden slibende komponenter, der kan ridse overfladen, samt specielle sprøjte rengøringsmidler til plast.

Med den rettidige fjernelse af støv og fugt vil hylderne af højkvalitets plast til badeværelset vare mere end et år, glædeligt ejerne med funktionalitet og lyst design.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

47 − 45 =