Projekter af huse fra gasblokken

Hus og hytter lavet af belukket beton til færdige projekter

Mobilbeton (i typer skumbeton og belukket beton) er et populært og praktisk materiale til konstruktion. Færdigfremstillede design af huse og hytter lavet af belukket beton med alle nødvendige bygningstegninger og interne kommunikationsordninger giver mulighed for at bygge et hus af dette materiale på kun en sæson.

Størrelsen af ​​blokke af gas og skumbeton overskrider murstenes størrelse, og derudover er blokkene let skåret i størrelse. Deres gode geometri giver dig mulighed for at bruge arbejdet hos de dyreste konstruktionsteams. Kontrol af processen med at bygge et hus fra luftbeton kan gøres uafhængigt ved hjælp af klare ordninger og tegninger af projektet. Opførelsen af ​​et hus lavet af cellulær beton er billigere end et hus af mursten.

Således vil de omkostninger, du bærer, hvis du beslutter dig for at bestille et husprojekt fra luftbeton, hurtigt betale sig, og kvaliteten af ​​byggeri vil stige.

Disse materialer adskiller sig i produktionsteknologi og skumdannende komponenter. I resten er der fra forbrugernes synspunkt ingen grundlæggende forskelle mellem dem. Begge materialer har en porøs struktur, som de har høje varmeisoleringsegenskaber. De er også karakteriseret ved brandmodstand, moderat miljøkompatibilitet.

Vægten af ​​beluftede betonblokke er mindre end skumbeton, hvilket gør det muligt at tynde ydervæggene på grund af øget varmeisolering. Husene, der er bygget af skumbeton, har lavere slutomkostninger, men deres levetid er kortere end ved brug af luftbeton.

Det er værd at bemærke, at færdige og standardprojekter af huse lavet af luftbeton er velegnede til opførelse af skumbeton. Blokke har samme store størrelse, så du kan accelerere bygningen af ​​bygningen, spare en masse løsning. Materialer til ekstern og intern efterbehandling er også ens. Populære designs af huse lavet af luftbeton foreslår forskellige muligheder for at afslutte de ydre vægge:

 • vendt mod mursten,
 • foring kunstig eller natursten,
 • pudsning med efterfølgende farvning,
 • sidespor med sidespor.

Betonhuse, hvis design findes på vores hjemmeside, har et andet område, layout, ledninger af elværker. Afhængig af sammensætningen af ​​familien, at det er nødvendigt at bygge en garage, en kælder, kan du vælge et lille hus med en stue og et soveværelse, eller to-etagers hus med værelser, fitnesscenter, kontor. Kvalificerede specialister vil svare på alle spørgsmål, vil hjælpe med at vælge projektet svarende til dine økonomiske muligheder.

Bolshoy pr.SP, d.80, of.13N

8-800-250-0597 gratis opkald fra regioner

Copyright © 2005-2018 LLC "Arkitektonisk og Design Studio" ALFAPLAN "

Ophavsretten til brug af alle arkitektoniske projekter og deres billeder er beskyttet af del 4 i Den Russiske Føderations civile lov.

Oversigt over luftkretehusprojekter

Porøse beluftede betonblokke er ideelle til bygning af landejendomme og villaer. Deres omkostninger er lave, og processen er ikke for kompliceret, så et sommerhus fra gasblokke har råd til mange.

For ikke at bruge penge på at udvikle et individuelt projekt, kan du bruge de færdige tilbud. Det er nok bare at vælge det hus du kan lide og begynde at arbejde. Men først skal du afveje alle fordele og ulemper ved huse, i opførelse af hvilke der anvendes luftbetonblokke.

Funktioner ved opførelse af luftbeton

Talrige luftporer inde i gasblokkene gør dem til en effektiv isolering. Væggen, foldet i 1-2 enheder, kan holde temperaturen i de indre lokaler uden yderligere varmeisolering. Samtidig gør huset af luftbeton med den rigtige finish perfekt "ånde" og opretholder et behageligt mikroklima inde.

Gasblokken forhindrer på grund af dets struktur også, at støj gennemtrænges udefra. Gennem tykkelsen af ​​væggen er det kun 30 cm, der ikke overgår ganske høje lyde op til 60 dB. En lille vægt af væggene tillader et lavt og økonomisk fundament at blive lagt i udformningen af ​​et to-etagers hus fra gasenheder.

Det eneste, der skal tages hånd om, er beskyttelse af beton mod fugt. Hertil kommer, at facaderne af hytter normalt er færdige med let luftgennemtrængeligt gips, som ikke tillader vand at passere til overfladen af ​​gasblokkene. I andre henseender er opførelsen af ​​huset endnu nemmere end opførelsen af ​​murbygninger - store størrelser af murblokke fremskynder murværk med 2-2,5 gange.

Før du begynder at bygge et hus, skal du gøre det med at designe. Teknisk dokumentation er ikke kun nødvendig for koordinering i alle tilfælde. Med hjælp er det nemmere at kontrollere materialets forbrug, korrekt gennemførelse af projektet og også at tænke over hundredvis af små ting, som efterfølgende bestemmer lejernes komfort.

Selv hvis du har til hensigt at bygge et hus med egne hænder, vil en omhyggeligt designet ordning hjælpe med til at undgå fejl og unødvendige udgifter. Det eneste spørgsmål er, hvem der skal overlades til designet.

Der er tre muligheder:

1. Bestil projektet i et bureau eller firma er den mest pålidelige. Design udført af specialister garanterer nøjagtig beregning af objektet og problemfri registrering af dokumenter ved registrering. Desuden kræver opførelsen af ​​et hus med brug af gasaggregater en balance mellem de bærende vægters styrke og varmebesparende egenskaber.

2. Færdigfremstillede husdesigner - de erhverves i samme firmaer separat eller straks bestilles ved opførelse af et standardanlæg. Med prisen / præstationsforholdet er dette den mest rentable måde.

3. Budget variant indebærer også brug af klare skitser. De vil blive fundet på offentligt tilgængelige ressourcer, vi vil tilbyde nogle planer inden for rammerne af denne artikel. Sådanne projekter af huse lavet af luftbeton kan ændres efter eget skøn, for eksempel at bygge en loftsrum eller at tilføje en garage ved design.

1. Et-etagers hus fra gasblokke til tre værelser.

Husprojekt op til 150 kvm. m takket være den kompakte form kan placeres selv i et standard forstæder område. I tre stuer med komfort kan 3-4 personer slå sig ned. Spisepladsen ved enhver orientering af huset vil være meget lys, da den er omgivet på tre sider af 6 vinduer. Spisestue og køkken ved siden af ​​stuen har adgang til en rummelig sommerterrasse.

Projektet af et etagers sommerhus lavet af belukket beton indeholder tre indgange - den største med en veranda og to høje enkeltblader på bagsiden af ​​huset (i stuen og det lille soveværelse).

Umiddelbart ved indgangen på begge sider af den store gang er husstandstjenesten:

Denne situation letter kabelføringen af ​​elnettet i sommerhuset fra gasenheder.

2. Planen for et to-etagers hus.

Landhusets projekter af betonblok i to etager er også populære. De tillader en lille grund til at bygge et rummeligt sommerhus til en stor familie, for eksempel med to børn af forskellige køn eller børn i forskellige aldre. Der er også et sted for gæster i det.

Her er en bekvem ordning af bygningen med et samlet areal på 153 m2:

Første sal (gasbetonblokke og Ytong gulve):

 • En kompleks hal er nøglen til hele huset. Du kan straks komme ind i gæsteværelset (9 m2), i en stor stue (30 m2) og ind i køkkenet, kombineret med en spisestue (18 m2). Der er også en trappe og et lille badeværelse med bruser.
 • I husstandsrummet (ifølge planen er der tildelt 7 m2), som kan tjene som et vaskerum eller minikedelhus, hvis hytten er beregnet til året rundt, skal du komme ud af badeværelset.
 • Stuen og køkkenet har et par høje vinduer til gulvet overfor baghaven.

Andetage projekt:

 • Tre separate master soveværelser - et "forælder" område på 19 m2 med åbne døre gennem en kort trappe giver dig mulighed for at høre, hvad der sker i de små børns modsatte. For en familie med en nyfødt baby er dette et stort plus.
 • Det andet soveværelse på 18 m2 kan gives til ældre børn.
 • På loftet er der et andet kombineret badeværelse med en størrelse på 10 kvadrater. Her var det muligt at placere ikke kun et brusebad, men også et badekar.

3. Rummeligt sommerhus på 215 m2 fra gasenheder.

Der er interessante huse med en garage og en penthouse. Et sådant komplekst projekt vil blive overvejet mere detaljeret.

Først og fremmest tiltrækker en stor garage med et område på næsten 19 firkanter. Herfra har du adgang til hjælpeværelset på første niveau, og derfra kan du straks gå til en lille korridor, der fører til trappen. Huset har to åbne terrasser på projektet: hovedindgangen fører til huset selv, og den anden er i baghaven.

 • Antallet af værelser ligger ved selve indgangen til huset fra luftbeton, ret stort. Den afsondrede vestibule giver dig mulighed for at holde kold luft fra gaden - gennem næste dør kan du gå til centralhallen.
 • Herfra har du allerede adgang til et lille badeværelse, et opbevaringsrum i nærheden af ​​garagen, et køkken eller et gæstesoveværelse.
 • En bred passage forbinder hallen med en rummelig stue på 30 m2. Den sande udsmykning er panoramavinduet af det afrundede hjørne, som åbner til den anden terrasse.
 • Stuen og køkken-spisestuen er faktisk et stort rum af kompleks form, kun adskilt af en lille skillevæg. Men i betydning er de adskilt af fortsættelsen af ​​passagen fra centralhallen.
 • Trappen går til samme rummelige hal som på første sal. Og herfra kan du allerede komme til ethvert rum.
 • Fire soveværelser med et areal på 11, 11,5, 13,5 og 17 kvadratmeter garanterer hvert familiemedlem deres eget boligareal. I et sådant hus vil det være passende selv for store familier, hvor tre generationer bor sammen.
 • Badeværelset og badeværelset på anden sal er adskilt, hvilket er meget praktisk, hvis beboerne tager procedurerne på omkring samme tid.

4. Diagram af et hus fra en gasblok med en garage.

Hvis familien ikke er for stor - kun 3-4 personer eller størrelsen af ​​grunde i landsbyen tillader ikke bygning af et-etagers blokhuse i et stort område, kan du vælge et forholdsvis enkelt men rummeligt projekt.

 • Indgangen fra verandaen fører til en 4,3 m 2 tambour. Det åbner også døren fra den tilstødende garage.
 • Fra vestibulen går de ind i en fælles hal forbundet med et badeværelse, et køkken-spisestue og en fri døråbning fra stuen.
 • Den anden passage forbinder stuen og køkkenet.
 • Fra stuen fører brede glasdøre til terrassen, og i hjørnet er der en trappe til øverste etage.
 • Der er kun to soveværelser på 17,4 og 9,3 m2, samt et badeværelse.
 • På loftet lige over garagen er der 6 kvadratmeter ledig plads, som kan tages til loftet.

På eksemplet med projekter anmeldt fandt vi, at en-etages og to-etagers huse, bygget i komplekset med et loft og en garage på aerocrete fold ikke sværere end noget andet materiale. Det er muligt at bygge radiale vægge fra luftbeton.

Til selvopbygning er Ytong gasbetonblokke af den rigtige form eller med lås-og-pin-lås perfekte. Med en lav densitet på kun 400 kg / m3 har de den nødvendige styrke svarende til B2.5-klassen.

Men hvis de planer, der overvejes af en eller anden grund, ikke passer, og du har bestemt besluttet at bygge et hus ved hjælp af luftbeton, kan enhver ide, der foreslås for andre materialer, tages som grundlag. Alt, der er bygget af mursten, træ eller faste betonmonolitter er helt "inden for magten" og gasblokke.

Betonstrukturer findes i stigende grad i det moderne byggemarked. Denne ene.

Tvister om hvilken luftbeton er bedre - autoklave eller ikke-autoklave.

Individuelle udviklere til det meste styres af moderne kunstarter.

Hvad er bedre skum beton eller luftbeton?

Anvendelse af DSP'er i konstruktion

oblokax.ru

Projekter af huse fra gasblokke

Moderne, varm, pålidelig, ergonomisk - alt dette handler om bygninger bygget af luftbetonede betonblokke. Hvis du omdanner færdige standardhusdesign fra gasblokke, skal du studere i detaljer alle deres egenskaber. Hvis du ikke kan lide noget projekt fra enhver sort, så er det sandsynligvis værd at overveje den individuelle udvikling af det fremtidige sommerhus? men selv på trods af at det vil koste en smuk krone, vil omkostningerne ved byggeri være mindre end fra traditionelle materialer. Hvis du ønsker at opbygge en kvalitetsbyggeriøkonomisk klasse, så giver beluftede betonhuse dig denne mulighed.

Kendetegn ved huse fra gasblokke

Ikke kun økonomisk fordel er deres fordel. Alle ved, at sådanne produkter er små i vægt og nem at installere, få mennesker ved, at de har varmeoplagringsegenskaber. Således gazoblochnaya standard vægtykkelse på 375 mm svarende til almindelig indeks for varmeledningsevne i murværk 600 mm, og jo mindre massefylde, jo større er evnen til at spare strøm brugt på opvarmning af bygningen.

Det bedste materiale til disse formål vil have et mærke på densiteten af ​​D500, det er også stærkt nok til at modstå alle belastninger. Hvis du beslutter dig for at være sikker og få en stærkere beton, skal du vide, at det ikke vil være en så god varmeisolator.

Taler om sine styrker, er det umuligt ikke at nævne dens miljøvenlighed og en høj grad af brandsikkerhed, også under indflydelse af en åben flamme det ikke smelter ikke udleder giftige stoffer og bitter røg.

Foto af foundation pouring

En god lydisolator er også sagt om luftbeton. Luften fylder mange porer, perfekt beskytter indbyggerne mod irriterende og kræsen lyde. Hvis du vil lydisolere alle rum godt, er de indvendige skillevægge af sådant materiale ideelle til disse formål.

Desværre er ikke noget moderne byggemateriale ideelt, og gasblokke er ingen undtagelse. Selv højkvalitativ luftbeton har en stor fejl - øget evne til at absorbere fugt, men det er let korrigeret ved pålidelig vandtætning.

Valg perfekt til dig og din families fremtid figur derhjemme - ikke en let opgave, da det kan synes ved første øjekast, og ikke at fejlbedømme, du har brug for til at udarbejde en detaljeret liste over dine behov og ønsker, er det også værd at overveje i detaljer med henblik på hvert værelse. Hvis du vil vælge et projekt med en garage, skal dets funktionalitet gives særlig opmærksomhed. Det er nødvendigt at vide præcis, hvor mange maskinrum der skal medtages, om der vil være en speciel pit til reparationer, eller du har brug for en kælder til lagre.

Efter at have behandlet udnævnelsen af ​​alle lokalerne, er det tid til at bestemme deres stil med dekoration. Design muligheder er store, og de fleste af dem er billigere at lægge på byggestadiet, snarere end når de er omdesignet. Det er ikke nødvendigt at gå til ekstremer og ofre en planlægningsbeslutning til fordel for en dekorativ arkitektonisk stil.

Når du har klart defineret alle dine præferencer, kan du nemt bestille et projekt eller begynde at vælge færdige arkitektoniske mesterværker. Det mest bekvemme for dig tegning af huset kan justeres, justere dets dimensioner, layout og overordnede stil.

Der er mange aspekter, som du skal være opmærksom på, vælge projektet i det fremtidige hus:

 1. Projektets skaber skal være en licenseret arkitekt.
 2. Det anses for vellykket, hvis det blev implementeret, mindst en gang.
 3. Praktisk adgang fra gaden.
 4. Muligheden for ekstern og intern ekspansion.
 5. Er det muligt at placere i værelserne indbyggede møbler.
 6. Hvis det valgte hus er et-etagers, skal du være opmærksom på om det er muligt i fremtiden at afslutte loftet.
 7. Er alle værelser tilgængelige for nem rengøring.
 8. Din nye struktur skal give nød evakuering.
 9. Tilstrækkeligt funktionelle dør- og vinduesåbninger.
 10. Dimensionerne på hvert værelse skal svare til deres tilsigtede formål.
 11. I et to-etagers hus skal trappen ikke kun være behagelig, men også ergonomisk.
 12. Rekreative områder skal adskilles fra støjende zoner.

Ikke kun selve huset, men også stedet kræver særlig opmærksomhed:

 • Strukturen skal trækkes direkte til webstedet.
 • Det er nødvendigt at overveje bygningens orientering med hensyn til højderne, solen, retningen af ​​konstante vinde.
 • Udsigten fra vinduet er også ret vigtigt.
 • Garagen skal være ved siden af ​​huset.
 • Huset og plottet er æstetiske fra alle sider.
 • Vinduerne er beskyttet mod nysgerrige øjne.
 • Tilgængelig drift af efterbehandling, kommunikation og plot.
 • Mulighed for landskabspleje.

Tips til besparelse af byggeomkostninger

Når man bestiller opførelsen af ​​et hus fra bygherren, især hvis han er ejer af dit projekt, er det værd at huske på, at han ikke altid går på mødet med budgetbegrænsninger. Derfor er din primære opgave at udvikle en komfortabel bygning til en overkommelig pris.

Der er finesser, styret af som du kan spare meget:

 1. Enkle arkitektoniske løsninger er meget billigere.
 2. Mindste af haller og korridorer.
 3. Et mere jævnt byggeplads end en kuperet er mere rentabelt.
 4. Ved valg af materialer er det værd at vide, at jo tættere de er, desto mindre tid tager det at transportere dem.
 5. God isolering og opvarmning reducerer omkostningerne ved at drive et hus i fremtiden.
 6. Færdige strukturer giver dig mulighed for at spare arbejdskraft og byggetid.
 7. Enkel ingeniørkommunikation - et løfte ikke kun om holdbarhed og pålidelighed, men også økonomi.
 8. Tagets form er æstetisk og kombinerer ikke knuste linjer.
 9. Prisen på loftet er lavere end prisen ved at bygge den anden high grade gulv.

Fremtidig hus planlægning opgave er meget ansvarlig, så rækkefølgen projektet er kun en pålidelig Engineering Bureau, på grund af kvaliteten af ​​denne udvikling og den fremtidige installation af denne struktur vil afhænge.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

72 − = 63