Pvc film gennemsigtig til teltkonstruktioner

Pvc film gennemsigtig til teltkonstruktioner

 • Vi sender stoffer kontanter ved levering i hele Rusland
 • Minimal kumulativ rækkefølge af stoffer fra 3 peg / m
 • Planlægning: Mandag-fredag ​​fra 10:00 til 1:00; Lør fra 10:00 til 14:00 Moskva tid.
 • Vi arbejder med private og juridiske enheder
 • 12. januar 2018 opdateret prisliste.
 • Levering af film og stof i Moskva på ordningsdagen
 • > Prisliste (+ sortiment nyheder)
 • > Hjem
 • > Hvordan bestiller man?
 • > Feedback (forlad en ordre)
 • > Et sæt vævsprøver

(selvforsendelse, kurér, mail)

 • > 1. PVC transparent film

  (Soft Windows)

 • > Telt, baggy og teltvæv:

  → På ensartet af militæret og MES Rip-stop

  (bomuld 50% + polyester 50%)

  → Blanding 220gr. Rip-stop

  (bomuld 35% + polyester 65%)

  100% bomuld - "sovjet telt";

  i form af anden verdenskrig

 • > 13. Mesh tekstil til skæring:

  Sektion 1: Gennemsigtig PVC-film til vinduer SUPER CLEAR af telte, både, arbors, telte, sommercafeer til køb fra 1 * løbende meter. "Bløde vinduer / Fleksibelt glas".

  Memo på filmen: til udskrivning.

  Bredden på 1 løbende meter af alle transparenter = 140 cm., Undtagen film 2 mm - 120 cm!

  ADVARSEL! Prisen er angivet til 1 løbende meter (pog / m). I 1 p / m film pr. Område = 1,4 m 2 (dvs. næsten en og en halv kvadratmeter) med undtagelse af en film på 2 mm (i 1 pund / m - 1,2 m 2)

  Hele filmen er FROST-RESISTANT og TRANSPARENT (SUPER CLEAR). Under enhver film er teksten på A4-ark med skrifttypestørrelse 8 Times New Roman let læsbar, hvilket er meget praktisk, når du placerer information på gaden.

  Vi sælger detail transparent "SUPER CLEAR" PVC film (PVC). Fleksibelt og stærkt materiale til at skabe vinduer i telte, på både, lysthus og andre lyststrukturer af stof, PVC-materialer og presenninger. dvs. Dette er den mest almindelige film, kaldet "blødt glas", som du kan observere i alle konstruktioner af gadecafeer, kvass, babyvogne osv. Vel passer mønsteret. Det kan også bruges uden stof, fordi bredden på 140cm og styrken gør det muligt at lave transparente vægge helt!

  Produkter fremstillet af gennemsigtige PVC-film anvendes i vid udstrækning på grund af de markante materialers fysiske og kemiske egenskaber og brugervenlighed. Med glas gennemsigtighed og tilstrækkeligt høje korrosionsbeskyttende egenskaber, når de udsættes for eksterne miljømæssige faktorer (vejrforhold, mekanisk stress og andre), er materialet anvendt med succes til "ruder" af alle mulige strukturer (sommer områder, pavilloner, terrasser, altaner og lignende), og også for at opretholde en bestemt temperaturregulering (zoning gardiner af lagre, butikker), udfører beskyttende funktioner (elementer af otentki forskellige udstyr og meget mere).

  Holder form og bryder ikke efter gentagen foldning og opbevaring i foldet form.

  Ved fremstilling af "SOFT WINDOWS" til husholdningernes husstandsforhold (hytter, verandaer, terrasser mv.) Anvendes pvc nr. 86 - 0.5mm (500 mikron) oftest.

  Perfekt egnet som vandtæt dug på bordet samt materiale til overdækning af havemøbler om vinteren.

  I kommercielle produkter (caféer, snackbars, kvass osv.) Anvendes PVC film nr. 97-0,75 mm (750 mikrometer) og nr. 110 (1000 mikrometer).

  Særligt bemærkelsesværdig film 2000 mikron (2,00 mm) Forøget frostbestandighed op til - 39C. Ekstremt tæt og slidstærk materiale. Bredde på 120cm.

  Vi har også en tonet PVC-vinduefilm 0,7 mm. Filmen har en meget smuk, mættet mørk brun nuance. Dette stof bruges til fremstilling af forteltkonstruktioner til arbours, teltarkitektur, geocupola, barriere gardiner og meget mere. Hvert produkt fremstillet ved brug af en sådan film ser meget imponerende ud, og det indvendige rum bliver på grund af den smukke blackout varmere og mere komfortabel.

  Grundlæggende egenskaber af PVC film:

  - gennemsigtighed SUPER CLEAR;

  - modstand mod miljøpåvirkninger

  - høj trækstyrke.

  Memo på filmen: til udskrivning.

  * Film 0,12 og 0,2 mm, 0,25 mm - minimumsordre på 3 løbende målere. Filmen er 0,5 mm, 0,7 mm, 0,75 mm, 1,0 mm, 2,0 mm - 1 ved måleren.

  Blødt glas fra producenten

  Blødt glas til at købe

  Blødt glas fra producenten

  Blød glaspris

  Blødt glas fra producenten

  Blød glasinstallation

  Blødt glas for lysthus vil beskytte dig og dine gæster mod vejrændringer. De bløde vinduer holder varmen meget godt. Selv i det sene efterår kan du arrangere en grill, du bliver ikke generet af regn eller vind.

  Beskyttelsesvinduer til verandaen Dette er en fremragende løsning for at beskytte dig mod negative vejrforhold. Efter installation af de bløde vinduer vil din terrasse eller veranda finde et nyt attraktivt udseende.

  Blødt glas - har høj termisk og kemisk modstand, ridsefasthed, farvefasthed.

  tilladelse

  MONTERING AF TAPPER UNDER KEY

  Vi tilbyder dig en gennemsigtig film af pvc. Vores transparente stof har en række fordele i forhold til andre. Styrken og holdbarheden af ​​vores gennemsigtige stof gør det til det bedste valg for dig.

  Produkter fremstillet af gennemsigtigt PVC-stof (film) anvendes i vid udstrækning på grund af de teltmaterialers fysiske og kemiske egenskaber og brugervenlighed. Med glas gennemsigtighed og tilstrækkeligt høje korrosionsbeskyttende egenskaber, når de udsættes for eksterne miljømæssige faktorer (vejrforhold, mekanisk stress og andre), er materialet anvendt med succes til "ruder" af alle mulige strukturer (sommer områder, pavilloner, terrasser, altaner og lignende), og også for at opretholde en bestemt temperaturregulering (zoning gardiner af lagre, butikker), udfører beskyttende funktioner (elementer af otentki forskellige udstyr og meget mere).

  TRAVEL AFGANG

  1) Når du møder gangeren, skal du vælge materialet og farven på gardinernes kant

  2) Vejen til at fastgøre gardinerne til dachaen til lysthuset eller verandaen og passende fittings;

  3) De nødvendige målinger foretages, prisen på produkter og arbejder beregnes, en kontrakt er udarbejdet, installationsdatoen udpeges;

  4) Du underskriver aftalen og udbetaler 50% af de samlede omkostninger ved de arbejder, der er angivet i kontrakten (forskud kan ske ved ankomsten til vores kontor).

  Du foretager målinger af alle indre åbninger, foretag målinger af referenceplanet (bjælke, stråle, søjle, væg). Hvis det er muligt, lav en tegning i elektronisk form. Lav billeder af objektet (veranda, havepavillon, terrasse, balkon), og send til posthuset Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. I løbet af dagen beregner vi omkostningerne til gardinerne og sender det til dig.

  Bløde vinduer til havehuse, verandaer, terrasser fra det øjeblik, de kom ind på markedet, var mest populære blandt ejere af caféer og restauranter. Sådanne gennemskinnelige strukturer er en billig og praktisk løsning på mange af dine problemer!

  Gardiner til havaborre og verandaer af PVC-stof er en moderne, state-of-the-art teknologi til brug af syntetiske materialer. Gardiner til lysthuset har styrke, holdbarhed, modstandsdygtighed over for atmosfæriske stoffer og husholdningskemikalier - det er kun nogle af fordelene ved polyvinylchlorid (PVC)

  Bløde briller - har høj termisk og kemisk modstand, ridsefasthed, farvefasthed. Det er muligt at indgrave under et naturligt træ og abstrakte tegninger.

  Bløde vinduer kan installeres, både på terrassen og på verandaen. Din familie vil med glæde bruge tid i lysthuset, da efter montering af bløde vinduer, vil solskinsvarme, regn eller stærke vinde ikke være en hindring for en søndagsfamiliemiddag.

  Fleksible plastgardiner kan udføre både designopgaver og rent funktionelle: transparente gardiner, effektivt beskytter mod vind, regn og andet vejr. Erfarne sommerboere ved, at hvis året rundt bruger telt til arbors, verandaer og terrasser, bliver villaen mere komfortabel og komfortabel.

  Markise

  gennemsigtig pvc film | vinduer til markiser

  Transparenter PVC Achiles virksomheder med forskellige tykkelser er bedst egnet til fremstilling vinduer til markiser. Transparenter pvc afviger minimal grad af forvrængning og fremragende forbrugeregenskaber, selv under de mest alvorlige driftsforhold.

  Transparenter PVC Clear Plus oprettet for budgetprojekter, og bredden af ​​materialet 180 cm. vil give dig mulighed for betydeligt at reducere mængden af ​​affald.

  Folie af PVC har en høj gennemsigtighed, der kan sammenlignes med silicatglas. Derudover overstiger denne klasse af film signifikant ruller i stabilitet og modstand mod UV-stråling. Denne type film kan anbefales til fremstilling af luksusvarer.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  17 − = 15