Pvc gardiner

Bløde vinduer - gennemsigtige PVC gardiner til havaborre og verandaer

En moderne terrasse, lysthus eller veranda i et landhus er et tegn på god smag og en garanti for en god ferie i frisk luft. Du kan bruge færdige markiser eller baldakiner, men for at understrege bygningens skønhed og design er det nok at købe gardiner til arbors. PVC (polyvinylchlorid) - det mest optimale materiale, som skal være opmærksom på valget af en sådan type gardiner. Der er flere typer udendørs PVC gardiner, hvis valg afhænger af den særlige konstruktion, arkitektoniske egenskaber og ejerens ønske.

PVC beskyttelsesgardiner har unikke egenskaber, takket være de meget populære blandt ejerne af landhuse, private huse, forstæder, gadecafeer og pavilloner.

 • Beskyttelse mod vind, regn, hagl, sne, sollys og støv, hvilket er særligt vigtigt for dekorative træstrukturer.
 • Høj styrke, modstandsdygtighed over for strækning og rive af PVC-materialer gør det muligt at bruge dem i flere årstider i træk uden reparation.
 • Høj varmeisoleringsegenskaber sikrer bevaring af varme i uopvarmede verandaer med opvarmning af terrassen og køling af lokaler i varmt vejr.
 • Tilstrækkelig miljø og sikkerhed for folk at bruge gardiner lavet af PVC inde i strukturerne.
 • Lav pris i forhold til andre beskyttelsesmaterialer, varmeapparater og stationære strukturer (skillevægge, vægge, vinduer).
 • Enkel installation, som ikke kræver særlig kvalifikation, evnen til at installere til enhver tid, hvis det er nødvendigt.

Skærmgardiner er fremstillet af PVC på forstærket polyesterbase, som er modstandsdygtig over for en lang række temperaturer - fra -40 о С til +80 ї ї og har øget styrke. Standard levetid er 10-15 år afhængigt af driftsforholdene.

Gennemsigtig udendørs PVC gardiner

Gennemsigtige gadegardiner kaldes også bløde vinduer, som giver mulighed for at undersøge den omgivende natur fra terrassen, verandaer og havehuse, mens de forbliver beskyttet mod den varme sol, vind og regn.

De vigtigste fordele ved gennemsigtige PVC gardiner:

 • høj gennemskinnelighed, som ikke har farvet lærred, skaber effekten af ​​manglende beskyttende vægge og vinduer;
 • modstand mod ultraviolet stråling giver holdbarhed og højere styrke værdier;
 • Dekolourer ikke og brænder ikke ud i solen, hvilket i modsat fald fører til uklarhed i strukturen;
 • modstandsdygtighed over for svampe og skimmelsvamp, hvilket forhindrer materialets nedbrydning og forfald
 • eksternt sommetider adskiller sig ikke fra almindelige glasvinduer;
 • lav pris sammenlignet med andre lignende materialer.

Den eneste ulempe ved transparente ark kan betragtes som fraværet af en syntetisk lavsan tråd i lærredet, som er til stede i uigennemsigtige materialer. Lavsan garner øger styrke og er i stand til at modstå selv en orkanvind.

Det anbefales at bruge kombinerede PVC gardiner med en forstærket uigennemsigtig bund og en gennemsigtig top, der ligner windows i dette tilfælde.

Gardiner til PVC-pavilloner beskytter ikke kun mod atmosfæriske påvirkninger, men giver ubegrænsede dekorative muligheder i design af gadebygninger:

 • farvede gardiner;
 • gennemsigtige "bløde vinduer" med en farvekant
 • farvet med gennemsigtige vinduer;
 • farvet med en forsegling
 • gennemskinnelig;
 • kombinerede gardiner.

Ejere af gadecafeer og indkøbspavilloner foretrækker farvet PVC sengetøj, som kombineres ikke kun med virksomhedens udvendige design, men også med indretningen, møbler, gardiner. Ejere af private huse med terrasser, verandaer og havehuse foretrækker gennemsigtige lærrede, som visuelt udvider rummet. På sommercafeer, takket være isoleringsegenskaberne i materialer fremstillet af PVC, kan du bruge klimaanlæg i varmt vejr og i vintervarmere.

Til dekorative dekorationer af beskyttende klæder anvendes farvede sting, lynlåse, bånd, som fremhæver det samlede farveområde. Semitransparente gardiner skelnes af en særlig charme og praktisk, da de kan have en farvetone, der beskytter værelset mod nysgerrige øjne fra gaden og samtidig ikke forstyrrer dagslysets indtrængning. Farvet PVC hjælper med at skabe et enkelt ensemble af arbors, gårdsbygninger og hovedstrukturen.

"Bløde vinduer" og beskyttelsesgardiner installeres ved hjælp af forskellige fastgørelsesanordninger, afhængigt af materialet i strukturens bund (metal, træ, beton), formålet med konstruktionen og de nødvendige muligheder for åbning og lukning af lærredet. Den største fordel ved alle fastgørelsesmetoder er muligheden for at udføre alt arbejde med egne hænder uden at bruge et specielt værktøj ved hjælp af producentens anvisninger og anbefalinger.

 • Systemet med drejebevægelser anses for at være den enkleste måde: Ved de jævnt placerede øjenlåg (lugs) sættes hæfteklammer ind med en drejemekanisme på fjederen, som er installeret langs hele den omsluttede åbnings omkreds. Ved drejning af beslaget fastgøres gardinet og banen strækkes.
 • Systemet med hæfteklammer og stropper er den billigste metode, hvor de blinde huller sættes på klemmerne og fastgøres med stropper med et lås, hvor du kan trække lærredet.
 • Glidearrangementet adskiller sig ikke fra de traditionelle glidemekanismer af guider og ruller, hvor panelerne bevæger sig fra PVC. Glidende systemer anvendes på steder, hvor udseendet er vigtigere end beskyttelseens tæthed. Glidende systemer anvendes på store terrasser, i caféer og pavilloner, hvor en tilstrækkelig længde af væggen til at skubbe panelerne.

Store områder af PVC gardiner, der fungerer som væggene af bygninger, lyn sæt for at åbne visse dele af et vindue eller døråbninger, og gardinet er rullet op og sikret med en snor i toppen. Hvis gardinerne PVC veranda installeret inde havepavillon, de hænger med hjælp af øjer på stangen og skiftet i den traditionelle måde, som i stuen. Disse gardiner kan beskytte mod solen, men vil skjule fra regn, blæst og sne, fordi forbindelsen ikke er tæt.

For at "bløde vinduer" ideelt set kommer til terrassen, havepavillon eller veranda, måles der på en helt færdig struktur efter færdiggørelsen af ​​alt byggearbejde.

En hassedyse dyse, der forenkler processen med at vaske "bløde vinduer"

Takket være den fugtisolerede overflade af PVC gardiner kan de vaskes og rengøres med almindeligt vand eller syntetiske rengøringsmidler. På små overflader kan du gøre alt arbejdet med hånden, med store områder - på caféer og pavilloner - det er bedre at bruge en slange med en diffus vandkande. Støvet vaskes af med rent vand, mere signifikante urenheder rengøres med en pensel eller svamp, det vigtigste er at gøre det i tide.

Omkostningerne til det krævede antal gardiner er beregnet ud fra stoffets størrelse, antallet af fastgørelseselementer, det valgte design. For at vælge og beregne beskyttelsesgardiner skal du konsultere en specialist.

En vidunderlig opfindelse. Sådanne vinduer er flere gange billigere end konventionelle, og ved driftstidspunktet er de ikke værre end metalplastiske vinduer. Er installeret meget hurtigt.

På trods af at sådanne vinduer har revner, beskytter de stadig verandaen mod sne og regn. Vi installerede sådanne vinduer for et år siden, da vi lærte om deres eksistens. Indtil videre ser de ud som nye. Jeg kan ikke sige noget dårligt om dem.

Vores vinduer har en veranda. Selvfølgelig kan du med konventionelle vinduer ikke sammenligne dem, men de beskytter også mod vind og støv.

Gardinerne viste sig perfekt på vores veranda selv under et brusebad og vindskalaen. Hurtigt og bekvemt monteret. Etableret kompleksgruppe, jeg råder!

Uafhængig fremstilling og installation af PVC gardiner til lysthus

Gardiner til lysthuset: hvordan man ikke mister

Havenhuset er en fantastisk mulighed for at slappe af i naturen, men hvad hvis det er koldt udenfor, er vinden blæser eller generer irriterende myg? Hjælp til at løse dette problem beskyttende gardiner til lysthuset.

Varianter af gardiner til arbors

Til dato tilbyder mange firmaer syede gardiner til gazebos street. Men hvordan blandt en bred vifte af stoffer og materialer til at vælge den mulighed, der ikke kun giver ly fra vejret, men også dekorere rummet?

Lad os se på, hvilken slags beskyttelsesgardiner skal være for lysthuset? Gardiner til et åbent rum skal have:

 • modstand mod UV-stråler (stoffet bør ikke brænde ud i solen);
 • bred driftstemperatur regime (fra 40 grader under nul til +70);
 • høj slidstyrke
 • høj biologisk og fugtighedsbestandighed
 • god luftgennemtrængelighed
 • inertitet overfor olier og fedtstoffer;
 • lang levetid.

Også disse produkter skal være lette at pleje og miljøvenlige.

Mange virksomheder laver gardiner til lysthus i landet fra det sædvanlige stof eller plashevki. Sådanne produkter brænder hurtigt ud i solen, absorberer fugt og varer ikke længe. Mere praktisk er produkter fremstillet af akrylstof. De er vandtætte, holdbare, pålideligt malet, godt tolerere temperatursvingninger.

Bemærk: Den eneste ulempe ved akrylstof er, at de er stive, idet gentagen bøjning på lærredet kan danne en hal.

Akryl gardiner i lysthuset, foto

Særlig opmærksomhed fortjener et stof med Teflon belægning. Produkter fremstillet af det er smukke, praktiske og praktiske. På grund af sammenføjning af lærredet ved ultralydssvejsning er sømmen meget stærke og tillader ikke vand at passere igennem. Cornices og tilbehør til sådanne gardiner er dækket af en beskyttende oxidfilm, der ikke er modtagelig for korrosion, påvirkning af ultraviolet stråling.

Gardiner lavet af Teflon vandtæt klud beskytter arboret fra regnen

En god beskyttelse mod vejret vil give gardiner fra presenninger til lysthuset. Dette materiale er et linned eller halvlinnet stof, der er imprægneret med specielle vandafvisende og ildfaste forbindelser.

På trods af det ikke meget præsentable udseende, lader dette materiale ikke fugt passere, tillader luften at cirkulere i rummet, gør det muligt at lave gennemsigtige PVC-indlæg - vinduer.

Canvas fortelt til pavilloner

Der skal lægges særlig vægt på PVC gardiner til arbours. De er lavet af lavsan og imprægneret med polyvinylchlorid (PVC), så de holder varmen inde i lokalerne godt, giver fremragende støjisolering, tjener som en hindring for insekter og er miljømæssigt sikre.

Takket være bløde gardiner til et lysthus lavet af polyvinylchlorid vil der være behageligt selv på en kold aften

PVC gardiner til arbors kan være af to typer:

PVC beskyttelsesgardiner til gennemsigtige lysthus passer let godt, hvilket sikrer en fremragende naturlig belysning af strukturen. De er lavet af gennemsigtigt PVC-stof, som har en farvekant rundt om kanterne.

Eksempel på brug af transparente gardiner til en træpergola

Hvis haverhuset ofte drives, er det bedre at installere farvede PVC gardiner. I dem er det muligt at lave indlæg fra et gennemsigtigt stof, der efterligner et vindue. Dette giver dig mulighed for at beundre det omkringliggende landskab.

Et eksempel på brugen af ​​farvet PVC - et lysthus med gardiner, foto

Fastgørelse af bløde vinduer og gardiner fra polyvinylchloridid ​​udføres ved hjælp af runde eller rektangulære øjenlåg, hæfteklammer.

Til noten: Ved bestilling af klienten kan PVC-gardiner desuden udfyldes med lynbolte, bælter, rullesystemer.

Beslag til fastgørelse af PVC gardiner

En stor fordel ved PVC gardiner er deres lette vægt samt nem montering / demontering. Vandtæt materiale er let at rengøre med sæbeopløsning eller vaskemiddel og kan vare op til 14 år.

OBS: I tilfælde af frost er gardiner af PVC forbudt at vride, de kan knække.

Praktisk og stilfuldt er gade rullegardiner til lysthus. De repræsenterer et enkelt blad for hele området af vinduet og åbnes ved vikling på en speciel aksel. Lukning / åbning af rullegardinerne kan udføres manuelt eller ved hjælp af en indbygget elektrisk motor styret af konsollen.

Tip: For en åben type arbor er det bedre at bruge højstyrke stof rullegardiner fra ekstruderet aluminium.

Roller gardiner til lysthus giver beskyttelse:

Gardiner producerer forskellige størrelser og er udstyret med pålidelige mekanismer til åbning eller lukning af dem.

Arbor, dekoreret med stofruller

Siden da, som persienner har dukket op, er menneskeliv blevet mere behageligt. De er interne og eksterne, og derfor egnede til udformningen af ​​gadebygninger. Hvis strukturen er glaseret med metalplastiske vinduer,

Monter indvendige persienner til arbors og verandaer, lavet af aluminium lameller med beskyttende belægning.

På grund af sit brede farveområde kan lamellernes farve vælges til ethvert design af lysthuset

Vandrette persienner kan bruges i en træbor. De er miljøvenlige, modstandsdygtige over for udkast, organisk tilpasset udformningen af ​​havehuset. Og for at beskytte værelset mod lyset indefra, kan du installere lodret persienner.

Blinds-plettet kan være lavet af stof eller plast

Ud over interne systemer er der også persienner til en gadebjælke (skodder og spærre). De forhindrer intern opvarmning af rummet. Disse gardiner kan bestå af lameller af forskellige former. Flad lameller er mere elegante og kompakte, og Z-formede har en særlig rib af stivhed, så de kan modstå vindbelastninger, giver god lydisolering.

Træhus til hvile, dekoreret med bjælker

Mere pålidelig beskyttelse mod dårligt vejr leveres af rulleskodder. I åben form bidrager de til indtrængen af ​​sollys og frisk luft ind i rummet. Hvis de sænkes, bliver skodderne til en visir, der giver en skygge inde i rummet. I lukkede tilstand danner disse gardiner en solid klud, der helt dækker dør og vinduesåbninger.

Bemærk: I skodderne kan du installere låse - så du vil yde ekstra beskyttelse og sikkerhed i havehuset i dit fravær.

Eksempel på udsmykning af arbors med rulleskodder

Det endelige valg af gadegardiner afhænger af det ønskede resultat og personlige præferencer hos ejeren. For at skabe en skygge i haven hus, brug tætte farvede gardiner, og hvis du vil beundre det omkringliggende landskab - lys gennemsigtige stoffer. Det vigtigste ved at produktet var lavet af materialer af høj kvalitet, var holdbart og beskyttet mod ugunstige vejrforhold.

Teknologien til fremstilling af beskyttende PVC gardiner til private gazebos

Det er ikke nødvendigt at købe færdige gardiner i butikken, de kan laves selvstændigt. For det første skal du tage målinger af de åbninger, der skal dækkes med gardiner. Sådan gøres det korrekt, vil skemaet nedenfor vise.

Ordning for måling af lysthusets åbninger til installation af PVC gardiner

PVC-film til fremstilling af gardiner kan købes i bygningens butik. Rullen er skåret i plader af den krævede bredde. Hvis det er nødvendigt, svejses to bånd sammen ved hjælp af en farvet ekstra søm. Bredden af ​​klæbemassen bør være mindst 3-5 mm.

Eksempel på svejset PVC linned

Der er også en variant af at spleje lærredet overlapper hinanden. Den optimale bredde af sømmen er 3 cm. Til styrke vil sådan gardin tabe lidt til den første variant.

OBS: Lodning af PVC-dofler skal udføres med en speciel termofan.

Spike af PVC canvases

For at fastgøre gardinerne i åbningen langs dens omkreds, sys en tæt presenningsklud, hvor der ved hjælp af en særlig pistol er monteret øjenlåg til fastgørelse af lærredet.

Et eksempel på, hvordan man laver PVC gardiner til en sommerhuspavillon

Hvordan laver man et produkt fra PVC i åbningen? For at gøre dette skal metalsløjfer svejses rundt om hullets omkreds. Så går kapron ledningen skiftevis gennem løkken og derefter ind i gardinens gardin. Således udføres snøre rundt omkretsen.

Fastgørelse PVC gardiner i åbningen

Du kan hvile på naturen mere behageligt ved at sætte gardinerne i lysthuset. De beskytter ikke kun mod dårligt vejr, overdreven sol, støv, støj og insekter, men giver også konstruktionen et æstetisk komplet udseende. Uanset hvilket materiale du vælger til deres skræddersy, skal du sørge for, at haverhuset holdes i en enkelt stil, fordi denne lille detalje af indretningen afhænger af atmosfæren og hygge i værelset.

Ønsker du at modtage nye artikler i mailen?

Kan du lide artiklen? Del det med dine venner!

Fuld eller delvis brug af materialer uden forfatterens samtykke og direkte indekseret hyperlink til webstedet stroiidea .ru er forbudt!

Gardiner fra PVC

Der er mange typer gardiner til efterbehandling af arbors og verandaer. Nogle af dem bærer en dekorativ funktion, andre - beskyttende, men kun få modeller kombinerer begge disse fordele. En af disse modeller er PVC gardiner.

At lave lysthus gardinerne er en win-win løsning for at give det et hyggeligt udseende. Gardiner er lavet af forskellige materialer: stof, plastik, presenning og PVC eller PVC.

Polyvinylchloridgardiner fra alle andre skelner mellem en række funktioner. Først og fremmest er de meget lettere end traditionelle designs. For det andet beskytter PVC gardinerne perfekt beskyttelse af arborets areal fra vejrpåvirkninger, såsom regn eller vind, samt angreb af generende insekter.

Sådanne gardiner kan selvstramme pergolaen rundt om hele omkredsen, mens det er muligt at kombinere forskellige typer film i en model, for eksempel for at komplementere den farvede konstruktion med gennemsigtige vinduesindsatser. Til hinanden monteres forskellige stykker film ved hjælp af en særlig hårtørrer, der er i stand til at opvarme overfladen til en temperatur på 200 grader. Fastgør PVC-gardiner ved hjælp af øjenlåg, og træk filmen på bunden af ​​bunden.

Gardiner lavet af polyvinylchlorid er nemme at rengøre. De er frostbestandige, så behøver ikke at skjule dem for vinteren i rummet. Der er dog en "men": de frosne gardiner kan ikke foldes, de kan knække, hvorfra belægningen kommer til at fuldføre forfald. Disse strukturer er ikke genstand for forbrænding, skader fra fugt og andre ting. Derudover er de anerkendt som den mest miljøvenlige mulighed for i dag.

Der er en række mangler i PVC-strukturer. For det første smuldrer de let. Hvis du folder filmen stramt og efterlader det et stykke tid, dannes en gang, som ikke kan rettes ud.

For det andet er det store problem for mange mennesker næsten fuldstændig manglende ventilation og "drivhuseffekten" i rummet. Særligt for at forhindre dette er moderne modeller udstyret med specielle løftemekanismer, som gør det nemt at hæve gardinerne og ventilere rummet. Der er også mulighed for at installere i gardinerne på Velcro, så det var muligt at åbne dem.

Valget af PVC gardiner i stedet for traditionelle stofgardiner er et intelligent træk, især når du overvejer at mange forskellige modeller giver dig mulighed for at finde en mulighed lige så godt.

Beskyttelsesgardiner fra filmen er opdelt i følgende typer:

 • Bælt. Denne type ligner lodret persienner, som er installeret i to rækker i forskudt rækkefølge. Frostresistente gardiner kan ikke fremstilles af sådanne gardiner, men de bruges almindeligt indendørs, for eksempel i fabrikker, bilvask og så videre. Typisk er disse strukturer hængt i døråbningen, udstyret med en roterende mekanisme, men også benyttede stationære modeller.
 • Rullegardiner. Filmens hele film er fastgjort ved hjælp af specielle stropper, og i bunden er plumb-vægte. Modeller kan udstyres med et elektrisk drev eller håndteres manuelt. Persienner til rullegardiner er lavet både fra kontinuerlige stykker film og fra perforeret for at eliminere "drivhuseffekten" og forbedre ventilationen.

 • Blød. Installation af sådanne strukturer er den mest populære mulighed for i dag. Sådanne gardiner kan bruges som et alternativ til traditionelle vinduer, mens mange fordele er garanteret: god termisk isolering, ubrydeligt materiale, hurtig installation eller fjernelse, holdbarhed, betydelige omkostningsbesparelser. Markedet tilbyder både stationære modeller og aftagelige afhængigt af forbrugernes behov og ønsker.

Gør et valg til fordel for denne eller denne variant, det er nødvendigt at overveje muligheden for at levere varmeisolering. Faktiske bløde transparente gardiner-film bevarer omkring 70% af varmen, rullerne - ca. 60%, mens de bindeblinde modeller kun er op til 50%.

Uanset design, med korrekt brug kan PVC gardiner vare op til 15 år uden at miste deres oprindelige udseende. Ikke alle materialer kan prale af sådanne værdier, så holdbarhed er en anden grund til, at du bør stoppe dit valg på PVC gardiner.

Udover strukturelle variationer findes også gardiner i alle mulige farveopløsninger. Denne eller den slags afhænger af typen af ​​belægning:

 • Farve med integreret transparent vindue;
 • Farvet med en fotoprint;
 • gennemskinnelig;
 • Kombineret.

På trods af den relativt unge alder af PVC gardiner er der allerede nogle særlige traditioner for at anvende denne eller den slags farve.

Terraznye modeller eller til en veranda udføres som regel gennemsigtig eller kombineret (farve med et aftageligt vindue). Oftest er disse muligheder suppleret med en "dør" lavet af PVC film med evnen til at åbne og lukke den, for eksempel på lynlås.

For cafe præference er givet til farve modeller med fotoprint. Ofte modtager små boder eller kaffebarer gratis et telt af PVC-materiale, men med firmaets logo på sponsorfirmaet. Så virksomheden giver reklame, og cafe - besparelser på opførelsen af ​​teltet.

Mere modne virksomheder vælger varianter med et tryk i form af naturlige elementer, for eksempel blade af træer, en strand og en skov. Det drejer sig især om de tilfælde, hvor en cafe står midt i byen.

Synet af sådanne tegninger slapper af, og besøgende på caféen føler sig i fred. I sådanne virksomheder ville det være ønskeligt at komme tilbage mere og mere.

I nogle tilfælde er installationen af ​​PVC gardiner ikke lavet på vinduerne, men kun på dørrummet. Vælg derefter gennemsigtige modeller udstyret med et fastgørelsesmiddel, med filmene valgt de højeste kvalitet, der kan findes. Hyppig betjening fører til hurtig slitage, så du behøver ikke at gemme i dette tilfælde.

Hvis du planlægger at vælge en gennemskinnelig mulighed, bør du være mere forsigtig. I mange er sådan farvning stærkt forbundet med hospitalsfaciliteter. Men hvis du korrekt vælger skyggen af ​​filmen, vil den se helt harmonisk ud, samtidig med at du kan beskytte dig mod nysgerrige øjne.

Når du vælger en bestemt type eller farve af PVC-gardiner bør være styret af mange faktorer: om det er planlagt at skyde filmen om vinteren, hvad er de fremherskende farver i miljøet, med henblik på at etablere et vindue i stedet for den sædvanlige bløde og så videre. Hvis du på forhånd bestemmer hvilke kvaliteter PVC-gardiner er de vigtigste, vil valget blive meget lettere.

Det er ikke overflødigt at læse anmeldelser om oplevelsen af ​​at bruge PVC-film, nogle gange kan du lære om de nuancer, der kun er kendt i praksis uden de triste konsekvenser.

Fleksible gadekonstruktioner er udvalgt til både sommerverandaer og året rundt brug. I det første tilfælde er der meget mere plads til udvælgelse: Du kan vælge en perforeret model, både solid og rulle. Det er en helt anden sag - vinterudnyttelse. Foruden æstetiske problemer bør man også tage sig af den funktionelle komponent, for eksempel gardinernes evne til at modstå lave temperaturer.

Med lignende krav anbefales det at være opmærksom på specielle materialer med øget frostbestandighed.

Hvis du vælger gardinfilm til verandaen eller til terrassen, anbefales det at se på de solide gennemsigtige modeller, der er installeret omkring omkredsen. På indersiden kan de suppleres med klassiske gardiner, der giver komfort til hele rummet. Polyvinylchloridfilm beskytter gardinerne mod hurtigt slid og negative miljøpåvirkninger. Denne kombination er god om sommeren, om vinteren vil det se upassende ud.

Fra et stilistisk synspunkt vil valget til fordel for gennemsigtige muligheder blive en win-win. Mange mennesker betragter sådanne modeller kedeligt, foretrækker farve eller gardiner med en fotoprint. At vælge den rigtige farvede model til den stil og atmosfære, er det tilrådeligt at ansætte en designer, men hvis du har en god kunstnerisk smag for dig selv, vil du være i stand til at træffe det rigtige valg, og uden det.

Pleje af gardiner fremstillet af PVC er ekstremt let sammenlignet med andre typer. På grund af at PVC gardiner er fugttætte, kan du vaske dem med rent vand.

Til husholdningsbrug købes et syntetisk vaskemiddel. Fra gardinerne fjern støvet, vand dem med vand, og især snavsede steder gnides med en lap eller svamp. Denne metode er imidlertid ikke anvendelig for gennemsigtige paneler, hver ridser på dem vil være synlig. Det er bedst at suge snavset i et par minutter, og skyll derefter gardinerne igen.

Store overflader af PVC gardiner behandles med vand ved hjælp af en diffus vandkande. En sådan fremgangsmåde er mere egnet til vask gardiner i cafe eller kiosk, som på steder sådanne konstruktioner er mere tilbøjelige til snavs og gjort helt imponerende, så håndtere dem manuelt ikke er mulig. Til vask også bruge gel springvand.

Vask af gardiner skal udføres regelmæssigt. På trods af at der ikke spiser snavs i dem, er det bedre ikke at bringe til dannelsen af ​​en hård skorpe, især de gennemsigtige bløde vinduer. Ved simpel dusting af gardinerne er det nok at skylle dem et par gange med vand for at genoprette dem til deres oprindelige udseende.

Verandaen er udstyret med gennemsigtige kombinerede gardiner. Både statiske og indrulningsindstillinger anvendes her. En bred vifte af forskellige farver, hvor klæbemassen kan laves, tillod ejerne at vælge den bedste mulighed for at dekorere deres terrasse. Derudover er PVC gardiner forskellige i form og kan vælges til enhver form af vinduet.

Ejere af dette hus besluttede også at stoppe deres valg på en PVC-bygning i to etager. Farven på liner er klassisk hvid. Trods det faktum, at det ikke er særlig harmonisk med miljøet, ser det ikke ud til at være ulækkert.

I dette tilfælde kan strukturen fjernes ved vilje, for dens installation anvendes nødder-lamme til manuel afvikling.

PVC gardiner kan bruges ikke kun til at ramme rammerne og terrasserne. På grund af deres termiske beskyttelse egenskaber i regioner med gennemsnitlige temperaturer, er det muligt at montere dem på vinduerne i en beboelsesejendom for året rundt brug. Du kan varme dem og balkonen.

Sommerkafeer, beskyttet mod vejret ved gardiner af polyvinylchlorid, ser interessant ud og skiller sig ud over den generelle baggrund. Det vigtigste er at finde den rigtige farve, og ejerne af dette design lykkedes. Den hvide kant fletter sammen med væggene og de klassiske gardiner og er ikke iøjnefaldende, hvilket skaber en illusion af åbent rum.

Konstruktion af PVC kan installeres selv på arbours, som er udstyret med en grill. I dette tilfælde er det nødvendigt at tilvejebringe et forbedret ventilationssystem, da varmen fra grillen ikke har nogen steder at gå, og i lysthuset kan det blive usædvanligt indelukket. Løsningen er brugen af ​​rullegardiner, som kan sænkes og hæves, hvis det ønskes, og rummer regelmæssigt rummet.

Det rullede gardin i den foldede form ser ud som følger. Den er udstyret med stropper til ophæng (mindst to, men stropperne kan være længere afhængigt af bredden af ​​gardiner) og en lille vægt, så at den snoet tilstand curtain hang efter behov. På siderne gør man ofte lynlåse eller velcro for at gøre det muligt at gøre lokalet helt lukket, når det er nødvendigt.

Terrasser beskytter ofte mod vejret med PVC paneler. I dette tilfælde er dette design året rundt: Fastgørelse på øjenlågene giver operation uden fjernelse. Det var muligt at hænge klassiske gardiner ud for at gøre værelset hyggeligt og varmt.

Panoramiske bløde vinduer til caféer - en spektakulær løsning, men ikke særlig praktisk. Film deformere og ridse hurtigt, hvorfor gæsteværelset straks tager et billigt, sjusket udseende. For at undgå dette skal du udskifte gardinerne i tide.

Om det. hvordan man vælger PVC gardiner til en sommer lysthus, se den næste video.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 1 =