Pvc gulv laminat

Vinyllaminat - hvordan man vælger med låsekobling eller på selvklæbende basis, hvor man lægger sig i video

Gulvbelægning er en vigtig del af interiøret, og det er nødvendigt at nærme det med al alvorlighed. Blandt de mange muligheder er den fortjente popularitet af fleksibelt vinylaminat. Vinyllaminat - limet eller lås fleksibelt belægning på gulvet. Kombinerer linoleums holdbarhed og blødhed og flisernes anvendelighed. Fås i form af firkantede eller rektangulære plader. Det er opdelt i to typer: enkle selvklæbende og vinylfliser.

PVC laminatgulv - vandtæt og vandtæt laminat. Denne form for gulvbelægning - blød laminat har en række fordele: det koster billigt, adskiller styrke, varme, med fremragende støjisolering. Den består af to lag:

 • på toppen - PVC film (tykkelse op til 1 mm), der dækker vinyl (80% - kvarts sand) med høj ydeevne egenskaber;
 • nedenfra - et fortrængt substrat med øget stivhed, hvis fremspringende kanter snapper ind i låsen og er dækket af lim for en stærk forbindelse.

Fordele og ulemper ved vinyl laminat

Hvis du vil købe vinyllaminat, er det først at vælge en slags: med låsekobling eller lim. Overvej nærmere om fordelene og ulemperne ved vinyl laminat:

 • Takket være multi-lagring modstår det høj belastning og kontinuerlig brug (egnet til stuvning i køkkenet, i områder med høj terræn);
 • holdbar;
 • vandtæt og fugtbestandig, reagerer ikke med rengøringsmidler, skridsikker
 • når det opvarmes, frigiver ikke skadelige stoffer
 • består af kvarts vinylfliser, der let kan lægges i et plant gulv;
 • Et stort udvalg af designs, teksturer: Et vinyl bord kan gentage strukturen af ​​en parket fra en eg, en fyr, en hvilken som helst anden race af et træ.
 • Den største ulempe er en særlig reaktion på kontakt med gummi. Vinyl gulve kan permanent ændre farve fra kontakt med gummi, så gummi måtter og hæle er kategorisk kontraindiceret.
 • I tilfælde af brand er det meget brandfarligt, udsender skadelige stoffer.

Vinyllaminat med låsekobling er den mest almindelige type vinylgulv. Årsagen til denne popularitet er muligheden for skade på en eller flere fliser, fjern den beskadigede, udskift den med en ny. Dette laminat har låse af klik og låsesystem. Den første er en sammenfoldelig lås, og den anden består af låse. Ulempen er en lavere modstand mod fugt sammenlignet med klæbemiddeltypen. Følgende sorter er populære:

 • Prisen: 245 GRN.
 • Produktspecifikationer: Flerlags, fugttæt, modstandsdygtig over for støbeform, egnet til varme gulve, designet til alle typer lokaler, levetid - 25 år.
 • Fordele: Lavet af miljøvenlige materialer, har øget slidstyrke, deformeres ikke under forhold med høj luftfugtighed, billig, muligvis genanvendelig.
 • Ulemper: ikke opdaget.

Vinyl Gulvbelægning Tarkett Art Vinyl

 • Pris: fra 2000 rubler i Moskva og Skt. Petersborg.
 • Egenskaber: kombinerer holdbarheden af ​​linoleum, struktureret, parketbrættets skønhed og klinkens klarhed. Produktion - Tyskland.
 • Fordele: For alle værelser er niveauet af slidstyrke 41, fugtighedsbestandighed på grund af det patenterede produktionssystem.
 • Mindre: Der kan være en høj pris i butikker eller online butikker.
 • Pris: 2000 rubler i Moskva.
 • Produktspecifikationer: området i pakken - 1,6 kvadratmeter, tykkelse - 8 mm, klasse - 32, garantien - 20 år, producenten - Belgien.
 • Fordele: Ridsebeskyttelse Scratch Guard, kliksystem med livstidsgaranti, fugtighedsbestandighed, miljøvenlighed.
 • Ulemper: Brug ikke gummimåtter.

En god mulighed for at lægge gulvet er også vinyllaminatklæbemiddel. Overvej de mest populære muligheder i online-butikker i Moskva og Skt. Petersborg, takket være, at du kan købe vinylgul fordelagtigt:

 • Pris: 1700 rubler;
 • Produktspecifikationer: klasse 34, bredde - 153 mm, længde - 914 mm. Lås - Allure Grip Strip lim;
 • Fordele: 25 års garanti for husholdningsbrug, 5 år for industrielt
 • Minus: gulvvarme op til højst 27 grader.
 • Prisen: Fra 2090 rubler.
 • Produktspecifikationer: slidstyrkeklasse - 43, bredde - 305 mm, længde - 914 mm, beskyttelseslag - 0,4 mm.
 • Fordele: 25 års garanti for husholdningsbrug, 5 år for industri.
 • Mindre: kun engangsbrug.
 • Prisen: 2140 rubler;
 • Produktspecifikationer: slidklasse - 43, bredde - 152 mm, længde - 914 mm, beskyttelseslag - 0,4 mm.
 • Fordele: I løbet af 10-15 minutter efter lægningen, indtil limen har taget, kan du flytte, niveau flisen.
 • Mindre: Der kan være en pris.

For at vælge et kvalitetsprodukt, et vinylvinylaminat, der vil tjene i mange år uden at miste dets egenskaber, skal du bruge følgende anbefalinger:

 • bestemme hvilken type rum, hvor laminatet vil blive lagt, afhængigt af patency, vælg en klasse af slidstyrke;
 • hvis du har brug for en super-stærk mulighed - vælg kvarts kvarts, kvarts tilføjer ekstra styrke til skade;
 • studere alle fordele og ulemper ved slottet og lim laminat, konsultere med mesteren hvad der er bedst for dig;
 • tænk over rummets design som helhed for ikke at gå tabt ved at vælge et laminat i massen af ​​muligheder for farver og teksturer i kataloget;
 • se alle tilbud på produktet af interesse - hvor og hvordan man bestiller lagerbeholdning, rabatter, gratis forsendelse, salg til fjernelse af vinyl gulvbelægningen er rentabel.

Video: Placering af vinyllaminat

At vælge et gulvbelægning i køkkenet fandt ikke negativ feedback om laminatet på vinylbasis. Jeg fandt det passende til prisen i online-butikken, jeg bestilte det via mail. Stacket mesteren meget hurtigt, gå på gulvet er dejligt, det er varmt, i udseende svarer meget til parket, men meget billigere.

Margarita, 42 år gammel

Budgettet for ordet var lille, de fjernede det gamle gulvtæppe. Mange forskellige varianter er til salg, men de stoppede på et sådant laminat på grund af den økologiske kompatibilitet og holdbarhed (der er en hund), og de professionelle rådgiver. Vi stoppede ved Kronospan og fortryder det ikke. Værelset blev meget mere elegant.

Det mest succesrige mit spontane køb! Gik til butikken for et konventionelt laminat og købt en vinyl kan også kaldes en lås. Jeg beklager ikke - vandet forkæler ikke gulvet, det er godt rengjort, skridsikkert, barnet går barfodet - benene er ikke kolde og træets tekstur, gæster synes at parketten.

Veronica, 28 år gammel

For mig var Pergo et bevidst valg. Parket - for dyrt, almindeligt laminat er ikke tilfredsstillende på grund af den lille styrke, linoleum er ubehageligt med sin størrelse. Kombineret flere arter, lavede smukke overgange. Børnene skøjte allerede på rulleskøjter, jeg var bekymret, men gulvet stod, selvom de ikke tog den højeste klasse.

PVC Laminat: Egenskaber, fordele og træk ved styling

Byggemarkedet giver næsten ubegrænsede muligheder for at vælge gulvbelægning: en række bestyrelser, parket, linoleum, tæppe og andre. Men mange moderne udviklere foretrækker laminatet. Dens popularitet er først og fremmest udstyret med fremragende æstetiske egenskaber, overkommelig pris og enkelhed til lægning. Måske er den mest populære i dag PVC-laminat.

Dens grundlag er repræsenteret af polyvinylchlorid, som har upåklagelig styrke egenskaber. Innovative udviklinger, som danner grundlaget for produktionsprocessen af ​​et helt unikt materiale, sikrer sin upåklagelige kvalitet, praktisk og holdbarhed. Positiv feedback fra udviklere, som har set meget i historien om deres arbejde, bekræfter kun producentens påståede egenskaber. Inden for rammerne af dette materiale vil vi vurdere PVC-gulvbelægningen til PVC, muligheden for brugen af ​​det, såvel som funktionerne i installationen. Du kan være sikker på, at vi vil give en fuldstændig og maksimal objektiv gennemgang.

Det klassiske laminat er repræsenteret af almindelige paneler. Det har helt sikkert en række fordele, men det lave niveau af fugtbestandighed begrænser stadig sit anvendelsesområde. Konstant kontakt med vand efter en kort driftstid fører til en væsentlig deformation af materialet, så det er simpelthen umuligt at undgå at udskifte panelerne i dette tilfælde.

I moderne byggeforretninger kan du finde en belægning med et specielt beskyttende lag, men selv denne mulighed er ikke i stand til at modstå regelmæssig udsættelse for fugt. PVC-laminat afviger fra den traditionelle version med et højt fugtighedsbestandighed. Nu er han ikke bange for langvarig udsættelse for fugt, moderne husmødre kan vaske ham mindst hver dag uden frygt for hævelse og deformation. Dette tillader brugen af ​​plastlaminat i de rum, hvor konventionelle lameller er absolut forbudt at blive lagt.

I mange henseender er de karakteristiske egenskaber og egenskaber ved plastlaminat tilvejebragt af materialets flerlagsstruktur. Grundlaget for designet er et PVC-panel, og på grund af luftkammeret er det muligt at formidle det med fremragende varme- og lydisoleringsegenskaber. Et sådant gulv vil være varmt selv i den koldeste vinter uden yderligere opvarmning.

Stabiliserende lag tjener som et substrat for PVC-laminat, som giver dig mulighed for at opgive brugen af ​​isolone. Det dekorative lag er dækket af en speciel beskyttelsesfilm, normalt med en riflet glidende overflade. Sammen med hovedlagene skal yderligere lag øge materialets ydeevneegenskaber. Så lad os sige, at nogle producenter tilbyder et ekstra lydisoleret lag, beskyttelse mod ultraviolet stråling.

Alle lag er presset sammen, hvilket sikrer konstruktionens homogenitet og den nødvendige længde for materialet.

Det bedste PVC-laminat er det, der er fremstillet i overensstemmelse med de grundlæggende krav. Kun i dette tilfælde vil det være muligt at give sine fordele. Brugere noterer sig sådanne fordele:

 • Vandmodstand. Plastlaminat er ikke bange for virkningerne af fugt, men alt takket være en vandtæt polyvinylchloridbase. Det svulmer absolut ikke eller deformeres under indflydelse af fugt, så det passer også til badeværelser.
 • Modstand mod temperaturændringer. En særlig PVC belægning kan klare forskellene fra -20 til +60 grader.
 • Nem installation. PVC-laminat med låsegrænse forenkler installeringsarbejdet meget, hvilket giver den nødvendige tæthed og fugtighedsbestandighed. I dette tilfælde er lamellerne stadig mobile: Om nødvendigt kan gulvet demonteres og flyttes til det ønskede sted.

 • Ekstern æstetik. Paneler fra polyvinylchlorid er på ingen måde dårligere end den klassiske version. Ofte foretrækker moderne købere en belægning, der efterligner et naturligt træark.
 • sikkerhed. Særlig anti-slip belægning er især værdifuld for værelser med høj luftfugtighed.
 • Slidstyrke. Laminat er tildelt 33-34 klasse, som garanterer varigheden af ​​sin drift med bevarelse af det oprindelige udseende.
 • Kemisk neutralitet og modstand mod varme genstande.
 • Nem pleje. At vaske væk snavs, støv, forurening af enhver art fra overfladen af ​​PVC laminat er nu ikke svært.

Er der ulemper ved PVC-laminat? Tilbagemelding fra dem, der har arbejdet med dette materiale, siger, at manglerne stadig er der. Først og fremmest er det en høj pris. PVC-laminat med låsekobling er en størrelsesorden dyrere end den klassiske version, så det er ikke alle, der har råd til det til reparation i en lejlighed eller et hus. For materialet er enhver kontakt med gummi farlig - det kan ændre farven.

Hvis du planlægger at lave et værelse med udsigt over den solrige side, skal du være opmærksom på modeller med særlig beskyttelse mod ultraviolet. Faktum er, at PVC-lamellerne alene ikke er beskyttet mod udsættelse for direkte sollys, så de med tiden kan miste lysstyrken i den oprindelige skygge.

Hvordan laver man PVC-laminat? Dette spørgsmål bliver spurgt af mange. Faktisk kan man på grund af en enkel låsesamling klare erektionen ved erektion - det kræver ikke specielle færdigheder og et dyrt værktøj.

Ikke alle gulve i vores huse opfylder kravene til lægning af laminatkrav, så ofte uden et stabiliserende lag kan det simpelthen ikke gøres. Som det kan bruges rulle materiale - isolon. Dens striber skal lægges i en retning vinkelret på laminatpanelernes fremtidige placering. For at deltage i strimlerne med hinanden kan du bruge almindelig byggetape. For at forhindre deformation af materialet, er det nødvendigt at lægge små kiler 1 cm tykt langs hele rummets omkreds langs væggene.

Den allerførste lamella skal placeres i det fjerne hjørne af rummet. For en jævn belastningsfordeling skal hver efterfølgende række lægges med et let skift på 300-500 mm. Serie for række vil du bruge låsemekanismen til at lægge panelerne. Efter 2-3 timer får du et klargjort effektivt gulvbelægning.

Eksternt PVC-paneler er ikke meget forskellig fra den klassiske, hvilket er grunden til deres handlinger æglæggende en simpel regel: for at skjule samlingerne, i det mindste visuelt, skal panelet placeres parallelt med lysstrømmen, hvilket er grunden til du skal tage for at arbejde i dagtimerne.

Har du hørt om de fleksible lameller af PVC laminat? Vi vil gerne introducere dig en hybrid, der inkorporerer plastkarakteristiks styrkeegenskaber og linoleums fleksibilitet. Lad os dvæle på de vigtigste egenskaber ved en så nydelig nyhed på markedet for byggematerialer og efterbehandling materialer:

 • Let tykkelse. Lamellernes tykkelse er kun 5-9 mm, hvilket for at skære dem kan du bruge en almindelig byggekniv.
 • Intet behov for forberedelse af fundamentet. Du behøver ikke grundigt at rette bunden, denne belægning kan lægges direkte på den gamle gulv. De grundlæggende regler for at lægge materialet forbliver ens, men der er ikke længere brug for et substrat.

 • Tilstedeværelse af glutinous smart tape. Den bruges til seriel forbindelse af paneler med hinanden. Den nye lamell skal afholdes i en vinkel på 45 grader til den allerede fastsatte, så forsigtigt sænke, reparer den.
 • Brug af en gummi rulle. Efter at der er lagt en række af materiale, er det nødvendigt, at der er større pålidelighed at gå gennem leddene med en speciel gummirulle.

Hvis du følger vejledningen tydeligt, kan du få en perfekt flad overflade på kort tid.

PVC-laminat er et moderne materiale, der indeholder fordelene ved et traditionelt laminat og de nyeste innovationer. Hvis du er på udkig efter en spektakulær, pålidelig og praktisk gulvbelægning i dit hjem, ønsker du ikke at stå over for deformation af lamellerne, skal du være særlig opmærksom på panelet af PVC. Man kan håndtere installationen selvstændigt uden at ty til hjælp fra fagfolk. Sørg for at besøge nærmeste byggeforretning og personlig kende det innovative materiale. Vi er overbeviste om, at du vil blive glædeligt overrasket over et sæt indlysende og ubestridelige fordele.

Gulvbelægning på badeværelset - plastlaminat

Det mest praktiske materiale til færdiggørelse af gulvene i badeværelset er fliser. Men modetrends dikterer deres regler, og i dag konkurrerer det med plastlaminat. Denne coating, til fremstilling deraf anvendes polyvinylchlorid. Dette er hovedforskellen fra den klassiske version, lavet af fiberplader.

I fremstillingsprocessen anvendes moderne udvikling, der gør det muligt at give unikke kvaliteter til materialet. Den første er brugen af ​​PVC-substrater i stedet for det sædvanlige HDF-laminat. Alle lag gennemgår "krympning" på specialapparater under højt tryk. De forsegles med opvarmet voks, og et tyndt lag af vandafvisende polymer påføres overfladen. Tilstedeværelsen af ​​luftkamre reducerer selvfølgelig belægningenes styrke, men til tider forbedrer lyd- og varmeisoleringskvaliteten.

Det er interessant. Ydelsesegenskaber viser, at overfladen af ​​et plastlaminat svarende til 1 m 2 er i stand til at modstå en belastning på op til 150 kg.

I produktion anvendes teknologien til lagdeling af materialer, og hvis du i en sektion ser på pladen, så kan du i sin struktur tydeligt identificere flere lag.

 • Gennemsigtig bølgepapir.
 • Vandtæt.
 • Dekorativ, imprægneret film af akrylharpiks.
 • Vandtæt base.
 • Stabiliserende lag af tjært papir.

Popularitet på grund af praktisk

Plastlaminat til badeværelse

Mange mennesker forsøger at leve i realiteten af ​​besvær og vælger ikke for dyre materialer, men med gode præstationsegenskaber. Derfor er PVC-laminat egnet til sådanne opgaver. Hvad er dens fordele?

 • Fremragende anti-slip overflade, som er særlig vigtig for våde rum.
 • Et rigt udvalg af mønstre og nuancer.
 • Virkelig stil til naturligt træ eller sten.
 • Høj slitage og stødbestandighed.
 • Modstand mod kemiske påvirkninger.
 • Modstandsdygtighed over for fugt.
 • Varmeisolering og lydabsorption.

Derudover lægges plastlaminatet uden grundig nivellering af overfladen og anvendelsen af ​​klæbemiddelforbindelser.

Disse indikatorer gør det muligt at opgive den sædvanlige og lidt kede flise og skabe et originalt design på badeværelset.

Låsende sammensatte laminat

Dette er også nødvendigt at tale separat. Afhængig af fabrikanten kan måderne til fastgørelse af lamellerne afvige, men under alle omstændigheder vil tøjets lufttæthed være høj. Denne coating er kendetegnet ved høj immunitet over for aggressive medier, såvel som lav adsorptionskapacitet og øget termisk stabilitet. Derfor vil varme genstande (en faldet cigaret eller kamp) ikke beskadige det.

Det er også interessant, at der kun anvendes ren højstyrke, der anvendes til husholdningsapparater og apparater.

Hvis du vælger en sådan belægning, vil du ikke bekymre dig om farvebegrænsninger. Evnen til at simulere naturlige overflader giver dig mulighed for at matche ethvert designkoncept. Der er heller ikke behov for at stille spørgsmålstegn ved sikkerheden af ​​denne gulvbelægning. PVC-laminat kan lægges, selvom familien har allergier, er det helt sikkert, og antibakteriel belægning gør det uerstatteligt til børns værelser.

Selvfølgelig kan vi ikke diskutere anvendeligheden af ​​fliser på badeværelset. Sådanne værelser er karakteriseret ved temperaturændringer og høj luftfugtighed. Men laminatet, der er baseret på PVC, er en seriøs konkurrent til keramiske fliser, hvis du tager højde for, at dette materiale er blevet tildelt den højeste klasse af slidstyrke - 34.

For eksempel, i den første variant, når der bruges fliser, bliver gulvet ret koldt, og installation af et varmt system er en dyr affære. En overflade fremstillet af et laminat på en PVC-base vil være varm, selv uden en varmesystemanordning.

Hvis du ikke har ekstra midler, vil laminatet af PVC være den ideelle løsning.

Laminat af udenlandske producenter - belgisk og fransk - er meget populær. Materialet produceret i Belgien hedder Aqua-Step og er modstandsdygtigt over for slid og styrke i klasse 32. Det har anti-slip og antibakteriel belægning, som gør det muligt at bruge det sikkert i badeværelser og køkkener.

Låsestrukturen er lavet i UNICLICK-systemet med en elastisk tætning, der beskytter leddene mod indtrængning af fugt og snavs. Et lignende laminat fremstilles i form af en træplade eller keramisk flise. Belægningen kan bruges sammen med et varmt gulvsystem, uanset hvilken type kølevæske der er.

Franske producenter tilbyder gulvbelægning af PVC-laminat under mærket Aqua Expert og Aquafloor. Et andet navn på dette materiale er hydropolen. Ud over at PVC-basen allerede er et materiale, der ikke er udsat for fugt, har fabrikanterne yderligere styrket disse egenskaber med et specielt vandtæt lag. Til dette anvendtes elektronstråleteknologien for materialeforarbejdning. De franske fabrikanters gulv hører til klasse 32 holdbarhed og styrke, men også materialer i den nederste klasse - 31. Løsningens konstruktion er løst i CLICK-systemet, som også giver beskyttelse mod fugt og hurtig installation af lamellerne.

Så plast laminat er en praktisk belægning, der opfylder alle kvalitets- og miljøstandarder. På markedet syntes det som et alternativ til fliser, og blev hovedsagelig brugt til lægning på gulvet i badeværelset. Men i dag, takket være en række forskellige teksturer og farver, bliver det i stigende grad brugt i andre værelser og endda til loftet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 82 = 86