Pvc gulvbelægning

Ejeren af ​​unikke kvaliteter - gulvbelægning PVC

Linoleum af vores tid - det er langt fra de almindeligt udseende design, som for flere årtier siden blev lagt på gulvet i næsten alle lejligheder i fleretages bygninger. I dag har PVC gulvbelægninger en høj slidstyrke og en bred vifte af applikationer, da de fremstilles ved hjælp af unikke teknologier fra holdbare og miljøvenlige komponenter. Valget af sådanne gulve er forbundet med flere faktorer. De omfatter ikke kun egenskaberne ved lokalerne, men også ejernes behov i indretningen, tykkelsen af ​​deres tegnebøger og så videre. Enkelhed af pleje af produktet og dens holdbarhed spiller en vigtig rolle.

Tekstur af PVC-belægningen simulerer naturlige materialer ikke kun ved deres udseende, men også ved berøring, hvilket gør det muligt at opfylde de mest krævende krav hos kunderne.

Hovedforskellen mellem PVC-belægning er ikke kun tekstur og udseende, men også dens dimensioner. Optimale valg vil være moderne prøver i form af fliser.

Følgende komponenter anvendes til fremstilling af materialet:

 • polyvinylchlorid, der har termoplasticitet;
 • blødgørere, som giver produktets fleksibilitet;
 • farvestoffer;
 • inerte fyldstoffer;
 • stabilisatorer.

Gulvbelægningen består af følgende lag:

 • Den nederste og den midterste er heterogene materialer med tilsætning af polyvinylchlorid.
 • Et lag, som et billede påføres ved hjælp af den fotografiske metode.
 • Det sidste lag er en gennemsigtig PVC film. Når det er tykkere, er produktet mere modstandsdygtigt over for slid.

Belægningen kan have en anden tykkelse, hvor dens styrke stort set afhænger.

Moderne type gulvmateriale

På området PVC belægning er delt:

 • På husstanden - har den største mængde farver og hævdes i lokaler med høj passabilitet.
 • Kommerciel - har høj styrke og lang levetid, bruges på steder med massebrug.
 • Semi-commercial - den bruges i værelser med et gennemsnitligt belastningsniveau.
 • Special - fit, hvor der er særlige krav til gulvbelægning, nemlig elektrisk sikkerhed eller brandmodstand.
 • Modular er en nyhed på hjemmemarkedet, som tiltrækker købere med en hurtig og nem montering.

Polyvinylchlorid gulvbelægninger er på byggemarkedet i en bred vifte. De er populære hos forbrugerne på grund af deres mange fordele. Blandt dem:

 • høj styrke;
 • hygiejne;
 • modstand mod forfald
 • højt niveau af støjabsorption
 • omfattende farve skala;
 • Komfort af transport og nem installation;
 • overkommelig pris;
 • modstand mod høj luftfugtighed
 • højt niveau af slidstyrke, manglende overholdelse af deformation og mekanisk skade.

Sex i gymnastiksalen

Udseendet i de seneste år af originale designprøver, der efterligner teksturerne af naturlige materialer, er blevet årsagen til produktets voksende popularitet som gulvbelægning for boliger. Udendørs PVC-produkter i form af fliser kan stables i enhver rækkefølge, kombinere forskellige farver, hvilket også er værd at bemærke som materialets værdighed. Derudover er belægningen let skåret, så med et stort ønske kan du endda lave en indviklet anvendelse af de lyseste kombinationer på gulvet. PVC-gulv kan også bruges som et efterbehandling materiale til badeværelset eller til at dekorere møbeloverflader. Som andre materialer til færdiggørelse af gulvet har PVC fliser nogle funktioner, som du bør være opmærksom på:

 • Materialet bør ikke placeres i nærheden af ​​varmeapparater, da det udsættes for høje temperaturer.
 • Pleje af belægningen skal udføres uden brug af midler, der er i stand til at opløse PVC.
 • Hvis gulvbelægningen er lavet på stofbasis, anbefales det ikke at lægge det i rum med høj luftfugtighed.

Sammenlignet med andre PVC gulvbelægninger er fliser en af ​​de mest økonomiske muligheder.

Dens pris afhænger af størrelse, sort og fabrikant af materialet. Køberen vil nemt sammenligne pris og kvalitet af produkterne. Husholdningsbeklædning bliver den billigste, mens specielle er dyre.

Anti-slip PVC belægning StreetFloor

Placering af PVC-gulvbelægning er meget nemmere end nogen anden. Men som enhver fase af konstruktion eller reparation kræver denne proces visse færdigheder. Derfor anbefales det at overlade installationen til specialister, der har erfaring med at udføre denne type arbejde. Da kun i tilfælde af professionel installation på belægningen vil blive dækket af producentens garanti. Hvis du stadig har truffet beslutningen om at gøre alt selv, skal du følge nedenstående trin.

Bunden af ​​gulvet skal være helt fladt, tørt, rent og holdbart. Den bedste mulighed for udjævning er gulv- eller betongbeklædningen.

Det er strengt forbudt at lægge en ny belægning på den gamle. Derudover kan PVC ikke lægges direkte på gamle maling- eller bituminøse gulve. Det anbefales ikke at bruge pudebetræk og forskellige former for isolering.

Ved montering af PVC lægges materialet ud med et mønster opad. Hvis væggen er flad, skal dækslet lægges, så det umiddelbart støder op til det. I andre tilfælde placeres materialet med et overlap på væggen et par centimeter.

Dækker ved poolen

For prirezki udvendige hjørner skal trykke gulvbelægningen at placere et gulv og væg fælles, og derefter gøre cut med et lille "indlæg" nederst af hjørnet langs væggen til gulvet og for at opløse materialet i hånden. For at trimme de indvendige hjørner skal du gradvist klippe vinklen på dækslet diagonalt parallelt med gulvet, indtil det ligger lige i hjørnet. At beskære en kant, skal du trykke materialet ved hånden til væggen, og derefter tegne et mærke på bøjningen PVC dæksel og langsomt skære det overskydende med en kniv, at produktet til væggen med en spatel eller en jernbanestrækning.

For at sikre, at gulvbelægningen er brugt i lang tid, er det nødvendigt at holde materialet helt i bunden, uanset rummets rum. For at gøre dette skal du udføre følgende handlinger:

Skridsikker gulvbelægning

 • Fjern en tredjedel af produktet og spred klæbemidlet på underlaget efter producentens anvisninger.
 • Sæt forsigtigt dækslet på plads, idet der observeres, at luften forbliver ikke danner bobler.
 • Overfør overfladen af ​​belægningen med en ren rulle, tryk den for at sikre en jævn og jævn limning.
 • Gentag også operationen for den næste klud, kontroller mønsterets justering.

I dag udgør gulvbelægninger fra PVC den mest fordelagtige variant, hvilket gør det muligt at glemme i lang tid om reparation og udskiftning af materialer. Desuden er installationen af ​​et sådant produkt simpelt og kræver ikke brug af et stort antal værktøjer, og hvis det ønskes, vil alle kunne klare dette arbejde. Hvis du beslutter dig for at bruge denne belægning, vil du kunne få akustisk komfort i ethvert rum, fordi de unikke præstationsegenskaber for belægningen taler for sig selv.

Lægning af gulvbelægning fra PVC

Nyligt tilbydes af byggemarkedet gulv PVC belægning med dets universelle design, egenskaber og pris skabt en konkurrence for lederne i dette segment: laminat og linoleum.

Polyvinylchloridbelægningen har forbedret linoleumegenskaber og en ekstern lighed med keramiske fliser. Plast gulv limes til bunden af ​​beton, træ, andre belægninger, det er vigtigt, at overfladen af ​​substratet er glat og rent. PVC gulve har ingen begrænsninger i valget af farver, alle former for design ideer er realiseret på fliser.

Typer og egenskaber af PVC gulvbelægninger

Plastgulvet fås i ruller eller kvadratiske og rektangulære fliser. Strukturelt fremstilles produkterne i flerlags og monolitisk, enkeltlags, og i brug er plastgulvet opdelt i husholdnings-, kommercielt og specialiseret.

Ud over de syntetiske komponenter i visse typer PVC-gulvprodukter anvendes naturlige mineraler.

Denne belægning er praktisk, fordi det er muligt at kombinere fliser af forskellige farver og teksturer

Ved bunden af ​​gulvet er PVC gulvbelægninger et lag af PVC med blødgørere, hvilket giver stivheden og plasticiteten til flisen. Over bundlaget er der et dekorativt lag, malet eller mønstret, og et beskyttende toplag af lamineret polyester, som har en øget slidstyrke.

Under bundlaget er et profileret substrat, som giver stabilitet til flisen.

Den termoplastiske polymer er også tilgængelig i en enkeltlagsversion, den består fuldstændigt af polyvinylchlorid med et beskyttende lag af laminerings polyester. Farven af ​​polyvinylchloridlaget er ensartet, og når toplaget slibes, ændres flisens farve ikke.

Kvarts vinyl flise, der består af 5 lag, adskiller sig fra PVC fliser ved tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​et lag af kvartssand med en bindemiddelkomponent - kvartsvinil. Dette lag giver fliserens styrke, lydisolering og fugtighedsbestandighed og er 80% i produktvolumenet.

Egenskaber der karakteriserer produkter fremstillet af PVC og kvarts vinyl:

 • materialets massefylde er 1,18 - 1,3 g / cm2;
 • trækstyrke 10-25 MPa;
 • trykstyrke 6-10 MPa;
 • styrke til statisk bøjning 4 - 20 MPa;
 • hårdhed af Brinell 110-160 MPa;
 • slagstyrke 7-15 kg / cm2;
 • varmeledningsevne 0,12 W / m * K;
 • Fugtmodstand 0,0 1%;
 • lydisolering 19 dB;
 • slidstyrke klasse 32.

Udover fremstilling traditionelle version PVC gulvet tagplade fremstillet til forbindelse med hinanden tap notsystem placeret på omkredsen af ​​flisen og låsesystemer klik og Lock, lignende laminat flise.

Med hensyn til PVC-kvalitetsindikatorer overstiger gulvbelægningen linoleumets ydeevne og kan sammenlignes med nogle egenskaber af laminatet.

Ved valg af gulvbelægning og de samme kvalitative indikatorer bliver prisen for produkterne afgørende.

Anvendelsesområderne af gulvbelægning karakteriserer de anvendte produkter afhængigt af driftsintensiteten og belastningen på PVC-gulvbelægningen.

 1. Produkter til husholdningsbrug; Disse omfatter enkeltlags- og flerlaget PVC-paneler med forbedrede æstetiske egenskaber, men med en lav intensitet i drift: i stuer i køkkenet, korridoren og på terrassen.
 2. Paneler af kommerciel brug; Disse omfatter PVC og kvarts vinyl flerlagsprodukter med et øget beskyttelsesoverfladelag, der øger slidstyrken. Disse er værelser med en gennemsnitlig intensitet: små butikker, underholdningsklubber, børneinstitutioner.
 3. Industrielle produkter; Disse omfatter flerskikts-kvarts vinylfliser med et forstørret baselag af kvarts og et beskyttende lag af polyurethan. Denne belægning med øget styrke og holdbarhed modstår en multiton mekanisk belastning og absorberer støj og vibrationer. Den bruges i butikker, sportsfaciliteter, lagerhuse, koncertsale.
 4. Kvarts flise, takket være dens økologiske egenskaber, bruges i gulvbelægning i stuer og børneinstitutioner med en garanti for udnyttelse af mindst 25 år.

Ved udskiftning af gulvbelægningen bestemmer vi hvad vi skal gøre med den gamle. Hvis den gamle belægning er i god stand, har ingen skader, og overfladen er glat, så er PVC gulvbelægningen klistret til det gamle, der tidligere er rengjort af snavs.

Hvis den gamle gulv har en brudt geometri, og overfladen er beskadiget, skal du kontrollere bunden af ​​den gamle gulv af beton eller træ til revision og reparere før du lægger plastikbunden.

 1. Vi demonterer på det gamle fundament et gammelt gulvbelægning, et underlag og et lag af en varmelegeme.
 2. Vi kontrollerer betonbundet for horisontalitet og skader. Ved en lille afvigelse af betonfladen fra vandret og ingen alvorlig skade elimineres defekter ved at fylde gulve. Fejl, der ikke kan fjernes ved at fylde gulve, fjernes med en betonplade.
 3. På gulvet i det planlagte betongrundlag ligger vandisolering og slibisolering, som er lukket med en dampspærrefilm. På toppen af ​​filmen monterer vi et rude gulv lavet af et fugtighedsbestandigt spånplader.
 4. Vi lægger polyvinylchloridbelægning på tilberedt base.
 5. Vi kontrollerer træbeklædningen for tilstedeværelse af råd, revner, buckling af gulvskinner og lag. Vi skifter brædder og logger med defekter, så fjerner vi gulvene fra brædderne og eliminerer revnerne. Efter dækket dækker vi dækslet, fjerner uregelmæssighederne og malingen. På den rensede og jævne overflade anvender vi en primer.
 6. På den forberedte base lægger vi en flise fra PVC.

Valget af PVC belægning fliser begynder med en undersøgelse af materialets egenskaber på certifikatet og få oplysninger om producenten af ​​produkterne.

Vi vælger farver og mønstre på gulvpladerne kombineret med det indre af de reparerede lokaler.

Vi beregner det krævede antal paneler, baseret på gulvområdet og størrelsen af ​​fliserne. Ved køb er den estimerede mængde fliser forhøjet med 10% for uforudsete tilfælde ved installation af produkter og mulig udskiftning af beskadigede plader under drift.

Før installationen føres fliserne ind i stuen, hvor gulvet repareres, og dagen holdes til akklimatisering.

Placering af fliserne sker i henhold til tegningerne, der starter fra midten af ​​rummet. For at styre geometrien bruger vi laserniveauet. Midt i rummet er skæringspunktet mellem diagonalerne. Gennem midten går vi parallelt med væggene to indbyrdes vinkelrette linjer, der danner 4 rektangler.

Først læg flisen i midten og kun derefter langs kanterne nær væggene, hvor flisen kan afskæres

Panelet er stablet sekventielt i hvert rektangel og gradvist fylder gulvfladen. På gulvets vægge, hvis ikke helt lukket, er fliserne skåret.

Panelet limes til dispersionsklæbemidlet. Limen påføres med en indhugget trowel med indlæg A1-A2 til gulvfladen med en hastighed på 350 gr pr 1 m 2, efter 10 minutter for lim, der har vedhæftningsstyrke, lægger vi panelet.

Paneler af rektangulær form lægges på gulvet i længderetningen langs rummet og firkantede fliser - på tværs af rummet. Dette arrangement af produkter giver dig mulighed for at skjule leddene i naturligt lys og gulvet ser monolitisk ud. For yderligere oplysninger om lægning af materialet på lim, se denne video:

Fliserne lægges tæt på hinanden uden mellemrum, der er ingen kompensationsgab mellem dækket og væggen, da temperaturvariationen af ​​de dimensionelle ændringer i panelerne ikke forekommer.

Fliser med selvklæbende bund er mere bekvemme at installere

Efter stabling rulles panelerne med en rulle fra midten af ​​rummet til væggene og klemmer luftbobler ud med overskydende lim. Overskydt ekstruderet klæbemiddel fjernes med en klud gennemblødt i ethylalkohol.

Gulvbelægninger er fremstillet med et selvklæbende lag i bunden, hvilket gør det muligt at lægge paneler uden lim, hvilket reducerer installationstiden væsentligt. Arbejdet kan udføres af en medarbejder, der ikke har faglige kvalifikationer, men det er vigtigt, at overfladen af ​​basen forbliver glat og rent.

Limning af paneler med spline groove-forbindelse forenkler installationsprocessen. Det er ikke nødvendigt at trykke panelerne tæt mod hinanden, og laserniveauet er kun nødvendigt i starten af ​​installationen, når der påføres gulvets aksiale linjer.

Efter montering rulles den belagte belægning med en rulle, og overskydende lim fjernes. PVC gulvbelægning, fremstillet med Click and Lock-systemet, er samlet uden lim ind i et flydende plastgulv. Mere om at lægge fliser i denne video:

Sammensætningen af ​​belægningen begynder fra væggen modsat indgangen til rummet. Et antal paneler passer godt til væggen uden et hul. De efterfølgende rækker samles med en forskydning fra den foregående, således at leddene i panelerne i rækkene ikke falder sammen.

Pleje af PVC-gulvet afspejles i producentens anvisninger:

 1. Daglig tør støvsugning med en blød børstefastgørelse.
 2. Daglig vådrengøring med støvsuger eller en mop rag.
 3. I kommercielle lokaler, daglig vådrengøring med en roterende maskine og et neutralt rengøringsmiddel.
 4. Periodisk restaurering af belægningenes glansede glans ved hjælp af et specielt middel til polyurethanovertræk.

PVC-gulve takket være sine positive egenskaber: styrke, holdbarhed, fugtresistens, lydisolering og designinnovation, anerkendes af mange forbrugere, og den konkurrencedygtige pris hjælper produktet med at øge andelen i gulvmarkedet.

Legge vinyl gulvfliser

Valget af gulve er en vanskelig opgave. Det skal være pålideligt, slidstærk, smukt, skridsikkert, holdbart. Det er også ønskeligt, at det nemt passer. Alle disse betingelser er opfyldt af PVC gulvfliser.

Hvad er PVC (vinyl) gulvfliser

Ikke så længe siden kom der en anden type PVC-belægning på markedet - vinylfliser. Det er lidt som en god linoleum (dermed navnet linoleum), men produktionsteknologien adskiller sig, ligesom udformningen er. Dette materiale skæres i rektangler eller kvadrater, måske på eller uden klæbemiddel. Det har endnu et navn - LVT flise (LVT) - forkortelse af det engelske navn Luxury Vinyl Tile. Design eller kunstfliser - dette er også forståeligt - fra kvadrater eller rektangler skaber forfatterens gulvbelægninger.

Farvning af gulvfliser PVC er meget

Udgivelsesformen var så bekvem at den hurtigt overvandt markedet. Det er lettere at passe, mere økonomisk. Ikke med hensyn til pris - det er lige, hvad er høj (på niveau med kommercielle-grade linoleum), men i den forstand, at skrot forbliver mindst - meget mindre end med linoleum. I dette og i fremragende præstationsegenskaber ligger hemmeligheden bag den voksende popularitet.

PVC gulvfliser består af vinyl og harpiks, hvortil stabilisatorer, blødgørere, nogle gange fyldstoffer (til at give specifikke egenskaber eller specielle udseende) tilsættes. Den opvarmede blanding komprimeres. Det resulterende materiale er meget tæt, men forbliver fleksibelt og duktilt.

PVC fliser består af flere lag:

 • To grundlag.
 • Film med et mønster.
 • Beskyttende lag af transparent PVC.
 • Slidfast polyurethanlag.

Strukturen af ​​PVC gulvfliser

I sammensætning er der to typer linoleumfliser: vinyl og kvarts vinyl (kvarts vinyl). Den anden mulighed er dyrere, men også mere tæt, med øget holdbarhed.

Ved at lægge er der en PVC flise til gulvet på selvklæbende basis, der er en almindelig (til installation af den anden type lim er påkrævet). Gulvmaterialet til denne type gulve er klistret på en jævn, ren base. Ved denne installationsmetode danner gulvbelægningen en monolit med en base.

Der er en flise med låse - mekanisk og klæbende. Elementer er sammenføjet ved hjælp af disse låse, og selve dækningen opnås ubundet til bunden. Denne mulighed kaldes et "flydende" gulv.

Ligesom linoleum har PVC gulvfliser en klassificering i henhold til graden af ​​belastning:

 • Klasse 23-31 er egnet til værelser med et lille antal besøgende. Det kan også kaldes hver dag. Linoleum fliser af denne klasse er den billigste, har en tykkelse på op til 2 mm og et ikke meget tykt beskyttende lag. På en sådan overflade kan du ikke bruge møbler på hjul.

Hvis du har brug for en god gulvbelægning - vinylflise er en af ​​mulighederne

I nogen af ​​klasserne er valget af farve og tekstur meget bredt. Der er en efterligning af naturlige materialer - træ, forskellige typer sten mv. Der er monofoniske, med dekorative tilsætningsstoffer og uden dem. Ofte er der en rektangulær form, og med forskellige længder af sider er der kvadrater. Rektangler er oftest lavet "under et træ", efterligner en parket eller et trægulv, men kvadrater er mere almindelige. Af dem samler de interessante paneler.

Når man vælger samtidig med klassen, skal man se på beskyttelsescoatets tykkelse. Jo tykkere det er, den holdbare bliver belægningen. Optimal valg til bolig og lejlighed - tykkelsen af ​​flisen er 3 mm, tykkelsen af ​​det beskyttende lag er 0,3 mm.

De vigtigste egenskaber vinyl gulvfliser, vi indsamlet fra svarene fra ejerne (og ejere) af sådanne gulve. Plus det var meget:

 • Nem installation. PVC gulve til enhver form for gulv er let at passe, selv en, der klæber. Under ligning er der ikke behov for at tage ud af værelset alle møbler, som når man lægger linoleum. Du kan flytte en halv, så flytte alt til allerede lagt.
 • Høj styrke belægning. Ud af 10 anmeldelser, sagde kun én, at der opstod fine revner på overfladen (når køleskabet blev bragt ind og hvor spisebordet stod).
 • Stramhed og lethed ved vedligeholdelse. Vær ikke bange for at vandet spildes - hvis det er korrekt lagt, er gulvbelægningen hermetisk forseglet. Du kan vaske på nogen måde. Det eneste, der blev nævnt, var at relief reliefen (som ikke kun efterligner træet, men også dets tekstur) skal vaskes langs reliefen. Ellers er støvet tilstoppet i rillerne. Men det blev bemærket, at vedligeholdelsen af ​​PVC fliser er meget lettere end bag laminatet og linoleum (mindre "stikker" støvet).

Vinyl gulvfliser ser præsentabel ud

Generelt erklærer stort set alle enstemmigt, at PVC-fliser er det bedste, de har haft indtil nu. Og "før" var der et laminat, linoleum, keramisk flise, hos nogen endda en parket. Ulemper er også samlet fra anmeldelser. Der var ikke mange af dem:

 • Dækningen er ny, så det er uklart, hvordan det vil opføre sig i det lange løb. Det ældste tip er 5 års drift.
 • Kvarts vinyl flise med en god beskyttende belægning er meget værd.
 • Dækning efter alle unaturlige.

PVC gulvfliser: en mulighed med limlås

Som du kan se, er dette virkelig en god mulighed. Passer til alle lokaler - teknisk, boligbyggeri med vanskelige driftsforhold.

Faktisk er lægning af vinylfliser ikke en meget kompliceret proces, men det kræver nøjagtighed. Vær særlig opmærksom på at lægge de to første rækker, som derefter hviler på resten. Der er også en forskel i teknikken til limning af vinylfliser på lim, der ligger selvklæbende eller med låse. Men der er generelle krav. Lad os overveje alle detaljerne mere detaljeret.

PVC gulvfliser kan være firkantede

At arbejde har du brug for et anstændigt sæt værktøjer, men de er billige, mange er på gården. Så, vi skal bruge:

 • Metrisk stål linjal. Til hende fra bagsiden lim flere stykker dobbeltsidet scotch. Det er nødvendigt, at hun "gik ikke." Og for at gøre klæbebåndet ikke så klæbrigt, drys det med støv, gips osv.
 • Papirkniv med udskifteligt blad. Kniven skal være god og behagelig, holdere til knivene er bedre end stål, bladene selv er stærke og skarpe.
 • Hvis du vælger linoleumgulvfliser, som du har brug for at klæbe, har du brug for en hakket trowel med en lille tand. Værktøjet til lægning af keramiske fliser fungerer ikke - "tand" skal være trekantet og få millimeter højt. Hvis dette ikke er fundet, køb den sædvanlige, fil på bladet lav de nødvendige nedskæringer - 1-2 mm.

Vinylgulvplader skal limes til speciel lim

Det ville være rart at have en bygning hårtørrer. På vanskelige steder - når man krydser rør - er flisen lettere at skære, når den opvarmes. Så er det ikke sværere end at skære husholdnings linoleum. Og du kan kun varme det op med en hårføner. Han skærer den opvarmede flise, pakker den rundt om røret, afskærer overskuddet.

Selvom linoleumfliserne er tætte, er det nemt at skære lige. Hvis du har brug for et snit, der ikke støder sammen med kanten af ​​flisen, er det lettere at arbejde. Kør kraftigt med et blad på forsiden, bøj ​​det på klippens placering, den resterende del skæres med en kniv langs foldelinjen.

PVC fliserne er skåret med en konventionel kniv, så bryder den

Hvis klippet skal være fladt - til docking med næste flise, skal du have en linjal på scotch tape - så den ikke springer. I dette tilfælde skal du skære alt fra forsiden. På et tidspunkt er dette ikke gjort, men siden linjalen ikke bevæger sig, kan du bruge bladet to eller tre gange.

Du kan sætte vinylfliserne på gulvet selv. Det er kun vigtigt, at jorden er ordentligt forberedt. Det skal være glat, rent, tørt og hårdt. PVC gulvfliser kan lægges på den konkrete slips af enhver type, krydsfiner, spånplader, SSB, gips fiber, og andre lignende materialer.

Med betonggulv og plade er der en nyansering. Screed fra DSP er for løs og ikke tæt nok. Under vinylflisen er det bedre at justere det med en selvnivellerende blanding på en gipsbase. Det er nemt og ikke meget dyrt, men resultatet bliver fremragende.

Tolerance ved lægning af PVC fliser - 2 mm pr. Meter

Når du lægger vinylfliser på et trægulv, er det udjævnet med krydsfiner 12-15 mm tykt. Du kan bruge GWL eller SCE. Alle fastgørelsesanordninger skal være forsænket, huller er indtastet. Også shpaklyuyut samlinger mellem arkene (glem ikke at lægge pladerne i en bane og forlader sømmen i 2-3 mm - for at kompensere for termisk udvidelse). For shpaklevki samlinger er det bedre at bruge akryl kittet - det er mere elastisk og glat, det er bedre holdt lim fliser. Generelt på trægulve er det bedre at sætte ikke lim flise og flydende - med lås af enhver type (mekanisk eller klæbende). Mindre chance for at et sted belægningen vil svulme på grund af forskellen i størrelsen af ​​den termiske udvidelse.

Det sidste trin i forberedelsen af ​​substratet er imprægnering med en egnet primer. Basen bliver endnu stærkere, den absorberende kapacitet vil falde og udligne, forbruget af lim bliver mindre.

Det er også meget vigtigt, at jorden er tør. Dens fugtighed bør ikke overstige 5%. Mål det med en speciel enhed, men det er ikke i husstanden. Så vi skal klare med improviserede midler. Tag et stykke polyethylen uden huller og malingstape. Hermetisk lim polyethylen tape til bunden (på kanten i flere lag) og forlade en dag. Efter en dag, skræl og føl fra indersiden. Hvis der ikke er kondens, er det ok - gulvet er tørt nok til at begynde at lægge PVC-fliserne.

Når æglæggende PVC fliser vil blive foretaget med dine egne hænder, og du bruger en "planke", der efterligner træ, erfaring med lignende materiale nej, bedre at starte med den enkleste ordning - offset. For denne metode til lægning er bedre, hvis forskydningen er vilkårlig - ingen sømme er synlige. Med denne ordning er det blot vigtigt, at leddene "plader" blev anbragt mindst 15 cm Dette æglæggende metode er også økonomisk -. Skær stykke fra den sidste i rækken kan være udgangs ram næste (eller én, hvis der opnås samlingen tættere end gennem 15 cm). Andre fælles varianter af forskydning er 1/3 og 1/2 af længden af ​​brættet. I dette tilfælde er mønsteret mere regelmæssigt og leddene er mere fremtrædende.

De mest enkle, men effektive måder at lægge vinylfliser på

Med denne metode til layout placeres strimlerne normalt langs rummets lange væg. Når du bruger PVC-frie fliser, starter layoutet fra midten. For at bestemme placeringen af ​​startstrimlen skal du finde midten af ​​rummet. Derefter trække en linje igennem den parallelt med væggene. Gør dette med en malestreng eller en linjal og en blyant. Denne linje er orienteret, når du lægger de to første rækker af vinylfliser, der kombinerer kanterne af fliserne med den. På andre måder er layouter mere og mere komplicerede - du skal beregne, tegne, og det er ikke så enkelt.

Lim anvendes til limning af PVC-belægninger. Der er forbindelser af to typer: lim og fiksering. Hvad er lim, ved alt, men om fikseringer i løbet, så langt, få. Denne sammensætning er forskellig, idet den ikke tørrer op til en fast tilstand. Når det tørrer, forbliver et klæbrigt stof på overfladen, der ligner det, der er på Scotch tape. Denne metode er god, fordi den limede belægning kan skrælles flere gange. I denne ligner han også den klæbrige sammensætning af Scotch tape. PVC-fliser afskalles til fiksering uden vanskelighed, selv efter en betydelig tid (flere år eller flere år). Samtidig er det ikke muligt at skifte dækslet, som er indstillet til fiksering: laterale forskydninger er udelukket. Ustiket kun, hvis du trækker kanten af ​​flisen op.

Til installation af PVC gulvfliser anvendes specielt klæbemiddel

Uanset hvilken type klæbemiddel du vælger. Det er vigtigt, at det er egnet til limning af PVC-belægninger, og det er ikke for sent.

Limen påføres jævnt på en tør og ren base langs strimlerne på gulvet. Bredden af ​​limbåndet - at lægge to fliser, hvis de er lange og smalle, længden - til enden af ​​rummet. Anvendelse af lim er fordelt med en spatel med en lille tand. Der bør ikke være nogen lappekraft eller vandpytter. Det er nødvendigt at opnå en jævn fordeling. Hvis instruktionerne til limen skal han give tid til at tørre - vent. Hvis ikke - du kan sætte det med det samme.

Sådan påføres lim til lægning af fliser PVC

Den første række er anbragt til at tilpasse en kant strengt langs den trækede linje. Når du anvender lim, prøv ikke at smøre det, ellers kan du lægge det skævt. De lagde den første flise, strøg sine hænder og udstødte luften under materialet. Vi træder på den lagt flise med foden, sæt den næste tæt på fugen. At nylagte planke lim et stykke tape omkring 10 cm lang. På de stablede fliser stikning omkring halvdelen, trækker hende tæt til kodeksen og fastsætte tape. Så fliserne ikke har mulighed for at flytte. Fix det, stryge det, udstød luften. Gentag med det næste. Når vi lægger anden række, laver vi også fra siderne ved hjælp af 3 strimler tape.

Lægning af vinylfliser på lim

Når vi har lagt to rækker, tager vi en klemme Så vi fjerner luften endelig. Teknologien kræver brug af en spændevalse på 50 kg, som ruller en nylagt belægning. I hjemmet er det ikke, du har at gøre med en udskiftning. Der er en anden måde at klæbe linoleum fliserne godt på: efter lægningen er det godt at trykke på det med en gummibåd.

Stak derefter to rækker på den anden side af strimlen. Efter placeringen er ikke så vigtigt, men at fjerne luft ved en af ​​metoderne er meget ønskeligt.

Sådan ser rullen ud

Hvorfor har du brug for fiksering med tape, fordi det sjældent bruges? De allerede lagde fliser bevægede sig ikke, og det er muligt, da den fuldstændige tørring af limen er 72 timer.

Selvklæbende PVC gulvfliser er også monteret. Forskellen er, at du ikke behøver at anvende lim. Før du monterer fliserne, fjern det beskyttende lag, læg flisen på plads, glat. Resten af ​​proceduren er den samme.

Flise på selvklæbende basis for at stakke lettere

I dette tilfælde kan båndet ikke løse båndet, da stoffet på undersiden af ​​klæbemiddel tilstrækkeligt til at holde shear belægning umiddelbart efter påføring. En vigtig nuance er at trykke på fliserne først til sidefladen og holde stangen på vægten. Når kanten er docket, sænkes gradvist belægningen og forsøger at holde så lidt luft som muligt.

Låsen på vinylfliserne er mekanisk og klæbende. Den eneste forskel er i fikseringsprincippet. De øvrige regler er de samme.

Den væsentligste forskel er, at fliserne på vinylpladen starter fra væggen. Stængerne er indrettet således, at låsen "ser" ind i rummet. Den første række lægges tilbage fra væggen et par millimeter - for at kompensere for termisk ekspansion. Dette hul kan sikres ved at sætte stykker af materiale af passende tykkelse eller finde tykke kryds til fliser.

Sådan lægger du en flise af PVC med en mekanisk lås

Når du lægger PVC fliser med limlås, skal du først tilslutte enden og kombinere bræddernes kanter. Så slutter låsen til den lange side, og først efter det er lamellerne helt sænket. Kanterne stryges, kontrollerer tætheden af ​​indgangen til den mekaniske lås.

Følgende video viser, hvordan PVC fliser lægges på gulvet med en mekanisk lås. Normalt ledsages materialet af en instruktion med billeder, men det er også nyttigt at se videoen.

Processen med at lægge vinylfliser med en selvklæbende lås vises i denne video. Forbindelsen er ikke mindre pålidelig, og belægningen er endnu lettere.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + 2 =