Pvc gulvfliser anmeldelser

PVC gulvfliser: anmeldelser og funktioner

Til dato er der mange gulvbelægninger. Af de mere berømte, testet i årtier: parket, linoleum, tæppe, keramiske fliser osv. En forholdsvis ung metode til færdiggørelse af gulvet - en belægning af polyvinylchlorid (PVC) fliser. Lad os overveje mere detaljeret hvad dækningen er, dens funktioner, plus og minusser.

Hvad er PVC-fliser?

PVC-fliserne består næsten af ​​de samme materialer som linoleum. Derfor kan det betinges det kaldes linoleumfliser. Der er en firkantet og en rektangulær form.

Strukturen af ​​denne flise er som følger:

 • grundlag;
 • lag med et billede
 • lag af polyurethan belægning;
 • beskyttende lag.

Tykkelsen af ​​PVC-fliser er 0,5 - 3,5 mm. Der er også en enkeltlags vinylflise, hvis tykkelse er 1,5-2,5 mm.

PVC fliser kan laves på ethvert grundlag: beton, laminat, linoleum, trægulv. Den eneste betingelse for lægning - gulvet skal være glat, tørt og rent. Alt dets ruhed og ruhed kan efterhånden forekomme. For at lægge PVC-fliser behøver ikke nødvendigvis at være en professionel bygherre - at klæbe færdige firkanter til gulvet til alle. Ser gulv fra en sådan flise som sømløs belægning. Det er tilladt at lægge PVC belægninger og i systemer af "varme" gulve. "

PVC fliser har et antal af deres egne fordele:

 • Lav pris universelt gulvbelægning.
 • Praktisk transport materiale (i sammenligning med store rullebelægninger).
 • Enkelhed af pakning.
 • PVC fliser giver sikker bevægelse på den, da det ikke er placeret til at glide.
 • En række farve nuancer og kompositioner. Fra en flise er det muligt at udføre begge monofoniske tegninger af et dæk og unikke designbeslutninger.
 • Fliser af polyvinylchlorid i moderation fast og elastisk.
 • PVC fliser er ikke udsat for fugt, korrosion; de giver ikke revner.
 • Denne belægning giver god lydisolering.
 • Skader på en af ​​fliserne kræver udskiftning af hele belægningen. Det er nok bare at skære den skadede flise og erstatte den med en ny.

Der er dog en række mangler:

 • Siden er PVC-fliser lavet af syntetiske materialer, så kan det ikke kaldes et miljømæssigt sikkert materiale.
 • Levetiden er relativt kort - op til 10 år.
 • flise er beskadiget under påvirkning af opløsningsmidler, acetoner osv.

Basen er først forberedt. Den gamle gulv vaskes, renses og primeres derefter. Priming gulvet er obligatorisk. Dette vil sikre høj styrke limede knuder. Endvidere demonteres gulvlisterne om muligt.

Ved hjælp af en roulette slår midten af ​​gulvet af med to vinkelrette linjer, fra skæringspunktet, hvorved lægningen begynder. Hvis det er nødvendigt, kan midten være lidt forskudt. Dette vil tillade minimere fliser, støder op til væggen.

På overfladen og på flisen med en trowel spatel anvendes enten konventionel PVA lim eller anden speciel lim. Fliserne presses til gulvet, glattes af med en glat rulle, der tappes med en gummibåd. Ved hjælp af en svamp fjernes overskydende lim. Den samme teknologi bruges til at lægge anden flise til bagsiden af ​​den første, og så videre.

Der er selvklæbende PVC fliser, i lægningen, hvor der ikke er brug for lim. Nogle gange anvendes tosidet selvklæbende tape i stedet for lim.

Fliserne skæres med en almindelig byggekniv. For tyk belægning opvarmet med en hårtørrer, som i høj grad letter beskæring.

Gå på den indsatte flise kan allerede om to timer efter færdiggørelsen af ​​arbejdet, men det er bedre at vente til limen tørrer helt. Derfor anbefales det ikke at reparere skørtpladerne umiddelbart.

Udfør lægningen af ​​PVC fliser fortrinsvis ved stuetemperatur luft (18-20 ° C).

Vi plukket til vores køkken kvarts PVC flise Art Flise, prisen på 850 rubler / m2. Da materialet var for tyndt (5 mm), var det nødvendigt først at niveauere gulvet med en selvnivellerende blanding, således at flisen ikke gentog alle uregelmæssigheder i basen. Overfladen blev rørt meget varmere, end et laminat. Derudover er det meget "stille" griner ikke, ikke banker osv. Gode "anti-vandale" egenskaber af flisen gør det muligt at beskytte det fra brudte retter, spildte væsker osv.

Ved beregning af PVC fliser, der er nødvendige for gulvdesign i korridoren, står over for følgende problem. Beregnet pladsen og købte det nødvendige materiale næsten "tyutelka in tyutelku." Efter at have inviteret guiden til at udføre installationen. Men han kørte straks os ind for "additivet" og motiverede, at denne mængde fliser på vores gulv ikke er nok. I omslaget med vores tegning var det ikke længere - det viser sig, vi tog den sidste. Hvornår skal de bringe det? - Det er ikke kendt. Vil der være fliser i det parti? - en gåde. Mester tilbød at købe et par kvadrater med en anden nuance. Som følge heraf kombinerede han smukt og harmonisk de tilgængelige materialer, som følge af hvilket vores gulv var den smukkeste og originale. Selvfølgelig er det godt, at alt sluttede så godt. Men for sig selv for fremtiden huske, at sådanne byggematerialer altid skal købes med en margin på et par kvadratmeter.

Finflisereglen har ligget med os i omkring et år nu. Naboer, første gang vi så vores gulv, var langt beundrede og kunne ikke tro, at dette ikke er et naturligt træ! Der er PVC fliser i vores korridor og i køkkenet. I sammenligning med laminatet, som ligger i vores soveværelse, vinder "FineFlor" meget - gulvet er blødt og behageligt sømme afviger ikke, har ingen ridser og er nemme at rengøre.

For et og et halvt år siden lagde vi en selvklæbende flise af Group Steeper. Montering blev udført af herrer. Men da jeg så ud, var der ikke noget svært - jeg ville selv have håndteret sådan arbejde. Fliserne til bunden blev ikke presset, alt sammen sidder nemt og enkelt sammen. Alt læggearbejdet blev udført uden unødvendige affald og høje lydeffekter. Vi købte fliser til en pris på ca. 600 rubler per kvadratmeter. Også koste derefter og en linoleum eller et laminat af gennemsnitlig kvalitet. Det forekommer mig imidlertid, at denne flise ved sine tekniske egenskaber overgår sine "gulv" kolleger. På gulvet flyttede vi møbler, spildte væske på det - og det generer ikke ham overhovedet. Vi troede ikke engang, at for en sådan pris får vi et godt resultat!

Når man flytter til et nyt bopæl, står der problemer med at afslutte gulvet i køkkenet. På den ene side forlod de tidligere ejere den moderne kælder af laminatet, og på den anden side blev gulvet tørret og ridset nogle steder. Derfor ønskede vi at opdatere det kvalitativt, hurtigt og billigt. På anbefaling af specialister blev PVC-fliser af marmorfarve limet til gulvet. Hele processen med lægning var ikke svært, fliserne blev fladt og glat. Men i slutningen af ​​arbejdet kolliderede med problemet med beskæring og udjævning. Da de begyndte at "jage" murværket fra hjørnet, måtte de i det modsatte hjørne holde små stykker ikke-standardformer. I starten var det lidt skuffende, men problemet blev løst ved at sætte et køleskab i hjørnet. Og først da indså de, at beregningen først skal foretages, og derefter gå videre til arbejde. Det er jo ikke for ingenting, at folk siger: "Mål syv gange - skære en gang ..."

På trods af at polyvinylchloridfliser i dag er et ret "ungt" efterbehandlingsmateriale, har det allerede opnået prestige på byggematerialemarkedet. Den hurtige udbredelse af PVC-fliser er forårsaget af dens praktisk og billig. Derfor er det ikke overraskende, at i løbet af årene vil denne type gulv supplant andre, ældre og mindre praktiske gulvtyper.

Kopiering af webstedsmaterialer er tilladt, forudsat at der er installeret et aktivt link til vores websted.

Pvc gulvfliser anmeldelser

Alle tider er UTC

Det ønskede emne findes ikke.

Alle tider er UTC

Administration af webstedet er ikke ansvarlig for indholdet af reklamematerialer og oplysninger, som brugerne sender.

Annoncører er ansvarlige for pålideligheden af ​​informationer, adresser og telefonnumre i annoncer.

PVC Tile - kundeanmeldelser

Brug af PVC fliser garanterer ikke dig palads luksus. Anmeldelser om dette materiale er meget kontroversielle, men det tager ikke desto mindre et værdigt sted blandt gulvbelægninger af forskellige typer. Den nærmeste "kollega" af polymermaterialet er en rullecoating - linoleum. Den har omtrent samme sammensætning, men mangler ikke en række mangler:

 • vanskelig transport;
 • umuligheden af ​​at udskifte området af dækningen, når den bæres eller beskadiges;
 • ensartet design i hele gulvfladen.

Og alle disse "minuser" er helt fraværende i den flise, vi studerer.

Polyvinylchlorid "tærte" - en lagdelt struktur af fliser

På trods af materialets yderste enkelhed består polymeren "tærte" af flere lag, der er ansvarlige for styrke, slidstyrke og fleksibilitet af produktet.

Struktur af fliser fra bundlaget:

 1. Bundlag, der giver et fast substrat, som på grund af den grove overflade er godt klæbet til gulvet. Typisk er basislaget lavet af glasfiber eller recirkuleret polyvinylchlorid.
 2. Det næste lag garanterer styrken af ​​flisen og betragtes som den vigtigste. Til fleksibilitet tilsættes forskellige blødgøringsmidler til det og stabilisatorer (talkum, calcit, træmel) for styrke. For nogle producenter indeholder dette lag farvestoffer til at skabe et mønster eller en ensartet farvet overflade.
 3. Det tredje lag af produktet er en plade med et trykt billede, mønster eller anden type mønster.
 4. For at beskytte tegningen mod slidpåføring påføres et lag gennemsigtigt slidstærk PVC på den allerede "opnåede" tærte, som kan modstå selv intensiv brug af produktet i kontorbygninger og institutioner med en stor strøm af besøgende.
 5. Det endelige lag, en polyurethanbelægning, er yderst resistent over for forskellige skader og modstår betydelige temperaturændringer.

Denne "tærte" blev udviklet som et resultat af at studere de mekaniske effekter på gulvbelægningen og som følge heraf materialets modstand til øget belastning.

På trods af den udtrykkelige brug af materialet som gulvbelægning, kan dette produkt bruges til færdiggørelse af vægge og lofter. Og som producenter siger, bliver du ikke skuffet.

Vi kender alle keramik meget godt, er bekendt med dets fordel og har ikke travlt med at opgive den traditionelle anvendelse af den på badeværelset. Vi vil ikke afskrække dig, jo mere, at det pågældende materiale er ikke en komplet erstatning for disse produkter, men det kan blive en kvalitet alternativ til dyre reparationer og vil spare mange penge og menneskelige ressourcer. Du kan være sikker på, at en velforberedt vægoverflade, korrekt udlagt stablingsteknologi, sikrer dig et ret anstændigt resultat.

2. På loftet - let at klæbe, bare passe på

Selvfølgelig kan andre typer belægninger have de bedste kvaliteter, være ideelle til din lejlighed eller hus, men du kan ikke rabat PVC fliserne. Mange situationer, når det er nødvendigt at foretage hurtige og budgetmæssige reparationer, for at opdatere loftet i "turbo mode" og her er dette materiale simpelthen uforanderligt.

For at lære mere om de forskellige typer PVC-fliser og hvordan man reparerer det på forskellige overflader, anbefaler vi at du ser videoen. Og på eksemplet fra en af ​​fabrikanterne for at bestemme den ønskede produktmulighed.

Sammen med polymermaterialet, der har klæbemiddellaget tilvejebragt af fabrikanten, anvendes produkter, som er fastgjort til overflader under anvendelse af specielle klæbemidler: kontakt- og dispersionsklæbemidler.

Det er en universel sammensætning og bruges til limning af metalprodukter, vendende plader, linoleum, laminat og plast. Limen påføres på bagsiden af ​​flisen og til gulvet. Efter at klæbemiddelsammensætningen er tørret, laver vi stylingen. Kontaktklæbemiddel er praktisk at bruge på lodrette overflader og loft. Det er nok at følge instruktionerne for brug og ikke afvige fra den anbefalede teknologi.

Dispersionslim, i modsætning til kontakten, appliceres kun på overfladebeklædningen, og fliserne lægges på det dannede lag.

Teknologien til fliser klistermærker tilhører ikke kategorien af ​​komplekse værker, og for at sikre dette, foreslår vi, at du ser en video om de grundlæggende krav til lægning af polyvinylchlorid materiale.

De vigtigste parametre for kvaliteten af ​​fliser, dens evne til at tilfredsstille kundernes efterspørgsel, er forbrugeranmeldelser. Det er dem der allerede har brugt dette materiale til at dække gulvet eller væggene, kan give pålidelige oplysninger om alle "plus" og "minuser" af dens anvendelse.

Lad os starte med de positive øjeblikke, som forbrugerne afspejler i deres svar på fora, hvor man som bekendt ikke skjuler deres følelser.

1. Penge på gulvet virkede ikke

Der var et presserende behov for at lave reparationer. Alt forventes. Og på vægge og på loft og på døre-vinduer, og her med et gulv, da det er umuligt at vælge et materiale. Jeg vil ikke have linoleum, jeg betragter det ikke som et alternativ, laminat - tromlen er en tromme og er bange for vand. Og så kan en af ​​mine venner sige, bankede på en gamble - PVC fliser. Jeg gik til en specialbutik, så på dette "mirakel". I udseende, som et laminat, er tekstur (figur) ens, størrelsen er næsten identisk. Men hvordan man kan modstå stress og andre daglige glæder, stadig et stort spørgsmål. Så jeg besluttede, at det kun var i gangen og på badeværelset, hvor du omgående kan ændre gulvbelægningen. Ifølge instruktionerne kræves et glat fundament, og som foreslået er krydsfiner kommet. Han lavede ingen ændringer, men spaltede leddene med mastik. Jeg brugte kontaktlim, selvom jeg lider med det, men resultatet viste sig at være opmuntrende - en jævnt og ret præsentabel overflade. Tidligere var der problemer med at rense mudderet fra gangen, som vi slæbte fra gaden, nu blev det tørret af med en klud og igen rent og smukt. Om badeværelset og sig ikke noget. I stedet for stiv kold keramik, en fugtbestandig belægning uden risiko for at glide. For at bruge penge og indsats - er resultatet mere end højt.

Helt ærlig og udtømmende anmeldelse. Vi mener, at dette valg af materiale ikke kun var påvirket af en vens råd, men også ved en uafhængig sammenligning af fordele og ulemper ved gulvbelægninger. Og for dig ønsker vi at tilbyde en video, hvor marketingfolk vil fortælle om fordelene ved PVC-fliser.

Pårørende og bekendte lang snoet sin finger til hans tempel, da jeg fortalte dem, at indsatte hele gulvet i lejligheden PVC fliser. De mest neutrale udsagn vedrørte "fast kemi", "absolut skade" og "lejligheden trækker ikke vejret". Men jeg afskedigede disse argumenter hurtigt og inviterede specialister fra et laboratorium til at kontrollere MPC i en boligbygning. Det viste sig alt var fint. Selvfølgelig, ikke som i en landsbyhytte, men ret værdig. I øvrigt den "leverandør" af skadelige stoffer i luften var ... et kabinet, at "stinke" i sit hjørne og var ikke som mistænkte. Nå er det nødvendigt at lægge det materiale, der ikke tillader vand, i praksis, og i den værst mulige version - forsøgte jeg at oversvømme naboerne. Det blev forsøgt, fordi piskevandet fra radiatorrøret var sikkert holdt på overfladen af ​​flisen. Forestil strømmen af ​​varmt vand, en familie med en klud og bassiner i forventning om en redningstjeneste og sindsro fra de nederste naboer, der lærte om truslen for at ødelægge deres reparation først efter nogen tid.

Ja, ejeren af ​​lejligheden er tilfreds med 100%, og naboerne beder sandsynligvis nu for hans gulvbelægning. Hvilke andre effekter kan modstå moderne materiale, du kan lære af den næste video.

3. Jeg kunne bare lide det. Perfekt dækning på kort tid

Vi søgte efter anmeldelser på PVC fliser på internettet, men vi fandt ikke nogen sane svar på vores spørgsmål. Bare gik til butikken og købt! Ifølge producentens oplysninger er materialet miljøvenligt, ikke bange for fugt og ser værdigt ud. Som følge heraf modtog mange positive følelser. For det første ligner et laminat. For det andet, en meget behagelig at røre ru overflade. For det tredje lagde de direkte på det gamle linoleum og brugte en minimal indsats. I et værelse satte de det på en dæk måde, "strips", i det andet rum udviklede manden et designprojekt - de arrangerede materialet med en "sildben". Nu er vi ikke "tekande", og vi ved meget om gulvbelægning!

Det viser sig, at nogle forbrugere vælger gulvbelægning ved instinkt og er rede til at forsvare deres beslutning med velbegrundede beviser. Meget interessant erklæring om "juletræet", så vi ønsker at tilbyde dig en video med fastgørelse af resultatet af fliserne klistermærker diagonalt.

4. Kontakt lim - station vogn med stort bogstav

Før vi fortsatte med installationen af ​​fliserne, prøvede vi klæbemidlet på andre overflader, vi testede dens styrke. I en dag sidder min kone og jeg fast: håndtaget til radiatoren, sneakeren til plastpanelet på balkonen, dukkehånden til hendes hoved og ved uhensigtsmæssighed min fod til gulvet. Som et resultat af "hooliganisme" fandt vi ud af sin særlige styrke og evne til at holde gulvbelægningen i lang tid. Hele dagen blev brugt uden erfaring og færdigheder, men værelset var klistret uden pletter.

Ikke alle brugere er enige om den høje kvalitet af det pågældende materiale. Derfor ønsker vi at bringe negativ feedback, så at sige, for at bevare balancen og bevare objektiviteten.

1. Douche, rumpled, ridset - brugerens mareridt

Sæt fliserne i køkkenet for omkring fem år siden. Først forsøgte de ikke at lægge mærke til ridserne, der opstod "på jævnt underlag". De podvinuli afføring - fik et mærke. Datteren med en gaffel holdt på gulvet - resultatet er indlysende. Og da de begyndte at flytte møbler for at sætte køkkenet, blev de forfærdet. Under køleskabet, bukser, under vasken, hvor vandet lækkede, blev overfladen hvidlig. Forsøgt og mastik, og endda folkemusikens måde at ordne buler på, en gryde varmt vand. Så vi besluttede at slippe af med belægningen og erstatte den med det traditionelle allerede laminat.

Til gengæld ønsker vi at bemærke, at eksperimenter på skrabning af polyvinylchlorid med en gaffel ikke refererer til standardmetoder til testning af produkter. Efter at have rykket på internettet fandt vi ud af, at de bedste testere af gulvbelægninger virkelig er børn. Se denne video, hvor en lille kunstner tester sine markører lige på den helt nye etage.

2. Lejligheden har en vedvarende kemisk lugt

Umiddelbart efter at have flettet fliserne i lejligheden var der en vedvarende kemisk lugt. Appelleret til producenten via feedback formularen på deres hjemmeside. De begyndte først og fremmest at "synde" på kontaktlim. Jeg kontrollerede denne antagelse, anvendte lim til papiret og gav det tid til at fryse. Duften var ikke i begyndelsen af ​​processen, heller ikke efter. Igen kontaktede jeg producenterne. De sendte mig til butikken, hvilket tyder på, at de solgte mig enten substandard eller falsk. Som et resultat af alle kampagnerne blev det klart, at et ærligt ægteskab var på salg fra fabrikken. De udgav en hel batch lavet med en krænkelse af teknologi. Og hvor går nu disse kvadratkilometer af PVC? I børnehaver, hospitaler, sanatorier? Her er en sådan omsorg for forbrugernes sundhed! Penge til varerne returneres, men tid og nerver er ikke det værd.

3. For budgetgulv

Tidligere, fra nogen bare ikke høre, at PVC fliser ødelægge udseendet af lejligheden. Den, der i første omgang kunne slippe af med den beslutning, der blev pålagt bygherrerne. Og nu igen, fra alle sider, reklamer for dens pålidelighed. En sammensværgelse af producenter og sælgere? Kæresten blev "ledet" til inaktive argumenter fra eksperter i markedsføring og indsat denne "plast" i det store rum. Det er bare horror! Værelset blev til en statsinstitution med en bestemt lugt og passende tilhørsforhold. Kun seks måneders forsøg var nok til at beslutte at rive denne flise ud og erstatte den med et mere ædelt materiale.

Vi forsøgte ærligt at finde på internettet video materiale, der beskriver problemerne med PVC fliser, men fandt ikke noget sådan. Kan dette virkelig være en sammensværgelse af producenterne?

4. Dispersionslim eller gå på mel

Har du nogensinde prøvet at lim wallpapers på hjemmelavet lim? Hvis ja, så kender du alle smerterne i kreativiteten. Tapetet glider, falder ned og glider væk fra den mindste berøring. Det samme, vi oplevede, da der blev brugt dispersionslim til fliser. Først ønskede han ikke at forsvinde og materialet "floated" på overfladen uden mulighed for fastsættelse. Derefter fik limen frøs og kunne ikke lide at "genoprette" selv ved opvarmning. Udmattet til skændsel, forkælet sexet, nerverne og formået at skænke tre gange. Lad de hyrede arbejdere gøre det? "" Vi gik forbi.

Det er svært at svare på denne "stemme" af de forargede mennesker. Måske faktisk lade eksperter arbejde bedre

Sammenfatning af testimonials

For at du kan bedømme muligheden for flisen korrekt, skal du bestemme behovet for brugen heraf. Vi vil liste bordet med "plus" og "minus" af dette materiale. Du har ret til at vælge gulvet, der dækker dig selv, og vi samler kun fakta og tilbagemeldinger fra forbrugerne.

Vi startede artiklen med tvetydige egenskaber af PVC fliser og ønsker at afslutte dette. Beslutningen om at bruge denne gulv er direkte afhængig af dine forventninger og præferencer. Det er ikke nødvendigt at betragte dette materiale som en fuldgyldig erstatning for andre gulvbelægninger, men dets åbenbare fordele kan ikke nægtes.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

98 − 96 =