Pvc panel dimensioner

Typer og størrelser af PVC vægpaneler

Vægplastikplader - Et af de mest praktiske og uhøjtidelige materialer til dekoration.

De er lette i vægt, ekstremt nem at installere - hverken professionelle værktøjer eller særlige færdigheder er nødvendige, de er meget forskellige i udseende og kræver minimal pleje. Udskift dem i tilfælde af skade er ikke svært. Derfor bruges de så ofte til indretning.

Først og fremmest er det nødvendigt at skelne PVC-produkter til loft og vægge. PVC-paneler bruges også til udvendig efterbehandling af huset.

I udseende, og ofte i størrelse, kan materialet ikke skelnes. Men loftplastens finish er tyndere - 4-5 mm og mindre holdbar, da det ikke undergår meget mekanisk belastning. Det kan ikke siges om væggene, derfor er vægpanelerne tykkere og stærkere.

Ved metoden til sammenføjning af lamellerne til hinanden er materialet opdelt i tre grupper.

 • sømløs - Tilslut sporet i sporet og med en kompetent installation danne en helt flad glat overflade med knap synlige led. Resultatet af installationen er stærkt påvirket af materialets kvalitet: Den mindste deformation af panelerne gør samlingen til en tydelig synlig ujævnt søm.
 • prægede - Sutur. Som regel simulerer de en destillation, for hvilken en sådan forbindelse er karakteristisk. Sømmen er tydeligt synlig og udgør en del af designet. Lameller af den slags har den højeste stivhed og er meget modstandsdygtige over for mekaniske skader.
 • Chamfer-variant - Ifølge typen af ​​forbindelse er dette et sømløst materiale, men i enderne af produktet dannes en dekorativ rille - en afskærmning, der giver en jævn overflade af relief.

På videoen - dimensionerne af vægpaneler pvc:

Farvepaletten og evnen til at efterligne forskellige naturlige materialer gør PVC lameller til en ægte gave til designere. Metoden til at påføre et billede på overfladen eller farvningen påvirker imidlertid finishens kvalitet.

Ifølge denne funktion skelnes der tre kategorier.

 • Pameli med termisk film - Basen er en hvid lamell, som er malet med den nødvendige farve. Derefter rulles en termofilm på produktet ved hjælp af en speciel rulle. Det tjener som en fremragende beskyttelse mod fugt og mekanisk skade.
 • Direkte udskrivning - i dette tilfælde påføres mønsteret eller farven på artiklens overflade, så den er lakeret og tørret ved UV-bestråling. Dekorative muligheder for en sådan løsning er rigere, men selve materialet er ustabilt til fugt og ret let ridset. På billedet - pvc paneler til køkkenet med et billede.
 • Laminerede paneler - Farve og mønster bestemmer PVC-folien fastgjort på overfladen. På grund af filmens styrke og tykkelse er disse lameller meget modstandsdygtige overfor ridser. Farvepaletten er dog den mest begrænsede.

PVC-finish klassificerer og formfaktor, forskellig i størrelse og følgelig form.

Lameller - eller rack, oftest efterligner foringen, og har derfor de rette dimensioner. De ligner de sædvanlige efterbehandlingskort:

 • længde - fra 90 cm til 3 m:
 • bredde varierer fra 13,5 til 30 cm. Parameteren afhænger af hvilken profil lamellen gengiver: skibsstrålen - enkelt eller dobbelt, sildben og så videre.

Tykkelsen af ​​vægpaneler er standard for enhver formfaktor og er 8-12 mm.

Andre dimensionelle parametre har stativmateriale sømløse:

Flisebelagt materiale - som regel er sømløst, da det efterligner stenoverflader, pudsede såvel som fliser. Designet er ekstremt forskelligt - fra enhver skygge til ethvert mønster eller mønster, der er dannet af fliser stablet i den rigtige rækkefølge.

De mest populære størrelser omfatter følgende:

 • 30 * 30 cm - ofte kombineret: monofonisk og med et mønster, monofonisk og efterligende sten;
 • 98 * 98 cm - Bruges til at lave malerier og komplekse tegninger.

Sheet finishing - den største størrelse. Til vægge er dette den mindst tidskrævende mulighed, da den dækker et stort område. Designet kan være ret originalt:

 • længde - fra 98 til 244 cm
 • bredde - fra 50 til 122 cm;
 • Tykkelsen af ​​arkmaterialet er som regel mindre - 3-6 mm. Ellers er monteringselementet et ark, det er for tungt.

På videoinstallationen af ​​vægpaneler pvc:

På grund af sin store lethed kan PVC-paneler monteres direkte på væggen, hvis den er flad nok. I praksis er denne metode ikke særlig udbredt, fordi installationen på rammen har flere fordele: bedre varme- og lydisolering, er der ingen grund til at tilpasse væggene grundigt, er tilladt ikke at fjerne den gamle finish - tapet, maling, og så videre.

I boliger er der brugt tre typer byggeri afhængigt af driftsbetingelserne for lokalerne.

 • Træ lathing - Utvivlsomt sin plus består i enkel installation og nem opdatering på højden. Således kan en hvilken som helst ruhed af basisoverfladen være nivelleret. Minus - træet er bange for fugt og ændringer i volumen ved temperaturforskelle. I rum hvor mikroklimaet er ustabilt - loggier, køkkener, badeværelser, trækasser bør ikke monteres. I stuerne er rammen konstrueret af en træstråle, forbehandlet med et antiseptisk middel. Reiki fastgjort med et trin på 60 cm i en retning vinkelret på installationsretningen. Hvis det kommer til bladbehandling, så er retningen ligegyldig. Fastgørelse med dykker, slagskruer, galvaniserede skruer - afhængig af væggenes materiale.
 • Plastramme - brug den U-formede profil til fremstilling. Fordelene ved løsningen er stor lethed og perfekt ufølsomhed overfor fugt og temperatur. Derudover kan rilleprofilen anvendes som et hulrum til elektriske ledninger. Minuskelet er ikke designet til tung belastning, men da det er et spørgsmål om lette vægpaneler, er ulempen i denne sag ligegyldig. Profilen er fastgjort med et trin på 30 cm, dowels eller selvdrejende skruer efter 1 m. En anden fordel ved materialet er dets nemme håndtering. Hvis det er nødvendigt at deltage i profilerne, vil en almindelig stylus modtage lige kvalitetsskæringer i en vinkel på 30, 45 eller 90 grader.
 • Metalkasse - er lavet af en UD og CD-profil. Til lægger vægpaneler bruges sjældent som regel for lokaler, dårligt opvarmet - en loggia, for eksempel. Til badeværelset og køkkenet vælges galvaniseret profil, da den er modstandsdygtig overfor fugt.

Volumenet af det nødvendige materiale bestemmes tilnærmelsesvis ved at dividere væggenes areal i området af PVC-produkter - lameller, plader eller plader. For at reducere forbruget skal der tages hensyn til metoden til lægning - lodret, vandret, diagonalt. Resultatet af beregningerne stiger med 15% - fejl i samlingen eller panelet af dårlig kvalitet i batchet er altid muligt.

Før installationen er det ønskeligt at give materialet til at vænne sig til rummets mikroklima - at stå i rummet i omkring en dag.

Ud over panelet vil der være behov for yderligere elementer. Det indvendige hjørne er under alle omstændigheder nødvendigt, og også start- og finishprofilen, hvis lægningen er lavet vandret. For at dække leddene mellem væggen og gulvet vil væggen og loftet kræve et skørtbræt.

 1. Installation starter fra hjørnet mod åbningsvinduet eller døren. Indstil først det indre hjørne.
 2. Lamellerne skæres i længden, pladerne - afhængigt af lægemetoden.
 3. Plastlameller eller fliser indsættes i hjørneprofilen og fastgøres på kassen. Du kan bruge konstruktionsklemmer, men den bedste mulighed er klemmerne - de er monteret på bunden af ​​rillen, og fastgørelsen sker gennem hullerne i klemmen. Denne metode beskadiger ikke panelerne og giver en ikke-stiv fiksering.
 4. Alle efterfølgende lameller er installeret på den sædvanlige måde - en spids i rillen. Panelerne skal dockes tæt, så brug om nødvendigt en gummibåt.

Problemfri materiale kræver omhyggelig justering og verifikation af hver lamellas loddrettighed. Ellers vil sømmen være mærkbar.

Efter plettering af hele rummet er samlingen mellem gulvet og væggen maskeret med en sokkel. For at forsegle sømmen mellem loftet og væggen, brug en mere dekorativ loftsplank. Men her afgøres alt af designen af ​​rummet, det er muligt, at du vil have den samme finish.

PVC-paneler har et ret bredt driftstemperaturområde, men er ikke universelle. Den øvre grænse er begrænset til + 40-50 ° C, så huden til dampbadet er for eksempel ikke længere egnet. Nedre - -5 C: Efterbehandling af balkonen eller glaseret balkon er stadig muligt, men åben - nej. Læs også, hvordan man klæber PVC-paneler til beton.

Fremstilling af plast efterbehandling - processen fra et teknologisk synspunkt er ikke vanskeligt. Grundlæggende afhænger prisen af ​​produkterne på størrelse og indretning. Der er dog undtagelser, hvis det drejer sig om særligt materiale. Valget her er stort.

 • Produkter fra den russiske fabrik TAGinterio adskiller sig ikke kun i forskellige design, men også i høje lydabsorberende egenskaber. Paneler er et akustisk materiale og bruges til efterbehandling ikke kun huse, men også musikstudier og industrielle laboratorier. Omkostningerne ved fliser afhænger af design og yderligere funktioner - mikroperforering til bedre lydabsorption, for eksempel. Minimumsprisen er 4500 rubler. til pladsen. m.
 • Ressource Company tilbyder ark efterbehandling materiale. Paneler gengiver strukturen af ​​natursten og træ, men der er også originale fantasy farver.
 • «Indretningspanel» producerer plastisk beklædning til vægge og loft af den mest forskelligartede art. Traditionelle samlinger efterligner forskellige stenbelægninger supplerer unikke designs med ornament eller mønstre. I serien "Prestige" tilbyder vi en hud med et tredimensionelt ornament, opnået ved en kombination af prægning og aluminiumsfolie. Prisen er fra 935 rubler. til pladsen. m.
 • Decostar repræsenterer sømløse brede lameller efterligner fliser, murværk, dekorative sten, træ og mønstret efterbehandling af enhver art. Omkostningerne til panelerne er ret overkommelige - fra 231 rubler. til pladsen. m.
 • "Europlast" specialiseret i polyvinylchloridprodukter. Samlingen af ​​PVC-paneler til vægdekoration omfatter en række dekorative løsninger, opnået ved laminering, termisk tryk, metalliseret belægning og så videre. Prisen er fra 140 rubler. til pladsen. m. På fotoet - Europlast vægpanel:

Et stort udvalg af PVC vægpaneler er præsenteret i Leroy Merlin.

PVC-paneler er ikke forgæves betragtes som en af ​​de mest populære metoder til afslutning af både stuer og arbejdslokaler. En række udseende og overkommelige omkostninger gør det muligt for dig at opdatere værelserne selv med det mest beskedne budget. Måske vil du også være interesseret i information om, hvad der er inkluderet i panelerne i MDF. Linket beskriver finishpaneler til indretning af MDF. Læs også, hvilke størrelser MDF paneler der er. Her kan du se billeder af PVC vægpaneler til badeværelset, her - billeder af korridoren efterbehandling med vægpaneler.

Min kone startede reparationer og læste på internettet fora og smarte artikler, deigned at informere mig om vægpaneler, hvor hun skarpt så det akutte behov. Ærligt, jeg er ikke en person, der nyder reparationsproblemer og har ikke hørt om sådanne paneler overhovedet. Men nu har jeg allerede fået reparationer til sidst, jeg forstår, at dette er en uundværlig ting. Panelerne blev købt i Leroy Merlin.

Billig og praktisk materiale, der ikke kun kan bruges på vægge. Paneler trimmet loftet i køkkenet, det viste sig godt og meget billigere end strækloftet eller rackaluminiumet. En anden af ​​fordelene - en bred vifte af farver og nem installation - selv en nybegynder mester vil klare! Det eneste - ikke skrue i plastloftene mere end 40 watt, kan smelte!

Plast loftpaneler-dimensioner og finhed valgfrihed

Når man reparerer en lejlighed, opstår spørgsmålet uundgåeligt - hvad skal man gøre med loftet? Hvidvaskning har længe været ude af mode og opfylder ikke moderne krav til reparation. Maleri loftet kræver en perfekt flad overflade, som i de fleste lejligheder er urealistisk. Alle kender niveauforskelle og brede sløvede sømme mellem pladerne i gamle og ofte nye boliger. Stræklofter og gipsplader er dyre og kræver involvering af specialister til installation.

Heldigvis er der en praktisk mulighed i enhver henseende - at sy loftet med plastik. Det ser godt ud, nemt at montere, uhøjtideligt i pleje og ret billigt. Gennemsigtige loftsplader lavet af plexiglas, polycarbonat eller polystyren er ideelle til at skabe designinteriør eller loftslofter. Til normal reparation er uigennemsigtig PVC det bedste valg.

Fordele ved PVC loftpaneler

 • Praktisk - loftet varer op til 20 år og kræver ikke særlig pleje.
 • Æstetik - plast skaber en perfekt flad overflade, ser pæne og stilfulde ud.
 • Pålidelighed - Plastpladepaneler er modstandsdygtige over for både mekaniske påvirkninger og til virkningen af ​​fugt, lys, høje temperaturer.
 • Alsidighed - plast på loftet kan du installere i ethvert rum, fra badeværelset til stuen.
 • Lav vægt - PVC-paneler kræver ikke en kraftig ramme.
 • Enkelhed i forarbejdning - let skåret med en almindelig kontorkniv, der er egnet til limning og svejsning.
 • Let installation - ingen grund til at tiltrække dyre specialister, med installation af PVC-loft kan du selv gøre det.
 • Ukompliceret til basen - inden du installerer plast, behøver loftet ikke at blive nivelleret. Tværtimod skjuler PVC-paneler alle sine mangler.
 • Miljøvenlig - PVC er helt ufarlig for mennesker og kæledyr.

Derudover vil et plastisk falsk loft blive til din lejlighed ekstra støjisolering. Og i et privat hus under det kan du lægge og varmeisoleringsmateriale og således opvarme rummet.

Det første du skal vide, når du vælger - plastpaneler er ikke kun loft, men også væg. De adskiller sig fra hinanden i stivhed og vægt. Vægplader til vægmontering er ikke egnede bare på grund af større vægt. Det vil komplicere ikke kun installationsprocessen, men også driften af ​​den færdige belægning.

Loftsplader er på markedet i en række forskellige muligheder. Matt, blank, sømløs (giver mulighed for at skabe illusion af en monolitisk belægning), perforeret, spejlet, imiteret træ ... du vil ikke liste alle. Du kan vælge egnet til indretningen i enhver stil. Det vigtigste, skal du huske, når du køber, at materialet fra forskellige partier kan variere i farve. Tjek det i butikken for at undgå problemer ved installation.

Efter type konstruktion er følgende typer paneler kendetegnet:

 • Foring ("European") - Et langt panel, 10 cm bredt, med en bred lås;
 • "Polka" - den samme 10-centimeter foring, men med en smalere lås;
 • Forstærket foring - adskiller sig fra de to foregående størrelse (12,5 cm i bredden) og en dobbelt profil i konstruktionen;
 • Det brede panel er sømløst uden lås;
 • PVC-plade - en plade med firkantet form, lille størrelse, uden lås;
 • Bladplade af PVC, størrelse fra 80h150 cm, uden lås.

Korrekt valg af paneler efter type giver dig mulighed for ikke blot at forenkle processen med at installere et nyt loft, men også for at reducere omkostningerne ved materialer. Dimensionerne af alle ovennævnte paneler er forskellige. Det er værd at overveje, måske vil det være mere rentabelt at købe to ark plastik i stedet for et dusin strimler af "europæere".

Dimensioner af plastpaneler

Standardtykkelsen af ​​PVC-paneler er 8-10 mm. Det er under disse dimensioner, at de fleste lister fremstilles. Men der er også plader med en tykkelse på 5 mm.

De er mere skrøbelige og kræver mere omhyggelig installation. Derudover vil det være sværere at finde lister til dem.

Pladernes størrelse afhænger af typen:

 • Foring - 10 cm på 3..
 • Forstærket foring - 12,5 cm den 3..
 • Brede paneler - fra 15 til 50 cm i bredden, længden kan være 2,6, 2,7 eller 3 meter.
 • Bladbredde fra 80 cm til 2,03 m, længde fra 1,5 til 4,05 meter.

Udvælgelsen af ​​paneler er bedst på en sådan måde, at minimale mængder stiklinger forbliver under installationen. For eksempel, hvis i et rum hvor du vil installere plast, loftet har en bredde på 1,5 meter, er det bedre at købe tre meter paneler. Klippe dem halvt og lægge hen over rummet, vil du redde dig selv fra unødvendigt affald og behovet for ledd langs længden. Kort sagt er det værd at vælge plastpaneler, hvis størrelse vil være multipler af størrelsen af ​​det fremtidige loft.

Når du beregner mængden af ​​materiale, skal du ikke gå til den anden ekstreme - køb materialet "back to back". For det første er der altid en risiko for, at panelerne ikke stemmer overens (de kommer fra forskellige parter). For det andet kan de blive beskadiget under installation eller transport. Dækker på overfladen af ​​materialet vil beskadige loftets udseende. Og hvis duften er på kanterne, er det svært at installere - elementerne vil ikke passe tæt på hinanden, på det færdige loft vil det blive synligt for de blotte øjenleder. På hvid plast kan de maskeres med silikone. Men over tid bliver kittet gul og bliver mærkbart. Og farvecoating i en sådan situation er umulig at genoprette.

Tag ikke chancer. Det er bedre at tage en - to plader i reserve. Du kan altid returnere dem til butikken. Men hvis materialet ikke er nok, vil det være problematisk at købe det.

Installation af et plastloft

Før installation af PVC-paneler på loftet, er det nødvendigt at bygge en ramme fra metalprofilen. For at gøre dette skal du have en profil, bøjler og dowels til at klare det til loftet, små skruer til fastgørelse af rammen selv.

Du kan straks installere en plaststøbning rundt om rummet for at sikre de ydre paneler. Hvis du perimeterer omkredsen med en metalprofil, skal du have et ekstra loftslisterplade til at dække sammenføjningen af ​​dit nye loft og vægge.

Fra værktøjerne skal du bruge:

Selve proceduren med at installere et loft lavet af plast tager ikke meget tid. Og hvis du korrekt har beregnet mængden af ​​materiale, så vil der være et minimum af affald efter installationen af ​​loftet.

PVC paneler: størrelser og typer

PVC plastpaneler er et smukt, højkvalitets og billigt efterbehandlingsmateriale lavet af polyvinylchlorid. De bruges til efterbehandling af vægge og lofter. Standarddimensionerne af PVC-paneler betyder en bredde på 24 cm, en længde på 2,7-3 m. Takket være et bredt udvalg af dekorative plastprodukter og deres forbindelseselementer kan hver person selvstændigt gennemføre forskellige designideer. PVC-paneler tjener som et alternativ til sådanne byggematerialer: porcelænfliser, keramiske fliser, kunststen. Hvis du vælger dem, bør du vide, hvilke former for denne finish, der findes.

Varianter af PVC-paneler til formålet

Ved design er PVC paneler opdelt i to kategorier:

Væg plast lameller har styrke, de har en betydelig forskel i vægt i forhold til loftprodukter. Disse modeller er ikke udskiftelige, fordi der er forskel på størrelse og styrke mellem dem. Brug dem bedst til formålet. PVC vægpaneler har følgende dimensioner: længde fra 2,5 til 6 m, bredde 25-30 cm, tykkelse 6-10 mm.

Plade pvc paneler kan være mat, blank eller lakeret. Disse plastprodukter er ikke udsat for mekaniske påvirkninger under drift, derfor er de tynde og ikke meget holdbare. Dimensioner af PVC-paneler til loftet: længde fra 6 til 10 m, bredde 25-30 cm, tykkelse 4-5 mm.

Ved brug af plastprodukter som færdigmateriale er der ikke behov for forudgående forberedelse af vægge eller loft (udjævning, fjernelse af gammelt tapet, maling, gips). For at installere panelerne behøver ikke specielle værktøjer og færdigheder. Derudover leverer produkterne lyd- og varmeisolering, maskerer elektriske kabler. Paneler behøver ikke særlig pleje. De kan tørres med et rengøringsmiddel eller en fugtig klud. Beskadigede produkter udskiftes nemt og nemt.

Typer af paneler ved hjælp af forbindelsesmetoden

Efter forbindelsens type er de opdelt i:

 • sømløse;
 • relief;
 • paneler med rust (kamme).

Sømløse plastpaneler bruges oftest til efterbehandling af lofter. De er monteret i rillen i rillen. Når den er korrekt lagt, er overfladen flad, glat, med en næsten umærkelig sømfuge. Kvaliteten af ​​forbindelsen påvirkes af sådanne faktorer: plasternes egenskaber, overholdelse af lagringsregler, hvis overtrædelse fører til deformation af panelerne. Så vær forsigtig, når du vælger materialet.

De mest almindelige er rektangulære relief modeller, som, når de stables, ligner en overfladefinish med en foring. Disse paneler er dyrere, har en højere grad af stivhed og bedre ydeevne. De er gode til at udføre foringen af ​​trævægge og andre problemoverflader.

Paneler med rust har udseendet af sømløse produkter, kun i enderne er der en dekorativ rille - afskærmning. De bruges til efterbehandling af forskellige værelser.

I størrelse er dette byggemateriale opdelt i tre standardvarianter:

rektangulære eller firkantede fliser;

PVC paneler (dimensioner, billeder er vist nedenfor), der kaldes foring, har en længde på 3 m, en bredde på 10 cm eller 12,5 cm med en dobbelt profil. Muligheden "European9raquo;" med en bred lås er mere efterspurgt end "polka9raquo; med en smal lås.

PVC paneler, hvis dimensioner er 260, 270 og 300 cm i længden og 15-50 cm i bredden, har ikke sømme, når de er sammenføjede, i modsætning til foring.

Rektangulære eller firkantede fliser til udsmykning af vægge er meget populære. Deres størrelser er fra 30x30 til 100x100 cm. De er lette og nemme at installere.

PVC-paneler, hvis dimensioner har en standardbredde på 80-203 cm, en længde på 150 til 405 cm, en tykkelse på 0,1-3 cm. Det øverste lag af dem kan være glat og stødtæt.

Til dato er sandwichplader lavet af plast det mest populære efterbehandlingsmateriale. De er vant til at dekorere vindueskråninger, skabe skillevægge i lokalerne. Dette materiale er af høj klasse og af fremragende kvalitet. Værelserne er elegante, respektable.

De producerer standard PVC sandwichpaneler, hvis dimensioner er 3000 x 1500 mm, 3000 x 1150 mm, 3000 x 900 mm, tykkelse - 10 mm, 24 mm og 32 mm. Parametrene af yderbeklædningerne er fra 1 til 2,40 mm.

Fordele og egenskaber ved plastpaneler

PVC paneler har mange positive kvaliteter, så de er så populære:

 • Alsidighed. PVC paneler, hvis størrelser er forskellige, kan installeres lodret, vandret, under forskellige skråninger.
 • Æstetik. Med det rigtige valg af farver kan du skabe et interessant og attraktivt interiør.
 • Økologisk kompatibilitet. Paneler fra PVC udsender ikke giftige stoffer, de er sikre for menneskers sundhed.
 • Stabilitet. Dette materiale har en lys- og fugtighedsbestandighed. Og også modstanden mod virkningen af ​​aggressive miljøfaktorer på den.
 • Styrke. Panelerne har fremragende mekanisk styrke, hvilket er meget vigtigt for deres lette vægt.
 • Holdbarhed. Plastikprodukternes levetid er 20 år.
 • Nem pleje. Paneler skal tørres med en fugtig klud eller en serviet.
 • Nem installation. Samlingsarbejde kan udføres uafhængigt uden at involvere specialister og specialværktøjer.
 • PVC-paneler har god varme og lydisolering.

Hvordan man selvstændigt bestemmer panelernes kvalitet

For at bestemme kvaliteten af ​​det plastikpanel du køber:

 • Undersøg produktet, og pas på overfladen. Lamellerne skal være helt glatte, glatte, uden forvrængning. Lumen fra ydersiden af ​​forstærkningerne, der er inde i produktet, kan ikke antages til realitetsbehandling. Tykkelsen af ​​panelernes ydre vægge er også vigtig. Især det drejer sig om forsiden.
 • Deltag i flere lameller, samtidig med at du lægger mærke til sømmen og letheden. Højkvalitetsprodukter samles praktisk taget uden spor og uden meget vanskeligheder.
 • Kontroller materialet for holdbarhed. For at gøre dette skal du presse panelet kraftigt. Det bør ikke knække eller stærkt deformere.
 • Kontroller plastik til bøjning. Hjørnet skal bøjes 4-5 gange. Hvis materialet ikke knækker og ikke går i stykker, er produktet af høj kvalitet og vil tjene i lang tid.

Anvendelsesområde for plastpaneler

PVC-paneler er miljøvenlige efterbehandling materialer. Det er meget udbredt til færdiggørelse af vægge og lofter i boliger. Ofte kan plastpaneler ses i kontorer, butikker, restauranter. De bruges også til plating vægge i sportsfaciliteter, medicinske institutioner, skoler.

Så ved at vide, hvilke størrelser PVC-paneler er, hvad er deres sorter, fordele og egenskaber, hvordan man vælger de rigtige produkter, hvad er anvendelsesområdet for deres ansøgning, kan du købe materialet og fortsætte til den uafhængige udsmykning af loftet og væggene i huset.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

65 + = 72