Pvc panel til balkon

Afslutning af altanen og loggia med PVC paneler

Når balkonen (eller loggia) er glaseret, er det tid til at begynde at afslutte. Først skal du bestemme typen af ​​hud. Og det er ikke nemt at gøre dette, fordi en bred vifte af materialer er simpelthen fantastisk! Hvis du vil gøre værelset pænt og smukt, mens du husker et beskedent budget, så er valget indsnævret noget.

Til sidst stopper mange ved balkonpanel med PVC-paneler. Hvorfor er denne dekoration så populær? Hvad er dens funktioner, fordele og ulemper? Lad os prøve at besvare disse spørgsmål i dagens artikel. Men først, lad os finde ud af, hvilke paneler til altanen er de mest egnede. For at gøre dette, vil vi blive bekendt med deres sortiment.

Udsmykning med plastpaneler er ret populært for nylig

Plastpaneler er volumetriske strimler af polyvinylchlorid, inden for hvilke der er langsgående stivere. Du kan sy en balkon med sømløse plastpaneler, som udgør et integreret stykke i den samlede form og søm, som danner et mellemrum mellem elementerne, når de går sammen. I sidstnævnte tilfælde vil de vertikale sømslinjer visuelt "trække" rummet op. Panelerne adskiller sig i sådanne funktioner.

Typiske paneler har en længde på fra 2,5 til 6 m og en bredde i området fra 44 til 244 cm. Fra dette interval anvendes til farvning loggia PVC panelbredde fra 25 til 40 cm. En plastforing har en mere snæver bredde af pladen (10-20 cm) . Det bruges også til at afslutte loftet.

Materialet til væggen adskiller sig i overfladen. Dette kan være termisk udskrivning, hvor tegningen overføres til materialet med en speciel termisk film. Metoden er god, da den giver dig mulighed for at anvende lyse, mættede billeder af enhver kompleksitet, herunder fotos. Filmen er dækket af et lag lak, der beskytter det og giver overfladen en attraktiv glans.

En anden mulighed for at tegne en tegning på panelet - offset print - indebærer at vise mønsteret på panelet ved hjælp af en typografisk form og derefter åbne med en lak.

Billedet kan være alt (selv et billede). I praksis er den mest populære efterligning af natursten: onyx, marmor, malakit eller basalt.

Den tredje version af finishen er fundamentalt forskellig fra de to foregående. Det indebærer at klæbe til overfladen af ​​plast lamineret film, som kan have et forskelligt mønster og konsistens, der efterligner naturlige materialer (træ, sten, bambus, læder og andre).. Et sådant materiale er let at rengøre, antistatisk og billigt. Dette forklarer populariteten og relevansen af ​​plastpaneler og til efterbehandling af balkonen.

Valget af farver til plastpaneler er meget bredt

PVC-paneler fås i to versioner: presning og stempling og sandwichpaneler. Begge måder har deres fordele og ulemper. Overvej dem.

 • Standardplast til overfladebelægning fremstilles ved at presse polyvinylchlorid - et polymermateriale, herunder 43% petroleumprodukter, stabiliserende komponenter og pigmenter og 57% rocksalt.
 • Sandwichpaneler - et nyt ord i industriproduktionen af ​​plast. Deres rumlige form indebærer tilstedeværelsen af ​​2 lag PVC med en varmelegeme i form af mineraluld eller polystyrenskum i midten. En ensidet sandwich har et mere holdbart ansigt og bruges til beklædning af skråninger og vægge. Den tosidede form bruges til at lave skillevægge. Begge versioner er tilgængelige i tykkelser på 10, 24 eller 32 mm.

På grund af deres sammensætning behøver sandwichpaneler ikke yderligere isolering, hydro- og dampspærre. Nogle ulemper i arbejde skaber deres store størrelser på 1,5 * 3 m og behovet for at skære detaljerne af den ønskede form.

Fordele og ulemper ved balkon plating

Plast er blevet en del af vores hverdag. Han er overalt. Og det er ikke overraskende, at det bruges til altaner. Hvad er fordelene ved dette universelle materiale?

 • miljøvenlighed på grund af fraværet af giftige stoffer i PVC-sammensætningen
 • fugt modstand;
 • nem installation: plastik er nem at installere på en hvilken som helst type overflade og behøver ikke at blive forudindstillet;
 • simpel pleje, der består i at tørre overfladen med en fugtig klud;
 • Let vægt, af særlig betydning: Plastpaneler til balkonen bør ikke overbelaste strukturen;
 • lav pris;
 • en rig farvepalet og en række forskellige teksturer, der er i stand til at opfylde de mest krævende forbrugers behov.

Plast er imidlertid ikke ideel. Som noget materiale har det visse ulemper. I sammenligning med fordelene er de ubetydelige, men vi kan ikke undlade at nævne dem.

 • Egenskaben ved at udstråle en ubehagelig lugt under stærk varme eller betændelse;
 • modtagelighed for pludselige temperaturudsving: paneler kan deformeres fra frost, så deres brug er kun tilrådeligt på den isolerede loggia eller balkon;
 • ustabilitet til mekanisk skade. Især som for billige tynde typer af PVC; Derfor anbefales det at afslutte balkonen med plast, hvis tykkelse ikke er mindre end 8 mm.

Fordele ved plastpaneler - nem installation og smuk udsigt

Panelen af ​​balkonen med plastpaneler indebærer brugen af ​​flere typer specielle profiler. Så er den direkte monteringsprofil fastgjort til kassen fra siden af ​​tværstykket eller gennem den brede sidedel. Vinkeldihedralprofilen er monteret på ydersiden og indersiden.

Trin-for-trin instruktion til selvindretning

Panelen af ​​balkonen med plastpaneler med egne hænder er ikke særlig vanskelig. Det kan udføre og en nybegynder i reparation, uden at have særlige færdigheder. Det vigtigste i denne forretning er udholdenhed, omhyggelighed, det nøjagtige efterfølgende instruktioner. Og tilgængeligheden af ​​de nødvendige værktøjer, som bør udarbejdes på forhånd, for ikke at køre efter dem til butikken i det mest ubelejlige øjeblik. Så for arbejde har vi brug for:

 • skruetrækker, udstyret med en magnetisk dyse;
 • perforator eller boremaskine;
 • montering skum;
 • bygning niveau;
 • plast hjørner;
 • sokkel;
 • vinduesprofiler;
 • isolering (udvidet polystyren eller mineraluld);
 • suspensioner;
 • Profiler lavet af galvaniseret metal;
 • små dowels eller skruer.

Et vigtigt skridt, der udføres efter udførelsen af ​​damp, vandtætning og isolering før balkonen er plastik. På kassen, som på rammen, holder hele beklædningen senere. Derfor skal installationen gives særlig opmærksomhed. Det produceres i denne rækkefølge. Placeringen af ​​skeletet er planlagt. Derefter fastgøres en profil med et U-formet tværsnit til væggen i et interval på 50-70 cm på dowels eller selvdrejende skruer.

Nogle trin i installation af plastpaneler

Afslutningen af ​​loggia starter fra loftet. Efter installation af metalrammen arbejdes der i denne rækkefølge.

 • At fastgøre langs loftets omkreds starterprofilerne af galvaniseret metal.
 • Punch gennem huller i profil og væg, indsæt dowel-neglene i det og skru det til væggen ved hjælp af en skruetrækker med en magnetisk fastgørelse.
 • I midten af ​​loftet fastgøres den galvaniserede profil til jernbøjlerne. Med en loggia bredde på 1,2 m er en central profil tilstrækkelig. Hvis rummet er bredere, vil det tage to.
 • Fastgør startprofilerne til den centrale profil under plastpanelerne.
 • Træk ledningerne til fremtidige lamper (oftest er disse indbyggede punkt lyskilder).
 • Indsæt det første plastpanel i startprofilerne, skru det med skruer til styrprofilen og langs kanterne.
 • Monter de efterfølgende paneler bagud og skruer skruerne på metalets profil.
 • Trim det sidste panel til den ønskede størrelse, så den går forbi det forrige panel med 5 mm og ikke med 7 som normalt. Skift de næstsidste og sidste paneler på steder og skub i det sidste panel, så det kommer ind i den ydre profil uden synlig clearance. Brug om nødvendigt plastikstøbninger til at justere længden af ​​hudelementerne.

Efter at loftet er færdigt, er væggene plasteret med plastik, der begynder med rummet under vinduet. I så fald svarer aktionerne i mange henseender til det foregående arbejde.

Vægpaneler med plastpaneler

 • Fastgør metalprofilen til vindueskarmet nederst. Kontrollér placeringen af ​​sideprofilerne ved hjælp af bygningens niveau.
 • Lås profilen på gulvniveau.
 • Midt på væggen. Placeret under vinduet skal du installere flere metalbøjler i en afstand på ca. 50 cm fra hinanden.
 • Hulrummet mellem væggen og metalrammen er fyldt med en varmelegeme, og revnerne skal fastgøres med et monteringsskum.
 • Fastgør guide metalprofilen til bøjlerne.
 • Monter PVC-paneler på installerede profiler ved hjælp af dowel-negle eller skruer.
 • Luk lukningen af ​​kløften mellem gulvet og vægbeklædningen på væggene. på samlingerne mellem loftet og væggene for at installere et særligt loftløb.

Balkonen er færdig med PVC paneler. Som du kan se, er der intet kompliceret i det. Plast henviser til en sjælden kategori af materialer, der kombinerer billighed og attraktivt udseende. Takket være plastikbeklædningen kan du hurtigt og billigt dekorere enhver balkon eller loggia.

Abonner på de mest interessante på obalkone.dk

Jeg vil gerne dele min personlige erfaring. Skal ikke balkonpladerne med PVC hvid, som jeg gjorde. Hvis du har en solrig side, så bliver de til sidst gule. Hvid farve samler alt støv og snavs. Og dette er umiddelbart tydeligt. Det er svært at passe på dem. Det er bedre at investere i dyrere paneler af mørke farver.

Efter at have glaset på balkonen besluttede jeg at trimme det med laminerede PVC paneler. Forisoleret balkon, der gjorde rammen modstået alle niveauer. Og så er det enkleste, der er tilbage, at indsætte panelerne. Alt arbejde, herunder opvarmning, skyndte sig ikke om en halvanden time. Derefter installerede virksomheden et strækloft og balkonen er klar til drift.

I tre år har jeg limmet panelerne til balkonvæggen med flydende negle. Og der sker ikke noget med dem. Jeg troede, at der ville være revner fra lave temperaturer - det var kolde koldt om vinteren i vores regioner. Men nej! Som nyt til denne dag.

Kopiering af byggematerialer er mulig uden forudgående aftale, hvis der installeres en aktiv indekseret link til vores hjemmeside.

PVC paneler til et loft på en balkon eller en loggia

Artiklen er offentliggjort i afsnittet Afslutning af loftet (som er en del af Afslutningsafsnittet).

PVC-paneler til loftet kan blive den mest praktiske og økonomiske mulighed som et modstående materiale til en opvarmet altan. Sådanne PVC-paneler er velegnede til både loft og vægge. At arbejde med plastpaneler er ikke svært. Monter det hængende loft fra PVC-paneler på egen hånd og derved spare penge på efterbehandling.

Hvis du vælger at glasere og isolere balkonen, skal du vælge isolerings- og vægmateriale til vægge, gulve og lofter. Nu kan du købe universel isolering, som kan bruges til alle elementer i altanrummet. De mest populære og billige varmeapparater er mineraluld og polystyrenskum.

Egenskaber ved PVC paneler ↑

PVC paneler er på markedet i en bred vifte af farver, der er ikke kun paneler monokrom, men også i form af efterligning under forskellige fakturaers faktura naturlige materialer (natursten, træ, basalt osv.).

De vigtigste fordele ved plastpaneler:

 • holdbarhed
 • modstand mod fugt, korrosion, PVC-paneler akkumulerer ikke engang kondensat
 • absorber ikke lugt
 • let at rengøre
 • nem installation
 • resistent farve, ikke følsom over for ultraviolette stråler
 • lav pris
 • ikke tiltrække støv
 • ildfaste, da panelerne er fremstillet af selvslukkende materiale
 • let vægt, hvilket gør det nemt at transportere og installere
 • Økologisk kompatibilitet, paneler er harmløse for helbredet; Materialet, hvorfra paneler fremstilles, anvendes til fødevareemballage

Til loftet fremstilles følgende typer paneler:

Derudover er PVC-paneler tilgængelige i forskellige farver, kan være monofoniske og med mønstre. Til den isolerede altan er loftet med PVC-paneler en af ​​de bedste løsninger.

Og du ved, hvad er forskellen mellem teknologien til at anvende flydende tapet fra metoden til at anvende andre typer tapet? Læs vores artikel, og du vil ikke have spørgsmål om emnet.

Og oplysninger om værdierne af ikoner på tapetets etiketter er tilgængelige på denne adresse. Læs vores materiale, og du kan nemt navigere i forskellige tapet, når du vælger og køber.

For at gøre kvalitetsinstallation af PVC-paneler på loftet, skal du bruge materialer og værktøjer på følgende liste:

 1. Den galvaniserede profil eller træstænger til kasseens indretning
 2. PVC paneler
 3. startprofil
 4. byggestifter med hæfteklammer
 5. Hacksave til skæring af plastpaneler i henhold til loftets størrelse
 6. selvdrejende skruer fastgørelse af PVC-paneler til loftet
 7. dyvler
 8. boremaskine
 9. skov

Til loftet er PVC-paneler monteret på en speciel ramme. Gør en ramme kan være lavet af galvaniseret profil UD og CD eller fra træstænger. Rammen er konstrueret i henhold til gitterprincippet med en gitterafstand på 70 cm til 1 m. Fastgør startprofilen til træstangen eller galvaniseret UD-profilen langs omkredsen af ​​rummet. Så skriver vi paneler.

For at kunne installation af PVC-paneler i loftet blev udført let og hurtigt, på panelerne lavede specielle riller (låse). Til panelets profil skrues skruerne på kanten af ​​låsen.

Fastgørelse af PVC-paneler til drejning ↑

Lad os se nærmere på metoden til fastgørelse af plastpaneler på en trækasse. De fleste lejlighedsejere foretrækker denne metode til installation af lofter i loft fra PVC paneler.

Til arbejde skal du bruge materialer og værktøjer:

 1. PVC paneler
 2. plast hjørner
 3. træstænger 5 cm
 4. lister til loft
 5. selvdrejende skruer
 6. boremaskine, møbler hæftemaskine, hacksaw

Vi beskriver fastgørelsesprocessen:

 1. Først laver vi en trækasse, der fastgør søjlerne i loftet
 2. Stængerne fikses først i rummet, så i den modsatte retning på dem fastgøres andre stænger med et trin på 50 cm
 3. Du skal niveauere kassen på niveau, så det nedhængte loft er niveau. Om nødvendigt skal niveauerne søjles ved hjælp af liners
 4. Panelerne skæres til den ønskede længde ved hjælp af en hacksav. Vi forlader mellem panelernes kanter og væggen et hul på ca. 0,5 cm til krympning
 5. Til væggen fastgør vi hjørnerne og indsætter panelet i dem med den side, hvor rillen er placeret. Og den anden side af panelet er fastgjort med en hæftemaskine. Sporet af det andet panel skal indsættes så tæt som muligt i rammen på det vedhæftede panel, og sørg for, at der ikke er huller. Jo tættere paneler er, jo glattere loftet bliver
 6. Hvis der ikke er nogen assistent, der vil holde de lange paneler, kan du bruge en gammel og pålidelig enhed

Hvis der opsummeres, er installationen af ​​plastpaneler en hurtig og nem proces. Vanskeligheder kan kun opstå på det sted, hvor lampen er fastgjort. Ved installation af elektriske ledninger skal man tage sig på forhånd. At installere armaturen du har brug for lav et hul i panelet og at passere en elektrisk ledning gennem den.

Når alle panelerne er installeret, skal ujævne kanter lukkes. Dette kan gøres med en loftsplank. På de ydre hjørner er der installeret en særlig hjørneprofil, eller et plasthjørne limes på.

Afhængigt loft lavet af PVC paneler - stærk og holdbar konstruktion. Det bevarer sit attraktive udseende i lang tid, sager ikke eller taber lysstyrken under drift.

Og du ved, at moellerens vindueskarme ofte er den bedste løsning for forholdet mellem pris og kvalitet, når du glasker en altan eller en loggia. Læs vores artikel om fordele og ulemper ved vindueskarme fra denne tyske producent.

Og om funktionerne ved udvælgelse, køb og installation af plastikklipset til plastikvinduer, kan du læse her.

Plast PVC-paneler til loftfoto ↑

Nedenfor er billederne på emnet for artiklen "PVC-paneler til loftet". For at åbne galleriet med fotos skal du blot klikke på miniaturebilledet.

Plast PVC paneler til loft video ↑

Vi foreslår at du også gør dig bekendt med videoen om emnet i vores artikel. I videoen vil du kunne færdiggøre processen med at installere PVC-paneler på loftet på balkonen.

Kan du lide artiklen? Abonner på opdateringer via RSS, eller hold dig opdateret:

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl dine venner! Fortæl om denne artikel til dine venner i dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne i det venstre panel. Tak!

Det forekommer mig, at PVC-paneler er velegnede til efterbehandling af balkoner, hvis de selvfølgelig er kvalitetsmæssige, som skrevet her. Tidligere husker jeg, de var ildelugtende og brændte godt. Og så - billigt materiale, nemt (jeg er bange for, at den færdige balkon vil kollapse - vi har det gamle, endog skræmmende for at afslutte det).

Bedøm kommentaren: 0 0

På en gang trimmet vi balkonen med sådanne paneler. Også er blevet meget glad. Det ser meget smukt ud. Selv den hvide farve på balkonen giver ikke sensationen af ​​hospitalet. I 10 år har de stået og ikke engang falmet. Selvom de ikke tænkte på kvalitet. Hvis du ikke specifikt vælger med en søm eller en skruetrækker, vil sådanne reparationer tjene i mange år.

Bedøm kommentaren: 0 0

Jeg har PVC-paneler, desværre var erfaringen ikke den bedste. Sandsynligvis er problemet, at jeg har en balkon på solsiden, dvs. Om sommeren stegede solen hele dagen. Som et resultat blev panelerne sprøde, blev gule og mistede deres appel. Måske var problemet i den samvittighedsløse producent, men faktum er stadig.

Bedøm kommentaren: 0 0

Jeg vil helt sikkert vise denne artikel til min mand, vi leder bare efter muligheder for afslutning af loggia. Det faktum, at PVC-paneler er praktiske og økonomiske materialer til dekoration, forekommer mig det mest fascinerende af deres ejendom. Derudover kan jeg godt lide den måde, de ser ud, og valget af blomster er ret bredt, for enhver smag. Jeg synes, at pleje af dem er ret simpelt, hvilket også er meget vigtigt, fordi Vådt rengøring er en uundgåelig procedure på altaner og loggier.

Så, at jeg næsten besluttede, er artiklen meget overbevisende.

Bedøm kommentaren: 0 0

For seks år siden lagde jeg loftet på loggia med plastpaneler (plader): Jeg var doven til gips og maling en temmelig skrælleoverflade. Han tørrede hurtigt loftet med et groft kornet fyldstof, og efter tørring spikte han naglene med neglene (rundt om kanterne og i midten) og fortsatte med at installere plasten.

Men samtidig gjorde han en alvorlig fejl: han tog beslag med for korte ben til hæftemaskinen. Og en dag bemærkede han, at plastiket på nogle steder begyndte at bevæge sig væk fra kassen: enten det var tørret op, eller hæftene var rustede (loggia er ikke glaseret og fugtighed er stadig til stede). Jeg måtte demontere panelerne og gentage operationen igen, men ved hjælp af større parenteser.

Bedøm kommentaren: 0 0

Jeg er enig med Dmitri ovenfor. Da det var på tide at skære balkonen, ønskede jeg at dække med en træmuren, efterfulgt af imprægnering på en smuk farve. Ægtefællen besluttede at redde og sagde at det stadig er en balkon, der er ingen grund til at genere. Paneler af PVC. Det var en fejltagelse for en solrig balkon. Panelerne var hvide. Gradvist begyndte de at give ud gule pletter under indflydelse af solen. Og nogle steder og helt deformeres. I foråret tænker jeg at skrælle dem. Og skyde den allerede bevist longwall. Og lad hende sige, at vores balkon ligner et badehus.

Bedøm kommentaren: 0 0

Jeg tror, ​​at PVC-paneler til efterbehandling af balkoner og loggier er den bedste, økonomiske og holdbare løsning! Min mand gør et fremragende arbejde med at installere PVC-paneler, han lærte det hurtigt, bogstaveligt talt med det samme - hvis du har erfaring med værktøjer, så er installation af paneler et spørgsmål, der hurtigt styrkes. Som et resultat ser loggiaen meget anstændigt ud: vi trimmet det med lysegrønne matpaneler. Støv med dem ryster støvkluden, jeg tørrer panelet med en klud en gang hver anden uge, om - og ingen bekymringer!

Bedøm kommentaren: 0 0

PVC paneler passer mig meget, især på balkonen. Min mand og jeg lavede loftet fra PVC-paneler. Et stort plus er, at de kan tørres og vaskes. Fordi på altanen og støvet flyver meget fra gaden, og så gnides en eller to gange og rent. Så de er også monteret helt simpelt. Min mand selv gjorde alt sammen med en ven. Det krævede ikke engang hjælp fra fagfolk.

Bedøm kommentaren: 0 0

Og jeg ville ikke gøre polstring med plastpaneler. Også de er ikke miljøvenlige og afviser forskellige ubehagelige lugte. Især hvis du laver en loggia for at leve, og ikke til opbevaring af affald. Og hvis festen er solskinnet, så om sommeren bliver det endnu mere ubehagelige lugte. Jeg ville lave en foring (alt det samme træ) eller male de forberedte og jævne vægge.

Bedøm kommentaren: 0 0

Vi har allerede plettet en balkon med plastpaneler. Vi valgte paneler af god kvalitet og som et resultat - et glimrende udseende, ingen problemer med at forlade. Det er kun i artiklen, at kondensat på panelerne ikke akkumuleres, men vi har dukket op. Og i en lejet lejlighed havde vi en balkon med dekoration, tilsyneladende, af materiale af dårlig kvalitet. Der er ikke kun panelet, der brænder ud, så selv på nogle steder er det øverste lag dækket. Hvis du allerede trimmer balkonen med plastpaneler, er det bedre ikke at spare, men at vælge paneler af god kvalitet.

Bedøm kommentaren: 0 0

 • Eugene registrerer elektrisk tørretumbler: typer og egenskaber
 • Dima til pladen Hvordan lim vinyl tapet: trin for trin instruktion
 • Dima at optage Cork tapet til vægge på din altan eller loggia
 • Laura til pladen Quartz flise til afslutning af balkonen eller loggia gulvet
 • Natalia til optagelsen Kirigami nytår: diagrammer, plots, skære teknologi

Loft tørretumbler til balkonen: hvordan man vælger

Loftet tørretumbler til balkonen er løsningen på problemet med vådt tøjvask, især hvis kvadratmeter er stramme. "Den ubudne gæst brækkede pludselig.

PVC paneler til altanen

Det næste trin efter glasur i arrangementet af balkonen er dens foring. Det moderne byggemarked er simpelthen slående i de mange muligheder for plating. Blandt hele sortimentet kan du vælge det mest egnede materiale til kvalitet og pris.

Et af de mest almindelige materialer til paneler af balkonen er PVC paneler. Ikke kun at udseendet af dette design vil være meget smukt, panelet af balkonen med plastpaneler kan laves uafhængigt.

Paneler - en PVC-plade, der har i det indre rum af langsgående stivere. Der er sømløse varianter af PVC-elementer, der under installationen vil danne et integreret rum uden huller og sømme, mellem hvilke på de færdige overfladespor vil være synlige. Disse revner på ingen måde forkæler udseendet, men hjælper visuelt at strække rummet og hæve lofterne.

Alle PVC paneler kan opdeles i følgende funktioner:

 1. Størrelsen. Ganske lang række af størrelser, som deres længde varierer fra 2,5 til 6 meter, og bredden er 44 til til 44 cm 2 meter. Som regel materialet til indikatorer for indvendige færdiggørelse bredde balkon fra 25 til 40 cm. Der er også såkaldt plastforing, som bruges til at afslutte loftet. Det har meget smalle indikatorer for bredde, omkring 10 - 20 cm.
 2. Afdækningstype. Yderbeklædningen kan være meget forskelligartet. PVC-paneler er meget efterspurgte efter en balkon med termisk udskrivning, når tegningen påføres overfladen med en termisk film. Kan anvendes til en række billeder, lige billeder. For at bevare mønsteret og beskytte overfladen anvendes et specielt laklag fra toppen.

Ikke mindre kendt er offsettrykning, som kendetegnes ved tegningsprocessen. Den påføres ved hjælp af en trykform og er også lakeret på toppen. Også her kan billedet være helt anderledes, som kunden ønsker. Men oftere vælger man plastpaneler til en balkon med efterligning af naturlige materialer, såsom træ eller sten.

Der er også en tredje mulighed for at tegne et billede, hvilket betyder, at en speciel film er indsat, som allerede indeholder et billede. Panelerne behandlet på denne måde kan også have en håndgribelig lettelse. Materialet er meget let at pleje og antistatisk, hvilket bestemmer dets popularitet.

 • Fremstillingsmetode. I øjeblikket er der to typer af PVC paneler - standard og sandwich paneler. Hver art har sine egne forskelle og egenskaber:

  De standard er fremstillet af presset polyvinylchlorid ved at trykke. Materialet består af 43% olieprodukter, mere end halvdelen af ​​rocksalt i procent og specielle tilsætningsstoffer.

  Sandwichpaneler er en nyhed på byggemarkedet og repræsenterer to lag PVC, hvoraf det er en varmelegeme, som normalt er som mineraluld. Der er ensidige paneler af denne type, som anvendes til efterbehandling skråninger og bilateralt at oprette partitioner i rummet. Materiale med forskellig tykkelse fremstilles.

  Sandwich-paneler behøver ikke at installere yderligere isolering, damp og imprægnering, som i kraft af deres konstruktion må de allerede udstyret med alt nødvendigt.

  Fordele og ulemper ved plating af PVC

  Afslutning af balkonen med PVC paneler er meget almindelig, men de har deres fordele og ulemper. Først overveje de positive aspekter ved at bruge dette materiale:

  • Manglende skadelige stoffer i polyvinylchlorid.
  • Modstandsdygtighed over for fugtighed.
  • Enkel installation, der ikke kræver yderligere justering af basen.
  • Let at pleje, da overfladen af ​​panelerne kan vaskes.
  • Der er ingen overbelastning af altanen overlappende på grund af panelernes lette vægt.
  • Relativt lave omkostninger
  • Et bredt udvalg af valg der kan tilfredsstille den mest krævende kunde.

 • På trods af alle ovennævnte plusser har plastpaneler negative aspekter, som ikke kan ignoreres:

  • Udseende af ubehagelig lugt under tænding.
  • Dårlig tolerance for temperaturændringer, hvilket medfører, at deformation af materialet er muligt.
  • Ustabilitet for mekaniske påvirkninger. Det er kun nødvendigt at trimme loggia med et materiale, der har en tykkelse på mere end 8 mm.

  Uafhængig paneling af balkonen

  Før balkonen er dækket af PVC-paneler, skal den være glaseret, forseglet og isoleret, ellers vil færdigheden miste al mening, og materialet vil simpelthen forværres under påvirkning af det ydre miljø.

  Glasur er normalt lavet ved hjælp af termoruder, som i øjeblikket er den mest egnede mulighed for udførelse af disse værker. Vinduerne er ikke så dyre, medmindre du køber vinduer med udluftningsventiler og ekstra elementer.

  Du kan glasere balkonen og trærammerne, men i dette tilfælde går meget tid på at lukke alle hullerne og forsegle rammen.

  På varmeisoleringsstadiet er den ydre side af kabinettet også klædt, hvis det ikke er en kedelig sten, men en lattiseret. Under tætningsprocessen er alle revner fyldt med monteringsskum eller silikone for at udelukke de steder, hvor udendørsluften kommer ind i balkonrummet. Det skal være en helt forseglet kasse, hvor udendørsluften ikke kommer på nogen måde.

  Opvarmning udføres ved hjælp af polystyren eller mineraluld, og andre isoleringsmaterialer kan også anvendes. Plader af materialet lægges i en forberedt kasse, hvorpå panelerne efterfølgende fastgøres. Beklædningen er monteret ved at montere profilen på væggen i trin på 50-70 cm. Fastgørelsen er lavet på selvskærende skruer og dowels.

  Nødvendige materialer og værktøjer

  Efter udførelsen af ​​det forberedende arbejde vil det være nødvendigt at forberede alle de værktøjer, der vil være nyttige i arbejdet og at købe alt det nødvendige materiale. Til arbejde skal du:

  • Rotary hammer eller boremaskine
  • Skruetrækker med magnetisk fastgørelse
  • niveau
  • Konstruktion Skum
  • Sinkbelagte profiler eller stang til tagdækning
  • Plast hjørner
  • Isolering, hvis den ikke er isoleret endnu
  • Suspension parentes
  • Udgiftspligtigt materiale i form af dykker og skruer
  • Plinths og profiler til vindueskarme

  Afslutning af altanen med plastpaneler starter fra det loft, som metalprofilen er monteret på. Endvidere er teknologien for værker som følger:

  • Installation omkring omkredsen af ​​startprofiler af metal.
  • Fastgør profilerne til væggen med en perforator og en skruetrækker.
  • Montering i midten af ​​metalprofilens loft.

  • Installation til de centrale startprofiler.
  • Rør ledningerne til hver lyskilde.
  • Indsæt det første panel i startprofilen og fastgør det til kanterne og til styret.
  • Installer alle efterfølgende paneler.
  • Til sidst skal du afskære ekstra ved sidste panel, så det går forbi den forrige ikke med 7, men med 5 mm. Endvidere skifter disse to paneler steder, og sidstnævnte skubbes uden et hul ind i den ydre profil. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge plastiklister.

  På samme måde er panelerne fastgjort til trækassen, som er installeret på forhånd.

  Vedhæftning af paneler til væggene kan varieres:

  • Montering på "flydende negle". Denne metode er mulig, hvis væggene adskiller sig i overfladenes ideelle fladhed.
  • Montering på specielle plastikstrimler med clips. Denne mulighed er ret tung i sin egen udførelse.
  • Montering på lathen af ​​galvaniserede profiler. I praksis anvendes brugen af ​​denne mulighed sjældent. Da indvendige profiler er hule, er installationen ret vanskelig.
  • Fastgørelse på en lath fra et træ. Dette er måske den mest almindelige og bekvemme måde at trimme altanen på med plastpaneler. Bare rolig, at med fugtighed er træet knust, da det på den isolerede altan simpelthen ikke kan være så fugtet. I denne artikel vil vi overveje denne mulighed.

  Montering af paneler på træet kan være på forskellige måder:

  1. Selvskærende skruer, der er designet til træ. Elementer med en længde på 16 til 19 mm anvendes, som skrues med en skruetrækker eller en skruetrækker. På ethvert tidspunkt kan du skrue fast fastgørelseselementerne og frigive panelet.
  2. Hæfteklammer, som du har brug for en speciel hæftemaskine til. På denne måde er installationen hurtig, men om nødvendigt vil det være problematisk at fjerne sådan fastgørelse.
  3. Klyaymerami - fastgørelse elementer, som er installeret på den første kasse, og derefter blev de skruet panel med skruer. Denne form for fastgørelse er ikke særlig praktisk, fordi skruen kan komme ud af lermåleren med panelspændingen.

  Først og fremmest er plastprofiler, såsom ydre hjørner, fastgjort til kassen. Efter at profilerne er sat i hjørnerne, og endelig er de vandrette profiler rettet. Efter en sådan forberedelse udføres arbejdet på panelet af balkonen med plastpaneler af følgende algoritme:

  Installationen af ​​panelerne starter fra vinklen modsat vinduet. Panelet skal skæres til den ønskede størrelse og indsættes i de øverste og nederste profiler og derefter i start-enheden. Den er indstillet i henhold til niveauet og fastgjort til de vandrette stænger.

  Hvert efterfølgende panel er installeret i sporet af den forrige og er fastgjort.

  Således er hele balkonen lavet op. På de nødvendige steder skæres panelerne med en kniv.

  Paneleringen af ​​balkonen ved hjælp af PVC-paneler er en enkel og budgetmæssig måde at opnå skønhed og indendørs dækning af høj kvalitet. Særlig viden om at skabe en paneloverflade er ikke nødvendig, det vigtigste er det rigtige valg af materiale og følgende teknologiske arbejde.

  Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

  Dmitrovskoe motorvej 163a, bygning 1, -1 etage


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  90 − 87 =