Pvc panel til køkken

Contents

PVC paneler til køkken

Afslutning af køkkenets vægge med plastpaneler er et godt alternativ til brugen af ​​andre materialer (tapet, fliser, gips). Takket være et stort udvalg af teksturer og farver, overkommelig pris og andre fordele ved PVC-paneler, er de blevet meget populært og populært materiale til køkkenet.

Varianter af vægpaneler PVC til køkken

Afhængigt af panelernes bredde klassificeres de som følger:

 • foring med en bredde på 10 cm, et ret praktisk materiale, hvis ensartethed kompenseres af et stort udvalg af farvepalet;
 • paneler med en bredde på 25 til 50 cm er attraktive, idet samlingerne efter montering praktisk talt ikke kan detekteres, og deres montering er desuden hurtigere;
 • plastplader 80-203 cm i bredden, har en flad og glat overflade, som kan anvendes på forskellige billeder, har PVC-paneler til køkkener med et mønster forøget styrke, fordi de er dækket ovenfra med et yderligere beskyttelseslag.

Hvilke af disse PVC paneler er bedst til dit køkken - det er op til dig. Alle har fremragende fugtresistens, er nemme at installere og er overkommelige, så for køkkenvægge er det en ideel løsning.

I køkkenet kan du kun gøre plast til et forklæde, og du kan helt røre alle væggene. Eller tværtimod at trimme væggene med plastpaneler og dække forpladsens område med andet materiale - glas eller fliser.

Plastik modstår fugt og er modstandsdygtig over for virkningerne af hjemmekemi. Et stort udvalg af teksturer og farver hjælper med at gøre det rigtige valg for en harmonisk kombination af vægge og resten af ​​køkkenmiljøet.

Generelt giver dekorativt PVC-panel til køkkenet dig mulighed for at fremhæve ethvert designidé og dekorere køkkenet i en bestemt stilistisk retning.

Fordele og ulemper ved plastpaneler i køkkenet

De ubestridelige fordele ved PVC-paneler er dens styrke, enkelhed og hastighed ved installation uden lang forberedelse af vægge, god støj og varmeisolering.

Plastvægpaneler overholder helt opgaverne - beskytter væggene mod snavs, fedt, kondens. De er helt rene, og de er ikke bange for fugt overhovedet. Det er også vigtigt, at støv og snavs næsten ikke bliver i næppe mærkbare led, så du ikke støder på problemet med vask og skrabning af sømme.

Hvis du er bange for, at plastikken smelter i ovnen, deformerer eller vil føre til brand, skal du forstå, at moderne plastik kan modstå meget høje temperaturer - op til 120 grader. Derfor, uden direkte eksponering for åben ild, vil den forblive uendeligt smuk og jævn.

Plastik er mangesidet og variabelt. Han kan efterligne en række forskellige materialer - sten, træ, metal. Derudover kan du på sine overflader anvende billeder, herunder 3-D billeder. Selvfølgelig påvirker dette direkte materialernes pris, men i gengæld får du en unik og utrolig dekorativ indretning af køkkenet.

Blandt de få mangler i PVC-paneler kan man kalde sandsynligheden for utilsigtet mekanisk skade ved omlægning af møbler og andre væsentlige og skarpe belastninger. Derudover må du ikke vaske panelet med slibende rengøringsmidler og børster, da ridser vises på overfladen. De vil ikke blot ødelægge panelernes udseende, men vil også bidrage til hurtigere forurening i fremtiden og til komplikationen af ​​hvidvaskning.

En anden ulempe er brandfare. Lad ikke panelerne ligge tæt på kilden til ilden, eller du kan træffe foranstaltninger før ekstra beskyttelse af plastik.

Kopiering af oplysninger er kun tilladt med en direkte og indekseret reference til kilden

Plast PVC paneler til køkkenet: billig og vred? Forkert svar

Reparation i køkkenet er en ansvarlig og dyr forretning. Hvordan gør man det mindst smertefulde for både familiemedlemmer og familiebudgettet? Brug af plastpaneler hjælper dig med at spare tid, samt penge til at reparere køkkenet.

Hvad er materialets unikke?

Sømløse paneler passer godt til hinanden, sømene lader samlingen synlig. PVC paneler - et universelt efterbehandling materiale til indvendige rum. Dette byggemateriale er absolut ikke nyt, men er allerede blevet populært i markedet for efterbehandling af varer.

Universalmaterialeegenskaber

 • For det første kan plastikplader til køkkenet installeres vandret, lodret og i alle vinkler.
 • For det andet bruges materialet både til færdiggørelse af vægge og lofter, og til balkoner, loggier. Vindueshældninger er i de fleste tilfælde lavet af plastpaneler.
 • For det tredje betragtes standardpladestørrelsen som en materialetykkelse på 10 mm, en længde på 2700 mm, en bredde på 250 mm.

Hovedkarakteristika: hvor er kvaliteten?

Du kan identificere de vigtigste egenskaber ved forskellen på plastpaneler:

 • Materiale belægning. På byggemarkedet kan du finde skinnende såvel som matplader lavet af polyvinylchlorid. Glans vises på grund af anvendelsen af ​​speciallak på overfladen af ​​materialet.
 • Tegningstype på materialet. På overfladen af ​​materialet fra PVC anvendes forskellige typer mønstre. Trykt tegning på materialet påføres med maling og film - ved påføring på forsiden af ​​en farvefilm med et mønster. Dette er en fantastisk mulighed for at skabe et unikt design af plastvægpaneler til køkkenet med fotoudskrivning.
 • Efter type af materialet interface. På denne funktion skelne sømløse såvel som suturpaneler. Suturplastikplader i de ledformede huller, der er tilvejebragt af indretningen af ​​materialet og sømløse paneler - passer tæt på hinanden.

Foring eller vævning - et såkaldt "populært" navn blev givet til plastpaneler med en sømfinding og en bredde på 100 mm.

Hvordan sparer du tid og penge, mens du dekorerer køkkenet?

Ved reparation af køkkenet er det først og fremmest vigtigt at reparere, viden og erfaring med at lægge fliserne på gulvet.

Alle forstår, at ubehag i forbindelse med reparation af 1-2 dage og 2-3 uger er en meget stor forskel.

Derfor er PVC plastpaneler til vægge, køkkenlofter samt badeværelser og balkoner fortjent til reparation af mange grunde, hvoraf de vigtigste er:

 • relativ billighed af materialet
 • hurtighed i præstationen af ​​efterbehandling værker.

For at sætte en konventionel flise, bruges der meget tid til lægning og til udjævning af væggene. Derudover skal du enig med en god mester, som lagt fliser uden at have de rette kvalifikationer og erfaringer - vanskelige, hvilket kan resultere i beskadigelse af både materialet og svigt af reparationer.

Også en masse daglig støj og snavs fra at lægge fliserne, ingen aflyst. En sådan situation er absolut uacceptabel i et hus, hvor der er et lille barn eller en ældre person.

Efterbehandling af køkkenets vægge med plastpaneler gør det muligt for ejeren at klare sig selv på kort tid (lægningen kræver som regel en arbejdsdag) for at afslutte fastgørelsen af ​​panelerne i køkkenet. PVC-paneler er ikke kun en fordelagtig mulighed for prisfastsættelse, men også i tid og lønomkostninger.

Vægpaneler (skind) - dette er et andet niveau både for priser og for kvalitet. Se på eksemplerne og bestem selv for hvilket materiale du vælger forklædningen.

Hvilken gulv skal man vælge - fugtbestandigt laminat eller granit? Svaret er ikke så indlysende. Detaljer i vores artikler.

Fra denne vejledning kan du lære at lave et to-niveau gipspladerloft med dine egne hænder.

Montering af rammen: lægning af fundamentet

Køkkenreparation med plastpaneler begynder med installationen af ​​rammen. Det hele afhænger af, hvor glat vægge er i dit køkken.

Hvis væggene er gode, glatte nok, så kan du gøre uden at montere rammen.

Dernæst se video montering ramme for yderligere installation af plastpaneler.

Hvis væggene er langt fra perfekte, skal du montere og montere rammen inden montering af panelerne.

Til montering af skelet til paneler skal paneler være forsynet med dykker og selvskærende skruer. Derefter er det ved hjælp af fastgørelsesanordninger nødvendigt at fastgøre plaststyrene i en afstand på 40-50 cm fra hinanden på væggen og 30-40 cm i loftet.

Plastikledninger skal nødvendigvis installeres både i begyndelsen og i enden af ​​panelet.

Materialet kan fastgøres til en metal-, træ- eller plastkasse. Det er imidlertid bedst at stoppe på plastikledninger på grund af deres ekstraordinære egenskaber for at modstå temperaturændringer. Derudover er plastkassen relativt lille i vægt og ekstremt nem at installere.

Installation af paneler i køkkenet: 6 professionelle tip

For yderligere har du ingen spørgsmål om, hvordan du skal dekorere køkkenet med plastpaneler og problemer med PVC-paneler, brug trin-for-trin råd fra en professionel:

 1. Påfør et niveau for udjævning af overflader såvel som til dannelse af retvinkler.
 2. Først indsættes PVC-panelet i sporet af fastgørelseselementet på produktets smalle monteringshylde.
 3. Det andet plastpanel skal indsættes så tæt på den første som muligt.
 4. Panelet skal vedhæftes, når du er helt sikker på, at der ikke er nogen kløft mellem dem.
 5. På samme måde er det nødvendigt at fiksere alt materiale fra polyvinylchlorid. Det sidste panel skal reduceres med 6-8 cm. Derefter skal materialet indsættes i fastgørelseselementets rille og sporet af det foregående panel.
 6. Yderligere kasser til materialer er påkrævet på stederne for fastgørelse af fremtidige køkkenhylder og skabe. Glem ikke det!

Hvis køkkenvægge er glatte, behøver du ikke at montere rammen, du kan fikse PVC-materiale uden problemer med flydende negle.

Afslutning af køkkenet med plastpaneler kan enten være komplet eller delvis. For eksempel er plastpaneler til forklædningen i køkkenet perfekt egnet til et dyrere valg - skindene.

Køkkenforklæde af plast: 10 grunde til "FOR"

 1. Materialets høje slagfasthed. Paneler bryder ikke og må ikke gennembore under mekaniske påvirkninger.
 2. God fugtighedsbestandighed af materialet.
 3. Fargepaletten på panelerne er ikke forvrænget over tid.
 4. Et simpelt princip om montering af materialet.
 5. Holdbarheden af ​​PVC paneler (mere end 10 års fremragende drift).
 6. Materialet er perfekt boret med konventionelle trækroner.
 7. Der er ingen sømme mellem elementerne. Det er muligt at montere en enkelt struktur op til 4 m.
 8. En bred vifte af tegninger, monogrammer, kompositioner.
 9. Paneler er absolut resistente over for aggressive vaskemidler.
 10. Muligheden for at reparere materialet og delvis demontering forbliver.

For at blive bekendt med detaljerede anbefalinger, hvis du beslutter dig for at installere et forklæde af plast, kan du i denne artikel.

Flise mod panelet: hvilket er bedre?

Hvis du stadig tvivler på, hvad du skal vælge: et panel af PVC eller keramiske fliser, vil vi give en sammenlignende beskrivelse af de to materialer, som er de vigtigste i færdiggørelse af køkkenet.

Skabning af køkkenet med plastpaneler er et glimrende alternativ til fliserne under køkkenreparationer. At dekorere køkkenet med plastpaneler er meget simpelt, de tolererer let stærk fugtighed og temperaturfald.

Den utvivlsomme fordel er materialets levetid, fordi køkkenet, dækket af plastpaneler, vil vare dig op til 10 år. En bred palette af farver samt tegninger og monogrammer giver hver ejer mulighed for at vælge det materiale, han kan lide.

I modsætning til fliser, når man færdiggør køkkenet med plastpaneler, er det muligt at reparere materiale og delvis demontering. Utvivlsomt er et betydeligt plus at omkostningerne ved materiale og reparationer ved hjælp af PVC-paneler vil være 40-50% mindre end ved anvendelse af klassiske fliser.

Hvis du vil dække køkkenets vægge med plastpaneler, skal du kende nogle vigtige detaljer. Alt dette kan findes på en nyttig video.

UDVALGELSE AF LÆSERE

Og i et kompakt køkken vil planlægningsprocessen bringe glæde

Gulv keramik: og køkkenet vil skinne!

Sådan slettes sting på flisen med dine egne hænder - forberedelse, fotos og video af de vigtigste faser af arbejdet

Visitkort af enhver værtinde - stilfulde gardiner i køkkenet

Plast PVC paneler til køkkenet: billig og vred? Forkert svar

Gratis ikke-kommerciel brug af ressourcematerialer

Tilladelse gives kun, hvis forfatterskabet er angivet, og hyperlinket til webstedet er aktivt

I alle andre tilfælde kræves skriftlig tilladelse fra redaktionen.

Afslutning af køkkenet med PVC-paneler - en økonomisk mulighed for at skabe køkkendesign

Hvilket materiale vælges oftest til færdiggørelse af køkkenet? Synes du keramiske fliser? Det viser sig, at der allerede i flere år har været en plastpalme, der har holdt håndfladen. Men flisen mister sin popularitet.

Dette skyldes, at PVC - materialet er mere overkommeligt, praktisk og let med hensyn til installation. Med ham vil reparationer blive en fornøjelse. Lad os håndtere de vigtigste spørgsmål - hvad er fordelene ved plastpaneler og hvordan man gør væggene selv?

For hvad det er nødvendigt at elske plastik: 3 fordele

Lad os starte med det vigtigste - med fordelene ved PVC. Og den første ting at bemærke er den overkommelige pris. Når du begynder at reparere, vælger du et materiale, der kombinerer de to vigtigste kvaliteter - lav pris og praktisk. Faktisk vil plastpaneler være tilfredse med deres egenskaber. Ud over omkostningerne har materialet sådanne fordele:

 1. Ikke bange for vand, rengøring og høj luftfugtighed. Disse faktorer er meget vigtige, da køkkenet er et sted, hvor arbejdet konstant koger, og det er ikke værd at tale om fugtighed. Vedligeholdelse af PVC paneler er meget enkel - tørre, vaske dem, og de vil bevare deres skønhed.
 2. Udfører ikke nuværende. I køkkenet har du alle former for elektriske apparater, og der er risiko for en kortslutning her. Plast udfører ikke elektrisk strøm.
 3. Du kan installere panelerne med dine egne hænder. Involver fagfolk og tilbringe yderligere midler behøver ikke at. Du kan reparere køkkenet og dekorere væggene selv.

Selvfølgelig skal du sige om panelernes udseende. I dag kan du vælge modeller med et billede, fotoudskrivning, blank eller mat belægning. Og til forklædningszonen kan du samle op og skindpaneler med ornamenter, abstrakte billeder. På billedet nedenfor skal du se på køkkenets design, hvor PVC-paneler blev brugt, både i klassisk sort / hvid og i farver.

På billedet er der et loft i køkkenet af PVC paneler.

Lad os sige et par ord om manglerne. Det eneste, som materialet er bange for, er høje temperaturer. Hvis du vælger skind til at dekorere området for køkkenforkladen, skal du være opmærksom på de modeller, der tåler en temperatur på 170 grader. Hvis flisen er i stand til at overleve høje temperaturer, er PVC ikke desto mindre et sådant modstandsdygtigt materiale. Brug heller ikke hårde og metalbørster til at rengøre væggene for ikke at skade toplaget.

Lad os fortsætte med den grundlæggende proces - installation af panelerne på væggene. Reparation skal starte med overfladebehandling. Uanset om du vil sheathe alle væggene eller kun den arbejdende del, ved hjælp af skind, skal du demontere det gamle materiale. Forresten, en ekstra funktion af PVC paneler - hvis keramiske fliser kræver en ideel ensartethed af væggene, så plastik kan installeres på gamle tapet eller gips. Takket være denne "evne" bliver paneler ofte valgt i stedet for fliser.

En række farver til PVC paneler.

Så det første du vil gøre med dine egne hænder er at du vil blive demonteret.

 1. Fjern alle de fremspringende elementer fra væggene - billeder og negle, som de hænger på, rækværk, lamper osv.
 2. Hvis du har lagt fliser eller dekorative køkkenpaneler på væggen, skal du fjerne det gamle materiale.
 3. Juster overfladen af ​​væggene. Har ikke brug for perfekt glathed. Reparation kan begrænses til at "forsegle" indsnittene, fremspringene, revnerne. De skal puttied og lade overfladen tørre.

Det første trin du har overvundet - væggene er klar. For dem, der foretager reparationer for første gang, og efterbehandling af køkkenet virker svært, vil videoen af ​​mere erfarne herrer komme til undsætning (i slutningen af ​​artiklen). Nedenfor finder du videoinstruktionerne, der hjælper dig med at forstå spaltningsprocessen og fjerne de gamle fliser.

Denne fase er den vigtigste, da den korrekt installerede ramme er garantien for styrken af ​​vægbeklædningen. Rammen kan være lavet af træholdere - en mere økonomisk mulighed, eller metal - en mere pålidelig og varig metode. Både træ og metal lameller fastgøres efter samme princip, så det vil ikke være svært at lave det selv. Udover skinner skal du:

 • roulette;
 • bygning niveau;
 • skruetrækker;
 • bore;
 • en kniv til skæring af plast;
 • metal hæfteklammer;
 • skruer og dowels;
 • blyant.

Selv små fejl i installationen af ​​guider fører som regel til et skævt design.

Gå nu til væggenes opbygning. Der er et vigtigt punkt her. Rammen kan installeres på to måder: vandret og lodret. Den første bruges, hvis panelerne trimmes lodret, og den anden - hvis vandret. Og installationen blev fjernet, og dækket af alle væggene kan udføres med den vertikale metode til fastgørelse af rammen. Her vil vi overveje det.

 1. Først gør vi markeringen af ​​væggene og i en afstand på 50 cm tegner vi vandrette linjer. For at gøre linjerne lige skal du bruge niveauet.
 2. Tag nu metalbøjlerne og læg dem langs hele linjen i trin på ca. 60 cm. Fastgør beslagene med dug og skruer. Hæfteklammer bør vælges ud fra bredden af ​​skinnerne.
 3. Hæfteklammer bør placeres langs væggen - øverst og nederst. I de "døde ender" af væggene bøj stifterne med bogstavet "P".

Hvis det er nødvendigt, kan du lægge et lag af isolering mellem profilerne.

 • Herefter skal du tage reiki'en og indsætte midten af ​​beslaget. Fix med selvdrejende skruer.
 • Fastgør derefter lamellerne til niveauet og observer flyet.
 • Så forberedende færdiggørelse af vægge udføres. Selvom denne fase er vigtig, kan du med egne hænder udarbejde en ramme. Hvis du er bange for at lave en fejl og ønsker at reparationen skal udføres så kvalitativt som muligt, se videoer fra mere erfarne håndværkere. Forklar alle punkter og detaljer vil hjælpe og billeder af processen med at installere rammen.

  Nu går vi videre til sidste etape - vi monterer panelerne på væggene. Her skal du i tillæg til PVC-paneler have yderligere komponenter - profiler, der hjælper dig med at installere arkene. Der er flere typer af profiler:

  • L-formet - vil være nødvendigt i begyndelsen og slutningen af ​​beklædningen
  • Profil F - hjælp til at afskære hjørnet leddene. Bruges også til finish og start;
  • H-formede - En universel profil, det vil være nødvendigt for leddene af paneler.

  Du skal også bruge en sokkel, hjørne og yderprofil. Efterbehandling med egne hænder begynder med profilen.

  1. Den første du tager er L-formet. Fastgør det til skinnerne langs omkredsen.
  2. Dernæst har du brug for en hjørneprofil (F-formet) - den er installeret på væggen "sving".
  3. Lav nu målinger mellem guiderne (deres yderside). Fra den opnåede tage 5 mm.
  4. Efterbehandling starter fra køkkenets hjørne. Så du vil reducere forbruget af materialet. På træplader installeres paneler ved hjælp af en hæftemaskine. Hvis du ikke har en hæftemaskine til rådighed, kan du bruge små negle eller byglim. På metalholdere af PVC er det monteret ved hjælp af skruer.
  5. Hvert næste panel indsættes i den forreste rille og bevæges således langs hele væggen.
  6. Det allerførste ark af plast skal skæres til bredden. For at gøre dette har du brug for en kniv til skæring af plast. Det sidste panel indsættes først i hjørneprofilen og derefter ind i sporet af det foregående plastikark.

  Her er faktisk reparationen færdig, og færdiggørelsen af ​​væggene er klar. Dernæst kan du installere dine egne skørtplader på bundlinjen af ​​panelerne. Hvis du kun installerer skind, skal de fastgøres med en hæftemaskine, så neglene ikke ødelægger udseendet. Skindene kan også limes til rammen. Sandt nok er denne løsning ikke stærk. Over tid kan det skinnede arbejdsområde deformeres. Så du ikke har nogen spørgsmål, se videoen, hvor væggene er dekoreret med plastikplader.

  Og endnu et tip. Hvis du har valgt trærejki, skal du behandle dem med et særligt antiseptisk middel og derefter fastgøre til en væg. Nu kender du alle detaljer om montering af paneler og kan sikkert forlade de dyre fliser til fordel for praktisk og universel PVC.

  Andre interessante artikler

  Hvilke vægpaneler til køkkenet findes, og hvilke er bedre

  Typer af forklæder til køkkenet - vælg den optimale

  Hvilke paneler er bedre til køkkenet: råd om valg

  Skæring af køkkenvægge med plastpaneler: valg af design og installationsmetoder

  Falske paneler til køkkenet: billigt alternativ til keramik

  Forklæde til køkken fra plastik - billigt og smukt

  Jeg anbefaler ikke at installere PVC i køkkenet, det er rent syntetisk! Når det opvarmes, smelter det, i køkkenet lugter det forfærdeligt, vær forsigtig.

  Jeg har plastforing og ingen lugt. Har du et køkken i plastik? Du hævder så trygt, at køkkenet lugter forfærdeligt, måske har du et sted, hvor ledningen smelter

  Åh, der opnås tvivlsomme besparelser. Selvfølgelig er det nemt at vaske dem, men hvor komfortabelt er det i et plastklædet rum?


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 6 = 3