PVC plader

Skummet PVC: Tekniske specifikationer. Skummet polyvinylchlorid (PVC): behandlingsmetoder

Polyvinylchlorid (PVC) er et polymermateriale, der i vid udstrækning anvendes i forskellige områder af reklameprodukter i forbindelse med reparation og byggearbejde i design af interiører i lokaler.

Den rige 30-årige historie af PVC-materiale inden for termoplastisk plast er slående i sin unikhed. På grund af sine fremragende egenskaber og egenskaber har skummet PVC et stort udvalg af applikationer på alle områder af den moderne menneskes hverdag. Råmaterialerne til fremstilling af polyvinylchlorid er sådanne typer af råmaterialer som kul, olie og gas. Under polymerisationsprocessen af ​​mellemproduktet af vinylchlorid dannes et endelig PVC-materiale, der består af molekyler af carbondioxid, hydrogen og chlor.

Talrige udviklinger inden for produktion, forbedring af formuleringer og behandlingsmetoder viste, at stoffet på grund af sin unikke molekylære struktur optager et særligt sted blandt andre former for termoplast.

Skummet PVC har mange positive kvaliteter: holdbarhed i drift, modstand mod temperaturændringer, mekaniske påvirkninger, en lang række behandlingsmetoder og fremragende kemikalieresistens. Fremragende slagfasthed og evnen til at bruge uden for rummet opnås ved hjælp af forskellige tilsætningsstoffer. Skummet PVC-ark er den mest almindelige type PVC-produkter.

Den første i Rusland produktion af PVC plast blev introduceret af selskabet "United Extrusion" under varemærket UNEXT. Anvendelsen af ​​moderne højteknologisk udstyr gør det muligt at producere produkter, der opfylder alle internationale standarder. Takket være brugen af ​​bedre råvarer og en unik opskrift er PVC-skummet UNEXT ikke anderledes end dets europæiske modstykker.

Siden udseendet af arkmaterialet på markedet er PVC-skumplast meget hurtigt blevet til universelt anvendte produkter. En række forskellige typer PVC-plader med særlige egenskaber giver dig mulighed for at bruge materialet til at implementere ideer på en række områder.

Der er flere typer af de mest almindelige plaster i fast PVC:

 • inert skummet PVC-ark - er fremstillet ved hjælp af den nyeste teknologi. Som følge heraf er den indre struktur ensartet og porøs, og den ydre overflade på begge sider er glat og blank;
 • frit skummet PVC-ark - let plast fremstillet af hård PVC, kendetegnet ved en silkeagtig overflade og en fin porøs struktur;
 • kompakt ark - har god slagfasthed og høj stabilitet;
 • Kompakt gennemsigtigt PVC-ark - Gennemsigtig plast, som har fremragende lysledningsevne og stødmodstand
 • bølget gennemsigtigt ark - skabt specielt til tagdækning, der er kendetegnet ved tændingsproblemer;
 • komposit PVC-ark - den indvendige del består af frit ekspanderet plast, og det ydre lag er en tosidet aluminiumsbelægning.

Forskellige typer og høj teknisk pålidelighed af PVC-plader gør plastik universelt til forskellige anvendelsesområder: Indretning af bygninger, opførelse af reklame og informationsstande, oprettelse af interiør af forretninger og handelssteder, ingeniørarbejde mv.

Skummet PVC: generelle karakteristika

 1. Materialet absorberer ikke vand og fugt fra luften, hvorfor det ikke svulmer og som følge heraf ikke deformeres i hele levetiden. Selv når det er i vandet i lang tid, ændrer det ikke plastens udseende og dets ydeevne.
 2. En af de vigtigste fordele ved PVC-plader er dens brandsikkerhed. Plast tilhører en gruppe af flammefaste materialer, der ikke understøtter forbrænding i luften.
 3. Skummet PVC har fremragende lysstyrke.
 4. Materialet bruges til at skabe elementer af kompleks form ved hjælp af termo-, pneumo- og vakuumdannende metoder.
 5. Plast er modstandsdygtig over for de mest almindelige kemiske agenser: husholdningsvaskemidler og desinfektionsmidler, opløsninger af syrer og alkalier.
 6. PVC henviser til miljøvenlige materialer, der ikke indeholder tungmetaller og ikke har negativ indflydelse på menneskers sundhed og miljøet.
 7. Materialet er let underkastet maskin- og manuel bearbejdning ved hjælp af almindelige værktøjer: Det er nemt at klippe, borede, savet, bøjet, limet, fastgjort med negle, skruer og nitter.
 8. Overfladen af ​​plastik er ideel til belægning af selvklæbende og laminerende film samt til trykning af trykfarve, silkescreen maling og lakker.

PVC-skumplader er let udsat for enhver form for forarbejdning og limning. På grund af dets mekaniske egenskaber kræver plast ikke brug af komplekse og dyre udstyr. PVC-plader kan forarbejdes med konventionelle værktøjer, der anvendes ved arbejde med træ eller metal.

Det skumplastede PVC-ark kan håndsavvises ved hjælp af en disk- og bandsave samt et stiksav. Materialet kan skæres med en håndsave, designet til træbearbejdning. Sager til metal kan tilstoppes på grund af dentiklernes nærhed. Optimale parametre til savning:

Eksperter anbefaler følgende indikatorer for tændernes vinkler: α = 5 - 10 ° - forreste vinkel, b = 10 - 20 ° - bageste, med et trin med tænder fra 5 til 10 mm.

Skummet PVC er boret med konventionelle øvelser designet til arbejde med metal. Den mest optimale effekt opnås ved hastigheder fra 50 til 300 omdr./min og fra 3,5 til 6 m / min. Det anbefales at bruge vinkler med følgende værdier:

Til behandling af PVC-plast kan standard universelle lodrette og lodrette fræsemaskiner anvendes. For at forhindre beskadigelse af materialets overflade skal plastik eller træpakninger anvendes ved fastsættelse. Optimal driftstilstand:

PVC skumplader kræver endelige behandling af kanterne. Til dette formål kan du bruge et fly, sandpapir eller andet udstyr, der bruges til at se kanterne af træ eller plast. Hvis materialet oplever konstant dynamisk belastning, kan ujævnheder afhænge af forekomsten af ​​fejl eller revner. Et ark af PVC, der har en tykkelse på ikke mere end 3 mm, kan skæres med en konventionel kniv.

Effektiviteten af ​​stempling afhænger af flere faktorer:

 • arktykkelse - ark op til 3 mm tykt er let stanset. Hvis du bruger specialudstyr og anvender de rigtige metoder, kan du stemple simple former fra PVC med en tykkelse på 4 til 6 mm. Bemærk at arkets kanter er let afrundede;
 • arktemperatur - med en lille opvarmning af materialet forbedres stansekvaliteten;
 • udstyr til stempling - egnet til stempling af karton og andre skummaterialer;
 • vinkelblad - en uundværlig betingelse for kvalitetsstansning er bladernes placering i en vinkel på 30 °.

Til dette formål anvendes ethvert standardudstyr til bøjning af termoplast. En pæn bøjning afhænger af en ensartet temperaturfordeling og foreløbig bestemmelse af zonen med konstant opvarmning. Det mest optimale niveau af temperatur er fra 115 til 130 ° C. Hvis temperaturen er over dette maksimum, er der stor sandsynlighed for revnedannelse og opdeling af PVC-cellens struktur. Ofte sker dette ved bøjning tykkere ark. Ved utilstrækkelig opvarmning udsættes materialet for stærkt spænding og vil muligvis vende tilbage til dets oprindelige tilstand.

Ved bøjning af skummaterialer er ensidig opvarmning kun vellykket indtil et bestemt punkt, så bøjningsradiusen kan være visuelt utilfredsstillende. I dette tilfælde anbringes en V-hak på indersiden af ​​arket. En forudsætning er fiksering af produktet opnået inden materialet køler helt ned.

PVC-skumfolie kan limes til forskellige typer lim. Hvis du har brug for at lime arkene sammen, kan du bruge en opløsningsmiddellim til kold svejsning eller reaktiv (anden) lim. Ved limning af ikke-porøse og ikke-absorberende materialer er følgende limtyper egnede:

 • opløsningsmiddelkontakt - påført begge overflader i et forhold på 150 g pr. 1 m 2;
 • to-komponent polyurethan - kun en overflade er dækket.

Forbindelse af PVC med porøse og absorberende materialer finder sted ved anvendelse af en vandig dispersionslim eller et to-komponent polyurethanklæbemiddel.

Eksperter anbefaler at udføre test for hvert enkelt tilfælde, idet der tages hensyn til de faktorer, der kan påvirke bindingens effektivitet: modstand mod forvitring og kemikalier, klæbemidlets elastik.

PVC-plader kan kombineres med varmluft. Ved svejseprocessen skal visse kriterier være opfyldt: forberedelsen af ​​svejsningen og brugen af ​​den korrekte temperatur. Det vigtigste, der bør være opmærksom, er at give ensartet opvarmning, samtidig med at lokal overophedning undgås. Til behandling af skummet PVC kan der anvendes en standard svejsestang, som skal forvarmes til et niveau på 70-80 ° C.

Grundlæggende arbejdsparametre:

 • Kanten af ​​sømmerne af PVC-plader skal afskæres med 60 °;
 • optimal svejsetemperatur 280 - 290 ° С;
 • Under drift er det nødvendigt at bruge en højhastighedssvejsemundstykke (3,5 m / min).

Skummet PVC kan trækkes eller bøjes efter opvarmning til en bestemt temperatur. På grund af det faktum, at materialet er et tofasesystem, hvoraf halvdelen af ​​volumenet er optaget af luften indeni, skal nogle begrænsninger overholdes. Til behandling af plader anbefales en ensartet tosidet opvarmning. Form materialet skal være efter det bliver elastisk. Før den termiske eksponering fjernes beskyttelsesfilmen fra PVC-arkene.

På grund af sin struktur er overfladen af ​​skummet PVC ideel til trykning og lakering. Til dette formål er specielle vinyl-acrylfarvestoffer egnede. Før udskrivning og lakering bliver arkoverfladen affedtet ved at tørre med alkohol.

Anvendelsesområde for udvidet PVC

På grund af sin høje lyd, varmeisolering og fugtbestandighed er PVC-profilen i mange år brugt i vindue- og dørproduktion, der fungerer som balkoner og loggier. Gennemsigtige og bølgede ark af polyvinylchlorid anvendes inden for tag- og glasskifte.

PVC-profil adskiller sig fra andre materialer ved dens pålidelighed, holdbarhed, uhøjtidelighed i drift.

Vedvarende forbedring af forarbejdningsmetoderne og fremstillingsmetoderne giver producenterne mulighed for at opdage nye muligheder for at anvende PVC-produkter. Matte fremstillet af skum PVC anvendes som et anti-slip belægning til gulvet i badeværelset. Den har en blød tekstur og absorberer ikke fugt.

Passer perfekt til brug i skumplastplader i det ydre miljø. Prisen på dette materiale er væsentligt lavere end andre typer af termoplast. Det er egnet til reklame eller som display. Plademateriale er præget af god modstand mod vejr og ultraviolette stråler.

Skummet PVC, hvis pris har konkurrencemæssige fordele, anvendes bredt i reklame, byggeri og industri. Det er et let og slidstærkt materiale, som du kan realisere alle design og farve løsninger.

Producenter af byggematerialer tilbyder en bred vifte af PVC-produkter. Alt er kendetegnet ved en række farver, tykkelse af ark, egenskaber. Prisen på et ark på 2x3 m i størrelse varierer fra 1500 rubler til 4.500.000 (afhængigt af producenten og andre egenskaber).

Eremin-nk

materialer

Polyvinylchlorid (PVC) er et materiale tilhørende gruppen af ​​termoplast (Termoplast er plast, der efter formning af en genstand beholder evnen til at blive genbrugt). Ren PVC er 43% ethylen (et produkt af petrokemikalier) og 57% af bundet chlor, afledt af almindeligt salt. PVC frigives i form af et pulver. Til fremstilling af vindueprofiler, stabilisatorer, modifikatorer, pigmenter og hjælpestoffer tilsættes til den pulveriserede PVC. Disse komponenter påvirker egenskaberne af vinduesprofiler, såsom lysstyrke, vejrbestandighed, farveskærm, overfladekvalitet, svejsbarhed mv.

1. De mest almindelige navne til PVC-ark

Polyvinylchlorid, PVC plader, PVC skumplader, PVC skummet, PVC stiv, PVC hård, PVC stiv gennemsigtig, PVC hård hvid, PVC (engelsk).

Polyvinylchloridark er skumplader med en hård overflade. Skummet PVC har en regelmæssig finmasket struktur og en matt overflade.

Ekstruderingsark med en homogen stiv struktur og en blank overflade.

3. Egenskaber og generelle egenskaber (begyndende)

 1. PVC ark er karakteriseret ved lav vægt (tæthed 0,5-0,7 g / cm3), materialets lethed;
 2. På trods af den lave vægt har skummet PVC tilstrækkelig stivhed;
 3. øget slagstyrke, gode mekaniske egenskaber;
 4. skummet polyvinylchlorid absorberer vibrationer;
 5. høj grad af termisk isolering, reduceret varmeoverførsel (lav varmeledningsevne);
 6. Enkelhed og brede muligheder for behandling af sædvanlige værktøjer, fastgørelse med skruer, søm og bolte;
 7. overfladen af ​​skummet polyvinylchlorid er ideel til filmapplikationer, trykning, farvning;
 8. Mulighed for at anvende maling og trykning;
 9. lethed limning, vakuumdannelse af skum PVC;
 10. brandsikkerhed, høj brandmodstand (selvslukkende materiale);
 11. lav vandabsorption
 12. Skummet PVC er ikke underlagt korrosion;
 13. høj kemisk resistens;
 14. Skummet PVC indrømmer luften beundringsværdig, men passerer ikke fugtighed;
 15. modstandsdygtig over for vejrforhold
 16. skummet PVC er ikke giftigt;
 17. giver god isolering
 18. Når mekanisk fastsættelse af skumplastpaneler udendørs, er det nødvendigt at tage højde for ændringen i lineære dimensioner under effekten af ​​temperaturændringer;
 19. Farveplader til udendørs brug kan ændre farve til en lysere farve over tid;
 20. Takket være ekstraordinær lav vægt letter PVC-arket lastning og lossning, transport og opbevaring.

4. Vigtigste tekniske egenskaber ved PVC skumplast

Trækstyrke

Brydstyrke

Vicat blødgøringstemperatur

Linjær termisk koefficient

B2, klasse 2 M1, klasse 1

B2, klasse 2 M1, klasse 1

1. Skumplast med høj tykkelse anvendes som bærere til neonbærere.

2. Mediumskummet skummede PVC-plader anvendes mest til fremstilling af:

 • små reklamestande
 • arbejdsområder af søjler

3. Tynde plader af udvidet PVC anvendes:

3.1. I handel med tynde plader af skummet PVC gøres:

 • butikshylder
 • tællere
 • reoler
 • kommercielt udstyr
 • septa
 • elementer af udsmykning af kommercielle lokaler

3.2. I reklame fra tynde plader af skum PVC producerer:

 • Indeks
 • skiltning
 • søjler
 • informationskort
 • volumetriske bogstaver
 • shop vindue dekoration
 • udstillingsstande
 • pseudo-volumetriske bogstaver uden intern belysning og markiser

3.3. Ved konstruktion anvendes tynde plader af udvidet PVC:

 • til indvendig efterbehandling af lokaler med høj luftfugtighed
 • i klimaanlæg og ventilationssystemer
 • varme og lydisolering
 • PVC snedkeringselementer
 • vinduesrammer og skråninger
 • elementer af vinduer og lister
 • dørpaneler
 • i elektriske kort og kabelkanaler
 • hylder i forskellige designs.

3.4. Skummet PVC kan bruges til fremstilling:

 • beholdere
 • apparathuse
 • udstyr til fotolaboratorier mv.

1. Reklame i stiv PVC fremstilles:

2. Ved opførelse af stiv PVC produceret:

 • septa
 • dørpaneler
 • sandwich panelerPVC stive (produktion af sandwich paneler), PVC plader
 • ventilationselementer

3. I industrien af ​​stiv PVC produceret:

 • billegemer
 • galvanotechnics
 • laboratorie- og fotografisk udstyr
 • tanke til den kemiske industri
 • fremstilling af fans
 • møbelproduktion
 • elektroteknik
 • kølekamre
 1. skæring
 2. kedeligt
 3. fræsning
 4. mount
 5. Udskrivning af billeder
 6. lakering
 7. limning
 8. svejsning
 9. termoformning

Standardark er lette og økonomiske og nemme at håndtere med standardværktøjer og mekanismer til metal og træ.

Ark skæres let med en kniv med flade fine tænder monteret på en manuel, tape, disk, cirkelsav eller hacksav.

Det anbefales typisk at anvende små foderhastigheder og høje skærhastigheder. I særlige tilfælde anbefales det at afkøle skærebladet med trykluft.

Bor med spiralbor med slibning til plast.

Der anvendes en fræser med en skærper til plast.

Arkene kan fastgøres med skruer, søm og bolte. For at fordele belastningen så stor som muligt anbefales det at bruge skiver med større diameter.

5. Udskrivning af billeder

Serigrafi med silkeskærm maling til hård PVC, der er tilgængelig på markedet, anvendes godt.

Forskellige lakker og maling på PVC-acrylbase samt to-komponent polyurethanlaks er egnet til lakering af arkets overflade.

Til limning af pladerne, den opløsende lim (til den såkaldte koldsvetsning), er den reaktive lim i nogle tilfælde velegnet indbyrdes. Ved binding til andre ikke-porøse eller ikke-absorberende materialer kan der anvendes et kontaktklæbemiddel med et opløsningsmiddel, for eksempel en polyurethanbase. Til limning med porøse eller absorberende materialer er det også muligt at anvende også en vandig dispersionslim sammen med ovenstående klæbemiddel. Det viser sig, at på grund af de mange klæbemidler, bør indledende prøver ikke kasseres.

Anbefalet! Specialklæbemiddel baseret på PVC-opløsningsmiddel, der hurtigt og pålideligt mødes med PVC-klæbemiddel "Cosmofen". Klæbemidler er kendetegnet ved god modstand over for temperaturbelastninger, ekstraordinær modstandsdygtighed mod UV-stråling. Klæbemiddel er egnet til ekstern brug.

Arkene kan svejses hinanden eller til andre plader af stiv PVC ved hjælp af standard varmluftsvejsningsudstyr eller hot blade-metoden. For PVC kræves samme behandling som for andre termoplastiske materialer, nemlig:

 • Pålidelig forberedelse af overfladerne, der skal tilsluttes
 • Valg af korrekt svejsetemperatur
 • Det korrekte tryk eller trykstyrke under svejsningen.

På grund af den lukkede cellulære struktur strækkes arkene lidt. Imidlertid er de modtagelige for termoformning ved vakuumdannelse, trykdannelse eller en kombination af begge. De sædvanlige værktøjer, der anvendes til termoformning af plaster, kan bruges til PVC-plader.

For at forhindre overdreven sagging kræver store plader med termoformning opbakning med trykluft. Ved støbning af forholdsvis enkle produkter giver praktisk talt ethvert konventionelt termoformningsudstyr tilfredsstillende resultater. For at producere produkter med en mere kompleks form, der kræver dyb tegning, er tosidige ovne nødvendige.

A. Termisk elasticitetsinterval er 115-130 o C.

Materialet er godt strakt, hvilket danner profilen af ​​produktet er noget begrænset, den oprindelige glatte overflade forbliver. Anbefalet maksimal relativ stretching H: D - ca. 1: 1,25

B. Intervallet for termisk elasticitet er 160-170 o C. Materialet er forholdsvis godt strakt, profildannelsen er meget god, overfladen erhverver en granulær struktur på grund af nogle træk eftervirkninger i overfladelaget. For at forhindre sagging kræver store plader underlag med trykluft. Ved en støbetemperatur på 160-170 ° C er små ændringer i farven på arkene mulige.

PET ark (produktion af Sydkorea)

Sheet PET er et transparent materiale baseret på termoplastisk polyester. Den har en lysgennemstrømning på ca. 90%. I dette tilfælde har PET-plader meget høj slagfasthed (højere end gennemsigtig PVC og sammenlignelig med fast polycarbonat) samt høj trækstyrke og bøjningsstyrke. En anden ubestridelig fordel er, at PET-folie refererer til meget brandfarlige materialer, der ikke understøtter forbrænding i luftatmosfæren (brandmodstandsklasse B1). A-PET-pladerne har en blank overflade på begge sider, lamineret med en beskyttende polyethylenfilm. Overfladen lag har en høj modstand mod ridser, det er perfekt påført film klæbende applikativ alle typer og ligger godt offset og serigrafi metoder. PET-folier ikke afviger fra plexiglas, polystyren og polycarbonat, for at lette bearbejdning - fine savet, skåret (herunder laser), boret, sleben, poleret, bøjet i kold tilstand. Ved modstandskraft aggressive medier A-PET har en høj kemisk bestandighed over for syrer, baser, salte, alkoholer, paraffiner, mineralolier. PET-folier kan limes samt acryl, polystyren, polycarbonat

Fremgangsmåder til behandling PET ark:

Prototyping Skæring kniv;

Bøjning på strengen (termoformning begrænset).

Anvendelse: PET-folie bruges til at oprette lys kasser, baggrundsbelyste design (med en lav varme temperatur for at undgå deformation), sikkerhedsrudematerialer, beskyttelse af plakater og malerier på ydersiden, trykning, produktion af prislister, oprette demonstration kabiner, registrering af salgssteder mv

Skum PVC. Skumplast PVC. ansøgning

Polyvinylchlorid, som bedre er kendt som PVC, er en hvid plast. Dette materiale er en polymer af vinylchlorid af termoplastisk type.

PVC er et polymermateriale, der har en masse positive egenskaber. Blandt dem kan du identificere et langt levetid, modstand mod ydre påvirkninger samt deformation. Derudover er dette materiale ikke bange for fugt. Den har en let vægt og er modstandsdygtig overfor sollys. Materialet er blandt andet fremragende til alkalier, det er ikke bange for mineralolier såvel som et stort antal opløsningsmidler og syrer.

Bladskummet PVC er ikke brandfarligt, men dets manglende evne kan skelnes af en ubetydelig frostbestandighed. Således kan lærredet modstå omkring -15 grader Celsius. Varme er det ikke mere værd end +65 grader Celsius. Afhængigt af additiverne er PVC helt i stand til at bære slag. Derudover er det nemt nok at underkaste det for forarbejdning og skæring. Skummet PVC er en pladem plast, modtaget et lignende navn, fordi den interne struktur er fyldt med porer. Denne effekt blev opnået ved ekstrudering af canvaser. Som et resultat dannes en finmasket struktur, som indeholder et stort antal små bobler fyldt med luft. Hver sådan celle er isoleret og lukket fra de andre.

Skummende PVC opnås ved anvendelse af en speciel støbeteknologi. En metode ved anvendelse af et kemisk eller fysisk blæsemiddel kan anvendes. En lille smule tryk opretholdes under arbejdet. Som et resultat er det muligt at opnå et materiale, der har en lav vægt, men betydelig styrke. Derudover er produktionsprocessen afsluttet på kort tid. Der er ikke behov for at skabe en klemkraft. Herefter forbliver en lav spænding, og nettet bliver ikke deformeret. Samtidig er der ingen krympning. En ubetydelig længde af materialestrømmen er tilladt.

Funktioner ved anvendelse af fysiske agenser i produktionen af ​​udvidet PVC

Skumplast PVC, som allerede nævnt, kan gøres ved hjælp af fysiske opblæsningsmidler. Denne teknologi kaldes MuCellTM og indebærer indsprøjtning af nitrogen, som undertiden erstattes af carbonmonoxid. Stoffet kommer ind i den termiske automats materialekylinder. Dette gør det muligt at opnå en højkvalitets cellulær struktur af PVC.

Funktioner ved brug af et kemisk opblæsningsmiddel

Det er muligt at skum PVC ved at anvende et kemisk middel, teknologien kaldes TSG og ved hjælp af et særligt pulver. Som en alternativ løsning anvendes nogle gange koncentrat eller væske. En af disse komponenter sættes til materialet, inden den når materialets cylinder af det termiske udstyr.

Skummende PVC til forskellige teknologier

Skummende PVC er mulig ved brug af flere teknologier. Dette gøres for at forbedre overfladekvaliteten af ​​det færdige materiale. Substratets kvalitet er som regel ikke for høj. For at løse dette problem kan en trykstyreteknik anvendes. Inddampning anvendes i processen med drift af opblæsningsmidlet fra smelten under injektionen forhindres ved at sætte tryk formhulrummet indtil tidspunktet for injektion. Derefter injiceres smelten i formen med trykregulering, hvilket tillader at reducere koncentrationen af ​​opblæsningsmidlet i materialet. I det næste trin er formkaviteten af ​​formen fyldt med materialet. I sidste ende udføres den efterfølgende skummeproces ved volumetrisk krympning, hvilket indebærer intens ramming under afkøling.

En anden teknologi, som kan forbedre overfladens kvalitet kaldes sandwichstøbning. Opskummet PVC i ruller således muligt at opnå en to-komponent produkter, hvilket indebærer tilstedeværelsen af ​​et konventionelt skalmateriale, mens skummaterialet ligger i det indre lag.

Anvendelsesområde for udvidet PVC

Skummet PVC har nu formået at finde bred nok fordeling på mange områder. I dag er dette materiale bruges aktivt i reklamer: det er lavet af alle mulige størrelser søjler, skilte, dimensionelle breve, skilte, informationstavler, samt messestande. Perfekt materiale til pynt, samt fremstilling af tredimensionelle bogstaver, som ikke har intern belysning. Materialet bruges også i handelen, hvor det bruges til fremstilling af hylder, hylder af butiksvinduer, skillevægge og også tællere. I lyset af styrken anvendes skummet polyvinylchlorid også til skabelse af kommercielt udstyr og indretningsindretninger.

I dag, uden materialet af den beskrevne type, er også bygningsområdet dispenseret, indvendige elementer er fremstillet af det. Så døren af ​​skum PVC vil blive meget effektiv under drift. Hvis der er behov for at niveauer væggene i rummet, hvis betingelser er høj fugtighed, så er det nødvendigt at vælge skum polyvinylchlorid. Men dette er ikke en udtømmende liste, så materialet er perfekt til dannelsen af ​​klimaanlæg, for arbejdet med termisk og støjisolering, er det lavet af dørpanelerne og vinduesrammer, ganske ofte det bruges i bunden af ​​skråninger og andre elementer af vinduer og sokler . Dette materiale ser godt ud i bunden af ​​væggene og lofterne på altanerne.

Hvis du beslutter dig for at bruge skummet PVC, bør prisen helt sikkert interessere dig. Så når du køber skal du betale 1300 rubler pr. Ark, hvis størrelse er 3050x1560x2 mm. Mens et større ark (3050x2030x2 mm) vil koste 1400 rubler.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + = 22