Skæremaskine fra bulgarsk med egne hænder

Skæremaskine fra bulgarsk med egne hænder: tegninger, diagrammer og instruktioner

Hvis du mindst skulle have arbejdet med en vinkelslibning, skulle du være opmærksom på dens mangler. En af de vigtigste er ikke så høj nøjagtighed at skære prøver, hvis du arbejder manuelt. Processen med dette problem kan være kompliceret, hvilket er særligt vigtigt, når det er nødvendigt at opnå flere elementer med de samme parametre.

På grund af backstop og vibrationer er en stationær installation mere praktisk. Købet af et maskinværktøj til industriel produktion kan imidlertid ikke begrundes i hjemmet. Den enkleste model koster 22 500 rubler.

Imidlertid har sådanne indretninger nogle ulemper, hvilket kan tyde på, at det er lettere at udføre en skæremaskine ved hjælp af en kværn og en ramme. Fabriksmodeller af sådanne maskiner er begrænset i kapaciteter. For eksempel kan modellen beskrevet ovenfor kun skære et 100 mm rør. Men i hverdagen må du ofte arbejde med prøver af et mere imponerende tværsnit. Derudover har alle deres egne behov, en bestemt model er ikke i stand til at tilfredsstille dem fuldt ud.

Fabriksudstyr kan genoprettes, men det er normalt ledsaget af finansielle investeringer. Nogle gange er det helt irrationelt eller umuligt at udføre et sådant arbejde. Dette gælder enheder, der er lavet af legeringer, der er vanskelige at behandle. Klippe maskine fra bulgarerne med egne hænder i dag forsøger ganske ofte at lave hjem håndværkere. Du kan bruge dette til at løse dette problem på en af ​​flere måder. Efter at have gennemgået dem kan du komme med dit eget design.

Anbefalinger til fremstilling af skæremaskiner

Inden du laver en kappemaskine fra en mølle med egne hænder, skal du forberede komponentdelene, som vil være en vinkelslibemaskine og et rør, der fungerer som en ramme og et håndtag. Det bør styrkes bolgaruku, ved hjælp af en metalplade. For at udføre dette emne skal du bruge et tykt stykke jern, det tager cirka en halv time at fuldføre.

Metalprøven går til understøtningen, til dette objekt skal svejses et hjørne. Spidsens ende er monteret på akslen, mens returslaget vil blive tilvejebragt af fjederen. Hvis du laver en skæremaskine fra kværnen med dine egne hænder på denne teknologi, kan du få udstyr med en lille vægt, der kan installeres næsten hvor som helst. Derudover vil forsamlingen ikke ledsages af omkostninger, fordi alle de nødvendige elementer kan findes i gården.

Den anden version af maskinen

Fremstillingen af ​​en skæremaskine fra en mølle ifølge denne teknik vil være noget mere kompliceret, men værktøjet vil give en større nøjagtighed ved at skære materialet. For at udføre arbejdet skal du lave:

Bordets ramme er svejset fra hjørnet og kanalen. Som bordplader kan metalplader anvendes, men i nogle tilfælde anvendes følgende materialer:

Løsningen afhænger af det formål, som du planlægger at bruge udstyret på, og også med hvilke emner der skal fungere. Når en skæremaskine er lavet af en mølle med egne hænder ved hjælp af denne teknologi, er det nødvendigt at udføre en rammestruktur, hvoraf en af ​​dem vil være stationær og fungere som en støtte.

En del skal installeres på bordpladen og fastgøres med svejsning eller bolte. Den anden konstruktion er forbundet med de første hængsler. En vinkelslibemaskine er installeret på den, hvis position kan ændres manuelt. For at kunne returnere enheden til sin oprindelige position er det nødvendigt at installere fjedre.

Hvis du skal producere en skæremaskine fra en bulgarsk med egne hænder, skal du også udføre en linjal. Med det kan du angive størrelsen af ​​prøverne. Til dette benyttes der normalt et rør eller et stykke jern med mærker og en bevægelig markør.

Til dato er der et stort antal maskinmodeller. I nogle er vinkelsliberen under bordpladen, i andre er den placeret over overfladen. Hvis det kommer til sikkerhed, så er skæremaskinen fra kværnen med egne hænder, tegningerne som du kan forberede dig selv, det er bedst at installere ovenfra, denne mulighed vil være mere pålidelig.

En udskæring er lavet langs linjen af ​​anlæg af vinkelslibens skive til bordpladen. Hvis du har kendskab til elteknik, anbefales det at gennemføre indføringen via en magnetstarter, i så fald kombineres knappen med pedalen. Selvom operatørens hænder er optaget, kan maskinen til enhver tid standse med sin fod.

Når en kutter fra en bulgarsk er lavet for hånd, er tegningerne vigtige at overveje. Ganske ofte tillader de at undgå fejl. Det er vigtigt at huske sikkerhedskravene. Når montering af maskinen er færdig, skal den køres, hvilket sikrer, at der ikke er nogen slået disk. Det må ikke berøre beskyttelsesdækslet.

Alternativ version af pendeltypemaskinen

Oprettelse af en metalskæremaskine med egne hænder, kan du foretrække en pendulversion af den. I første fase skal profilrør anvendes til dette, som vil blive brugt til fremstilling af et pendul og en ramme. Metallprofilen bruges som regel til montering af cantilever, den skal suppleres med en stålstang og en metalstang.

Hvis det antages, at maskinen har en understøtningsplatform, skal pladen af ​​5 mm skære i størrelse. Til håndtaget, som har form af et snit af profilrøret, er det nødvendigt at styrke tværgående akslen ved svejsemetoden. I dette tilfælde er det nødvendigt at sikre fastgørelsens vinkelretthed.

At lave en metalskæremaskine med egne hænder, skal du lave en beslag og i sine laterale sider lave huller til montering af bolte. Med deres hjælp er gearhuset monteret. Fra baren skal du lave en klemme og en klemme. Sidstnævnte vil ligne en plade, hvis længde er større end ovalets bredde med 20 mm.

Funktioner ved at skære selvfremstillede værktøjsmaskiner fra bulgarsk

Den selvfremstillede skæremaskine fra den bulgarske (UWB), der nemt kan installeres og installeres i garagen, er en løsning på problemer i træværk eller metalarbejde for dem, der ofte holder dette værktøj i deres hænder.

Hjemmelavet skæremaskine fra bulgarsk

Tilbehør fra bulgarere, som kan laves med egne hænder, kan i høj grad lette arbejdet med dette værktøj.

Den bulgarske største fordel er dens mobilitet. Men i nogle tilfælde, når emnet ikke er fikset, og det ikke er muligt at holde det på grund af manglen på et ekstra par hænder, vises en naturlig vibration. Dette fænomen kan føre til en pludselig ødelæggelse af arbejdsdisken, som er fyldt med skade under flyvningen af ​​sine fragmenter.

Hvis det er nødvendigt for at afskære Bulgarien flere detaljer af samme længde og endog strengt vinkelret, er der svært ved at kontrollere diskens passage og under hensyntagen til dens tykkelse for at overholde de specifikke dimensioner af klippestykket.

Derudover er der altid fare for et tilbageslag i savningsprocessen, hvilket også kan medføre personskade.

For at eliminere disse ulemper i arbejdet, både i træ og i metal, er det muligt at bruge enheder fra en bulgarsk, for eksempel en selvfremstillet stationær skæremaskine fra en bulgarsk.

Den største fordel ved en skæremaskine fra en bulgarsk er dens mobilitet

Hvis de er til rådighed, fungerer vinkelslibberen som en midsav, som er meget mere praktisk og sikrere.

1.1 Skæremaskine (simpel version)

Der er en meget enkel måde at skabe en tilpasning af bulgarerne på, hvilket i høj grad vil forenkle og spare energi, når man arbejder på træ eller metal. For at gøre det selvfremstillede maskine, vil det kun tage et par arbejdstimer og de enkleste komponenter:

 • længden af ​​rørlængde 1,2-1,5 meter;
 • metalplade 8 × 15 cm;
 • stål hjørne (med vilkårlige størrelser);
 • foråret;
 • bevægelig aksel.

Samlingen er et rør, til hvilken pladen med huller til fastgørelse af bolgar er svejset, er det også en håndtag (håndtag) til hævning og sænkning.

Enden af ​​røret, som ESM'en er installeret på, er forbundet via en svingaksel med en vinkel, der er fastgjort til skrivebordet eller simpelthen på gulvet. I samme del er der monteret en fjeder for at lette løftestangen.

Den nemmeste måde at lave en hjemmelavet maskine på

Det største problem med denne variant af værktøjet til slibemaskine er den korrekte fixering af værktøjet. Saven (disken) skal falde ned og stige langs en sti, der er strengt vinkelret på bunden (hjørne med en roterende aksel) og udelukkende i et plan (uden tilbageslag).

1.2 Skæremaskine til præcisionsarbejde

En mere kompleks version af den bulgarske tilpasning, så du kan gøre nøjagtigt arbejde. For at gøre det har du brug for følgende komponenter:

 • metal hjørne;
 • profilrør (rektangulær eller kvadratisk sektion);
 • metalplade til bordet (valgfrit med krydsfiner eller spånplader);
 • kanal;
 • akslen;
 • to identiske lejer
 • rør med lille diameter;
 • foråret;
 • start relæ;
 • pedal kontrol.

Inden arbejdet påbegyndes, skal der udarbejdes en plan med parametre, som er egnede til de specifikke betingelser for placering og den type arbejde, der udføres. Den kan kopieres fra en færdiglavet enhed fra en bulgarsk til salg, eller for at studere alle de tilbudte varianter placeret på internettet og vælge den mest passende.

For det første skal du lave en ramme, der består af to rammer forbundet med hinanden på drejeakslen. Således kan de tilføjes som et bogomslag. Bundrammen er dækket af plader eller plader af krydsfiner (DSP). øvre Rammen skal have beslag til fastgørelse af bolgar, som pålideligt holder den i en stabil position under enhver belastning.

At fastgøre arbejdsemnerne, når der arbejdes på træ eller metal, er det nødvendigt at tilvejebringe en fastgørelsesanordning. Det kan godt være en almindelig klemme. Det skal svejses til den nederste ramme.

Eksempel på en selvfremstillet maskine til præcisionsarbejde

For en lettere løftning af den øvre ramme såvel som for autonom fiksering i den øverste position er det nødvendigt at installere en tilstrækkelig kraftig fjeder, som vil kunne løfte vægten af ​​den øvre struktur (rammer med en bulgarsk).

Til måling og indstilling af de nøjagtige parametre er en linjal med en indtrækbar prop egnet. Dette sikrer, at arbejdet er udført korrekt.

For at begge hænder skal være fri, når maskinen slukkes og slukkes, anbefales det at montere en fodpedal (omskifter). Til dette formål laves en strømforbindelse til bulgareren via et lavspændingsrelæ (12V). En sådan foranstaltning er nødvendig for at forbedre sikkerheden og lette ledelsen.

Vinkelslibemaskine er et meget alsidigt værktøj. Hvis der er et presserende behov for at lave en fræsemaskine fra en bulgarsk med egne hænder, vil det ikke være tungt, siden Designet er meget simpelt og tager ikke meget plads. Samtidig er det ikke muligt at bruge det regelmæssigt til fræsning på metal, men efter behov.

 • metalplade med en tykkelse på mindst 3 mm
 • sektion af et profilrør med rektangulært tværsnit med en længde på 20-25 cm og en bredde på mindst 5 cm
 • to metal hjørner;
 • fastgørelsesanordninger.

Hver mester har sin egen arbejdsplads. Typisk er dette et bord eller et arbejdsbord, der er placeret i et rum, hvor du kan udføre støjende arbejde (garage, skur osv.). Det er denne tabel, der er nødvendig for tilpasningen, som vil tillade at udføre fræsning på metal.

Skæremaskine lavet af bulgarske lavet af egne hænder

Ved kanten af ​​venstre hjørne af arbejdsbordet er en plade rettet vinkelret for at reparere møllen. Princippet er, at det forankrede værktøj skal stikke ud over kanten af ​​bordet, lige så meget som disken kræver til fri rotation.

Til dette formål vælges en mellemstor disk, og det vil da ikke være muligt at bruge en større eller mindre diameter uden at flytte boltholderen.

Efter at bulgareren er installeret og fikseret, er der monteret et profilrør. Den skal skæres med en dybde på 2, 5 cm og en bredde på 2 mm større end tykkelsen af ​​arbejdsdisken (1 mm på hver side). Røret er svejset til hjørnet, som igen er fastgjort til bordet foran pladen af ​​fastgørelse den bulgarske.

den fastgørelser skal placeres på en sådan måde, således at den bulgarske med sin skive hængende fra kanten af ​​bordet gik ind i profilrørets snit.

Det viser sig således, at skiven er omringet på tre sider af et profilrør til en dybde på 2,5 cm. Dette gør det muligt at arbejde på metal, holde emnet i dine hænder og hvile det på støtten (profilrør).

Stationær ramme-bord til fastgørelse af bulgarsk

Denne form for selvfremstillede installation kan fungere som en spærre sav, og i nogle nødsituationer kan den også erstatte en drejebænk.

Men ikke for metal, men til træ, hvis du sørger for tilstedeværelsen af ​​et anlæg til værktøjet og et bevægeligt element til fastgørelse af emnet.

Ved arbejde med træ anbefales det ikke at installere en saw tandskive på bulgarsk. Træ selv er i det mindste et bøjeligt materiale, men det har en masse af heterogen struktur, for eksempel knuder.

Da diskens rotationshastighed er meget større end den for en konventionel cirkelsav, er et backstab-slag muligt på et hårdt segment.

Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at lade maskinen arbejde i et par minutter i tomgangstilstand for at sikre, at disken har tilstrækkelig plads under rotation og ikke klæber til forhindringer.

Skæremaskine fra bulgari: hvordan man laver et praktisk værktøj med egne hænder

Uden en kantkværn - bulgarsk - kan du ikke gøre i garagen eller i den private gårdhave. Enheden gør det muligt at skære en metalprofil, at rengøre en svejset søm eller fjerne rust fra overfladen af ​​emner og detaljer, har en lav pris og usandsynlig bekvemmelighed på arbejdspladsen. Der er slibere og ulemper, hvoraf den ene er den ustabile kvalitet af skåret og faren for fejljustering af skærepladen, når den anvendes. Eliminere irriterende mangler kan være ved at lave en speciel ramme med egne hænder, som vil gøre håndværktøjet til en rigtig skæremaskine. Dette vil øge arbejdshastigheden og opnå den nøjagtighed, der kun kan opnås på industrielt udstyr.

Omfang af skæremaskiner

Cutting disc maskiner er meget udbredt inden for metalbearbejdning, maskinbygning, træbearbejdning og møbler industrier. Aggregater har fundet deres anvendelse i husstanden: De bruges som et bekvemt værktøj til at udføre forskellige værker i værkstedet og i garagen. Skæremaskinen er praktisk til at løse en række opgaver:

 • adskillelse af metalprofilen i segmenter af den krævede længde;
 • skæreplader;
 • at opnå et stort antal lignende emner på kort tid;
 • keramiske fliser;
 • skæring af dele fra enhver vinkel, opnåelse af udskæringer med den krævede længde, dybde og så videre. Ved hjælp af en selvfremstillet skæremaskine kan du løse en lang række opgaver

Fordelene ved skæreværktøjer omfatter bekvemmelighed og brugervenlighed, højhastighedstog og præcisionsskæring, evnen til at erstatte skærebladet i minutter.

På grund af de relativt lave omkostninger har universelle enheder hurtig selvudbetaling, så det er fordelagtigt at bruge dem i små planter og små butikker.

I husstanden anvendes skæremaskinen ikke regelmæssigt, så købet af et fabriksfremstillet værktøj er ikke rationelt. Det er bedre at lave en særlig seng til en vinkelsliber. Dette vil øge Bulgariens alsidighed, og gøre det til en lille snitemaskine.

Typer af tilpasning, deres fordele og ulemper

Der er to typer design af skæremaskiner, der adskiller sig fra den bulgarske placering, som kan laves hjemme.

Den første installation er en ramme med en vinkelslibemaskine stivet fast under den. På arbejdsfladen er kun en skæreplade synlig, som frit passerer ind i spalten på bordet. Skæringen af ​​metalprofilen eller -pladen er i dette tilfælde fuldstændig identisk med savematerialernes savning ved hjælp af en cirkelsav. På trods af et meget simpelt design er en sådan ordning ikke særlig populær. De, der lavede en sådan enhed, bemærker ulejligheden i brug på grund af behovet for at flytte emnet. Dette reducerer i høj grad nøjagtigheden af ​​arbejdet og gør processen usikker. Maskinens eneste fordel med ørernes nedre placering er evnen til hurtigt at skære tynde metalplader.

Den anden ordning, hvor delen forbliver stationær, og selve skærehjulet bevæger sig, er mere bekvemt. Den såkaldte pendelsav, der ligger over bordpladen, giver dig mulighed for at klippe emnet nøjagtigt i den ønskede vinkel, og det bliver muligt at lave den rigtige mængde af samme type dele. På grund af placeringen af ​​kværnen på toppen kræver savningen ingen indsats, og enhedens funktion bliver enkel og sikker. Utvivlsomme fordele ved designet omfatter evnen til hurtigt at demontere den bulgarske til traditionel brug. Med hensyn til manglerne ved denne metode kan den svage forbindelse betragtes som en hængslet ledd, som komplicerer maskinens design.

Maskinen til skæring af metal med den øverste position af kværnen har et mere bekvemt design og muliggør skæring af emnerne i den ønskede vinkel

Enheden fra pendulet så fra bulgarsk

Pendelsaven fra bulgarsk er tilgængelig til montering derhjemme, kræver ikke dyre materialer og specielle kvalifikationer. Skæremaskinen har et simpelt design og består af flere enheder:

Rammen er en stålramme svejset af profilrør, med en platform af metalplade med en tykkelse på mindst 3 mm. Til denne plade er monteret beslaget, hvorpå pendulsaven er monteret, og også stop for at holde emnet. Forresten kan der være flere sådanne stop: det er praktisk, når et element gør det muligt at lave et vinkelret snit og den anden gør det muligt at se materialet i den ønskede vinkel. Det mest perfekte stop er den drejelige enhed med grader, hvorved en hvilken som helst vinkel mellem delen og skærepladen udsættes. En vigtig detalje: På tidspunktet for at røre saven mod platformen i bordpladen er klippet lavet, dets bredde skal være lig med to gange tykkelsen på skærecirklen, og længden skal svare til diameteren.

Standardkonstruktionen består af en ramme, et pendul og en fastgørelse til en bulgarsk

Afskæringsmaskinens pendul er et T-stykke lavet af en rektangulær metalprofil. På den ene side er denne samling fæstnet til rammens beslag med en bevægelig forbindelse, og på den anden side er en fastgørelse fastgjort til den for bulgarsk. Mobiliteten af ​​pendelens drejeled er tilvejebragt ved rullende lejer eller bøsninger, og værktøjets retur til sin oprindelige position er et fleksibelt element (gummibånd eller fjeder).

Montering bolgarki er en konsol med en eller to beslag, der er forbundet med et pendul. Til en af ​​dem er USM boltet. For at gøre dette giver kroppen af ​​dens reducer gevindskårne huller til fastgørelse af håndtaget. Den anden beslag er et konventionelt åge (trinladder), som holder skæreværktøjet af kroppen.

Komfort i drift af udstyr kan øges væsentligt ved at forbinde kværnen til pedalomskifteren. Selvfølgelig er USM's starthåndtag i dette tilfælde bragt til arbejdsstilling og fastgjort med en speciel knap.

Nødvendige værktøjer og materialer

Ved start af en skæremaskine skal det forstås, at nøjagtigheden af ​​dets arbejde er direkte relateret til stabiliteten af ​​strukturen. Derfor dikteres valget af materiale af en bestemt tykkelse ikke så meget af kravene til skrogets styrke som af behovet for stivhed.

Før du begynder at arbejde, skal du forberede:

 • rørprofil "square" (25x25x2,5 mm);
 • rørprofil "rektangel" (40x20x2,5 mm);
 • plademetal tykkelse på 4-5 mm;
 • kuglelejer nr. 202, 203 eller 204 - 2 stk.
 • en stang, der er kalibreret med en tykkelse, der svarer til hullets diameter i det indre lagerkage (op til 100 mm)
 • stænger med en diameter på 8-10 mm;
 • et metaldæk (20x4 mm);
 • bolte og møtrikker med M8 eller M gevind.

Fra de værktøjer, du har brug for:

 • vinkelslibemaskine;
 • boremaskine eller boremaskine, sæt af øvelser;
 • sæt af dyser til skæring af metriske tråde;
 • carob nøgler;
 • svejsemaskine.

Tilstedeværelsen af ​​elektrisk svejsning er ønskeligt, men ikke nødvendigt - alle forbindelser kan laves på gevindforbindelser. Det skal imidlertid forstås, at en sådan metode reducerer pålideligheden og styrken af ​​strukturen.

Til fremstilling af maskinen er det bedre at vælge den bulgarske producent

Hovedknuden på skæremaskinen er en vinkelsliber. Det anbefales ikke at bruge en "lille" slibemaskine, der er beregnet til at skære diske op til 125 mm i diameter med en effekt på op til 500-600 watt. Husk at jo større skærehjulets diameter er, jo mere alsidige og pålidelige maskinen vil være.

Grunden til valget af elværktøjer skyldes også det store udvalg af bulgarske bulger, der findes på markedet. Da sådant udstyr ikke er standardiseret, er skæremaskinen bygget til en bestemt model og størrelse af UWB. Hvis udstyret ikke er pålideligt, så vil det være vanskeligt at installere en anden bulgarko på plads uden at skulle ændre fastgørelserne og pendulet. Derfor er det bedre at vælge produkter fra dokumenterede producenter - Makita, Bosch og så videre.

Lav en skæremaskine med egne hænder

Arbejdet på skæremaskinen begynder med designet. Det er umuligt at angive enhedens nøjagtige dimensioner, da designet afhænger af den enkelte bulgarske model og størrelse. Ikke desto mindre kan man ifølge de fremlagte tegninger få en ide om udstyrets dimensioner og struktur.

Skitse af projektet begynder med skrogets tegning. Sandsynligvis vil det være nødvendigt ikke et skelet, men en separat platform, som kan fastgøres til et arbejdsbord. Bestem i hvert fald størrelsen på enheden og placeringen på hovednodenes hovedlegemer. Dernæst måles ESM og akselafstanden af ​​monteringshullerne på foringsrørets foringsrør. På baggrund af disse indikatorer laves en tegning af bolgarens vedhæftning til pendulet. Herefter er rotationsenheden selv konstrueret. Jo mindre afstanden fra hængslet til skærecirkelen er, desto mere stive og præcise maskinen vil være. Med andre ord bør pendelens længde være så lille som muligt.

På det sidste designstrin skal du beregne, hvor meget og hvilket materiale der er brug for.

Fotogalleri: Tegninger til fremstilling af en selvfremstillet afskæringsmaskin

 1. I overensstemmelse med tegningen skæres blancerne af den fremtidige maskine. Til rammen og pendulet anvendes profilrør, og til den cantilever fastgørelse - metalprofil, metalstang og stålstang. Hvis strukturen sørger for en bærende platform, så er størrelsen skåret i ståltykkelse på 4-5 mm.
 2. Til pendelarmen, som er en sektion af profilrøret, svejses en tværgående aksel (aksel) til hængslet. Det er vigtigt at sikre, at akslen er vinkelret på pendulet. Efter skæring af materialet svejses en aksel til pendularmen
 3. Fra ståldækket bøjes den U-formede beslag, i sine laterale sider borer hullerne til bolte, hvormed bolgarkiets reduceringsorgan er fastgjort. Til fastgørelse til de gevindskårne huller på huset af reduktionsgearet til USM, en U-formet beslag
 4. Fra stangstangen fremstilles det U-formede konvolut U-formede åg (trin-stige) og spændebjælken til fastgørelse af værktøjslegemet til pendulet. Sidstnævnte er en metalplade 15-20 mm længere end okets bredde. Stridens gevindskårne ender træder frit ind i hullerne på klempladens kanter, og fastgørelsen udføres af møtrikker med en passende gevind.
 5. Ved hjælp af U-formet beslag og krave til bulgarsk, svejsning eller gevindforbindelse monteres disse dele på konsollen. Således fastgøres beslagets fastgørelse til pendelarmen med en U-formet beslag og en klemme
 6. Lejer, der drejer pendulet, presses ind i understøtningerne. Som sidstnævnte er det muligt at anvende både præfabrikerede fabrikslejesamlinger og stænger af stålrør (15-20 mm) med en diameter svarende til lagets ydre beklædning.
 7. Lejeenhederne presses på akslen fra begge sider. Det er vigtigt, at forbindelsen er stram - det vil fjerne uønskede langsgående og tværgående forskydninger. Hvis den resulterende forbindelse svækkes af en eller anden grund, kan du anvende den testede metode - at tinde aksen med et loddestang, der anbringer et tyndt lag tin til overfladen (du skal bruge loddesyre som flux).
 8. På en afstand på 50-60 mm fra platformens kant er en pendelsamling med støtteanordninger svejset. Det er vigtigt ikke at overophede lejerne, så disse dele er pakket med en våd klud eller hele tiden hældt med vand til afkøling. Pendelarmenheden med lejeaggregater svejses til platformen i en afstand på 50-60 mm fra kanten
 9. På pendelarmen svejses konsollen med klemmen monteret og den U-formede U-formede fastgørelse. Bulgariens position vælges på grundlag af personlige præferencer. Der er forskellige meninger om, hvordan man styrker en bulgarsk ("fra dig selv" eller "til dig selv"). Professionelle låsesmede arbejder med værktøjet og styrer et hul gnister til sig selv og argumenterer for, at hvis en bulgarsk af en eller anden grund falder uden for hånden, flyver værktøjet i modsat retning. Lovers arbejder ofte med mellemstore eller små slibemaskiner, så de foretrækker, at pladen roterer "alene", da dette giver mulighed for kontrol af udskæringen og forhindrer skader på tøjet. Ved fastsættelse af værktøjet må du ikke glemme at placere beskyttelsesdækslet korrekt - det skal beskytte arbejdstagerne i tilfælde af brud på disken.
 10. En vinkelslibemaskine er fastgjort til den samlede maskine. Orientering til værktøjets vægt vælges og installeres en fjeder. Til dette er slyngerne svejset til rammen, og pendul eller huller er boret med en diameter på op til 5 mm. For ikke at beskadige den bulgarske plastikpose, lægge strimler af gummi mellem ham og parenteserne
 11. Udfør en testkørsel på bulgarsk. Kontroller først maskinens arbejde i inaktiv tilstand. Samtidig er opmærksomheden rettet mod vibrationerne og tilbageslagene i udstyrets arbejdsdele, som om nødvendigt elimineres.
 12. Ved hjælp af en skærecirkel med maksimal tykkelse skæres en slids i maskinplattformen til skærebladet. Fjern om nødvendigt bulgariet og skær spalten til den ønskede størrelse. Så det ligner et forbedret stop med en spændeanordning

I sidste fase er understøtningerne til emner fastgjort til platformen. Ofte giver to lameller (til et snit i en vinkel på 45 og 90 grader), og fastgør dem med en svejset eller gevindforbindelse.

Værktøjet til fastholdelse af emnet er ofte forsynet med et måleværktøj. Ved at fastgøre en metallinie til stoplinjen med referencepunktet fra slibeskiven, kan du hurtigt og præcist klippe et stykke af den ønskede længde. Desuden kan du, hvis det ønskes, installere graderinger, snørebånd og klemme af forskellige designs. Sådanne yderligere detaljer gør det muligt for eksempel at gøre en fuld skæring eller rille i emnet i alle vinkler, for at frigøre hænder og så videre.

Glem ikke at male enheden, når alle færdiggørelser er udført. Selv et tyndt lag emalje vil beskytte udstyret mod rust og gøre udseendet mere æstetisk.

Video: Hvordan laver man en skæremaskine fra en mølle med egne hænder

Under arbejdet med skæreværktøjet (såvel som under dets drift i fremtiden) er det nødvendigt at overholde sikkerhedsforanstaltningerne nøje. Sørg for at bruge et ansigtsskærm eller beskyttelsesbriller, og placer EWS'en på en sådan måde, at gaffelskiven er rettet "væk fra dig selv". Den høje brandfare i udstyret kræver arbejde i et ventileret rum og væk fra brændbare og smørende materialer. Under svejsning bør du også bruge en ansigtsmaske, tykke læderhandsker, lukkede sko og beskyttende overalls.

Når du arbejder med en skæremaskine, skal du ikke forsøge at fremskynde processen ved at trykke over værktøjet. I bedste fald kan en sådan haste resultere i en revet skive og en fastklemmende møtrik i klemmen.

Ved hjælp af en svejsemaskine skal du sikre en god jordforbindelse og undgå at bruge udstyr med udsatte kabelsektioner. Husk at svejsning i åbne områder i regnvejr er forbudt. Når det gælder driften af ​​afskæringsmaskinen, skal du sikre dig ved at installere en enkel afkobling med et 12 Volt-relæ, når du opsætter knappen for optagelse. For at gøre dette kan du lave en pedal med en non-locking switch (for eksempel en knap fra en dørklokke) og anvende et solid state relæ designet til at skifte strømme på mindst 10A. Som strømkilde skal du bruge et batteri eller et batteri med spænding fra 5 til 24 V.

Skæremaskine fra kværn er et praktisk værktøj, der nemt kan laves, hvis du har evner til at arbejde med elektriske svejsning og VVS-værktøjer. Lavet på en dag vil pendulens cirkelsav spar tid i fremtiden og gøre det muligt at udføre låsesmed og svejsearbejde præcist og præcist.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

36 + = 41