Skift bord med egne hænder

Skift bord med egne hænder

Med barnets fremkomst skal forældrene ikke blot ændre deres livsstil fuldstændigt, men også at ombyde rummene. I dag beslutter flere og flere mødre at købe et specielt bord til swaddling krummer. Faktisk er det kun nødvendigt i op til et år, og ikke alle har råd til et sådant køb. Og at lave et skiftbord af egne hænder er ikke for svært. Vi tilbyder en simpel trin-for-trin mesterklasse om fremstillingen af ​​denne enhed.

Skift bord med egne hænder

Hvis et stort skab er svært at bygge, kan du lave et lille bord om et par dage. I dette tilfælde bestemmes omklædningsbordets dimensioner af størrelsen af ​​installationsstedet.

Til arbejde har vi brug for:

 • plader og ark af MDF;
 • en slibeskind;
 • stiksav og sav;
 • skruer;
 • kitt på træ;
 • male.

Lad os nu se på vejledningen, hvordan man selv laver et skiftbord.

 1. Udseendet af standard swaddling sæde er som følger.
 2. Som du kan se fra skitsen, er den første fase i at lave skiftbordet fjernelsen af ​​bryststørrelsen, som du vil installere den på. Derefter skal du vælge dimensionerne af swaddlingbordet. Som regel har disse sidevægge i færdige modeller en højde i størrelsesordenen 15-25 cm. Bagvæggen kan være en fortsættelse af siderne, og måske helt fraværende.
 3. I butikken til savet træ vælger vi pladerne og MDF-arket, der passer til størrelsen.

Kopiering af oplysninger er kun tilladt med en direkte og indekseret reference til kilden

Instruktioner til at lave et swaddlingbord med egne hænder

Hvordan man laver et skiftbord selv? Det er ikke så svært, som det måske forekommer i starten. Et sådant hjemmelavet bord giver dig mulighed for at spare penge og vil også sørge for alle de nuancer, der er vigtige for dig og barnet.

Når bordet ikke er nødvendigt, fjernes det og fjernes til et sted, hvor det ikke vil blande sig. Den relativt lille størrelse på skiftbordet gør det endnu mere bekvemt. Og alle sine funktioner, han vil udføre, og højden af ​​nederdele vil ikke tillade barnet at rulle ned og forhindre at falde.

Fastgørelse med pålidelige metal hjørner gør det muligt at feste bordet på møbler bekvemt for dig, uden at du borer overfladen. Det kan være mindst et sengebord, i det mindste et kommode, hvis højde tillader ikke at bøje sig over barnet.

Et sådant design kan laves af enhver størrelse, men den mest optimale er de følgende dimensioner:

 • bordplade - 805x785 mm. Det skal fastgøres med huller, der er lavet på siderne og på bagvæggen;
 • bagvæggen er 772 x 100 mm;
 • sidekanter - 815x350 mm. De skal lave 2 stykker;
 • frontstang - 815x350 mm;
 • fødder - 600x40 mm. De skal fastgøres på sidevæggene.

Udførelse af et skiftbord

For at lave et bord med egne hænder, skal du forberede sådanne materialer:

 • 1 ark krydsfiner med en tykkelse på 0,8 mm;
 • en træplade lavet af fyr eller lind, dens tykkelse skal være 22 mm, dimensioner 250x10 cm;
 • 2 bjælker af træ med en sektion på 40x20 mm og en længde på 600 mm;
 • 8 metal hjørner til fastgørelse
 • lim til træ;
 • skum til møbler med en tykkelse på 20-25 mm;
 • vandtæt stof;
 • børns madras;
 • lak eller maling.

Stadig nødt til at forberede sådanne værktøjer:

 • elektriske puslespil;
 • netværksbor med træboringer;
 • klemmer;
 • horisontal fræsedyse eller maskine;
 • nazhdachku;
 • roulette.

Når alt er klar, kan du begynde at samle omklædningsbordet. Det skal dog tages i betragtning, at alle elementer og emner skal males godt inden arbejdet påbegyndes, så der ikke er ujævnheder eller burrs. Af denne grund skal du udarbejde alle elementer godt, selv de der senere vil være inde i bordet.

Tegninger vil også hjælpe dig i dit arbejde.

At lave emner til et bord:

 1. Først skal du lave markering på alle elementer. Det er gjort under hensyntagen til alle størrelser. Kanten af ​​komponenterne anbefales at placeres på en sådan måde, at de falder sammen med kanterne af træpladen. Takket være denne teknik kan du spare materiale, og udskæringer skal gøres meget mindre. Alle kanter af elementerne behandles først med grovkornet nacre og derefter finkornet.
 2. Udførelse af riller. Vær opmærksom på tegningerne. På siderne og i bagvæggen skal du lave riller til at lave bordpladen. Deres dimensioner afhænger af tykkelsen af ​​brættet. Hvis swaddlingbordet er lavet i overensstemmelse med ovenstående dimensioner, er sporene lavet 7-8 mm dybe og 8-9 mm brede. Markér rillerne ca. 2 cm fra bunden af ​​delene.
 3. For at fastgøre frontstangen er det nødvendigt at lave udskæringer, hvis længde er 5-7 mm. Til disse formål er det nødvendigt at mærke fra 2 sider, hvilket er 2 cm fra kanten.
 4. Det er også nødvendigt at danne en støtte til bunden af ​​strukturen. En spor er lavet 1,5x0,7 cm langs hele længden af ​​elementet. Kanterne er afrundede.
 5. Dannelse af steder til fastgørelser. Bor huller til fastgørelsen af ​​elementerne til hinanden. I siderne er det nødvendigt at bore blinde riller, så der stadig er omkring 3-5 mm. Spiken skal ikke passere gennem delen, ellers kan den skade barnet.

På hvert sideelement er det nødvendigt at gøre sådanne reden:

 • til fastgørelse af benene - 4 stk.
 • til fastgørelse med en bagvæg - 3 stk.
 • til fastgørelse med forvæggen - 1 stk.

Så skal du lave de rigtige riller i forvæggen, benene, bagvæggen. Dybden afhænger af længden af ​​tornene. Oftest bores de 2-3 mm dybere end fastgørelsens længde.

Udførelse af en swaddle bordsamling

Først skal du vedhæfte benene til sideelementerne. I hullerne, der er beregnet til pigge, tilføjer en dispenser eller en bomuldspindel lim. Spike indsæt i stikkontakten og køre den ind i rillen og tappe lidt med en hammer.

Derefter sættes fastgørelsernes frie kanter ind i hullerne, der er lavet i benene (de skal også limes med lim). Træk elementerne med klemmer og lad dem gå, indtil limen er helt tør.

På samme måde samles de resterende elementer af strukturen ved at smøre alle hullerne under fastgørelseselementerne. Først skal du sætte bagvæggen på bordpladen, og derefter sætte neglene ind i hullerne på bagvæggen og skrængvæggene. Derefter samles bagvæggen, siderne og bordpladen.

Derefter fjernes sværdbordet med klemmer og efterlades helt tørt. Metalnålene skrues til strukturen, så de bliver grænser. Hvis bordet lægges på kommode med egne hænder, vil hjørnerne ikke bevæge sig. Og i slutningen af ​​bordpladen limes blødgøreren og klæber stoffet, sæt børnenes madras.

Så skiftebordet er klar med mine egne hænder.

Ordningen vil hjælpe i dette arbejde.

Bedøm denne artikel: (1 stemmer, gennemsnitlig score: 5,00 af 5)

Skift bord til dig selv med dine egne hænder til en omsorgsfuld mor

Har en af ​​forældrene, hvor mange gange om dagen, at skifte babyens glidere og bleer? Enhver mor vil sige, at for at udføre disse manipulationer behøver du en behagelig og sikker tilpasning, hvor barnet kan lægges uden frygt for, at det vil falde. Derfor tilbydes i dag folkemandens opmærksomhed et svingbord med egne hænder.

Vi vil gøre dette her baby skift bord

I moderne modeller er swaddleren normalt en del af brystet eller piedestallen. En anden populær løsning er et separat swaddling sæde i form af en træbase med sider, som kan fastgøres på en barneseng eller natbord. Når behovet for det forsvinder, demonteres bordet. Overvej fremstillingen af ​​en sådan mobil version mere detaljeret.

Vi vælger grundlaget for vores bord. Lad os sige det vil være et behageligt højdebord, så min mor ikke behøver at aftage i tre dødsfald. Swaddlingbordet med egne hænder er fastgjort til basen på fire metalhjørner på en sådan måde, at det ikke er nødvendigt at bore sengebordet selv.

Designet af produktet er som følger:

 1. Bordpladen er 805x786 mm og er fastgjort til sidevægernes og bagvæggen.
 2. Bagvæggen er 772 x 100 mm.
 3. 2 sidevægge 820x100 mm.
 4. Frontstangen er 816x35 mm.
 5. Screed under bunden af ​​bordet.
 6. To ben 600x40 mm, fastgjort til sidevæggene.

Ordning af swaddler styrket på et natbord

I løbet af arbejdet vil størrelsesjusteringer blive påkrævet, da der i sjældne tilfælde opretholdes nøjagtige millimeter i hjemmet. Men dette er ikke så vigtigt, det vigtigste her er styrken af ​​leddene.

For at producere en swaddler, har vi brug for:

 • Plader krydsfiner 805h786h8 mm.
 • Pine bord 2500x100x22 mm.
 • En bar 600 x 40 x 20 mm - 2 stk.
 • Træ nagler 8x30 eller 8x40.
 • Metalliske hjørner - 4 stk.
 • Snedkerens lim.
 • Medicinsk olieklud med en vævsbase.
 • Skum er 2 cm tykt.
 • Paint.

Dimensionerne af det færdige bord i vores tilfælde er 835x816 mm med højden på perlerne 100 mm. Benens højde er 40 mm. Parametre er givet for klarhed, fordi svejseren er monteret under topdækslet på et bestemt natbord. Til arbejde skal du bruge værktøjer:

 • Nedstryger.
 • Hammer.
 • Bor.
 • Clamp.
 • Afslut fræser eller mejsel til valg af riller.
 • Sandpapir.
 • Roulette, linjal, blyant.

Efter at have forberedt alt, hvad vi har brug for, begynder vi at lave et skiftbord med egne hænder.

Træskæring og forberedelse af detaljer

Arbejdet med skæring og boring opdeles i flere på hinanden følgende trin:

Trin 1. Markér og skær materialet af emnet i overensstemmelse med de angivne mål. Hjørnerne på sidevæggene afrundes ved at bruge som en stencil et dæksel af en tekande eller en lille gryde. Alle udslip er slibet med sandpapir.

Skema på venstre sidevæg (den rigtige er spejlet).

Trin 2. Gå tilbage fra bundkanterne på 20 mm, vælg side og bagvægge af rillen under bordpladen. Dybden af ​​rillerne er 7 mm, bredden er lige over 8 mm, således at enden af ​​krydsfinerbordet kommer ind.

Trin 3. For at frontlinjen passer korrekt ind i sin plads, trækker vi sig tilbage 22 mm fra hver side (tykkelsen af ​​siderne) og gør en 7 mm dybdesnit. Fjern de udslettede fragmenter med en mejsel.

Skema for den venstre kant af frontlinjen

Også i frontbjælken skal du vælge et fræser til bordpladen. Faktisk skal du fjerne kutterdelen på 15x7 mm langs hele længden af ​​emnet. Så laver vi en afrunding. Den kan fremstilles med en formet skære med et lager eller blot med en kniv og sandpapir.

Trin 4. I sidevæggene bore følgende blinde huller (forlader 3-4 mm):

 • 4 stikkontakter til fastgørelse af benene,
 • 3 huller til tilslutning til bagvæggen,
 • og en fra forsiden til frontlinjen.

Trin 5. Lav returhullerne i bagvæggen, benene og frontstrimlen. Vi har nagler 30-40 mm lange. Dybden af ​​disse huller er 1-2 mm større end nålens længde, minus dybden af ​​den tilsvarende stik på den tilstødende del, så det er muligt at forbinde dele helt.

Docking venstre og bagvægge samt indsættelse af bordpladen

Trin 6. Vi laver rejer i enderne af beklædninger og i sidevægge af benene.

Screed tilføjer stivhed til strukturen

De sværeste stadier før et skiftbord er blevet bestået. Vi samler færdige dele i denne rækkefølge:

 • Vi forbinder sidevægge og ben. For at gøre dette skal du tilføje en lille mængde lim i hullerne, indsætte nålene i sidevæggen, vi sætter dem med let tapping af hammeren. De frie ender af nails er indsat i nestene af benene. Igen bringer vi dem med en hammer, klem klemmerne og lad dem tørre, indtil limen er helt indstillet.
 • Vi klæber klæbemidlet på hele væggen af ​​bagvæggen, indsæt bordpladen i den.
 • Vi lim nestet på enderne af bagvæggen og screed. Vi hammer ind i disse rede.
 • Vi klæber limen ind i rillerne og de resterende reder af sidevæggene, såvel som i rederne på begge ben under indsatsen af ​​røret.
 • Vi forbinder bagvæggen til højre sidevæg, samtidig med at du styrer enden af ​​bordpladen til sporet på højre væg. Vi forbinder screed med højre fod.
 • På samme måde forbinder vi den resulterende struktur til venstre sidevæg.
 • Vi lim hullerne i frontstrimlen og i de forreste ender af sidevæggene. Vi fastgør med nålen frontlinjen. Vi strammer hele strukturen med klemmer.

Fastgør skiftbordet til sengebordet

Efter tørring af den færdige swaddler limer vi skumgummien til bordpladen og til sidevæggene og har skåret det nøjagtigt i størrelse. Vi dræber bordet med en blød olieklæde. Skru skruerne til metalhjørnerne på benene på alle fire sider, og juster dem så, at bordet er fast fastgjort til sengens øverste låg.

Som følge heraf får vi et billigt og komfortabelt swaddlingbord, som er nødvendigt for hver mor, hvis hun bekymrer sig om hendes helbred og barnets sikkerhed.

Brystfremstilling

 • Hvordan man laver et sofabord alene

 • Omklædningsbord med egne hænder

 • Fremstilling af natborde

 • TV-stativ til tv

 • Vi foreslår at gøre os bekendt med rubrikker på vores websted:

  © 2013 Møbelcirkel

  Kopiering af materialer er kun tilladt med angivelse af kilden


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  40 − = 30