Skiftbord til barneseng

Ændring af bord på sengen

Ved fødslen af ​​et barn vises mange nye ting i familien at passe på, herunder et swaddling bord. Med dette tilbehør kan forældre hurtigt ændre baby bleer, ændre det. Alle, der forbereder sig på at genopfylde familien, skal lære mere om funktionerne ved valget af et sådant bord.

Produktet har en stiv ramme. Strukturen kan være lavet af metal, træ, plast og er fastgjort til siderne af sengen. Overfladen til svejsning kan have varierende grad af blødhed. Sommetider har kittet stadig en vandtæt madras. På kanterne dannes specielle bløde kantkanter og fikseringsbælter, således at barnet ikke ved et uheld falder og ikke er skadet. I nogle modeller på siderne er der bakker, strimler, lommer eller kroge til opbevaring af de nødvendige plejeprodukter, børns kosmetik.

Det gode er et aftageligt drejebord til en barneseng

Et specielt bærbart bord har mange fordele:

 1. Hun gør sikringsproceduren mere sikker.
 2. Et sådant bord er et ideelt valg for beboere i små trange lejligheder, hvor det ikke vil være muligt at sætte et flot foldet skiftende bryst.
 3. Sammenfoldelig stol kan placeres ikke kun på sengen, men også på et andet møbel.
 4. Produktet er kompakt, letvægts. Det er bekvemt at overføre det fra et sted til et andet.
 5. Den skiftende stol er meget nem at rengøre og rengøre.

En barneseng med et skiftbord har sine ulemper:

 1. Brug produktet for længe, ​​vil ikke fungere. Så snart babyen bliver for mobil, bliver den usikker.
 2. Hvis barnet vokser hurtigt, så kan bordet blive for lille til ham.

Hvad skal der være en kvalitet swaddling bord

Når man vælger et produkt, er det nødvendigt at være opmærksom på en række vigtige kriterier. Ændring af bord på en barneseng skal være lavet af et materiale, der ikke vil skade barnets helbred. Den øverste belægning er vandafvisende, ikke-glat og bør renses godt. Hvis området i rummet tillader det, så tag en skiftemåtte, som ville være rummelig. Jo større det bliver, desto længere vil du kunne bruge det.

Sørg for at kontrollere, om fastgørelseselementerne er sikre for at fastgøre bordet på sengen. Du skal sørge for styrken af ​​bælterne, som sikrer barnet. Det er tilrådeligt kun at være opmærksom på de modeller, der har høje beskyttelsesruller på siderne. Nogle gange er de også til stede ovenfra og under. Moderne modifikationer kan udstyres med et låg med lommer eller rum til forskellige bagagerum.

Modeller til skift af borde til nyfødte

Mange producenter af børns varer frigiver baby cribs til barneseng. Forældre planlægger ofte deres køb på forhånd. Hvis du har brug for et skiftbord, skal du se de modeller, der er mest populære:

 1. Aurora. Et kvalitetsskumplade på en krybbe med en træbase, sidekanter og en fugtafvisende farverig belægning af olieklæde.
 2. "Fairy Parallel Classics". Billig model med træramme. Dækket med et vaskbart fugtbestandigt materiale.
 3. "GLOBEX Parallel-Standard". Bordet er præsenteret i flere farver. Der er en træbase med propper, en afdækning af olieklæde.
 4. «GLOBEX Comfort». Skiftende bord på sengen, lavet i form af en hestesko. Relativt fast. Overdækket med et blødt fugtafvisende materiale. Bortikere vil beskytte barnet mod fald. Modellen er repræsenteret af flere farver.
 5. «GLOBEX Gnome». Kompakt swaddling bord til en lille barneseng.
 6. "Fairy Suite". Bord med træplade, en blød olieskinneflade og tre beskyttende kanter.
 7. «Maltex». Bord med krydsfiner base, blød vaskbar overflade lavet af PVC film. Den er fyldt med skumgummi. Velegnet til børn på op til syv kilo.
 8. "OLT", kræves. Producenten tilbyder et udvalg af swaddling boards med farverige tegninger af fremragende kvalitet. Der er flere modeller, på hvis omslag der er tegnet en vækstmåler.
 9. "Fe". Hvid og honningskort. Fast fastgjort på sengen. Udstyret med en tværstang til opbevaring af en ble eller håndklæde. Der er ingen blød base, produkterne er lavet af massiv birk.
 10. ItalBaby. Den skiftende overflade på en krybbe med en base af MDF og PVC belægning, præsenteret i hvide og beige farver.
 11. Ber Ber Arena. Skift klædeskab på krybbe med en hård base, fiksering og vaskbar afdækning.
 12. MICUNA. Paddlebacks med låsemekanisme, takket være, at det ikke er nødvendigt at løsne strukturen for at sænke en af ​​fælderne.
 13. BeBe Confort Amplitude. Mulighed med høje sider og aftagelig madras fra vaskbart hygiejnisk materiale. Udstyret med sidebeholdere til opbevaring af forskellige baby tilbehør.
 14. Ceba Baby. Flerfarvede swaddling overflader med en hård base af træ, olieklud, tre sider. Fast fastgjort til barneseng.

Nedenstående tabel viser prisklassen for de mest populære kurveudstyr, der tilbydes på specialiserede børns vareforretninger og onlineforretninger:

Omtrentlig værdi i rubler

Fairy Parallel Classics

Fairy, White and Honey Boards

BeBe Confort Amplitude

Sådan sættes et bord i sengen

 1. Tag madrassen ud af brættet.
 2. I spalten indsættes stropperne og fastgør dem med spændene, indtil det klikker og tager fat i kanterne. Stram dem. Brættet skal presses tæt mod krybbeen, ikke flyt ud.
 3. Læg madrassen på bunden.

Video: Swaddling bord til russisk seng

Екатерина, 34 år gammel

Det første barn til at skifte en ble eller massage lige lagt på sofaen, meget namuchalsya, min ryg gjorde ondt. Da jeg fandt ud af den anden graviditet, indså jeg mig, at det var nødvendigt for sværdpladen på sengen for mig, for der var ingen steder at lægge et stort kommode. Sagen er nyttig, det er bekvemt for hende at skifte tøj og swaddle et barn, men hun blev hurtigt os lille.

Christina, 25 år gammel

Skiftbordet blev givet af en af ​​slægtninge, min mand og jeg tænkte ikke engang på om hun havde brug for det. Vi har en Fairy med bløde sider. Jeg kan godt lide at bruge det, men der er ikke nok en fuld kommode. Ingen steder at lægge bleer, fløde og alle andre børns kosmetik. Hvis jeg selv valgte de skiftende møbler, ville jeg tage et stort bord.

Valentina, 29 år gammel

Da barnet var meget lille, boede han i vores værelse, og hun er meget trangt. Min mand købte et swaddling bord, det hjalp mig meget. Jeg skiftede bleer på hendes toddler, lavede en massage til ham. Vask brættet er meget let, det vejer lidt. Når sønnen er vokset, lånte jeg allerede et stykke til flere veninder, men hun alle sammen i en ideel tilstand.

Ændring af tabeller: En række valg til omsorgsfulde forældre

Enige om at være en omsorgsfuld mor er ikke let! I de første måneder af livet skal Mams lille krummer vind kilometerafstand i sin egen lejlighed, alt for at give barnet den rigtige pleje - at skifte bleer, vask, tage sig af barnets navle, ører og øjne hver dag og ikke en gang om dagen. En god hjælper for unge mødre i disse dage vil skiftbord, hvem vil tage sig af moderens ryg og strømline sine handlinger i forbindelse med pasning af barnet.

Kan jeg gøre uden et skiftbord

Ændring af tabelbillede

I princippet kan du. Dette er ikke en grundlæggende vare, og hvis du af økonomiske grunde må nægte at købe den - fortvivl ikke! Alle manipulationer kan laves på et almindeligt bord dækket af et tæppe. Det vigtigste er at lave bløde kanter på siderne af en sådan improviseret swaddler. Og de nødvendige genstande til baby hygiejne kan placeres på en foldehylde placeret ved siden af ​​bordet. Så mor er praktisk (ingen grund til at køre hvor som helst for grønt eller ørevoks), og barnet er altid under tilsyn, fordi det ikke kan efterlades selv i et sekund!

Du kan ændre babyens ble og på sofaen, men du er enig i, at skiftende tabeller til nyfødte bruges ikke kun til at svinge barnet. På dem tager barnet luftbad, gør de første forsøg på at hæve hovedet, ruller over på maven og kryber. Og alle disse handlinger er ikke særlig gode til at lave en blød forældres seng, men der kræves en fastere overflade.

Så lad os gå tilbage til emnet for vores diskussion og se, hvornår skiftbordet ikke kan undgås? Det utvetydige svar her er en - hvis moderen har problemer med ryggen, så er der et skiftbord. Til de mindre "plusser", der hælder vægtene til at købe et sådant møbel til den nyfødte, er brugervenligheden og dens funktionalitet. Og hvordan man vælger denne nyttige ting i hverdagen, overvejer vi nu.

Lad os starte med det faktum, at swaddlers kan være mobile og stationære. Den første omfatter foldning og hængning skiftbord, samt skifte måtter. Den anden kan henvises til et bord og et kommode og et kommode med et skiftbord. Hvordan kan man forstå al ​​denne mangfoldighed?

For at vælge en bestemt model behøver du kun at stole på to komponenter. Svar dig selv på spørgsmålet: Hvilke funktioner skal swaddleren udføre og hvor skal den stå?

Lad os starte med et foldet bord. Som regel består den af ​​metalben (som er foldet som et par saks) og en plast bordplade med bumpers. Dette er en god mobil mulighed, som kan foldes op til enhver tid (ejere af små lejligheder, denne sætning er til dig) eller flyttet til et andet sted, herunder at tage med dem til sommerhuset eller besøge bedstemor.

Folding skift billede

Sådanne modeller udføre deres funktion perfekt: på bordet, min mor bruger alle manipulationer med barnet, og behovet for hygiejne poster, der er gemt på en eller to hylder, som er placeret under vasken. Folding tabeller kan have karbad til badning, bygget under aftagelig top.

Ændring af bordfoldning

Skift bord med bad

Af de minusser kan noteres den manglende plads til opbevaring af børns tilbehør, desuden sammenklappelige ben er ganske følsomme over for ujævnheder i gulvet - gulvet er ujævnt klapbord til Svøbelsesbarn vil være ustabil.

En anden ting - en stationær skiftende bogreol. Det ligner den tidligere version, kun fire ben af ​​denne model står på gulvet støt, og nogle gange leveres de med hjul med lås. Ellers er disse to modeller ens - den samme bordplade er ovenfra, og under er der æsker med hylder.

Sengebord billede

Swaddling tabeller til nyfødte

Ejere af små lejligheder vil sandsynligvis lide følgende modeller af swaddlers: et hængende swaddling bord og en swaddling bord. Suspended, eller som det også kaldes, repræsenterer vægbordet en liggende bordplade, der er fastgjort til væggen. Dette design ligner et foldebord, der kun er placeret ovenover, så min mor kan godt tage sig af barnet. Efter alle procedurer vender bordpladen tilbage til sin oprindelige position og presses mod væggen, så den ikke besætter et brugbart boareal. Nogle modeller har i udformningen af ​​små hylder, som opbevarer tilbehør til babyens hygiejne. Men de er meget små, og de vil kun sætte de mest nødvendige ting, og du kan få brug for meget flere ting at passe på din baby - bleer, bleer, tøj. I dette tilfælde kan udgangen være en hylde suspenderet på væggen ved siden af ​​den foldende swaddler.

Folding skiftbord på væggen

Vægmonteret skiftbord billede

Vægmonteret skiftbord billede

Mere moderne modeller af wall swaddlers er udstyret med en særlig holder til bleer.

Foldende væg skiftbord

Vægmonteret skiftbord til nyfødte

På skiftbordet skal du også være opmærksom på forældre, der lever i trange boligforhold, hvor det ikke er muligt at placere en fuldvoksen swaddler. Det er en bordplade med to eller tre sider for barnets sikkerhed - det kan lægges på en forældres seng, bord eller fast i en barneseng. Som en variant af den mobile version af swaddleren, er et sådant svadbord på sengen helt egnet!

Ændring af bord på sengen

Skift bord til barneseng foto

Baby skift bord

De forældre, der kan prale af den store størrelse af badeværelset, placerer en swaddler der. For at gøre dette kan du bruge et folde eller stationært bord af fugtighedsbestandige materialer, eller du kan købe en multifunktionsmodel - et skiftbord med et bad.

Skift bord med bad foto

Skift bord med bad

Takket være denne model behøver du ikke at bære babyen til et andet rum efter badning og der for at ændre det, kan alle procedurer gøres lige i badeværelset. Swaddleren og badet er i en behagelig højde, så moderen ikke bliver træt under badning og skift af tøj. Desuden kan karret være udstyret med en praktisk slange til dræning af vandet, hovedstedet er et bord i nærheden af ​​VVS-inventar.

Enig, at have en swaddler i badeværelset er meget praktisk - lige efter vandprocedurer er der mulighed for at ændre barnet, og der er ikke en pludselig ændring i temperaturer, hvilket ikke er meget behageligt for barnet. Hvis du sætter pris på en sådan pleje af krummer, og der simpelthen ikke er plads i badeværelset, så få en skifteskive, som f.eks. Kan installeres på en vaskemaskine.

Ændring af tabelbillede

Der er også modeller med en swaddler og et bad, som installeres direkte på det voksne bad. Men de er ikke særlig populære i vores land, så de kan ikke findes i butikkerne, men i dag er der mulighed for at købe varer med levering fra ethvert land - brug det hvis det virkelig er nødvendigt.

Swaddling bord til bad

Endelig kom vi langsomt og langsomt til den mest bekvemme og funktionelle model af swaddleren - et swaddling bryst. Det er ret massivt, det tager meget plads, så du kan kun installere det, hvis barnet har sit eget rum.

Størstedelen af ​​de skiftende madrasser er designet på en sådan måde, at de i fremtiden kan bruges som et almindeligt skab med skuffer. De har sædvanligvis et aftageligt eller sammenfoldeligt svingbræt på kommode, som i foldet form er en ekstra hylde og ikke forstyrrer brugen af ​​brystet til det tilsigtede formål.

Hvis vi sammenligner forskellige modeller af børnenes kommode med et skiftbord, viser det sig, at der ikke er nogen særlige funktionelle forskelle mellem dem. Alle er et lavskab med mange skuffer, hvor der er installeret skifteskilt. Det vigtigste, de kan afvige, er facadens farve og pålideligheden af ​​fremstillingsmaterialet (enten naturligt træ eller lamineret spånplader virker som materialet).

Også producenterne byder på at købe et omklædningsrum med et mønster, der giver dig mulighed for at genoplive interiøret og bringe en barndom til det. Som regel udføres tegningen på forsiden af ​​kommode ved indskrivning eller farvning - i dette tilfælde opnås lyse og farverige billeder, der vil dekorere enhver børnehave.

Skift klædeskab med et billede

Kommode med skiftende bord foto

Børnenes kommode med skiftbord

I slutningen af ​​gennemgangen af ​​den skiftende kommode vil jeg gerne ligge på en model, der samtidig kombinerer en baby seng, kommode og en swaddler - her er en kommode med et foldebord fastgjort til en af ​​de lange sider af sengen. På grund af den store størrelse af sådanne møbler til børn, som kun kan rumme store rum i deres rum, ser vi sjældent sådanne 3 i 1 modeller, men de er virkelig komfortable. Sådanne møbler placeres som regel i midten af ​​rummet, således at hvert element af det har fri adgang.

Seng med skiftbord

Barneseng med skiftbord

Som du kan se, kan skiftende bord være noget - moderne producenter har forsøgt at tage hensyn til alle kvinders ønsker og sørge for, at barnets pleje er så besværligt som muligt. Uanset fremtidens placering, funktioner og dimensioner af lokalerne, er du sikker på at finde en passende model.

gjort perfekt, jeg er bare glad!

Artiklen er PERFEKT! Tak.

Meget informativ, tak

Jeg forstod ikke lidt ... det kan bestilles, eller er det bare oplysninger om, hvilke typer tabeller der skifter?

Funktioner af krybbe transformer med skiftbord

Moderne møbeltransformator bliver stadig mere populær med sin multifunktionalitet og bekvemmelighed. Et sådant eksempel er en krybbeformet transformator med et skiftbord, som ikke kun kan bruges til at sove et barn, men også til hans swaddling og opbevaring af børns ting.

Funktioner af enheden barnesenge

Faktisk er krybbe-transformeren et sæt af 3 elementer af møbler:

Fordelen ved dette kit vil være maksimal bekvemmelighed for moderen, der sparer plads i rummet og reducerer omkostningerne ved at købe yderligere møbler. Moderne producenter tilføjede også muligheden for at forlænge sengen med tiden, når barnet bliver mere modent. Det er meget vigtigt at købe alt sikkert, så det er bedre at foretrække møbler af naturligt træ.

Møbeltransformatorens strukturelle funktion er dens evne til at transformere i højde og længde. I dette tilfælde er følgende ændringer mulige i barneseng:

 • fjernelse af beskyttende hegn til barnet (forvæg);
 • fjernelse af skiftbordet, hvoraf en af ​​væggene bliver til støtte for en længere seng
 • Der er også modeller af oval form, som kan omdannes fra en rund vugge til møbler til teedrikning.

Fordele ved krybbe med skiftbord:

 • Justering af sengens længde med en særlig mekanisme, som vil reducere de økonomiske omkostninger med babyens hurtige vækst.
 • En masse hylder, skuffer og skabe, meget nyttigt og nyttigt (bruges til at gemme ting og legetøj).
 • I nogle modeller er der indført en pendulmekanisme, som gør det muligt at rocke raskapriznachavshegosya babyen, som hjælper med at sove bedre for barnet og forældrene.
 • Skiftbordet er placeret direkte ved siden af ​​sovepladsen, hvilket ikke tillader babyen at blive båret langt væk, det vil være lettere at passe på ham, når han skifter og byder på bleer.

Alle bekvemmeligheder i en seng

 • Når du vælger en model til en budgetpris, skal du nøje overvåge kvaliteten af ​​det materiale, som barnesenget er lavet, fordi mange producenter bruger lav kvalitet træ til at holde omkostningerne nede, hvilket ikke varer længe.
 • Bed-transformer i størrelse tager meget mere plads end en almindelig barneseng, så den passer ikke til et meget lille børns rum.
 • Lågenes kapacitet kan være utilstrækkelig, så når du køber skal du vælge en model med den nødvendige dybde og antal kasser.
 • Ved længerevarende brug kan sengen bære et voksende barn, og han vil bede om en ny.

På videoen: multifunktionelle krybbe-transformer.

Typer af barnesenge-transformere

Producenter producerer mange modeller af sådanne senge, så du skal se, hvordan de adskiller sig fra hinanden for at vælge det rigtige optimalt:

 • Design til nyfødte med et foldebord, der kan justeres i højden og bruges som en arena.

 • Et produkt suppleret med en hængende vugge til en nyfødt.

 • Den mest multifunktionelle mulighed er en modulær seng til en nyfødt med kommode, hvis øverste er lavet med skiftemåtte.

 • Barnesenge transformere med en pendul mekanisme, der giver mulighed for jævnt at rocke barnet.

Modeller med en pendlemekanisme kommer igen i flere varianter:

 • uden kasser med mulighed for at ændre strukturens højde, babyen er egnet i op til 3 år;
 • med skuffer for ting der er placeret under bunden af ​​sengen (skufferne kan fjernes for at øge sengens højde);
 • med et kommode (placeret på siden) - bruges til børn under 14 år.

Når sengen er omdannet til en teenage seng, skal du købe en ekstra madras til en langstrakt seng (men det er meget billigere end at købe en ny seng). Normalt er disse senge designet til standardstørrelser af madrasser. Størrelsen af ​​et barns soveplads, som regel 120x60 cm, når den omdannes til en ungdoms seng, strækker den sig til 160-170 cm.

Moderne producenter producerer en række modeller af sengetransformatorer, der adskiller sig i forskellige parametre:

 • af antallet af kasser og deres dybde (der er 3-4 kasser, hylder eller endda et åbent natbord med en dør);
 • på højden af ​​brystet (det kan være flush med sengen eller nedenunder);
 • ved tilstedeværelsen af ​​skinner på skiftbordet (sidene beskytter barnet mod at falde fra bordet);
 • Sidegitteret kan sænkes, og i fremtiden og helt fjernes;
 • ved tilstedeværelsen og størrelsen af ​​store skuffer under bunden af ​​sengen, hvor det er muligt at sætte en seng (i nogle modeller af disse kasser senere fjernet når omdanne til en seng til en teenager);
 • med hjul til bevægelse og uden dem (ekstra bekvemmelighed og muligheden for at flytte krybbe, for eksempel tættere på forældrenes soveplads om natten);
 • i de fleste senge bruges silikonepuder til at sikre barnets sikkerhed.

Og selvfølgelig er alle krybber lavet i forskellige farver og stil til enhver køber absolut valgte den rigtige model for bekvemmelighed og udseende. Det bør også tages i betragtning, hvorfra træets struktur er lavet. Børns senge er lavet af to typer af træ: massivt træ eller spånplade. Lavet af solid seng til at være meget holdbare og uskadelige for barnet, er det let at rengøre og vejrtrækning, altid varm at røre ved.

Møbler lavet af spånplader er billigere til en pris, når de køber en sådan seng til et barn, skal det snuses, fordi Materialet kan indeholde et farmakaldehyd, der forårsager hovedpine og andre problemer hos mennesker. Et sådant produkt skal først sættes på balkonen, så skadelige stoffer er godt forvitret. De mest kvalitative betragtes som senge af bøg eller birk.

Vælg en seng baseret på produktets kvalitet og barnets sikkerhed. Der er en række indikatorer for at vælge et sådant produkt:

 • Kontroller pålideligheden af ​​alle fastgørelser (bolte, møtrikker), som skal være metal, ikke plast eller træ, ellers vil strukturen hurtigt falde sammen.
 • Stabilitet i designet, især det gælder for barneseng på hjul - du skal kontrollere hjulets funktion og deres lydstyrke ved kørsel.
 • Bunden af ​​krybbe bør ikke være kontinuerlig for at sikre madrassens ventilation.
 • Barer på sidevæggene skal placeres i en afstand på 5-6 cm, ellers barnet vil blive skade sig selv, stikke i mellemrummet mellem tremmerne i et lem eller hoved.
 • Udseende bør produktet være enkelt uden mange ekstra dekorative små elementer, der bidrager til ophopning af støv og forhindrer rengøring.
 • De indgår i produktet materialer skal være miljøvenlig, for ikke at forårsage allergi, når de vælger en træstruktur mere egnet seng uden lak, da maling vil fordampe i et varmt rum, hvilket gav lugt og forårsage en allergisk reaktion.
 • Det er meget vigtigt at sikre barnets sikkerhed, så alle små ting og detaljer skal være skjulte eller skjulte.
 • Du behøver ikke at tage den dyreste model, for ikke altid den høje pris svarer til kvaliteten, og sengen kan blive træt af barnet om nogle år, og du bliver nødt til at købe en ny.

Det er bedre at vælge en seng med lysfarve, for eksempel fra en pastellskala. Nu meget fashionabel farve af elfenben.

Cot med puslebord gør det nemmere at passe en nyfødt baby, det giver en behagelig søvn først i barndom, og efter transformation - op til 12-14 år.

Montering af barneseng med skiftbord (1 video)

Du vil også nyde godt af disse artikler:

Tilføj en kommentar Annuller svar

Læsere anbefaler!

Professionelt valg af barneseng og sengetøj til hende [!]

Ved du det Ja, hvis du er her, så ved du allerede! Det websted, som du foreslår at lære om sengens verden, er lidt større, end du allerede ved. Valget af stil, farve, design. Alt dette er vigtigt, hvis ikke mere.

Når du vælger møbler efter reparation, skal du sørge for at bestemme de mest optimale muligheder for dig selv. Så får du et stilfuldt, komfortabelt og multifunktionelt interiør. Velkommen. Vi er "Vkurse senge"!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 34 = 44