Spider tråd

Hvordan laver man et dekorativt net af tråde?

For at lave et dekorativt net af tråde skal du først vælge det sted, hvor dette web vil hænge. Når du har besluttet dig for valg af sted, skal du tage seks tråde, deres ender skal fastgøres med negle. Billedet viser, hvordan man regner trådene. Tag derefter en anden tråd, fastgør den til en af ​​de faste tråde med en løkke (vist på billedet), og denne tråd skal væve en cirkel af web.

For at gøre dette, skal du rundt om hver tråd dreje en arbejdstråd, i slutningen af ​​cirklen, fastgør den med en knude.

Dernæst gør du den næste cirkel, kun fra den forrige cirkel, skal du trække sig tilbage omkring 10 centimeter. Og så fortsæt med at væve cirklerne yderligere, indtil de aksiale tråde løber ud.

På den resulterende web kan du indsætte dekorative edderkopper.

En stor, voluminøs, fuld længde spindelvæv på Halloween fest kan laves af almindelige tråd og garn. For at gøre dette skal du køre 8 nelliker i væggen og mellem dem på tværs strække tråden. Så begynder vi at væve cirkler af en web, binde til hvert reb en streng som på et billede. Cirkler kan være et hvilket som helst nummer.

Hvis du har brug for en lille spindelvæv, for eksempel til at servere et festligt bord, så laver vi det fra almindelige kviste og tråd eller garn af den ønskede farve. Her er en trin-for-trin mesterklasse.

Weben til et Halloween-parti behøver ikke være runde. Det ser vidunderligt trekantet web fra bord til gulv.

Vi binder kvistene sammen og fixer båndet på bordet. Desuden er de to ender af rebene fastgjort med tape på gulvet i samme afstand fra hinanden. Slip korset.

En video mesterklasse om at lave en garn af dine egne hænder.

Web på Halloween med egne hænder: Sådan nemt og hurtigt dekorere huset til ferien

Halloween er en ferie, der for første gang syntes blandt de gamle Kelter i Irland og Skotland. Den fejres den 31. oktober på tærsklen til All Saints Day, og den fejres som regel i engelsktalende lande samt i Japan, Sydkorea, Singapore, Australien og New Zealand. Men siden slutningen af ​​det tyvende århundrede begyndte denne dag at blive fejret i mange andre lande i Europa og i de tidligere sovjetrepublikker. På denne dag bruger mange mange frygtelige kostumer og dekorerer deres hjem og kontorer af et web af Halloween med egne hænder.

Vi gør opmærksom på flere muligheder for at lave webs til ferien med egne hænder ved hjælp af forskellige teknikker, f.eks. Papir.

Sådan laver du et stort web til at dekorere en mur til Halloween

For at lave et stort reb skal du have følgende fyld og materialer:

 • Dobbeltsidet tape;
 • Tråd er grå eller sort;
 • Spider til at dekorere nettet (plast eller andet materiale).

Efter at have forberedt alle nødvendige materialer og værktøjer, fortsæt med at lave et mørkt dekorativt net af tråde. Før du begynder alle manipulationer, skal du omhyggeligt tænke over, hvordan dit web vil se ud - hvilken størrelse det vil være, og hvordan dine tråde vil gå. Begynd herfra, lim til væggen små stykker dobbeltsidet tape - du har brug for mange stykker.

Først lim de trådstykker, der vil gå i retning fra midten (lige linjer), og begynd derefter at lime trådene, der går rundt om edderkoppenettet. Hvis det ønskes, skal du sætte legetøjsspindlen på din store spindelbane.

Spider web af gasbind: detaljeret beskrivelse

At dekorere interiøret er egnet og almindeligt gasbind. Skær et passende stykke medicinsk gaze. Begynd at strække det vilkårligt. Du kan endda lave huller i stoffet på steder. En sådan web er bedst set i form af vilkårligt hængende klude. Det kan pakkes om individuelle objekter i rummet. Hvis det ønskes, farve stoffet i en hvilken som helst farve. Hvis du beslutter dig for ikke at male alt det gaze, der bruges, er det tilladt at understrege sine individuelle områder med en farvesammensætning, der skal påføres med en pensel.

Det er ikke nødvendigt at bruge dette dekorelement kun i indretningen. Spindelvæv kan suppleres med en dragt eller nogle små tilbehør. Opret denne dekoration er meget enkel. Alt afhænger af hvilket materiale det valgte produkt er lavet af, fx fra perler. Hvis der er tid nok til at forberede ferien, kan du endda male malerier med specielle farver. Du kan tegne med hånden eller bruge en stencil. Hvis det ønskes, kan du simpelthen tegne et web på huden. I en broderet version på stof, vil det også se godt ud. Glem ikke tekstilmalerne, så du kan sætte et billede på dit tøj.

Et web skabt af tråde: ideer og en beskrivelse af fabrikationen

Hvis du vil dekorere væggene eller gulvet, vil den bedste mulighed være en vævet gossamer. For at skabe det har du brug for tråd, hvis tykkelse afhænger af størrelsen af ​​de færdige smykker.

For nemheds skyld skitser vilkårligt en skitse på en ræv af papir. Start med det grundlæggende. For at gøre dette skal du tage flere længder af tråd med lige længde. De to første krydser i midten. Løs på en bekvem måde - du kan bruge klare knapper, stifter, ledninger eller dobbeltsidet scotch tape. Derefter skal du på samme måde rette de resterende tråde og sørge for, at skæringspunktet var en for alle, og segmenterne blev sluttet præcist i midten. På dette tidspunkt er spindelbanen til Halloween som en stjerne. Nu kan du begynde at væve edderkoppens web: Flyt i spiral retning, du skal forbinde guiderne. Undgå overdreven spænding. Lad enderne løsne eller løst dem med endnu en tur - det er op til dig.

Hvis du ønsker at vedlægge en spindelvæv af inventar, indvendige baggrunde eller et helt skab, skal du bruge et par spoler af fin tråd. Randomly vind den omkring det eksisterende objekt. Du kan tillade sagging, eller du kan danne en stram kokon. Det vil være interessant at se på denne teknik med tråde af hvid eller grå nuance. Hvis du vil, kan du male spindelvævet i en beskidt støvfarve. For at gøre dette skal du træk tråden i en opløsning af sort maling, tør det og start derefter vikling. For at give elasticitet og fasthed til nettet, kan du gøre det ud af tråden imprægneret med PVA lim. Men husk at et sådant smykke kan smøre et fundament. Ideelt set er det velegnet til dekoration af engangsbord og bordflasker.

Vi tilbyder flere videoer, der demonstrerer oprettelsen af ​​et web til en ferie med egne hænder. Behagelig visning!

Master-klasse på at gøre edderkopper af tråd

Fra netværket af edderkopper i en bolig er normalt taget for at slippe af med, men der er tidspunkter, hvor du bare skal vide, hvordan du laver en web med dine egne hænder. Årsagen til dette kan være en fest til Halloween eller en anden temaferie, der involverer andre verdens tegn: hekse, vampyrer og andre onde kræfter. Når man opfører forestillinger på russiske eventyr, hvor en af ​​karaktererne i Baba Yaga eller Koschey the Immortal, vil sceneri ved hjælp af et web hjælpe med til at skabe atmosfæren i et dyster slot eller en hytte på kyllingeben.

Separat hængende cirkler af sølvtråd i skoven så næsten alle - dette er edderkopper-cirkus og kryds. At gøre en sådan web til at dekorere et hus eller et Halloween kostume med dine egne hænder er meget simpelt, hvis du tager en tråd eller en ledning i stedet for en tynd web. Tykkelsen af ​​materialet skal svare til størrelsen af ​​dekorationen. Ud over trådene skal du:

Figur 1. Web i teknikken for strengekunst.

 • hækling
 • stifter eller søm
 • saks;
 • wire og nogle pels- eller mohair-tråde.

En web af lille størrelse i form af paneler i teknikken med strengkunst (figur 1) kan udføres direkte på væggen eller på et stykke krydsfiner. For at oprette det skal du markere cirklen for den ønskede diameter og markere dens center. Kør i et tyndt søm og fra det gør 6-10 radiale bjælker ud af tråde, fold dobbelt og fast hver på centralspidsen og spred enderne fra hinanden. Fastgør baserne til de samme tynde søm eller tappe.

Ved længden af ​​hver radius skal du køre et par nelliker til vævning af cirkulære snore af nettet. Afstanden imellem dem kan være vilkårlig og ikke nødvendigvis den samme. Fastgør tråden under en af ​​de udragende hatte, stræk den til de nærliggende fastgørelsesdele af samme lag, drej det om, fastgør spindelvævet og fortsæt til det næste. Afslut cirklen og fastgør tråden på den indledende stud. Skær den af ​​og lav nogle mere cirkulære tier.

Hvis du vil have naturalisme, vil en kort mesterklasse fortælle dig, hvordan man laver en web af Halloween anderledes. Denne mulighed (Figur 2) minder om at væve nettet af edderkoppen selv:

Figur 2. Faser af at lave en web til Halloween.

 1. På væggene, gulv, loft, kør et par negle for at rette bunden - radiale tråde (1). Den ydre kontur (hvis du trækker linjer fra den ene hat til den anden) kan ikke være en streng cirkel, fordi edderkoppen holder sine tråde, hvor der er en passende genstand, en kvist eller et græsblad.
 2. Stret strengene, så de krydser sig med hinanden på omtrent det samme punkt. Hvis der ved skæringspunktet står de radiale stråler langt fra hinanden og ikke danner et plan, kan de trækkes sammen ved at binde en simpel knude med enden af ​​arbejdstråden.
 3. Fra dette punkt, der går fra en af ​​strålerne til den næste, begynder man en cirkulær netting, der danner en edderkoppes net. For nemheds skyld kan du bruge en hæklingkrog, trække en sløjfe fra under radiusen og tråde et garn eller en spole ind i den (2). Spændingen justerer sig efter smag, opnår et lige plan med krydsede radii og drejer eller skaber en lidt saggy, gammel web. Væg tråden i en spiral uden at rive tråden, indtil den ønskede diameter af dekorationen er nået.
 4. Fra et stykke pels til at trække bolden - en edderkoppers krop. Fra de 4 stykker wire, lav poter, indpakning dem med fluffy garn eller sort isolerende tape. Kryds trådstykkerne i midten og binde dem sammen. Bøjning, giv poterne den ønskede form og sæt en pelsbold ind i krydset. Hvis sidstnævnte ikke er, kan spindelens krop fremstilles af uldgarn, der vikles med en kugle på tværs af trådpoten. Edderkopper på edderkoppenettet (3). Yderligere indretning kan tjene som tørre blade, grene, plastinsekter, fanget i rovdyr.

En sådan web kan se uhyggelig og meget ligner den virkelige (4).

Hvis der blandt folkemedlemmerne eller gæsterne er personer, der er følsomme for edderkopper, er det bedre at foretrække mindre irriterende Halloween symboler.

Figur 3. Faser af at lave papirbaner.

Sådanne garn kan nemt smides op af hænderne og omgives af store husplanter, tørre grene af træer eller blot hængt i hjørnerne af rummet. De efterligner godt chaotisk vævede spindelbaner. Sådanne landskaber vil også være meget gavnlige, hvis edderkoppen selv gemmer sig et sted blandt trådene.

En stor mur er sværere at dekorere, men så kommer gaze til redning af herrene. Hvordan man laver en web af Halloween med egne hænder fra dette materiale, vil også være interessant at kende mange. Det er simpelt: hvidt eller malet i vand med tilføjelse af sort kropsvæv bør placeres kunstigt i hjørnerne af rummet under loftet på væggene og skabe udseende af stikkende væv af enorme web. Slots af sjusket slurvet huller med hængende klude og edderkopper vil supplere webens effekt af noget dyster karakter flettet af en spindelvæv. Fra stykker af sådanne netværk kan du lave og dekorere til kostumeet Baba Yaga eller Kikimora.

Børneværelse kan elegant indrettes, hvis du laver en web med egne hænder af papir (figur 3). Stik papirkurven i et rektangel og bøj det halvt (1). Markér midten af ​​folden og vik den højre kant af den, så denne halvdel af foldelinien fra midten er i en vinkel på 45 ° til venstre side (2). Den anden er at hæve og glatte over, kombinere kanterne. Fjern de udragende hjørner langs kanten af ​​den øvre kant (3). Vik trekanten halvt (4). Marker billedet af papirs websegment med dine egne hænder som på billedet (5) og skar de skraverede dele ud.

Sådanne edderkopper (6) kan hænges på både vægge og vinduer, der bruges som indretning til kostume eller gaveæske. Du kan lægge det som et serviet til en vase med slik eller tørrede blomster.

Bedøm denne artikel: (1 stemmer, gennemsnitlig score: 5,00 af 5)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 3 =