Swaddling tabeller til nyfødte

Swaddling tabeller til nyfødte

Uden at vente på et fremtidigt familiemedlems fødsel, begynder forældrene aktivt at planlægge indkøb, så de fra de første dage omgiver dem med maksimal omhu. Swaddleren kommer ikke altid på listen over nødvendige ting, men i mellemtiden sparer denne geniale opfindelse tid, energi og nerver hos den nylige mor. Spørgsmålet er, om der er behov for et skiftbord, med fødslen af ​​barnet, ophører det med at være et dilemma, når man skal udføre alle husholdnings- og hygiejniske manipulationer på vægt eller bøjning til tre dødsfald. Så hvorfor ikke tage vare på komforten på forhånd?

Hvorfor har jeg brug for et skiftbord

Nogen vil sige, at swaddleren er en valgfri luksus. Faktisk i en lejlighed er der en masse overflader, hvor det er muligt at forkæle barnet! Men når disse manipulationer nødt til at rejse en halv snes gange om dagen, der kører rundt i lokalet på jagt efter bleer, pulvere og cremer, pleje af barnet begynder at gå ud over begrebet en glad moderskabet. Diapering, dressing til en tur, skifte bleer, snavsede tøj, når fodring, massage og hygiejne, luft bade - dette er ikke en komplet liste Pelenators udnævnelser.

Den mest vedholdende beslutter at gøre uden at skifte bord, lægge på ryggen på alteret og allerede svækket ved at bære et barn. Kloge mødre angiver entydigt denne simple ting i det indre af børnenes værelse.

Swaddleren er normalt designet til børn i det første år af livet. Men i virkeligheden bestemmer de fleste forældre selv, hvor mange måneder et skiftbord er nødvendigt, baseret på egenskaberne for deres barns vækst og udvikling. Normalt overlever de swaddlers "9raquo; op til seks måneder, for i denne alder begynder barnet aktivt at udforske omverdenen, forsøger at bevæge sig selvstændigt og i det mindste overvågning risikerer man at tumle på gulvet. Derfor er temperamentet hos barnet prioriteret over producentens anbefalinger.

Dens højde er ligeledes vigtig: længden af ​​swaddleren er normalt 70-80 cm, og når barnet vokser ud, bliver brugen af ​​bordet ubehageligt.

Hvad kan jeg erstatte skiftbordet

Nægter at købe et puslebord af økonomiske årsager, forældre eller tilpasset til at udføre alle manipulationer med baby på knæ i sin seng, eller vise fantasi og skabe deres egen arbejdsområde på nogen af ​​den frie overflade. Sommetider viser swaddleren sig til at være et almindeligt skrivebord, dækket af en olieklud og et tæppe, nogle gange brede vindueskarme tilpasser sig skiftende tøj.

I alle disse til at erstatte de eksisterende ulemper: lav funktionalitet (ingen praktisk hylder og organisator med værktøjer, pulver og bleer), i tilfælde af en sofa - ikke nok fast overflade, som er så nødvendig for barnet at udvikle koordineringen og massage, og usikkerhed på grund af manglen på begrænsninger. Derfor er de vigtigste betingelser for den improviserede enhedsdriver en skabelse af sider, dens stabilitet og elasticitet.

Mangfoldigheden af ​​skiftende borde i dag er overvældende. De er lavet af plastik, metal og træ, stationære og sammenfoldede med hylder og skuffer, og nogle gange lever de endda et badekar - hvordan kan man ikke gå tabt i en ung mor! Men ikke alt er så kompliceret. Det vigtigste er at analysere dine forhold og indsnævre din søgning på modeller, der opfylder de krævede kriterier.

Moderne virkeligheder er sådan, at ikke alle unge familier har en optagelse, der er i stand til at imødekomme alle de innovationer, der er designet til at passe barnet og dets udvikling. Utvivlsomt kan du med succes rejse børn og hvis der kun er en krybbe, en gryde og et bad. Men producenterne har fundet en måde at gøre livet lettere for mødre, der lever i trange forhold, idet de har udviklet mange mobile swaddlere. Disse omfatter:

 • Borde på foldende ben;
 • suspenderede vægmodeller;
 • Tekstilvoksende madrasser med brædder, der kan opbevares rullet op og taget med dig på vejen;
 • hårde bord-swaddlere til installation på siderne af en barneseng og andre overflader.

Hvis der er et frit sengebord eller en hylde i børnenes værelse, som kan skubbes til mobil swaddler og løse problemet med funktionalitet for dig selv, så er der intet punkt i at betale mere. Og hvad nu hvis du holder bleer, krukker og rør ingen steder? Ekskommunikation fra babyen selv i et øjeblik, løber min mor risikoen for at fange ham på gulvet med alle konsekvenserne. Tilstedeværelsen af ​​hylder, skuffer eller arrangører er et meget vigtigt kriterium, der grænser op til sikkerheden. Mamma vil aldrig miste taktil kontakt med barnet og vil ikke tillade sit traume, hvis hendes valg er:

Sådanne varianter har en yderligere fordel: de kan bruges alle de efterfølgende år af et barns liv som en klump for ting eller legetøj, fordi den skiftende overflade i mange stationære modeller gøres aftagelig. Kommode beskytter også indholdet af støv.

Som en særskilt type er det værd at nævne særlige swaddlere med et indbygget badekar, der giver dig mulighed for at kombinere badnings- og skiftproceduren og ikke forpine dit barn med temperaturkontrast. Efter badning lukker karret med et hængslet låg, hvilket er den skiftende overflade. Hvis du ikke vrider rundt i badeværelset og uden en swaddler, kan du bruge mobil swaddlingbrættet på samme sted og placere det på vaskemaskinen.

Sådan vælges et skiftbord til en nyfødt

Uanset hvad fabrikanter og børnelæger anbefaler, når de søger en pelenot, forældres de oftest af to faktorer: pris og dimensioner.

Tror ikke, at økonomiske muligheder er meget begrænset valgfrihed. Ofte koster kostprisen til swaddlingbordet af den mest trunkerede version af det berømte europæiske mærke prisen for en hjemmebrugsproducents fulde bryst. Under alle omstændigheder er de mest tilgængelige mobilmodellerne.

Du kan se her:

I prisintervallet 900 til 1500 rubler. du kan købe kvalitet Langering bestyrelser (fx russisk Polini Classic - 1000 rubler og fe - 1450 rubler eller polsk Ber Ber Dino - 1400 gnide ...), og tilføje lidt mere - og det indenlandske klapbord med ben (for eksempel "Feya9raquo; , fra 1500 rubler.).

Hvis området tillader det, er skiftende bord bedre at vælge en stationær. Gulvbrædderne og kommoderne passer perfekt ind i interiøret, de vil "modne 9raquo; Sammen med babyen ændres kun indholdet. Prisintervallet for denne erhvervelse vil være fra 3 til 7 tusind rubler. til indenlandske produkter (kister af "Feya9raquo; fra fineret træspånplader eller træværk fra massivt træ fra Angela Bella) og 8-15 tusind rubler. til udenlandske modeller (lakoniske tyske borde fra Geuther eller lyse italienske højteknologiske fra Brevi). Hvis du vælger et fashionabelt vedhængsmodel eller borde udstyret med bakker, skal du være klar til at bruge op til 20 tusind rubler. og højere.

Bekymret af spørgsmålet om, hvor meget et skiftbord koster, overser mange forældre andre lige vigtige øjeblikke:

 • de materialer, som det er fremstillet af, skal være økologiske og hypoallergeniske;
 • belægningen skal være vandtæt, men ikke glat;
 • alle dele af strukturen skal være nemme at rengøre;
 • Det er værd at vælge en swaddler med den maksimale længde, så barnet ikke vokser det i de første måneder af livet;
 • smart ergonomi - let åbning af kasser, stabilitet, skridsikre fødder - bliver en ubestridelig fordel.

"På en eller anden måde voksede vi selv op uden en swaddler", tror mange mødre, slår ud denne enhed fra listen over obligatoriske køb for den nyfødte. Og så husker de de trætte ansigter hos deres egne mødre og forstår: Ja, du kan klare det, men på bekostning af din egen sundhed og komfort. Alligevel er moderskab ikke et offer, men den lykkeligste tid for en kvinde til at opfylde sin store skæbne er at fortsætte menneskeheden.

Del med dine venner:

 • Valg af de første møbler til et barn
 • Interiør af et rum til et nyfødt barn
 • Idyllisk plads til en nyfødt
 • Hvad skal jeg købe i babyrummet?
 • Rum for et nyfødt barn. møbler
 • Skift bord med bad
 • Vand til barnet eller noget, du ikke bør glemme
 • Valg af de første møbler til et barn
 • Interiør af et rum til et nyfødt barn
 • Idyllisk plads til en nyfødt
 • Hvad skal jeg købe i babyrummet?
 • Rum for et nyfødt barn. møbler
 • Skift bord med bad
 • Vand til barnet eller noget, du ikke bør glemme
 • Korrekt pleje af vaskemaskinen
 • Hemmeligheder af børnetøj
 • Træ senge med udtræksseng
 • Babyøreringe - den første udsmykning i en piges liv
 • 10 ting der kan tage et barn i lang tid til et år

Genudskrivning af materialer er kun tilladt med skriftlig tilladelse fra redaktionen!

Ændring af tabeller: 5 populære modeller til nyfødte

Når en baby i huset vises, vil skiftbordet spare forældrenes styrke og tid. Det er svært at overvurdere swaddlers funktionalitet og bekvemmeligheden ved at bruge den. Mor har ikke problemer med ryggen fra mange tilbøjeligheder og manipulationer med barnet. Alt du behøver er altid til stede, og babyen er under tilsyn. Oversigt over arter og 5 komfortable modeller af skiftbord hjælper forældre, når de vælger denne vare til den nyfødte.

Typer af swaddling tabeller: fordele og ulemper ved forskellige typer skiftende tabeller i tabellen

I butikkerne finder du 2 typer swaddlere: mobil og stationær.

K mobile swaddling tabeller nævnes:

Mobile konstruktioner God til små lejligheder , hvor der ikke er ekstra plads til overordnede møbler. Sådanne tabeller kan kaldes marchere: de er nemme at folde, og med dem kan du lave ture til gæster eller til landet.

Stationære modeller er de mest komfortable pelenatorer. I modsætning til mobile designs udgør sådanne modeller en del af hjemmet. De er funktionelle, trygge for børn og bekvemme til forskellige manipulationer. Bleen er valgt under hensyntagen til voksenens vækst, hvilket letter plejen af ​​barnet uden overbelastning af moderens rygsøjle. Det er bekvemt at gøre alle former for forandring.

Funktionalitet og mobilitet.

Det er nemt at folde og flytte fra sted til sted.

Du kan tage det med dig, hvis du skal besøge eller lave en sortie til landet.

Der er ikke nok plads til hygiejneprodukter.

Ustabiliteten af ​​foldning af ben på en ujævn overflade.

Beholder ikke det nyttige område af lejligheden.

Monteret i en behagelig højde for moderen.

Den er udstyret med små hylder til personlig hygiejne hos barnet.

I nogle modeller leveres der holdere til bleer.

Meget små hylder, der ikke indeholder alle de nødvendige varer til pleje.

Praktisk, mobil version af skiftemåtte.

Brættet kan bruges på bordet, sofa eller fixe det på babyens seng.

Ideel til små lejligheder.

Begrænset funktionalitet: Manglende tilbehør til barnets pleje, hygiejne og tøj.

Tæppe er uundværlig på en fest, når du går til lægen og på ture.

Det er kompakt, let at folde og vaske.

Der er modeller med nakkestøtter, sider, poser og lommer til bleer.

Behovet for hyppig vask afkortes levetiden for svaderen.

Barnet kan ikke efterlades på måtten uden tilsyn.

Omklædning i badeværelset efter vandbehandlinger er praktisk for mor og baby.

Barnet behøver ikke at opleve en skarp temperaturforskel.

Pelennikov med bad er upraktisk: fra et miniaturebad vokser barnet hurtigt.

Stiv til de ujævne ben, ofte udstyret med hjul til at bevæge sig rundt i lejligheden.

Meget plads til forskellige børns tilbehør: fra personlig pleje til tøj og legetøj.

Velegnet til værelser med tilstrækkelig ledig plads.

Multifunktionalitet, brugervenlighed.

Efterhånden som babyen bliver ældre, folder den aftagelige swaddler op, hvilket skaber en anden hylde.

Herefter fungerer kommode som et almindeligt møbel til opbevaring af tøj.

Denne model tager meget plads og er kun relevant for store lejligheder med et separat rum til den nyfødte.

5 mest komfortable skiftbord - populære modeller og producenter

Skiftbordet er en praktisk gave til unge forældre til fødslen af ​​en baby. Hvis du også planlægger at gøre dine kære til en gave til fødslen af ​​et barn, så orienterer de fordele og ulemper ved de 5 populære modeller, der hjælper vores gennemgang.

Hvilket skiftbord er mere bekvemt, og når det ikke er nødvendigt overhovedet - råd fra moms til valg og køb

Producenter af swaddlingborde har forsøgt at gøre alt for at lette den unge moderpleje til barnet. Hvilket valg der skal vælges afhænger af forældrenes præferencer, den pris, de er villige til at betale og dimensionerne af lejligheden. Men det er så svært at forstå det varierede sortiment af de tilbudte varer til dem, der foretager et sådant køb for første gang. For ikke at begå en fejl med valget, vil vi lytte til råd fra erfarne mødre, der peger på en række krav til fremtidige erhvervelser.

Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger et skiftbord?

 • Bordhøjde. En meget vigtig parameter. Fra det vil afhænge af sundheden for en ung moders ryg og hendes trøst. Pick up et bord for hylende vækst.
 • Bordets mobilitet. Bord på hjul er mere bekvemme, fordi de er nemme at bevæge sig rundt i lejligheden, og låserne på hjulene sikrer enheden i enhver position.
 • Baby sundhed . Vælg modeller af naturlige materialer, bedst af alt fra træ.
 • Pas på fremtiden. Hvis du tillader området af dit bolig, er det bedre at købe et skiftende bryst. Det er funktionelt, rummeligt og vil tjene dit barn i mange år, efter at han forlader bleerne.

Nogle mumier ændrer med glæde deres babyer på en swaddler. Men andre mødre er ubehagelige påklædning af et barn, der bukker over en skiftemåtte. Ofte foretrækker de den sædvanlige voksen seng. En vis procentdel af forældre foretrækker at bruge alle manipulationer med deres arving siddende på en bred, blød overflade. Og her er der fordele. Sid mere komfortabel end at stå. Der er ingen frygt for, at et barn, som nogle få måneder efter fødslen bliver meget lyst og spidsfuldt, falder fra bordet, så snart du vender væk.

Hvis du stadig beslutter at købe et skiftbord, håber vi, at oplysningerne i artiklen vil hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed for din baby.

Tilføj en kommentar Annuller svar

at opfylde de særlige forhold i dit helbred og er ikke en lægeanbefaling.

© 2014-2016 Site materialer er beskyttet af lovgivningen i Den Russiske Føderation om ophavsret og beslægtede rettigheder.

Ved brug og genudskrivning af materiale kræves et aktivt og indekseret link til webstedet!

Swaddling tabeller til nyfødte

Efter fødslen af ​​barnet begynder forældrene at tænke på, hvilke elementer af møbler der vil være yderst nødvendige for ham, og hvad skal man være opmærksom på. For nylig har unge forældre ofte et spørgsmål om, hvorvidt de skal købe et skiftbord eller forsøge at komme forbi med andre midler, såsom et skrivebord eller et kommode. Og hvis du stadig har besluttet dig for et sådant køb, så hvad er bedre at vælge? Hvilken model giver præference?

De fleste af forældrene i øjeblikket forstår ikke meget klart, hvad der egentlig er skiftbordet og hvorfor det faktisk er nødvendigt. Faktisk kan du bruge "improviserede midler" og ikke bruge ekstra penge. Men hvis du går til en specialbutik eller gennemser forskellige artikler på internettet, kan du se, hvor mange forskellige modeller det moderne marked kan tilbyde dig. Lad os kigge nærmere.

 • Klassisk skiftbord. Det er et træbord på ret højt ben, med et særligt udstyret skiftested, der er omgivet af specielle bump. Derudover kan der være små hylder under bordpladen. Hvis de er, bliver bordet mere som en kubus-teller, hvor du nemt kan placere bleer, bleer og forskellige hygiejneforsyninger.
 • Ændring af bordtransformator. Navnet på bordet taler for sig selv. Multifunktionelt bord, højden af ​​bordpladen er justerbar, hylderne kan ikke kun ændres, men også helt fjernet. Afhængigt af den valgte tilstand kan dette skiftbord være en piedestalstand, et bord til spil og kreativitet mv. Naturligvis vil langsigtet service og den ekstraordinære kvalitet af sådanne tabeller give væk mange penge, så det er op til dig at beslutte, om det er det værd.
 • Skift bord til badeværelset. I sit udseende er det i mange henseender ens på den sædvanlige hylde. I betragtning af at det skal bruges i et badeværelse, hvor der næsten altid er høj fugtighed, skal du lave sådanne tabeller af materialer, der ikke er bange for fugt - plast og metal. Sådanne swaddlingborde er kompakte og lette. Mange swaddling borde er udstyret med et specielt indbygget bad, hvilket i høj grad forenkler processen med at bade barnet. Badet er placeret på den mest bekvemme højde for dig, så du behøver ikke bøje lavt til det.
 • Ophængt skiftbord. Et sådant bord er sikkert fastgjort til væggen i den valgte højde, og den kan kun lægges ud, når du har brug for den. Hele resten af ​​tiden læner han sig tilbage, tager ikke overskydende plads og forstyrrer ikke nogen. Vægpladen har specielle rummelige lommer, så alle nødvendige ting er altid til rådighed, og for barnets sikkerhed ved kantene ved grænsen.
 • Bøjle kommode. I modsætning til den sædvanlige brystkasse er der specielle indhegninger, et sted til svøbning med et vandtæt blødt kuld. Serverer en sådan kommode i mange år, pålidelig og meget stabil. Det skal bemærkes, at det har temmelig store dimensioner, så hvis din lejlighed ikke har den nødvendige mængde plads, giv præference til noget andet. Selvfølgelig er et stort kommode meget lettere at bruge, da der i dette tilfælde er mere plads til både barnet og moderen. Barnet vil være meget rummeligt, fordi der er ekstra plads til opladning, massage og vækst af krummer.
 • Ændring af bord. En populær og meget praktisk mulighed for dem, der ikke er klar til at give meget plads i swaddler room. På grund af sin stive bund kan dette bord bruges overalt: på bordet, på kommode, på vaskemaskinen på siden af ​​badeværelset. For sikkert at fastgøre har bordet specielle riller, som det kan fastgøres til sengen eller et andet møbel. Efter brug kan du fjerne swaddlingbordet i kabinettet eller hænge det på væggen.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger?

Når du vælger et skiftbord, skal du være opmærksom på følgende:

 • Naturlige materialer. Vigtigt er, at skiftbordet skal være lavet af naturlige materialer, der er sikre for barnets helbred. For eksempel latex, træ osv. Madrassen skal være lavet af vandafvisende og let rengørbare materialer.
 • Bekvemmelighed af bordet. Den kan udstyres med hjul og bremser.
 • Stabilitet. Det er vigtigt, at skiftemåden er stabilt fast
 • Rummelighed. Prøv at vælge det mest rummelige bord, fordi barnet vil vokse meget hurtigt, og på et lille pudebetræk vil det være trangt
 • Tilstedeværelsen af ​​hylder, lommer, bøjler mv. Alt dette er ikke i hver swaddler, men dette er et ekstra plus ved at vælge et bord. De kan nemt placere alle væsentlige på en sådan måde, at de nødvendige ting altid er til stede.
 • Vandmodstand. Hvis bordet du vælger er lavet af træ, så spørg hvordan fugtighedsbestandigt materialet er og hvad dets garantiperiode er.

Hvor meget koster skiftbordet?

Hvad angår priserne på swaddlingborde varierer sorten her i samme bredde som valget af det givne møbel. Den billigste måde er naturligvis et swaddling bord, du kan købe det fra 630 op til 3 500 rubler. Helt den samme budgetfordeling af midler, vil du være enig. Foldning bord til et badeværelse vil koste dig fra 3600 op til 7950 rubler, men glem ikke at denne model ikke passer til hver lejlighed. En bred vifte af valg til skift af kister, samt et stort udvalg af priser for dem. Fra 3 790 op til 69000 rubler, det hele afhænger af producenten, størrelse, materialer og andre faktorer. Suspended skiftende bord kan købes til en pris af 3 299 op til 24 385 rubler. Igen afhænger det hele af producenten. Når alt kommer til alt, vil de samme husstandsordninger koste meget billigere end italiensk. Men her bestemmer du allerede hvad der er bedst for din lomme og ønsker.

Vi købte os et skiftbord af træ med en bred bordplade og sider. Hun købte derefter en enkel, fleksibel madras til ham. Bordet stod i børnehaven ved siden af ​​krybbe og vi brugte det fra fødslen til 1 år. For nylig har de bogstaveligt adskilt det og taget det til deres forældre til opbevaring indtil næste genopfyldning i familien. Og jeg har stadig en madras på vaskemaskinen på badeværelset. Konstant på det tørrer jeg min baby

Før fødslen af ​​barnet satte klart et mål om at købe et skiftbord, fordi jeg ved, hvor praktisk det er. Fra begyndelsen besluttede jeg at det skulle være kompakt, men samtidig rummeligt, så det nemt kunne demonteres og omarrangeres. Som følge heraf besluttede hun sammen med sin mand at købe et skiftbord med bad, nu fortryder vi ikke vores valg. Han trådte helt ind i sig selv alle de krav, vi oprindeligt satte. På samme tid, hvilket er meget bekvemt, er det nemt at hælde vand ud af det, det er placeret overalt over os, og det har to ekstra hylder. Der forresten, og alt det nødvendige tilbehør til swaddling er babyen placeret.

Vi blev født til venner gav et bord med 4 skuffer og en foldet hylde. Jeg ændrer min baby mens den er på den, fordi ryggen slet ikke gør ondt med sin brug. Helt praktisk er alle de grundlæggende ting som skydere, bodikov og så videre ved hånden liggende, og i bunden af ​​rattlehøjen for natten.

Før det første barn kom, købte de et skiftbord kombineret med et kommode. Faktisk var det kun nyttigt at lagre børns ting i et stykke tid og et andet massage kursus. Efter min opfattelse passer tingene ikke, i sig selv er en kommode for lille til dette. Det er nemmere at tage en særlig hylde i skabet til dette. Det første kursus af massage havde vi 3-4 måneder, og alting er fint, og den anden 6 måneder er værre, fordi barnet helt stoppede der. Så det er til disse formål, at du kan bruge et almindeligt bord (såvel som til en swaddling) - alt det samme i et stykke tid alt dette. Du kan også lægge babyen på sengen. Nu er der stadig en skiftemåtte - en hylde på bed-arenaen, som blev købt specielt til det andet barn. På en eller anden måde kunne jeg lide det mere, fordi det sidder sidelæns, hvis du ikke behøver at bruge det og endda ofte sætter barnet i seng, især for første gang. Det er bekvemt at sætte barnet der, noget som en vugge viser sig. Ikke det mest nødvendige i huset, selvfølgelig, men ikke dårligt og kan være meget, meget nyttigt.

Jeg har aldrig haft et swaddling bord, og jeg synes det er spild af penge. Baby tøj er på en hylde i et stort skab. Nogle meget nødvendige kosmetik - på samme sted, hvor alle de andre kosmetik (i mit tilfælde er det overalt). Pampers - en stor pakke - læner sig mod noget. Jeg skifter babyen på min seng. Massager jeg gør på vaskemaskinen eller der og derefter på en seng. Jeg har også hørt om, hvor børnene falder fra disse swaddlers.

Hvis du er på udkig efter et skiftbord eller har erfaring med at vælge det, skal du dele det med os! Det er meget vigtigt for os at kende din mening!

Sendt den 17. september 2012 i Børn, Familie

Bør børnene falde fra skiftbordene? Godt, lad dem ikke stå uden tilsyn! Han og din seng kan falde, hvis du sætter den der alene. Og med din vaskemaskine. Jeg tror ikke, at du forlader badekarret, mens barnet "ligger og tørrer" der. Generelt har jeg et kommode og et bord. Det er lykkeligt - til rædsel! Jeg er ikke i bleer, men i bleer siden fødslen, ved jeg ikke, hvordan jeg ville klare mig, hvis der var en ting. Især hos den nyfødte, når de er 25 gange om dagen. På kommode forberedte en ren ble og gasbind ble. Og på sengen lå en tom bord og ventede på time H. Hvordan til at vågne op min dronning - Jeg pakkede det på tavlen, alle de beskidte bleer ligge der med hende i bad og bad - et rent tørt på pelenalnike. I søvn - Jeg er beskidt i vasken, og på skifteskuffen er der et nyt parti af hyppig kok. Generelt var det muligt at styre en, men det tager lidt mere tid. Og det skete så, at vi købte en, og den anden vi fik. Jeg selv ville ikke have tænkt på to ting at købe. Men det viste sig - meget cool! ))))

I teorien er alle disse tilpasninger virkelig kun nødvendige for det første år. Mine 10 måneder, jeg vil allerede købe en kommode, tk lavede et påklædningsværelse - der er også hylder til ting datter. Og forlad bordet - det optager slet ikke plads (jeg kan ikke lide billedet, men generelt fladt og i form af hesteskoen er kanten cm 3 i højden).

Men jeg anbefaler alligevel alle - i hvert fald et bord, i det mindste en kommode, selvom .... generelt noget, bare for at holde ryggen bøjet - det er meget nemt at bryde! Og det er uvirkeligt at genoprette med et barn i sine arme. Først når han allerede er helt uafhængig, og du behøver ikke systematisk at bære den på dine hænder.

P.S .: bordet på os koster 800 rbl. Det lægges på sengen, optager ikke plads overhovedet. Ingen huller i væggen. Installeret på sengen, interfererer hun ikke. Så snart du sparker dine fødder og sparker - begynder at rengøre. Men ved denne tid og stolen har de mindre, og bestyrelsen er ikke tung.

Jeg kan ikke se noget punkt i skiftetabellerne. Overdrevne udgifter penge og blokering af værelset. Selvfølgelig, hvis du har ekstra penge, kan du købe noget.

Købt en kommode Carlo M12, meget ligner Duet 11, kun en kiste uden skiftemåtte, og også en møblerfabrik "Olympus-møbler". Møbler lugter som en skarp lugt i to uger, rædsel, jeg anbefaler ikke spædbørn.

Hvis du åbner alle kasser samtidig, vil den kollapse fremad, så du skal vedhæfte den til væggen.

Møblerne er søde, men spinkede, da de blev monteret lidt stærkere, blev fingeren trykket mod væggen - der var en dent som i plastik. * billigt-vred *

BabyDesk universal - for hele familien!

"I lang tid tvivlede på, om vi selv har brug for en puslebord som en lille lejlighed med tre børn, hver måler på schetu.Sovershenno tilfældigt på internettet for at se muren puslebord, interesseret, at undersøge spørgsmålet. Det viste sig, at bordet sparer plads, det er meget sikkert fastgjort til væggen i den valgte højde og nedbrydes kun, når det er nødvendigt. Desuden var han 4 i 1, dette er en skiftende matta, dette er et bord til spil og kreativitet, det er et magnetisk markørbræt og et easel. Analoger er ikke blevet opfyldt, de er tilfredse med deres valg "

I alt på stedet 2168 artikler.

Endelig kom den længe ventede dag, når du vil stoppe.

Under graviditet, ikke kun udseende og smag af en kvinde.

Det er umuligt at overvurdere vigtigheden af ​​korrekt pleje af hulrummet.

Hver forælder tror på det med sit barn for sikker.

Hvem drømmer ikke om at arbejde på fjernsyn? Sandsynligvis alle.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 2 = 4