Swaddlingbord Ikea

Ændring af borde til IKEA

Ved at fortsætte serien af ​​artikler om børnemøbler, vil jeg gerne henlede opmærksomheden på de skiftende borde fra IKEA. De kan opdeles i kategorier efter deres funktionalitet:

 1. To-tier swaddling tabeller (SNIGLAR);
 2. Tre-tier swaddling tabeller (SUNDVIK, GULLIVER);
 3. Wall / hængende swaddling tabeller (ANTILOP);
 4. Skiftende bord / kommode med skab (LEKSVIK);
 5. Folding skiftende tabeller (SPOLING, ANTELOP);
 6. Ændring af bord-garderobe (HENSVIK).

Når du køber et skiftbord, bør du overveje nogle point. Dette er størrelsen på det værelse, hvor skiftbordet er planlagt, og dets formål. Hvis du også bruger bordet som et sted til at opbevare babyens tøj og andre ting, skal du vælge et fladskærmsbord eller købe et skifteskab.

Det er værd at være opmærksom på det ekstra tilbehør til swaddlingborde, der er specielt opfundet af designerne fra den svenske møbelproducent. Disse tilbehør er præsenteret af møbelbetræk, swaddling måtter, sæt af beholdere til skift af borde samt yderligere bordplader til skift af borde.

Vi vil dvæle mere detaljeret om hver af kategorierne af swaddling-tabeller, hvor de lægger vægt på deres fordele og egenskaber.

Så to-tier swaddling bordet SNIGLAR er et møbel med en højde på 87 cm, hvilket er en ganske behagelig karakteristik. Takket være det andet lag har skiftbordet et praktisk sted til opbevaring af det nødvendige tilbehør. Alle ting baby vil være ved hånden, og du behøver ikke at forlade barnet uden opsyn i et øjeblik. Drejebordet SNIGLAR er lavet af et solidt og økologisk bøgræ og dækket af akrylmaling.

Tre-tier swaddling tabeller er repræsenteret af modeller ved navn SUNDVIK og GULLIVER.

Skiftbord SUNDVIK kan bruges til børn under et år. Det har et stort opbevaringsrum til tilbehør på grund af to yderligere niveauer. Modellen er realiseret i hvide, gråbrune og sortbrune farver. Længden, bredden og højden af ​​swaddlingbordet SUNDVIK er henholdsvis 82 * 54 * 95 cm. Derudover er der i serien SUNDVIK en variant af et skiftbord kombineret med et kommode. Dens fordel er tilstedeværelsen af ​​to bokse, i stedet for hylder. Denne mulighed vil være praktisk for dem, der for at opbevare børns tilbehør på åbne hylder af en eller anden grund ikke kan lide.

En anden tre-tier model af swaddlingborde fra IKEA - GULLIVER. Takket være sine afrundede detaljer ser det udroligt forsigtigt og pænt ud. Den øvre del er desuden udstyret med håndlister for nemhed og sikkerhed. Detaljerne om birkemassivet og bordpladen lavet af fiberplader er yderst miljøvenlige for barnet. Denne model af skiftbordet er præsenteret i hvid farve og træfarve.

For små værelser og forældre, der elsker ekstra funktionalitet, er sådanne modeller af swaddlingborde som ANTILOP og SPOLING blevet specielt opfundet. ANTILOP er praktisk, fordi det er monteret på en væg, hvis det er nødvendigt. Imidlertid kræves forskellige fastgørelseselementer til forskellige vægge. Dette skal tages i betragtning på forhånd, da fastgørelsesdele ikke er medtaget. ANTILOP består af en stærk stålramme, dækket af 100% polyester. Skiftbordet har et aftageligt låg, som anbefales at vaskes ved en temperatur på ikke over 40 ° C.

En anden model af det bærbare swaddlingbord er SPOLING. Det kan endda tages på lange ture. Det er også praktisk til opbevaring. En anden fordel ved SPOLING er tilstedeværelsen af ​​et dæksel og lommer til opbevaring af tilbehør (bleer, flasker, legetøj osv.), Et net til opbevaring, som også kan bruges som en taske til vask.

De to resterende modeller - HENSVIK og LEKSVIK - passer perfekt til ethvert interiør på grund af deres design. Designer Carina Bengs sørgede for, at disse skiftende borde ikke kun var behagelige for børn, men også tilfredse forældre. Når dit barn vokser op, forvandler HENSVIK simpelthen til et åbent afsnit, og LEKSVIK - i en kommode med to skuffer. Fabrikanten anbefaler, at disse møbler monteres på væggen ved hjælp af de medfølgende fastgørelsesdele. Dette forhindrer det i at vælte. Skabeskabet LEKSVIK er udstyret med kasser med en prop, det vil sige, de strækker sig ikke helt og falder ikke.

Vedligeholdelse af alle skiftende borde fra IKEA er ekstremt enkel. Du skal bare tørre dem med en fugtig klud og tørre med en ren, tør klud. Ved alvorlig forurening, brug en viskelæder, en hud eller en mild sæbeopløsning. Du kan også bruge værktøjer, der er egnede til behandling af træprodukter.

Næsten alle skiftende borde kan suppleres med møbler og interiørartikler med de samme navne, hvis det ønskes. Disse kan være krybber til babyer og krybber, opbevaringsmøbler, børnestole samt tilbehør til større komfort og opbevaring af forsyninger.

Komfortabelt skiftbord: egentlige ideer

Et behageligt og praktisk skiftbord er sikker på at blive en uundværlig enhed, som enhver ung mor vil være tilfreds med. Hver dag har en ung baby et børnebord til børnepasning. På den kan du ikke bare klæde babyen, men også gøre ham til en massage eller gymnastik. Pelennik er meget praktisk at bruge. Takket være ham har mor ikke rygsmerter, og barnet har en korrekt kropsholdning. Derudover er det under de forskellige procedurer i fuld sikkerhed, fordi bordet er udstyret med høje bump. Swaddling tabeller er opdelt i flere typer, forskelligt i design og omkostninger. Mor kan kun vælge den mest bekvemme mulighed for hende, og i hvilken alder den bliver brugt, vil hun bestemme senere.

Praktisk skiftende bord-kommode

Når man vælger en swaddler, skal den ikke kun styres af produktets udseende, men også dens praktiske egenskaber samt størrelsen af ​​børnenes værelse eller badeværelse.

Til dato er ret populært og efterspurgt blandt unge forældre et stationært skiftbord i form af et kommode

Betingelserne for skiftende skift kan opdeles i to typer:

Bordet kommode refererer til stationære, så det er installeret i et rum, hvor børnepasning eller badning vil blive udført. Det er en almindelig kommode med skuffer, i den øverste del er der installeret et swaddling bord med høje sider. Desuden kan et sådant bord være udstyret med hylder, fordybninger eller lommer til hygiejneprodukter. Når barnet vokser op, bliver pladen fjernet, og pudeproducenten bliver til en almindelig kommode.

En af de mest praktiske modeller til swaddling borde er Stuva fra Ikea. Han er i stand til at omdanne sig fra en skiftemåtte til en kommode og derefter ind i et skrivebord. Modellen "Gulliver" ser enklere ud, det ligner en bogreol, og i stedet for kasser har den store hylder.

Til salg pelanatorer og i butikken "børns verden." Særligt populære modeller: 3 i 1: en barneseng, skiftbord og garderobe.

Det skal huskes, at uanset hvor pålideligt designet syntes, kan babyen ikke stå alene på bordet selv i nogle få sekunder.

Sådan vælges en madras til at ændre kommode korrekt

En madras til skiftemåtte kan sælges komplet med et bord, eller du kan købe det separat. Dens dimensioner vælges individuelt, men det skal lukke siderne, så barnet ikke kan blive såret.

Når du vælger en madras til et skiftbord, er det obligatorisk at tage hensyn til dens dimensioner, kvalitet og materiale, hvorfra den er lavet

Generelle kriterier for valg af madras:

 • Materialerne, hvorfra produktet fremstilles, skal være hypoallergent;
 • Det er bedre, hvis en eller begge sider er vandtætte;
 • Køb ikke en madras, der er for lys eller lys farve, fordi lyse kan irritere barnet og lys for hurtigt blive beskidt.
 • Stoffet skal være behageligt at røre ved og ikke glat.

Hvis du har købt en madras med opvarmning, skal du konstant overvåge den korrekte funktion og regelmæssigt kontrollere ledningens og stikkets anvendelighed.

Ændring af bordfoldning: komfort og kompaktitet

I små lejligheder er der ingen mulighed for at installere stationære pelenatorer, så et komfortabelt og kompakt foldebord kommer til undsætning. Det er også praktisk at skifte barnet, som på kommodebordet, men hvis det er nødvendigt, kan designet hurtigt foldes og fjernes. Et sådant bord kan tages på ture til dacha eller at besøge, fordi det i foldet form ikke tager meget plads.

Utroligt praktisk og praktisk er et lille foldet skiftbord

Desuden kan foldebordet udstyres med:

Hvis der er hjul på bordet, så kan det let transporteres i hele lejligheden uden nogen særlig indsats.

Det skal huskes, at det foldbare skiftbord kun er installeret på en flad, solid overflade. Og hjulene skal fastgøres med en speciel mekanisme.

Vi vælger en madras på et sammenklapningsbord

Madrassens dimensioner kan ikke falde sammen med bordets størrelse, være lidt større eller lidt mindre. Det vigtigste er for barnet at føle sig godt tilpas på ham og være beskyttet mod utilsigtet påvirkning på siden. Hvis madrassen ikke dækker hele bordpladsen, kan du sætte krukker med pulver eller fløde på det tomme rum.

I tilfælde af glidende madrassen på overfladen af ​​bordet, under bunden kan du lægge et tykt terryhåndklæde.

Foldebordet er perfekt til oppustelige madras modeller.

Fordele ved en madras på et sammenklapningsbord er, at det er let at vaske og flytte

 • Kompakt størrelse;
 • Nem vask;
 • Let drift;
 • Lange og bløde sider.

Den oppustelige madras opretholder kroppens position, fordeler belastningen på knoglerne jævnt, og lader samtidig ikke holdningen forringes.

Sådan syes en skiftende madras med dine egne hænder

Ikke alle unge forældre har råd til at købe en swaddling madras. Du kan købe billigt et brugt produkt på et specielt websted som CFM, eller sy en madras selv. For at gøre dette har du brug for simple mønstre, stof og fyldstof (sintepon eller skumgummi). En fremragende swaddling madras kommer også fra et gammelt tæppe.

Det er helt muligt at sy den oprindelige skiftende madras selv, hvis du på forhånd bestemmer med udseende og fyldstof

 • Det anbefales kun at lave madrasser af naturlige stoffer, for ikke at forårsage allergisk reaktion hos nyfødte;
 • Sømme kan kun være til stede omkring produktets kanter, så de ikke kan gnide barnets følsomme hud;
 • Før du syr, bliver stoffet bedst vasket i varmt vand for at bestemme niveauet for dets krympning.
 • På madrassen anbefales det at lave flere aftagelige dæksler med glidelåse, som hurtigt kan fjernes og strippes.

For babyer, der er tilbøjelige til allergi, er det ønskeligt at anvende en ubleget hvid naturlig klud (bomuld, baize, calico, chintz).

Det gode er et foldet skiftbord på væggen

I meget små rum er det tilrådeligt at installere et sammenklapningsbord, som er en bred hylde med små hylder til opbevaring af grønt, pulveriseret baby creme. Derudover kan du klæbe ved siden af ​​ham en speciel beholder til bleer. I foldet tilstand ser muren swaddler meget kompakt ud, passer perfekt ind i interiøret og interfererer ikke med passagen.

Den største fordel ved foldet skiftbord er, at den kan fastgøres til væggen på et hvilket som helst passende sted

Anbefalinger til drift af det ophængte bord:

 • Vedhæft kun hængebordet til stærke vægge af mursten, beton, børsteblok;
 • Alle fastgørelsesanordninger kontrolleres særligt omhyggeligt;
 • Hvis barnets vægt begynder at overstige de tilladte grænser for bordet, er det fra brugen af ​​det nødvendigt at straks afvise det;
 • På hylderne skal der være høje brædder, så barnet ikke falder ting, der er placeret på dem.

Hængebordet skal være lavet af slidstærk plast eller træ.

Enkel og billig: Skift mat og bord

Skærebordet kan installeres på en seng, bad, vaskemaskine, bord. Det er begrænset til høje sider og har et solidt fundament, så det er meget bekvemt at skifte tøj på det. Du kan overføre bordet til ethvert værelse. Således bliver en hård og glat overflade omgående til en swaddler. Der er modeller, hvor swaddlingbrættet allerede er indbygget i barneseng.

Meget populær blandt unge mødre er en skiftemåtte, der nemt kan installeres på en barneseng

Når du installerer bordet på en overflade, skal du sørge for, at den ikke glider i gulvet.

Pelennaya sengetøj er kun nødvendigt for hurtigt at skifte en baby i en klinik eller en tur. Det er let i vægt og kompakt i størrelse, så du kan bære det med dig selv for en tur. Den øverste del af kuldet består normalt af ren bomuld, og nederdelen er lavet af gummieret stof. Der er også oppustelige modeller.

 • Det er muligt at vaske i den automatiske maskine;
 • Optager ikke meget opbevaringsplads;
 • Har et vandtæt grundlag.

Ideelt skiftbord: dimensioner, dimensioner og organisation

Jo større skiftebordets størrelse er, desto fastere bliver designen. Det drejer sig især om tabeller-kommoder og foldeborde.

Ved valg af skiftbord til en baby skal der tages højde for længden, bredden og den optimale højde

De parametre, der skal overvejes, når du vælger en tabel:

Den anbefalede bredde er fra 75 til 100 cm. For at sikre, at moderen ikke har belastning på ryggen, skal højden være mindst en meter. Længden kan være anderledes, men ikke mindre end en meter anses for optimal. På en sådan bord er det nemt at arrangere alle nødvendige ting til børnepasning og tøj.

På et lille swaddlingbord anbefales det at lægge barnet diagonalt.

Varianter af swaddling tabeller (video)

Når man vælger en swaddler, bør man ikke kun tage hensyn til økonomiske muligheder og en række andre faktorer. For eksempel er væksten af ​​mor og barn, tilgængeligheden af ​​ledig plads i rummet. Det vigtigste er, at produktet er lavet af miljøvenlige og holdbare materialer. Det er bedre at købe varer fra berømte mærker fra pålidelige leverandører, så for barnets sundhed og sikkerhed behøver du ikke bekymre dig. For eksempel tilbyder Ikea og Stokke butikker praktiske modeller fra verdensberømte producenter.

En børns kommode med et skiftbord er praktisk for både mor og baby

En lille lille mand, lige født, er hjælpeløs og skrøbelig, og det er bedre at skifte tøj på et specielt skærebord med bump. Og det er praktisk og sikkert - barnet falder ikke ved et uheld. Det er bare for at holde dette bord et sted, du har brug for, og en lille. Derfor foretrækker mange mødre at købe et billigt barns skiftende bryst, hvor den øverste del tjener som et sted til at klæde barnet.

Disse produkter kan have et anderledes design, men de har en fælles ting - et sted til swaddling i den øverste del. Som regel er den udstyret med skinner. Derudover leveres sættet nogle gange med en madras. Hvis du vælger ret og køber en kommode, kan du beholde alt hvad du behøver for et lille på ét sted: bleer, tøj, hygiejneprodukter. Nå, bleer, selvfølgelig.

 • Plads til swaddling er ret rummelig, så det indeholder også kosmetik til babyen. Cremer, smør, pulver, bomuldsuld og pinde vil være til stede.
 • Den kompakte størrelse og lette vægt på brystet gør det nemt at omarrangere det på det rigtige sted. Derudover er der ofte hjul, der letter denne proces.
 • Disse produkter ser pæne og smukke ud, passer godt ind i børnehaveudformningen og kombineres med resten af ​​møblerne. Som regel er de lavet af træ, hvilket giver værelset en særlig hygge.
 • Når favoritbarnet vokser op, kan topbrættet foldes eller fjernes (afhængigt af modellen). Et kommode vil tjene barnet i lang tid: til legetøj, bøger, skolebøger og lærebøger. Forresten har IKEA en model, hvor brættet ikke engang skal fjernes - det bliver til et passende bord til førskolen.

Følgende video vil lære alle, der ønsker at lave børns kommoder med et skiftbord med egne hænder:

Producenter og modeller oversigt

I vores lille undersøgelse vil populære indenlandske virksomheder, der producerer kvalitetsbørnemøbler, deltage. Bemærk, at det ikke altid er nødvendigt at købe et kommode, nogle gange kan det gøres selv.

Fabrikken af ​​børnemøbler, der bærer et blidt pigenavn "Sonya", er i Nizhny Novgorod-regionen. Det har været i drift siden 2004 og har opnået anerkendelse fra forbrugere. De vigtigste retninger er krybber og swaddling kommoder, hvis modeller hedder "Sonya" og "Sonya-Butterfly". Den eneste forskel er, at deres facade er dekoreret med en elegant silhuet af en flyvende sommerfugl.

Virksomheden producerer kommoder med fire eller fem kasser, 60 og 80 centimeter lange, 93,5 centimeter høje. Skiftbordet folder som en bog. Hvis den er udvidet, er dens længde 75 centimeter. Rammen af ​​produktet er lavet af laminerede træplader, og facaden er lavet af MDF. Ved kanterne lavet kant af PVC, hygiejnisk, æstetisk og forlænger produktets levetid.

Bøjle kommode Sonia-Butterfly

En anden producent fra regionen Nizhny Novgorod er firmaet "Antel" fra landsbyen Tonshaevo. Specialiseret i barnesenge-transformere og kommoder med skiftbord. De modtog mærket "Ulyana", som er kendt for mange unge mødre.

Laget af lamineret spånplader, med facade af MDF, findes kister i hvid, samt i wenge, elfenben, ahorn, bouh, valnød. Produktets højde er 92 centimeter, bredden er 60 centimeter, antallet af kasser er fire. Ulyana-6-modellen har fem af dem - i stedet for en stor top skuffe er der to små. Toppanelet er foldet (den samlede længde er 75 centimeter).

Den nyeste model med en bredde på 80 centimeter kaldes "Ulyana-7". Det ser meget stilfuldt ud, og kombinerer to nyanser med succes - mørkt og let. Hun har tre skuffer med åben hylde over dem, fire hjul under og en let forstørret dybde på 45 centimeter.

Foto af baby skiftende værelse Antel Ulyana

Dette berømte firma er måske ikke nødvendigt at repræsentere - dets produkter er længe blevet respekteret af deres forældre og er blevet klassikere. Elegant kommode, der består af bøg træ og spånplader, står på stærke stabile ben, og bagud er udstyret med to hjul. Der er mange at vælge imellem - modellerne har forskellige højder og bredder (deres dybde er 44 eller 45 centimeter). Drejebordet er foldet, skufferne - fire.

Den smaleste kommode er Aistenok mini. Dens bredde er 64 centimeter. Det er også produceret i en smart luksus version. Den laveste model er Alexandra (92 centimeter høj). Og hun har fem bokse, ikke fire (den øverste er opdelt i to). Den største kommode er Sylvia Lux, der har en højde på 1,02 meter og en bredde på 98 centimeter. Øget sin dybde - op til 48 centimeter. Bredde modeller "Irishka", "Aistenok" og "Alexandra" - 84 centimeter.

Kommode med skiftbord Gandylian

Dette mærke tilhører producenten fra byen Volgodonsk. Denne IP Baryshnikov, der tilbyder kunder praktisk, smukt og komfortabelt kommode fra lamineret spånplader. De kendetegnes af en interessant og en række farvefarver. Udover modeller til bøg, lime, bøg, alder og andet træ produceres munter kombinationsprodukter, der kombinerer lyse farver med blå, orange eller lysegrøn.

Kister er ret høje og dybe - 103 ved 48 centimeter. Deres bredde er gennemsnitlig - 78 centimeter. Skiftbordet ligger liggende. Nedenfor er polyurethanhjul, til kasser, der anvendes teleskopiske vejledere, i enderne - polyvinylchloridkanter.

Skiftende værelse kommode Madagaskar

Det skandinaviske selskab Ikea tilbyder tre modeller af børns skiftende madrasser, forskellige i funktionalitet. De er lavet af fyr, dækket af akrylmaling eller lak. Lad os give en kort beskrivelse.

 • Leksvik-modellen 94 cm høj og 86 cm bred er udstyret med et aftageligt swaddlingbord (dens dybde er 78 centimeter). Når babyen vokser op, får vi en almindelig kommode med to skuffer.
 • Sundvik-modellen med åben hylde har en højde på 108 og en bredde på 79 centimeter. Hendes skiftbord er foldet, og skufferne, som den foregående model, er også to.
 • Stuva-modellen har fire små kasser og tre åbne hylder (to - nederst til højre, en - under skiftbordet, som ikke fylder op). Produktets højde er 1,02 meter, bredde - 0,9 meter. Når barnet vokser op, flyttes en stol til kommode - her er dit skrivebord.

Modeller af swaddling kommoder fra Ikea

Billede af kommode med skiftbord

I dette afsnit tilbyder vi en fotogalleri, hvor du i alle detaljer kan se en række skiftende kommoder. Nå, og så bliver det lettere at vælge en model, der appellerer til de fleste. Alle disse børns skiftende kommode kan findes i onlinebutikker.

Eksempler på kister med skiftbord

Veres-Bear I blå toner aflang Walter

Kan du lide artiklen? Abonner på opdateringer til webstedet i Kontakt, Klassekammerater, Facebook, Google Plus eller Twitter.

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl om denne artikel til dine venner i dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne nedenfor.

Bedre kommode med skifteskuffe. Hvilke af mine bekendte købte en sådan kommode, efter et stykke tid indså, at den ejendommelige toppen af ​​den i denne form er unødvendig. Ikke i alle modeller kan swaddlingdelen fjernes. Selvom barnet i de første måneder er meget behageligt

Klik her for at annullere svar.

Relaterede oplysninger

køkken

planteskole

Entré

arbejdsplads

Nyheder og tendenser

Vi er Vkontakte

Bedstefar Shura

Cool! Dette er hylden i sengen til briller, smartphone, afspiller.

Og jeg så en anden sådan variant: en seng med et podium, meget.

Tak for den værdifulde og detaljerede information! Meget nyttigt som.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

59 − = 56