Udsmykning af døråbninger

Udredning af døråbninger uden døre

Fraværet af døre forener visuelt rummets rum. Denne teknik bruges ofte til at passere mellem køkken og spisestue, stue og bibliotek. Det udsættes imidlertid for konstante ydre påvirkninger, påvirkninger, friktion. Derfor bør valget af materialer være sådan, at de har tjent i lang tid. Sådan arrangeres en døråbning, hvis du ikke har planer om at installere en dør kun til dig.

Før du begynder at afslutte, skal du justere åbningen. Du kan gøre dette:

Plastering er en pålidelig måde at behandle. Men det medfører dannelsen af ​​en stor mængde støv og snavs. Derfor arbejder gipspladerne ofte, når de arbejder.

Afhængigt af hvordan man arrangerer åbningen, vil du henlede opmærksomheden på passagen eller skjule den og gøre den usynlig. Efter gipset kan åbningen males med samme farve som væggen, eller forskellig fra den, og også med en dekorativ sten eller andet materiale.

Når gipsplader pletter indgangsåbningen med egne hænder, er overfladen perfekt glat og glat. Til det kan du lime eventuelle trimelementer, hvis du vil tildele en passage. Hvis passagen ikke skal tiltrække opmærksomhed for sig selv, er den simpelthen malet.

I modsætning til gips, med gipsplader er det nemt at arbejde. Det danner ikke støv og snavs, det er let fast, uden indsats kan du lægge ledningerne for yderligere belysning af åbningen indefra. Gipsplankens finish er ideel til buede konstruktioner, med hjælp er det muligt at give en passage enhver form.

Efter at plasteringen eller gipspladen er færdig, skal overfladen rengøres fra støv og andre forurenende stoffer inden afslutningen. Herefter kan du fortsætte med åbningens dekorative design.

De mest almindelige trim-muligheder kan være:

Ovenstående liste er ikke udtømmende. Det er muligt at bruge andre materialer afhængigt af rummets design og ejerens præferencer. Lad os overveje mere detaljeret processen og træk ved færdigbehandling med de mest brugte materialer.

Dekorere åbningen med en dekorativ sten med dine egne hænder

Stenen, der bruges til dekoration, kan være naturlig og kunstig. Den største ulempe ved naturlig er den høje pris. Den kunstige er lavet i fabrikker fra naturlige materialer. Det koster mindre, vejer mindre og er ikke ringere end naturligt i kvalitet, hvis det sker i overensstemmelse med teknologien.

Fordele ved at dekorere åbningen med dekorative sten:

 • brandsikkerhed;
 • fugt modstand;
 • styrke og lethed ved vedligeholdelse
 • lethed og bekvemmelighed ved arbejde
 • standard dimensioner.

Dekorationssten er velegnet til åbning af indgangsdøren. Det bruges også i rummelige værelser, værelser med en lille mængde møbler. Smukt passe sten i stuen med pejs.

Udsmykning af døråbningen uden dør er en dekorativ sten til styrkerne selv for dem, der ikke har erfaring med det. Til dette skal du kende de grundlæggende regler.

 1. Murværket på væggen skal være symmetrisk på begge sider af gangen.
 2. Samlingerne mellem den dekorative sten skal være lige og lige i bredden.
 3. Nederst på åbningen kan muren på væggen være mere massiv end toppen.

Arbejdet skal begynde med markeringen. På væggen markerer en blyant stedets beliggenhed. Lim det fra nederste hjørne. Forbehandling området, som er beregnet til sten, en primer. Eksperter anbefaler at udlægge fliserne på gulvet, da det til sidst kommer på døråbningen. Dette vil opnå den ønskede kombination af farver.

For at arbejdet skal udføres smidigt skal du bruge niveauet. Hvis der er behov for at bryde fliserne i halvdelen, så sørg for at behandle de skarpe hjørner, polere dem.

Det er værd at huske på, at en kombination af sten, selvom den er kunstig, med MDF-paneler eller andet materiale, der efterligner et træ, er uønsket. På baggrund af dekoration med en dekorativ sten, vil de se unaturlige ud.

Når arbejdet er færdigt og limen tørrer, kan du begynde at belægge stenen med en speciel sammensætning, der vil give det et mere naturligt udseende.

Indretning af døråbningen med egne hænder af træ eller MDF paneler, som efterligner den, bruges i vid udstrækning til indvendige passager i lejligheden. På grund af dets styrke bliver det ofte valgt til at afslutte hoveddøren.

Fordele ved MDF-paneler:

Den eneste ulempe er et lille antal farve løsninger.

Efter måling af åbningen overføres de opnåede dimensioner til panelet, og lamellerne skæres ud. Montering MDF er lavet med en særlig blanding eller flydende negle. Sømmen mellem panelet og væggen lukkes af pladerne, som er fastgjort til væggen.

Ud over MDF er det muligt at afslutte passager uden døre i lejligheden med ekstra udstyr.

En anden designmulighed er PFC-panelet. De har en række fordele:

 • let vedligeholdelse;
 • lave omkostninger;
 • nem installation;
 • en bred vifte af farver og tekstur muligheder.

Når PVC-paneler er færdige med paneler, gives der fortrinsret til det materiale, der efterligner et træ. Fastgørelse er lavet af flydende negle. PFK-paneler er velegnede til indvendige rum i lejligheden. Installation af dem på væggen ved indgangsdøren er ikke tilrådeligt, fordi de ikke har tilstrækkelig styrke.

En anden god mulighed - udsmykningen af ​​åbningsgardinerne. De distraherer opmærksomhed fra indgangen passage, giver en følelse af hygge og fuldstændighed af interiøret og se smukke.

Alt du behøver for at klare gardinerne er at hænge kronen. Gør det selv med dine egne hænder. Den vigtigste ting at overveje er, at gardinet ikke bør blande sig i den frie passage. Derfor vil romersk, fransk og andre muligheder med vandret lukning ikke fungere. Lodret åbning gardiner er bundet til væggen.

Når man vælger at trimme indgangen til indgangsdørene med egne hænder, skal man ofte stoppe med dekoration med dekorative sten-, PVC- og MDF-paneler eller på gardiner. Udsmykningen er mulig og andre materialer, fx fliser eller spejle, men de bruges ikke så ofte.

Valg til afslutning af døråbningen

Der er forskellige muligheder for afslutning af døråbningen. De hjælper med at få et harmonisk og stilfuldt design af rummet. Det skal bemærkes, at disse strukturer er opdelt i to typer, der afhænger af tilstedeværelsen eller fraværet af dørbladet. Det er dette element, der bestemmer rækkefølgen af ​​aktiviteter udført for at opnå den ønskede virkning.

Metoder til foring af åbninger uden dørblad

Dørkarmen kan indrettes uden dør på to grundlæggende måder:

 1. Standard. Denne teknologi giver mulighed for foring af åbninger med forskellige materialer uden at ændre design.
 2. Arch. Denne metode består i at ændre åbningskonfigurationen - betydeligt eller ubetydeligt.

Typer af døråbninger: standard og buet

Hver metode kræver overholdelse af visse regler samt nøjagtighed.

Forskellige typer af materialer til standard efterbehandling

For at dekorere en døråbning uden dør anvendes der færdigprodukter, der har forskellige teknologiske egenskaber.

Denne mulighed er en af ​​de mest populære. Dette lettes af, at sådanne produkter har fremragende egenskaber, og også meget overkommelige. Til lægning anvendes ofte landingsmetoden på limmen. Panelerne er hovedsageligt konfronteret med skråninger. Andre dele af døråbningen er færdige med andre materialer.

Dekoration af døråbningen af ​​PVC-paneler

Til noten! PVC-produkter kræver omhyggeligt valg. For at udføre belægningen, som vil se harmonisk ud i det indre, er det nødvendigt at give fortrinsret til sorter, der er lavet som en efterligning af naturlige materialer.

Alt er gjort som følger:

 1. Preliminære overfladebehandling udføres. Reglerne kræver ikke, at alle ujævnheder fjernes, men eventuelle fejl er fuldstændigt rettet.

Hældning udjævning er lavet med gips eller kitt

 • Fra hver side fjernes de nødvendige dimensioner. De giver dig mulighed for at gøre detaljerede detaljer.
 • Panelerne er skåret i elementer. Undgå situationer hvor splejsning er påkrævet.
 • Laying er lavet på "flydende negle". En sådan sammensætning udfører fremragende fixering. Men der er en funktion, der er værd at overveje. Det består i, at den forkerte side af materialet er foreløbigt behandlet med sandpapir. Dette vil fremme en bedre penetration af limen.

  Klæbemidlet påføres jævnt over hele panelets område

 • Alle dele er installeret i den givne rækkefølge. For at sikre pålideligheden er de fastgjort til malingen.
 • Kræver at forlade strukturen i et stykke tid for at undgå forskydning af elementerne. Fortsæt nu med at fjerne eksterne led. Hvis du lukker dem med plasthjørner, som det er gjort, når du vender mod vinduerne, kan du få en ikke meget attraktiv effekt. Derfor er det bedre at putte kittet. Så kan du begynde den efterfølgende finish. For at gøre dette udføres maleri, vægpapir.

  Du burde vide det! Der er plastiske trimme, som med succes er kombineret med PVC paneler. Men deres beskæring er en meget tidskrævende opgave. Faktum er, at det er nødvendigt at justere elementerne i en vinkel på 90 grader.

  Den bedste erstatning for PVC vil være MDF paneler. Afslutningen af ​​åbninger med sådant materiale er perfekt kombineret med andre produkter. Hvis det er nødvendigt at udføre foringen af ​​strukturer på denne måde, for at undgå dannelse af synlige led, anvendes laminering.

  Facing dørenes hældning med hjælp fra MDF

  Umiddelbart er det værd at bemærke, at der for tiden anvendes stucco, som er lavet af polyurethan. I modsætning til gips sorter er denne type produkt kendetegnet ved en lav vægt. Dens installation kan udføres uden brug af ekstra assistenter. Et vigtigt træk ved dette materiale er, at det er acceptabelt for efterfølgende behandling. Det vil sige, det er let at male i forskellige farver.

  Dekoration af døråbningen ved hjælp af polyuretan dekorative elementer

  Døren er indrettet i henhold til følgende skema:

  • Alle dele og lim er forhåndskonditioneret i lokalet, hvor installationen skal udføres inden for 24 timer. Dette sikrer, at alle elementer bliver vant til det eksisterende mikroklima.
  • De områder, der skal limes, dækkes forsigtigt med en primer. Vælg kun kompositioner, der har en dyb penetrerende virkning.

  Vigtigt! Det skal huskes, at stucco klistermærket udføres først. Først efter dette kan du lave en generel vægdekoration.

  Oplysende døråbningen med stuck giver nogle nuancer. Denne mulighed er mest velegnet til værelser med højt nok lofter. Hvis du bruger det til små værelser, er det tilrådeligt at tænke over placeringen af ​​alle elementerne. Faktum er, at det er nemt nok at overbelaste rummet, så interiøret bliver simpelthen forkælet.

  Brug af kunstig sten er en fremragende løsning, der hjælper med at afslutte døråbningen uden en dør meget stilfuld og moderne. Denne mulighed er bedre end tilsvarende produkter på grund af, at materialet er produceret i et stort dekorativt sortiment. For eksempel anvendes klinkerfliser også til beklædning af sådanne strukturer, men dets valg er ret begrænset.

  Til noten! Det skal tages i betragtning, at begrebet "kunstigt" ikke forringer produktets fordele. Simuleringen udføres med fremragende nøjagtighed. Gentager tekstur og nuancer af natursten.

  Udsmykning af døråbningen med kunststen

  Før du trimmer en dekorativ sten døråbning uden dør, bør du gøre sig bekendt med sine fordele. Følgende fordele ved materialet skiller sig ud:

  • Fremragende udseende, hvilket bringer indvendig præsentation.
  • Mulighed for kombination med andre efterbehandling materialer.
  • Fremragende modstand mod mekanisk stress.
  • Holdbarhed. Levetiden er beregnet i årtier.

  Til arbejde anvendes småprodukter, der har en vis lettelse. Hvis du vælger en dybere tekstur, vil det se meget besværligt ud.

  Facing er lavet af forskellige teknologier. Ofte udføres lægningen på en måde, der giver dig mulighed for at danne ujævne kanter.

  Til noten! På nuværende tidspunkt er der udviklet specielle elementer, der tjener som hjørnepuder. De giver dig mulighed for at undgå unødvendig beskæring.

  Hjørne overlays fra en dekorativ sten

  Designet af åbningen er ret simpelt:

  1. Mærkning udføres på de valgte sektioner. Det bør gentage den udviklede ordning. For at udføre denne proces mest præcist er stenen lagt på gulvet i den givne rækkefølge.
  2. Overflader af vægge behandles med primere, som har en dyb penetration. Dette vil forbedre vedhæftningen. Det er vigtigt at lade alle områder tørre godt.
  3. Fastgørelsen kan udføres på en speciel lim til fliser eller "flydende negle". Den anden mulighed er egnet til de tilfælde, hvor basen har en næsten perfekt ensartethed.
  4. Sammensætningen anbringes på elementernes underside. Det er vigtigt at fjerne overskud.
  5. Stenen er lagt på måder, der gør det muligt at danne en søm eller at gøre med en monolitisk overflade (uden led).
  6. Detaljer sidde ned i deres sted og kæle. Det er vigtigt at opnå god vedhæftning.
  7. Hvis leddene blev dannet, overskrives de. Farven af ​​blandingen er valgt kontrasterende eller monofonisk.

  Når spørgsmålet opstår: jo bedre at afslutte døråbningen, der ikke har døre, er det første, der skal overvejes, valgmuligheder, der omfatter kunststen, dekorative mursten og klinker.

  For nylig er sådant materiale faldet markant i popularitet. Og alligevel for nylig for omkring ti år siden syntes denne metode den mest tilgængelige. Det kan med sikkerhed hævdes, at mange simpelthen undervurderer gips. Faktisk har denne version flere væsentlige ulemper - applikationens manglende evne (i mangel af erfaring) og tilstedeværelsen af ​​en vis mængde "snavs". Men hvis du gør alt arbejdet korrekt, og også opnår en kombination med andre produkter, vil effekten behageligt overraske.

  Hvordan man laver en døråbning uden dør ved plastering:

  1. Den krævede mængde af blandingen fremstilles. Den lavede opløsning skal være i en sådan mængde, at den er tilstrækkelig til 30-45 minutters arbejde.
  2. Blandingen påføres på overfladen ved at kaste. Justering sker ved hjælp af en regel eller en bred spatel.
  3. Hvis det er nødvendigt, installeres beacons og perforerede profil guider.
  4. Når opløsningslaget overstiger 1-1,5 cm, lægges et forstærkningsnet.

  En sådan overflade kan farves. Men det er bedre, hvis gipset fungerer som startlinjen. Derefter kan finishen være en dekorativ (tekstureret) kit. Den anvendes i en vis rækkefølge, hvilket giver en fantastisk belægning. Sådanne døråbninger bliver et indretning af interiøret.

  Dekorativt gips - en spektakulær designmulighed til døråbning uden dør

  Buen er i stand til at omdanne interiøret. Det er vigtigt at forstå, at designet af et sådant design forudsætter eksistensen af ​​en vis oplevelse. For at færdiggøre døråbningen med dine egne hænder - det vil tage meget af.

  Du burde vide det! Der er standard størrelse buer, som allerede er fuldt klar til installation. De behøver kun at være omhyggeligt monteret.

  Døråbning i form af en bue

  Den mest enkle er buerne lavet af gipsplader. Det ser sådan ud:

  1. Afslutningen af ​​døråbninger begynder med monteringen af ​​rammen på begge sider. Den er fastgjort på de øverste vandrette og lodrette indlæg. På sidstnævnte har den en størrelse, der næsten svarer til slutningen af ​​fileten.
  2. På rammen er faste detaljer fra GCR'en. På dem er en bue præ-cut, for hvilken en stencil er lavet.
  3. Inde i det resulterende design udføres en ekstra kasse. Det tjener til at lave det sidste bueformede element fra gipspladen.
  4. Endelig efterbehandling sker ved kittet. Dekorativ beklædning er lavet af forskellige materialer.

  Arch kan udføres med flere "ædle" produkter, men vil kræve mere dygtighed.

  Udformningen af ​​døråbninger kan udføres ved hjælp af andre metoder. De består i brugen af ​​dekorative gardiner eller skærme. Denne metode er meget overkommelig og enkel. Derudover kræver det ikke udførelse af praktisk talt intet arbejde.

  Dekorativt design af døråbningen med gardiner og gardiner

  Forskellige muligheder kan bruges:

  1. Gardiner af stof. De vil være et glimrende supplement til ethvert interiør. Sammensætningen skal være sammensat på en sådan måde, at der er harmoni med andre elementer og en kombination med indretningen af ​​vinduer.
  2. Gardiner lavet af bambus. Denne mulighed er egnet, når rummet er lavet i stil med øko.
  3. Trådgardiner. Disse produkter bruges, hvis du vil udfylde værelset med usædvanlige.

  Selvfølgelig, hvordan man arrangerer åbningen, er alle valgt ud fra deres egen smag og præferencer.

  Fotogalleri: muligheder for afslutning af døråbninger uden døre

  Hvad kan jeg gøre med døråbningen?

  Beslutningen om, hvordan man laver en døråbning, der har et dørblad, indebærer brug af de enkleste muligheder. Forskellen er kun i, hvor denne struktur er placeret.

  Enkel indretning af indvendig plads

  Den mest tilgængelige mulighed for afslutning af interroom åbninger er installationen af ​​en kasse og tilstødende elementer. Den generelle teknologi er som følger:

  • Kassen er installeret. Den kan udstyres med en tærskel eller være uden den.
  • Som materialer, der dækker pisterne, anlægges dockene. De fås i standardstørrelser (op til 120-150 mm).
  • Disse elementer er fastgjort på bekostning af rillen, som er på boksen. Hvis en sådan designfunktion ikke er tilvejebragt, udføres fastgørelsen på selvskærende skruer. Hulet for dem er boret gennem enden af ​​delen.
  • Ekstern efterbehandling sker på bekostning af platterne, som rammer åbningen.

  Dekoration af en døråbning med en dør ved hjælp af dobors

  Denne mulighed er fantastisk til situationer, hvor det er nødvendigt at udføre en foring af ikke meget brede strukturer.

  Hvordan til at dekorere en døråbning, der har en dør, mere original? Faktisk for at skabe en virkelig interessant mulighed, skal du prøve. Faktum er, at det er gardinbladet, der begrænser brugen af ​​forskellige materialer. Forkert brug af efterbehandling produkter - forhindrer åbning. Selvom, hvis du tager højde for denne funktion, er den til udvendig dekoration egnet til næsten alle.

  Det oprindelige design af døråbningen med døren

  Til noten! Der er en glidende måde at åbne døren på. Det betyder, at kluden gentager dørrummet. Dette er en ret interessant teknologisk løsning, der kræver et mere omhyggeligt valg af vendende produkter.

  Hvordan afsluttes døråbningen? Dette spørgsmål har mange svar, der afhænger af den specifikke situation. Men hvem der rådgiver, skal du stadig lytte til dit hjerte og vælge den mulighed, der vil være tættest på dig.

  • Indvendig finish
   • loft
   • vægge
   • Paul
   • Døre, buer
   • vinduer
   • Komfur, pejs
  • Afslutning af lokaler
   • køkken
   • Badeværelse, toilet
   • Korridor, entré
   • Balkon, loggia
   • Andre værelser
  • Afslutning af bygninger
   • Sommer og private huse
   • Træhuse
   • Badehuse, saunaer
  • Efterbehandling materialer
   • gips gipsplader
   • Facing paneler
   • Baggrund, kork
   • flise
   • Laminat, linoleum
   • Dekorative gips
  • Afslutningsarbejde
   • gips
   • underuld
   • caulking
   • Maling, hvidvaskning
  • Udvendig finish
   • facade

  Primer er en unik løsning, der bruges til at forberede en bestemt overflade til efterbehandling.

  Flydende tapet - efterbehandling materiale, der viste sig på hjemmemarkedet relativt nylig. De er lavet på.

  Plastering af vægge med cementmørtel er en temmelig populær form for efterbehandling. Færdige belægninger er i stand til at modstå.

  Smukt design af døråbninger

  Mange ved ikke, hvordan man kan dekorere døråbninger. Derfor henvender sig de til designere og byggefirmaers tjenester. Men hvis du kun medtager din fantasi, erhverver den nødvendige viden - og du kan skabe et interessant element i egne hænder med egne hænder.

  Der er mange måder at dekorere døråbningen på

  Hvis du beslutter dig for at slippe af med den indvendige dør, vil der være en "bar" døråbning. Det kan være designet på en original måde. Men først skal du bestemme formularen.

  • Rektangulær.
  • Arch.
  • Efterligning af buen.

  Hvis du ikke har planer om globalt at ændre designen af ​​åbningen, er denne type bedst. Normalt komplet med en dør leveres trim. Oftest er den lavet af træ, MDF eller plast. Hvis dit design og farve løsning passer perfekt ind i dit indre, kan du lade det være uændret. Et sådant design vil være i stand til at understrege rummets design, udført i minimalistiske og mere strenge stilarter. Så du kan tegne en åbning på kortest mulig tid uden betydelige omkostninger. Platbanden vil helt sikkert skjule hulrummet og vil ikke tiltrække unødvendig opmærksomhed.

  Rektangulær blænde kan også laves med gipsplader, paneler eller tapet med tapet. En interessant effekt vil bidrage til at skabe en intern fremhævning. Du kan bruge pærer af en eller flere nuancer.

  At give en klassisk eller victoriansk stil af højtidelighed og pomposity kan gøres ved hjælp af en sandric. Den er ideel til dekoration af en rektangulær blændeåbning. Tidligere fungerede denne del som en lille tagbøjle, designet til at beskytte vinduet mod regnen. Nu er disse elementer meget ofte brugt i interiør til dekorative formål.

  Usædvanligt og originalt ser farvet glas. I dette tilfælde er nichen "holdt" af glasfeltet. Dette giver lys og luftighed til rummet. Meget ofte findes denne indretning i interiører i jugendstil og barokke stilarter.

  Den største fordel ved den buede døråbning er, at det hjælper med at visuelt udvide rummet. Derfor bruges buer ofte i lange smalle korridorer, små værelser. Under forholdene i bylejligheder, der ikke adskiller sig i deres rummelige dimensioner, bliver buerne meget populære.

  Ved hjælp af buen er det bedre at arrangere overgangen mellem værelser, der er tæt på stil og farveopløsning. Indlæs ikke denne åbning med unødvendige detaljer, som vil se besværligt og vanskeligt. Hvis i fremtiden i en sådan niche du skal indsætte en dør, skal den ske på bestilling.

  Afhængig af buen er der flere typer buer

  • I Art Nouveau-stilen: Buen udføres med en lille lift.
  • Buen med den korrekte radius er typisk for den klassiske bue.
  • Afrundet i hjørnerne af buen findes i en romantisk stil.
  • Trebladede buer passer perfekt ind i det østlige indre.

  Klassiske buer pryder værelser med højt til loftet. Men det er muligt at dekorere en døråbning af denne type smukt i værelser med lavt loft, du behøver kun at kende et trick. Den forsigtigt skrånende bue (med en radius på mere end halvdelen af ​​åbningen selv) vil visuelt let løfte højden.

  Nu i mange byggeri hypermarkeder kan du finde færdige buede sæt. Men du kan forsøge at bygge en sådan struktur selv fra gipsplader.

  Denne mulighed ligner meget den foregående. Den eneste forskel er, at det er meget lettere at simulere en bue end at genindføje den fra en rektangulær blændeåbning. Dette vil hjælpe halvcirkelformede segmenter, som kan købes hos enhver byggeforretning. De skal fastgøres i nichens hjørner og derefter ordne efter vilje.

  Niche dekoration på forskellige måder

  Når du har besluttet åbningens form, er det tid til at bestemme, hvilke materialer du vil gøre det ud. Det er vigtigt at vælge den finish, der harmonisk blandes med det indre af dit hus. Dernæst vil vi se på nogle af de mest populære måder at dekorere nicher på. De kan bruges individuelt eller kombineret med hinanden.

  Dette materiale ser meget imponerende og præsentabelt ud som supplement til det klassiske og moderne interiør. Dørnicher, dekoreret med en dekorativ sten, ser udsøgt ud i landhuse og hytter. Installationen af ​​sådant materiale kræver visse viden og færdigheder, så det er bedre at overlade det til fagfolk. For at lægge det er det nødvendigt på flise lim. Helt tørrer den om to dage. Tænk på dette for ikke at ødelægge nichens finish.

  Fordelene ved en dekorativ sten omfatter lang levetid, praktisk og holdbarhed. Men på bekostning af det er det bedre end andre materialer, som også hjælper med at udforme nicheen pænt.

  Vi anbefaler at vælge en dekorativ sten af ​​mellemstørrelse. Det kan let placeres i "problematiske" vinkelsoner og danne "revet" kanter.

  Det betragtes som en god erstatning for dekorative sten og mursten. Materialet er tilgængeligt i forskellige nuancer, så du nemt finder en klinker til dit interiør.

  Træpaneler ser meget ædle, diskret og stilfuldt ud. Dette naturlige materiale vil aldrig gå ud af mode. Du kan kombinere lodrette og vandrette paneler for at skabe en særlig effekt. Den udskårne træ vil fylde interiøret med chic. Men til selvinstallation af paneler kræver stor erfaring og viden. Derfor bruges denne måde at skabe nicher meget sjældnere på end andre.

  Gipsstruk refererer til dyre finishmaterialer. Derfor har ikke alle råd til det. Men det er ikke en grund til at benægte dig selv en boligindretning. Brug stuc fra polyurethan. Det har mange fordele i forhold til traditionelt gips. Det er let og holdbart. Den kan males i forskellige nuancer. Og installationen udføres på en speciel lim. Ved hjælp af et sådant færdiggørelsesmateriale kan døråbningen gøres til hovedindretningen af ​​interiøret og tiltrække alles opmærksomhed på det.

  Sådanne paneler ser ret reserverede og enkle ud, så de passer perfekt ind i et stramt interiør. Hvis du har brug for visuelt at udvide nichen, skal du bruge paneler med mørkere nuancer. Der er ingen fingeraftryk på dem, så du behøver ikke at rengøre dem permanent. Installation af paneler kræver heller ikke særlige færdigheder - bare reparere dem på flydende negle og nyd resultatet.

  Den nemmeste måde at dekorere åbningen på. Denne metode er ideel til dem, der slet ikke er i stand til at skabe et interessant design. Men han kan meget hurtigt kede sig. Derfor kan du i fremtiden fortsætte med at designe med tekstiler.

  Tekstilmaterialer ser meget let og nemt ud. Samtidig vil det hjælpe visuelt adskille et rum fra et andet for at skabe en mere lukket og kammeratmosfære. Hvis det er nødvendigt, kan gardinerne altid skubbes til side, og igen kombinere de to værelser.

  Tekstilerne bør kombineres med sofaen, sengetæpper, puder og tæpper, der er i rummet. Hvis der ikke er mulighed for at købe et stof med et ensartet mønster, skal du foretrække enfarvevarianter af samme farveskala.

  Interessant og indviklet ser bambusgardiner. De er et sæt tætte lange tråde, der er samlet sammen på en enkelt base. Et sådant tilbehør passer perfekt ind i det østlige indre. Tråd kan være en eller flere nuancer.

  Gardiner er ikke kun tekstil, men også lavet af mange forskellige materialer. Så for eksempel for nylig gardiner fra tråde af perler, store perler, fjer, krystaller, de forarbejdede skiver af et spejl bliver mere og mere popularitet. Vis din fantasi for at skabe sådan en vidunderlig dekoration selv! I tråden i disse usædvanlige gardiner kan ens ledninger med LED-lamper væves. Selvfølgelig vil de ikke erstatte højkvalitetsbelysning, men de er ideelle til at skabe en romantisk atmosfære.

  Du kan også oprette en niche med en blød eller hård lambrequin. Det er ikke nødvendigt at bruge de samme lambrequins på hver side af blænden, man kan bare gøre det fint.

  Som du kan se, er det ikke så svært at dekorere en dør niche, som det kan synes ved første øjekast. Vores værdifulde råd vil hjælpe dig med at gøre dit hjem endnu smukkere og hyggeligt. Hvilken en kunne du mest lide? Eller har du allerede prøvet nogle af dem i livet? Del dine erfaringer med os i kommentarerne!


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 6 = 4