Upholsteredør dermantinom egne hænder

Sådan omsluttes en dør med dermantinom?

For at holde rummet varmt og forbedre lydisoleringen, kan du omslutte hoveddøren. Desuden vil denne polstring give døren et mere dekorativt udseende. Hvad kan du gøre med en dør? Hvis du vil gøre det selv, lad os prøve at forstå dette problem.

Til polstring af døren kan du bruge dermantin eller vinylskin og til isolering - filt, bomuld eller skumgummi. Derudover skal du for arbejde have tråde, små nelliker eller hæftemaskine med hæfteklammer, dekorative møbler negle. Mere dekorative vil se ud som en dør besat med negle, hvis skygge falder sammen med farven på pennene og låse.

Hvordan omsluttes døren med dermantinom med egne hænder?

Til polstring af en metaldør vil stoffet have brug for ca. 10-15 cm mere end dørens størrelse. For træ, bortset fra hovedskæren af ​​dermantin, skal du bruge ekstra strimler af klud ca. 15 cm bred til rullerne.

 1. Lad os først se på, hvordan man vedlægger en trædør, der åbner udad. For nemheds skyld kan døren fjernes fra hængslerne, men det er helt muligt, at dette ikke er gjort. Løsn låsene, håndtagene, et kiglehul og fjern det gamle foring. Fra dermantinum er det nødvendigt at skære to striae, svarende til bredden af ​​døren, og to - til dens længde. Disse vil være ruller, som lukker afstanden mellem kassen og dørbladet. Påfør striberne ansigt til døren og fastgør dem med en hæftemaskine.
 2. Så anbringer vi en varmelegeme til døren og griber den med nelliker eller hæfteklammer.
 3. Tag nu dermantinumet og fastgør det med negle i de øvre hjørner. Sørg for, at polstringens kanter rager ud over dørbladet jævnt fra alle sider. Efter at have strækket stoffet godt, spik vi det i de nederste hjørner.
 4. På samme måde sømmer vi polstret rundt hele dørets omkreds. Tekstilet bør ikke rynke og danne rynker.
 5. Nu skal vi lave puder. På de slagne strimler af kunstlæder skal du lægge isolationsstykker omkring 10 cm brede. Luk den resulterende rulle tæt ved at bøje endene af dermantinen indad. Ved kanten af ​​bøjningen slår vi rullerne med dekorative negle.
 6. Skær gennem hullerne til låse, håndtag og øjne, og spik deres kanter med negle. Som det fremgår af øvelsen er det muligt at vedligeholde døren med dermantinom og dekorere den ved hjælp af tegninger. De er lavet med dekorative negle, forbundet sammen af ​​en ledning.

På bagsiden af ​​døren skal rullerne ikke fastgøres på lærredet, men til dørkarmen. Polstring på døren selv skal være gemt inde og spikret med dekorative negle, placere dem omkring en centimeter fra kanten. Så vi fandt svaret på spørgsmålet: Hvor smukt er det at omringe døren med dermantinom.

Kopiering af oplysninger er kun tilladt med en direkte og indekseret reference til kilden

Betræk af indgangsdøre med dermantinom: detaljerede instruktioner

Sådan sy dermantinom indgangsdør, kender i dag ikke alle alle. Samtidig er en af ​​de mest populære og enkle metoder til at opdatere hoveddøren at erstatte sin polstring. Ofte bruges der som beklædning dermantin, fordi det ikke kræver særlige færdigheder, og det har også en temmelig attraktiv værdi. Hvis du følger et par enkle regler, kan du selv syge indløbsdugen. Så vi vil bryde.

Før du begynder den direkte proces med polstring, skal du fjerne det gamle materiale fra overfladen, hvis det findes, og også afgøre, om du vil fjerne døren fra hængslerne eller ej. For dem der først støder på denne proces og besluttede at sy døren med egne hænder, anbefaler eksperter ikke at tage nogen risici og midlertidigt demontere lærredet.

I dette tilfælde kan du mere præcist udføre alt arbejde. Du skal blandt andet fjerne alt tilbehør, et kiglehul, håndtag og låse.

Det næste skridt er at forberede alle nødvendige materialer og værktøjer.

Et sæt polstring til døre, indeholder følgende materialer:

 • Farveindstillinger. Dens dimensioner skal overstige parametrene for indgangssiden med 10-12%;
 • materiale, der vil blive brugt som foring. Det kan være som en almindelig skumgummi, der ikke har høj lyd og varmeisolering eller et mere moderne materiale - en isolon med ovennævnte egenskaber;
 • Dekorative negle til polstring, hvis stoffet er lavet af træ. Den bedste mulighed er negle med en bred motorhjelm, som normalt bruges i møbelindustrien;
 • Klæbemiddel, hvis møbeldørets polstring skal udføres. En af de mest populære er "Moment universal".

I arbejdet skal du også bruge nogle værktøjer:

 • - en konstruktion hæftemaskine og hæfteklammer til den (længden af ​​benene af hæfteklammer er 0,8-1 cm);
 • - saks;
 • - hammer;
 • - sædvanlig eller monteringskniv;
 • - flere skruetrækkere af forskellig størrelse og type

 • - prokulkubtsy;
 • - En pensel til lim (hvis det drejer sig om en metaldør).

Hvordan man korrekt beskærer hoveddøren med dermantinom?

Hvis alt forberedende arbejde er færdigt, og de nødvendige materialer og værktøjer samles, kan du starte hovedprocessen. For nemheds skyld skal døren placeres på afføring, hvilket sikrer korrekt stabilitet og maksimal tilgængelighed for hele dørbladets overflade. Først og fremmest er dørbeklædningen af ​​dørene med egne hænder lavet på siden af ​​lærredet, hvorfra låsen er indsat.

Hvis døren er lavet af træ, skal du lave flere bagvedruller, der gentager konturerne på lærredet. Til fremstilling af dem skal du have strimler af dermantin, 10-15 cm bred og fyldstof, for eksempel skumgummi. Fastgørelse af ruller udføres som følger: En strimmel af dermantin søges fast til lærredet ved hjælp af negle, mens kun den ene side af båndet er fastgjort. Derefter indsættes en strimmel i strimlen, og den anden side er fastgjort. Lignende handlinger er taget fra alle fire sider. Nærmere bestemt kan processen til fremstilling og fastgørelse af rullerne ses på video.

Når rullerne er klare, er det nødvendigt at jævnt fordele substratet (fugemasse) over hele dørbladet, hvorefter lægemidlet lægges og efterlader et lille tillæg omkring kanterne (ca. 15 cm). På sløjfernes placering foretages godtgørelsen lidt mere.

Nu kan polstring fastgøres. For at gøre dette skal du bruge forberedte nelliker med en bred hat. Dermantinum bryder igennem dem hver 10 cm. Det er værd at huske, at hvis de nelliker, som rullerne er fastgjort forbliver under overfladen af ​​polstring, vil lyden og termisk isolering af døren øges betydeligt. Det er bemærkelsesværdigt, at dermantin på de steder, hvor sløjfer er placeret på lærredet, er fastspækket direkte til dørkarmen.

Funktioner af polstring dermantinom metal døre

I de tilfælde, hvor du planlægger at lave polstring dermantinom på en metal dør, vil processen være lidt lettere. I betragtning af det faktum, at der ikke er huller til fastgørelse af pinde i metallet, fastgøres materialet ved hjælp af lim. Dens forbrug på den ene side af lærredet er ca. 100 ml.

Lim jævnt på overfladen, som i forvejen skal affedtes. Herefter lægges liningmaterialet og presses let mod metaloverfladen. Med en kniv liner skåret til konturerne af portbladet. Dernæst påfør lim til dørens ende og lim dermantinet, trække det lidt. Efter at denne proces er afsluttet, kan overskudsmaterialet fjernes med samme kniv.

 • Hovedårsagerne til, at hoveddøren sveder
 • Oversigt over smøremidler til mekanismerne af plastikvinduer
 • Typer og installation af tærskler for indvendige døre

Installation af døren er en af ​​de sværeste reparationer, jeg efterspørger.

Skydedøre - den mest succesfulde mulighed for små værelser.

Hovedformålet med glidende systemer er at spare plads, fordi.

Folding indvendige døre - en anden mulighed for at redde flyet.

Garderobeskapet for længe siden tog stilling til en leder blandt lignende kong.

Vi dækker døren med dermatom for at holde varmen og forbedre lydisoleringen

Dørbeklædning af døre med dermatin gør det muligt at øge dets driftsmæssige egenskaber - varme- og lydisolering. Dette er en simpel operation, så alle kan klare det. Dernæst overveje alle sine nuancer.

Inden du dækker døren med dermatom, bør du købe en bestemt liste over materialer:

Til dette formål er skumgummi med en tykkelse på 1-2 cm egnet (jo mere jo bedre). Hvis der er behov for øget varmeisolering af konstruktionen, anbefaler vi at du er opmærksom på isolone. Dette er en meget effektiv isolering, som bruges i mange industriområder. Det eneste negative - det er meget dyrere, men dets tekniske egenskaber overstiger undertiden skummet.

Som regel sælges det i strimler med bredde 110-130 cm (længden du vælger selv). For standarddesign er det nok. Hvis du har et stort lærred, skal du søge efter varianter med større bredde. For en jerndør tager vi et lager på 10-15 cm. Glem ikke, at det for en træklæde er nødvendigt at lave tre strimler med en bredde på 15-20 cm langs hele omkredsen. Baseret på dette, lav beregninger, ikke glemme at forlade en margen på 5-10%.

I dette tilfælde bruger vi møbler analoger med en bred hat. De har en rig farvepalet, så du kan vælge den der passer til din smag. Du kan også finde negle, der er dækket af vinyl skind - de vil være helt usynlige i vores design.

Hvis opgaven er at dække metaldøren med dermatine, skal du have en særlig lim (i så fald hvis lærredet ikke har huller til negle). Du kan bruge "Moment universal" eller lignende analoger.

Bemærk venligst: Limet skal være frost og fugtighedsbestandigt.

Ved at strække døren med dermatom vil der være behov for visse værktøjer: en byggestifter med hæfteklammer, en lille hammer, en brevpapirkniv, et sæt skruetrækkere, saks, tang og en børste. Du kan få brug for en skruetrækker til at demontere hardware.

Før det er muligt at dække døren med dermatom, er det nødvendigt at udføre en række indledende manipulationer:

 • Forbered et sted for at lægge lærredet. På gulvet bør der være noget at sprede sig, for ikke at plette det.
 • Vi fjerner lærredet fra hængslerne. Dette hjælper os med en skruetrækker med en passende tilslutning. Hvis du ikke demonterer lærredet, vil beklædningen blive meget vanskeligere, da hængsler, vægge og gulv vil blande sig. På samme tid kan du rengøre og smøre hængslerne (WD-40 er egnet til dette). Vi fjerner alt tilbehør: låse, kiglehuller, kuglepenne osv. Hvis der er en gammel hud, skal du fjerne den.
 • For at dække indgangsdøren med dermatine var succesfuld, rengør den oprindelige overflade grundigt fra snavs. Til sidst kan den affedtes, for eksempel, White Spirit (faktisk kun for metaloverflader). Dette sikrer bedre klæbning af klæbemidlet.

Overvej nu hvordan polstring af trædøre med dermatom indefra er lavet. Arbejdet udføres i følgende rækkefølge:

 • Først og fremmest er det nødvendigt at lave en rulle - den er designet til at dække det eksisterende hul. I nogle tilfælde kan den passe tæt på boksen.
 • Afskær et stribe af dermatina 15 cm tykt. Vi spik det ved hjælp af hæfteklammer og hæftemaskine til lærredet, så det kommer på det 4-5 cm.

Råd: Hvis der er en overhead lås, er det bedre at starte neglen fra den. Ellers starter vi fra det øverste hjørne, hvorpå hængsler hænger.

 • På denne måde er det nødvendigt at slå hele omkredsen af ​​lærredet. Efter at have afsluttet med dette, skår skumgummi (eller andet foringsmateriale). Vi deler det i strimler med en bredde på 10-12 cm. Ved hjælp af hæftene fastgøres vi dem langs omkredsen og drejer dem så, at de stikker ud ad flere centimeter. Til sidst skaber vi en rulle.
 • Afskær nu et stort stykke skumgummi, som vil besætte nichen mellem strimlerne, det er bedre med en kant på 1-2 cm for hver side. Hæfteklammerne fastgør det (skyde bedre så ofte som muligt).
 • Skær et stykke dermatitis, med en lille margin (7-10 cm for hver side).
 • Vi vrider kanterne af stoffet 6-7 cm og sætter det i hjørnet af lærredet på en sådan måde, at det går til pladen. Stepping tilbage fra kanten af ​​en halv centimeter, vi spik sagen i hjørnet på en dekorativ negle.
 • Vi tager den anden kant, også vi drejer og strækker det godt. Han skal lige ind i det andet hjørne. Vi fixer på den anden søm. Retting sagen fra toppen ned, passerer den med hånden. Det er nødvendigt at glatte det omhyggeligt, så der ikke er rynker.
 • Vi anslår, at materialets placering er ensartet - den skal have samme afstand fra alle kanter. Om nødvendigt foretages justeringer ved at fjerne et af neglene.
 • Når vi er sikre på arrangementets ensartethed, klæber vi sikkert overkanten (skridtet mellem neglene er ikke mere end 10 cm). Endnu en gang kontrollerer vi evigheden. Så skal du bryde gennem de resterende sider og bundenden på samme måde (det vil sige at dreje kanterne). Glem ikke at konstant glatte sagen.

Dermed er dørbeklædningen færdig med dermatomet. Det er stadig at sætte kluden på plads og installere hardwareen tilbage. Tidligere skal du lave passende huller i sagen. Vi anbefaler at bruge en særlig kniv til huden (den har form af en rektangulær trekant).

Vi arbejder udefra

Hvis vi isolerer døren med dermatitis udefra (fra indgangssiden), bliver arbejdet gjort anderledes. Det er ikke nødvendigt at fjerne pladen fra hængslerne, da vi skal gøre markeringen i samlet tilstand.

 • Luk helt søjlen.
 • Med en blyant eller markør skitserer vi projiceringen af ​​kassen på lærredet. Simpelthen sagt, du skal holde rundt omkredsen - så vi får en kontur, hvormed huden bliver lavet. Hvis vi går bag denne linje, lukker døren ikke, fordi foringen ikke giver.
 • Forbered rullerne (som i det foregående eksempel). Vi fastgør bundstrimlen på en sådan måde, at den ligger tæt på tærsklen (på den tidligere markerede ud). Skal få et lille hul, hvis det ikke forlader materialet med tiden, vil det blive slettet.
 • Vi fastsætter liningmaterialet med et indskud på 1 cm. Vi fastgør hovedparten af ​​vinylskiset (som i eksemplet ovenfor).
 • Dernæst skal vi oprette en termisk pude på de andre tre sider. Nu vil den være placeret på selve boksen. Samtidig skal den være fyldt med skumgummi for at forhindre kold luft i at komme ind i rummet. Observer altid målene, så bladet kan lukke normalt, uden at der opstår et stort hul.
 • I slutningen fastsætter vi den nederste kant af huden og returnerer det fjernede tilbehør til stedet.

I sidste ende kan du give vores design et mere attraktivt udseende. I dette vil vi blive hjulpet af møbler negle, dekorative blonder og egen fantasi. Fra klyngen af ​​hatte kan du oprette en indviklet figur.

Møbelpolstring af en metaldør med dermatitis er fremstillet ved en helt anden teknik, som er enkel. Alt er gjort som dette:

 • Skær et stykke skumgummi (eller andet foringsmateriale) nøjagtigt langs hele længden af ​​stoffet, med en lille margin.
 • Vi anbringer på den første overflade af limen (rør eller børste). Prøv at gøre dette så hurtigt som muligt, indtil grebet opstår.

Tip: Hvis du ikke har tilstrækkelig dygtighed, kan du opdele skummet i to dele og først lim en, så den anden.

 • Vi tager skumgummi, forsigtigt prøv det og tryk det på den originale overflade. Hvis vi bruger "Moment", så er den afgørende faktor netop pressens kraft, og ikke varigheden.
 • Skær derefter overskydende med en kontorkniv præcis langs profilen af ​​jerndugen. Påfør derefter lim på den øverste ende af rammen.
 • Vi limer på toppen af ​​dermatina (beskæring udføres i begyndelsen sammen med skumgummi). Vi gør dette så pænt som muligt, så det bliver senere umuligt at rette fejlene.
 • Vi strækker materialet og kontrollerer nøjagtigheden af ​​dens placering nøje. Så laver vi størrelsen fra de resterende tre sider. I slutningen afskåret vi overskuddet med en kontorkniv.

Det er alt sammen. Døren, farvet med dermatom, vil meget bedre holde varmen i lejligheden og forbedre lydisoleringen af ​​rummet. Dette materiale behøver ikke yderligere behandling, men det kan dækkes med beskyttelsesforbindelse til læder - dette vil forlænge levetiden flere gange.

En gang om ugen sender vi en fordøjelse med de mest populære artikler.

Kopiering af byggematerialer er mulig uden forudgående aftale, hvis der installeres en aktiv indekseret link til vores hjemmeside.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

64 − = 54