Vægpapir til mursten murværk

Vægpapir til murværk: 75 foto-ideer

 • Med adventen af ​​lofts eller anden stilistik, gravitating mod industriel romantik, ikke foret, prægede overflader har fået enorm popularitet i indretning. Lokaler med "bar" vægge har en særlig komfort og er et lærred til udførelsen af ​​ikke-standardiserede ideer. Men ikke altid er der en mulighed for at fremhæve den oprindelige dækning. I sådanne situationer kan du bruge tapet under murværk, hvilket vil medvirke til at skabe den ønskede effekt.

  Funktioner af tapet med et murstensmønster

  Mursten murværk virker pålidelig og stilfuld, men denne type dekoration er svært at gennemføre. Autentisk design, hvis der er et mål i dets bevarelse, skal se pænt ud, hvilket sjældent findes i gamle huse. Når der lægges en ekstra murpartition, tages der værdifulde centimeter af arealet. Desuden tager redigeringsprocessen sig lang tid, efterlader affald efter sig selv, og kræver også visse færdigheder.

  Heldigvis er der et overkommeligt alternativ - tapet, som takket være moderne teknologi, kan du sætte komplekse landskaber, for ikke at nævne den enkle tekstur af murstenen. Denne type finish har en række fordele og eliminerer ulemperne ved andre muligheder.

  - Selv en nybegynder i byggebranchen kan foretage afkalkningen om et par dage uden at forurene det reparerede rum;

  - Du kan finde overkommelige varer, og hvis du vil - det er nemt at opdatere designet, hvilket ikke kan siges om murerarbejde;

  - Der er belægninger, der kan vaskes og rengøres, udluftes, men opsamler ikke støv;

  - Kan bruges til dekoration af lyse strukturer af enhver form

  - Baggrunde har et bredt udvalg af farver og teksturer, så du kan simulere forskellige typer af koblinger;

  - I modsætning til plastpaneler har de en høj grad af detaljer og den bedste kvalitet.

  Ulempen ved en sådan belægning er, og det er en simpel kendsgerning - dette er ikke et rigtigt murværk. Ligegyldigt hvor pålideligt lærredet ikke formidler alle ujævnheder i blokkene, du kan ikke skjule den kunstige oprindelse selv fra de usofistikerede seere.

  Glat denne funktion er mulig uden at fokusere på væggen. For at gøre dette anbefales det at bruge trimmen på en eller flere sider. I dette tilfælde bør farven være egnet til andre nuancer af rummet, forsigtigt skygge dem med grov tekstur. Hvis det ikke er muligt, skal du ikke rette kunstigt lys på det, da det kun understreger "todimensionaliteten" af overfladen.

  Før du begynder design design, skal du beslutte dig for materialet. Sortimentet af tapet er bredt, men ikke alle sorter tillader efterligning af murværket. Blandt de egnede valgmuligheder er følgende:

  Papir tapeter. Traditionel og overkommelig i udseende, præsenteret i en række farver, der nemt lime. Det er helt sikkert for helbredet, men det er usandsynligt at vare mere end fem år. Papirbaggrund er følsomt for fugt, høje temperaturer, mekanisk belastning, hvilket begrænser belægningenes omfang. Desuden udstedes de sjældent med en udsat tekstur, som kan få dem til at se fladt og usandsynligt ud.

  Flizeline tapet. Den høje pris er begrundet i materialets fremragende egenskaber. De ødelægger ikke under betingelser med et tungt mikroklima af rummet, skjul vægternes mangler, og giver også til regelmæssig maleri. Overfladens tekstur ser mere realistisk ud, men det opsamler støv. Med regelmæssig rengøring kan denne finish vare mere end ti år.

  Vinyl tapet. De er lette at passe på, og en høj grundtæthed advarer mod enhver form for påvirkning. Visuelt efterligner tapetet perfekt en mursten, men den er mere velegnet til private lokaler på grund af manglende evne til at passere luft.

  Valget afhænger af husets egenskaber og den ønskede eksterne effekt. Der er muligheder med en mat, blank eller strukturel overflade med en rød eller hvid tegl af forskellig form. Dette giver baggrunden en masse variation.

  Baggrund til murværk i indretningen - foto

  Denne form for dekoration vil ikke se godt ud i alle rum, men i nogle af dem bruges den med forbehold. Lad os se nærmere på hver enkelt sag!

  Det anbefales at anvende en belægning med et mønster i rummelige værelser. Her kan de allokere en accentvæg eller hjælpe med zonering, adskille for eksempel arbejdsområdet. Samtidig skal de tilstødende overflader være neutrale, ellers vil interiøret vise sig at være overdrevent varieret.

  Stue med en sådan foring danner et vist billede, som fremsætter sine krav til påfyldning. Møbler bør være moderne, hvis muligt læder, i overensstemmelse med loftets regler. Kunstige materialer vil blive slået ud af kompositionen, men trædetaljerne understreges af "koblingen".

  Paletten afhænger af skyggen af ​​væggene. Så, hvid mursten er perfekt kombineret med alle farver, men det er bedre at holde sig til en lysskala, som visuelt giver rummet et lys. Den røde mursten ser grundigt ud og kommer ind i "union" med tilbageholdte, naturlige nuancer.

  Designere rådes til at begrænse sig til central belysning, da laterale kilder understreger murens kunstige oprindelse. Du kan købe vinyl tapet med en realistisk tekstur, fordelene i stuen miljøvenlige materialer er ikke så vigtigt.

  Vægpapir til en mursten i det indre af et køkken

  Køkkenområdet er meget krævende for efterbehandling. Papirbaggrund under forhold med konstant fugtighed, skarpe temperaturændringer og et højt forureningsniveau vil ikke vare længe. Vinyl og ikke-vævet er bedre i stand til at klare en vanskelig opgave, derfor anbefales det at stoppe på dem for at vende mod væggene.

  Køkkenets design afhænger af størrelse og layout. Hvis det indeholder et spiseplads, skal tapetet under mursten limes deri og derved afgrænse grænserne. I små køkkener kan du anvende dem på hele arbejdsvæggen eller kun et forklæde, for pålidelighed, skjule det bag en glaspartition.

  På baggrund af hvid mursten ser et lys træ sæt med lyse detaljer eller modeller med mættet gamma godt ud. På baggrund af røde, rolige, kolde nuancer, som i denne kombination giver rummet lidt hygge.

  Vægpapir til en mursten i det indre af et soveværelse

  I soveværelset skal denne finish bruges meget omhyggeligt og forsøger ikke at forstyrre den afslappende atmosfære, der normalt regerer her. Lav ofte kun den ene side af rummet - den som sengen støder op til. Samtidig er tapetbelægningen mere behagelig at røre og altid varme, i modsætning til en rigtig mursten, der giver en forkølelse.

  Du kan afbalancere en hård overflade med lysgardiner, et gulvtæppe eller et smukt slør. Væggen med murværk er perfekt til udstilling af malerier, især hvis det er moderne kunst.

  Takket være udsmykningen med et mønster kan du skelne mellem soveværelset og resten af ​​zoner: med et skrivebord, kommode, et spejl eller et toiletbord.

  Vægpapir til murværk i gangen

  Hvis du vil bruge ikke-standard dækning, men der er frygt for, at dette vil forstyrre din hjemme komfort, kan du skrive tapet med et murstensmønster i gangen - her passer de perfekt. Men dette er et vigtigt punkt for boliger, der er fuldt indrettet i loft stil, da det er nødvendigt for ham at organisere den stilistiske enhed i alle værelser.

  Tekstur af hvid mursten er egnet til små smalle gange. Hovedfarven udvider området visuelt, og linearitet - komplicerer designet. Det anbefales at bruge denne baggrund til at vælge møbler af lyse farver for at forbedre den ønskede effekt.

  Vægpapir til en mursten i et børnelokale

  Mursten murværk i børnehaven er en ganske kontroversiel beslutning. Nogen tror måske, at det grove udseende ikke passer ind i den ømme atmosfære i det rum, hvor barnet vokser og udvikler sig. Men ældre børn, der er inspireret af historier om slotte og katakomber, vil finde en sådan dækning interessant. I modsætning til egentlige mursten er tapetet sikkert og også behageligt at røre ved.

  Teenagere med uformel tænkning vil også lide disse vægge. De bliver et lyst "lærred" til en række plakater, abstrakte malerier og fotografier, som normalt hænger i videregående skoleelever.

  Vægpapir til en mursten i interiøret: En stilfuld efterligning

  Tapeter under mursten i mange år fortsat den mest populære, stilfuld og populære på markedet Rummet, der er helt dækket med tapet af murværk, ru udseende for mættet. For at opnå en harmonisk design og den generelle form af den frie indre af rummet, under en mursten tapet er bedre at kombinere med andre typer af tapet, der kombinerer materialer sammen.

  Vægpapir til en mursten i et indre: ideer

  Tapeter med imiteret murværk er passer perfekt ind i enhver form for indretning, og prisen er billigere end brugen af ​​naturlige materialer og murværk. En rig palette af farver og nuancer af tapet med en efterligning af murværk, giver dig mulighed for med succes at vælge tapet til et bestemt rum.

  Når du vælger tapet til murværk, er det nødvendigt at overveje følgende funktioner i rummet:

  • Rummets område;
  • Rummets funktioner;
  • Type belysning på værelset.

  I det indre, med et lille område, selv under lyse tapet mursten vil se uhøfligt, hvis de indsætte over rummet, så rummet med et lille område bedre allokere fragmenter af vægge med tapet ved mursten: en niche i væggen, hylder, bue, tagudhæng, bærende væg. Lokaler med et stort område kan klæbes sikkert med mursten tapet helt, du kan og fragmenter, men du skal bruge dekorative elementer.

  Vægpapir til en mursten har universaliteten, kan derfor kombineres med alle stilarter i et interiør

  Vægpapir til mursten passer ikke til hvert værelse, men hvis du nærmer dig designen af ​​rummet korrekt, kan du lave en god dekoration.

  Bedste af alt, tapetet under mursten ser i køkkenet og i stuen, nær pejsen, som udformningen af ​​bærende vægge i et privat rum. I offentlige institutioner, mursten tapet bruges til dekoration af haller i restauranter, caféer, barer, pubber, okleivaya værelse som fragmenter og fuldstændigt. Belysning i interiøret med tapet under murværk spiller en vigtig rolle. For lokaler med overvejende kunstig lys er det bedre at vælge lyse farver på tapet.

  Tapet til murværk er universelt, de er godt kombineret med enhver stil i interiøret. Landstil, gotisk, provence, loft, harmonisk komplementere tapetet på væggene med efterligning af murværk.

  Vægpapir til murværk i toner

  For at skabe et perfekt interiør i rummet med tapet med efterligning af murværk, skal du modstå farveområdet i interiøret. Hvilken slags tapet passer til tonen under visse forhold til belysning og interiør?

  Murstenen har mange variationer:

  Når du vælger tapet til en mursten, skal du vide, at matt, groft og mørkt tapet gemmer lyset og området i rummet. Glat og let tapet under mursten tværtimod, øge rummet visuelt og give effekten af ​​yderligere belysning.

  Farveskemaet af tapet til en mursten er så tæt som muligt på naturlige naturlige farver: grå sort, rød, brun.

  I butikkerne er der mange forskellige toner af tapet under muren

  Lyse toner af tapet til en mursten, du ikke finder, bortset fra at du selv vil oprette dem. Den vigtigste faktor i udsmykning af et værelse med tapet med murværk er farven på tapetet. Fælles farver fra lysspektret er hvid tapet. Hvid tapetfarve med murstenimitation er universel, den kan bruges til at indsætte ethvert rum. En grå tapet, 3701 med en hvid nuance, er også universel og godt visualiseret med resten af ​​farveskemaet. Særligt smuk er hvide tapeter under murstenen med lyse kontrastelementer af interiøret: malerier, paneler, indendørs blomster, designer ornamenter og elementer. Ved hjælp af dristige lyse dekorative elementer vil hvidt tapet til en mur blive perfekt både i børnenes værelse og på badeværelset. Af de mørke toner af tapetet under mursten er de mest almindelige og populære tapetet rødt og brunt. De kan ofte ikke skelnes fra det naturlige murværk uden at prøve væggen til berøring.

  Vægpapir til murerarbejde kan vælges til maleri, så du kan forlænge deres levetid i flere år længere, og det mest behagelige er, at de kan males på et hvilket som helst tidspunkt i den farve du ønsker.

  Papir, vinyl og ikke-vævet tapet til en mursten kan males, for denne maling bruges:

  • På akryl;
  • latex;
  • Vandbaserede maling.

  Vægpapir under en mursten under maling er gunstig, at det til enhver tid er muligt at male i den farve, der var behageligt for dig

  Afhængig af tapetmaterialet er malingsmetoderne og materialer til dette forskellige.

  Alle typer tapet skal kun males efter fuld tørring efter limning, ellers vil malingen ikke tage af og tapetet vil blive forkælet.

  Papir tapet malet efter fuldstændig tørring, hvis tapetet er malet, indsat for et par år siden, skal de primeres. Efter primeren kan du begynde at male, ved hjælp af vandbaseret maling, som er bedst egnet til at male papirbaggrunde. Malet papir tapet rulle, der starter med hjørnerne, så pigmentet af maling er godt lagt på væggene. Hvis væggen ikke erhverver den ønskede farve efter det første maleri, kan du male det igen. Vinyl tapet kan ikke gives den nødvendige farve efter den første farvning, de skal males flere gange afhængigt af farven. For at male vinylbaggrunde anvendes latexbaserede maling. Flizeline tapet under muren er malet med latex maling.

  Sådan indsættes tapet i form af murværk til maling

  Tapetet, der er indsat med almindeligt tapet tapet, kan muligvis ikke modstå farvningsproceduren.

  • God væg og tapet;
  • Forhindrer lag fra vægoverfladen;
  • Giver en tæt vægge af tapetet.

  At lime loftet med tapet til maling, kan du tilføje PVA lim til tapetpastaen, for en mere holdbar kobling af tapet tapet med væggen.

  Under maling er det bedst at vælge et vinyl tapet

  Det er bedst at bruge vinyl tapet på en non-woven base, da de er designet til farvning og udtage mere end 10 malingsfarver.

  Hvide mursten baggrunde i interiøret

  Efterligning af murværk på hvid tapet ser meget gavnligt ud, sådan tapet kan limes i ethvert rum i huset og i enhver offentlig institution, studie, haller. Men tapetet under murværk er hvidt, kræver nogle yderligere detaljer i indretningen, så rummet ikke smelter ind i en enkelt hvid plet.

  1. Møbler til hvid tapet med murværk skal vælges i mørke toner for at skabe en kontrast i rummet;
  2. Sådanne indvendige detaljer som malerier, paneler, ikebans, stueplanter skal være lyse;
  3. Hvis det er muligt, brug møbler og andre små detaljer om det indre af naturlige materialer.

  Vægpapir med hvidt murværk er bedst egnet til limning i mørke rum for at give dem mere belysning.

  Baggrund med et billede af mursten i værelserne

  At vælge tapet med et murstensmønster, kan du tvivle på, om de passer til et bestemt rum? Utvivlsomt vil nærme sig, hvis det er korrekt at samle dem på farve, på type belysning og på området af det indsatte rum. Tapetets lyse tone er universelt, tapetet passer både til huset og til kontorer og offentlige institutioner.

  Baggrund mørke toner til en mursten kombineret i ethvert interiør Mørk mursten tapet kan ikke limes i følgende værelser:

  Mørke mursten toner passer ind i hvert interiør med den rigtige kombination med møbler, men er mere velegnede til haller, haller, stuer, i køkkenet.

  Med en kreativ design tilgang til at dekorere rummet med mursten mursten, er det muligt at opnå en harmonisk slags værelse selv med mørkt tapet under murstenen.

  Vægpapir til en murstenkombination med andet tapet

  Baggrund til en mursten kombineres nemt med andet tapet. Baggrund, med et billede med et ornament, alle tapeter har en perfekt kombination med andre slags tapet.

  Eksperimenterer med en kombination af mursten tapet med det sædvanlige, husk reglerne for kombination:

  • Lys tapet under mursten kombinerer med mørket;
  • Til mørk mursten tapet mere egnet lys almindeligt tapet;
  • Farve konventionelle tapet er kombineret med en hvid mursten.

  Hvis tapetet bruges som murstensklodser i væggen, skråninger, bærende vægge og ethvert andet tapet, der bruges som grundlag for rummets vægge, vil rummet være ideelt.

  Baggrund til en mursten kombineres nemt med andet tapet

  Tyndt papir tapet vil ikke blive kombineret med massiv tekstureret tapet, så kombinerer tapet med en mursten, du skal overveje tapet materialer.

  Tekstureret tapet til et mursten udseende på væggene mere naturligt end glat, ved hjælp af en visuel effekt og en relief base, giver tapetet udseendet af en naturlig mursten på væggen.

  Efterligning af tekstureret tapet kan være anderledes:

  Præget tapet under mursten i sammenligning med det virkelige murværk har store fordele. Tapetet er billigere til en pris, mere bekvemt at rengøre, mere præcist i limning end mursten.

  Valget selvfølgelig for ejerne, men relief relief tapet erstatter udseendet af naturlige murværk.

  Den naturlige belægning af mursten kan formidles af tekstureret tapet

  Vinyl tapeter med efterligning af murværk bruges mere ofte i dekoration end andre typer tapet, fordi de har fordele.

  • Bedre ligge på væggen når poklekke;
  • Mere naturligt end andre tapet teglsten;
  • Kan males i andre farver op til 10 gange.

  Prisen på vinyl tapet til en mursten for en roll overstiger prisen på en papir og ikke-vævede rulle. Vægpapir vinylisk vægpapir under en mursten på fliselin basis fra Holland mere kvalitativ og naturlig.

  Med begrundelse for budgetbesparelser er det mere fordelagtigt at lim vinyl tapet på et ikke-vævet basis.

  Vægpapir til murværk (video)

  Vægpapir til murværk kan med held anvendes både i udformningen af ​​offentlige steder og i udformningen af ​​værelser i huset eller lejligheden er det også en økonomisk mulighed for dem, der ikke har råd til murværk fra naturlige klodser i indretningen.

  Tilføj en kommentar

  © 2017, homeli.ru. Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

  Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

  Universal tapet til en mursten: moderne i indretningen

  Det er ikke altid muligt at trimme væggen med en mursten. I denne situation vil den bedste vej ud af situationen være det tapet, der efterligner murværket. Simulering af murværk - er der ingen vej ud, hvis virkelige mursten ikke kan benytte lejligheden? Og ikke altid originalen er nødvendig, og i betragtning af funktionerne i moderne tapet er alt saltet undertiden i denne meget efterligning.

  Baggrund: mursten i loft stil

  Forladte varehuse, lofts - det ser ud til at det kan være værre og mindre attraktivt. Men i det moderne interiør er efterligningen af ​​sådanne rum pludselig blevet moderigtige, og selv på den måde er Loft-stilen, som den har genereret, blevet flagskibet for en hel generation.

  Denne stil dikterer sine regler, og det er logisk, når en murvæg i den og der er en mursten, men imitationer er helt løst. Især - tapet til en mursten.

  Baggrundsloft kaldes ellers nøgent, fordi deres opgave - kunstnerisk skildrer en barmur. Baggrund i denne stil kan præges og struktureres, det vil sige at sende murens fysik så meget som muligt. Hvid bruges oftest, men så er det den centrale væg og kun en lys farve på den. Andre vægge skal modsige ham.

  Farven på tapetet til murværket skal vælges ud fra værelset. For stuen er en lys rød skygge bedre, for soveværelset - mere rolige og lyse farver

  Accentvæggen kan fremstilles af:

  1. Rødt vægpapir til murværk. Dette er en klar accent, der ikke generer skygge på noget. Dette er en selvstændig væg, og møblerne ved siden af ​​det kan være både mørke og lette, men det bør bestemt ikke være varieret.
  2. Hvide baggrunde. Hvid i interiøret er ikke altid ømhed, lys, ro. I dette tilfælde er det en blød væg, som du kan arrangere indvendige installationer til.
  3. Grey wallpapers. Mulighed for en meget asketisk loft i så tung, dyster skala.

  Uanset hvilken tapet du vælger, er deres opgave at spille sammen med den generelle plan. De er baggrunden, et eller andet sted i deres egen måde uhøfligt, men jo mindre det søger at gøre venner til dette interiør, er det en slags sauce, uden hvilken stilrummene ville være meget mærkbare.

  Hvor billigt at dekorere en mur ved hjælp af tapet til en mursten (video lektion)

  Wall-til-væg mursten murværk tapet

  I denne stil, som i andre, kommer informalitet og charme let sammen. Det er svært at finde noget som dette, hvor glamour er så tæt sammenflettet med noget uforsigtighed, uhøflighed, bevidst afslag på restaurering mv.

  Den stilfulde chic stil gør det muligt at bruge gamle ting på en ny måde. Og alt, der syntes at være skjult i lang tid i bedstemorens bryst, er pludselig meget nødvendigt og moderne.

  Vægge til mursten er ikke ualmindelige i denne stil - hvid mursten bruges mere ofte end andre, men ikke meget påtrængende. Et sådant tapet kan klistres på en væg, et centralt eller en slags funktionelt område. For eksempel i køkkenet, kombineret med stuen, er spisepladsen kun dækket af sådan tapet.

  Små scuffs og efterligning af murstenen, testet tid - dette er en klar funktion i stilen af ​​den chic chic

  I dette interiør er passende tapet med et billede, hvor mursten - dette er grundlaget, lærredet.

  Med tapet til en mursten i stil med en hyrde chic harmonisere:

  • Gamle blonder;
  • Indretning i form af malerier, vaser, figurer af en vintage karakter;
  • Tynde strimler på tekstiler;
  • Patchwork quilts;
  • Urbanistisk motiver;
  • Sammenlægning af forskellige teksturer.

  I dette interiør er "mursten tapet" passende, men er der nogen særlige træk ved deres limning? Og hvilke slags sådanne baggrunde fortjener opmærksomhed?

  Tapet-mursten til maling: vinyl eller ikke-vævet

  Flizeline tapet med efterligning murværk - en fremragende mulighed for dem, der ønsker at tilbringe de efterfølgende reparationer med mindre affald. Du har brug for tapet fra nonwoven i form af en murvæg, konveks, omfangsrig, tekstureret. Maleri dem, du vil gemme hele tekstur af væggen, men du vil opnå den farve du har brug for. Og det mest attraktive i disse baggrunde er, at de kan gentages mere end én gang og ikke males to gange.

  Igen ses dette bedst inden for det førnævnte industrielle loft, men andre stilarter vil leve godt med sådan tapet.

  Flizeline tapet er meget bedre end deres papir alternativ: for en realistisk effekt, tapet er lavet i flere lag - det hele skaber en nødhjælp base

  For eksempel en væg i stuen eller en væg, der tjener som en zoner. Ofte er væggen med fjernsynet udsat for en hurtig forurening, og alle forureninger bliver synlige, men ikke lim hele rummet! Det er vejen ud: dækk kun denne væg med tapet under teglsten til maleri. Den efterfølgende reparation vil være hurtig og ikke dyr, og i indretningen vil der være behagelige ændringer takket være væggenmaling.

  Kan jeg lim den dekorative mursten på tapetet

  Eksperter siger, at det ikke er værd at gøre dette. Generelt er der ideelt set ikke noget at klæbe undtagen indvendige klistermærker. Og endda sådan et tungt materiale, som en dekorativ mursten, og endnu mere. Lim den til den forberedte væg, så den pålideligt holder fast på den.

  Et af de foretrukne dekorative materialer er den nederlandske hvide mursten SD 3701. Den er almindelig, bølgepapet, solid, hvid. Ideelt set selvfølgelig at trimme hele væggen, men du kan også fragmentere. Men ikke på tapetet!

  Desværre vil lys tapet og klæbende stof ikke være i stand til at modstå så tungt materiale som mursten

  Hvorfor kan du ikke lim mursten på tapetet:

  • Limen til flisen er våd, det har brug for noget tid at tørre ud;
  • Tapetet bliver vådt, og der er en god chance for, at tapetet simpelthen falder ned på det sted, hvor mursten er klistret, og væggen bliver deformeret.

  Der er håndværkere, der bruger lim væske negle på en mursten ikke på vandbasis, men på opløsningsmidler. Men garantien for, at alt vil være perfekt, nej, og hvor meget et sådant design vil vare, er ukendt.

  Vægpapir til en mursten: en kombination med andet tapet

  Som regel er alle væggene ikke dækket af tapet under murstenen. I interiøret ser det altid meget latterligt ud. Sådan vægpapir skelner mellem de centrale vægge, men det interessante er, hvordan man dækker resten.

  For ikke at overdrive det og ikke forvandle dit værelse til en byggeplads, kan tapet til en mursten kombineres med almindeligt tapet

  Der er flere muligheder for at kombinere wallpapers:

  1. Under mursten + monokrom i mursten farve. En god mulighed, især til lys tapet. Den røde mur og de røde vægge er en byste.
  2. Under mursten + strimmel i samme rækkevidde. Hvorfor ikke? Især i et lille rum med et lavt loft er denne mulighed god.
  3. Under rød mursten + lys oliven. Varianten er uventet, men i mange specialiserede blade kan man se eksempler på et soveværelse med sådanne vægge, og det ser temmelig hyggeligt ud.
  4. Under grå mursten + hvide vægge. Det ville være godt, hvis der var meget plads og masser af lys i et sådant rum. I nærheden af ​​den grå mur skal du sætte en grå sofa og dekorere den med puder i farven på andre vægge.
  5. Under den hvide mursten + knap kaffevægge. Dash omkring en sådan pastell skala, uden at gøre rummøbler, i et lys interiør, alt andet er meget slående.

  Nå i køkkenet kan den centrale væg limes til en mursten, og resten - med roligt tapet i tone med uhøjtidelige og diskret gastronomiske temaer.

  Hvor i lejligheden er mere passende efterligning af mursten

  Der er ingen strenge regler. Men i korridoren og hallways er sådan tapet brugt oftere, i køkkenet er det også blevet en ganske populær mulighed.

  Sådanne tapeter er egnede til brutale mænds interiør

  Hvad angår stuen, foretrækker de at lægge naturlig mursten, men ofte er et sådant dyrt valg skyldes, at den smukke kvalitetstekstureret tapet til murstenens ejer simpelthen ikke mødtes.

  I huset er sådanne baggrunde passende i spisestuen og pejseværelset. I soveværelset ser murstenen (efterligning) også imponerende ud, hvis du arbejder på den rigtige kombination af farver. Men i børnenes "mursten tapet" kan se kedeligt ud.

  Vægpapir med murstenimitation er ikke en tvungen udgang fra situationen, men et glimrende alternativ til brugen af ​​dyre materialer og komplekse reparationer. Præference gives til relief, tekstureret tapet til maleri, som vil være en højdepunkt i interiøret.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  32 + = 34