Varmeapparat foto

Hvilken slags varmelegeme at vælge et hus eller lejlighed?

Køber en opvarmning enhed til dit hjem, mange er konfronteret med et stort udvalg af dem. Hvordan vælger man den mest hensigtsmæssige blandt de viste enheder? Hvilke typer varmelegemer til huset er den mest økonomiske, og til hvilket formål er de egnede?

Lad os overveje de grundlæggende typer opvarmningsanordninger, deres fordele, ulemper og anvendelsesmåder. Der er i alt fire typer husholdningsvarmere med forskellige driftsprincipper:

 1. Olie radiatorer.
 2. Konvektorer (elektrisk, vand, gas), der arbejder på konvektionsprincippet, flytter den opvarmede luft op og suger kold luft nedenfra til efterfølgende opvarmning.
 3. IR-varmeapparater, der opvarmer langvandsråler (ifølge solens princip i naturen) vægge, gulve og forskellige ting i lejligheden.
 4. Varmevarmere, der skaber en varm retningsstråling.

Varmelegeme i det indre af lejligheden

Meget god til opvarmning af et privat hus eller lejlighed oliefyrere, som er ganske mobile batterier fyldt med mineralolie indeni. Batteriets overflade opvarmes ved opvarmning af olien, ved hjælp af varmeelementer (1 eller 2 varmeelementer er tilsluttet). Sådanne radiatorer består af flere sektioner, og jo mere af dem, jo ​​mere varme gives af et sådant batteri.

Når du vælger en olievarmer til eget brug, skal du være opmærksom på strømmen. Beregning af den krævede effekt er som følger: 1 kW kan opvarme rummet i 10 m 2 (med en lofthøjde på op til 3 m).

Olievarmerne har også nogle gange indbygget ventilatorvarme, hvilket reducerer tiden for opvarmning af rummet. Fordelene ved olievarmeanlæg omfatter:

 1. Tilstedeværelsen af ​​en termostat, som kan regulere effekten af ​​enheden (hvis varmeren er to, så skal termostaterne også være to).
 2. Timer-konfiguration (i de fleste moderne modeller) til indstilling af installationstidspunktet på eller fra.
 3. Relativt lave omkostninger.
 4. Mobilitet (de kan bevæges frit rundt i lokalet eller i andre rum).
 5. Muligheden for at arbejde et stykke tid uden at forbruge elektricitet (på grund af den allerede opvarmede olie, som meget langsomt køler ned), hvilket kan give håndgribelige besparelser.

Manglerne ved denne type husholdningsvarmere omfatter:

 1. Langvarme opvarmning (som kompenseres ved langsom afkøling).
 2. Betydende dimensioner og vægt af enheden.
 3. Stærk opvarmning af husfladen (de fleste modeller er dog udstyret med et specielt beskyttelsesdæksel af sikkerhedsmæssige grunde).

Driften af ​​sådanne indretninger er baseret på konvektionsprincippet. I konvektorens nedre rist ind i den kolde luft og opvarmes godt gennem halsen, fremad gennem apparatets øvre rist og stiger til loftet. Derefter opvarmes væggene og loftet og derved køler luften igen ned og passerer gennem den nedre rist for efterfølgende opvarmning (for flere detaljer, se hvordan en elektrisk konvektor fungerer).

Convector faciliteter er opdelt på forskellige grunde. For eksempel kan de klassificeres efter installationstype:

 1. Gulv, let bevægelig i enhver retning.
 2. Væg (lodret, vandret), præget af en lille tykkelse og attraktiv design. De kan monteres under vinduet, ligner batterier.
 3. Loft. De kan monteres som en væg.
 4. Embedded. De er ofte monteret simpelthen i gulvet for at forbedre ensartet opvarmning af hele rummet. For at gøre dette er det nødvendigt på forhånd at lægge i gulvnicher til lægning af rørledninger, der leverer varmvarmebærer. Fra oven er sådanne konvektorer dækket med en smuk gitter for at trænge ind i varm luft.

De deles også efter type opvarmning:

 1. Vand. Nogle gange kræver speciel installation af kedlen og rørledningerne.
 2. Elektrisk. Det enkleste og hurtigste i varmeapparater er let at installere, kræver ikke ekstra installationer.
 3. Gas. I beboelsesbygninger anvendes sjældent.

Og selv efter cirkulationstype:

 1. Naturlig, baseret på simpel konvektion.
 2. Tvunget med indbygget blæser til bedre og hurtig opvarmning.

Fordele ved varmluftkonstruktionstype omfatter:

 1. Støjløshed i arbejdet.
 2. Temperaturen på skallen er normalt ikke højere end 60-65 grader, hvilket gør dem tilstrækkeligt sikre.
 3. Indbygget termostat til automatisk slukning og tilkobling.
 4. Indbygget nødbeskyttelse mod overophedning.

De er nemme at bruge. Den mest hensigtsmæssige af dem er gulvkonvektorer. De er ganske mobile, de kan frit flyttes til højre zoner. Det vigtigste er, at el-ledningen er tilstrækkelig, da alle arbejder fra netværket.

De er nogle gange vanskelige at installere. Elektriske, vand- og gaskonvektorer er ofte et alternativ til et centralvarmesystem. For dem, som regel, forudsat speciel installation (især til vand og gas), hvilket indebærer installation af kedel-, rør- og ventilationskanaler.

Elektrisk varmelegeme konvektortype er svært at opvarme store rum.

Infrarøde varmeenheder

Disse typer elektriske varmeapparater indeholder inde i sagen specielle lamper:

 1. Halogen, der indeholder et rør med en tråd, fyldt med en inert gas.
 2. Carbonaceous, der har tråde af kulfiber.
 3. Kvarts med wolframfilamenter.

Disse lamper er i stand til at udsende langbølgelængde infrarøde stråler, usynlige for det menneskelige øje. Fra dem, såvel som fra solen (analogt med naturen) opvarmes alle genstande i rummet (gulve, vægge, møbler) og derefter luften. I deres udførelse er disse varmelegemer:

De kan installeres ikke kun i stuer, men også om nødvendigt på balkoner, terrasser, drivhuse mv.

Fordele ved infrarøde varmeapparater:

 1. Støjløshed i arbejdet.
 2. Økonomisk energiforbrug.
 3. Evnen til at varme uden at hæve støv i luften.
 4. Apparater overdriver ikke luft og brænder ikke ilt.
 5. Ensartet opvarmning af luft i hele lokalet (for flere detaljer om arbejdssystemet - se varmerens princip med infrarød stråling i artiklen).
 6. Når enheden tændes, begynder rummet at varme op øjeblikkeligt.

Manglerne ved disse enheder kan kun tilskrives deres snarere høj pris.

Den mest overkommelige og nemme at bruge er termiske fans, som normalt er skrivebord eller gulv. Når luft passerer gennem enhedens varmeelementer, hurtig opvarmning ethvert værelse. Varmeelementerne i ventilatorvarmen er lavet i form af:

 1. Elektrisk åben spiral med en temperatur på op til 800 grader.
 2. En elvarmer i form af et rør med en temperatur på over 200 grader.
 3. Keramiske fliser med en temperatur på op til 200 grader.

Termiske ventilatorer med keramiske varmeelementer giver mere ren luftforsyning, uden frigivelse af forbrændingsprodukter. Apparater er populære på grund af deres lave omkostninger og lethed i at transportere. De opvarmer næsten øjeblikkeligt rummet til den ønskede temperatur.

Varmtvandsbeholdere er økonomiske: 1 kW strøm af enheden kan opvarme rummet op til 20-25 m 2.

Ud over disse egenskaber kan deres fordele være termostat, som øjeblikkeligt slukker for enheden, når den overophedes.

Ulemperne ved termiske fans omfatter deres støj og evnen til at samle støv i rummet.

Der er en anden slags varmelegeme, såsom blæsere eller varmepistoler. I systemet med sådanne varmebølger er opvarmede spiraler og en kraftig ventilator involveret. Blæsere er meget effektive i uopvarmede værelser, for eksempel garager.

Blandt et stort antal forskellige typer varmelegemer til en lejlighed og et hus kan du altid vælge den enhed, som mest opfylder alle krav, hvis du kender alle sine tekniske egenskaber, plus og minus. Han opvarmer ikke kun rummet, men giver også trøst, skaber det nødvendige mikroklima i rummet. Det vigtigste er at afbalancere prisen med kvalitet, kapacitet med opvarmet område og brugervenlighed med lethed ved vedligeholdelse af enheden.

Vurdering af de bedste varmeapparater til opvarmning af små områder. Olie radiatorer, deres vigtigste fordele og ulemper, mærkerne af producenter af klimateknologi til hjemmet.

Typer af varmeapparater til hjemmet

Ved starten af ​​de første frost derhjemme bliver det ubehageligt og koldt. Det betyder, at det er tid til at besøge butikken for at købe en kvalitetsvarmer. På dagens marked er der et stort udvalg af modeller, der adskiller sig i effektivitet og kvalitetskarakteristika. Blandt dem kan vi skelne konvektions-, infrarød-, olie- og gasvarianter samt ventilationsvarmere. I denne artikel vil vi se på moderne typer varmelegemer. Hvilket er bedre, vil du lære ved at læse det.

Hovedtyper af varmelegemer

Besøg butikken finder du tre hovedtyper af beskrevet udstyr, som hver har sit eget driftsprincip. Hvis vi taler om konvektionsanordninger, fungerer de på princippet om opvarmning af luften, som konstant bevæger sig. Infrarøde aggregater udsender lange bølger, der opvarmer overflader såvel som genstande uden opvarmning af luften. Den tredje type enheder til øget indendørs komfort er ventilatorvarmerne, som pumper luften ind på det rigtige sted. Og endelig har olie som kølevæske en mineralolie. Der er også gasapparater. For at bestemme hvilke typer varmelegemer til huset er det mest acceptable, skal du overveje hver enkelt af dem.

Dette udstyr opvarmes langsomt nok, men det holder varmen i lang tid. Det optrådte i slutningen af ​​forrige århundrede. På det tidspunkt blev disse enheder betragtet som de mest almindelige, fordi de var de bedste. Denne varmeapparat kan sammenlignes med en støbejerns radiator, men i modsætning til den er der ikke mineralvand inde, men mineralvand. Sidstnævnte opvarmes af TEN, som drives af elektricitet.

Hvis du sammenligner med et konventionelt batteri, har olienhederne også flere sektioner. Med deres stigning øges varmeoverførslen. Olievarmere opvarmer rummet ved konvektion. Men de har også bølge stråling, men det er ubetydeligt, derfor spiller en lille rolle.

I betragtning af de typer olievarmere skal du tage højde for, at der for hver 10 kvadratmeter af lokalet skal der være et kilowatt af strøm. Dette gælder for standardlofter, hvis højde er 2,7 meter. Ved højere priser skal du vælge en mere imponerende strøm. Der er sorter af disse enheder, hvor ventilatorvarmeren er bygget, dette element gør det muligt at reducere tiden for opvarmning af rummet betydeligt.

Hvorfor vælge en olievarmer?

Hvis du vælger at foretrække olietyper af varmelegemer, bør du vide, at de har mange fordele. Blandt de sidstnævnte er der en ubetydelig omkostning, der starter fra 1500 rubler, samt en lang arbejdstid og tilstedeværelsen af ​​en justerbar termostat. Enheden kan let flyttes rundt i lejligheden. Hvis strømmen pludselig stoppes, vil olien aflevere varme i en vis periode.

Hvorvidt det er nødvendigt at nægte olienheden?

De beskrevne typer varmelegemer har også nogle ulemper, nemlig opvarmning af enheden efter tænding tager lang tid. Blandt andet vejer enheden meget, og dens dimensioner kan ikke kaldes kompakte. Sagen opvarmer op til 70 grader, hvilket kan forårsage forbrændinger. Disse varmelegemer er ikke økonomiske, og deres gennemsnitlige effekt er 2 kilowatt. På grund af det faktum, at enheden fungerer ved konvektion, bevæger rummet hele tiden støv, så sådanne enheder er uønskede for personer, der lider af allergier.

I betragtning af de typer elektriske varmeapparater kan du være opmærksom på konvektorer, som tænder hurtigt og langsomt opvarmes. Disse enheder bruger udelukkende konvektion under drift. I den nederste ende af varmeren er der revner gennem hvilken luft suges ind. Opvarmning sker ved hjælp af TEN. Varmluft stiger, når temperaturen stiger.

Jo mere imponerende er varmeelementets område, jo mere luft vil blive opvarmet. Fabrikanter af denne grund forsøger at forøge området ved at udstyre TEN-rør med flade ribber lavet af metal. Sådanne typer af elektriske varmelegemer er ikke inertielle, som olienheder. Det tager flere minutter at varme op. Dette skyldes det faktum, at kølevæsken ikke er olie, men luft. På grund af at sagen er uden overskydende dele, er konvektorerne så tynde som muligt, deres tykkelse overstiger ikke 8,5 centimeter.

Hvis du er interesseret i typer vægvarmere, kan du foretrække en konvektor, da det er den, der oftest produceres i en sådan variant. Du kan dog vælge en gulvmodel, som er udstyret med hjul. Strømmen her kan vælges ved ovenstående princip.

Hvorfor skulle du foretrække en konvektor?

Konvektorer har en rimelig pris, der starter fra 2500 rubler. Blandt sagen opvarmes ikke sagen over 60 grader, hvilket angiver sikkerheden. Under drift gør udstyret ikke støj, hvilket er et stort plus. Disse enheder har mulighed for automatisk at tænde og slukke, som styres af en termostat. Du kan være sikker på, at varmeapparatet ikke overophedes, da specielt udstyr er indbygget i sådant udstyr.

De største ulemper ved konvektorer

I betragtning af typerne af varmelegemer skal du tage højde for deres mangler. Konvektoranordninger har et minustegn, hvilket betyder, at udstyret ikke vil kunne opvarme et stort rum. Luften opvarmes langsomt, da konvektorerne er blottet for indbyggede fans.

Disse enheder kan have helt forskellige størrelser. Med stigningen i området med blæserbladene, som er monteret inde i huset, øges apparatets dimensioner. Luften til opvarmning passerer gennem en stålspiral eller et varmelegemateriale. Hvis du vil opvarme luften indendørs på kortest mulig tid, bør du vælge en ventilator. En halv time efter at være tændt, vil indersiden være mærkbart varmere. En kilowatt strøm af en sådan enhed vil være nok til 10 kvadratmeter område. Hvis du overvejer varmeapparater, hvilke typer tyder på de mest imponerende besparelser, så bør denne beslutning foretrækkes.

De vigtigste fordele ved ventilatorer

Sådanne enheder er de billigste: hvis modellen er udstyret med en spiral, kan det koste kun 500 rubler. Hvis du vælger udstyr, der er udstyret med en keramisk plade, skal du muligvis betale 1100 rubler. Hvis du forsøger at spare penge, så er det ved hjælp af en varmelegeme muligt at opnå dette, da det har en lille kapacitet. Inde i strukturen er der en termostat, som eliminerer muligheden for overophedning af strukturen. Varmevarmere er meget lette, så det er nemt at flytte dem fra et rum til et andet.

Hvis du er interesseret i ovne, typer af enheder, du kan overveje, og vælg derefter en model for dig selv individuelt for individuelle parametre. Således er ventilatorerne ret støjende, så forbrugerne ofte har tendens til at vælge andre modeller. Sådant udstyr overophedes hurtigt, så det er ikke muligt at bruge det i lang tid. Blandt andet under drift vil du støde på det faktum, at meget støv vil stige op i luften.

Stille og dyre infrarøde varmeapparater

Til salg i dag er forskellige typer infrarøde varmeapparater. Inde i sådant udstyr er der en lampe, der udsender infrarøde lange bølger. På grund af det faktum, at det menneskelige øje ikke ser denne del af spektret, virker udstyret umærkeligt. Stråling udfører sin funktion ved at opvarme objekter i et rum. Menneskekroppen varmer også op, derfor er det ikke værd at være under sådan stråling, da det er muligt at overophedes. Sådanne anordninger er tilgængelige i loft-, væg- og gulvversioner. I nogle tilfælde er ejere af private huse installeret på altaner eller terrasser. Når du vælger strømmen, skal du følge denne regel: 1 kilowatt pr. 10 kvadratmeter. Med hensyn til lejligheden indvendigt skal kapaciteten øges til 1,5 kilowatt pr. Område.

Hvorfor vælge en infrarød varmeovn?

Denne enhed virker tavs uden at løfte støv op. Under drift vil det være muligt at udligne temperaturen i luften gennem rummets rum, da flyene opvarmes samtidigt. Efter at være tændt, begynder apparatet straks at varme rummet, når det slukkes, køles det øjeblikkeligt.

Disse varmelegemer er dyrere end alle de andre, idet modellen betaler ca. 2500 rubler eller mere. Kun genstande, som er placeret i strålingszonen, vil blive opvarmet. En person behøver heller ikke at være under strålerne i lang tid, da dette kan forårsage overophedning af kroppen.

De vigtigste typer gasvarmere

Sådanne anordninger anvendes oftest under forholdene i et landhus, hvor der ikke er mulighed for at oprette forbindelse til hovedvarmenettet. Til sådanne modeller er de fælles strukturelle elementer kroppen, brænderen, varmeveksleren og også varmeelementet. Typer af gasvarmere på markedet giver dig mulighed for at bestemme, hvad du foretrækker: katalytiske eller infrarøde modeller. Instrumenter er baseret på funktionen af ​​brændende gas uden en flamme inde i et isoleret kammer. I starten er energiressourcerne fyldt med en luftgasblander, og så er den forbundet med den indsprøjtede luft.

Den største ulempe ved sådanne anordninger er afhængigheden af ​​gasforsyningen, hvilket er ret dyrt. Men for en feriebolig kan en sådan beslutning være den eneste rigtige. Derfor er mange forbrugere målrettet besøger butikken for at købe lignende udstyr.

Vi vælger en varmelegeme til huset - en række yderligere varmekilder

Det skete så, at vintrene i vores breddegrader er ret kolde, og de centrale varmesystemer overholder ikke altid opvarmning af boliger. "Opvarmning" i dette tilfælde er ret simpelt: i butikker i en bred vifte præsenteres varmeapparater til hjemmet. For at opnå et rentabelt køb og vinter i komfortforhold er det værd at forstå egenskaberne ved disse enheder og bestemme på forhånd hvilken type varmelegemer dit hjem eller lejlighed har brug for.

Så lad os overveje, hvad slags varmeapparater er velegnede til boligareal, hvad enten det er en lejlighed eller et hus, og hvilke funktioner hver af dem har.

Olievarmere til hjemmet

Olievarmere til hjemmet

Olievarmere til hjemmet

Olievarmere er den mest populære type opvarmningsanordninger, da de er billige og i stand til at levere varme til store rum. På grund af den gode varmeledningsevne af den olie, der anvendes i enheden, opvarmer apparatet godt rummet, men det opvarmer ikke mere end op til 60 grader: Hvis du har små børn i huset, vil oliekøleren ikke udgøre en brandfare for dem. Derudover olie varmeapparater til hjemmet brandhæmmede og arbejde helt stille: de kan efterlades om natten.

Ulemper ved olievarmere

Før du vælger en olievarmer til dit hjem, er det værd at huske, at det opvarmes ganske langsomt, og du skal tænde det på forhånd. En anden væsentlig ulempe ved olievarmerne er deres indvirkning på klimaet i lokalet - de tørrer mærkbart luften, hvilket kan være skadeligt for folks velbefindende såvel som for tilstanden af ​​træmøbler og gulve. Hvis du stadig vil købe en olievarmer, men du er bange for luftkvaliteten i lejligheden, skal du kigge efter en model, der desuden er udstyret med en ionizer.

Konvektorvarmere til hjemmet

Konvektor til hjemmet

Konvektorvarmeren fungerer på grundlag af et åbent varmelegeme, som genererer varme gennem naturlig eller tvungen konvektion. Sådanne varmeapparater er billige, men de har en lang levetid og forbruger relativt lidt energi. I modsætning til massive olievarmere opvarmer kompakte og lette konvektorer meget hurtigt. Ikke desto mindre er det nødvendigt at huske den høje brandfare for sådanne enheder.

Konvektorvarmere har mange konfigurationsmuligheder. En af dem er en vægmonteret filmvarmer. Den største fordel ved denne flade struktur er, at det fylder meget lidt plads, hvis voluminøse varmeapparater, kabinetter ofte under fødderne og besvær, det er en lille enhed kan du blot hænge på væggen, og i slutningen af ​​fyringssæsonen rullet op og fjernes til langt hylde til opbevaring.

Film varmer kan bruges lokalt (placeret ved siden af ​​sofaen eller sengen), eller at varme dem hele rummet - det anbefales at hænge enheden i nærheden af ​​døren, vinduer og andre kilder til kold luft. På grund af sine små dimensioner, denne enhed er i stand til at være en god varmelegeme til badeværelset, men det er nødvendigt at udelukke enhver mulighed for vand på varmelegemet.

Populære varmelegemer til hjemmet - ventilatorvarmere

Varmevarmere - boligvarmere

Sådanne varmelegemeovne er ganske populære på grund af deres højeffekt til en relativt lav pris. Den indbyggede ventilator tillader hurtig og jævn fordeling af opvarmet luft gennem rummet. Størrelsen på enheden er meget lille, hvilket gør en sådan varmelegeme til en god mulighed for en lille lejlighed.

Takket være et bredt udvalg af former og farver kan du nemt finde en varmelegeme, som ikke kun fungerer korrekt, men også passer godt ind i interiøret. Om nødvendigt kan lette og kompakte varmelegemer let transporteres fra værelse til rum. Nogle modeller kan ikke kun lægges på gulvet, men også indbygget i loftet eller væggene og dermed indstille retningen af ​​den opvarmede luft.

Den største ulempe ved ventilatorer og konvektorer er et åbent varmeelement, som øger risikoen for brand. Med langvarig brug brænder disse enheder også ilt, hvilket kan påvirke luftens kvalitet i rummet. Derudover genererer ventilatoren altid en vis mængde støj under drift, hvilket gør denne type varmelegeme ikke den bedste mulighed for folk der er følsomme for lyde.

Infrarøde varmeapparater til hjemmet

Infrarøde varmeapparater til hjemmet

Den mest effektive varmeapparat til hjemmet

Infrarøde varmelegemer har været på markedet relativt nylig og er meget forskellige fra andre typer varmelegemer. Den væsentligste forskel er, at den infrarøde enhed ikke opvarmer luften direkte, men giver den varme fra den opvarmede overflade. Således kan du varme op med deres hjælp gulvet, møbler, sengelinned. Sådanne modeller af varmeapparater er brandsikre, betjenes hurtigt og lydløst og tør ikke luften i rummet.

En stor fordel ved infrarøde varmelegemer er næsten ubegrænsede muligheder installation - herunder en lang række arter kan findes loft varmeapparater, samt modeller, der er monteret på væggen eller indbygget i gulvet. For at opvarme huset kan du købe en række enheder og forbinde dem til systemet. Samtidig er infrarøde varmeapparater til hjemmet også økonomiske, da de bruger lidt energi.

Fra ulemperne ved varmeapparater af denne type bør fremhæves behovet for periodisk udskiftning af lamper: uanset sælger siger, fra tid til anden brænder de ud. Derudover er det værd at omhyggeligt overveje valg af model og være opmærksom på produktionslandet: Varmeapparater fra den kinesiske forsamling er ikke det bedste ry.

Varianter af infrarøde varmeapparater

1. Gasvarmere til hjemmet

En af de mest populære typer infrarøde varmeapparater er gasvarmere til hjemmet. Oftest bruges disse enheder i landet, men i den samme temperatur er der et sted i lejligheden. De vigtigste fordele ved sådanne modeller er evnen til ensartet varmefordeling, kompakte dimensioner og brugervenlighed. Forresten er de perfekte til gadeopvarmning, for eksempel til installation på en terrasse eller i en havepavillon.

Til deres lave pris er sådanne varmeapparater også økonomiske. En alvorlig ulempe ved gasvarmere blev tidligere betragtet som en risiko for lækage, men i moderne anordninger er denne risiko reduceret til nul. Hvad der skal tages i betragtning er behovet for regelmæssigt at udlufte et rum opvarmet med gas - disse varmelegemer kan påvirke luftkvaliteten negativt.

2. Mikatermiske varmeapparater

En anden type infrarøde varmeapparater er mikrovarmere. Ligesom alle infrarøde enheder giver denne varmeapparat varme til luften, ikke til luften, men til overfladerne, opvarmer rummet hurtigt og jævnt. Apparatet i sig selv opvarmes ikke, hvilket eliminerer muligheden for forbrænding eller brand. Mange mennesker tror, ​​at Micatermic enhed - en konventionel keramisk varmelegeme, men i virkeligheden, varmeelementet i det ikke er lavet af keramik, og fra lungerne plader overtrukket glimmer. Den eneste ulempe ved denne enhed, måske i pris - at være brandsikker, kompakt og kraftfuld, koster en sådan varmelegeme mere end sine modparter.

3. Kvartsvarmer til hjemmet

En anden type boligvarmere er apparater, der arbejder ud fra miljøvenligt og sikkert kvartsand. Funktionsprincippet for en sådan varmelegeme er illustreret ved den såkaldte "hot brick effect" - hurtig opvarmning, sandet køber langsomt langsomt og giver en lang og kraftig opvarmning af rummet. Den resulterende varme i dens egenskaber ligner sol, og kvaliteten af ​​luft i et opvarmet rum forbliver på et højt niveau.

Et betydeligt plus af sådanne enheder er økonomi: på trods af at kvartvarmeren arbejder på el, bruger den lidt energi. Lavpris og drift af enheden - i modsætning til infrarøde varmeapparater behøver du ikke ændre nogen detaljer. En vigtig faktor er miljøsikkerhed - takket være den naturlige komponent, udsender sådanne varmelegemer ikke giftige stoffer.

Som du kan se, tilbyder et stort udvalg af varmeapparater dig at købe varmeapparater til hjemmet i forskellige konfigurationer. For ikke at gøre det forkerte valg, før du køber enheden tydeligt specificere deres behov og muligheder: tænke, hvordan magtfulde maskinen er nødvendig for at opvarme din bolig, hvor ofte du vil bruge det, hvor meget at betale for el og hvad sikkerhed indstillinger er vigtigst for dig.

Artiklen er meget interessant. Af alle de varmeapparater, jeg havde, havde jeg en konvektor og en oliekøler. Nu er der en kvartsvarmer. Og mens det er bedre at se egenskaberne. Økonomisk, med opvarmning område 16kv.m. forbruger ikke mere end 2-2,5 kW om dagen. Miljøvenlig, dens sammensætning er højrenheds kvarts sand og marmor chips. Absolut både elektro og brandsikker. Kan modstå spændingsfald fra 150 til 242V. Udsender ikke ubehagelige lugte, er lydløst, brænder ikke ilt og bryder ikke den naturlige balance af fugtighed i rummet. Kvartsvarmeren har den højeste varmekapacitet på grund af sammensætningen, og dens effektivitet er 98%. Tilsæt her en lav pris, 2400 rubler og et æstetisk design, der ikke ødelægger dit interiør.

Der var en olievarmer. Ikke kun at han spiste elektricitet som skør, så også hele luften i stuen blev tørret, så mit hoved gjorde ondt hele natten. De plagede sig selv imellem med migræne for at gå hele dagen. Gudskelov nu er der varmelegemer, der ikke brænder ilt. Selv på grund af dette ville jeg have købt en kvartsvarmer. Men han er også økonomisk. Generelt elsker jeg alting naturligt, så jeg kunne godt lide det meget. Kvarts er en meget god sten, det akkumulerer varme meget hurtigt og kan derefter give det væk i lang tid. kvartsvarmer på grund af disse egenskaber kan fungere efter afbrydelse fra netværket i flere timer. Og dens kompakte størrelse passer meget pænt ind i vores lille lejlighed.

Tatiana, brænder en oliekøler ilt?

Det er vigtigt, at ilt ikke brændes. Videnskabeligt kaldes dette forfaldet af kernen i oxygenatomet, og delta- og epsilonpartikler kan frigives, hvilket er en direkte vej til kræft, plus en effekt på hjernen. Godt valg

Jeg har en kølervarmer af tyrkisk oprindelse.

Jeg ved ikke, hvordan kinesiske analoger virker, men denne enhed er virkelig cool.

Opvarmer hurtigt, meget kraftigt, ilt som konvektor brænder ikke.

Der er ingen lugt og støj fra det.

Ja, og det ser godt ud.

Jeg ville købe en kvartsvarmer. Tak for oplysningerne.

Jeg satte kvartsvarmeren på, så jeg glemte problemet med centralvarmen, som giver varmen til djævelerne som. Derhjemme er der altid et behageligt mikroklima. jo mere jeg købte en termoregulator til det, så nu kan jeg styre temperaturen. Enheden selv er lavet meget høj kvalitet, forventede ikke dette fra vores producenter, især da prisen ikke er høj. På os som regel er jo billigere sagen den værre kvalitet, og her er undtagelsen fra regler direkte.

Varmeapparater fra kvartssand til tider bedre)) Vi har 3 år denne varmelegeme arbejder. Luften ikke er tør, arbejder på hele lejligheden, og ikke på et enkelt objekt, ikke som en støjende varmelegeme og forbruger 3 gange mindre energi end olievarmeren. Generelt rådgiver jeg alle

En vidunderlig, nyttig artikel, min mand og jeg købte en kvartsvarmer, en fremragende ting har arbejdet i 2 år. Basilikum der er ingen olievarmer brænder ikke ilt, men han har større ulemper. Vi plejede at bruge olie indtil det øjeblik, da han ikke begyndte at "lugte" i rummet. Da vi har et barn (3 år), måtte vi hurtigt købe en ny.

Sæd. Udfør ikke en atomanlæg af en konventionel olievarmer. Nå falder oxygenatomer ikke fra opvarmning til 100 grader.

Tak for artiklen. Nyttigt.

På råd fra mange købt så meget som to stykker.

Etableret. Varm op. Her er spørgsmålet til dem, der allerede bruger: Er der nogen specifik lugt af enten hvid deponering anvendt eller noget andet? Lugten er ikke påtrængende, men der er.

En kvartvarmer er tåge. Forfærdeligt, tungt, ubehageligt. Sikker - ja, mest sandsynligt. Men det er bedre enten infrarød eller olie. Jeg har fire olievarmere i min dacha i hvert værelse. "Forbrænding af ilt" med en olievarmer - eventyr til tvillinger, der ikke har studeret godt i skolen.

Irina, jeg er ikke enig med dig! På arbejde tørrer olievarmeren meget luft. Efter et par timer i rummet bliver det ubehageligt


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 3 =