Varmekabel til vandforsyning

Varmekabel til vandforsyning

Hvis vandrøret fryser, vent på problemer. De isbjælker, der danner i rørene, kan nogle gange nå en længde på flere meter. For at fjerne sådanne trafikpropper skal du gøre en masse indsats. Hvis vintrene i din region er alvorlige, skal dette problem løses på forhånd. Ved lav temperatur og langvarig frysning hjælper den sædvanlige varmeisolering ikke, så du skal søge efter en ekstra mulighed. Den mest effektive måde i dette tilfælde er at anvende et selvregulerende varmekabel til et vandrør, der er i stand til at opretholde den ønskede temperatur. Det vil give god opvarmning samt forhindre kondensering.

Til opvarmning af kloakerings- og vandforsyningssystemer har der været længe brug af specielle ledninger. Hvad er et varmekabel? Dette er et normalt kabel, hvis opvarmning reguleres ved direkte justering af den elektriske modstand.

Varmekabel til vandforsyning bruges til at sikre, at vand ved frysning ikke fryser på sektioner af rør, der løber langs gaden. Tråden omfatter typisk når udeluften Temperaturen sænkes til 5 ° C, til koldt vejr, når det yderligere beskyttet fra vand frysning. Og hvis du medtager opvarmning, når temperaturen er allerede under nul, vil det tage noget tid, så jeg havde tid til at fryse væsken smeltet. I mellemtiden vil vandet gradvist smelte, trykket i vandrøret vil være lavt.

Kablet til varmeledninger består af kold (elektrisk), varme (varme) ledere, en termisk begrænser og en stikkontakt. Ledere er forbundet med hinanden ved laseradhæsion.

Da varmekabelens ydre isolering er sømløs, er den helt beskyttet mod fugtindtrængning, fra kemisk og høj temperatur eksponering. Temperaturbegrænseren regulerer rørets temperatur og slukker for strømmen, idet temperaturen stiger til 15 ° C. Ved afkøling til 5 ° C tændes strømmen igen. Så strømmen er sparet til maksimum.

Godt at vide! Tidligere blev varmekablet kun brugt til opvarmning af industrielle rørledninger, nu har kabelvarmesystemerne været meget udbredt i husstanden.

Fordele ved brug af et varmekabel til vandforsyning:

 • Pålidelighed. Korrekt udført beregning og kompetent installation af varmesystemet forhindrer vandrøret i at fryses under hele brugen.
 • Alsidighed. Selvregulerende varmekabel kan tilsluttes en rørledning placeret på gaden eller under jorden. Ledningen kan lægges både på vandrørets overflade og inde i den.
 • Sikkerhed. Varmekabel bruges også til opvarmning af vandrøret med drikkevand.
 • Økonomi. Opvarmningskapaciteten styres uafhængigt afhængigt af omgivelsestemperaturen.
 • Let drift. Fungerer meget simpelt: kablet er fastgjort til vandforsyningsnet og derefter tilsluttet stikkontakten.

Nomenklaturen til varmeledninger til en vandrør er tilstrækkeligt udviklet. Ifølge varmeafledningssystemet er de opdelt i resistive, selvregulerende og mineralisolerede ledninger.

Modstandsdygtige varmekabler er zone og lineære. I lineære ledninger frigives varme som et resultat af strømmenes passage gennem varmekernen. Kablet kan være enkelt- eller dobbeltkernet eller har flere kerne af en lineær eller spiralformet form. For at skære vilkårligt er et sådant kabel uacceptabelt.

Ved dens design svarer det selvregulerende varmekabel til det resistive. Den består også af to ledere, men uden isolerende belægning. Varmeafgivelsen langs kabelens længde kan variere: Når omgivelsestemperaturen stiger, øges polymerens modstand, og varmeafgivelsen falder. Effekten af ​​selvregulering udelukker overophedning og overophedning af produktet. Selvregulerende varmekabel kan skæres i sektioner af længde fra 20 cm til flere meter.

Opvarmning af vandrøret er en vanskelig opgave, men ikke akut. Til dette formål anvendes et varmekabel. Kabelvarmtemperaturen kan varieres ved at variere enhedens modstandsværdi. Varmekablet kan installeres både inde i røret og udenfor. Under alle omstændigheder vælges det på en sådan måde, at vandforsyningsnetværket ikke overskrider den varme, der frigives af systemet.

Kablet kan lægges i parallelle rækker eller en spiral. Fastgørelse er tilvejebragt af et strammet metalnet eller tape. For bedre varmepåvirkning er røret med varmekablet viklet udenfor med folie. Med opgaven med at installere et varmekabel er det selvfølgelig bedst at håndtere eksperterne.

Varmetråden vælges i overensstemmelse med de opgaver, som varmesystemet løser. For eksempel kan varmekabler bruges både til brug i private huse, hytter og landområder, og i offentlige varmesystemer - for at beskytte vandrør, afløb og spildevandssystemer fra frysning. I dette tilfælde er der brug for et lille system.

Til disse formål er der som regel et varmekabel med en kapacitet på 50-60 W / m. Dette vil være nok til at smelte sneen og isen. Den højere magt i dette tilfælde er irrationel.

Det er nyttigt at vide! Det populære selvregulerende varmekabel har i dag to hovedindikatorer - strøm i ro og drift. De er angivet på overfladen af ​​kablet.

Afslutningsvis vil jeg endnu en gang understrege vigtigheden af ​​at installere et varmekabel i vandforsyning, kloak- og afløbssystemer. Korrekt opsamling af ledningen, du kan forhindre vandet i at fryse, og undgå lavt vandtryk.

Kopiering af materialematerialer er tilladt, forudsat at en aktiv indekseret backlink er indsat.

Opvarmning af vandledninger med kabel

Lad os først se på, hvordan rørene opvarmes med elektricitet. Princippet af varmesystemet er modelleret efter en elektrisk gulvvarme - selvregulerende, eller resistiv varmekabel lægges i en ordentlig plads, opretter forbindelse til netværket, hvilket resulterer i en opvarmet område. Der er to måder at installere en varmeleder på for en vandrør - fastgørelse indefra eller udefra. Hver mulighed har sine egne fordele og ulemper, som vi vil diskutere nedenfor.

Med hensyn til varmekablet anvendes resistivet oftere, fordi koster en størrelsesorden billigere. Vigtig nuance - til opvarmning af vandrør bruger en ledning med to ledninger. Dette skyldes det faktum, at single-core skal sløjfe, og dette er meget problematisk ved installation af kabelopvarmning til vand. En alternativ mulighed er en pakning af en selvregulerende leder, der mere økonomisk opvarmer rørene og kan fungere uden en termostat. Ulempen ved at bruge en selvregulerende model anses for at være en højere omkostning (ca. 2 gange).

Overvej først, hvordan du udfører installationen af ​​varmekablet for interne og eksterne vandforsyningsanlæg midler, så lad os tale om nuancerne i forbindelser og ekstra isolering system.

På tidspunktet for at lægge vandkredsløbet, er det bedst at fastsætte varmekablet gennem røret. Dette kan gøres på to måder - langs rørledningen eller omkring. Overvej instruktionerne for at vedhæfte hver metode.

Den enkleste måde er at installere et varmekabel i en linje langs konturen. I dette tilfælde skal fastgørelsen af ​​lederen under røret være en forudsætning, som gør det muligt at beskytte varmeelementet mod mekanisk skade ovenfra. Derudover begynder vandet at fryse nedenunder, så den nedre placering af den fleksible varmelegeme hjælper med til at fjerne frysning af vandrøret tidligere.

Hvis du beslutter dig for at lægge flere ledninger langs røret, skal du gøre det som vist i nedenstående diagrammer:

Som til fastgørelse varmekabel til vandrøret, så er det bedst at bruge aluminium tape, som sikkert holder lederen og øger dens varmeydelse. I stedet for tape kan du også bruge til fastgørelse af et klæbebånd, som omslutter rørledningen i henhold til følgende skema:

Vær særlig opmærksom på installationen af ​​varmekablet til vandrøret gennem hjørnerne. For at gøre bøjningen ikke for stor anbefales det at placere lederen langs rørets ydre radius som vist på billedet nedenfor:

I områder med meget lave temperaturer anbefales det, at varmeelementet er fuldstændigt pakket rundt om rørledningen. I dette tilfælde vil effektiviteten af ​​opvarmning være en størrelsesorden højere, fordi Omkredsens trin er ca. 5 cm (kan øges om ønsket). Længden af ​​lederen ved vikling af en spiral skal være ca. 1,7 gange længden af ​​vandrøret. Kabellægning i en spiral på vanskelige steder kan gøres som følger:

I dette tilfælde bliver varmekablet først såret med tillægget, hvorefter sløjferne vikles i modsat retning. Som et resultat er handlingen mindre end med vandrørets trinvikling.

På steder som metalstøtter, kraner, låse og flanger, skal du reparere mere fleksibel varmelegeme, fordi her er der mere varmefjernelse. Du kan se installationsdiagrammerne nedenfor:

Vi anbefaler også visning på video, hvordan varmekablet lægges langs rørene:

Der skal lægges særlig vægt på installation af en temperatursensor. For at sikre, at opvarmning af vandrøret virker korrekt og kablet ikke er overophedet, anbefales det at placere sensoren på det koldeste punkt, så vidt muligt fra ledningen. Placeringen af ​​temperaturføleren anbefales at blive limet med en strimmel af aluminiumstape. Eksempler på korrekt placering af sensoren er angivet nedenfor:

Installation af varmekabel i røret anbefales, hvis der ikke er mulighed for opvarmning udefra. Ofte vælges denne metode, hvis vandrøret allerede er monteret under jorden, i betonkonstruktioner og andre utilgængelige steder. Ulempen ved den interne installation af en fleksibel varmelegeme er som følger:

 • Røret clearance (indre diameter for vandforsyning) er reduceret.
 • Dirigenten begynder at vokse over tid og forårsager tilstopning.
 • Tilføj et nyt punkt i vandrøret - tee, hvilket sænker kredsløbets pålidelighed.
 • Installation af varmekabel er kun tilladt på lige og lidt buede dele af vandforsyningen. Det er forbudt at udføre en fleksibel varmelegeme gennem tees og lukkeventiler.

Samtidig betragtes det lave energiforbrug i varmesystemet (varmekontaktens direkte kontakt med vand) og også mindre arbejdskrævende reparationer (simpelthen trækker kablet ud af tee, behøver ikke at rive jorden osv.) Betragtes som positive øjeblikke.

Således er installationen af ​​lederen inde i røret udført i henhold til følgende trinvise instruktioner:

 1. Den første ting på kablet er at sætte på en kasse til placering i røret. Denne knude ser ud som den er vist på billedet ovenfor.
 2. En tee er installeret på det rigtige sted af vandrøret, hvorigennem den fleksible elvarmer vil blive introduceret.
 3. Kablet lægges omhyggeligt til det problematiske område, som skal opvarmes.
 4. Kirtlenheden er snoet, forseglet og krympet.

Som du kan se, repræsenterer den interne installation af varmekablet i vandrøret ikke noget kompliceret. Lad os nu tale om de afsluttende faser af installationen: forbindelsen til netværket og varmeisoleringen af ​​rørene.

Da du lige lærer at lave elektrisk opvarmning af vandrør, fortæller vi ikke om en meget vigtig nuance, hvor vi stopper nu - isoleringen af ​​lederens ende. Til dette benyttes et varmekrympeslange, som pålideligt beskytter venerne mod fugtindtrængning. For at tilslutte en fleksibel varmelegeme skal du også forbinde varmelegemet med den såkaldte "kold". Vi anbefaler at du visualiserer alle faser af forbindelsen på videoen:

For økonomisk og sikker drift af opvarmning af vandrøret anbefaler vi også at tilslutte to enheder: a RCD og en termostat. Den første enhed beskytter varmeanlægget mod lækstrøm, og det andet gør det muligt at regulere temperaturen på opvarmningen gennem temperaturføleren. Vigtigt nuance - Når du tilslutter sensoren til termostaten, skal du tage højde for, at de fleste modeller kun fungerer korrekt, hvis vandrørets længde ikke overstiger 50 meter (dette er bedre at angive allerede på lager i butikken).

Nå, det sidste du skal gøre er at isolere rørene for bedre varmeopbevaring. Som varmelegeme kan du bruge specielle cylindre, skåret på den ene side. De kan være lavet af mineraluld, skummet polyurethan eller endda udvidet polystyren. Vælg den rigtige mulighed for prisen og pakk dem rør. Ud over de varmebesparelser, yderligere isolering lag beskytter tråden mod mekanisk beskadigelse (velegnet til påbygning). Tykkelsen af ​​isoleringen skal være mindst 20 mm for en halv tomme rør med 30 mm for tomme, to tommer til 50 mm og 65 mm for de øvrige størrelser.

Det er hele instruktionen for installation og tilslutning af opvarmning af vandrør. Som du kan se, er teknologien ret krævende, men varmekablet kan installeres manuelt. Hvis der er nogen problemer, still spørgsmål i vores officielle gruppe i kontakt eller i form af Spørgsmål elektriker!

Montering af spidsen og tilslutning af de to sektioner

Er det muligt at regulere varmetemperaturen for det selvregulerende varmekabel (beregnet til opvarmning af vandrøret indefra) for at opbygge en termostat fra TEPLEKO keramiske plader? På en af ​​de steder, jeg læser, når temperaturen af ​​opvarmning af væsken til 15 grader, slukker sådanne kabler automatisk for strømmen. Fotokabel og termostat tilsluttet.

Fortæl mig den maksimale tilladte længde af varmekablet pr. Forbindelse. dvs. Hvad er forskellen, hvis kabellængden er mere end 150 meter eller op til 50 meter forbindelsen er lavet til 1 termostat, i områder med særligt koldt klima vil der være en reduktion i effektiviteten (varmeoverførsel af kablet). eller der er ingen forskel.

Det hele afhænger af typen af ​​kabel. Du bør præcisere dette for kontoen for køb af et varmekabel til konstanten - den maksimale længde af en kabelforbindelse skal angives, så der ikke er spændingsfald, hvilket vil medføre et fald i effekt med stigende længde. Hvis det ikke anbefales af fabrikanten, forbinder et stykke 150 m, og tilslut derefter to 75 m hver.

Eller anden længde, der går ud fra det maksimale tilladte for det angivne kabel.

Måder til tilslutning af et selvregulerende varmekabel til en vandrør

Næsten hver ejer af et privat hus eller plot stødte på problemet med frysning af vandrør. Må ikke altid har mulighed for at bygge et vandforsyningssystem under niveauet for jordfrysning, og frysning i rørene kan have meget forskellige årsager: for koldt til vinteren i regionen, de fejl i installationen. Du kan løse problemet, kan du bruge installationen af ​​varmekablet for vand: denne procedure uden besvær håndtere selv en novice elektriker.

Installation af et varmekabel er en effektiv løsning på problemet med at fryse vandrøret om vinteren

Hvordan virker opvarmningsvandskablet?

Graden af ​​nødvendigheden af ​​at lægge kablet til opvarmning af akvedukten er ønskeligt at tilvejebringe på forhånd. Det er ikke nødvendigt at arrangere det allerede installerede vandsystem "styrketest": Vent til den første alvorlige frost, og først efter det træffer en beslutning om at opvarme røret. Tidlig opvarmning vil spare både penge og tidsressourcer.

Kabelprincippet til opvarmning af vandrøret er enkelt: Den selvregulerende ledning ligger i rørledningssektionen eller langs hele dens længde og derefter tilsluttet det elektriske netværk. Som et resultat opvarmes det krævede område. Der er kun to metoder til installation: ledningen kan monteres udenfor eller inde i røret.

Tilslutning af den elektriske ledning til netværket skal ske, når lufttemperaturen i området nærmer sig 0 grader. Der er ingen grund til at vente på frost: Hvis vandet i systemet fryser, tager det lidt tid at afrimme det. Denne gang vil trykket i rørledningen blive sænket, hvilket er uønsket. En fuldt frosset vandforsyning uden isolering er ikke kun ubehageligt fra et hjemligt synspunkt, men det kan også medføre en nødsituation. Rørene deformeres under isen, deres vægge udsættes for brud. Dette kan ske med både stål og nymodede plastprodukter. Rør med varme til udendørs VVS er under beskyttelse hele året.

Enhver varmekabel er en elektrisk ledning med en vis elektrisk modstand. Produkter til varmeledninger har flere eller en varmekern, dækket af et beskyttende isoleringslag.

Varmekablet består af en eller flere ledninger dækket af et isolerende lag

Vigtigt! Isolationsgraden bestemmer kvaliteten af ​​varmelegemet til vandrøret, fordi systemet skal arbejde i forholdsvis vanskelige forhold med konstant elektrisk spænding fra netværket.

Udvælgelse af selvregulerende varmekabel til vandforsyning

Til salg er der en masse færdige produkter til opvarmningsrør, der har forskellige tekniske egenskaber. Valget af et varmekabel til et vandrør afhænger af indikatorerne for selve systemet:

 • diameter af det anvendte vandrør;
 • det materiale, som røret er lavet til
 • tykkelsen af ​​det termiske isoleringslag;
 • Tilnærmet beregning af varmetab.

Disse parametre vil påvirke kraften i varmekablet til vandrøret og tilstedeværelsen af ​​yderligere elementer i den. Ved køb af et færdigvarmet varmekabel til et vandrør er det nødvendigt at være opmærksom på følgende egenskaber:

 1. Strøm.
 2. Tilstedeværelse eller fravær af en termostat.
 3. Nominel spænding.
 4. Længde af selvopvarmningskabel til vandforsyning i bugten.
 5. Indikatoren for den maksimale driftstemperatur (optimal - 65 grader).

Installation af varmekabel til vandforsyning: Ekstern isoleringsmetode

Før installationens arbejde påbegyndes, er det nødvendigt at omhyggeligt kontrollere isoleringens integritet gennem hele længden af ​​selvopvarmningskablet for vandforsyningen. Hvis der blev fundet revner, revner og andre forstyrrelser af isoleringslaget, bør varmeenheden ikke installeres.

Kablet produceret under industrielle forhold behøver ikke at blive monteret, det skal simpelthen fastsættes på rørledningen

Vigtigt! Den alvorligste begivenhed som forberedelse til montering af et ledning skifte opvarmningsdelen med elektrisk ledning "kold" tråd.

Nogle gange leveres omskifter fra producenten, men hvis der fremstilles en selvfremstillet elektrisk ledning til installationen, skal den fremstilles manuelt. Hver kabelmodel til opvarmning af vandrør sørger for en bestemt type forbindelse, som er dækket af vejledningen, der følger med købet. Hovedopgaven for denne operation er oprettelsen af ​​en effektiv elektrisk kontakt, som også vil være pålideligt isoleret.

De grundlæggende principper for installation af et kabel til opvarmning af vandrør udenfor:

 1. Standardarrangementet af ledningen er en linje langs rørets længde. Og visse krav vil blive lagt på varmeelementets placering. For eksempel kan ledningen ikke være på rørets overside. Dette skyldes beskyttelsen af ​​ledningen mod mulige mekaniske skader ved at falde i forskellige objekter ovenfra eller stanse jorden. Det tages også i betragtning, at indefrysningen af ​​væske normalt starter i bunden af ​​røret, så dette afsnit kræver maksimal opvarmning.
 2. Antallet af ledninger til isolering af rør kan variere afhængigt af individuelle krav. Hvis en ekstern elektrisk ledning ikke giver tilstrækkelig varmekraft, kan flere varmestier startes. Deres nummer kan nå 4.
 3. Der er en anden metode til effektiv opvarmning af rørsystemet med en ledning. Ledningen kan ikke passere i en retlinie, men lægges på rørets overflade i en spiral. Med andre ord omsluttes varmekablet til vandrøret simpelthen rørledningen i et bestemt trin. Denne mulighed er økonomisk, men det er ikke altid muligt at implementere det. Hvis der ikke er tilstrækkelig plads i grøften til at springe over hele kabelsøen til opvarmning af rørene, skal du lade løbehjulene for efterfølgende indpakning.
 4. På overfladen af ​​polymerrør er varmetråden fastgjort med aluminiumstape. Dette materiale giver mulighed for at skabe en pålidelig fastgørelse og fremmer også den maksimale varmeoverførsel fra varmepaden til rørledningen. Tråd skal fastgøres langs hele længden, og det mest problematiske kan bruge aluminiumsfolie til bedre varmeoverførsel.
 5. Hvis det drejer sig om at installere et varmt kabel til et metalvandsløb, er fikseringen lavet af en ringformet metode ved hjælp af et varmebestandigt klæbebånd eller et plastikbandage. Afstanden mellem fastgørelsespunkterne må ikke være mere end 300 mm.
 6. Specifikke betingelser har en kabelinstallation til isolering af vandrør i hjørnerne af systemet. Ledningen skal placeres så tæt som muligt på radius af den ydre bøjning. På steder, hvor rørledningen er forbundet med metalbeslagene, laves der en ekstra ledningsløkke i nærheden af ​​fastgørelsen. Ledningsgodtgørelserne overlades også i de massive formede rørledningselementer: ventiler, flanger eller kraner.

Et kabel udstyret med en temperatursensor gør det muligt at kontrollere strømforbruget

Nyttig rådgivning! Selvregulerende kabel er forbundet med forbrugere med en mere økonomisk løsning, da energikostnaderne i teorien er under kontrol. Men som praksis viser, fungerer et selvregulerende varmekabel til opvarmning af et vandrør ofte i samme tilstand uanset lufttemperatur. Derfor anbefales det at installere en speciel termisk sensor for fuldstændig tillid til fravær af unødvendige energikostnader.

Den korrekte placering af temperaturføleren påvirker graden af ​​omkostningsstyring. Temperaturføleren kan ikke befinde sig nær kablet for at opvarme vandrørene, ellers vil dens ydeevne være forkert. Normalt er sensoren placeret på det koldeste punkt af vandrøret, nemlig tættere på toppen af ​​røret.

Installation af opvarmning af vandrør med kabel indvendigt

Ledningen placeret inde i vandrøret er mere effektiv i drift, men installationen ledsages altid af visse vanskeligheder. Denne metode foretrækkes, når installationen af ​​et udendørs kabel til opvarmning af et vandrør er umuligt på grund af systemets gennemgang af betonringe eller lofter.

Installation af et internt kabel til opvarmning af et vandrør er lavet ved hjælp af en konstruktion designet specielt til isoleringsrør indefra. Dette produkt har en stærkere isolering, og sættet indeholder gevindbøsninger og skiver med koniske eller cylindriske tætninger.

Installation af varmekabel til vandrøret inde i røret er som følger:

 1. Alle yderligere enheder sættes på den indre ledning i den passende rækkefølge, og først derefter skiftes varmeelementet til "kold" ledning.
 2. En tee er installeret i kabelføringsdelen af ​​rørhulrummet. En tætningsbøsning er skruet ind i teen.
 3. Varmekablet til vandrøret er placeret inde i røret i den ønskede længde. Den interne elektriske ledning er i stand til at opvarme kun de lige dele af rørledningen, med undtagelse af mindre bøjninger i konstruktionen, hvor tilstedeværelsen af ​​en ledning ikke vil hæmme væskens passage. Ved ledning af varmekablet til vandrøret inde i røret på ventilernes placering er ventiler eller låse forbudt: den gevindforbindelse kan skade integriteten af ​​isoleringslaget.
 4. Efter indsættelse af kablet for at opvarme vandrøret er sneglen klemt og krympet. Dette er nødvendigt for at udelukke muligheden for trykning i vandforsyningssystemet.

Før du træffer en beslutning om ledning af den elektriske ledning inde i vandrøret, er det nødvendigt at sørge for, at materialet i trådfremstillingen svarer til de sanitære normer for drikkevand. Opvarmning af vandrøret indefra med kabel er kun mulig, hvis konstruktionens diameter overstiger 20 mm. Ellers vil trykket inde i systemet være under optimalt.

Varmekablet kan også placeres inde i røret, men for denne installation en ledning med fugtisolerende isolering

Er det muligt at lave et varmekabel for vandforsyningen selv?

I tilfælde af at prisen på ledningen til opvarmning af vandrørene ikke er acceptabel for dit budget, kan du lave en analog af det købte kabel med egne hænder. For et vellykket resultat er det nødvendigt at have mindst overfladisk erfaring med elektrisk udstyr.

Den mest beviste måde er at skabe et selvforsynet varmekabel til vand fra et strømkabel. Denne ledning blev brugt til at optimere feltkommunikationen, den har markeringen P-274M. Det er denne model, der bruges på grund af den krævede grad af isolering og tilstrækkelig stivhed. Telefonstangen kan bruges som en intern varmekabel. Den selvregulerende ledning kan dog ikke foretages på denne måde.

Vigtigt! Denne metode til opvarmning af vandrør med et kabel med egne hænder forudsætter en optimal forsegling af ledningens indføring i røret. Forseglet indgang kan arrangeres med en flange fra det fleksible rør til forsyningen. Du kan også hælde forbindelsen med ledningspyoxyen, og stram derefter forbindelsen med en møtrik.

Hvis du planlægger at opvarme vandrøret ikke inde i røret, men udenfor, så er telefonkablet ikke påkrævet for at være uforskudt. Tilslut det skal være på den modsatte side af webstedet, hvilket kræver isolering. Montering på indersiden af ​​rørledningskonstruktionen udføres ved hjælp af aluminiumsfolie og tape. Rørledningen er desuden isoleret med termisk isolering. På denne måde er det muligt at skabe betingelser for opvarmning af ikke kun vandforsyningssystemet, men også spildevandsanlægget. Det skal dog huskes, at strømmen ikke kan nå mere end 9A.

Tilstedeværelsen af ​​varmekabler til vandforsyning er en ubestridelig fordel, især for systemer, der kører i kolde områder. En sådan opvarmningsmetode er imidlertid ikke en nødvendighed. Hvis der er mulighed for at undvære varmekabler til vandforsyning, så er det bedre at gøre netop denne måde. Trenchgravning med en tilstrækkelig dybde og god varmeisolering bør løse problemet med frysning og uden komplicerede manipulationer med elektriske ledninger.

Kan du lide materialet? Del det med dine venner!

Hvordan man pålideligt isolerer på gaden et vandrør

Udbud af runde og profilstålrør

Rør af stål og polymerer: Tekniske egenskaber og GOST standarder

Sanitære kloak og vandrør: hvad de er

Rørtyper, klassificering og hovedkarakteristika for rørledninger

Udskiftning af rør: vand, varme, kloak og gas

Seneste kommentarer

 • Zhanna Gorokhova at optage galvaniseret stålrør: fordele og funktioner
 • Zhanna Gorokhova registrerer Pipe med isolering PPU OC: dimensioner og egenskaber
 • Andrew Vent på rekord Sandwich skorstensrør: dimensioner, design, råd om valg
 • Brand og is til optagelse Sandwich skorstensrør: dimensioner, design, rådgivning om valg
 • Sne til at optage Sandwich skorstensrør: dimensioner, design, rådgivning om valg
 • Borisovich at registrere Sandwich skorstensrør: dimensioner, design, rådgivning om valg
 • Andrew Vent på rekord Sandwich skorstensrør: dimensioner, design, råd om valg
 • Olya til posten Rør bølget i rustfrit stål til opvarmning: applikationsfunktioner
 • Dmitry Poshtarenko til optagelse af aluminiumrør. Ovale og runde sektionsformer
 • Maksimushka at optage Sugeslange: typer, formål og brug

reklame

Brug af webstedsmaterialer er mulig, hvis der er et aktivt link til kilden.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

57 + = 66