Web af tråde med dine egne hænder

Hvordan laver man et dekorativt net af tråde?

For at lave et dekorativt net af tråde skal du først vælge det sted, hvor dette web vil hænge. Når du har besluttet dig for valg af sted, skal du tage seks tråde, deres ender skal fastgøres med negle. Billedet viser, hvordan man regner trådene. Tag derefter en anden tråd, fastgør den til en af ​​de faste tråde med en løkke (vist på billedet), og denne tråd skal væve en cirkel af web.

For at gøre dette, skal du rundt om hver tråd dreje en arbejdstråd, i slutningen af ​​cirklen, fastgør den med en knude.

Dernæst gør du den næste cirkel, kun fra den forrige cirkel, skal du trække sig tilbage omkring 10 centimeter. Og så fortsæt med at væve cirklerne yderligere, indtil de aksiale tråde løber ud.

På den resulterende web kan du indsætte dekorative edderkopper.

Stor, voluminøs spidser på Halloween fest kan laves af almindelige tråd og garn. For at gøre dette skal du køre 8 nelliker i væggen og mellem dem på tværs strække tråden. Så begynder vi at væve cirkler af en web, binde til hvert reb en streng som på et billede. Cirkler kan være et hvilket som helst nummer.

Hvis du har brug for en lille spindelvæv, for eksempel til at servere et festligt bord, så laver vi det fra almindelige kviste og tråd eller garn af den ønskede farve. Her er en trin-for-trin mesterklasse.

Weben til et Halloween-parti behøver ikke være runde. Det ser vidunderligt trekantet web fra bord til gulv.

Vi binder kvistene sammen og fixer båndet på bordet. Desuden er de to ender af rebene fastgjort med tape på gulvet i samme afstand fra hinanden. Slip korset.

En video mesterklasse om at lave en garn af dine egne hænder.

Web på Halloween med egne hænder: Sådan nemt og hurtigt dekorere huset til ferien

Halloween er en ferie, der for første gang syntes blandt de gamle Kelter i Irland og Skotland. Den fejres den 31. oktober på tærsklen til All Saints Day, og den fejres som regel i engelsktalende lande samt i Japan, Sydkorea, Singapore, Australien og New Zealand. Men siden slutningen af ​​det tyvende århundrede begyndte denne dag at blive fejret i mange andre lande i Europa og i de tidligere sovjetrepublikker. På denne dag bruger mange mange frygtelige kostumer og dekorerer deres hjem og kontorer af et web af Halloween med egne hænder.

Vi gør opmærksom på flere muligheder for at lave webs til ferien med egne hænder ved hjælp af forskellige teknikker, f.eks. Papir.

Sådan laver du et stort web til at dekorere en mur til Halloween

For at lave et stort reb skal du have følgende fyld og materialer:

  • Dobbeltsidet tape;
  • Tråd er grå eller sort;
  • Spider til at dekorere nettet (plast eller andet materiale).

Efter at have forberedt alle nødvendige materialer og værktøjer, fortsæt med at lave et mørkt dekorativt net af tråde. Før du begynder alle manipulationer, skal du omhyggeligt tænke over, hvordan dit web vil se ud - hvilken størrelse det vil være, og hvordan dine tråde vil gå. Begynd herfra, lim til væggen små stykker dobbeltsidet tape - du har brug for mange stykker.

Først lim de trådstykker, der vil gå i retning fra midten (lige linjer), og begynd derefter at lime trådene, der går rundt om edderkoppenettet. Hvis det ønskes, skal du sætte legetøjsspindlen på din store spindelbane.

Spider web af gasbind: detaljeret beskrivelse

At dekorere interiøret er egnet og almindeligt gasbind. Skær et passende stykke medicinsk gaze. Begynd at strække det vilkårligt. Du kan endda lave huller i stoffet på steder. En sådan web er bedst set i form af vilkårligt hængende klude. Det kan pakkes om individuelle objekter i rummet. Hvis det ønskes, farve stoffet i en hvilken som helst farve. Hvis du beslutter dig for ikke at male alt det gaze, der bruges, er det tilladt at understrege sine individuelle områder med en farvesammensætning, der skal påføres med en pensel.

Det er ikke nødvendigt at bruge dette dekorelement kun i indretningen. Spindelvæv kan suppleres med en dragt eller nogle små tilbehør. Opret denne dekoration er meget enkel. Alt afhænger af hvilket materiale det valgte produkt er lavet af, fx fra perler. Hvis der er tid nok til at forberede ferien, kan du endda male malerier med specielle farver. Du kan tegne med hånden eller bruge en stencil. Hvis det ønskes, kan du simpelthen tegne et web på huden. I en broderet version på stof, vil det også se godt ud. Glem ikke tekstilmalerne, så du kan sætte et billede på dit tøj.

Et web skabt af tråde: ideer og en beskrivelse af fabrikationen

Hvis du vil dekorere væggene eller gulvet, vil den bedste mulighed være en vævet gossamer. For at skabe det har du brug for tråd, hvis tykkelse afhænger af størrelsen af ​​de færdige smykker.

For nemheds skyld skitser vilkårligt en skitse på en ræv af papir. Start med det grundlæggende. For at gøre dette skal du tage flere længder af tråd med lige længde. De to første krydser i midten. Løs det på en bekvem måde - du kan bruge klare knapper, stifter, ledninger eller dobbeltsidet scotch tape. Så bare stramme den resterende hud, der tager sig så at skæringspunktet der var en på alle, og forbinder segmenter præcis i midten. På dette tidspunkt er spindelbanen til Halloween som en stjerne. Nu kan du begynde at væve edderkoppens web: Flyt i spiral retning, du skal forbinde guiderne. Undgå overdreven spænding. Lad enderne løsne eller løst dem med endnu en tur - det er op til dig.

Hvis du ønsker at vedlægge en spindelvæv af inventar, indvendige baggrunde eller et helt skab, skal du bruge et par spoler af fin tråd. Randomly vind den omkring det eksisterende objekt. Du kan tillade sagging, eller du kan danne en stram kokon. Det vil være interessant at se på denne teknik med tråde af hvid eller grå nuance. Hvis du vil, kan du male spindelvævet i en beskidt støvfarve. For at gøre dette skal du træk tråden i en opløsning af sort maling, tør det og start derefter vikling. For at give elasticitet og fasthed til nettet, kan du gøre det ud af tråden imprægneret med PVA lim. Men husk at et sådant smykke kan smøre et fundament. Ideelt set er det velegnet til dekoration af engangsbord og bordflasker.

Vi tilbyder flere videoer, der demonstrerer oprettelsen af ​​et web til en ferie med egne hænder. Behagelig visning!

Web af tråde med dine egne hænder

Sådan laver du en web: Web med dine egne hænder

Med tilgangen til den mest forfærdelige og alligevel utrolige homoseksuelle ferie - Halloween, er der et behov for at dekorere huset til temafester, som bliver stadig mere populære ikke kun i udlandet, men også hos os.

I denne artikel har nyhedsportalen "Vtemu.by" forberedt dig flere ikke-komplekse masterklasser til at lave webs med egne hænder, som i fremtiden vil være et glimrende objekt til at dekorere værelser til kommende Halloween-fester.

Web med dine egne hænder

Mulighed 1: Web "Dream Catcher" med egne hænder

Klar arbejde, nettet "Dream catcher", du kan hænge til loftet, hænge ud på vinduer eller i døråbninger.

Til fremstillingen skal du have: broderiramme (eller en cirkel), hvidt stramt gevind; stor knap.

På rammen broderes en spindelvæv af hvide tråde (se billede).

Derefter binde flere lige længder af trådene til cirkelkanten. Sæt de modsatte ender af hver streng i en stor knap og binde en knude. Din spindelvæv er klar. Du kan dekorere det klare net med hjemmelavede små edderkopper.

Mulighed 2: Web på træpinde med egne hænder

Usædvanlig og simpel håndlavet, vil være en vidunderlig udsmykning af boliginteriør til Halloween ferie.

Til fremstillingen har du brug for: træstænger (fra iskronisk eskimo), hvide tråde, akrylmaling (valgfrit).

Tre træpinde folder krydset på korset og fastgøres i denne position med en hvid, tæt tråd. Nu kan du begynde at væve på nettet (se billede). Hvis du vil, kan træpindene males med akrylmaling inden arbejdet påbegyndes.

Mulighed 3: Web med dine egne hænder

En fremragende udsmykning til interiøret til Halloween ferie. Ved hjælp af denne mesterklasse kan du lave nettet af de største størrelser. Som materiale kan du bruge papir eller cellofanposer (for eksempel en skraldespand).

Fold det valgte materiale med et hjørne og skær det ønskede mønster ud (se billede).

Mulighed 4: Papirbanen fra egne hænder

Et voluminøst og attraktivt spindelvæv, som kan laves tælles minutter.

Til arbejde har du brug for papir og saks.

Fra papir fold et accordeon.

Derefter skæres mønsteret ud (se billede).

Hver web består af to akkorder med et udskåret mønster. Tilslut dem sammen med lim eller dobbeltsidet tape. Spred det færdige arbejde og hæng det med en tynd tråd.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 2