Afslutning af bunden af ​​bunke skrue fundamentet

Valg til afslutning af bunden af ​​bunke-skruen kælder

Stabel fundamenter er blevet ganske udbredt. Dette skyldes de lave omkostninger ved enheden og muligheden for anvendelse selv på svage jordarter. Men når der opstår et problem, opstår der: Hvordan lukker man bunden af ​​huset, arrangeret på skruebunker?

Bygninger beliggende på de pågældende pier har en ventileret underjordisk. Til binding er stakken forsynet med grill. Det forbinder de frittstående elementer i et system. Grillning kan laves af beton eller metal. Ved konstruktion af træ- eller rammeboliger er selemen lavet af træ.

Bundens beklædning vil blive fastgjort til husets bunker eller vægge. For at gøre dette skal du lave en ramme eller kasse. Det er mest bekvemt at lave og fastgøre træplader. Deres tværsnit vil afhænge af bunkehældningen og vægten af ​​det materiale, der anvendes til beklædningen.

Der er flere måder at løse problemet på end at lukke bunkefundamentet udefra. Afslutningen af ​​huset kan laves af følgende materialer:

Valget af materiale afhænger af æstetiske og økonomiske overvejelser.

Vigtigt! Uanset hvad lining af husets bund ikke er valgt, er det nødvendigt at sørge for det.

De er nødvendige for normal ventilation af rummet under bygningen. Fraværet af luft kan føre til direkte fare for menneskelivet. Ofte kan man høre om skade på en sådan gas som radon. Det ligger i jorden, men stiger ofte og akkumuleres i kælderen af ​​bygninger og underjordiske. Konstant luftning hjælper med at undgå akkumulering af farlige stoffer. Lukning til vinteren anbefales ikke.

Bygningen på skruestabler er lettere og billigere at dække med sådant materiale. Facing har følgende fordele:

 • lav pris (selv med tilbehør);
 • enkelhed af selvinstallation;
 • holdbarhed;
 • slidstyrke;
 • modstand mod rot og støbeform
 • bred vifte af farver;
 • enkelhed i driften.

Socket sidespor

Men sammen med fordelene ved sidespor og har en række mangler. For eksempel passer det ikke om nødvendigt for at isolere husets bund på skruebunker.

Det er ret nemt at lave et hus, du skal bare kende arbejdets rækkefølge og nuancerne for deres gennemførelse. Sokkelkonstruktionen udføres i følgende rækkefølge:

 1. Montering af bjælker til sidespor. Først fastsæt den nedre bjælke. Det er placeret parallelt med jorden. Afstanden fra jordoverfladen er indstillet til 150-200 mm. Denne clearance er nødvendig for at løfte huden over jorden. Afstanden fra panelerne til jorden efter installationen skal være 50-70 mm. Dette lag kompenserer for jordbunden om vinteren. I varme områder eller på grovkornede baser kan et hul laves.
 2. Træbrædder er fastgjort til bunker. Til dette formål skal specialbøjlerne svejses til hovederne på forhånd. Også som ramme kan du bruge en metalprofil, der er svejset til fundamentet uden yderligere elementer.
 3. På samme måde som først fastgør stangen i den øverste del af husets bund på et skruefundament.
 4. Mellem de langsgående styringer udfører nogle gange en lodret kasse. Behovet for det afhænger af højden af ​​socle. Med en høj stigning af bygningen fra jorden er det værd at give yderligere elementer som forstærkning.
 5. Siding begynder at blive monteret fra den nederste startplade. På den er socle paneler etableret. Fastgørelse af elementer på en lath udføres ved hjælp af selvdrejende skruer. Til indretning af vinkler er specielle profiler påkrævet.
 6. For at fjerne sedimenter fra kælderen del på sidesiden sæt ebb.
 7. Afslutningen af ​​den nederste del af huset er afsluttet efter afstanden mellem jorden. Rummet skal lukkes, så der er plads til, at luft kan trænge ind, men små rusk, insekter og andre dyr har ikke adgang.

Alle træelementer behandles med antiseptiske præparater, inden arbejdet påbegyndes. Dette er nødvendigt for at forhindre nederlag af svampe, skimmel og forfald. Som yderligere foranstaltninger er det muligt at udføre brandbekæmpelse med flammehæmmere.

Siding er den mest almindelige mulighed. Afslutningen af ​​bygningen i dette tilfælde er let og hurtigt. Enheden er værd at starte efter afslutningen af ​​huset, når al kommunikation er allerede opsummeret. For at sikre, at rørene ikke fryser i en ventileret underjordisk jord, er de pakket med varmeisolerende materiale. Oftest bruges mineraluld til disse formål. Du kan bruge færdige isoleringselementer til rør, og du kan lave isolering med mineraluldsmåtter (indpakket i ruller).

Vær opmærksom på det bløde vandtætningsblindeområde

Siding vil være en glimrende mulighed for at lukke rummet under huset. For at fastgøre panelerne til lathen, skal du klargøre skruerne.

Beklædningen kan laves af mere seriøse materialer. Teglsten gør det muligt at opbygge en stærk og holdbar beskyttelse. Du kan også vælge denne type på grund af æstetiske overvejelser.

Mursten base

Afslutningen af ​​bygningen med en mursten begynder med installationen af ​​fundamentet under murværk. Ligesom i forbindelse med sidespor er det nødvendigt at tilvejebringe et mellemlag, der kompenserer for jordens deformation om vinteren. Der er to mulige grunde:

 1. Monolitisk ustrippet tape. En sådan mulighed anbefales ikke til konstruktion på slibende jord. Den kan kun anvendes med grove og sandede jordarter (medium eller groft sand).
 2. På en afstand på 50-70 mm fra jorden til metalhovedet på bunkerne er et hjørne svejset. Hylden af ​​denne profil bliver bunden under murstenen. Det anbefales at tage et lige vinkelhjørne med en hyldebredde på 120 mm. Tykkelsen af ​​rullingen bestemmes afhængigt af murens højde og afstanden mellem bunkerne. I tvivlstilfælde er det bedre at tage et tykkere produkt.

Længden af ​​rullet metal kan være 6 eller 12 m. Vælg afhængigt af hvad der er tilgængeligt, og længden af ​​bygningens vægge.

Murstenlægning skal udføres med bandage. For at forbinde elementerne med hinanden skal du anvende en murmørtel af sand og cement. Tykkelsen af ​​leddene er i gennemsnit 10-12 mm.

Teglsten har følgende fordele:

 • god varmeisolering ydeevne af materialet (det er værd at vælge en hul keramisk mursten med øget ydeevne);
 • der er ikke behov for yderligere efterbehandling;
 • vedligeholdelse;
 • holdbarhed.

Endvidere er efterbehandling kendetegnet ved en række mangler. De omfatter en stor masse og omkostninger, arbejdskraft, begrænsede farve løsninger.

Fastgørelse af materialer til bunker udføres på samme teknologi som i tilfældet med sidespor. Hvis du syr rummet under huset med paneler, kan du få følgende fordele:

 • attraktivt udseende;
 • en bred vifte af farver og teksturer (du kan vælge efterligning af mursten eller natursten);
 • stivhed;
 • modstand mod mekaniske og kemiske påvirkninger
 • non-adherence to putrefaction;
 • Overkommelig pris.

Plastic panel socle

Men når man vælger det, er det værd at huske på, at på trods af producenternes indsats ser natursten eller sten bedre ud end færdiggørelsen af ​​kunstige materialer.

Profilt ark eller bølgepap er let at fastgøre på en trækasse. Rammen er indrettet på samme måde som til sidesporingsinstallationen. Metallmaterialet med en speciel belægning er kendetegnet ved dens lange holdbarhed, nem betjening og drift. Der er mange farve løsninger. Men plintstrukturen lavet af bølgepapp passer ikke til alle bygninger, det er vigtigt at være opmærksom på materialet i beklædningen af ​​hovedstrukturen.

Princippet om fastgørelse af det profilerede ark er meget enkelt

Når du vælger en sidespor, en mursten, et panel eller et profileret plader til at udføre arbejde, skal du nøje observere fastgørelsesteknologien og tage hensyn til bygningens udseende, skal facadens integritet ikke overtrædes.

Afslutning af skruen på skruehullerne - teknologioversigt

Grunden for pile-skruetypen indebærer tilstedeværelsen af ​​et åbent rum mellem gulvet i huset og jorden, der danner en forhøjet grillning. For at reducere køling af gulvet om vinteren og for at give bygningen et mere interessant udseende, giver det mening at sy et fundament. Om hvordan du gør det rigtigt, snakker vi om denne artikel.

Afslutning af stabelgrundlaget

Publikationen giver anbefalinger om materialer til termisk isolering og beklædning og giver en instruktion, hvorefter du vil være i stand til selv at sy stablet.

Skal jeg isolere plinten til pletteringen?

Opvarmning af kælderen i huset, der er opført på en bunke-skrue fundament, er nødvendig i mangel af termisk isolering af gulvet i bygningen.

Det isolerede rør sikrer, at der ikke er trykker i det underjordiske rum og skaber termoseffekten. Lufttemperaturen under huset vil være meget højere end omgivelsestemperaturen, hvilket vil reducere det samlede varmetab hjemme, hvoraf de fleste falder på gulvet.

Ukorrekt opvarmning af grunden af ​​huset på stilter er imidlertid fyldt med konsekvenser. Efterbehandling kælderen i kælderen skal ledsages af indretning af ventilationsåbninger på rørets omkreds - hvis undergrunden ikke er ventileret, vil der altid være øget luftfugtighed i huset, trægitteret vil rådne, og pælstøttene vil gennemgå accelereret korrosion.

Foret fod af skruebase

Afslutning og isolering af stiften og stiften er en arbejdskrævende proces, der kræver montering på bunkerne af en understøtningsramme, over hvilken der skal fastgøres sidespor og varmeisolerende materiale. Som en vejledning kan du bruge en stang eller en stålprofil. Bevæbnet med viden, materialer og værktøjer, kan du lukke fundamentet på fundamentet på bunker i 2-3 arbejdsdage.

Oversigt over materialer til isolering

Opvarmning af pile fundamentet kræver brug af stive varmeisoleringsmaterialer, da dekorative overflader vil blive fastgjort over isoleringen. Mineraluld og dens analoger er egnede til brug i dette tilfælde.

I praksis vælges to - ekstruderet polystyrenskum og polystyrenskum. Lad os overveje hver enkelt af dem mere detaljeret:

 1. Polyfoam - en budgetmulighed, som har gennemsnitlige varmeisoleringsegenskaber (koefficient for varmeledningsevne - 0,04). Polyfoam absorberer ikke fugt og spred ikke forbrænding (refererer til materialer klassificeret i henhold til brandbarhedsklasse G1 og G2).
 2. Ekstruderet polystyrenskum - en mere effektiv isolering (koefficient for varmeledningsevne - 0,019), holdbar og resistent over for deformation. Har alle fordelene ved polystyren, bortset fra lave priser.

Opvarmning af husets bund på stiften skal udføres ved hjælp af materialer med en massefylde på mere end 50 kg / m2.

Forenkle arbejdet kan bruges til plating af isoleringspaneler. Sådanne produkter er en varmelegeme, hvis forside er dækket af et lag af tekstureret plast, der efterligner natursten eller mursten.

Oversigt over materialer til fundamentet

Afslutning af kælderen på stiftskruens fundament kan udføres ved hjælp af følgende materialer:

Skrue bunker foret med soklen

Ved dekoration af soklens dekorative (silikone eller glasfiber) gipsbelægning påføres direkte på overfladen af ​​den forprimerede varmelegeme. Dette er en af ​​de mest økonomiske og æstetisk attraktive muligheder - gips i fremtiden kan males i enhver farve. Gipset beskytter imidlertid ikke isolationslaget af mekanisk skade, hvilket potentielt reducerer dets holdbarhed.

Profilist - metalplader, med en relief korrugeret overflade. Profilerede klassificeret i kvaliteter H, HC, og S. trimme sætskrue pælefundering udført ark C, som er forskellige minimumstykkelse - på 0,5 til 0,7 mm, og lav vægt - op til 5 kg / m.

Det profilerede ark er stærkt, modstandsdygtigt over for skader og atmosfæriske påvirkninger. Det korroderer ikke, det brænder ikke. Efterbehandling af soklen fra det profilerede ark har et ubegrænset levetid, slidmærkerne på den fjernes ved at male overfladen af ​​beklædningen igen.

Kælderskærme - Stort vendende paneler, hvis overflade simulerer murværk, sten eller træ. Afslutningen af ​​socle sidespor er smuk og nem at udføre. Materialets lave vægt kræver ikke indretning af en grundramme, den er fastgjort til træskinner ved hjælp af negle eller selvskærende skruer.

Efter at have besluttet at gøre husets sokliste på stiften til stiftskruen, skal du være opmærksom på det materiale, som panelerne er lavet af. Vinyl sidespor er billigere, men dens styrke og holdbarhed er lavere, mens den PVC-belagte sideside har den bedste ydeevne.

Afslutning af skruen fundamentet (video)

Teknologi til færdiggørelse af hætten med egne hænder

Opvarmning og efterbehandling med bundvasken af ​​bunke-skrue fundamentet ud over dekorative paneler og varmeisolering kræver følgende værktøjer og materialer:

 1. En stråle med en sektion på 40 * 20 * 20 mm.
 2. Polyurethanskum i dåsen.
 3. Selvdrejende skruer til metal, dowels med flade hætter (svampe).
 4. Skruetrækker, hacksaw eller bulgarsk, bygningsniveau, målebånd.

I første omgang er det nødvendigt at opbygge en understøtningsramme til fastgørelse af færdigmaterialerne. Rammen er lavet i to vandrette konturer, tykkelsen af ​​den anvendte stråle skal være sådan, at de modstående paneler går ud over grillens overflade. Strålen er skåret i længder svarende til længden af ​​husets væg og fastgjort på bunker ved hjælp af selvdrejende skruer til metal.

Efterbehandling på bunker kan blive beskadiget ved jordstansning, hvilket øges i volumen i vintersæsonen. For at undgå dette er det nødvendigt at foretage en kompensation afstand på 3-5 cm mellem den nederste kontur af slimhinden og jorden eller grave en grøft omkring omkredsen af ​​huset en dybde på 20 cm og erstatte det på sandjord, så slut kan gå dybt ned i jorden.

Skema for færdiggørelse af hætte på skruebunker

Varmeisolerende materiale er fastgjort på understøtningsrammen. Opvarmning fastgøres ved hjælp af selvdrejende skruer med en flad hætte, der er skruet ind i stangen ved hjælp af en skruetrækker. På et panel af en varmelegeme er det nødvendigt 4 самореза. Efter plating af kælderen i bunkerne med varmeisolering, skal leddene mellem panelerne lukkes med et monteringsskum, som efter tørring er slibet på niveau med en varmelegeme.

Derefter sidder sidesporene. Paneler er fastgjort på lignende måde - selvskærende skruer til en bar. Skru selvdrejende skruer til stop kan ikke, de skal understøtte panelerne i stedet for at udføre en stiv fiksering, da vinylsider er tilbøjelige til lineær deformation på grund af temperaturændringer.

Efter færdiggørelsen af ​​planken af ​​sidesporet kan forkanten af ​​foringen lukkes med plast eller metal tin monteret på grundgitteret.

Hvis du har modstået kompensationssømmet mellem sidesiden og jorden, kræver finishen ikke ekstra ventilation. Ellers skal du lave ventilationsvinduer med en diameter på 10 mm rundt om bunden (2 på hver væg i huset) for at lukke hullerne med et maske eller grill til ventilation.

Jeg er tekstblok. Klik på redigeringsknappen for at ændre denne tekst. Der er ikke noget for dig, der giver dig et godt råd. Ut elit tellus, luctus nek ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Der er ingen lignende poster.

Vær den første til at kommentere!

KATEGORIER

OM PORTAL

Du kan sende os en email, så vi kan kontakte dig! På forhånd tak for dit spørgsmål.

Afslutning af fundamentet på fundamentet på skruebunkerne. Forskellige materialer. Oprettelse af en hængslet hætte. Murstenbeklædning

Skrue bunker til at skabe et solidt, høj kvalitet og holdbart fundament bliver stadig mere populære. Men efter færdiggørelsen af ​​bygningen er mange glade ejere af det nye hus tabt i formodninger, da det er rigtigt og smukt at afslutte en sådan sokkel.

Denne artikel, illustreret med et billede, giver en detaljeret vejledning om, hvordan du skal færdiggøre grunden af ​​huset på stilter med dine egne hænder. Styret af anbefalinger fra erfarne og professionelle bygherrer, mestere i deres håndværk, kan du skabe en virkelig smuk og usædvanlig overflade.

Billede af et hus med et skruefundament uden afslutning

Forskellige materialer til færdiggørelse af grunden til bygningen

Det moderne byggemarked er fyldt med en række byggematerialer, der med succes kan bruges til at løse opgaven.

Hvis du har en bunkefundament - kan afslutningen af ​​socle laves af følgende produkter fra industrisektoren:

 • sidespor;
 • ark skifer;
 • asbestcementplader;
 • clapboard;
 • profileret folie;
 • andre forskellige efterbehandling paneler.

Også ganske almindeligt er brugen af ​​dekorative klodser.

Rådet. Anbring efterbehandlingsteg anbefales, hvis jorden er tilstrækkeligt forudsigelig og ikke svulmer forkert.

Det skal bemærkes, at efterbehandlingspanelerne er i stor efterspørgsel og populært blandt bygherrer, der ved godt hvordan man trimmer bunden af ​​huset på stel.

Dette skyldes følgende faktorer:

 • sorten af ​​strukturen af ​​sådanne produkter;
 • deres lethed;
 • enkel installation, som selv den uerfarne kan udføre.

I dag vil vi overveje to varianter af modstående værker - hængslede paneler og dekorative mursten. Hvilken metode du vælger, er op til dig - alt afhænger af dine personlige præferencer og holdning til dette eller det pågældende materiale.

Det skal bemærkes, at afslutningen af ​​husets bolle på skruebunke kan udføres med en hvilken som helst afslutningspanel, der er nævnt ovenfor. Heldigvis er deres pris relativt lav, og derfor er det endelige estimat af arbejdet acceptabelt.

De vigtigste fordele ved hængslet finish

En række valgmuligheder for at afslutte husets bund på skruestabler med hængslede paneler har en række ubestridelige fordele.

 1. økonomi - Ifølge eksperter kræver arrangementet af det hængslede samfund tre gange mindre økonomiske omkostninger end oprettelsen af ​​den sædvanlige tape base under huset.
 2. Komfort og brugervenlighed - For eksempel, hvis størrelsen på dit hus er 6 til 8 meter, så vil to personer klare opgaven om ti timer.
 3. Optimal beskyttelse mod fugt - Frisk luft flyder frit ind i det underjordiske rum, og derfor om vinteren og efteråret, når fugtighedsniveauet stiger, dannes der ikke støber under huset.
 4. Højeste æstetik - En række forskellige materialer giver mulighed for at skabe en overraskende præcis efterligning:

Beklædning med hængslede paneler "til mursten"

Arbejdsstadier på efterbehandling med hængslede paneler

Så hvis spørgsmålet er, hvordan man trimmer bunden af ​​huset på skruebunker for dig allerede besluttet, og du valgte efterbehandling paneler, lad os overveje rækkefølgen af ​​værker.

Først skal du oprette en kasse:

 • på bunkerne svejses eller fastgøres ved hjælp af selvdæmpende guider - enten træ eller metalprofil;
 • hvis du beslutter dig for at vælge et træ, så er det i dette tilfælde værd at bruge et bord, der tidligere er imprægneret med et antiseptisk middel, hvilket forhindrer dets rotting og ødelæggelse af fejl
 • hvis valget blev lavet til fordel for metalprofilen, så er et profileret rør med dimensioner på 40 ved 20 med 2 bedst egnet.

Efter omkredsen af ​​huset er fastgjort til kassen, kan du fortsætte med at hænge panelerne.

Rådet. Før vi går til de hængende plader af jorden, som de kommer i kontakt med, bør spilde sand til en dybde på fyrre centimeter, men det kan være mere.

Når du monterer, reducer hjørnerne og de enkelte dele så præcist som muligt, hvilket sikrer holdbarheden og æstetikken i finishen.

Hvis jorden er for fluffy, anbefales det i så fald at lade en kort afstand ligge mellem jord og paneler - dette vil undgå at beskadige overfladen. For at forhindre små dyr i at komme ind i huset, lukke hullerne med fint net.

Denne metode er mere arbejdskrævende og dyr, for i tillæg til at bruge dekorative klodser skal du udfylde hele huset omkranset med et fint riflet båndfundament, hvormed murværk skal lægges.

De vigtigste fordele ved mursten efterbehandling

Naturligvis har denne type efterbehandling også visse fordele, som man bør sige.

 1. Højt niveau af styrke - denne socle er så meget som muligt beskyttet mod mekanisk skade.
 2. Beskyttelse mod indtrængning i kølehjemmet.
 3. Evne til at skabe en kælder.
 4. Et højt niveau af æstetik er naturligt, hvis du vælger en smuk, stilfuld dekorativ mursten.

Der er dog visse mangler, som også ikke kan ignoreres:

 • umuligheden af ​​at skabe en sådan finish på jorden;
 • umuligheden af ​​at skabe en sådan finish i huse bygget på steder med en stærk højdeforskel;
 • ret høje omkostninger i sammenligning med hængslet base.

Stages af efterbehandling arbejder med dekorative mursten

I første fase er det nødvendigt at hælde et fint begravet fundament mellem bunkerne. Efter at opløsningen har tørret og opbygget styrke, er det muligt at udføre murstenlægning ved at tilvejebringe huller til ventilationsåbningerne.

Facing med almindelige mursten

Stenene er stablet i serie, række for række, som i almindeligt teglværk. Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet skal være en lille visir, som vil beskytte hætten mod regn og smeltevand. (Se også artiklen Sådan laver du en stenhætte).

Rådet. Udluftningen bør oprettes i bunden af ​​de hængslede paneler.

De er nødvendige for god ventilation af undergrunden.

At de ikke trængte igennem gnavere, andet husdyr, herunder husdyr, er ventilationsanlæg lukket med fint net.

Hvis du har udført lægningen ikke er dekorativ og almindelig mursten, så er det i dette tilfælde nødvendigt at give yderligere efterbehandling, hvilket vil forbedre æstetikken. Til dette kan du bruge almindeligt gips.

Skrue bunke - en glimrende metode til at reducere skønnet om opførelsen af ​​huset, men ikke at sænke dens præstationer. (Se også artiklen Afslutning af huset med sidespor med varmeisolering: installationsanvisninger.) Og ved at benytte en af ​​ovennævnte metoder til at vende mod kælderen, gør bygningen, og den er utroligt smuk og attraktiv.

I videoen i denne artikel finder du yderligere oplysninger om dette emne.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 80 = 83