Arrangement af et klædeskab

Sådan udrustes omklædningsrummet: 5 nyttige tips og 15 eksempler

Få en af ​​de mest læste artikler en gang om dagen. Bliv medlem på Facebook og VKontakte.

Er det muligt at allokere plads til et påklædningsværelse i et lille rum? Hvad skal der tages højde for i sin ordning? Hvor korrekt at organisere opbevaringssystemer i et sådant rum? I dag vil vi forsøge at besvare disse spørgsmål.

Garderobe i en lille lejlighed

I en lille lejlighed, som en garderobe, kan du bruge et spisekammer, nicher og endda en altan. I dag er det fashionabelt at ikke skjule ting i massive skabe, men at vise frem og gøre en del af interiøret. Dette er ideelt til små rum. Brug til sådan en improviseret mini-garderobe smalle åbne stativer, mobile bøjler, stativer fra loftet til gulvet.

Du kan vedhæfte et par metal- eller træstænger til væggen og hænge tøj på dem. Nederst, organisere hylderne til sko. Sørg for, at dette design ikke forhindrer dig i at bevæge sig frit rundt i lokalet.

Hvis du er en glad ejer af et separat omklædningsrum, skal du tænke på hans kompetente påfyldning. Dette rum skal være så funktionelt som muligt. Så hvad skal nødvendigvis være i omklædningsrummet?

1. Mindst to rør - til at placere på bøjlerne af korte og lange ting;

2. Skuffer (de skal være omkring tre for hvert familiemedlem).

3. separate bukser;

4. Sko- eller skoæsker

5. Åbn hylder til tulles ting;

6. Kontor til opbevaring af sæsonbestemte ting (for dette kan du bruge et sted under loftet, efter at have arrangeret en ekstra hylde);

7. En eller flere skuffer til opbevaring af tilbehør (bælter, bånd, ure og ornamenter);

8. Kroge, beslag eller yderligere hylder til opbevaring af poser;

9. Sommetider sætter de i omklædningsrummet en kurv til beskidte tøj, men i så fald skal rummet være godt ventileret.

Omklædningsrummet kræver god belysning. Ofte i dette rum brug indbyggede lys. Hvis lofthøjden tillader det, må du ikke ignorere den store lysekrone, som er i stand til at belysning rummet godt. Pas på den indre belysning på hylderne. Du kan indlejre lyskilder ikke kun i vægge eller loft, brug også gulvet. Så vil du altid finde det rigtige par sko.

I små omklædningsrum er det godt at bruge mobile lamper eller modeller på tøjspidser. De har ofte en fleksibel base, som giver dig mulighed for at styre lyset til, hvor du har brug for det.

Spejl, pouf og stepladder er uundværlige hjælpere i omklædningsrummet. Spejl er nødvendig ikke kun for beslag. Det tilføjer også visuelt kvadratmeter til rummet. Du kan også udstyre den med belysning.

Poof eller banket bord vil være nyttigt, hvis du vil sidde og skifte sko. Meget praktisk. Måske vil de komme til nytte, når du er træt af at prøve og bare vil hvile lidt.

En trinladder eller en stige er nødvendig ikke kun i meget høje værelser. Selv for at komme til den øverste hylde under loftet, er du nødt til at stå på en høj grund.

Når du planlægger et påklædningsværelse, skal du altid overveje dets ventilation. Enhver ting har loungen og får en ubehagelig lugt. Derudover glem ikke at periodisk ventilere tingene selv, for eksempel på balkonen. Pas på, at blandt de rene ting ikke lyver snavset.

Hvis det ønskes, kan du købe specielle aromatiske poser og sætte dem i omklædningsrummet. Så vil der altid være behagelig luft her. Selvfølgelig vil posen ikke dræbe den specifikke duft af sved. Sørg derfor for at de ting, der har det, ramt den beskidte vaskekurv i tide.

Hvis vi taler om garderobeskabet og opbevaring af ting, anbefaler vi dig at læse Vores artikel om de dyreste og luksuriøse kjoler i verden.

Kan du lide artiklen? Så støtte os, PUSH:

Garderobe med egne hænder: tegninger, ordninger og billeder af funktionelle systemer

Tilstedeværelsen i hjemmet omklædningsrummet bidrager til frigivelsen af ​​den levende rum af voluminøse møbler, optimerer liv og giver dig mulighed for hurtigt at finde det ønskede element. Du kan udstyre et sådant værelse ved at kontakte fagfolk og bestille et færdigopbevaringssystem til individuelle størrelser. Mindre dyre og samtidig en interessant løsning - garderobe med hænderne: tegninger, diagrammer og fotos med tips om arrangementet vil bidrage til at gøre processen let og hurtig.

Kompakt klædeskab, lavet af egne hænder

Garderobe med egne hænder: tegninger, ordninger og billeder af lagringssystemer

For dem, der har til hensigt at samle bandagen systemet med deres egne hænder, er det nødvendigt at være opmærksom på ikke kun på størrelsen af ​​selve rummet, men også muligheden for en kompakt og effektivt indre fyldning. For at opnå maksimal nøjagtighed anbefales det at præ-design tegninger og ordninger i det fremtidige opbevaringssystem. Færdige design projekter af garderobe værelser med egne hænder, fotos og ordninger vil være et godt eksempel på at lave din egen version.

Kompakt hjørne klædeskab i soveværelset

Projekt hjørne garderobe i gangen

Udelukkelse af vinkeludformningen består i det faktum, at i under påklædningsrummet kan du bruge steder, der normalt ikke er involveret og vanskelige at få adgang til. For eksempel kan dette være en vinkel, hvor dørene eller vinduerne er placeret i væggene, der danner det i en lille afstand fra hjørnet. Et sådant rum er normalt tomt, så at tage denne zone under hjørnet garderoben er den mest succesfulde og praktiske mulighed.

Projekt hjørne garderobe i gangen

Afhængigt af det område, der er tildelt til omklædningsrummet, kan vinkelrummet adskilles fra hovedrummet på flere måder. Hvis området er tilstrækkeligt, skal du arrangere en gipsvægspartition, og i tilfælde af en minimal størrelse - er et åbent oplagringsprojekt egnet. Mange bruger et hjørne klædeskab i gangen, hvilket er et værdigt alternativ til et separat værelse. Foto garderobe med egne hænder vil tjene som et klart eksempel på at skabe et lagerområde.

Rationel organisering af lagring af ting

Nyttig rådgivning! Ved afskæring af hjørnet under omklædningsrummet er det bedst at bruge gipsplader: dette materiale er let nok, det er godt skåret og simpelthen monteret.

Hvis du giver præference til et hjørne walk-in garderobe i hallen, som vil blive adskilt fra hovedrummet, derefter arrangere det interne indhold på to måder: for en eller to vægge. Ordningen med den første variant er et opbevaringssystem, kompakt monteret langs en væg. Det anbefales at lade hylder og hylder åbne, hvilket vil spare plads. Det resterende rum bruges til at bevæge sig omkring omklædningsrummet samt under omklædningsrummet.

Ordning af en rummelig hjørne klædeskab garderobe

I den anden variant planlægges påfyldningsarrangementet langs to vægge. Den største fordel ved denne påfyldning er dens kompakthed ved maksimal kapacitet. Det er dog værd at overveje, at i et sådant garderobe kan du bare indtaste, men bruge det som et passende værelse, vil ikke fungere. Denne påfyldningsmetode er velegnet til familier af flere personer, hvor hovedopgaven er at maksimalt passe tingene i hver af husstandens medlemmer. Til opbevaring anvendes lagringssystemer med et sæt hjørne komponenter, hvilket giver god ergonomi for et lille rum.

Opbevaringssystem langs en væg

Corner walk-in closets i gangen, du kan isolere via hængslede døre, døre, bælge eller lys glidende partitioner, men bør tage hensyn til de funktioner i gangen. Hvis rummet er ret beskedent, er det svingende valg absolut ikke hensigtsmæssigt. Effektivt se radiale glidesystemer, hvis påfyldning matches i overensstemmelse med det overordnede interiør.

Ordning om at placere tingene i omklædningsrummet i gangen

Arrangement af et påklædningsværelse i soveværelset

Foto garderobe systemer med egne hænder, arrangeret i soveværelset, tyder på, at dette er en af ​​de mest almindelige og bekvemme muligheder. Muligheden for at skabe et påklædningsværelse på soveværelset kan bestemmes ved at beregne området af soveområdet. Hvis soveværelsens størrelse er meget højere end denne parameter, kan du sikkert gå videre til uafhængig erektion af omklædningsrummet.

Walk-in closet i soveværelset

Ordninger for organisationen af ​​det indre rum i omklædningsrummet er der flere. Dette kan være et lineært opbevaringssystem projekt, arrangement af moduler i form af bogstavet "P" eller "G" samt parallel placering af stativer og hylder. Den mest optimale version er den U-formede garderobe. Dette layout bidrager til den maksimale udfyldning af rummet og giver samtidig mulighed for at give plads til bevægelse på den. Typisk for den U-formede garderobe har du brug for nok plads, men de kan let imødekomme og i beskedne firkanter.

Garderobe i soveværelset, placeret bag hovedet af sengen

Nyttig rådgivning! En interessant ide at arrangere et påklædningsværelse i soveværelset bag sengens overflade: det adskilles af en let stationær skillevæg eller glidesystem.

For små soveværelser, hvor indhegnet 1,5 - 2 m fra rummet er ikke muligt, begrænset til soveværelset closet, garderobe. Sådanne møbler er kompakte, det tager ikke meget plads og kendetegnes ved en tankevækkende påfyldning. Måder at opbevare garderobeskabe findes i katalogerne på websteder, der beskæftiger sig med salg og fremstilling af møbler. Færdige sæt opbevaringssystemer med en smal specialisering til tøj, sko og tilbehør er uovertruffen ergonomiske.

Opbevaringssystem langs væggen i soveværelset

Hvis layoutet er sådan, at walk-in closet er et gennemløb, kan parallelle arrangement af opbevaringssystemer anvendes så godt som muligt. Tegninger af stativer og hylder i omklædningsrummet med egne hænder indikerer, at ved denne påfyldningsmetode er det ikke svært at bevæge sig rundt i rummet, og opbevaringssystemet kan rumme alt hvad du behøver. Det mest bekvemme er kombinationen af ​​et soveværelse-garderobe-brusebad. Men der kan være andre muligheder.

Garderobe rum: fotos, design projekter og eksempler på behagelig organisation.

Projekter af små værelser. Opbevaring i soveværelset og gangen. Projekter af værelser 3 kvm. Opbevaringssystemer og møbler til garderobeskabe.

Parallel placering af stativer og hylder i omklædningsrummet

Design af et garderobe fra spisekammeret 1,1 til 1,5 m

Mange professionelle designere mener, at det er uhensigtsmæssigt at bruge en garderobe på mindre end 2 kvm. Imidlertid viser billedkammer fra små pantries, at et sådant lille rum med succes kan planlægges for et funktionelt opbevaringssystem. Det er på disse job, at designernes professionalisme kontrolleres. Det er trods alt nødvendigt ikke kun at omdanne opbevaringsrummet til et påklædningsværelse, men også for at tage hensyn til interesserne for alle, der vil bruge det, i betragtning af manglen på kvadratmeter.

Skab af garderobeskabet fra spisekammeret 1,1 til 1,5 m

Projekter og tegninger af sådanne garderober kræver præcision af beregninger og optimal intern fyldning. Meget lavvandede hylder er meget relevante for påfyldning af et klædeskabsrum på 1,1 x 1,5 m. Hvis du ikke adskiller lokalet med en dør, kan hylderne tages ud af pantryet og så bliver de en del af værelset møbler og supplerer effektivt interiøret. I dette tilfælde er hylderne og stativerne konstrueret på en sådan måde, at de jævnt strømmer fra omklædningsrummet til rummet.

Lille påklædningsværelse i spisekammeret

Et billede af små garderobeskabe fra pantries illustrerer tydeligt mulighederne, når hele længden af ​​en af ​​væggene bruges til opbevaringssystemet. Med dette projekt kan du finde ekstra plads for at komme ind i garderoben for at finde de rigtige ting. For at maksimere brugen af ​​mini-omklædningsrummet anbefales det dog at arrangere dem i henhold til niche-typen, som er indhegnet fra hovedrummet med en akkorddør eller et skydedør.

Nyttig rådgivning! Når du fylder et lille påklædningsrum, skal du placere ting, så de mest almindeligt anvendte er placeret i midterdelen.

U-formet placering af hylder i garderoben fra spisekammeret

Garderobe på et Khrusjtsjovs sted i stedet for et pantry

Den største forskel mellem moderne garderobeskabe og pantries er tilgængeligheden af ​​et bestilt system af hylder, mezzaniner, kasser, bøjler og andre komponenter til praktisk opbevaring af ikke kun personlige ejendele, men også forskellige i form og formål med varer og inventar. Desuden er sådanne systemer designet på en sådan måde, at alle genstande og ting er forudsigelige og let tilgængelige. Der er hundredvis af muligheder for garderobeskabe, hvis layout og indhold afhænger af deres ejeres område og budget.

En kompakt måde at lagre ting på i Khrusjtsjovs spisekammer

Før du laver et påklædningsværelse med dine egne hænder, er det ikke overflødigt at lære beklædningsrummets grundlæggende planlægningsløsninger at kende. Faktum er, at der i de store lejligheder normalt findes separate værelser til omklædningsrum. Ejere kan kun udstyre dem med passende opbevaringssystemer. Men i lejlighederne af den gamle boligmasse til sådanne behov er tildelt pantries, hvis størrelser er ret små.

Praktisk system til opbevaring af ting, sko og tilbehør

For at ordentligt organisere rummet af et lille rum, tilbyder designere forskellige måder at arrangere garderobeskabe fra pantries i hruschevkah. Mange projekter tilbydes til selvrealisering. Du kan vælge den mest egnede ved at læse tegningerne, diagrammerne og billederne af omklædningsrumene i Khrusjtjov i stedet for pantryet.

Garderobe værelse i stedet for pantry

Hvis der oprindeligt ikke er nogen opbevaringsrum i lejlighedens layout, kan omklædningsrummet arrangeres på ethvert sted. Det kan være en kombination af et påklædningsværelse med et soveværelse, en gang, en hall, et børnehave og andre værelser. Specialister anbefaler at tildele flere zoner til opbevaring, for eksempel i et soveværelse og en gang, hvis en sådan mulighed eksisterer. I det sædvanlige Khrusjtjov bestemmes stedet under omklædningsrummet på omstruktureringsstadiet, som er indledende koordineret i de relevante organer.

Separat område til opbevaring af ting i lejligheden

Afhængigt af placeringen af ​​lejligheden, og konfigurationen af ​​feltet, kan påklædningsværelse være anbragt langs en væg, for at danne en vinkel, eller giver det en T- eller U-formet formoochertanie. De nyeste teknologier gør det muligt at planlægge et optimalt opbevaringssystem til enhver, endog et beskedent garderobeskab. Den største fordel ved intern fyldning er trods alt et stort udvalg af tilbehør til enhver smag.

Omklædningsrum langs en væg

Ordninger af garderobe fra pantries: foto eksempler

Hvordan laver man en garderobe fra pantryet? Fotovalg af forskellige metoder til transformation demonstrerer en række muligheder for udrustning af lagerrum. Der er to hovedmåder at konvertere. For det første er demontering af opdelingerne i opbevaringsrummet og installation af et tilsvarende skab på dette sted typiske. Sådanne skabe er normalt udstyret med glidende dør-coupe, som har spejlfyldning.

Ordningen for oplagringssystemet langs væggen

En anden mulighed indebærer helt at frigøre indholdet af pantry og udstyre rummet med moderne kompakte opbevaringssystemer. Opdatering af den interne påfyldning vil maksimere brugen af ​​spisekammeret i forskellige stativer, hylder, kurve, barer og andre elementer i form og størrelse. Tilstedeværelsen af ​​et sæt specielle kroge, holdere vil øge komfortniveauet i det tidligere spisekammer og forlænge livet af mange ting.

Muligheden for at fylde garderobeskabet til opbevaring af ting

Før du laver en garderobe fra pantryet, skal du omhyggeligt tænke over og oprette en ordning for at fylde den. Efter at have foretaget de nødvendige målinger, skal du beregne antallet af hylder, trempels og kasser til små genstande, specielle holdere til bukser, slips, hatte og andet tilbehør. Tilstedeværelsen af ​​et detaljeret projekt vil bidrage til at undgå fejl og urimeligt forbrug af materialer under omklædningen af ​​garderoben fra selve køkkenet.

Et bekvemt system til at fylde hjørnet garderobeskabet i spisekammeret

Nyttig rådgivning! Gør klædeskabet så behageligt som muligt ved hjælp af et metalrammesystem, takket være det muligt at justere højden på hylder, kurve og rystelser.

Valget af et passende klædeskabsprojekt afhænger af selve lejligheden. I mange Khrusjtsjov bygninger tilbyder et standardindretning af lejlighederne et spisekammer i soveværelset. Dette værelse er dannet ved at afskærme en del af soveværelset med en skillevæg til hele bredden af ​​rummet. Indgangen til spisekammeret kan være fra soveværelset eller fra den tilstødende stue. I nogle lejligheder ligger pantryet i slutningen af ​​en lang korridor, hvoraf en del er indhegnet af en skillevæg. For eksempel i netværket kan du finde mange egnede projekter og billedlokaler fra pantries i Khrusjtsjov.

Klædeskab adskilt af en skillevæg

Hvordan man laver en garderobe fra pantryet selv

Inden du laver et påklædningsværelse i stuen fra spisekammeret selv, skal du vælge det optimale projekt for dette område. Herudover afhænger valgmuligheden af ​​antallet af lejere, hvis ting vil blive opbevaret i den kommende garderobe. Find tegninger og ordninger, der passer ind i dit værelse, du kan se et udvalg af fotobeskyttelseslokaler fra pantryet. På tegningerne er alle nødvendige dimensioner givet samt prøver af interne påfyldningssystemer.

Stort garderobe fra pantryet

Renovering af garderobeskabet fra spisekammeret med egne hænder: billedideer

Dem, der ønsker at blive ejer af et rummeligt og komfortabelt omklædningsrum med et minimum af finansielle investeringer, passer til muligheden for at konvertere til disse behov i pantryet. For at udføre arbejdet skal du bruge et sæt værktøjer, som sandsynligvis er i arsenal fra enhver ejer:

 • konstruktion roulette, niveau, blyant;
 • skruetrækker, hammer, tænger;
 • boremaskine eller perforator;
 • skruetrækker;
 • elektriske puslespil;
 • selvdrejende skruer.

Kompakt opbevaringssystem i garderoben fra pantryet

Udvælgelsen af ​​materiale til indvendig påfyldning af omklædningsrummet afhænger af det påtænkte opbevaringssystem. Det beregnes i henhold til tegningerne og ordningerne i dit projekt. Normalt til disse formål erhverver de:

 • Møbelrør (metal og træ) til en garderobeskab eller -ramme
 • Stabilt tømmer til hylder, mezzaniner, piedestaler (du kan f.eks. Bruge spånplader med laminatbelægning);
 • Møbler tilbehør: guider, forbindelsesvinkler, håndtag, hængsler og lignende;
 • kasser, kurve, kasser til opbevaring af ting.

Varianten af ​​indvendig påfyldning af omklædningsrummet i opbevaringsrummet

I første fase foreslås det at afmontere hele inventarets indhold: Fjern de gamle hylder, fjern alle kroge, bøjler, negle og andre vedhæftede filer. Vægge skal rengøres af gammelt tapet eller maling, og derefter forsigtigt nivelleres. Til en ny udsmykning af væggene kan du anvende farve i lyse farver eller indsætte tapet. På billedet viser garderobeskabet i pantryet, som har svingdøre, at de kan klare et stort spejl på indersiden.

Nyttig rådgivning! Hvis der er et projekt med tegninger og ordninger til indvendig påfyldning af omklædningsrummet, er det ikke svært at samle opbevaringssystemet.

Registrering af rummelige omklædningsrum

Når væggenes design er færdig, begynder de at fremstille og installere interne lagringssystemer. Indkøb af materialer udføres i henhold til de udviklede tegninger og skitser. De beregner det nødvendige antal spånplader, møbelrør, tilbehør, fastgørelseselementer, skruer samt yderligere elementer i opbevaringssystemer.

Intern opbevaring i omklædningsrummet

Montering af garderobesystemet med egne hænder: Grundprincipper

Fyldning af garderobeskabet opbevares helt afhængigt af de specifikke krav fra sine ejere. Derudover spiller budgettet for disse behov også en rolle. Påfyldning af påklædningsrummet kan have flere designmuligheder. Dem, der har visse færdigheder i mødet af møbler, kan selvstændigt samle og installere i klædeskabens boligmoduler. Ofte er sådanne fyldningsmodeller lavet til ordre på individuelle størrelser.

Garderobe i spisekammeret, selvbygget

Skrogstrukturerne er rummelige nok, passer perfekt ind i rummet og bidrager til omhyggelig opbevaring af ting. Elementerne i boligmodulerne er af standarddimensioner. De er udstyret med et udvalg af forskellige tilbehør, som er monteret som designer. Men det skal huske på, at hylderne og stativerne i kabinettet er klare nok og optager meget plads, så de anbefales ikke til at fylde garderobeskabet af beskeden størrelse.

Corner Corner konstruktion i omklædningsrummet

For små walk-in closets samling af mesh konstruktioner er egnet. Denne type affyldning adskiller kompaktitet, lethed og muligheden for transformation. Strukturens elementer er let monteret af sig selv, visuelt overbelaste ikke rummet og er billigt. For dem, der vælger en sådan påfyldning, skal man huske på, at celleopbevaringssystemer ikke kan overbelastes med for tunge genstande.

Mesh strukturer til opbevaring af ting

Ramme lagringssystemer er passende i både små omklædningsrum og i værelser med vægtige dimensioner. Monteringsordningen er et metalstativ, som er monteret mellem loftet og gulvet i vansporaen. Desuden er de faste hylder, kasser, hylder og tværbjælker, som praktisk talt "svæver i luften." Denne påfyldning er kendetegnet ved enkelhed i installationen, lysheden og styrken af ​​selve strukturen.

Rammeopbevaring i et lille omklædningsrum

Nyttig rådgivning! Uanset hvilket opbevaringssystem du vælger, for at opnå maksimal komfort, når du bruger påklædningsrummet, skal du følge principperne for ergonomi.

Du kan kende bekendtskab med billederne af garderobeværelser med egne hænder ved hjælp af forskellige opbevaringssystemer på internettet, hvor brugerne deler deres arbejde. Derudover vil det være nyttigt at interessere sig for fyldningsmulighederne fra fagfolk.

Garderobe værelse fra ramme strukturer

De grundlæggende regler for opbevaring af ting

Fra det faktum, hvordan korrekt ting vil blive placeret i omklædningsrummet, afhænger ikke kun af den hurtige og bekvemme søgning, men også på deres tjenesteperiode. Derfor er det meget vigtigt at organisere det indvendige rum på omklædningsrummet korrekt. For at gøre dette er det nødvendigt at forud planlægge opbevaringsområderne for forskellige ting og genstande. Garderobe-garderobe anbefales at blive opdelt i flere funktionelle områder:

 • nedre rum - her skal opbevares sko, små tilbehør (paraplyer, tasker) og bukser. Højde fra gulvet må ikke være mere end 70-80 cm. Sko skal opbevares på specielle skrå skuffer (højde ca. 30 cm - til sommer sko, 40-45 cm til vintersko);

Under omklædningsrummet er en del af soveværelset

 • Mellemrummet - bruges primært til opbevaring af almindeligt anvendte ting. Der er barbells, strømaftagere, samt skuffer til opbevaring af små toiletartikler. Afhængigt af længden af ​​tingene varierer højden på mellemzonen fra 140 til 170 cm. Omkring 100 cm er tildelt til opbevaring af skjorter og jakker. Strikkede varer opbevares bekvemt i kurve og bokse monteret på hylder;

En god måde at strømline opbevaring af forskellige tilbehør

 • øverste rum - det er udstyret med hylder til opbevaring af overordnede ting og genstande med sæsonbestemt brug: tæpper, puder, bulkposer, kufferter samt sports- og husholdningsudstyr.

Moderne lagringssystemer er svært at forestille sig uden innovative komponenter. Disse omfatter forskellige holdere til bukser og nederdele, bælter, bånd, tørklæder, kasser til forskellige små varer, tekstilholdere til poser og meget mere. Det er meget bekvemt at bruge en pressebøjle til bukser: den er udstyret med frakker, en bøjle til et bælte og et slips. Alle indehavere er udstyret med specielle bløde klip, der ikke efterlader spor på tøjet.

Opbevaringssystemet er placeret langs en af ​​rummets vægge

Uafhængig genopretning af pantry giver med minimale investeringer mulighed for at erhverve et praktisk og funktionelt garderobe til opbevaring af ting, der er nødvendige for hverdagen og genstande. Desuden vil den autonome transformationsproces muliggøre udførelsen af ​​en personlig fortolkning for at tilfredsstille individuelle behov.

Glidende porte med egne hænder: tegninger, diagrammer, skitser af strukturer. Sådan monteres og monteres

Gazebos med egne hænder: tegninger og størrelser, ordninger, skitser og design af lyse bygninger

Gates med egne hænder. Tegninger, fotos og videoer

Wood splitter med egne hænder: tegninger, fotos, instruktioner

Metal havebænke med egne hænder: tegninger og fotoutformninger

Tag tag med egne hænder: tegninger og fotos, typer tagmaterialer

Hvordan man arrangerer et påklædningsværelse

 • 1 Optimal størrelse garderobe
 • 1.1 Video: Om omklædningsrum og lagerrum
 • 2 måder at organisere plads i omklædningsrummet på
 • 2.1 Video: hjørne lille påklædningsrum / spisekammer
 • 3 Tilbehør til opbevaring af ting i omklædningsrummet
 • 4 walk-in closet fra pantry
 • 4.1 Video: Projekt og montering af et mini- omklædningsrum
 • 5 Arrangement af et påklædningsværelse i soveværelset
 • 5.1 Video: Funktioner i omklædningsrummets organisation i soveværelset
 • 6 Registrering af garderobeskabet på loggiaen
 • 7 Billede af omklædningsrum

Omklædningsrummet i lejligheden er en stor bekvemmelighed, men desværre falder desværre ikke altid sammen med vores evner. I nogle lejligheder omklædningsrummet forudsat et projekt, andre er nødt til at afsætte det brugbare område og tænke over, hvordan man arrangerer et påklædningsværelse, at det var den mest bekvemme og præsentabel for hende.

Omklædningsrummets optimale størrelse

Så lad os bestemme, hvor din lejlighed vil have et påklædningsværelse og hvordan du korrekt bestemmer størrelsen. Hvad er kriterierne for at gøre dette? Som du ved, er omklædningsrummet ikke kun til opbevaring af ting, men også for det faktum, at disse ting til enhver tid kan sættes på. Og det betyder, at der først skal være et stort antal tøj på skuldrene, og for det andet skal en væsentlig del være i sikte.

Det er det, der kan opbevares i omklædningsrummet

I det klassiske omklædningsrum opbevares:

Generelt bruges alle ting til daglig brug. Hertil kommer, i omklædningsrummet, som er beliggende i en lejlighed, et sted ofte finde store husholdningsapparater og husholdningsapparater såsom støvsuger, strygebræt og mere.

Omklædningsrummet skal ideelt set være 10-12 m 2 for hver person, der bor i lejligheden, og funktionen af ​​arrangementet skal være et stort antal åbne hylder. Enig, disse omklædningsrum har ikke råd til alle. Det er ikke kun dette område i en standard stue, så også i dem er det ofte nødvendigt at rengøre, hvilket tager meget tid. Ejere med en god indkomst overdrager normalt dette arbejde til en tjener.

Lille påklædningsværelse

Det er klart, at i en normal lejlighed vil omklædningsrummet være meget mindre. Men lad os dog definere størrelsen. Det ville være rart at tildele mindst 3-5 m 2 til et påklædningsværelse og efterlade et lille rum fri, så du kan skifte tøj komfortabelt. Det er tilrådeligt at lave en ret rummelig indgang til omklædningsrummet. Dens bredde skal være mindst 1 m. Døre er bedst at vælge et rum for at spare plads og et påklædningsværelse og det tilstødende værelse.

Dimensioner af rum og opbevaringsbokse

Det er vigtigt at lave de grundlæggende elementer i omklædningsrummet, så de, der bruger det, skal føle sig godt tilpas:

 • Skohylderen skal være i gennemsnit 40 cm dyb og 50 cm fra gulvniveauet;
 • Tøjstangen er sat i en gennemsnitlig højde på 170-190 cm;
 • Den ekstra hylde er placeret i en højde på +10 cm fra højden af ​​bommen.

Et andet eksempel på omklædningsrummets layout

Højden på stangen og den øverste hylde kan variere afhængigt af personens højde.

For at gøre det lettere at bruge hylderne til sko, er det nødvendigt at placere skoene i en række vinkelret på væggen.

Det er ønskeligt, at der er ventilation i omklædningsrummet.

Personer, der ved, rådes til at vælge i garderobeskabet indbyggede møbler, snarere end fritstående frysere. Plus sådanne møbler er, at i revnerne mellem skabene ikke akkumulerer støv, og selve konstruktionen kan fastgøres sikkert til væggen.

Video: Om omklædningsrum og lagerrum

Hvis du taber for at beregne alle de nødvendige parametre og bestemme med kabinettet, så inviter en designer, der vil gøre projektet efter dine ønsker.

Måder at organisere plads i omklædningsrummet

Placeringen af ​​kabinetter i omklædningsrummet kan være ensidig, tosidet og tresidet.

Påklædningsværelse på en væg

Ensidet planlægning er at foretrække i meget små walk-in closets, hvor skabet er placeret langs den længste væg.

Garderobe, der optager to vægge

Placeringen på to sider er praktisk til et hjørne klædeskab eller i en garderobe af mellemstørrelse.

Rummelig garderobe på tre vægge

Og endelig har garderobeskabe på tre vægge råd til ejerne af store omklædningsrum. Selvfølgelig vil denne mulighed rumme et meget større antal ting, men ikke alle passer.

I almindelige lejligheder er der ikke rummelige omklædningsrum, og der er ofte ikke plads til at organisere dem, så du bliver nødt til at finde steder til opbevaring af ting og tilrettelægge en-tier, to-tier og mere opbevaring afhængigt af lofternes højde.

One-story garderobe - er en almindelig bar for skuldrene, i en højde på ca. 1,5-1,7 meter fra gulvet. Faktisk er dette et lidt mere rummeligt skab. Men et sådant arrangement af omklædningsrummet er urentabelt.

For at gemme korte ting på skuldrene er det praktisk at placere to søjler oven over hinanden

Arrangementet på to niveauer er meget mere praktisk. Det kan være i to versioner. Den første mulighed er, når to tier er optaget med tøj. Det første lag er for lange tøj, den anden for korte. Den anden mulighed er meget mere interessant og praktisk. Sko er på nederste niveau, og tøj er på toppen. Den øverste stang er i en højde på 2 m, hvilket er meget bekvemt at bruge, den nederste er 1 m.

Et af de mest praktiske layouter er et layout i tre niveauer. Nederste lag for sko, medium til tøj, fra over ekstra plads.

Video: hjørne lille omklædningsrum / spisekammer

Opbevaring enheder i omklædningsrummet

Eksempel på at placere maskemodulerne

I omklædningsrummet er der flere zoner til opbevaring af ting.

For at optimere pladsen kan du bruge vakuumposer til at gemme forskellige ting. Enhver ting foldet ind i en sådan pakke, ved at pumpe luft fra den, falder i størrelse og folder i nedre del af omklædningsrummet.

Garderobe værelse fra pantry

Garderobe i spisekammeret

Nogle gange er alle valgmuligheder mest foretrukne, at organisere et påklædningsværelse i spisekammeret. Det gamle spisekammer i dette tilfælde skal rengøres af alt, vi smider ud affaldet og udelader kun væggene. Vi reparerer med egne hænder, så bestiller vi hyldernes størrelse til loftet, vi hænger spejlet op og sætter gulvet i rækkefølge. Det vigtigste er ventilation! Der er mange muligheder for indkvartering. Selv sådan et lille omklædningsrum kan indrettes bekvemt.

Video: Projekt og montering af et mini- omklædningsrum

Arrangement af et påklædningsværelse i soveværelset

Garderobe i soveværelset

Omklædningsrummet i soveværelset er en ideel mulighed. Men ifølge alle klassiske love skal den adskilles af en væg eller en partition, som skærer kvadratmeter. Hvis du ikke henviser til bygningsstandarder, kan væggen ikke indstilles. Bestil kun modulære strukturer fra gulv til loft. Kurve, kasser og andet tilbehør, der udfører garderobeskabet, kan holdes åbne. Soveværelset er det lukkede sted, hvor adgangen til uautoriserede personer er forbudt, derfor er det altid muligt at skjule bogstaveligt alt.

Du kan placere et påklædningsværelse i en niche, hvis det er eller langs væggen, der adskiller denne del af dørrummet, kan du også opdele soveværelset med et smukt gardin. Klædningsrummets design kan varieres, alt afhænger af dit soveværelse:

 • Det vinkle omklædningsrum ser originalt ud, hvor indgangen er placeret på begge sider.
 • Hvis det er lille, så læg en mini-garderobe, hvor der vil være de mest nødvendige ting og intet overflødigt!
 • Dørene på omklædningsrummet kan laves spejl glat, med et sandblæst mønster, farvet glas. Her er selvfølgelig design vigtigt. Det skal være i harmoni med soveværelseets design.
 • I et rummeligt omklædningsrum skal du placere et spejl i fuld længde, og et toiletbord vil ikke blande sig, hvor du kan sætte dig selv i orden om morgenen, mens du går på arbejde, mens ægtefællen sover.

Garderobe bag gardinet

Belysning vælger lyse. Med fremkomsten af ​​nye teknologier i vores liv er valget af alle slags lamper simpelthen enormt.

Video: Funktioner i omklædningsrummets organisation i soveværelset

Registrering af omklædningsrummet på loggia

Kan bruges til omklædningsrum og loggia

Loggia tjener som et ekstra område i lejligheden, så det er en god ide at arrangere et påklædningsrum på det! Det er nødvendigt at udføre forberedende arbejde inden indretningen af ​​omklædningsrummet:

 • det er nødvendigt at opvarme loggiaen;
 • Juster gulvet;
 • lave elektriske ledninger.

Når disse værker er gennemført, skal du begynde at købe eller selvfremstille et smalt skab. Når du laver et selvstændigt skab, kan du købe reservedele og tilbehør i specialforretninger. Du kan installere et spejl på lågerdøren. Læg kabinettet med skuffer, hylder eller kurve under vinduet, og læg også en særlig bukser.

Loggier i de nye huse er store, du kan sætte meget her. Hvis du ikke vil bruge specielt udstyr til omklædningsrummet, kan du gøre lidt: metalbøjler-vandrette barer, hylder til sko, et tæppe, et spejl - det er alt hvad du behøver.

Du selv skal vælge en mulighed, der er acceptabelt for dig. Belysning på loggia kan gøres ved hjælp af halogenpærer, LED og dekorative fiberoptiske lamper - der er mange muligheder, alt afhænger af designet. Vaser, blomster, malerier, tonet glas, kan du endda forbinde loggia med en stue og installere en smuk bue med blomster og hylder.

Sådan kan du arrangere et påklædningsværelse i lejligheden. Vi håber at fra de foreslåede muligheder vælger du noget, der passer. Se et udvalg af billeder, der kan tjene som kilde til nye ideer.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

70 − 65 =