Arrangere møbler til feng shui

Feng Shui til hjemmet. Arrangement af møbler, blomster på feng shui

Ved at udstyre værelserne, placere møbler, vælge skyggen af ​​væggene, ændrer de fleste i stigende grad til den gamle videnskab om Feng Shui (til hjemmet eller til en lille lejlighed - det er ikke vigtigt). Når alt kommer til alt, påvirker alle disse faktorer trivsel, ejerens ro i sindet. Når man lytter til anbefalingerne fra Feng Shui-metoden, leder personen mest positivt strømmen af ​​Qi's livbevidste energi.

Arrangementet ved Feng Shui-metoden i lejligheden er ikke kun i stand til at tiltrække Qi-energi til boligen, men også for at hjælpe "tage fat i helden ved halen". Den antikke videnskab giver dig mulighed for at tilføje lykke med den rette zoneinddeling af rummet. Bestem i hvilket område du vil nå toppene, og i overensstemmelse med anbefalingerne ændrer du dit interiør. Lad os overveje, hvad rådgiver science feng shui til huset?

Zoner, ifølge en gammel teknik, skiller sig ud fra følgende.

Den østlige del af rummet svarer på den, hvor solen stiger. Styr denne zone tillader grønne, røde og sorte farver. Det anbefales at hænge billeder, billeder, der skildrer træer, søer med flydende fisk, bæger. I denne del af lejligheden skal arrangeres blomster og planter.

For et godt helbred er det vigtigt at placere genstande korrekt i soveværelset og i køkkenet. I betragtning af Feng Shui-lejligheden er det forbudt at placere køleskabet nær komfuret. Sengens hoved (nødvendigvis højt) bør være væk fra fremmed energi og stråling. Det anbefales ikke at holde telefonen og bøgerne i nærheden af ​​sengen.

Vesten, det sted, hvor solen sætter, er ansvarlig for denne sfære. Det anbefales at bruge gule, marineblå og hvide farver her. I denne zone er billeder af familien hængt op, legetøj er arrangeret. Styrke energien i denne del af huset tillader varer fremstillet af natursten, samt produkter med rund form.

Forbedre arbejdsprocessen tillader hvide, grå, blå og sorte farver i den nordlige zone eller i nærheden af ​​hovedindgangen. I denne del af huset er det nyttigt at placere metaller - kobber, bronze, guldets lighed og den uregelmæssige form af produktet.

For hjertelige forhold er det højre hjørne (længst) i hvert værelse ansvarligt såvel som den sydvestlige zone af hele huset. Her skal du anvende jordens farver - brun, gul. Nyttige nuancer af ild - rød, pink.

Sørg for at overveje det stemte i dit humør. Afhængigt af det er det muligt i en zone at placere reservoirer med kogende og stille vand, sten, metaller.

For at forbedre materialets situation vil der være mulighed for korrekt anbragte møbler i den sydøstlige zone. Vær opmærksom på de venstre hjørner af hvert værelse. De bør tilføje røde, sorte og grønne nuancer.

Arranger planter, der har runde blade. For at øge den gavnlige effekt, binde potterne eller stilkene sig selv med røde bånd. En lille hemmelighed vil give mulighed for yderligere at styrke den positive energi - læg tre mønter under planten.

I denne zone bør du undgå elektriske apparater, kedler, planter med skarpe blade.

Hvad skal være placeringen af ​​huset i Feng Shui? Lad os starte med stuen. Det er trods alt hjertet af huset og er et multifunktionelt rum for ejere.

Et ugunstigt sted for stuen ligger overfor hoveddøren. Det er uønsket at have et vindue i rummet modsat indgangen. Den mest egnede mulighed er et rum med rektangulær eller firkantet form. Halvovale vægge, ikke parallelle, et værelse med 5 hjørner, forskellige fremspring eller nedtryk - ikke den mest succesfulde mulighed for stuen. Men selv i et sådant rum er det muligt at fjerne den negative effekt i form af energistagnation.

Det er meget vigtigt at placere møbler på feng shui korrekt. Energien skal bevæge sig glat uden at støde på forskellige genstande og vinkler. Derfor anbefales det ikke i stuen at lægge mange møbler i kaotisk rækkefølge. Armstole og sofaer, så folk sidder i dem, føler sig rolige og selvsikker. De anbefales at placere sig langs væggen. Drej ikke stole og sofaer til døren eller vinduet. Det er uønsket, at siddet skal være placeret overfor døren. Der er en følelse af modstand mod de mennesker, der kommer ind i døren. Hældning af det centrale område af rummet anbefales ikke. Men et sofabord er en nødvendig ting. Det vigtigste - glem ikke at i stuen skal være let at navigere.

Negativ energi i fremspringene eller dalerne er tilladt at neutralisere kuplanter eller forskellige gardiner. I mørke hjørner anbefales det at ringe periodisk i klokken eller hænge "vindmusik". Dette vil neutralisere stagnerende energi, som ofte akkumuleres i sådanne zoner.

Det er tilladt at bruge et spejl i stuen. Men det skal være sådan, at det ikke afspejler hoveddøren. Placer ikke spejlet foran vinduet. Ellers er energien i Qi meget let afspejlet og forlader straks huset.

For at dekorere rummet er lyse nuancer gunstige. Men undgå skrigende farver. Stuen må ikke forårsage spænding. Derfor anbefales det at bruge forskellige detaljer i lyse farver - pads, talismans, friske blomster.

Dette værelse er et intimt rum, hvor enhver person vil føle sig trygge og komfortable. Opret den nødvendige harmoni vil hjælpe feng shui soveværelser.

Et dimmet lys anbefales til dette værelse. Vælg møbler af glatte former, der ikke indeholder skarpe hjørner. Gør ud i soveværelset, brug bløde toner. De kan diversificeres med lyse små genstande - dekorative pude, natlys.

Det vigtigste emne i soveværelset er en seng. Det er hos hende, at du skal begynde placeringen i rummet. Ved at vælge det mest egnede sted skal det bemærkes, at Feng Shui i soveværelset indebærer følgende regler:

 1. Sengen bør ikke placeres foran døren. En person bør ikke sove med fødderne til udgangen.
 2. Bagsiden af ​​sengen er ikke placeret under vinduet. Hverken benene eller hovedet på en person, der hviler, bør være under den.
 3. Sengen er ikke placeret i et hjørne. På sådanne steder akkumuleres astralt mudder, som byrder søvn.

Bedens bedste placering er som følger:

 1. Bagsiden af ​​sengen ligger direkte på væggen.
 2. Indkvartering i centrum.
 3. Den diagonale placering af sengen. I dette tilfælde anbefales det at placere en lille genstand i benene, hvilket hjælper med at aflede strømmen af ​​energi. Dette kan være en skærm, pouffe eller kommode.

Absolut ikke velkommen i soveværelset elektriske apparater. Dette gælder for tv, computer og andet udstyr. Hvis der ikke er sådant udstyr, skal det være slukket for natten. Det er ønskeligt at dække skærmen og overvåge med en klud.

En vigtig egenskab af soveværelset er et spejl. Men der er også en række regler, der skal opfyldes. Science Feng Shui for hjem anbefaler:

 1. I spejlet bør sovende ikke afspejles. Det skal enten vejes eller dækkes med en klud.
 2. Spejlloftet er uacceptabelt. Det blokerer menneskets forbindelse med kosmos. Og dette er en vigtig del af sundheden.
 3. Spejle er ikke placeret modsat hinanden. Denne situation skaber en korridor for en række astrale enheder.
 4. Spejlet er ikke placeret overfor døren til værelset. Qi's energi afspejles og falder ikke ind i soveværelset.
 5. Et praktisk sted er hjørnet af rummet til spejlet. Dette fremmer cirkulationen af ​​Qi-energi.
 6. Foretage spejle, der afspejler i fuld vækst. Dette er meget bedre, da de knuste deler det menneskelige energifelt.
 7. Det anbefales ikke for et soveværelse at bruge møbler, der har spejlelementer. De bærer Yangs energi, i soveværelset skal Yin sejre. Derfor anbefales det kun at begrænse sig til de spejle, der er nødvendige for at passe sig selv.

Uønsket i soveværelset er bøger, især horror og thrillers. Åbne hylder er helt uacceptable. Hvis bøgerne opbevares i soveværelset, skal de rengøres i lukkede skabe eller kommoder.

Teknikken med feng shui til huset anbefaler ikke at placere planter i soveværelset, da de er energipampere og donorer. På en halv dag giver de til personen Qi, og i en anden - tage væk. Derfor i soveværelset er det bedre at gøre uden planter eller at sætte dem så vidt muligt.

Feng Shui anbefaler at være særlig opmærksom på ham. Det er trods alt det rum, hvor Qi's energi kommer ind i boligen. Fra udseendet af døren afhænger af, om du vil tiltrække det til dit hus eller skræmme det væk. Derfor anbefales det at bruge følgende små anbefalinger:

 1. Sørg for, at låsen altid fungerer korrekt. Hvis det mislykkedes, og det blev erstattet af en anden, skal du ikke forlade en ødelagt mekanisme i døren. Slap af med den, og luk forsigtigt det resterende hul.
 2. Se regelmæssigt dørhængslerne, smør dem altid. Det er uacceptabelt, at de knuser. I dette tilfælde kan selv "vindmusik" ikke tiltrække Qi's energi.
 3. Vælg et behageligt og melodisk opkald. Han bør ikke forårsage irritation eller skræmme ejerne.
 4. Tillad ikke dannelse af revner eller nedskæringer i belægningen. Malingen bør ikke ligge bag overfladen. Sørg for, at lejlighedsnummeret er tydeligt synligt.
 5. Hvis der er øje i døren, skal der ikke være nogen gennemgående huller. Alle detaljer er strengt ved siden af ​​hinanden. Det anbefales at vælge et øje med en beskyttende belægning på indersiden. En sådan anordning skal altid lukkes og åbnes kun om nødvendigt.

Den energi, der kommer ind i huset, skal finde sted for at slappe af, og først derefter begynde sin bevægelse i hele huset. Derfor er det godt, hvis der er indhegnet plads bag døren. Hvis denne zone er rod, for "encouraging9raquo; energi anbefales at bruge lyskilder og spejle.

Ikke helt gunstigt, hvis hoveddøren ligger modsat nødudgangen. Energien kan trods alt glide igennem huset. For at tilbageholde hende i huset, skal du hænge en krystal på vej eller musikken vedhæng.

Ud over den rigtige placering af møbler er det meget vigtigt, hvad tapet bliver klistret. Feng Shui for hvert værelse eller område tilbyder følgende palette:

 1. køkken. Ifølge oldtidens videnskab er dette værelse mere egnet til sølv eller beige farver. Til små elementer i indretningen passer den røde tone perfekt.
 2. badeværelse. For dette værelse skal du vælge et lyst tapet. Blå og grønne nuancer fortjener særlig opmærksomhed.
 3. Stue. Dette rum bør skabe et positivt humør. Derfor skal du arrangere det, vælge grøn, beige, gul.
 4. planteskole. Det er meget vigtigt at skabe harmoni i dette rum og for at give en gavnlig effekt på psyken. Derfor anbefales det at bruge gule, grønne nuancer. Strengt forbudt sort farve.
 5. Soveværelset. Folk, der vil have deres konjugale liv at koge som en vulkan, anbefales det at bruge rosa og røde toner. Hvis soveværelset er mere til hvile, er der præference for rolige nuancer, som f.eks. Blå, grøn.

Feng Shui blomster i huset er meget aktive genstande. De kan begge gøre skade og være meget nyttige. Det afhænger af deres tilstand. Blomster skal altid være velplejede, behagelige for øjet og sunde.

I huset anbefales det at placere sådanne blomster som:

 1. tradescantia. Det er i stand til at afspejle et positivt energimikroklima.
 2. geranium. En plante med en kraftig energi. Det er ikke tilladt at bo i et rekreativt område eller et soveværelse.
 3. pipal. Giver harmoni med familiemedlemmer i relationer, neutraliserer vrede, angst, aggression.
 4. bregne. Renser rent mikroklimaet i rummet. Absorberer negativ energi.

Og nu vil vi overveje, hvilke planter der ikke er egnet til hus feng shui:

 1. orkidé. En plante kan absorbere menneskelig energi. I nogle tilfælde fremkalder selv depressioner, kronisk træthed, dårlig sundhed.
 2. kaktus. Sammen med det i hjemmet vil energi opstå ubalance og aggression. Denne plante kan være en indirekte årsag til skænderier og stridigheder. Det er dog en naturlig og positiv funktion - det forbedrer den intellektuelle tænkning.
 3. Monstera. Denne plante betragtes som en energi vampyr. Et kort ophold i nærheden af ​​det danner en konstruktiv måde at tænke på for en person. Desuden bidrager anlægget til at træffe en seriøs beslutning.

Alle ovenstående tips vil harmonisere dit hjem. Så, du selv vil skabe i hjemmet komfort og hygge.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • CLIPART, DIVIDERS (54)
 • OPSTILLING AF ET WEBSITE. For bloggere. KODER (37)
 • Websted fra bunden (7)
 • WEBINARER, KONFERENSER, UDDANNELSER (23)
 • Underholdning (12)
 • Hvis du pludselig har brug for))) (1)
 • (0)
 • Thomas Anders (Thomas Anders) (18)
 • cthie bror (18)
 • Alexander Rosenbaum (2)
 • Alla Pugacheva (15)
 • MATERIEL, UDSTYR, VIDENSKAB, FREMSTILLING (192)
 • MILITære emner (3)
 • Astronomi. Astrologi (horoskoper). Ekstra sensor (282)
 • Valery Leontiev (390)
 • Vladimir Vysotsky (98)
 • Den store patriotiske krig 1941-1945 (21)
 • Alt om GAMING (116)
 • indsætter i kommentarer, rammer, ordninger, Wallpaper, baggrund (481)
 • Strikningen: HOOK, SPITS. Syning, hæfteklammer (Hobby) (1417)
 • Syning (50)
 • DECOR, DECOMMISSION (50)
 • Jakker, jakker (50)
 • Jakker, jakker - №2 (34)
 • Sy-2 (26)
 • Beading (18)
 • broderi (4)
 • GRAVITATION (7)
 • DESIGN, HOUSE, CONSTRUCTION, MOVE, Utilities (238)
 • Lyras venner, fotos, interviews, diverse (83)
 • ØKOLOGI, dyr, fugle, fisk, blomster, natur (254)
 • FORGOTTE SONGS, Old Songs, OLD DRIVES (41)
 • SUNDHED: gymnastik, meditation, dans, nyttig og (560)
 • Øvelser for ansigt og hals (33)
 • INTERESSERENDE FAKTA (102)
 • Internet, Læring, Programmer, Indtjening, REGNSKAB, VIRKSOMHED (814)
 • RUSLANDS HISTORIE, USSR, REGLER (16)
 • Jeg leder efter dig, mor. SØG (50)
 • Kanaler TV, radio (15)
 • Billeder, fotos, billedmalerier, ART DIVERSE (148)
 • Bøger, Bøger online. Citater (19)
 • BEVARING, OPBEVARING (84)
 • Kurgan og Kurgans, Fra avisen KIK (71)
 • Antagelsens kærlighed (3)
 • Mode, skønhed, l dekoration (223)
 • Mine videoer, klip til sange (56)
 • Mine rammer (6)
 • Mine billeder, private (58)
 • Bønner, hellige, PARABLE, BREVER (90)
 • WISE (Sundhed), MANTRA, Relax (28)
 • musik, forskellige sange (424)
 • Om den store, berømte (95)
 • Om stjernerne, interview (143)
 • Ozzy Osbourne (3)
 • FORBINDELSER, familie, PSYCHOLOGY, QUOTES (197)
 • PANORAMIKA (13)
 • FRANKRIG. Paris Mysteries (9)
 • Erfaringsbaseret. Mindeværdige (73)
 • sange lyric (12)
 • POLITIK. Politikere. ØKONOMI (127 varer)
 • FERIE, GIFTS, ARRANGEMENTER (487)
 • Dagens begivenheder - december (37)
 • Dagens begivenheder - januar (35)
 • Dagens begivenheder - maj (34)
 • Dagens begivenheder - oktober (33)
 • Dagens begivenheder - september (33)
 • Dagens begivenheder - marts (32)
 • Dagens begivenheder - juli (31)
 • Dagens begivenheder - april (31)
 • Dagens begivenheder - februar (30)
 • Dagens arrangementer - november (30)
 • Dagens begivenheder - juni (30)
 • Dagens begivenheder - august (25)
 • REJSE, REST, SPRÅK OG LANDE, STEDER, SELENIUM (181)
 • radiooptagelser, radiospil, bøger online (58)
 • Forskellige andre (171)
 • Rammer (196)
 • Madlavning. Andet kursusopskrifter (424)
 • Madlavning. Opskrifter til te, drikkevarer. Desserter. BAKERY (715)
 • GARDEN HILLS. PLANTER (73)
 • Byggeri i landet (13)
 • Sæd Slepakov (12)
 • Sergey Bezrukov. Film, teater mv. (11)
 • Skorpioner og andre (80)
 • DICTIONARIES, DIRECTORY, REGULES (6)
 • Blandet og meget blandet (161)
 • WATCH FILMS, tegnefilm (224)
 • oprettelse af video, flash, animation, photoshop (253)
 • Soveværelser! (2)
 • vers (96)
 • Madlavning. Supper, flydende retter (53)
 • SCHEMES (101)
 • danser, ballet (13)
 • Kreativitet. Maleri.Andre (82)
 • TESTER, MYSTERIER (336)
 • FOTOGRAFI (44)
 • Skak, SPORT (44)
 • EFFEKTER (7)
 • Juridisk bistand, Diverse TJENESTER (37)

"Og verden smilede!" (V. Leontiev på nytårs tv) Til min fornøjelse hævdede Valer generøst.

rør masker til oprettelse af masker ____________ tekster-verses. Tekster.

Musik til nytår - playlister VIA Trofaste venner Bulat Okudzhava - sange fra biografen K.

Hvis du ikke ser flashdrev i dagbogen hej alle sammen. I går var Lyra meget stærk.

Vinter hvid indretning i PNG Vinter hvid indretning, ister, snefnug på en gennemsigtig baggrund i former.

-musik

-Altid ved hånden

-Abonner via e-mail

Hvad er Feng Shui. Enkelt råd. Hvordan man arrangerer møbler til Feng Shui

Historien om Feng Shui har eksisteret i 6 tusind år. Feng Shui stammer fra Kina og er kommet til vores dage allerede som en hel videnskab, der indeholder et bestemt sæt af dets regler og principper. Oprindeligt var Feng Shui et begravelsesritual, med den rigtige adfærd, som de gamle kinesere troede, at det ville gavnligt påvirke efterkommernes videre liv.

Stemningen og energien i dit hjem vil ikke kun afhænge af det rigtige arrangement, men også på de møbler, du har i dit hjem. Beklædt møbler firma "Medial9quot; tilbyder moderne polstrede møbler: sofaer, lænestole, ottomaner mv. antikke møbler, specialfremstillede møbler. Du kan besøge virksomhedens butikker "Medial9quot; og køb møbler i Kirov, såvel som i andre byer. Se på kortet, hvor butikkerne er placeret, hvilke slags møbler du kan lave ved at gå til Medial-furniture.rf. Priserne svarer til økonomiklassen, på trods af høj kvalitet, garanti, holdbarhed. Dette opnås på forskellige måder, hvoraf den ene er salget af produkter uden formidlere.

Feng Shui består faktisk af et sæt viden og teknikker, der giver dig mulighed for at ændre og styrke energi i dit miljø, så de bliver gavnlige, venlige og harmoniske, dvs. bringe lykke og arbejder med fuld dedikation til din fordel, og ikke mod dig.

Når et hus eller lejlighed ses fra Feng Shui-perspektivet, er der lagt vægt på rummets indretning, farveskemaet og det omkringliggende landskab. En meget vigtig faktor er, hvad energier fylder dit boligareal. Energierne fordeles over rummet, og i forskellige kompasretninger påvirkes det forskelligt. For at bestemme energibehovet for at udføre målinger med kompas, kend årets opførelse af huset, fødselsdatoen for alle lejere. Derefter kan en specialist i Feng Shui kompilere et energikort til dig hjemme og give anbefalinger om at styrke gunstige energier og svække negative.

Sådan distribueres FEN-SHUI MØBLER

Når du arrangerer møbler, husk at det ikke bør hindre den frie bevægelighed qi (energi som vinden) gennem værelserne. Især denne bemærkning gælder for store fag. Prøv ikke at overfylde lejligheden med massive møbler. Et flygel i stuen eller en besværlig buffet i spisestuen, køkkenet tager for meget plads. Den resulterende ubalance vil være svær at balancere uden at gå på kompromis med udseendet af værelserne, og du og dine gæster vil føle sig utilpas, ikke hjemme.

Skabe, kommoder, store sofaer skal placeres langs væggene. Tilstedeværelsen af ​​indbyggede møbler i lejligheden er ikke i modstrid med principperne for Feng Shui: det antages det qi vil roligt flyde forbi hende. Hvis du vil, kan du arrangere belysning indenfor kabinetter, så pladsen i dem føles påvirket qi. Men nicherne, især de dybe og mørkede, hvor stole, senge, stole og sofaer er placeret, skaber et hulrum i rummet, hvor der kan være oprindelse sha (negativ energi, energi "forgifte pile").

Arranger møbler i værelset af Feng Shui, så der skabtes en følelse af balance (i forholdet mellem elementerne, placering af vertikale og vandrette objekter) og rummet blev fyldt jævnt. Dette vil sikre en balance yin og yang (mandlige og kvindelige begyndelser). Omkring møblerne og under dem forlader en smule ledig plads (igen for at sikre uhindret bevægelse qi). I denne henseende er møbler bedst på ben, selvom de er lave, men hæver møblerne over gulvet.

En seng eller sofa, hvor bunden direkte berører gulvet vil fratage dig en god hvile, ligesom en drøm på gulvet. Qi skal kunne cirkulere under sengen eller sofaen, hvor du sover eller bruger lidt fritid: dette vil give dig energi og energi.

Arranger møblerne fra de vigtigste for dette værelseindretning, dekorere sammensætningscentret. I stuen vil det være polstrede møbler (sofa og lænestole), i spisestuen er der et spisebord, i soveværelset er der en seng, på kontoret er der et skrivebord, i badeværelset og toilet er der VVS, i køkkenet er der en komfur.

Alle symboler på aggression, sygdom og også ting, der fremkalder i dig en følelse af ikke lide, frygt, minder om død og ødelæggelse, hører ikke hjemme i lejligheden. Billeder af katastrofen, vold, vilde dyr og fugle, ødelagte bygninger, dør af naturen, vil portrætter af afdøde slægtninge, der døde en voldsom død har på din psyke, og i endnu højere grad på psyken af ​​børns negative effekter (skræmme, holde i spænding, frygt, vække aggression) , styr strømmen sha på seeren.

Er det muligt at gemme antikke ting i lejligheden? Spørgsmålet er meget subtilt, for når du løser det, skal du tage højde for mange fakta og oplysninger om det gamle emne for situationen, før du bringer det til dit hus. Hvis de er kære for dig og er beæret af mere end en generation af din familie, så kan de blive efterladt i lejligheden.

Når du arrangerer møbler i stuen, følg nogle grundlæggende regler. Høje møbler - kabinetter, dias til retter, bogreoler placeres ikke nær døren eller på siderne af vinduet. Vertikalt aflange objekter vil visuelt reducere indtrængningsstederne for positiv energi og dets strømning, så det er bedre at placere dem sammen "de døvende 9quot; vægge i hjørnerne af værelserne. Polstret møbler skal placeres, så de der sidder på det frit kan observere hoveddøren.

Mest foretrukket cirkulær, buet eller ottekantede (Form Bagua) møbler arrangement omkring den sammensatte centrum af stuen: først, fordi du vil skabe i rummet ekstra beskyttelse mod onde ånder, og for det andet, at lette kommunikationen til stede i rummet gæster eller medlemmer af husstanden hinanden (hver en af ​​dem vil se sin samtalepartner godt). Hvis din familie samles i stuen bare for at se fjernsyn, så skal stole og sofaer installeres på tv'et. Dette arrangement er i princippet ikke dårligt, da tv'et udsender lys og lyd og tiltrækker opmærksomhed qi (til publikum, herunder).

Det er ønskeligt at lade midten af ​​rummet være fri, så det ville være let at nærme stole og bord. Dine yndlings ting (vaser, figurer, bøger), genstande, som du ofte bruger og er stolte over, arrangerer et fremtrædende sted for at kunne beundre dem og dermed opretholde et godt humør og ro i sindet.

Feng Shui møbler arrangement: stue, soveværelse, køkken

Den gamle videnskab om feng shui lærer os opnåelsen af ​​harmoni i vores egen lejlighed. Dette ledsages af den korrekte ordning af møbler, hvilket danner den korrekte fordeling af energirummet i lokalerne. Vores materiale vil give dig nogle praktiske råd om, hvordan du bruger principperne for Feng Shui i de separate værelser i din lejlighed.

Først og fremmest huske på, at for alle rum i lejligheden og grundregel - møblerne placering bør ikke gribe ind i bevægelsen af ​​Qi vitale energi. Afvis de voldsomme ting, der forårsager ubalance i rummet - For at opnå harmoni i sjælen skal du skabe de rette levevilkår for den kropslige skal.

Arrangement af møbler til stuen

 • Høje skabe skal placeres tæt på rummets solide vægge, og det er bedre at holde dem langt fra døren.
 • Vær opmærksom på den refleksion, der opnås i spejldørene på kabinetterne - under ingen omstændigheder tillader det ikke udseende af billeder af trapper eller døre.
 • Stole og stole sætter sæderne til vinduet. Placer ikke disse møbler tilbage til døren eller vinduerne: Denne position skaber hindringer for Qi-energienes fremskridt.
 • Foretrække stoler og lænestole med høj ryg og armlæn.
 • Vælg et "venligt" rundformet bord til stuen.
 • For at sikre en korrekt distribution af energistrømme må du ikke installere tv-skærmen på døren eller vinduet.
 • Vægdekorationer med billeder, der skildrer landskaber, hilses velkommen.
 • Sydvestlige hjørne af rummet tager et stort familiefoto. Drej de glædelige ansigter i din husstand mod sydøst, og held vil være gunstigt for dig.

Arrangement af soveværelsesmøbler

 • Ideelt til et soveværelse vil være et rum med den rigtige form (kvadratisk eller rektangulær). Fordelingen af ​​møbler bør understrege rummets form, ikke bryde, men præcist afgrænse grænserne.
 • Skabe og massive sofaer / senge skal placeres langs væggene. Forsøg at undgå mørkede nicher - de akkumulerer negativ energi Sha.
 • Sengen skal have mindst en minimal fod, da Qi-energien skal bevæge sig frit i rummet under din seng. Konstant cirkulation af energi vil fremme gunstig hvile og søvn.
 • Arranger sengen, så den person, der ligger på den, kan observere døråbningen. Og sengen bør ikke installeres direkte foran døren. Den optimale udvej placerer sengen i nærheden af ​​sidevæggen: hovedgruppen læner sig mod vægfladen.
 • Hæng den modsatte sengen appellerer til dig nu - principperne i Feng Shui siger, at han vågnede op, bør den person straks se noget glædeligt øjet.
 • Vælg modeller af senge samt sengeborde og borde med glatte afrundede hjørner. Skarpe skarpe hjørner er uacceptable (akut vinkel er fysisk håndgribelig Sha).
 • Fyld ikke soveværelset med spejle - en eller to vil være nok til dine behov. Pas på, at spejlet ikke afspejler sovende figur på sengen, da feng shui anser dette for et ugunstigt tegn.
 • Fjern alle grønne områder fra soveværelset. I princippet er alle planter uønskede, men hvis du er en passioneret naturelsker, kan du lade et par små blomster.

 • Installer pladen i den sydøstlige del af rummet. Undgå mørke hjørner, prøv også at pladen ikke kommer i kontakt med de østlige og sydlige vægge.
 • Placer ovnen, så kokken, der er på hendes plads, straks kan mærke den potentielle gæst i køkkenet.
 • Fjendtlige elementer (ild og vand) skal opdeles: Beskyt vasken og køleskabet i nærheden af ​​komfuret ved brug af neutrale møblerelementer - skabe og hylder.
 • Vask er bedre at fordele et sted i nordøst for køkkenet.
 • For rummelige køkkener er zoneinddeling logisk - du kan differentiere territoriet med en bar tæller eller kunstige skillevægge. Men overvej at barriererne ikke bør være kontinuerlige, for ikke at hindre Qi-energiens passage.
 • Vær opmærksom på at skabe en god belysning i køkkenet - belysningen skal jævnt dække hele køkkenet. Brug mulighederne for naturligt lys: Skygge ikke vinduerne med massive gardiner og frodigt voksende planter. Sørg for at holde vinduerne rene.
 • Relevant til stuen er indgangsdøren, der ligger langt fra vinduet: Dørens placering på en væg med et vindue anbefales ikke.

PS "Arrangement af møbler til Feng Shui" "af feng shui" hvis der for den sags skyld er ord af fremmed oprindelse på russisk tilbøjelig til

Artiklen siger, at det ikke er nødvendigt at placere et stort antal planter i soveværelset. Årsagen er, at planterne om natten trækker vejret på samme måde som mennesker: de absorberer ilt og frigiver kuldioxid. Men 1-2 planter i soveværelset vil ikke genere dig.

Ifølge denne logik sover manden i nærheden og afgiver CO2, når man trækker vejret, hvor man skal sætte.

I går, 17:54 God eftermiddag!

Artiklen siger, at det ikke er nødvendigt at placere et stort antal planter i soveværelset. Årsagen er, at planterne om natten trækker vejret på samme måde som mennesker: de absorberer ilt og frigiver kuldioxid. Men 1-2 planter i soveværelset vil ikke genere dig.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

35 − = 25