Badeværelse og toilet dekoration foto

Badeværelse og toilet: fotos

At ændre indretningen af ​​et badeværelse og et toilet er en god idé. Men nogle tilbehør kan ikke dispenseres: du vil have mere radikale ændringer.

Badeværelse og toilet: fotos

Det enkleste er at lægge en ny flise på en væg. For eksempel, hvis hele badeværelset er hvidt, så kan en væg, hvortil VVS ikke er fastgjort, udlægges med lyse fliser. Særlig lim til keramiske plader er nyttig, med der vil være mindre bygningsstøv.

Til badeværelset var pæne og så nye, nogle gange er det nok at opdatere malingen. Dette kan ske uden inddragelse af en mester. Køb matemulsionsmaling til badeværelser. Skal være fugtbestandig. Beregn strømningshastigheden som følger: ca. 1 liter maling pr. 14 m2.

Badeværelse og toilet: vigtige små ting

De skaber en stil og atmosfære. Selv et beskedent badeværelse kan blive en elegant og original, hvis du vælger de rigtige dekorelementer.

Toiletartikler, håndklæder, tæpper er meget vigtige i udsmykning af badeværelset. Før du køber disse varer, skal du tænke på, hvilken stil og farve de skal være. Når du planlægger et interiør, glem ikke fantasy detaljer, og det er ikke nødvendigt, at de har nogen praktisk anvendelse, deres vigtigste funktion er at dekorere.

Underholdende lys, originale vedhæng eller appliqués vil skabe en vidunderlig atmosfære. Det vigtigste er at hente dem op og sætte dem sammen.

Hvis du har tab i at vælge disse allierede skønhed og ikke kan afgøre, om de vil se godt ud og matche fliserne på badeværelset, skal du kontakte en specialist. Nu i mange møbelforretninger og tilbehør er der en designer-stylist.

Badeværelse og toilet: design

Det er vigtigt at bestemme farven. Meget afhænger af smagen, men visse traditioner kan ikke ignoreres. Det er ønskeligt, at farven på badeværelset kombineres med farveskemaet i lejligheden som helhed. Det anbefales at bruge pastellfarver: beige, blå, pink, grøn.

En fin flise af havvandskvalitet er perfekt kombineret med detaljer fra et lette korktræ og tilbehør med marine motiver. Det overordnede billede suppleres med solrige nuancer. I et sådant badeværelse vil du føle dig som en badeby!

Juicy levende grøn og gulgrøn farve vil ikke kun give et glædeligt udseende til det strenge hvide badeværelse, men vil helt sikkert hæve stemningen om morgenen og give energi.

Turkise og fortryllende azurblå smukke farver, som synes at være specielt oprettet til at dekorere badeværelset. De er godt kombineret med hvide fliser.

Træ og vin skaber en følelse af varme i badeværelset. Det er kun at dekorere rummet med detaljer af glas og metal - og det mest komfortable og ultramoderne badeværelse er klar.

Det vigtigste i badeværelset er selvfølgelig badekarret. Moderne hygiejnebutikker er i stand til at tilfredsstille selv de mest krævende fantasier hos kunderne, idet de begynder med badekarets form og slutter med deres farve. I denne række forslag er det vigtigste ikke at glemme, at badet skal kombineres med håndvasken. Denne regel!

Ikke mindre vigtigt i indretningen af ​​badeværelset og toilet er lys. Ud over toplyset er det ønskeligt at installere lamper over spejlet samt over håndvasken.

60 ideer om badeværelse interiør kombineret med et toilet

Den moderne indretning af badeværelset er kombineret med et toilet - det er praktisk brug af plads, funktionaliteten af ​​alle detaljer i miljøet, kvalitetsmaterialer og specialudstyr, der opfylder alle standarder og standarder.

Det mest almindelige problem med indretning af et badeværelse kombineret med et toilet er det begrænsede rum: et badeværelse og et toilet i en Khrushchevka - et lille rum, hvor det er svært at vælge praktiske møbler og apparater. I gamle huse overstiger området af et badeværelse ofte ikke 3 kvadratmeter. m. Beboere foretrækker at fjerne skillevæggen mellem toilettet og toilettet for at få mere plads til at installere det nødvendige udstyr og møbler. I nye huse, et badeværelse, hovedsagelig kombineret med et areal på 6 kvadratmeter. m. - 9 kvadratmeter. m.

Hvad er fordelene ved et kombineret badeværelse?

 1. Muligheden for praktisk zoneinddeling.
 2. Fri designløsninger og valg af stil.
 3. Et kombineret badeværelse er en økonomi. Tile finish (se også Badeværelse fliser), paneler er billigere, takket være fjernelse af en væg, ikke to døre er nødvendige, men en.
 4. Forenkle layoutet af ingeniørkommunikation.
 5. Interiøret i badeværelset kombineret med et toilet i klassiske eller moderne stilarter er en faktisk, fashionabel design trend.

Indretning af badeværelset i en fashionabel grå farve.

Design af badeværelser med toilet: Seneste trends

 • Korrekt planlægning og design af et lille badeværelse og et toilet eller rummelige lokaler kræver, at der tages hensyn til sådanne faktorer:
 • Område: Den mest almindelige variant er en forudsætning på op til 5 kvm, rummelige badeværelser fra 6 kvm. m og mere give plads til kreativitet.
 • Stil: er i fuld sammenhæng med den første faktor. Klassisk stilistik kan genskabes fuldt ud i et rum, et område på 8 - 9 kvadratmeter. Moderne stilarter - minimalisme, konstruktivisme, højteknologi, moderne - er mere demokratiske, afhænger af lokalitetens funktionalitet og funktionalitet, snarere end på den æstetiske komponent.

I en mode laconic med en slags simpelt interiør i stil med minimalisme og urbanisme.

 • Funktionelle funktioner i rummet: i badeværelset vådt, hyppige ændringer i temperaturen, hvilket kræver det rigtige valg af efterbehandling materialer og møbler.

I moderne interiør, især små badeværelser, anvendes funktionelle møbler med skjulte skabe og nicher i vid udstrækning, hvor det er bekvemt at skjule alle slags trivialiteter.

 • Modetrends: Det indre af et lille badeværelse eller et rummeligt værelse indrettet i moderne farver vil fremhæve stil og smag af skaberen af ​​indretningen. De faktiske farver i det nærmeste år er mørkegrønne, farven på ler, neutrale toner - sand, beige, frisk pink.

Rummets udsmykning ved hjælp af en kombination af flere nuancer gør det muligt at zonere rummet.

Den moderne indretning af badeværelset indebærer brugen af ​​naturlige materialer, og den nominelle overflod af beton, sten og træ elementer i design af rummet.

Valg nr. 1. Kontrast - grundlaget for moderne interiør: kombinationen af ​​rød og sort, hvid og sort, lyse farver med neutrale blev basen i badeværelset i stil med minimalisme, højteknologi, art deco. Kontrastkombination udfører en dekorativ funktion.

I tendensen stilfulde sort og hvidt interiør af badeværelser.

Valg nr. 2. Monotoni og neutrale farver. Designet af et badeværelse og et badeværelse med en enkelt farve (beige, hvid, brun) er neutral i mode.

Eksempel på badeværelse design i neutrale farver.

Alternativ nummer 3. Zoning blomster. Kontraster anvendes ikke kun til dekorative formål, men også til tildeling af funktionelle områder i rummet. Denne mulighed er den mest relevante i design af store kombinerede badeværelser.

Moderigtige noter i indretning

 • Et begrænset antal farver: Moderne designere anbefaler ikke brugen af ​​mere end 3 forskellige nuancer.
 • Accenter i form af geometriske mønstre.

Stilfuld geometri i badeværelset.

 • Ekstremer i form af indretning i usædvanligt mørke eller lyse farver.
 • Oprettelse af stilfulde accenter ved hjælp af usædvanlige tilbehør.
 • I et stort rum anbefales det at sætte planten.

Tilføj en naturlig note i design af badeværelset kan gøres med små blomsterpotter med blomster.

 • Praktiske indbyggede møbler.
 • Efterspørgslen er moderne og praktisk - installation af en brusekabine, i stedet for et badeværelse: det sparer plads i et lille badeværelse.

For at maksimere brugen af ​​plads skal du på badeværelset installere en stilfuld brusekabine uden paller.

 • Store spejle og aktiv brug af glasinteriørdetaljer.

Visuelt øge rummet af et lille badeværelse hjælper med at afspejle hele væggen.

 • Brug af dele lavet af naturligt træ og sten. I trenden er stilfulde håndvaske af sten eller træ, tilbehør.
 • I lang tid kommer tekstur af naturlig marmor ikke ud af mode. Panelet til træ er populært.

Modetrend i designen af ​​indretningen af ​​badeværelset - efterbehandling med marmor.

 • Zoning med lys er en praktisk og stilfuld løsning i et rumområde fra 5 kvm og mere. Designere bruger spotlights, indbyggede loftlamper. Det er vigtigt at understrege ved belysning af et spejl og et toiletbord.

Lys bliver en vigtig del af designet af moderne interiør.

Interessant layout af et badeværelse med toilet

Badeværelsets indretning kombineret med toilettet indebærer:

 • Udvikling af kommunikationsordningen;
 • Udvælgelse og installation af VVS-udstyr;
 • Udførelse af efterbehandling
 • Montering af møbler og husholdningsapparater.

Udformningen af ​​et lille badeværelse med toilet 3 kvm. m og 4 kvadratmeter. m.

For et lille værelse anbefales det at vælge det mest kompakte udstyr og møbler:

 1. Brug et brusebad i stedet for et badekar.
 2. Giv op de mørke farver i det indre.
 3. Hvis brusebadet ikke er helt egnet, skal du vælge et kompakt hjørnebad - det ser moderne ud, det sparer plads.
 4. Det er mest praktisk at bruge hjørnesoner til installation af sanitetsartikler.
 5. Et håndvask i et lille rum kan installeres over hjørnebadet. Under det - det er praktisk at rette tørretumbleren til håndklæder.
 6. Visuelt udvide rummet af spejle og glas: spejl detaljer af indretningen og skabe vil fremhæve den moderne stilistik af badeværelset.
 7. Vælg den rigtige vaskemaskine! For et lille badeværelse er det værd at vælge den smaleste bil fra eksisterende muligheder eller en model med lodret lastning.

Layoutet af et lille badeværelse med toilet 5 kvm. m og 6 kvm. m.

Rummet i det kombinerede badeværelse giver mulighed for at etablere:

 • Badeværelse: rektangulært (traditionelt) eller kantet;
 • Vaskemaskine;
 • håndvask;
 • Kompakte vægmonterede frysere;
 • Toilet og bidet.

Vigtigt! Pladsen på 5-6 m2. Tillader at installere både et badeværelse og en brusekabine - dette er et kompromis mellem konservative, der foretrækker et klassisk badeværelse og praktiske fans i moderne stil og brug af multifunktionelle brusekabiner.

Hvordan kan jeg installere en hytte og et bad i et kompakt rum?

 1. Installation af et kompakt hjørnebad, og i nærheden af ​​det en lille brusekabine med en halvcirkelformet dør.
 2. Installation hjørne bad og brusebad i de modsatte hjørner af rummet.
 3. Montering af et traditionelt rektangulært bad langs en væg og et brusebad i hjørnet, nær modstående væg.

Badeværelset med toilet 9 kvm. m og mere - gode muligheder for kreativitet!

 1. Installation af møbler og udstyr er ikke et problem. Et rummeligt rum gør det muligt at legemliggøre klassiske og moderne stilarter.
 2. Egnede lyse og mørke farver i finishen.
 3. Installation af et badeværelse af enhver art, et jacuzzi og et brusebad i et rum
 4. Zoning plads er muligt ikke kun ved hjælp af belysning, men også med brug af en multi-level gulv for accenting badeværelset eller en anden detalje af situationen.
 5. Du kan bruge en masse tilbehør og dekorere detaljer: planter i store pottepotte, spejle af fancy former, usædvanlige hylder og skuffer, stilfulde toiletbord.

Anbefalinger til valg af blomster, indretning og møbler:

 • Brug ikke mere end 3-4 farver;
 • Afvis monotoni til fordel for kontrastfarver og strukturerede overflader til effektiv og praktisk zonering;
 • Brug forskellige typer belysning;
 • Designere rådes til at opgive guld og kobber som accenter i interiøret;
 • I et rummeligt værelse ser luksuriøst et badeværelse-podium, et ovalt eller rundt badekar, en frittstående struktur lavet af sten eller støbejern;
 • Vær opmærksom på de animalske og geometriske udskrifter til indretningen af ​​badeværelset;
 • For et luksuriøst badeværelse kan du købe stilfulde VVS fra natur- eller kunststen - dette er den mest aktuelle trend!

Design af badeværelser kombineret med toilet anbefales til at starte med et kompetent design af projektet med professionelle specialister.

Badeværelse og badeværelse design: fotosamling

Har du brug for nye ideer til at skabe et praktisk og smukt badeværelseinteriør? Vær opmærksom på fotoet af de færdige værker af berømte designere og trække inspiration til dannelsen af ​​individuelt og funktionelt design.

En praktisk løsning til små badeværelser er at placere husholdningsapparater under bordet ved siden af ​​vasken.

Flere billeder af stilfulde interiører i artiklen Design badeværelse 2017: ideer.

Tilføj til din væg, det ville ikke glemme

Populære indlæg

Badeværelsesdesign © 2011 - 2017 Du kan ændre denne tekst i skabelonindstillingerne

Indretning af badeværelse og toilet. foto

Et vellykket indretning af badeværelset kan give en behagelig komfort under udførelsen af ​​hygiejniske og kosmetiske procedurer. Hvis rummet udstråler harmoni og hygge, vil du forblive ubestemt, tage et aromatisk bad eller et forfriskende morgenbruser og udføre kosmetiske procedurer.

Forskellige stilarter i design af badeværelse og toilet

Det indre af et badeværelse og et toilet kan udføres med overholdelse af den generelle stil i en lejlighed, hvor separate elementer i et indre ekko hinanden. Men der er en anden mulighed, når rummet er indrettet i en helt individuel stil. Style variationer der er en enorm mængde, det hele afhænger af din smag.

Et karakteristisk træk ved Middelhavsstil er dets praktiske karakter, hvilket afspejles i lakoniske møbler, enkelhed i husholdningen, færdigmaterialernes budgetmæssige karakter.

Grundlaget for stilen er indstillet af vægvvs, som visuelt aflaster plads, kvalitet og holdbar overfladebehandling. Der gives fortrinsret til brusebadet, ikke badeværelset. Væggene og gulvet er dekoreret med hvid keramik eller fliser. Komplet det samlede billede af interiøret i alle slags hængslede hylder og skabe, lavet i terracotta eller blå skala. Et obligatorisk badeværelse tilbehør er et stort spejl i en træramme. Charmerende blomster, bløde vaffelhåndklæder ser charmerende ud.

Denne stil er præget af udsøgt enkelhed og elegance. Det domineres af naturlige materialer, naturlige farver, et stort antal traditionelle mønstre og ornamenter i dekoration. Et usædvanligt element i den franske stil er et stiliseret loft med bjælker af naturligt træ eller deres efterligning. Væggene er dekoreret med dekorative gips, fliser eller malet med mønstre. Meget elegant ser gentagelse af vægmønstre på overfladen af ​​sanitetsartikler.

Til fransk stil er karret afrundet med buede ben. Møblerne skal være af træ, i antikke stil, ser kurvemøbler godt ud. Gør stilen komplette spejle, indrammet i træ eller bronzestativer, samt tekstiler med et blomstermønster.

Indretningen af ​​badeværelset er indrettet i klassisk stil og udstråler elegant og præsentabelt. For at skabe en klassisk stil skal du bruge dyre materialer: eksklusive keramiske fliser, marmor, værdifulde sorter af træ. Luksuriøst er gulvet lavet af mosaik marmor, jaspis, onyx, smalt.

Ved at vælge VVS, bør der gives fortrinsret til modeller af klassisk form, lavet af høj kvalitet porslin og dekoreret håndmalede. Denne stil tolererer ikke indbygget eller vægmonteret VVS. Badeværelset skal stå i midten af ​​rummet, som det var almindeligt i gamle dage.

Badeværelsesmøbler skal udstråle raffinement, det kan fremstilles i mørke eller lyse farver, trimmet med guld, sølv eller perlemor, i form af udskårne fancy mønstre.

Dristige beslutninger, usædvanlige indretninger, uventede kombinationer af lyse farver, former og teksturer - alt dette er karakteristisk for den moderne stil. Badeværelset er opdelt i funktionelle områder ved hjælp af glasskillevægge og belysning.

Brug som dekoration en dekorativ sten, en tekstur, et spejl eller en glasflise. Modellerne af sanitetsudstyr skal være usædvanlige og supermoderne: hjørnebade med hydromassage, glasvaske med farvet belysning, buede bruseborde og andre interessante elementer.

I den samlede sammensætning af badeværelset rummer møbler, der er lavet ved hjælp af innovationer i organisationen af ​​det indre rum, perfekt. En vigtig rolle spilles af korrekt belysning og usædvanlige tilbehør, hvilket skaber en særlig charme i rummet.

Design af badeværelse og toilet 3 kvm. m

I udformningen af ​​et lille rum, der er visse vanskeligheder forbundet med at finde optimale løsninger på den korrekte placering af møbler og inventar, samt at skabe den nødvendige komfort niveau. For en korrekt løsning på problemet, er det nødvendigt at tage hensyn til behovet for proportional arrangement af møbler og sanitetsprodukter i det fælles rum i rummet. Den korrekte løsning er at opgive de besværlige bade, og dets erstatning med kompakte bruser, helst et hjørne, hvor du kan spare plads, og med hjælp af spejl paneler af brusekabine til visuelt forstørre størrelsen af ​​rummet.

Det er passende stil minimalisme, hvilket indebærer maksimal ledig plads med et minimum af møbler og andre ting. I det indre af et lille badeværelse område på 3 kvadratmeter. m er nok til en hængende hylde med et spejl, hvor du kan placere de nødvendige triviaer. Dekorer og genoplive interiøret med en lampe. Hvis du lægger et spejl foran indgangen, tilføjer det visuelt ledigt plads. Ved hjælp af dekorativ belysning kan badeværelset gøres mere interessant og lyst.

Når man vælger et efterbehandlingsmateriale til et badeværelse, er det nødvendigt at tage højde for dets styrke, fugtmodstand, hygiejnisk og økologisk sikkerhed. Den enkleste version af finish er maleri af vægge og loft på vand-emulsion lys nuancer. Meget populær er den keramiske flise af forskellige nuancer og teksturer. Den oprindelige løsning er beklædningen af ​​vægge og loft med glas, plast eller spejlpaneler. Et praktisk og slidstærkt efterbehandling er en polymersten, som også anvendes i vid udstrækning i badeværelset.

Smuk og elegant udseende i de indvendige naturmaterialer: granit, onyx, jade, vandafvisende træ, ser store paneler dannet ved anvendelse mosaik sten glasurer, glas eller keramik. Spændinger og lofter giver også rummet en særlig glamour. Effektivt ser SLR, glans eller mat lofter af polyester eller PVC.

Badeværelse og toilet design 4 kvm. m

Badeværelset er 4 kvm. m skal udarbejdes ved hjælp af alle muligheder for visuel udvidelse af rummet. Grundlaget for interiøret bør være en harmonisk kombination af smukke finish, belysning og sanitetsartikler. Ofte er hjørnebadet og vasken placeret diagonalt, hvilket gør rummet mere rummeligt og frigiver midten af ​​rummet. Nogle gange nægter de endog vaskeriet til fordel for et ergonomisk bad. Den mest optimale farve på overflader er blå, fløde, lysegrøn, hvilket skaber en illusion af plads og lyshed. For at skabe et perspektiv kan du bruge et mosaikpanel eller tapet på væggen. En smart nuance kan være lamperne omkring spejlet, skabe en accent og multi-level belysning med en spredt lys stream.

Valg af farvepalet til forskellige typer badeværelser

Hvis du vælger en farvepalet til badeværelset og toilet, skal du overveje de egenskaber, som farver har. For eksempel kan nogle nuancer visuelt forstørre et rum, gøre det lys og højt, mens andre tværtimod kan forårsage deprimerende effekt, reducere visuelt plads, skabe ubehag.

En populær løsning i badeværelset og toilettet er en kontrasterende kombination af nuancer. For at skabe en munter, sommer, lys atmosfære, brug en flise saftige varme toner: gul, orange, grøn. I små værelser er det bedre at undgå kontrasterende kombinationer af nuancer. Den bedste løsning er en halvton af samme farve.

En interessant bevægelse i badeværelset er kontrasten af ​​sort og hvid. For eksempel kan det være et forskudt skakbræt, hvidt VVS og sorte møbler. I stedet for sort kan du bruge en mørkblå eller lilla farve.

Når badeværelset er udstyret med et brusebad med gennemsigtigt glas, kan du accentere dette område med varme nuancer og de resterende vægge i køligere farver. Det samlende element kan tjene som tegning på overfladen af ​​accentvæggen, som har farven på hovedtone i rummet.

Et farverigt interiør kan blive et farverigt interiørelement. For at skabe en farvesammenhæng skal du vise farven på kahytens overflade i væggenes udsmykning.

Det oprindelige designbevægelse er et hjørnebad installeret i et hjørne, dekoreret med en mosaik, den samme farve som de keramiske fliser på andre vægge.

Badeværelset uden toilet kan smukt indrettes i gylden, fersken, kobber terracotta nuancer. En beroligende blå tone har en beroligende effekt, og en grøn farvetone kan lette spændingen. Hvis alle disse farver kombineres med hvidt VVS, vil rummet se hyggeligt, let og rent.

Badeværelse og toiletindretning 5 kvm. m

For at gøre rummet mere voluminøst, er det nødvendigt at tage følgende trin:

 • De modstående fliser skal være små i størrelse eller bedre bruge mosaik;
 • Det færdige materiale skal give en reflekterende effekt. For at gøre dette kan du lægge et smykkebånd langs væggen på båndets niveau;
 • Gulvfliserne skal lægges diagonalt.

For visuelt at øge lofthøjden, har du brug for:

 • læg en stribe prydning langs væggen langs lodret;
 • Fremhæv hjørnerne af rummet med kolonner;
 • dekorere elementerne lidt over øjenhøjde.

Hvis værelset er kombineret med et badeværelse, kan du installere en let partition til separation. Ved at vælge VVS, bør der gives fortrinsret til ergonomiske modeller, så der er plads nok til at installere en vaskemaskine, et hjørnesikring eller en blyantkasse.

Standard toilet kan med succes erstattes med en hængslet, kombineret med et bidet. Badekaret kan også installeres kombineret med et brusebad. Hylderne og skabet kan med succes installeres under vasken og over den.

Møbler i badeværelset på 6 kvadratmeter. m

På badeværelset 6 kvm. m kan med succes og harmonisk placere et møbelsæt, som omfatter et skab eller bordplade under vasken, en blyant, gulv og vægskabe og hylder. Ved montering af hjørnemodeller er der plads til de nødvendige husholdningsapparater. Glaselementer i møbler skaber en behagelig følelse af lys og vægtløshed. Smukt og meget usædvanligt er døre og hylder af skabe, lavet af tonet bølgeplas, med malede kølige mønstre eller dråber vand.

Stilfuldt se bordplader lavet af natursten, spejlede skabe med chrome dekorelementer.

Til design af rummet kan du bruge farvefarver. En populær teknik er en kombination af kolde og varme nuancer samt en kombination af aqua, blå og azurblå farver. På den baggrund er den hvide VVS særligt smuk.

I de fleste tilfælde er dræn og toiletter lavet af porcelæn og sanitære fajance. Hvis du står over for problemet med det rigtige valg, skal du give fortrinsret til VVS, fremstillet af porcelæn, som har bedre kvalitetsegenskaber. Det er stærkere end fajance, absorberer ikke lugt og snavs.

VVS-markedet giver et bredt udvalg af modeller af de mest forskellige former og typer: væg, hjørne, indbyggede produkter. Dit valg afhænger helt af stilen på rummet og dens område.

Hovedmaterialet til fremstilling af bad er støbejern og akryl. Støbejern er mere holdbart, det holder varmen perfekt. Akryl badekar er repræsenteret på markedet med et stort antal farve løsninger og en række forskellige former. De er runde, trekantede, polygonale og andre. Du kan også installere et bad med hydromassage, som udover hygiejnefunktioner har en helbredende virkning.

Brusekabiner er bedst at vælge lukket fra alle sider, så varmt vand damp ikke kommer ud af det. Den mest bekvemme er hytterne med skydedøre.

Valget af blandere er også meget bredt, fra enkle vandhaner med to ventiler til sensoriske enheder. De mest holdbare er single-lever mixere lavet af krom og messing.

Håndværk og toilet med egne hænder

Speciel komfort og komfort på hjemmet i badeværelset og toilet kan skabe alle slags tilbehør lavet af sig selv.

Det kan være hjemmelavede tæpper af kork, farvede stoffer, småsten. Det vigtigste er at udstyre dem med et fugt-resistent substrat.

Væggene kan dekoreres med små malerier af skaller, farvet sand, hvilket gør dem i overensstemmelse med deres skitser.

Almindelige lofter kan erstattes med originale lamper, som har en usædvanlig form, for eksempel store dråber eller blomster. Kreative personer kan bruge rammen af ​​en gammel lysekrone til at lave usædvanlige produkter til indretningen af ​​badeværelset. Også til indretningen kan du bruge andre materialer, for eksempel LED-kranser, snørebånd, briller, skiver, træpinde.

En klar berøring i badeværelset kan være lyse og smukke små dele, såsom sæbe, kroge, briller, dispensere, krukker til bomuldskiver. De vil løfte stemningen, understrege stilen af ​​alle slags tilbehør fra glas, træ, keramik, forkromet metal.

Indretning af badeværelset med dine egne hænder er en kreativ og meget spændende proces. Hvis du lægger alle de kræfter og lyst til at gøre noget usædvanligt og smukt, så vil du være i stand til at skabe en perfekt og charmerende atmosfære, hvor du vil være en stor fornøjelse at lave en duftende bad og udføre kosmetiske procedurer.

Du kan selvstændigt planlægge pladsen i dit landsted. Når.

Hvis du er træt af møbler, hængt med tæpper og hylder med pyntegris.

Planlægger situationen i det nye køkken, nogle gange vil jeg tilføje noget usædvanligt til interiøret.

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor vi betaler mindst tid til at reparere badeværelset?

Ikke så ofte kan en person prale af den enorme størrelse af sit soveværelse, oftest.

Til dato er tv'er blevet en almindelig og billig del af husholdningsartikler og.

Forlad din kommentar Annuller svar

Hvis du laver et skab med dine egne hænder, kan det med rette betragtes som den mest funktionelle.

Bytovka med egne hænder er bygget på stedet selv før opførelsen af ​​huset. Dens hovedfunktion.

Med udviklingen af ​​moderne byggeteknologier har mange muligheder for loft vist sig.

Når en pige når adolescens, tænker forældrene på at ændre indretningen i.

Du besluttede at bygge et hus med egne hænder, og derfor valgte du en skumblok eller gasblok. Fremragende! Trods alt

For nylig syntes ideen om fri elektricitet fantastisk. Men teknologien.

Erhvervelse af flydende tapet, som faktisk er en slags dekorative gips.

Foldestol - ideel til elskere af fiskeri, friluftsliv. Det er uerstatteligt.

For nylig blev tapet på døren betragtet som en forældet teknik til udsmykning af værelset.

Meget ofte, for vores hjem behov, får vi gennemsigtig lim, kaldet "Cyanopan".


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

47 − 45 =