Baggrund 3d til væggen

3D-vægpapir: fotokatalog af interiør, designteknikker i dekoration

På markedet for efterbehandling er der altid nye nyheder, og det er ikke let at forstå et så stort sortiment. Denne artikel diskuterer i detaljer en så populær type finishmateriale som 3d vægpapir: Fotokatalogen af ​​færdige løsninger vil tydeligt demonstrere alle de fremlagte oplysninger. Også vil blive betragtet som fordele og ulemper, de vigtigste typer af 3D-wallpapers, hvordan de adskiller sig og hvordan man bruger dem i det indre af lejligheden.

3D-vægpapir bruges ofte til at dekorere interiøret i forskellige rum

Funktioner ved brug af 3D-vægpapir til vægge

Der er mange måder at genoplive kedeligt design af rummet. En af de mest praktiske, effektive og billige muligheder - vægpapir 3D til vægge. Foto-eksempler viser tydeligt, hvordan radikalt forvandlet lejlighed takket være et sådant tapet.

Vægpapir på vægge er i stand til at ændre visuel opfattelse

Selvom 3D wallpapers passer ind i næsten ethvert design, giver de det største indtryk på afstand. Ikke desto mindre kan du på internettet finde fantastiske eksempler på brugen af ​​stereoskopiske billedbaggrunde i det indre af små lejligheder eller endog gostinok. Det vigtigste er at vælge det rigtige billede, størrelse og farve på tapetet, og vælg stedet for dem i interiøret korrekt.

Tredimensionelt tapet med billedet af træer er perfekt til naturelskere

For at øge effekten kan du desuden placere ultraviolette lamper, f.eks. Trælamper eller BLB-lamper. Lyset fra dem er næsten uadskilleligt for det menneskelige øje, men det giver en særlig dybde og realisme til billedet. Installation af sådanne armaturer vil kræve visse økonomiske omkostninger, men effekten af ​​et tredimensionelt billede belyst i den rigtige vinkel er simpelthen uforglemmeligt.

3D-vægpapir - en trend i design af interiører

Vigtigste fordele ved 3D-wallpapers

Foto wallpapers med effekten af ​​3D er kendetegnet ved god slidstyrke og opfylder alle brandsikkerhedskrav. De er lavet af miljøvenlige materialer, og de er godt passere luften, kan de bruges selv i børneværelserne. Disse baggrunde er ikke bange for fugt, snavs, temperaturekstremer, ultraviolette stråler, og derefter omsorg for dem ikke vil forårsage nogen problemer - lettest vaskes snavs konventionel vaskemiddel eller en simpel sæbe og vand. Deres levetid overstiger 10 år, og over tid, de ikke brænder og ikke mister deres oprindelige udseende.

3D tapet med havets billede giver mulighed for at nyde en fantastisk udsigt hver dag

3D wallpapers er yderst dekorative. I modsætning til konventionelt tapet, så populært for nogle årtier siden, tillader de ikke blot at dekorere rummet, men også skabe illusionen af ​​virkeligheden af ​​billedet afbildet på dem.

Volumetrisk tapet med billedet af bjergtoppe

3D tapet-lignende "skubbe" muren, vedhæfte dybden af ​​rummet, og derved nemt skjule fejl planlægning. Med deres hjælp kan du visuelt forstørre rummet, udvide en smal korridor, hæve det lave loft. Smukke 3D wallpapers på væggen (foto på internettet ressourcer tilbyder mange interessante løsninger) vil være et centralt element i design, og i en stor hal og i en typisk korridor, som ofte ikke kan finde noget sted for de fleste små møbler, og heller ikke for komplekse design ideer.

Vandfaste og vaskbare 3D-vægpapir til et badeværelse

De bruges også ofte til at adskille rum i funktionelle områder. Det opnås ikke kun på grund af størrelse eller billede, men også på grund af deres farveopløsning.

Enhver lejlighed vil være unik med 3D wall wallpapers. Kataloger af billeder præsenteret på specialiserede websteder hjælper med at træffe det rigtige valg. Disse samme websteder tilbyder ofte kunderne at udvikle tapet på en individuel rækkefølge. Når alle spørgsmål er aftalt, vil selve processen med 3D-udskrivning kun tage et par timer.

Brug af 3D malerier i et moderne interiør

3D wallpapers har visse ulemper. På trods af den relative lethedlimning skal overfladen under dem først nøjagtigt udjævnes. Enhver fælles, pothole eller ruhed vil negere alle deres fordele, herunder billedets realistiske effekt. Med hensyn til direkte at indsætte vægge med billedbaggrunde, i de fleste tilfælde, har du en lille oplevelse, du kan gøre uden hjælp fra specialister. I arbejdet skal du imidlertid sørge for, at materialet lægges meget jævnt uden den mindste forvrængning. Sandt nok, når du installerer nogle typer tapet uden fagfolk, kan du ikke gøre det.

Tredimensionelle vægmalerier - fantastiske og utrolige kunst

Nyttig rådgivning! 3D-tapet er lavet af polyester, så når de klistres, anbefales det at bruge lim til tungt tapet. For mere pålidelighed kan PVA føjes til det.

Foto wallpapers med 3D-effekt kan visuelt ændre ethvert værelse

3D wallpapers er vanskelige at købe i en bygning butik. Ofte skal de bestilles på specialiserede websteder, der tilbyder tjenester fra forskellige trykkerier. Disse samme steder giver detaljerede oplysninger om valg af billeder, priser på 3D wallpapers til vægge og korrekt anvendelse.

Smuk væg landskab i soveværelset dekoration

Forresten er det høj pris betragtes som en af ​​deres mangler. Det er flere gange højere end prisen på konventionelle tapeter og varierer afhængigt af:

 • en slags 3D-tapet;
 • billedets kompleksitet
 • Metoden til udskrivning;
 • Basismateriale (nonwoven, vinyl, stof).

Det populære print til trykning på tapet - heltene i dine yndlingsfilm

Endnu dyrere er brugerdefinerede tapeter, men i dette tilfælde kan du vælge ikke kun en tegning (det kan endda være din egen skitse eller foto), men også størrelsen på lærredet. Generelt kompenseres den høje pris på dette færdigmateriale af deres lange levetid og lethed ved vedligeholdelse.

3D-vægpapir er et nyt ord inden for finishmaterialer

3D-vægpapir: fotokatalog af hovedtyper, egenskaber og trykningsmetoder

I online butikker præsenteres et bredt udvalg af 3d wallpapers til vægge. Fotokataloger og priser på sådanne websteder er imponerende med deres mangfoldighed. Denne abstraktion, og urbane landskaber, og naturlandskaber, flora og fauna, plads, tapet fantasy eller anime stil, fantastiske efterligninger af dyre efterbehandling materialer, og meget mere. Men alt dette kan reduceres til flere grundlæggende typer. Og så bestemme hvad der er bedst for et bestemt interiør, det bliver meget lettere.

Udskriften på vægpapiret visualiserer havkayen

Ofte skelne mellem følgende typer 3D tapet:

 • enkelt;
 • standard;
 • panorama;
 • fluorescerende;
 • LED (tapet med LED-baggrundsbelysning).

Billedet af Eiffeltårnet bringer til indretningen en speciel fransk chic

Enkelt 3d tapet har som regel klare grænser og en strengt specificeret størrelse. Faktisk er dette et fragment af billedet, et separat element i indretningen, så de ikke klæber hele væggen. Det er designet til at skabe en lys accent indendørs. Ofte isoleres den endvidere ved hjælp af farvegrænser eller lister i form af en ramme.

Enkelt 3D-vægpapir i drengens værelse

Standardpapirer har den sædvanlige slags ruller, og tegningen på dem ligner et gentagende tredimensionelt geometrisk mønster, etnisk eller vegetabilsk print, en abstraktion. Dette gør det muligt for dem at blive brugt i almindelige lejligheder og i private huse, da sådan tapet ikke kræver en streng pasform og er meget nem at installere. De limer alle væggene i rummet eller fordeler funktionelle zoner. Standard tapet giver dig mulighed for effektivt at slå rummet ved at øge eller formindske det. Dette er den mest demokratiske i form af pris type bulk wallpapers.

Standard tapet med et tredimensionalt billede

Panoramic tapet er et enkelt lærred, der er limet på en gang hele væggen eller endda hele rummet langs omkredsen. Det adskiller sig i sin store størrelse (ofte overstiger et par tiere meter). På grund af installationens kompleksitet skal limning af denne type tapet ydes til fagfolk, som er forbundet med yderligere økonomiske omkostninger, men resultatet er det værd.

Original print af byens gade på væggen i det indre

Panorama tapet ændre værelse ukendelighed, "skubber" sine grænser, fremme den selvsamme 3-D effekt, som skaber en illusion af autentiske realisme - oftere er det byområder, landdistrikter eller naturlige landskab, klar blå aftenhimmel eller havet.

Panorama 3D wallpapers på væggen i soveværelset

Fluorescerende tapet er dækket af en speciel sammensætning (indeholder fosfor), som kun vises i mørket. Billedet, der er trykt af ham, duplikerer hovedtegningen på tapetet. Den selvlysende maling skaber ikke en 3D-effekt som sådan. Det kan endda behandle almindeligt tapet.

Børns tapet med billedet af tegneseriefigurer

Som for foto wallpapers 3D, den dag de vil ligne almindelig panoramisk tapet, og om aftenen på grund af den nævnte sammensætning, og lysstofrør lyser rummet forsigtigt hælde blåligt lys. Dette er især effektivt på tapetet, der skildrer natbyerne, havnebyerne, galakserne, havdybderne.

Fluorescerende tapet er en glimrende løsning, der giver interiøret et usædvanligt og interessant udseende

Vær opmærksom! Takket være natbelysningen anvendes fluorescerende lærred ofte som tapet til børns vægge. Fotokataloger på tematiske steder viser mange succesfulde løsninger på den smukke udskiftning af et standard natlys. Denne baggrundsbelysning kan dog ikke slukkes, hvis den for eksempel begynder at forstyrre søvn eller irritere med tiden. Derfor, om det er værd at placere sådan tapet i et børnelokale eller sige et soveværelse er et kontroversielt problem.

Fluorescerende tapet med billedet af en natby

LED tapet, faktisk er tapet ikke. De er et komplekst system bestående af mange små, indbyggede special chip LED'er. Ved hjælp af en fjernbetjening eller mobil applikation kan du nemt ændre niveauet af belysning, farve, nuance og endda selve billedet. Disse tapeter er ret egnede som en ekstra højdepunkt.

3D wallpapers i det indre af børnenes værelse til drengen

I modsætning til fluorescerende kan LED tapet installeres sikkert i børnenes værelser. De vil helt og holdent klare en nattlampes rolle, og når barnet falder i søvn, kan de slukkes. Ulempen ved dette færdiggørelsesmateriale er dets høje omkostninger og kompleksitet af installationen (det skal kun gøres af fagfolk).

Foto wallpapers med originalt billede

Når du bestiller i online-butikken, skal du udover det ønskede billede, den type tapet, deres egnethed til rummets størrelse og designidéen være opmærksom på udskrivningsmetoden. Det afhænger af det, hvor mættet og holdbart vil være farverne på tapetet.

Abstraktion på væggen skiller sig ud mod baggrunden af ​​det hvide interiør

Billederne udskrives ved hjælp af:

 • blæk, reagerer på ultraviolet og under dens indflydelse absorberes godt i lærredet. Denne metode til udskrivning bruges oftest, fordi den giver mest kontrast og rig med hensyn til farve og har også en god holdbarhed;

 • øko-solvent blæk. Dette er en særlig blæk, som indeholder et opløsningsmiddel og små pigmentpartikler. Blækket er præget af en ubehagelig, men ikke særlig stærk lugt, og giver dig mulighed for at udskrive usædvanligt langvarige billeder med høj opløsning, selv på vinylflader, men de tørrer i lang tid.

Fascinerende på væggen ser billeder af farver i makrofotografering

 • latex blæk. Miljøvenlig, tør umiddelbart efter påføring, bevar den oprindelige farve og udseende i lang tid, men adskiller sig ikke i skarpheden af ​​billedet. På grund af den høje temperatur, der kræves til højkvalitetsudskrivning, er de ikke egnet til tapet, hvis substrat ikke er termisk stabilt.

3D-vægpapir med billedet af en gammel stige i et indvendigt badeværelse

ZD vægpapir i et interiør: billeder af stilfulde beslutninger

Den største fordel ved 3D-wallpapers, ud over den almindeligt anerkendte æstetik, er deres evne til at omdanne rummet uden anerkendelse. De giver dig mulighed for effektivt at slå det ledige rum - visuelt udvide eller reducere rummet, hæv eller sænk loftet, fremhæv de funktionelle områder eller lav en lys spektakulær accent.

Panoramabilleder af byer er meget populære

3D-wallpapers i design af restauranter og caféer

På grund af dets funktioner er tredimensionelt tapet ideel ikke kun til private lejligheder og huse, men også til restauranter, barer, caféer, indkøbs- og underholdningscentre. Ifølge statistikker hjælper 3D billede med at øge attraktiviteten hos en sådan institution, og nogle gange - to gange.

3d vægpapir i det indre af en cafe

Dette er ikke overraskende, fordi disse tredimensionale tapet giver cafe eller restaurant en individualitet, en særlig charme, hjælp uden overflødige bestræbelser på at overholde en fælles stil. For eksempel er japanske tapet temaer, fra elegante hieroglyffer og en klassisk japansk have eller dam med et lysthus til et nat Tokyo-panorama, egnet til en sushi bar eller en japansk restaurant.

Billedet på tapet "strømmer" effektivt ind i sofaen på polstret

De mest fordelagtige 3D-vægpapir ser i de rummelige lokaler med de store lofter. Sandt nok, selv en lille bar af dem, der ofte udstyrer i et kælderrum, vil spille med nye farver, hvis væggene derimod er trimmet med fluorescerende 3D wallpapers med undervands temaer. Der er tusindvis af løsninger, og der er ingen hindringer for kundens fantasi, bortset fra de endelige omkostninger.

Bright vægpapir med et billede af en havbølge

Det er interessant! Optisk illusion, skabt af 3D wallpapers, er længe blevet en selvstændig turistattraktion. Overalt i verden er der skabt museer af tredimensionale illusioner. Et af de mest berømte er Optisk-Illusory Museum i Busan (Sydkorea).

3D fotografering i design af lejligheder og huse

Oftest i kataloger og hjemmesider er eksempler og billeder af 3D tapet på væggen i en lejlighed eller et privat hus. Dette skyldes de allerede nævnte fordele ved dette efterbehandling materiale - æstetik, holdbarhed, evnen til at omdanne rum. Selvfølgelig er der store fotobåndsbilleder dyrt, men i betragtning af deres ekstremt lange levetid vil disse omkostninger betale sig med interesse.

3D-papir blev det nuværende fund for designere

Volumetrisk tapet passer til næsten ethvert værelse. Du kan indsætte 3D-wallpapers på væggen til hallen (billeder på internettet tilbyder mange eksempler), et børnelokale og et soveværelse, et køkken og et badeværelse. Det vigtigste ved at overveje størrelsen, formålet og stilen i rummet.

Vægpapir, udvidet rum, i udformningen af ​​en moderne lejlighed. Hvordan man vælger tapeter til hvert af værelserne. Billederne er mest gavnlige for små værelser. Fotovæg i moderne interiør.

I en lille lejlighed eller et hotel bør du ikke dække en eller flere vægge med panorama tapet. Fra en kort afstand er der ingen effekt, og selve rummet bliver endnu mindre og mere ubehageligt. Men enkelt monokrom eller med en lys farve accent små foto wallpapers vil være helt passende. Du kan også bruge standard 3D-tapet med et abstrakt eller geometrisk print, men dække dem med kun en væg. For eksempel, hvis rummet er smalt og langt, er de klistret en længere væg. På grund af dette bliver rummet større, og dets overordnede proportioner vil udligne.

Enkelt vægbeklædning i det indre af en lille lejlighed

For rummelige lejligheder gælder de samme regler. Brug ikke fluorescerende tapet i soveværelser eller planteskoler. For et stykke tid vil det blå lys, de udsender i mørket, godt lide, men når det bliver keder, vil det være umuligt at slukke det. Af denne grund er det bedre at placere LED-wallpapers i et planteskole eller soveværelse, og fluorescerende er mere velegnede til andre værelser. De vil se godt ud i salen og badeværelset. Volumetrisk tapet er ikke bange for fugt, kemisk eller mekanisk påvirkning, og i badeværelset vil de hjælpe med at slappe af og nyde fred, ro og vandprocedurer.

3D tapet kan omdanne ethvert badeværelse

Fluorescerende tapeter er ideelle som tapet til loftet. Også en god løsning er at holde sådanne 3D tapeter til køkkenvæggen. Billeder på internettet tilbyder meget originale eksempler på fluorescerende tapet til et spiseplads eller en forklædezone. Enkle eller panoramabillede baggrunde i fantasiens og anime-ånden, med tegneserier af tegneserier og eventyr, der passer til børn.

Foto wallpapers i det indre af et børnerum til en pige

Et stort åbent rum af fantasi åbner et 3D-tapet til væggene i stuen. For dette værelse kan du bruge næsten alle slags 3D wallpapers - fra single til LED. Særligt effektiv vil være her for at se panorama tapet med urbane, landlige, seascapes, samt abstraktioner og billeder af rummet.

Panoramiske 3d wallpapers er en fantastisk måde at omdanne et værelse uden stor indsats og tid investering

Det er vigtigt at huske, at 3D wallpapers vil blive en del af interiøret i mange år, så de bør vælges ansvarligt for at gøre rummet til at se harmonisk ud og at beundre indbyggerne med deres udseende i mange år.

Vægpapir: katalog af billeder af faktiske og stilfulde varianter

Vaskbar tapet til køkkenet: Et katalog af billed-ideer til indretning

Vægpapir, udvidet rum, i udformningen af ​​en moderne lejlighed

Fresker på væggen: foto, priser, katalog af interessante ideer til dekoration

Kombineret tapet i hallen: fotos, design 2017-2018 og populære designteknikker

Baggrundsbaggrunde: Fotointeriør med interessant design

Super! Noget meget vellykket, noget er slet ikke i emnet, men dybest set - meget cool!

3D vægpapir: fotokatalog af interiører og hemmeligheder af dekoration

Vægpapir var stadig i sovjetiske tider, men samlinger af papirklæder fra den periode går ikke til nogen sammenligning med de nyeste materialer. Digital teknologi og storformatudskrivning gør det muligt at skabe unikke 3D-vægpapir til vægge. Fotokataloget er en visuel demonstration af dette. Før du begynder at vælge den rigtige mulighed, skal du gøre dig fortrolig med fordelene og funktionerne i materialet, samt bestemme den generelle ide om at dekorere rummet. En række tematiske løsninger: abstraktioner, stilleben, landskaber og portrætter - giver dig mulighed for at vælge en indstilling til enhver stil i interiøret.

Anvendelse af tredimensionale lærred ved registrering giver mulighed for at styre visuel opfattelse af plads og skabe overraskende design

Nuancer af 3D-applikation - wallpapers

3D-tapet på væggen i lejligheden giver dig mulighed for at omdanne podnadevshy design af rummet. Lignende materialer ser godt ud i værelser med et stort område, men korrekt optager tekstur, foto og farvepalet, de kan anvendes i et lille rum. For at give billedet større dybde og naturlighed, kan du bruge ultraviolette lys, BLB-lamper eller Træarmaturer.

Brug af forskellige lyskilder giver dig mulighed for at omdanne billedet

Afhængig af interiørets stil vælges en bestemt version af materialet. Landstil og klassikere laves ved hjælp af en række stilleben, billeder af gamle huse med gader og marine temaer.

Sådanne muligheder kan være hovedvægten i designet

For et rum i højteknologisk stil, tredimensionale billeder, vil abstrakte mønstre af blomster, dyr og rumtegninger gøre. En interessant løsning er tapetet med en række imitationer af naturlige belægninger. Det kan være billeder med murværk, en kork eller en natursten.

Nyttige oplysninger! Tema wallpapers skal være i harmoni i interiøret og holde stilen.

Varianter med efterligning af forskellige overflader er velegnede til en loftsstil eller rustik stil

Køb kvalitet 3D-vægpapir i en byggeri eller online butik. Det er vigtigt at fokusere på materialets grundlæggende egenskaber. Den skal have fremragende slidstyrke, sikkerhed og være lavet af miljøvenlige råmaterialer. Kvalitet wallpapers er præget af modstandsdygtighed over for temperaturspring, ultraviolette stråler og øget fugtighed. Forurening kan let vaskes med en sæbeopløsning. Foto wallpapers ikke brænde ud over tid under påvirkning af sollys. Levetiden kan være over 10 år.

3D wallpapers ikke kun dekorere boliger, men også skabe illusion af virkeligheden af ​​tegning. Disse dåser tilføjer dybde, som giver dig mulighed for at skjule nogle designfejl. De hjælper visuelt at forøge rummet, hæve loftet eller flytte væggene fra hinanden.

Vægpapir skal være i harmoni med baggrundsgrundlaget for et interiør og dets farvepalette

3D tapet har nogle ulemper. For at indsætte dem skal du forudse overfladen. Tøj skal ligge fladt, uden forvrængning. Ulemperne omfatter også en høj pris. Det adskiller sig fra kompleksiteten af ​​billedet, trykningsteknikken og materialet i produktionen.

Hvis området tillader det, kan billedet placeres på flere vægge

3D-vægpapir: fotokatalog af forskellige typer, egenskaber og teknologier til trykning

Der er et stort udvalg af 3D vægpapir til vægge. Fotokataloget giver dig mulighed for at vælge den bedste løsning. Du kan bruge et billede fra en række urbane landskaber, forskellige landskaber, rum og dyr temaer. Samtidig er det værd at overveje de eksisterende typer af materiale.

Billeder med rumtemaer er gode til et børnelokale

Vægpapir, udvidet plads. I en separat publikation beskriver vi, hvordan du korrekt vælger og anvender tapet med volumetegninger til små værelser.

Enkelt wallcards varierer i bestemte grænser og bestemte størrelser. De er valgt for at skabe en accent i interiøret. Tillæg til indretningen kan tjene som lister eller grænser, understreget af farve.

Lignende billeder kan indstille tonen til resten af ​​rummet

Foto wallpapers af standard typen er dannet i ruller, med et tredimensionelt billede. Det kan være forskellige varianter af tegninger: etnisk, geometrisk og plante. Sådanne malerier kræver ikke streng justering af mønstre. De er karakteriseret ved nem installation. Standard canvases giver dig mulighed for at ændre den visuelle opfattelse af rummet.

Geometriske udskrifter kan skabe et usædvanligt design i en moderne stil

Den oprindelige løsning er de panorama 3D-vægpapir til vægge. Fotokataloget viser brugen af ​​det indvendige materiale. De er præget af stor størrelse. Denne type tapet giver dig mulighed for i høj grad at ændre udseendet af rummet. Ved at bruge smukke billeder med perspektiv kan du markere grænserne for rummet betydeligt. Dette skaber en komplet illusion af billedets realitet.

Panoramabilleder giver dig mulighed for at skabe en følelse af frihed og afslapning

Billedet på de fluorescerende lærred gentager ornamentet på basisbaggrunden. Denne slags materiale har en belægning, der indeholder fosfor. I dette tilfælde vises malingen i mørket. I løbet af dagen ser vægpapir ud som standard panoramaprodukter, og om natten lyser rummet op med et dæmpet blåt lys.

Sådanne kompositioner føjer et strejf af mystik og mystik til den sædvanlige situation

Denne version af tapetet består af en række indbyggede LED'er, belysning, som kan styres ved hjælp af fjernbetjeningen. Sådanne klæder anvendes til yderligere belysning. Denne mulighed skal bruges som vægpapir til vægge Børns . Fotokatalog viser interessante løsninger. De kan bruges som armatur og kan slukkes.

LED lærred kan blive en rigtig dekoration til et børnerum, men samtidig er de dyre

En vigtig parameter, når du vælger fotobaggrunde, er den anvendte udskrivningsmetode. Holdbarheden og farvemætningen af ​​lærredet afhænger af en bestemt teknologi. Ved fremstilling af lærred anvendes følgende muligheder:

 • blæk under påvirkning af ultraviolet absorberet i materialet;
 • Eco-opløsningsmiddelfarver indeholder pigmentpartikler og et opløsningsmiddel. De er trykt med holdbare billeder med høj opløsning;
 • Latex-blæk er miljøvenlige, men de har ikke stærk billedklarhed.

Ved hjælp af kvalitetsprintningsmetoder kan du opnå fantastiske effekter

Foto: Interiørfoto: Eksempler på originale kompositioner

Fotovægge giver dig mulighed for at skabe visse visuelle effekter - for at udvide rummet eller gøre det mere kompakt, hæve loftet og tildele funktionelle områder.

Landskaber med udsmykkede gader vil fordybe rummet og tilføje plads

Brug af tredimensionale malerier til caféer og restauranter

Voluminøse vægpapir anbefales ikke kun til boligområder, men også til indkøbs- og underholdningsinstitutioner, caféer og restauranter.

Originale wallpapers er ikke kun den vigtigste dekoration af caféen, men tjener også som en ekstra kilde til belysning

Tredimensionelle kompositioner giver enhver institution en individualitet og en særlig charme. Særligt egnede er sådanne sengetøj til rummelige værelser. Der er ofte barer placeret i kælderen, hvor der mangler lys. Brug af materialer med LED-baggrundsbelysninger vil tilføre belysning på en smuk måde. I dette tilfælde ser flådemaskerne godt ud.

Visse billeder kan skabe en næsten hjemlig indstilling i enhver restaurant

Anvendes i udformningen af ​​boligkvarter

Der findes mange interessante løsninger til at dekorere dit hjem. Samtidig anvendes høj kvalitet og originale vægpapir 3D til vægge. Kataloget for et foto til et soveværelse giver mulighed for at vælge egnede varianter til et hvilested.

Hvis du vælger et mønster korrekt, kan du bruge massebaggrunde selv i soveværelser med lille størrelse

Sådanne materialer er kendetegnet ved deres holdbarhed og æstetik. Volumetrisk lærred passer perfekt ind i det indre af ethvert rum. Det er vigtigt at overveje formålet med rummet, indretningens stil og dets dimensioner.

I rummelige værelser kan du bruge flere enheder, der er identiske med billedet, hvilket vil give mere plads til rummet

Brug ikke panorama tapet i et lille rum. I dette tilfælde er det nødvendigt at bruge monokrome versioner eller modeller med en lille farveeffekt. Ved hjælp af et geometrisk eller abstrakt ornament på en lang væg i et smalt rum vil rummet blive bredere.

Alsidigheden af ​​små vægpapir, der ser stilfuldt ud og perfekt supplerer interiøret

En interessant løsning er brugen af ​​fluorescerende 3d tapet til køkkenet. Foto samlinger viser de bedste muligheder. Volumetriske klæder er ikke bange for fugt, kemiske og mekaniske effekter, så de kan bruges på badeværelset.

I køkkenet skal en sådan indretning være praktisk

I børnehaven er at vælge enkeltbilleder eller panoramiske kompositioner med helte med eventyr, tegneserier eller i fantasiens ånd.

Foto wallpapers i børnehaven skabe en legesyg atmosfære

Stuen vil blive dekoreret med panoramiske varianter med landlige, blomster, marine og urbane landskaber.

Usædvanlige billeder af almindelige objekter vil give individualitet til interiøret

3D wallpapers bliver en integreret del af interiøret i lang tid, så de skal vælges med særligt ansvar. Indrettede vægge bør medbringe glæde og positive følelser.

Eventuelle muligheder bør være på plads i det valgte værelse og i harmoni med resten af ​​interiøret

Video: 115 foto-ideer om brug af 3D-wallpapers

Svarede vi på dit spørgsmål? Annuller svar

Rubrikator for værelser

Månedens afstemning

Alle rettigheder forbeholdes.

Ved fuld eller delvis anvendelse af materialer på dette websted kræves et aktivt direkte link.

3D vægmaleri. Foto wallpapers med en stereo effekt

Vægpapir 3d til vægge er en optimal mulighed for omkostning og kvalitet til at ændre et rum af rum på den positive side for at skabe en særlig atmosfære i lokaler.

Køb nu 3d wallpapers, hvis pris er lav, du kan ikke kun i butikker, men også i online-tilstand.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

30 + = 36