Baggrunde til børns rum til drenge

Baggrunde til en dreng i en børnehave

Før familien, der rejser drengen, er der hver dag spørgsmål om en uddannelsesmæssig og indenlandsk karakter. Når alt kommer til alt, bliver barnet opdraget ikke kun af familien, men også af miljøet. Alt, som et barn ser og hører og føler, er et voksende barn og kan efterfølgende udøve en stærk indflydelse på sit liv. Ikke en sen rolle er spillet ved at lægge grunden til en god æstetisk smag, fri motoraktivitet og kreative muligheder. Det er meget vigtigt for dannelsen af ​​den fremtrædende fuldmægtiges personlighed det rigtige design af børnenes rum, herunder dets vægge.

Som hvert værelse i huset har børns rum brug for periodiske reparationer. Dette er et sted, hvor et voksende familiemedlem bruger en væsentlig del af sit liv, så han skal kunne lide det, vise sine bedste kvaliteter, ikke være flov over bevægelserne, irritere ikke eller undertrykke sit udseende. Efterhånden som hans søn vokser og udvikler sig, ændres hans vaner og smag præferencer gradvist, hvilket betyder, at det med jævne mellemrum er nødvendigt at opdatere, efter deres type hjem.

Rummet til drengen adskiller sig væsentligt fra pladsen til pigen, forskellen kan ses allerede fra det første overskuelige blik på væggene: på tapetet, passende gulv og barnets levetid. For den korrekte udvikling og modning af drengen anbefales det at vælge baggrunde under hensyntagen til hans køn, alder, anvendelighed, interesser og specifikke ønsker.

Der findes flere typer tapet: papir, flydende, vinyl, non-woven, kork, tapet.

Papir tapet er kortvarig, de er de billigste af alle, disse tapeter betragtes som de mest miljøvenlige og trygge for børn. Blandt dem er der prøver, der kan modstå en eller to sparsomme vask med en fugtig svamp. Hvis barnet bæres væk ved deres maleri, eller hvis der er sket en anden uoprettelig skade på skønhed og integritet, erstatter det beskadigede tapet med nye, af samme kvalitet, ikke en familie af store udgifter.

Ud over de overkommelige priser, plus de er også i, at strukturen af ​​papir tapet er porøs, da de er lavet uden fremmede urenheder. En sådan struktur er ikke bange for fordampning eller fugtighed. Denne kvalitet garanterer beskyttelse af vægge mod skimmel og bakterier. Uhøjtidelig sådan tapet og i arbejde med dem: enhver lim, selv kogte hjemme, mel mel pasta.

Flydende tapeter er dyrere end tapeter, men de er også miljøvenlige. De er gode for deres styrke, de kan modstå flere vaskninger. Dette gælder især for drengens rum, hvor der ud over kunstneriske eksperimenter kan finde forskellige former for udendørs spil med venner og sport.

Derudover er flydende tapet mere praktisk end papir, fordi det er beregnet til farvning. Hvis der er en væsentlig skade på udseendet, er det ikke nødvendigt at udskifte dem med nye hver gang. Alligevel kan de gentagne gange - helt eller delvis - male (i samme eller i anden farve).

Vinyl tapet, på trods af dets styrke og modernitet, har ikke status som ubetinget sikkert for børns værelser.

Den økologiske renhed af vinyl tapet er direkte afhængig af producentens gode tro. Jo mere præcist alle nuancer af teknologi observeres i produktionen, desto mindre sandsynligt er tilstedeværelsen af ​​skadelige formaldehyddampe og omvendt. Faren er, at de kan forårsage allergiske reaktioner hos børn.

Desuden påvirker den høje tæthed af disse baggrunde deres manglende evne til at passere luft, hvilket skaber forudsætningerne for vækst under svampen.

Flizeline tapet er dyrere end papir og vinyl. Af egenskaber ligner de papir, men tykkere, stærkere og holdbare. De kan vaskes og males. Vanskeligheder kan opstå, når de limes på grund af deres bredde, hvilket overstiger den sædvanlige bredde af rulle tapet. Men denne minus er også et plus, da antallet af stødsvejsninger er minimal, hvilket giver rummet et mere pænt udseende.

Kork tapet er naturligt, men bruges sjældent. Deres mangel på et lille antal farveindstillinger. Og fordelen er god lydisolering.

Fotobaggrunde repræsenterer et nærbillede af et bestemt plot, der er opnået på papir ved hjælp af fototrykteknikker. Det supplerer interiøret i en given stil og udtrykker individualitet af ejeren af ​​rummet.

Psykologer er enstemmige i den opfattelse, at barnets udvikling er hurtigere i et værelse dekoreret med mønstre, ornamenter, billeder eller tegninger. Det skal huskes, at drengens humør direkte afhænger af det valgte emne.

Den stribede tapet hjælper visuelt at rette rummet: De lodrette stænger hæver loftets højde, og de vandrette stænger vil gøre rummet mere rummeligt. Men det er vigtigt at forstå, at strimler, som andre strenge geometriske linjer, kan virke som afskrækkende og frustrerende barnet. Derfor kan et kompromis i dette tilfælde være et tapet med snoede striber.

Graffiti er en god mulighed for at sætte fokus på indretning. Denne indstilling giver dig mulighed for at indstille tonen til den samlede situation, og samtidig tjener det til at udtrykke ejeren af ​​rummet.

Fans af interessante effekter kan vælge muligheden for glødende tapet. Om dagen ser de ud som almindelige, og om natten, med lyset af et natlys eller i mørket, kommer de på tværs af en række tegninger og silhuetter. Sådanne baggrunde er lavet ved hjælp af specielle phosphorescerende maling, de er harmløse og meget som drenge.

For store fragmenter på tapetet kan distrahere og irritere ejeren af ​​rummet. I børnehave er det bedre at vælge tapet i en lille tegning, uanset om det er et geometrisk mønster eller et blomsterpynt, er det ønskeligt, at det er kontrasterende, men ikke påtrækende. Hvis det dog er nødvendigt at tilføje store detaljer, er det hensigtsmæssigt at tildele ham kun en af ​​væggene. Mange gode eksempler på passende mønstre til tapet i drengens værelse findes i videoen nedenfor.

Til indretningen af ​​monofoniske vægge kan du vælge tapet. Interiøret, der støtter deres temaer, ekko ejerens individuelle interesser, vil bringe fred, komfort og ro i hans personlige rum. For eksempel til en naturelsker er billedet af bjerge eller skove egnet, du kan supplere et sådant interiør med et himmelsk loft med stjerner der skinner i mørket.

Farven på det valgte tapet afhænger også meget mere, end det kan synes ved første øjekast.

Til det phlegmatiske og træg temperament bliver babyen nærmet af bløde og varme nuancer. For at opmuntre den inerte dreng i naturen vil wallpapers med rige farver eller dekoreret med farverige illustrationer passe. Hvis drengen er for følelsesladet - så er tapetet for ham coolt, men ikke dystre farver.

Gul farve øger kravet om viden, og delikate fersken eller abrikos nuancer skaber en hyggelig varm atmosfære i et rum med mangel på sollys.

De mest almindelige for drenge værelser er blå, blå, grøn, gul, lilla og brun.

Sort er normalt set som undertrykkende barnets psyke, men i meget små mængder hjælper denne farve med at forhindre forkølelse og øge blodtrykket.

Valget af tapet skal tage højde for mange parametre. Først og fremmest er dette kvaliteten af ​​tapetet. Næste - funktioner i rummet. Og nødvendigvis tage hensyn til drengens alder, typen af ​​hans karakter, hans interesser, hobbyer og smag præferencer.

Først og fremmest bør tapetet være sikkert for barnets helbred. Vælg dem fortrinsvis fra naturlige, miljøvenlige materialer, der ikke udsender skadelige stoffer.

Rummets størrelse og form er også vigtig. For eksempel er et lille værelse uønsket for overbelastning med store billeder og detaljer, fordi barnet vil være ubehageligt på grund af den tilsyneladende overbefolkning og overfyldthed.

I et stort rum med monofoniske eller lavvandede vægge vil barnet være for tomt og ensomt. Et stort værelse, dækket med lys monofonisk tapet, kan være associeret i repræsentationen af ​​barnet med et regerings kontor, for eksempel med et hospitalrum.

Funktioner af en bestemt dreng, når man vælger tapet til sit værelse, spiller en nøglerolle. På grund af hvor komfortabelt og hyggeligt det er i sit eget rum, afhænger rigtigheden af ​​hans udvikling af forholdet til sine forældre og det mulige valg af et fremtidigt erhverv.

Den fysiske og psykiske komfort i rummet ubevidst begynder en slags mur. Og ideerne om ham i forskellige aldre og forskellige drenge er forskellige. Således er den bevægelige barn, der elsker at lege gemmeleg i en bold, løbe, hoppe og lege, vil det være meget trist og keder sig i et rum, hvor du ikke kan gøre det, på grund af forbud mod eller frygt for pletter og ødelægge tapet.

Ubehageligt teenager følelse omgivet af lyse tegneserie kaniner, mishutok, biler og skibe, der, selv om han kunne lide i den tidlige barndom, i ungdomsårene forårsage psykisk ubehag.

Drenge i forskellige aldre har brug for forskellige tilgange til udformningen af ​​deres hjem. For den nyfødte baby, såvel som for den en-årige dreng passer tapetet af bløde pastellfarver til de fleste. De bidrager til afslapning af barnet, dens mere afslappede søvn og vågenhed, ikke irriterer nervesystemet. Med hensyn til kvalitet er papirbaggrunde den bedste mulighed, som den sikreste og mest miljøvenlige.

Fra vinyl er det bedre at afvise, på grund af tvivlsom økologisk renlighed. Flydende tapet kan også ikke betragtes som den bedste mulighed, især i krybbeområdet, fordi deres ujævn overflade kan skade barnets hud, når det kommer i kontakt med det under barnets undersøgelse af miljøet.

For en dreng på 2-5 år med begyndelsen af ​​den aktive kognitions alder er der allerede andre behov. Børn i denne alder kan virkelig lide tapet med et stort billede af dine yndlings tegneseriefigurer eller andre genkendelige emner.

Til meget aktive og mobile fidgets er det bedre at vælge balancering af neutrale nuancer, og for rolige er lyse og farverige farver mere egnede. Der er en skarp kontrast af farve løsninger i form af en kombination af tapet af forskellige farver: rød med grøn, blå og gul.

Lovers af tegning vil lide tapetet til farvning. Dette er et specielt tapet med en trykt, farveløs, stencileret tegning designet til manifestationen af ​​børns kreativitet.

Valg af tapet til førskolebarnets værelse, det er vigtigt at stole på hans yndlings tidsfordriv. På denne alder kan være relevant tapet med undervisning emner, såsom billedet af bogstaverne i alfabetet, planter, dyr. Foto wallpapers kan repræsentere et eventyr motiv, en naturlig sammensætning eller et billede med perspektiv, perfekt dekorere og færdiggøre rummet.

Den yngre skolelærer ændrer sin livsstil i 7-8 år, så han har brug for et mere støjsvagt og ikke distraherer ham fra det nye, uddannelsesmæssige, miljømæssige. Tapetet kan opbevares i et med designen af ​​rummet, men forskelligt i nuancer, dæmpet farveskema. Tegningen på dem kan være tematisk, men også fastholdt: ankre, biler, dyr.

På værelset kan du vælge farve soveværelse, legerum og studieplads. Bruges til dette er kontrasterende nuancer, ligner i spektrum, såsom blå med grøn, rød med orange.

Billedet på tapetet kan være uddannelsesmæssigt. For eksempel er et aftryk af verdenskortet, reproduktioner af berømte kunstnere, plot fra bøger.

En dreng på 10-11 år, i betragtning af begyndelsen af ​​ungdomsårene, er sværere at behage, så det er nødvendigt at koordinere valget med ham.

Oftest foretrækker hver dreng i denne alder et af følgende emner: sport, teknologi, marine liv eller natur. Emner med egnede billeder er egnet til at udsmykke sit værelse så godt som muligt.

For en 12-årig teenager er hans hjem en måde at udtrykke sig på og vise sin holdning til verden. Overgangsalderen har sine egne egenskaber forbundet med vanskelighederne med selvbestemmelse, ustabilitet og en hurtig ændring af hobbyer. Voksen mand er i stand til at eksperimentere, både med sit udseende i tøj og frisurer, adfærd og med det indre af rummet.

Alt dette tyder på, at når man arrangerer plads til en teenager, skal man forstå det valgte designs skrøbelighed, med mulighed for om nødvendigt at ændre den til en anden. I denne alder er lysstyrken og lethed i design vigtige, fordi sløvhed og overskud presser på psykologien, men ikke afbalanceret i denne alder, undertrykker eller irriterer teenageren.

Tapetet kan være pastell eller mørke farver, der ikke nødvendigvis falder i farve med indretningen af ​​rummet. Ornament kan være abstrakt eller geometrisk. Farveopløsningen kan være kontrast: Lys og mørke toner af samme skala, for eksempel beige med brun, hvid med mørkegrå eller mørkblå med lyserød.

Egnede tapeter, der skildrer den moderne virkelighed. Poster og plakater med filmstjerner og bånd, tegninger i avantgarde-stil, naturlige fænomener, optagelser fra dine yndlingsfilm. Valget afhænger helt af det enkelte barns interesser. Det er hensigtsmæssigt at udpege under denne hobby en af ​​rummets vægge. Det er også praktisk for unge at have en væg, som man kan skrive og lave noter med kridt eller markør.

For en 16-årig dreng, der allerede er mere eller mindre bestemt i sine vitale interesser, ville den optimale løsning være solid tapet, suppleret af en accentvæg i en selvstændigt valgt stil.

Fremragende tapet og meget behageligt tapet, som du kan skrive. Toneværelset ser spektakulært ud og brutalt, når en del af det er som et kontor for en flittig elev og en seriøst voksende mand, muligvis en fremtidig videnskabsmand. Arbejdsområdet består af et bord, en stol og et vægpapir til noter, beregninger, der er skrevet på det med kridt.

Som du ved, så den strålende kemiker Mendeleev sit bord af kemiske elementer i en drøm. Nogle begavede mennesker fra barndommen har meningsfulde og kreative drømme. For sådanne unge genier, der er klar til åbning til enhver tid, er der også en ide. Denne placering af tapetet til optagelsen ved siden af ​​sengen.

For en dreng, der drømmer om rejser, vandringer og opdagelser, kan du arrangere et værelse i marchestilen. Vælg tapet, der simulerer murværk, græske gardiner, telt og lyse møbler.

En teenager drømmer om havet, elsker sport og en sund livsstil, fanger en bølge af lykke? Der er en ide for ham. Vægindretning med vægpapir med billedet af surfing.

Drengen elsker musik, lytter til hans yndlingsmusikere, lærer at spille guitar og drømme om scenen? Et sådant rum han bare kan lide, hun er diskret og diskret. Et soveværelse forbundet med et hvilested og et billede af en guitar i hele væggen.

Barnet spiller i krigen, drømmer om at vokse op og blive beskytter af moderlandet? For sådan en lille patriot kan du dekorere et værelse i militær stil. Tapetet er en beskyttende farve og hele miljøet, som ekko khaki farven, vil han helt sikkert lide. En udvidelse kan være en tematisk plakat på væggen.

To brødre drømmer om sport sejre, er interesseret i basketball, gå til afsnittet? For dem er et værelse indrettet i denne stil en rigtig gave. Stribet tapet med den berømte basketballspiller forseglet vil være en glimrende motivator for fremtidige resultater.

Er drengen tydelig ind i havet? Han læser bøger om pirater og vandringer, ved alt om havets indbyggere, ønsker at blive kaptajn på skibet? For et sådant yndlingssted bliver et værelse indrettet i marinestil. Stribet tapet, et mønster svarende til vest og skibe hængende på væggene, rat, malerier med marine temaer. Alt dette suppleres med møbler, der ligner et rigtigt skib. Et sådant rum - båden vil glæde og konstant inspirere barnet.

Den fyr, der drømmer om himlen, drømmer om at flyve, vil blive pilot? Værelset i sommerstil er kun for ham. Den blå himmel fra tapetet på væggene og loftet, flymodellerne og en af ​​væggene med et billede af aerobatics af erfarne piloter. Tilføj kompasser, navigatorer, tema gardiner, et tæppe - og den lille pilot er næsten klar til at flyve.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Baggrunde i et børnerum til drenge - hvad er det ikke værd at lave

Selvom boligproblemet stadig er for mange et presserende problem, forsøger alle samme forældre at tage hensyn til deres børns ønsker og tildele dem et separat rum. Den næste flaskehals er designet af børnenes plads til drengen. Og hvis alt er løst med møbler helt simpelt, indtil overgangen til barnet i en gammel sovesofa fra bedstemor, så har opgaven med at vælge hvilket tapet til børnenes værelse nogle gange føre til en blindgyde.

Bortført ved udformningen af ​​et børnerum til drenge, mødre og dads bare glemme babyens behov.

Den kendsgerning, at et glimt katalog eller et foto på internettet ser smukt ud, viser sig faktisk et ikke-funktionelt kuglebillede. Nedenfor er de mest almindelige designfejl, på grund af hvilke din søn kan føle sig utilpas i sit værelse.

Solid tapet. Dette gælder for tapetet til børnenes værelse for en dreng af enhver farve med en lille, skelnen til øjet og sammenfletning med baggrundsbilledet eller uden nogen billeder overhovedet.

I et rum med sådan tapet vil barnet føle sig som et hospitalrum eller en lejr. Selv i stuen til babyer er det nødvendigt at dække tapetet med tapet med blomster, geometrisk mønster eller blomster ornament. Børn bruger meget tid på kontemplation og undersøgelse af kurlicerer på tapet forbedrer deres tænkningsprocesser.

Pink og blå. Baggrunde til børnenes værelse drengene og pigerne forsøger ofte at købe i henholdsvis blå og lyserøde farver. Prøv at komme væk fra stereotyper.

Udformningen af ​​børnenes plads til drengen kan godt være dekoreret i lyserød-rød, fersken, sand, lilla og andre toner, angiveligt betragtet som girly.

Læs disse artikler for at gøre din søns værelse perfekt:

strimmel. Når zoning rumdesignere ofte begår fejlen ved at bruge tapet i strimlen til drengens børnelokale. Eventuelle strenge geometriske linjer i interiøret vil fungere som afskrækkende for barnet. Efter et stykke tid vil du se ekstra nervøsitet i din søn, forårsaget af ubehaget at være i børnehaven.

Hvis du stadig har stoppet på det stripede tapet, skal du vælge dem, hvor striberne er tortuous.

Flydende tapet. Denne nyhed blandt byggematerialer er ikke beregnet som tapet på et børnerum til drenge. Og for piger endnu mere. Deres hårde tekstur vil altid efterlade ridser på barnets sarte hud. Især hvis der er en seng i nærheden af ​​muren med sådan tapet.

I en drøm kan barnet ved et uheld røre "shag" med hånden og få et slid. Hvem ved, hvilken form for infektion kan gennemføres gennem sådanne sår?

Forvirrede, hvordan man vælger tapet i børnenes værelse, skal man tage højde for alderen på barnet der bor der. De treåriges interesser vil være diametralt modsatte af ungdommernes hobbyer.

Nedenfor er interessante tapeter, at børn vil lide meget, men de kan skuffe teenagere.

Nedenfor i tabellen gives omtrentlige anbefalinger til valg af tapet til et børnerum til en dreng i henhold til antal år af dens indbygger.

Når du vælger et tapet til design af et børnerum til en dreng, skal du sørge for at overveje barnets interesser. Hvis din søn er glad i astronomi - vælg en væg til fotobaggrunde med en stjerneklar himmel, og en teenager, fanatisk fra en af ​​popgrupperne, kan vægge klisterne på vægge med solisterne.

Vi håber, at vores anbefalinger og tips hjælper dig med at vælge det ideelle tapet til dit barns dreng, hvor han hviler i komfort og nyder at bruge tid.

Se denne video for ideer, hvilke kombinationer af tapet og gardiner at vælge for din dreng:

Baby wallpapers til drengen: hvordan man laver et valg

Når man vælger designen af ​​børnenes værelse, er det nødvendigt at gå ikke alene fra barnets ønsker og krav. Selvfølgelig skal de tages i betragtning. Men omsorgsfulde forældre holder øje med andre ting. For eksempel, såsom komfort, miljømæssig renlighed og anvendelighed af vægbeklædningen. Særligt relevant bliver det når det kommer til børnenes tapet til drengen. Faktisk: hvis for piger i første omgang var og forbliver skønhed og ekstern appel, så er pladsen til drengen meget vigtigere, og får rimelighed og funktionalitet.

Som et interessant designbevægelse kan du bruge en strimmel

I vores artikel i dag vil vi se på de mest populære typer af børnebaggrunde, der bruges i børns værelser til drenge.

Vinyl børns tapet i et rum til en dreng

For nogen er det ingen hemmelighed, at drengens interesser kan ændre sig med alderen. Derfor skal du tage højde for flere nuancer, når du designer et børnelokale til dit barn.

De vigtigste fordele ved vinylbørns tapet:

 1. Tæpper af væggene skal være nemme at rengøre, fordi barnet hele tiden bliver snavset og leger med farver og blyanter.
 2. De skal være modstandsdygtige over for mekaniske skader.
 3. Udgifterne til malerier bør ikke være høje.
 4. Overtrækets originalitet spiller også en vigtig rolle. En lille forsker kan lide at bo i et originalt temarum.

På baggrund af ovenstående fakta kan vi konkludere, at den optimale dækning for vægge i børnehaven vil være vinyl tapet.

Forsigtige forældre bør være opmærksomme på flere faktorer, når de vælger tapet til indretning for børn:

 • Sikkerheden for dit barn er frem for alt. De bedste wallpapers er fra naturlige, miljøvenlige materialer. Du kan bedømme kvaliteten af ​​produkterne ved deres mærkning. For eksempel på høj kvalitet europæiske vinyl tapet producenter sætte betegnelsen for fraværet af skadelige og farlige stoffer i deres sammensætning. Derudover er der en særlig markering for tilstedeværelsen af ​​mikroporer i produktet, hvilket gør det muligt at "trække vejret".
 • Børns størrelser spiller en vigtig rolle. De skal tages i betragtning, når du vælger et design til væggene som tapeter med en massiv mønster vil reducere rummet, og billedet med vandrette striber eller mønstre visuelt gør børnenes bredere og mere rummelig. Mørke farver i det indre af dit barns værelse - er uønsket, da de er i stand til at "spise" rum.
 • Farvelægningen af ​​børnehave bør være gennemtænkt. Baggrund af vinyl sort, burgunder, grå og lilla blomster bør ikke bruges til limning af vuggestuen. Gul og grønt vil bidrage til udviklingen af ​​kreativitet. Overfladen af ​​lysegrå, blå eller hvid kan have en deprimerende effekt. Pink, så elsket af piger i alderen 5 og 13 år, bør ikke være for aggressiv, da denne farve kan forstyrre afslapning og afslapning. Orange - stimulerer aktivitet, det skal bruges i rummets spillerum.

Her skal også hylde vinylmalerierne. Ikke kun at sorten af ​​deres art ikke ophører med at overraske, de er også en glimrende baggrund for at klæbe en række forskellige applikationer, plakater og andre indretningselementer.

Hvis din dreng er mere end 5 år gammel, vil han foretrække tema tapet med biler, fly, rum eller skibe. Det vigtigste er at korrekt skitsere interessen for dit barn, eller endda bedre tage det med dig i butikken. Lad barnet også deltage i udvælgelsesprocessen.

I enhver butik af efterbehandling materialer kan du finde baggrunde af forskellige typer: papir, non-woven, silketryk, væske og andre. Hver af dem har særlige egenskaber, som det er værd at pege på din opmærksomhed:

 1. Papir - kan sikkert kaldes en klassiker, som de har været vant til at dekorere væggene i flere århundreder. Da de består af papir, er de ret sikre ud fra et miljømæssigt synspunkt. De har også en porøs struktur, hvilket betyder, at materialet "trækker vejret", eksklusive dannelsen og akkumuleringen af ​​kondensat, og som følge heraf udviklingen på væggene af bakterier og svampe. Lim til sådanne belægninger kan begge købes i butikken og laves på egen hånd. Hvad angår deres omkostninger, er det meget attraktivt, så hvis du har brug for at ændre tapetet, vil familien ikke opleve en øget økonomisk byrde. Blandt de åbenlyse mangler kan kun kaldes skrøbelighed, hvilket i øvrigt ikke er særlig vigtigt i børnenes værelse.
 2. Vinyl - som basis brug papir eller fleece, og den øverste del er lavet af PVC (vinyl). Indtil nu har diskussioner om sikkerheden af ​​disse tapeter ikke været afsluttet. Hvis teknologien ikke er blevet forstyrret under produktionen, minimeres mængden af ​​fumigdehyd-dampene. Ellers kan din søn blive konfronteret med en negativ påvirkning på grund af kemiske dampe. Nå, da disse tapeter ikke tillader luft at passere, kan kondens opsamles under dem, og der kan dannes en svamp. Der er selvfølgelig sådanne malerier og deres egne positive øjeblikke, som fugtighed, så de kan tørres med en fugtig svamp uden frygt for at beskadige billedet og generelt overfladen.
 3. Ikke-vævet - denne belægning er et ikke-vævet materiale, tæt i komposition til papiret. Men de har selv en række fordele i forhold til papirerne. De er mere vandtætte, holdbare og modstandsdygtige over for mekanisk påvirkning, og kan også skjule en række uregelmæssigheder og vægfejl. Men hvad angår prisen er det meget højere end vinyl eller papirbelægninger. På grund af den store bredde til at klare limning af tapet på en ikke-vævet basis kan ikke alle, så til limning af overfladen, du skal invitere en specialist.

Foto: klassisk kombination med hvid i interiøret

Farve på tapet baseret på nonwoven stof

Gør et valg til tapet på ikke-vævede basis, du skal bestemme deres farve. Farven på børnenes værelse, mønster og pynt bør lignes af drengen. Ikke desto mindre bør man huske på, at farveopløsningen kun bør have en positiv effekt på hans psyke.

Vær opmærksom på! Hvis din dreng er hyperaktiv, bør du foretrække et roligere farveskema i børnenes værelse. Nå, de børn, der er mere end rolige, vil føle sig godt i et rum med lyse og rige tegninger.

Baggrund i børnenes værelse kan kombineres, især i tilfælde af rummelige børnelokaler, hvor du kan skelne mellem en spilzone og et sted at slappe af. I dette tilfælde skal du i søvnzonen opsamle mere støjsvage dåser, der vil være ved sengetid, hvilket reducerer børns aktivitet, som ofte om aftenen stiger til det maksimale niveau. Spilzonen er tværtimod limet med mere levende lærred, der fremmer aktivitet og spil (for eksempel lærred med fragmenter fra dine yndlings tegnefilm).

Godt og i små børnelokaler er det nødvendigt at vælge ensartet farveskala og alle lyse accenter, der skal udføres ved hjælp af særskilte tilbehør, idet de har fordelt dem i hver af zoner (et tæppe, en fotoramme, en natlampe osv.).

Blandt de vigtigste producenter af ikke-vævet tapet til børns værelser kan kaldes virksomheder fra lande som Tyskland, Frankrig, Italien.

Det anses for at være. at tapetet for drenge indebærer visse historier. Blandt de mest almindelige kan du nævne følgende:

 • Med biler.
 • Med fly.
 • Med dinosaurer.
 • Med både.
 • Med pirater (nautiske temaer).

Lad os se nærmere på lærred med piratskibe og fantastiske skatte, der forener de fælles marine temaer.

Hav tapet til drengens børneværelse

Hvad kan være vigtigere for kærlige og omsorgsfulde forældre end deres børns komfort og ro. Det er ikke en hemmelighed for alle, at et barn har brug for sit personlige rum fra en tidlig alder. Og dette rum bør ikke kun være praktisk og funktionelt, men også imødekomme en voksende babys interesser.

Populær farve med tegninger af piratskibe

Med hvad du kan kombinere tapet med et tema i nautisk stil

For nylig er mere og mere populært design af børn i den marine stil. Trods alt, som blandt os ikke drømte om at føle sig som en ung kaptajn af en stor fregat eller en modig pirat.

Interessen for havtemaet bliver konstant styrket af film og bøger om havet, rejser til hvile, magasiner og programmer om indbyggerne i havdybderne.

At lave et værelse i denne stil skaber du ikke kun et interiør, du bidrager til udviklingen af ​​barnet på grund af:

 1. Billeder af marine liv på tapet.
 2. Eksempler på forskellige knudepunkter på væggene.
 3. Indretningens elementer efterligner dele af skibet.

Varianter med tema i nautisk stil

Brug af børns havbaggrund til zoneinddeling

Sea-themed tapet er også godt for at dele plads i delte rum, da de passer perfekt sammen med udsmykningen af ​​vægge i pastellfarver og hjælper med at skabe et separat individuelt hjørne til din baby.

Foto: tegninger med fisk passer både drenge og piger

Men her er det vigtigste ikke at gå for langt med resten af ​​havelementerne, hvis du vælger et flot tapet, så skal møblerne købes mere rolige farver og helst uden forskellige dekorative overflader.

Barnets liv foregår hovedsagelig i børnenes værelse, og helt sikkert er alle enige om, at barnet i dette rum skal føle sig mest komfortable og trygge. Denne farve anses traditionelt optimalt til drenge. I så fald vil drengen føle sig mere selvsikker. Opfatter dit personlige rum, barnet begynder bogstaveligt fra barndommen, og det første der kommer til sit liv er de farver, der hersker i hans rum.

hvad farve vælg til børns

Det første, som forældrene står over for, når de arrangerer et planteskole er dets farve. De skal beslutte, hvad det vil være ved mætning, tættere på lyse eller neutrale toner. I et unødigt stille farvemiljø vil din søn opleve en stærk "farve sult", og han vil mangle lyse, mættede farver. Derudover kommer de fleste legetøj udelukkende fra skabe og kister til spillet, og derefter gemmer de igen deres plads.

Lyse farver, såsom blå, giver dig mulighed for at stimulere mental udvikling, og derfor i barnets indre har du brug for udover rolige toner at bruge lyse børns tapet, kombinere og kombinere dem korrekt.

Hvad angår de forskellige kombinationer med den blå farve i børnenes soveværelse. Hvis drengen stadig er ung, eller slet ikke en nyfødt, så er en kombination af lysegule og lyseblå børnetøj i babyens værelse perfekt. Psykologer mener, at denne farvekombination skaber en effekt af sikkerhed og hygge for barnet. Nå, for at opnå psykologisk udvikling, kan du som en farverig farve add-on bruge lyse sommerfugle, små dyr, blomster. Kontrastobjekter isoleres bedst med mere rene og mættede toner (grøn, blå, rød).

Som barnet udvikler, skal du tænke på at ændre farveskemaet. For aktivt at udvikle fantasi, glæde i livet og nysgerrighed, bør man bruge mere rene grundlæggende toner. Tapetblå, røde og gule farver vil skabe en bevægende atmosfære, vil fremme spil og manifestation af energi. Og det er bedst at bruge naturlige, naturlige nuancer (farve af frugt, hav, grøntsager osv.), Som på trods af deres mætning vil aldrig påvirke negativt og overbelaste din babys psyke.

Barnet bør vælge rummets farve alene uden forældrenes rådgivning. Hvis han finder det svært at udtrykke sine præferencer, så kan man se, hvad han foretrækker at lege med legetøjet i hvilke farver.

Foto: indstilling med flere graderinger af blå, fra mørkt til lyseblåt

Hendes farve bør vælges personligt af barnet, så den skabte atmosfære inspirerer. Det kan være en kombination af gul, grøn, lysegrøn, blå og gul og andre farver. Som regel for et mere voksen barn i alderen 10-12 år, vil det samme tapet eller tapet ikke virke, hvilket passer til en nyfødt baby eller en dreng i alderen 3-4 eller 5 år.

I selve sagen antager hver alder forskellige emner og temaer til at dekorere væggene. Hvad der er godt for en dreng på 6, 7, 8 eller 9 år, er bedst at ikke blive brugt i et spædbarns interiør for et barn på 3 eller 4 år - overvej det her.

Så i dag lærte du om, hvad du skal tage hensyn til, og hvordan du skal handle korrekt, når du vælger børns tapet til drengens værelse. ønsker en vellykket reparation!

specialist finde

Baggrundsbutik regnemaskine


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 + = 16