Beregn strømforbrug

Regnemaskine til beregning af elektricitet forbruges af husholdningsapparater

Sådan arbejder du med regnemaskinen:

 1. Angiv din eltariff i rubler.
 2. Vælg enheder, der arbejder i dit hjem.
 3. Indtast værdierne for deres kapacitet, mængde, driftstid og frekvens.
 4. I den øverste plade dannes automatisk omtrentlige beregninger af omkostningerne ved at opretholde de valgte elektriske apparater for måneden.

Elektricitetsberegningsberegner

Antallet af husholdningsapparater og gadgets vokser hvert år, så betaling for elektricitet er en vigtig udgiftslinje i familiebudgettet. For kompetent planlægning af budgetbelastningen er det vigtigt at beregne energiforbruget korrekt. Vores online regnemaskine hjælper dig med dette.

Elmåleren er en speciel anordning til beregning af strøm af en vekselstrøm. Sådanne målere er i hvert hus, og de tager ikke højde for kilowatt eller amperes, men kilowatt-timer. Så kilowatt-time er en måleenhed, der viser, hvor meget strøm et kilowatt forbruger et elapparat pr. Time i drift. Det er for de kilowatt timer, som måleren registrerer, at vi betaler elproducenten. Vi kan beregne det gennemsnitlige daglige energiforbrug os selv for at planlægge vores udgifter til forsyningsselskaber.

Beregning af strømforbrug

Alle husholdningsapparater har en særlig etiket eller klistermærke, hvor de vigtigste elektriske parametre er angivet. Oftest angives den maksimale effekt, som enheden bruger ved maksimal belastning. Da de maksimale gadgets og enheder kun fungerer en lille del af tiden, kan du sikkert reducere enhedens gennemsnitlige strøm med 25%. Lad lejligheden have følgende elektriske apparater:

 • Køleskab - 500 W;
 • TV - 200 W;
 • Laptop - 400 W;
 • Vaskemaskine - 2000 W;
 • Mikrobølgeovnen er 900W.

Dette er det maksimale strømforbrug fra strømnettet. Og hvis tv'et som helhed har et ensartet forbrug, bruger vaskemaskinen forskellige strøm afhængig af vaskeplanen. At vide, hvor meget tid hver dag eller uge hver enhed fungerer på, kan du tælle kilowatt-timerne. For at gøre dette skal du udtrykke effekten i kilowatt og multiplicere med den gennemsnitlige driftstid:

 • Køleskab: 8 timer pr. Dag = 0,5 × 8 = 4 kW / h;
 • TV: 2 timer pr. Dag = 0,2 × 2 = 0,4 kW / h;
 • Bærbar computer: 6 timer om dagen = 0,4 × 6 = 2,4 kWh;
 • Vaskemaskine: 2 timer om ugen = 2 × 2 = 4 kW / h;
 • Mikrobølgeovn: 10 minutter (0,16 timer) om dagen = 0,9 × 0,16 = 0,144 kWh.

For et månedligt forbrug er det nok at multiplicere hver værdi med 28. Vaskemaskinen virker 2 timer om ugen og ikke om dagen, så kraften i "stylalka" multipliceres med 4. Som følge heraf får vi det samlede elforbrug for måneden:

4 × 28 + 0,4 × 28 + 2,4 × 28 + 4 × 4 + 0,144 × 28 = 210,43

Således forbruges 210,43 kW / h elektricitet om ugen. At kende prisen på en kWh, er let at beregne, hvor meget om måneden det går at betale for elektricitet. Glem ikke om sådanne gadgets som tabletter, elektroniske cigaretter og mobiltelefoner. De angiver ikke, hvor meget strøm disse enheder bruger, men det er nemt at finde ud af.

Bestemmelse af strømforbruget nuværende

Sådan bestemmes strømforbruget for en mobilenhed, hvis den ikke angiver sin maksimale effekt? For at gøre dette skal du kende spændingen og strømmen. Spændingen af ​​alle CIS elektriske netværk er standard og er 220 V. Laderen bruger dog kun en spænding på kun 5 V.

Strømmen af ​​den nuværende forbrug kan være anderledes. Til mobiltelefoner eller tabletter bruges opladere normalt til 1 A, og for elektroniske dampgeneratorer (wap mods) er det 2 A. Det er kendt, at det tager i gennemsnit 4 timer at opladge enheden helt. Således forbruger mobiltelefonen:

5 × 1 × 4 = 20 W ∙ h,

men en elektronisk dampgenerator:

5 × 2 × 4 = 40 W ∙ h

Derfor bruger vi desuden ca. 1 kWh pr. Måned til opladning af mobile enheder.

Vores program bruger en tilsvarende beregningsalgoritme til at bestemme omkostningerne ved elektricitet. I denne artikel har vi beregnet energiforbruget manuelt. Regnemaskinen finder alt automatisk. Du skal kun angive arbejdstiden pr. Dag / uge / måned og strømmen af ​​de valgte elektriske apparater. Angiv derefter prisen pr. KWh i dit område, og klik på knappen Beregn. Programmet vil udstede en tabel over elforbrug og dets omkostninger pr. Dag / uge / måned / år.

Du kan også beregne omkostningerne ved elektricitet til den allerede kendte mængde energiforbrug. For at gøre dette skal du vælge "Forbrug" i beregningsmenuen og angive energiforbruget i kW / h i 1 år. For eksempel, hvis du har en strømleverandørs notering til dit forbrug i det foregående år, kan du bruge denne værdi til at betjene vores regnemaskine.

Betaling for elektricitet - en betydelig række af nytteomkostninger. For korrekt forudsigelse af familiebudgettet anbefaler vi at bruge vores regnemaskine til at beregne elforbruget, hvorved det er nemt at bestemme de finansielle omkostninger for forsyningsselskaber i en vis periode.

Electricdom.ru

Hjemmeside for en hjem elektriker og ikke kun

Sådan beregnes strømforbrug

Elmåleren viser mængden af ​​elforbruget i kilowatt-timer, det vil sige effekten pr. Tusind watt, som blev brugt inden for en time: 1 kW-time.

For eksempel kan du beregne, hvor meget elektricitet en typisk glødelampe forbruger 75 watt om måneden:

Det er nødvendigt at konvertere lampens effekt fra W til kW, multiplicere med det tidspunkt, hvor det brænder om dagen (for eksempel - 8 timer) og multiplicere med 30 dage.

(75W / 1000) * 8hours * 30days = 18 kW

For at estimere strømforbruget ved brug af forskellige husholdningsapparater, viser tabellen deres omtrentlige strømforbrug.

Sådan måles elforbrug

Tiende af en kilowatt-time - Indikationer efter decimaltegnet eller indikationer i den røde boks efter kommaene tages ikke i betragtning.

Hvis det sidste ciffer til højre ikke adskilles fra det andet med et komma og ikke har nogen anden farve, viser det hele kilowatt-timen.

Hvis den nuværende læsning af den femcifrede tæller er 47520, er den tidligere læsning 42450, så er elforbruget: 47520 - 42450 = 5070 kilowatt-timer.

Hvis den nuværende læsning af den femcifrede tæller er 00045, er den tidligere læsning 99540, så vil elforbruget være: 100045 - 99240 = 805 kWh.

Nogle gange bliver det nødvendigt at vide, hvor meget individuel

elektriske apparater på et givet tidspunkt. For at gøre dette skal du deaktivere unødvendigt

enheder, herunder den nødvendige. Beregn mængden

eller antallet af pulser pr. minut og beregne belastningskraften ved

W = (n * 3600) / (Imp * t), kW

hvor W - strømforbrug pr. time, n - antallet af pulser eller omdrejninger på disken i en vis tidsperiode, Imp

- Antallet af pulser eller omdrejninger på disken svarende til 1 kW * h, t -

tid i sekunder.

Hvis gearets gearkvalitet er 1 kWh - 600 omdrejninger på disken, lavede tælleren 8 omdrejninger på 60 sekunder, så vil belastningen være:

W = (8 * 3600) / (600 * 60) = 0,8 kW.

Hvis du deler lasten i den nominelle netspænding, kan du få belastningsstrømmen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 88 = 92