Beregning af Armstrong-loftet

Beregning af Armstrongloftet med en lommeregner

Oftest bruges Armstrongs loftsloft til efterbehandling af kontorlokaler, da det har to særpræg. Først - dens design er hurtigt monteret, og det andet - det har en lav pris. Restaurering af et sådant loft system udføres uden at lukke lokaler til reparationer. Kortene på metalrammen er nemt udskiftet med nye. Ved at skjule kommunikation ser Armstrong æstetisk glædeligt ud og giver også den nødvendige ventilation i rummet.

Ud over ovenstående fordele har armstrong følgende positive egenskaber:

 • Materialet, hvorfra kortene er lavet, er farvet i farver;
 • har høje egenskaber, det tilhører kategorien brandsikkerhed;
 • har fremragende varme og lydisolering.

For at kunne beregne materialerne i strukturen af ​​armstrong-loftet, skal du kende dens struktur.

Armstrong er en ophængt struktur, der består af en ramme og plader til at vende. Opret en ramme fra en anden konfiguration af metalprofiler. Profiler kan være:

 • langsgående og tværgående;
 • T-
 • perimeter hjørner
 • Justerbare suspensioner, med hvilke rammen er fastgjort til hovedloftet.

På omkredsen af ​​rummet, ved hjælp af skruer og dowels, er hjørnerne fastgjort til væggene. Enderne af guiderne løser til bøjlerne og hjørnerne. De tilstødende guider er placeret i en afstand på 1200 millimeter fra hinanden. Krydsene holder profilerne sammen i en afstand på 600 millimeter fra hinanden. Således er der på toppen en metalramme med 600 * 1200 millimeter celler. Derefter deles langsiden med langsgående profiler i halvdelen, og der opnås et gitter med firkanter 600 * 600 mm. Det svarer til størrelsen af ​​panelerne i det hængende loft Armstrong.

Det er nødvendigt at overveje! Hvis længden eller bredden af ​​rummet er mindre end profilens størrelse, skal den øges, og når profilen overskrider rummets størrelse, skal den afbrydes. Men når du beregner udskæringsmaterialet, betrag det som en helhed.

I det moderne byggemarked kan du finde et loftramme af tre typer: synligt, halvt skjult, skjult.

Råmaterialet til kortene er varieret. Producenter tilbyder kort fra:

 • gips;
 • mineraluld;
 • mineralfiber;
 • metal;
 • spejlglas.

Hvis du bestemmer dig for, at denne type loftoverflade er rigtig for dig, så for at få de færdige kort, skal du beregne det nøjagtige antal af dem.

Armstrongloftet er samlet i henhold til beregningsresultaterne. Beregningen udføres til to formål:

 • harmonisk passe loftet ind i det eksisterende indre af rummet
 • bestem det nøjagtige forbrug af materialer til sin enhed.

For det første skal du måle loftets omkreds i meter og dets areal i kvadratmeter. Det er tilladt at bøje eller trimme vægprofilen for at placere den korrekt i hjørnerne. Ved montering af risten er det ikke tilrådeligt at trimme kortene mere end halvdelen af ​​kortet. Som følge af denne handling kan der forekomme yderligere celler, som igen vil kræve yderligere materialer.

Trimmingskort påvirker ikke styrken af ​​loftet, og billigheden af ​​materialer gør det muligt at gøre kortene tilpas ved at reducere deres bredde til væggene. Typerne af loft bliver mindre strenge. For eksempel er rummets bredde - 4,2 meter 7 x 0,6 meter. De sidste plader nær væggen skæres i 400 og 200 millimeter.

Beskærede kort anbefales at placeres som følger. Den trimmet række langs længden af ​​rummet ligger langs fjernvæggen fra indgangen. Og bredden af ​​kanterne suppleres med et stykke, resultatet er opdelt i to og kortene beskåret i en sådan størrelse er placeret til væggene.

For eksempel med en rumbredde på 2,7 meter skal du formere 4 med 0,6 og tilføje 0,3 meter. I dette tilfælde tages der tre rækker over bredden af ​​de faste plader. Således har vi ganger med 3 og 0,6 m, 1,8 m. De resterende 0,6 m og 0,3 m opsummerer, derefter dividere med to og til sidst opnå 45 cm. Således er pladerne lagt langs de lange vægge 45 cm. Og antallet af firkanter i rammen vil ikke stige.

Følgende materialekonsumtionshastigheder bruges til at installere metalrammen. For værelser med firkantet form eller et 3/4 aspektforhold:

 • profiler bærende - 3,7 m x. 0,80 m pr. Kvadratmeter. m sveder (hvor sved betyder et loft);
 • profil langsgående - 1,2 mx 1,6 m pr. kvadratmeter. m sved;
 • tværgående profiler - 0,6 m x 0,80 m pr. kvm. m sved;
 • Profiler perimetralnye-3 m x 0,5 m / kvm m. m sveder x 3 m;
 • suspension - 0,7 stk. per kvadratmeter. m sveder

De resulterende totaler skal afrundes til nærmeste heltalsværdier af suspensionen eller standardprofillængden.

Perimetral hjørner er fastgjort til væggene gennem 0,6 m, og for et indlæst loft gennem 0,3 m. Plastgitter til ventilation og spotlys er ikke en ekstra belastning. Ovennævnte regler kan anvendes til værelser med størrelser fra 10 til 120 kvm. For komplekse værelser beregnes beregningen på Armstrong-suspensionens loftkalkulator.

Den grundlæggende regel for installation af en ophængt konstruktion - for at styrke strukturen og gemme materialet, understøttes profilerne parallelt med de kortere vægge.

Den bedste måde at beregne Armstrongsystemet på er ved direkte eksekutorer af sin installation. De udfører beregninger under hensyntagen til alle funktionerne i lokalerne - tilstedeværelsen af ​​fremspring, søjler, skillevægge i rummet. Dette vil reducere fejl ved installation af loftet. Armstrong loftsregnemaskinen kan kun tilnærme antallet af komponenter.

Først skal du indtaste loftområdet, derefter typen af ​​loftflise og klikke på "Beregn" -knappen. For at rydde de indtastede parametre, skal du klikke på knappen Nulstil.

Formlen til beregning af komponenterne til strukturen:

 • Fodens elementer (mængde) 2,78 x S (hvor S er området i rummet)
 • Guider 0,23 x S
 • Kappeelementer, langsgående og laterale skinner 1,4 x S
 • Corners er walled ¯ / 3, under Є det er forstået perimeter af en forudsætning.
 • Suspension - 0,7 х S
 • Stik eller skrue P / 3 x 5

Brug denne formel til at forenkle din opgave, når du beregner materialet.

Sådan beregnes Armstrong False Ceiling

Som praksis viser, begynder enhver konstruktion med udarbejdelsen af ​​estimater, det vil sige definitionen af ​​de anslåede omkostninger. Dette undgår sådanne force majeure omstændigheder som manglende penge eller byggematerialer. På samme måde er beregningen af ​​Armstrong-ophængt loft lavet, hvilket skal lægges særlig vægt på.

Denne suspension system, repræsenteret af en ramme og fliser, blev udviklet af det amerikanske firma Armstrong. Populariteten af ​​dette produkt er motiveret af dets højtydende egenskaber, blandt hvilke det præsentative udseende ikke tager det sidste sted. Det er han der overrasker begge specialists fantasi og lægger folk, der først så ham.

De karakteristiske træk ved Armstrong-loftet:

 • enkelhed og høj hastighed på installationsarbejdet;
 • muligheden for at give værelserne et varieret farve design;
 • fremragende varme og lydisolering;
 • Overholdelse af hygiejne- og hygiejnebestemmelser og brandbestemmelser.

Som ramme metalprofiler af forskellige former kan anvendes: perimeter hjørner, T-formede, tværgående eller langsgående strukturer. Ved hjælp af dykker og skruer er de fastgjort til væggene langs hele rummets omkreds.

Enderne af guiderne er fastgjort til hjørnerne og bøjlerne i en afstand af 1200 mm. Mellem de ovennævnte elementer fastgøres med diametre i et interval på 600 mm. Med andre ord fremstilles en metalgrill med en cellestørrelse på 600 × 1200 mm i loftet.

Derefter deles hver celle langs den lange side i halve langsgående profiler. Resultatet er en ramme med dimensionerne af "vinduer" til fliser 600 × 600 mm, den såkaldte størrelse af Armstrong-paneler.

Det er værd at bemærke, når beregningen af ​​komponentmaterialer til dette design er færdig, og en af ​​profilerne ikke passer i størrelse, så skal den reduceres. Omvendt, hvis parametrene er utilstrækkelige, øges det.

Beregning af loftet Armstrong

Beregning af den krævede mængde materialer til Armstrongloftet er et simpelt spørgsmål i sig selv - det gøres både uafhængigt og ved brug af et særligt elektronisk program. En sådan regnemaskine er tilgængelig i enhver butik, hvor ovennævnte byggematerialer sælges. Derudover er den repræsenteret på enhver specialiseret ressource, som er en generelt tilgængelig beregningsmetode.

Alt starter fra rummets omkreds - indekserne af dens længde hævdes af væggen af ​​væghørnet. Dette er ret simpelt, og hvad angår de andre elementer, vil nogle beregninger være nødvendige for dem.

Det samlede antal guider kan bestemmes ud fra, at de vil blive anbragt i trin på 120 cm fra hinanden og fra murens kant. Deres længde er 3600 mm, men om nødvendigt splejses eller adskilles. For eksempel til et værelse med en størrelse på 3x4 m, er der brug for 3 hjælpelinjer.

Et lignende princip gælder for jumper, hvis længde er 120 cm. Eftersom de er monteret vinkelret på styreprofilerne i trin på 600 mm, en plads på den ene span med en længde på 4 m vil have til 7 stykker. Tilstedeværelsen af ​​to spænd indikerer den tilsvarende multiplikation af det opnåede resultat.

Fastgørelsesanordninger købes fra beregningen af ​​5 stk. Per kvadratmeter Armstrong-loft. Til dette kan der tilføjes et par stykker, som vil gå for at styrke hele profilbygningen på steder med installation af belysningsenheder.

Nedhængt loft Armstrong ved første øjekast virker meget kompliceret design, men installation af dette loft system vil være nemt og hurtigt, hvis du tidligere har foretaget de rigtige beregninger. For det er det fornuftigt at arme dig selv ikke kun med en lommeregner, men med en pen med papir til at lave et diagram og beregne alt i detaljer.

Hvordan man selvstændigt beregner loftet Armstrong

Suspenderet lofter armstrong

Du besluttede at bygge et loft fra Armstrong boards, men ved ikke hvordan man nøjagtigt beregner antallet af nødvendige komponenter og pladerne selv? Du kan bruge regnemaskinerne, som du finder på fabrikanterne af dette loftfinisheringsmateriale. Og du kan undvære dem. Faktum er, at beregningerne af Armstrongophængets lofter afhænger af teknologien i deres konstruktion og design. Og udføres uafhængigt, viser de sig at være mere præcise end dem, der opnås ved hjælp af onlinekalkulatorer.

Foretag straks en reservation om, at dette er et suspenderet system, der består af en ramme og plader der vender mod.

Rammen er lavet af metalprofiler af forskellige konfigurationer. Det kan være:

 • Perimetral hjørner.
 • T-formede profiler.
 • Tværgående og langsgående profiler.
 • Suspens justerbar, designet til at fastgøre rammen til bunden af ​​bundloftet.

Hjørner er fastgjort i rummets omkreds til væggene ved hjælp af dykker og skruer. Guide enderne til hjørner og bøjler. Afstanden mellem nærliggende guider er 1200 millimeter. Mellem dem er disse profiler fastgjort af tværstænger, afstanden mellem dem er 600 millimeter. Det er ovenstående bør være en metalgitter med celler 600 * 1200 millimeter.

På den lange side er hver celle opdelt igen i halvdelen, hvilket vil kræve langsgående profiler. Til sidst opnår vi en ramme med celler 600 * 600 millimeter. Dette er størrelsen på Armstrong-panelerne.

OBS venligst! Den amerikanske standard er 610 * 610 millimeter. Derfor og rammen skal strengt fremstilles til dem. På det russiske marked er dette materiale en sjældenhed.

Og endnu en ting at overveje, når du laver en Armstrong-loftsberegning. Hvis en profil ikke passer ind i rummets længde eller bredde, skal den skæres. Hvis rummets dimensioner er store, og længden af ​​et element vil være utilstrækkelig, så skal det øges. Så - afskåret materialer i beregningen skal betragtes som en hel enhed.

Der er to typer beklædningsplader:

 1. Dem, der er indlejret i rammen indefra.
 2. Dem der snapper på plads udefra.

Men deres erhvervelse afhænger af den anvendte ramme. Det vil sige, valget er baseret på kassen, ikke pladen. Vær opmærksom på dette.

Hvad tilbyder producenterne i dag som en loftsbeklædning?

 • Paneler fra gips.
 • Fra spejlet.
 • Farvet glas.
 • Metal (stål eller aluminium).
 • Mineraluld og mineralfiberplader.

Og antallet af anvendte paneler påvirker ikke materialets valg på nogen måde. Men prisen vil påvirke - det er helt sikkert.

Loft Armstrong egne hænder

Beregningen af ​​Armstrongs loftslofter skal begynde med målinger. For at gøre dette skal du bestemme omkredsen af ​​rummet, dets område, hvis der er fremspring eller nicher, så deres dimensioner også. Normalt er det nok at beregne loftet ved hjælp af en lommeregner. Men det sker ofte, at dette ikke tager højde for de usynlige elementer. For eksempel kanaler og ventilationsgitter eller belysning. Derfor, ved at bruge en lommeregner, vil beregningen være omtrentlig. Tip - hold det manuelt.

Hvor skal man starte? Du skal overføre loftoverfladen til papir i skala. Derefter kan du opsplitte området i firkanter med cellestørrelser på 600 * 600 millimeter. Modtaget på papirgitter - dette er dit Armstrong-loft - hvor beregningen allerede kan gøres lettere end simpel. Omkredsen er hjørnerne. Marker straks de hjælpelinjer, der normalt hænger på tværs af rummet. Derfor vil de tværgående profiler blive lagt langs rummet.

Mål hvert element i rammen og multiplicer de opnåede indikatorer med skalaen. Her har du længden af ​​hvert ophængningselement individuelt. Den kvantitative indikator opnås ved at dividere længden af ​​alle profiler med længden af ​​et standardelement. Hvis ikke et helt tal opnås, runde det. Tæl nu cellerne - dette vil være antallet af plader.

En lille udgravning. Ikke alle os vil eller kan trække på en skala. Mange er bare dovenskab. Derfor skal du tage hensyn til følgende formler, hvorved du kan beregne antallet af nødvendige elementer i Armstrongloftet:

 • Antallet af beklædningselementer er 2,78 * S, hvor "S" er loftområdet.
 • Guides - 0,23 * S.
 • Kasseens tværgående og langsgående elementer er 1,4 * S.
 • Hjørner på væggene - √ / 3, hvor "№" omkredsen af ​​rummet.
 • Suspensioner - 0,7 * S.

Vær opmærksom! Hvis ophængningsstrukturen er tungere, for eksempel er indbyggede armaturer installeret, eller hvis der er lavet termisk isolering af konstruktionen, er det nødvendigt at øge antallet af suspensioner.

Selvfølgelig er regnemaskinen god, og vigtigst er det hurtigt. Men hvis du vil spare penge uden at kaste penge for at købe overskydende materiale, så er vores råd at tage en blyant og en lommeregner i hånden, lav et diagram på papir og beregne alt. Sådanne beregninger vil være mere præcise.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + 7 =