Beregning af at bygge et hus online-regnemaskine

Free Building Online Regnemaskiner og Beregninger

Beregning af strimlens fundament

Beregning af bundpladen

Beregning af kolonnefundamentet

Beregning af byggesten

Beregning af luftbetonblokke

Beregning af keramiske blokke

Beregning af et enkelthældet tag

Beregning af et gaveltag

Beregning af loftet tag

Beregning af hofte taget

Beregning af tung beton

Beregning af letvægtsbeton

Beregning af mørtel

Kabel tværsnit beregning

Før du fortsætter til direkte konstruktion, er det nødvendigt at beregne omkostningerne til byggematerialer til et bestemt design. Denne fase vil undgå ødelæggelse af bygninger, deformering af dets elementer og andre negative faktorer. Hertil kommer, at kvaliteten af ​​den producerede beregning afhænger af hastigheden af ​​anlægsarbejdet samt manglen på materiale i stand til at bremse sagen, og at bremse på ubestemt tid, på grund af det faktum, at det yderligere materiale er midt i byggeriet sæsonen, er det ikke let at finde.

For din bekvemmelighed og hurtig forberedelse af alt det nødvendige er der en speciel hjemmeside for byggekalkulatorer til rådighed, hvor det er nemt at undgå problemer med indledende indkøb af materialer og følgelig den efterfølgende mangel på sidstnævnte.

Om online-regnemaskinen hjælper med at foretage følgende beregninger:

 • forbruget af materialer, der er nødvendige til opførelse af alle de grundlæggende elementer i konstruktionen;
 • beregning af de nødvendige størrelser og parametre af elementer
 • beregning af de krævede egenskaber ved byggematerialer.

M multifunktionalitet af onlinetjenesten er en utvivlsomt fordel ved webstedet. Opbygning af online-regnemaskine giver dig mulighed for at producere et stort antal af alle slags bygningsberegninger uden at gå hjem. Desuden kan beregningerne ikke kun være tekniske, men også økonomiske, som spiller en positiv rolle i forberedelsesfasen af ​​byggearbejdet.

Kom i gang med online-regnemaskinen

For at komme i gang skal du vælge den ønskede partition fra listen på venstre side af skærmen. For hver beregning er det nødvendigt at indtaste de nødvendige indikatorer og data, såsom dimensionerne af den foreslåede struktur, de krævede styrkeegenskaber, lokalitetsregionen osv. De fleste beregninger indebærer flere retninger, det vil sige, udover den grundlæggende beregning af byggematerialer, er det muligt at passere for at beregne størrelsen af ​​strukturen. Hver beregning er forsynet med yderligere referencematerialer, og også illustrativt understøttet af en brugervenlig tegning.

H ome beregninger giver os mulighed for at beregne og økonomiske del af de planlagte arbejder, for eksempel med angivelse af prisen for en enhed af materialet, vil lommeregneren tælle de samlede udgifter til alt det nødvendige antal. Beregning af supplerende indikatorer udføres med en tick markeret over for interessepunktet. Resultatet af beregningen vises øjeblikkeligt på skærmen efter at have trykket på "Beregn" -knappen. Nederst i resultatet er knappen "Print" bekvemt placeret.

Bygningsregnemaskine, eller de positive øjeblikke, hvor den anvendes

Regnemaskinerne på webstedet minimerer opgaven med lange beregninger til et minimum, hvilket sparer tid.

Hvert afsnit og underafsnit af webstedet tillader:

 • vælg de foreslåede typer arbejde
 • beregne de nødvendige omkostninger og mængden af ​​materiale, der kræves til arbejdet
 • læs den detaljerede tegning
 • beregne det samlede beløb, der er nødvendigt for køb af byggematerialer
 • at blive bekendt med referencematerialer og anbefalinger
 • Udskriv resultatet af beregningerne;
 • still et spørgsmål til en specialist.

I alle disse regnemaskiner indebærer, uden undtagelse, en lille fejl. I den henseende skal foreløbige beregninger koordineres med eksperter på dette område, eller de skal kontrolleres af de allerede foretagne beregninger.

Med ait er i sidste etape. Konstant udvikling af nye regnemaskiner og beregninger udføres. For alle de konstaterede fejl, giv venligst feedback.

Beregn omkostningerne ved at bygge et hus

Hver gang opsejling bygning, nødt til at gøre beregningen af ​​de finansielle omkostninger, uanset om deres egne hænder, med hjælp fra naboer og professionelle bygherrer rejst huset. Væsentlige forskelle vil være i timingen, kvaliteten af ​​det udførte arbejde, men vigtigst af alt - i prisen for hele arrangementet.

Reducer risici og få et kvalitetsresultat ved at involvere en certificeret professionel entreprenør. De foreløbige omkostninger ved opførelse af et hus kan beregnes ved hjælp af en online byggekalkulator.

Metoder til afregning til byggearbejder

Beregninger til opførelse af et privat hus kan laves på tre måder:

 1. Måling af projektområdet.
 2. Beregninger for udviklingsområdet.
 3. Definition af byggevolumen.

De første to metoder ved udgangen giver en overslag over estimatet. Det omfatter ekstraomkostninger for den påståede overskridelse af materialet, en rimelig forøgelse af omkostningerne. Muligheden for yderligere uforudsete udgifter er taget i betragtning.

Den tredje tilgang (beregning efter reelle mængder) er mere præcis og objektiv. Han tager hensyn til de værker, der udføres direkte. Antallet af udførelse for hvert segment af konstruktionen overvejes. Derfor er en kunde på tidspunktet for budgettering det er muligt, uden at gå på kompromis med projektet, for at gøre deres ansøgninger om individuelle strukturer (fx gulve, tag). Afvigelser fra de samlede omkostninger er mulige inden for 15%.

Ved det sidste princip, i modsætning til mange andre ressourcer, en unik matematisk kalkulator til beregning af opførelsen af ​​et hus fra stedet hauset.ru.

Algoritmer til beregning af en online-regnemaskine til opførelse af et hus

Beregningen er baseret på simpel matematik. For at bestemme lydstyrken skal du først indstille bredden, længden og højden (tykkelsen) af et bestemt design.

For det andet tages der hensyn til byggestandarder og -regler, som fremgår af specifikke design, der vælges til projektet.

For det tredje tages der hensyn til den faktiske pris af de anvendte materialer, de anvendte værktøjer, det involverede udstyr, arbejdet med specialister. Det er vigtigt, at prisen for byggematerialer er stabil, der er ingen skarpe spring. Dette er muligt på grund af tilgængeligheden af ​​sin varehus med materialer.

For det fjerde er beregningerne baseret på eksisterende og testede tegninger. Når du opfører et privat hus på vores byggekalkulator, får du derfor et resultat, der er forbundet med virkelige projekter implementeret i livet. Den konstante praksis med kontraktarbejde giver dig mulighed for at tage højde for alle, selv små, nuværende omkostninger. Derfor er beregningen af ​​byggekostnaden på denne online-kalkulator mere præcis, end den er på lignende tjenester.

For det femte er pålideligheden af ​​resultatet tilvejebragt ved at tilføje individuelle beregninger for hvert segment af bygningen af ​​huset:

 • lægningsgrundlag;
 • montering af vægge og lofter
 • Tagarbejde arbejder med skorstensarrangementet;
 • installation af trapper, vinduer, døre;
 • facadeets design.

Du kan også bruge vores regnemaskine til at beregne omkostningerne ved at bygge eller reparere individuelle strukturer i dit hus.

Funktioner af dannelsen af ​​prisen på værker til forskellige elementer af strukturen

Før beregningerne begynder, skal du bestemme typen af ​​dets design. I indstillingerne af vores kalkulator er der sådanne varianter af kælderen:

 • tape på bunker;
 • fliser monolit;
 • en monolit med en hue;
 • med en stueetage.

Designet er valgt under hensyntagen til den konstruerede struktur og jordens geologi på stedet.

Dernæst skal du for beregninger angive størrelsen på den ønskede bygning (bredde, længde) og tykkelsen af ​​fundamentet. Vi får tre tal: prisen på arbejdet, omkostningerne ved materialer, den samlede pris. Et sådant resultat vises i hvert trin.

Ordningen er ens. Vi vælger hvilke vægge vi vil bygge og gulvets højde.

Vi foreslår at være opmærksomme på:

 • cellulære betonblokke;
 • vægge lavet af keramiske mursten;
 • porøse keramiske blokke.

Det er værd at vide, at regnemaskinen vil beregne opførelsen af ​​huset fra blokkene lidt dyrere end ved murstensarbejde. Men vi anbefaler at du i første omgang vælger materiale efter egenskaber, ikke pris.

Opførelsen af ​​gulve er af særlig interesse for dets evne til at kombinere forskellige muligheder. Online regnemaskine til beregning af opførelsen af ​​et privat hus tilbyder et separat udvalg af gulve til kælderen og gulvet.

Også din opmærksomhed er repræsenteret af forskellen i design:

 • bjælker er træ eller limet;
 • betonplader eller monolit.

Efter eget valg er det vigtigt at følge de generelle krav til byggeri og økonomiske muligheder. Med et kompetent udvalg af gulve kan du endda spare penge. For eksempel er det bedre at bruge beton mellem kælderen og første sal. Huset bliver bedre beskyttet mod luftfugtighed nedenunder, og gulvene tåler meget vægt. Ved bunden af ​​loftet kan man bruge træ, mindre holdbar beton, men billigere. Dette vil også forbedre varmeisoleringen.

Hvis du får mest ud af forsikringen med hensyn til brandsikkerhed, er det bedre at henvende dig til konkrete skillevægge. Det er dog vigtigt at tage højde for mulighederne for bærende strukturer (fundament, vægge) med hensyn til at opretholde en betydelig belastning.

Forskellen i deres sortiment er kun i pris og æstetik. Elements udfører deres funktioner fuldt ud, uanset pris.

Vær opmærksom på følgende typer helvedesild:

Sidstnævnte mulighed er mest udbredt i moderne konstruktion. Skorstenen kan vælges fra mursten, keramik eller rustfrit stål.

En trappe er et af elementerne i et hus, der ikke kan bestemmes efter volumen. Online kalkulator til beregning af opførelsen af ​​huset bestemmer prisen på trapper, baseret på fremstillingsmateriale og antal etager. De kan være træ, metal, monolitisk (lavet af armeret beton).

Et unikt træk ved hjemmekonstruktionens kalkulator fra hauset.ru er regnskabet for de områder, der er tildelt til vindue- og døråbninger. Når du angiver antallet af vinduer og døre, vil den samlede pris for at bygge et hus af regnemaskinen være lavere på grund af et fald i den beregnede mængde materialer til væggene.

Ekstern efterbehandling er nødvendig ikke kun for ydersiden, men også for varme- og lydisolering af bygningen. Online kalkulator til bestemmelse af omkostningerne ved at bygge et hus viser muligheder for facade design ved hjælp af:

 • klinkerfliser
 • overfor mursten;
 • teknologi "våd facade";
 • almindeligt gips.

Sidstnævnte mulighed er billigere, men gipset skal påføres vægge, der giver deres termiske beskyttelse med deres egen tykkelse.

Ved hjælp af byggekalkulatoren på hauset.com kan du ikke blot præsentere prisen på værkerne, men også udvikle et foreløbigt detaljeret projekt af et privat hus lavet af luftbeton. Beregningernes nøjagtighed garanteres ved en kombination af teoretiske beregninger og reel erfaring med implementering af en lang række byggeprojekter.

6 GRÆNSER FOR PROJEKT I HUS

PROJEKTER 5000 RUBLER

DESIGN OG BYGGET

BEREGNING AF LASTEKONSTRUKTIONER

til dit hjem

PROFESSIONALNOE DESIGN ALDRIG BEDRE!

BESTEMMER DET INDIVIDUELLE PROJEKT

 • Besparelse på byggematerialer

overstiger altid prisen

design

 • Verificeret teknisk

  løsninger. Høj pålidelighed

  og holdbarheden af ​​huset

 • Garanti for den udførte

  arbejde op til 5 år

 • Strenge overholdelse

  alle vilkår

 • Designoplevelse

  Detaljeret online kalkulator

  Vores leder kontakter dig hurtigst muligt.

  © LLC "South-Dom", 2018.

  Alle rettigheder forbeholdes.

  E-mail: [email protected]

  8 (988) 355 99 92

  8 (928) 427 65 70

  Ulovlig kopiering af materialer fra webstedet

  vil blive retsforfulgt i henhold til lovgivningen i Den Russiske Føderation


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 6 = 3