Beregning af brættet i en kube-regnemaskine

Kalkulator Antal brædder i 1 terning. Bord af savet tømmerafsnit. Tabel hvor mange 6 meter brædder i en terning

På denne side kan du tælle antallet af brædder i en kubikmeter. Også vist er et bord af standard savet tømmer sektioner og en tabel af antallet af plader (barer) i 1 terning i en længde på 6 meter.

Kalkulator til beregning af antallet af plader (stænger) i en kubikmeter over sektionen og længden

Kalkulatoren er kendt for antallet af brædder (barer) - hvor mange terninger er der?

SVAR: Sådanne brædder (barer) er 0 m3 værd 0 rubler

Bord af standardstørrelser af sektioner af brædder og bjælker.

Tværsnit af plader og bjælker har standardstørrelser, der svarer til GOST 24454-80 "Savet savet træ.

Tabel hvor mange 6 meter brædder i en terning

For brædder med standardlængde på 6 meter beregnes nedenstående tabel. Tømmer af små sektioner til rådighed i detailhandlen er bestemt mindre end 6 meter. Normalt er det 3 m eller 2,5 m. For at beregne antallet af ikke-standardstørrelser, skal du bruge kalkulatoren øverst på siden.

domutut.rf - et websted for professionelle bygherrer og dem der bygger deres egne hænder. Artikler om rækkefølgen af ​​registrering, sammensætning og adfærd af den udøvende dokumentation i bygningen. Eksempler på korrekt gennemførelse af arbejdslogs og handlinger. Artikler om konstruktion og teknologi til byggeri og installationsarbejder. Regnemaskiner beregner mængden af ​​materialer og andre nyttige oplysninger til professionelle bygherrer og dem, som bygger deres egne hænder.

Overførsel af tømmer (bord, bar) fra stykker til terninger og tilbage fra terninger i stykker

Bemærk venligst - en enkel og intuitiv regnemaskine af tavlen og træet: her

Lommeregnerens oversættelsesvolumen af ​​tømmerbrædder, tømmer pr. Stykker

På denne side er det muligt at oversætte kubikmeter (m3) af brædder, tømmer og andet tømmer til menneskelige forståelige metriske stykker. Til salg brædder, bjælker og andre tømmer produceret i kubikmeter, men når det gør beregningen struktur (frame hus inkl), den regnskabsmæssige er muligt at producere op til størrelsen af ​​det stykke, vel vidende dimensioner tømmer, som anvendes i konstruktionen af ​​forskellige træ og bord, for at hver gang du ikke beregner mængden af ​​et bestemt antal tavler eller en stang på regnemaskinen, og vores byggekalkulator for volumenoverførsel til stykker er beregnet.

    Transformation er mulig i begge retninger:
  • På venstre kalkulator ved at indtaste dimensionerne (bjælker eller planker) og antallet af kubikmeter, kender du antallet af materialer, herunder antallet af terninger, som du er interesseret i.
  • På højre kalkulator ved at indtaste dimensionerne (stænger eller brædder) og deres nummer, får du mængden af ​​disse materialer, det forbliver kun at formere med prisen i prisen. Sådan kan du hurtigt konvertere mængden af ​​m3 til stykker.

Bemærk at du skal angive dimensioner i millimeter, ikke heltal adskilt af en prik

Beregning af brædder og tømmer i en kubikmeter - formler, beregningseksempler, tabeller

Ved udførelse af byggearbejde ved opførelse af et boligbyggeri skal en specialist udføre et stort antal forskellige opgaver, hvoraf den ene er: kompilering og beregning af den anslåede pris til slutbygningen af ​​lejligheden. Uden at undlade at beregne den krævede mængde af forskellige byggematerialer, hvilket er vanskeligt at gøre. Derfor er sådan viden - hvor mange brædder der er i terningen - meget vigtig for en specialist, der har travlt med at opbygge et boligbyggeri og ønsker at udføre arbejdet så kvalitativt og hurtigt i tide.

Indkøbsklub: eksisterende typer af brædder

For at beregne, hvor mange stykker af kubiktallet bestyrelser har brug for at vide, ikke kun hvad det betyder kubiske bestyrelser, og bør forstå det vigtige punkt, at der findes forskellige typer af bestyrelser og hvad der er muligt at købe på markedet i dag til en række forskellige anlægsarbejder. Det skal bemærkes, at terningen af ​​næsten alle materialer, uanset materialets mangfoldighed, beregnes på samme måde, det vil sige ifølge en bestemt metode. Den slags plader har ingen effekt på beregningen af ​​kubaturet af dette byggemateriale.

Den uspecificerede type savet tømmer er: tømmer, forskellige kantplader og også ubøjlede brædder (de er en undtagelse ved beregning af kubaturet, fordi denne proces er lidt anderledes). Shpuntovannymi arter (som har specielle riller til fugen) omfatter: moderne foring, blokhus, gulvmateriale samt efterligning af naturligt tømmer. Når du vælger at købe et groovt billede af byggematerialet, skal du være opmærksom på det, når du beregner, at kun bordets arbejdsbredde uden toning anvendes. Hvis vi taler om blokhus (efterligningstømmer), så skal vi ved beregning af terninger kun tage tykkelsen på sit højeste punkt.

Hvor mange i 1 terning af brædder: beregning udførelse

Til enhver person er det klart, hvordan beregningen af ​​kubatur er lavet siden skoledagen. For denne procedure skal du beregne værdierne, såsom: længde, bredde og højde. Et lignende princip bruges også til at beregne kubik 1 af brættet. Det anbefales at udføre sådanne beregninger for at oversætte alle tilgængelige værdier til målere. Kubatur 1 af brættet, som har en sektion på 150x20 mm. og længden på 6 m., beregnes som følger: 0,15 er multipliceret med 0,02 og med 6, således at kubaturet af dette bræt bliver 0,018 kubikmeter.

Vi anvender volumenformlen V = L * h * b (hvor L er længden, h er højden, og b er bredden).

L = 6,0; h = 0,02; b = 0,15.

Således V = 6,0 * 0,02 * 0,15 = 0,018 m 3.

For at bestemme hvor mange brædder i en terning: 1 m 3 fordeler vi os i kubatur (mængden af ​​et bræt).

1 m 3 / 0,018 m 3 = 55,55 stk.

Antallet af brædder i en terning er således 55,5 stk.

For at finde ud af prisen på en bestemt type bræt, når værdierne af dets lydstyrke er kendt ganske let: 0,018 multipliceres med prisen på 1 kubikmeter. Når 1 kube af en bestemt type bræt har for eksempel en pris på 5500 rubler, så koster det 99 rubler. På dette tidspunkt i beregningen er der noget trick af sælgere og ledere i byggeforretninger, fordi materialets kumulation afrundes til nogle heltalsværdier.

Sådan afrunding kan føre til et øjeblik, at prisen på 1 bord (når 1 kube koster 5500) vil være helt forskellige værdier. Ud over alt dette skal det bemærkes, at de forskellige brædder til konstruktion, som udgør en nominel længde på 6 meter, er længden 6,1 - 6,2 m, der ikke tages i betragtning ved gennemførelsen af ​​dette byggemateriale. Dette gælder for erhvervelsen af ​​et betydeligt antal bestyrelser. Dette er tydeligt synligt, hvis man f.eks. Bruger et bord på 150x20 mm. Antallet af plader i en terning er en værdi på 55,5 stk. Men i terningen tæller 55 stykker, som ved beregning af værdien vil være 0,99 kubikmeter. Faktisk følger det af et sådant øjeblik, at overbetaling for 1 kubikmeter af dette populære byggemateriale kan udgøre 1% af den reelle pris. For eksempel 5500 i stedet for 4995 rubler.

Et par andre metoder bruges til at beregne kubaturen til den ikke-skærebrætstype. Når man taler om at købe 1 bord, så måles tykkelsen såvel som den samlede længde udføres på samme måde som ved valg af kantkonstruktionsmateriale. I dette tilfælde beregnes bredden for beregninger i gennemsnit - mellem en stor værdi og en lille.

For eksempel når bredden af ​​brættet er 25 cm, og på den anden 20 er gennemsnitsværdien ca. 22 centimeter. Når det er nødvendigt at beregne mængden af ​​et betydeligt antal af sådanne plader til byggeri, så er du nødt til at arrangere dem, så havde store forskelle at indsnævre mere end 10 cm. Det vigtigste længde af materialet i udfoldet stak skal være omtrent lige. Efter dette ved at bruge en regelmæssig roulette måles højden af ​​hele stakken af ​​plader nøjagtigt, og bredden måles (omtrent i midten). Det resulterende resultat skal derefter multipliceres med en speciel koefficient, der varierer fra 0,07 til 0,09, i direkte forhold til det eksisterende luftgab.

Hvor mange brædder i 1 terning: specielle tabeller

For at beregne præcis hvilket antal brædder af en vis bredde, længde i 1 kubikmeter, anvendes forskellige tabeller. Nedenstående er nogle af disse specialiserede tabeller, der viser kubaturet af de fremherskende og populære typer af dette materiale. Beregn volumen af ​​forskellige brædder, der har forskellige størrelser, for eksempel materiale til hegnkonstruktion på deres websted, er der en mulighed uafhængigt ved hjælp af den tilgængelige formel, som er præsenteret ovenfor.

Bord af antallet af kantplader i 1 kubikmeter

Tabel over antallet af barer i 1 kubikmeter

Udækket bordtabellen i 1 kubikmeter

Mængde af 1. bord (m 3)

Antal brædder i 1m 3 (stk.)

Form for online beregning af antal brædder og tømmer pr. 1 m 3

For tilbagemelding skal du udfylde formularen på Kontakter-siden.

Alle materialer på webstedet er copyright. Kopiering uden et aktivt link er strengt forbudt!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 41 = 48