Beregning af en skumblok til en huskalkulator

Online regnemaskine til beregning af mængden af ​​skumblok

Måleenheder er millimeter. Længde af blok

Oplysninger om formålet med regnemaskinen

Online calculator skum blokke er beregnet til at beregne antal og parametre af skumbetonblokke til opførelse af vægge i beboelsesbygninger og lokaler samt andre strukturer under hensyntagen til gavler, vinduer og døråbninger. Beregning af antallet af beslægtede materialer, såsom mængden af ​​sandcementmørtel, murværk og omkostningerne ved materialer.

Skumbetonblokkene er en af ​​de typer af cellulær beton, som i tillæg til vand, cement og sand indeholder et kemisk skummiddel. Det er takket være skummediet, at dette materiale er let og har tilstrækkelig styrke til at modstå ydre belastninger. Strukturen af ​​beton, såvel som i gasblokke, er cellulær, der indeholder mange lukkede porer, som er jævnt fordelt over hele volumenet.

Phenobeton er et temmelig populært byggemateriale og bruges til alle større typer af konstruktioner, såsom:

 1. Bloker bygning af vægge
 2. Monolitisk påfyldning
 3. Brug som varme og lydisoleret materiale

Styrken af ​​en sådan beton afhænger af dens tæthed, jo højere tætheden er, jo højere er styrken. Men denne regel fungerer kun, hvis alle regler overholdes i produktionsprocessen. Materialets kvalitet afhænger af produktionen. Fremstillingsprocessen er enkel nok på grund af, hvad dette materiale har fået stor popularitet og popularitet selv i små bosættelser. Men i dette tilfælde var det en stor minus, da muligheden for produktion i "garage" -betingelser, den værste måde påvirker kvaliteten.

H og store anlæg bruge specielle skumgeneratorer autoklav og kammeret trykket i hvilken skummet vinder i styrke, og samtidig bevare en ensartet fordeling af luftporer i hele. Desværre er der mange små virksomheder producerer skum betonblokke uden sådanne kameraer, samt forsømt af mange andre regler (ikke en eksakt beregning af råvarer, en lille mængde af cement, billige skummende agenter, overtrædelse af tørring regime, hjemmelavet udstyr). I den henseende har den resulterende beton en tydelig ujævn tæthed på grund af, hvad der ikke overholder de accepterede standarder og deklarerede egenskaber. Over tid giver sådanne skumblokke sprækker af forskellige størrelser, stratificeres og smuldres.

Den samme holdbarhed af skumbeton, på grund af dens porøse struktur, er ret lille i sammenligning med almindelig beton. I denne henseende er brugen af ​​dette materiale kun mulig i vægge, der ikke bærer betydelige belastninger. Og også den obligatoriske tilstedeværelse af forstærkende bælter over de øverste rækker, selv med trælofter.

På trods af dette har skumbeton en række væsentlige fordele i forhold til mange andre typer tung beton:

 • Lav varmeledningsevne - men på betingelse af tør tilstand.
 • Lav volumenvægt - væsentligt lavere arbejdskraftomkostninger samt muligheden for at anvende mere forenklede fundament.
 • Let maskinbearbejdning - Der er ikke behov for særligt udstyr til savning og boring.

Følgende er en komplet liste over de udførte beregninger, med en kort beskrivelse af hvert element. Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på den feedback, der findes i den rigtige blok.

Beregning af en skumblok til en huskalkulator

Kalkulator for prisen på et hus lavet af skumblokke

Dimensionerne af blokkene er standard 60x30x20 (cm)

Den samlede længde af alle vægge (omkreds), m:

Gennemsnitlig højde af vægge, cm:

Vægtykkelse, cm:

Omtrentlig tykkelse af mørtel i murværk, mm:

Dørbredde, cm:

Højde på døren, cm:

For ikke at tillade ekstraudgifter under byggeri er det nødvendigt at beregne mængden af ​​materialet korrekt. Indtast dataene, og regnemaskinen beregner alt selv - antallet og omkostningerne til skumblokke. En simpel kalkulatorinterface indeholder celler til indtastning af oplysninger og klare anbefalinger til hvert felt. Indtast dataene for at beregne mængden af ​​skumbeton, pris og vægt.

Sådan beregnes mængden af ​​en skumblok på en regnemaskine

Beregn omkostningerne til skumblokke ved hjælp af en universel regnemaskine. For korrekte beregninger skal du indtaste bygningens dimensioner og de numeriske værdier for skumblokkene: prisen pr. Kubikmeter og blokstørrelsen.

Indtast dataene i lommeregnercellerne:

 1. Perimeter af væggene i den fremtidige bygning.
 2. Den gennemsnitlige højde og tykkelse af væggen.
 3. Tykkelsen af ​​murværk og mørtel.
 4. Antal, bredde og højde af dør og vinduesåbninger.

Det program, som det producerede skum blok beregning - lommeregneren - er downloadet databaser af standardstørrelse blokke, vægtykkelse og højde, den tykkelse af opløsningen i murværket. Vælg kun materialet, når en række pålidelige specialister. Anbefalede skumblokke, hvis pris og egenskaber vil være ideelle til din konstruktion, vil betydeligt spare på opførelsen af ​​dit hus.

Hvert byggemateriale har sine egne egenskaber. Ifølge normerne accepteret i Rusland kan den opførte struktur kun accepteres til drift, hvis den opfylder veldefinerede SNIP-normer. For hver klimatiske zone og region er kravene forskellige. Specialister fra vores firma vil hjælpe dig med at vælge skumblokke, hvis priser og kvaliteter svarer til opgaverne i forbindelse med byggeri.

Vi - producenterne af skumbeton og vind ikke priser: omkostningerne ved skumbeton fra 2.700 rubler / kubikmeter. Den endelige pris afhænger dog af mængden af ​​skum, der er nødvendigt for opførelsen af ​​dit hus.

Så du selv beregner prisen for byggematerialer. Regnemaskinen for skumblokke viser antallet af blokke og den nøjagtige pris for hele sættet, hvis de korrekte oplysninger er angivet i den. Derfor er vores råd at overdrage beregninger med udtømmende endelige priser til en specialist.

Ring til os på telefon: (3412) 77-41-21 og vores ledere vil give dig gratis rådgivning eller komme til vores kontor og sørg for kvaliteten af ​​vores skumblokke

426000 Izhevsk, ul.Udmurtskaya 304 kontor 505 TC Aurora Park

Beregning af skumblokke

Pris for skumblokke mærke D500 størrelse 200h300h600

når en stor ordre rabatter på skum blokerer.

Kalkulator for skumblokke beregning

Ved hjælp af denne regnemaskine kan du beregne den nødvendige mængde skum til opførelse af et hus, en garage eller et bad.

Sådan bruger du regnemaskinen?

 1. Bestem det samlede areal af husets vægge. For at gøre dette skal du indtaste følgende værdier i meter: længde, bredde og højde af huset.
 2. Bestem antallet af vægge. For at gøre dette skal du markere de vægge, der skal bygges fra skumblokkene - normalt den nordlige, østlige, sydlige og vestlige mur af huset. Som standard er alle fire vægge markeret.
 3. Angiv tykkelsen af ​​væggen fra skumblokkene. For at gøre dette skal du vælge bredden af ​​skumblokken, som svarer til tykkelsen af ​​alle væggene langs omkredsen.
 4. Vi beregner antallet af skumblokke, volumen og omkostninger. Når alle data er angivet, gå til det afsluttende trin - beregne antal, volumen og omkostninger for skumblokke. For at få resultatet af beregningerne, klik på knappen "Beregn".

Beregning af omkostninger og antal skumblokke

Beregningen udføres for skumblokke mærke D500, B1, 600h300h200mm. - 2 700руб / м 3.

Til beregning af skumblokke af forskellig densitet skal du bruge prislisten for skumblokke.

Del med dine venner et link til dette websted på sociale netværk.

Produktion, salg og levering af skumblokke. Moskva-regionen, Stupino.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 2 = 7