Beregning af metal trapper online

Beregning af en metal stige

Beregning af en lige stige lavet af metal på understøtninger

H - trin højde over strengen

D - afstand til fastgørelse af understøtningen

U - hældningsvinkel for støtten til lodret

SP - Bestem positionen for første etape i forhold til gulvniveauet på anden sal.

LR - Indstil løfteretningen. Til tegning af en stige.

Bestemmelse af den krævede mængde materialer.

De nøjagtige dimensioner af alle dele.

Detaljerede tegninger og diagrammer af alle elementer i stigen lavet af metal.

Tilmeld eller log ind for at kunne gemme dine beregninger og sende dem pr. Mail.

Beregning af metal trapper online

Nizhny Novgorod og region

* Prisen inkluderer ikke installation og levering.

** omkostninger ved installation 6-8 tusind rubler. afhænger af kompleksiteten, antallet af vedhæftede punkter og andre designfunktioner.

Kalkulator af metal trapper

Under konstruktionen af ​​enhver stige er det nødvendigt at tage højde for mange forskellige parametre, der påvirker integriteten af ​​hele strukturen. Særlig opmærksomhed bør gives til sådanne elementer som spænder, marscher, trin og selvfølgelig hegn ved beregning af en sådan struktur.

Fremgangsmåden til planlægning af stigen bør helt udelukke selv de mest mindre fejl, da dette som følge heraf kan føre til meget alvorlige problemer. Samtidig er det meget vigtigt at observere den højeste nøjagtighed ved konstruktion af metalstiger, da det er meget vanskeligt at justere dets elementer til de nødvendige dimensioner i tilfælde af fejl i beregningen.

For at beregne metalstigen online skal du bruge den rigtige kalkulator:

 1. Regnemaskine lige metal trapper

 • Kalkulator af en metal stige med en streng af zigzag type

 • Kalkulator af en metal stige med en drejning på 90 grader

 • Kalkulator af en metal stige med en drejning på 90 grader og en streng af typen zigzag

 • Kalkulator af en metal stige med en drejning på 180 grader

 • Regnemaskinen af ​​en metal stige med en drejning på 180 grader og en streng af typen af ​​en zigzag

 • Arbejdet med konstruktionen af ​​sådanne strukturer er nødvendigt med beregningen af ​​den mest stige platform. Disse elementer ved trappen udføres oftest i rektangulære former, selvom der naturligvis er undtagelser. Under udformningen af ​​den fremtidige stige er det meget vigtigt at stole på den tilsigtede hældningsvinkel, hvilket vil medvirke til at opnå mere præcise resultater. En anden ret vigtig regel i beregningen af ​​metalstiger er, at marchens bredde for sådanne strukturer nødvendigvis skal være ens eller lidt mindre end bredden på selve stedet.

  Udformning af trapper med flere marcher udføres ved absolut de samme regler, dog under hensyntagen til en række visse nuancer. Så for eksempel skal marchets niveau i sådanne strukturer strengt svare til trinets højde, og marcherne selv må nødvendigvis kun se i vandretningen.

  Med hensyn til beregningen af ​​helt lige eller buede trapper gælder der som regel lidt forskellige regler. Direkte skal marcherne i sådanne strukturer nødvendigvis være placeret mindst lige så ofte som ni eller ti trin. Derudover er det også meget vigtigt at overveje den beskyttende hegn og selvfølgelig de støttende strukturer selv. Foruden den æstetiske komponent tjener en så vigtig detaljeret af stigen som rækværket også som et element af sikkerhed, og derfor er deres korrekte beregning utroligt vigtig.

  Til fremstilling af trappeskinner er det ønskeligt at vælge materialer, der er kendetegnet ved et forøget styrkeindeks, såsom for eksempel aluminium eller stål. Dækkene selv, i denne situation, kan være helt lavet af plast eller træ.

  2 kommentarer til denne post

  Tak for regnemaskinen. Jeg har næppe fundet en normal beregning for min far.

  Tak for artiklen, fundet mange interessante ting!


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  75 − = 74