Beskrivelse af skolens samlingsrum

Et endnu skridt

Udfyld sikkerhedskontrollen for at få adgang til znanija.com

Hvorfor skal jeg udfylde en CAPTCHA?

Afslutningen af ​​CAPTCHA viser, at du er et menneske og giver dig midlertidig adgang til webegenskaben.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Hvis du er i en personlig forbindelse, som hjemme, kan du køre en antivirus-scan på din enhed for at sikre, at den ikke er inficeret med malware.

Hvis du er på et kontor eller i et delt netværk, kan du spørge netværksadministratoren om en fejlkonfigureret eller inficeret enhed.

En anden måde at forhindre at få denne side i fremtiden på er at bruge Privacy Pass. Tjek browserudvidelsen i Firefox Add-ons Butik.

Cloudflare Ray ID: 3e0ba128344464ed • Din IP: 5.189.134.229 • Ydeevne & sikkerhed ved Cloudflare

Udtalelse om emnet Beskrivelse af mødelokalet.

Besvar venstre gæst

Jeg er ved at skrive om med hylende Assembly Hall, okay? Du vil gentage, hvis du har brug for det.

Hvis du ikke er tilfreds med svaret eller ej, så prøv at bruge søgningen på webstedet og find lignende svar på emnet russisk sprog.

Monteringshal

Forsamlingshallen er centrum for det offentlige, kreative liv på skolen, designet til forskellige uddannelsesmæssige og kreative aktiviteter. Til dette formål er skolens forsamlingshus universel, fordi kan bruges som et auditorium (med plads til tilskuere), og med et område frigivet fra tilskuersæder til andre massebevægelser. Mødelokalet på skolen er uden vinduer, derfor har den fremragende lysisolering. Hallen har desuden et højt udstyrs udstyr med moderne teknisk udstyr, hvilket også øger mulighederne for sine forskellige anvendelser. Således er skolens samlingslokale let omdannet og giver dig mulighed for at udføre følgende aktiviteter i den:

formelle og uddannelsesmæssige

 • skolelinier og møder
 • udvidede pædagogiske og metodologiske møder
 • træning og metodologiske seminarer
 • uddannelsesmæssige og pædagogiske foredrag;
 • konferencer af forskellige emner og niveauer;
 • pressekonferencer, briefinger, møder med embedsmænd.

spektakulære og kreative

 • dramatiske kunstneriske produktioner;
 • kunstneriske dukketeater;
 • Koncerter af klassiske vokale grupper;
 • performance af dansegrupper;
 • koncerter af moderne sort musik;
 • skole KVN;
 • børnenes koncert koncerter;
 • viser dokumentar-, kunst- og animationsfilm (biografhal).

traditionelle skoleaktiviteter

 • "Lærerens dag";
 • "Nytår træ"
 • "Night rendezvous";
 • "Kommunale gebyrer";
 • "Aftenmøde af kandidater";
 • "Det sidste kald";
 • "Graduation Score" osv.

Dimensioner, kapacitet, andre lokaler

Auditoriet (legeplads) har små dimensioner: 9 til 9 meter, lofthøjde - 5 meter.

Bredden på scenen er 9 meter, dybden er 3 meter, højden af ​​loftet over scenen er 4 meter. Spejl af scenen (kløften mellem kvasi-zebra, lambrequin (harlekin)

og en scene tablet) - 6 ved 3,3 meter.

Når sæderne er arrangeret i tre zoner med 10 rækker (i hver række med 3 pladser), er hallerens kapacitet 90 sæder (standardarrangement). Ved arrangering af stole i 2 zoner (med passage gennem midten) 10 rækker (6 pladser hver) - 120 pladser. Vedhæftede stole til 5 rækker i to zoner giver yderligere 10 pladser, den samlede kapacitet er 130 pladser (maksimum arrangement). Hallen har en hovedindgang / udgang og tre ekstra. To ekstra indgange er placeret i begge ender af scenen, hvilket giver mulighed for at komme ind i scenen for kunstnere.

 • Til mødelokalet grænser op til et bryggersværelse uden vinduer med et areal på 8 kvadratmeter. meter fra mødelokalets indgang. Det rummer et kostumerum til opbevaring af kostumer til forestillinger og produktioner.

 • På auditoriumets bagvæg i en højde af to meter fra gulvet er der monteret en metalbalkon (2Х1,2Х1м), hvor kontrolpanelerne for lyd- og lysoperatører er placeret.

Bagsiden af ​​scenen er en klud af mørkegrå stålfarve, hvilket afspejler lyskapaciteten på 30%

Quasi-lærredet (gardiner på siderne af scenen med udvalg af mørkeblåt, gardinstof med et sølvfarvet mønster, der afspejler stoffets lysfaktor - 40%. Gardin gardinernes bredde er 2 meter.

Lambrequin (harlekin) - kombineret gardin (gardin) stof og baggrund.

Baggrunden på scenen er en lys beige farve, der afspejler lydudgangen på 40%. Bagsiden er lavet i form af "franske" gardiner.

Quasi-markis (gardiner på siderne af lumen på scenen med valg fra den vinøse brune klud, der afspejler stoffets lysfaktor - 5%. Gardinens gardinbredde er 2 meter.

Lambrequin (Harlequin) - kombinerede gardiner (gardiner) og et lettere materiale med sashes.

Gardiner (par gardiner 2 meter brede fra light-bard stof af "header" type

Padouga fra samme klud med klud, bredde på 9 meter, højde på 0,5 meter.

Lambruck og quasi-gardin er fastgjort ved hjælp af velcro til et metalrør (stang), stift fastgjort til loftet over scenens forside. Bagsiden og vingerne med en padoug er fastgjort til stålstrenge strækket i tre plan ved loftet over scenen. Ændring af tøj scene tager cirka 30 minutter.

Gulvet på scenen, som gulvet i auditoriet, er dækket af en skridsikker professionel linoleum.

Auditoriet har standard fluorescerende belysning fra dagslyslamper (4 i hver række), der er placeret i loftet i tre rækker, individuelt tændt, både fra hallen og fra lysoperatørens konsol.

Der er to armaturer med 100 watt lys over de ekstra udgange.

Rummet over scenen og prosceniumet er belyst af de samme lamper, placeret i loftet i 2 rækker (3 i hver).

Til forestillinger og forestillinger er scenens rum belyset af forskellige kilder (oversvømmelse og fokuseret) af lys.

Det øverste galleri af projektørlygter placeret på loftet over prosceniet indeholder 4 Novigator type UM projektorer med en 100 W gasudladningslampe, der hver tilsluttes parvis (ekstrem, medium). De bruges til at belyse scenens baggrund.

Det øvre galleri af fokuserede lysprojektorer, der ligger på loftet over prosceniet, indeholder 4 linseprojektorer med glødelampe A6-21 (tilpassede F 75-1M filmoskoper), der skal tændes separat. Serveret til det lokale udvalg af kunstnerens lyskegle, på scenetabletterne giver en klar lyscirkel.

Det nederste galleri af projektørlys, der ligger på kanten af ​​prosceniet, indeholder 4 Novigator UM-type projektørlygter med en 150 W gasudladningslampe, der hver tændes med par (ekstrem, medium). De tjener til at fremhæve ansigter af kunstnere og baggrunden for scenen.

Portal light lumbago.

To sidefladelygter Novigator type UM med en gasudladningslampe på 500 volt (1 projektor på hver side). Betjenes til at belyse rummet inde i scenen (lys plads på sceneplanen).

To sidefladelygter Novigator type UM med en gasudladningslampe på 500 volt (1 projektor på hver side). De tjener til at belyse prosceniet, gengivet og fastgjort på auditoriumets sidevægge.

Begge parlygter tændes parvis fra lyspanelets kontrolpanel.

Lins spotlight med halogenlampe (tilpasset PELENG-800 diaprojektor, 250W lampe, 1: 1.8 oplyst objektiv skaber en lysflow på op til 800 lumen), der kan rotere i to plan. Den er installeret på lysoperatørens balkon på auditoriumets bagvæg. Designet til at fremhæve kunstnerens, scene- eller hallområdet divergerende lysstråle varm, hvid.

Til udførelse af musikalske koncerter og forestillinger er pladsen på scenen og baggrunden belyst

Øverste lys (soffit)

To scannere (ruller) Involight LD200, fastgjort på loftet over scenen. Designet til projektion på baggrund og tablet af en scene med dynamisk, skiftende flerfarvede mønstre.

Involight NL410 multi-beam lyseffekter enhed - LED, fastgjort på loftet over scenen, rettet nedad til scenens forside. Det er beregnet til at skabe flervej effekter og projicere dynamiske mønstre på forgrunden

Sidelygten er repræsenteret af to vertikale gallerier af LED-projektorer Led PAR-64 American DJ, der er installeret på auditoriumets sidevægge til 4 stykker i hvert galleri. Brug af søgelyssystemet tillader:

 • output separat eller en kombination af de tre primære farver (RGB-paletten) ved manuel styring;
 • Brug den stroboscopic effekt for nogen af ​​RGB farverne eller deres kombinationer, ændre lampens flashtid (manuel styring);
 • automatisk ændre projektorens farver afhængigt af lyden fra højttalerne på de eksterne højttalere.

Alle Led-enheder styres af DMX -512-protokollen fra DMX-controlleren (EUROLITE DMX Scene Setter), der er placeret på lysoperatørens balkon.

Øverste lys (soffit)

På loftet over scenen er en ultraviolet lyslampe med en aluminiumreflektor BLACKLIGHT 40 monteret for at skabe en glødende effekt af hvide genstande. Og også et par Involight BS75 stroboscopes med muligheden for at ændre flashfrekvensen.

 • Spotlight af smalbelyst lys med automatisk farveændring American DJ (farve). Lampe: OSRAM HTI150. Ledelse: lyd aktivering. Farver: 7 farver + åben, manuel fokus 1m, der kan rotere i to plan. Den er installeret på lysoperatørens balkon på auditoriumets bagvæg. Enheden er beregnet til at udpege en kunstner, et sceneområde eller en hal med en divergerende lysstråle af forskellige farver.
 • Laser effekt Involight FSLL133, installeret på lysoperatørens balkon, designet til at skabe laser effekter i rummet af scene spejl (lyd aktivering).

På loftet i hallen er der fastgjort en spejlkugle med et elektrisk drev. Kuglen kan belyses enten med en pistol spotlight med en hvid lampe eller en søgepistol med en variabel farvepalet (colorker) eller med begge kanoner på én gang. Spejlkugle bruges til at skabe effekter af "snefald", "stjernekald", "himmelsk kugle", når man udfører diskoteker eller lys dekoration af teaterforestillinger.

Til belysning af koncerter og diskoteker i hallen er to lyseffektenheder Minidanser HIP-HOP 250 installeret på sidevæggene, styret fra lyskildens konsol.

For statisk projektion og video på loftet stang fast DLPmultimedia projektor Acer P7280, kontrollerede lys- eller lydtekniker med fjernbetjeningen er tilsluttet til projektoren via et lydkabel. På grund af de to-VGA-indgange, er det muligt at projicere billeder fra to steder: fra balkonen lys- og lydteknikere, og scenen (for eksempel konference højttaler). Over den centrale del af baggrunden af ​​scenen fastgjort til loftet projektionsskærm med strøm (afstamning / stigning), afmåling af 2,5 til 3 m. Projektor videoindgangskabel forbundet med en scene og et auditorium, hvilket gør det muligt med et kamera til at vise effekter i rummet (eller stadiet ) i realtid. Ved hjælp af projektorens DVD-indgang kan du projicere et billede fra en dvd-afspiller. Projektorens højkvalitetsbillede gør det muligt at demonstrere det ved fuld belysning af hallen. Projektering video i forbindelse med brugen af ​​højttalersystemet, gør det muligt at bruge som en biograf hall (uden belysning).

På scenen er der installeret en VGA-switch, der er tilsluttet lysoperatørens konsol og to VGA-udvidelser, der strækker sig langs scenens kanter. Dette tekniske træk giver dig mulighed for at installere storformatskærme eller multimedieprojektorer på scenens kanter for at demonstrere visuelle (parallelle) materialer til at ledsage konferencer eller andre begivenheder.

Hele lydudstyret i samlingshuset består af:

 • overvåge lydlinjen på scenen;

 • scoringssystemer i auditoriet

 • bærbart (ekstra) lydsystem;

Alle disse lydsystemer styres fra en enkelt blandekonsol placeret på balkonen af ​​lys- og lydprocessorer.

Scoringen af ​​scenepladsen til fordel for at udføre føringsangrene udføres af en monitorlinie bestående af lydsystemet fra firmaet APart. Overvågningslinjen omfatter:

 • 4 monteret på kanten af ​​scenen (proscenium), væg højttaler ApartMASK-4T (mærkeeffekt - 70/100 W, modstand - 16 Ohm, frekvensområdet 70 Hz - 20 kHz, har en arm til fastgørelse på scenen til at rotere i den horisontale og vertikale plan op til 120 °)

 • Power APart MA-125 (translationel mikserforstærker 1 X 125 W, 50/70/100 V, 8 ohm, mikrofon 4, 3 skiftede linie indgange, en indgang til advarsel, frekvensområdet fra 40 Hz til 22 kHz);

 • Hovedtelefoner til en zvaukooperatora til tilpasning af en monitorlinie på frekvensscanning (Philips, SHP 2500).

Lyden i hallen er forsynet med det passive akustiske system i selskabet Sou nking. På begge kanter af scenen installeret to kolonner overfor hallen (SoundKing F315 3 - 3-vejs højttalersystem, 300 W, 8 ohm, 15 "/6.5" /1.35 "CD, 97/123 dB 40 Hz - 20 kHz, affjedringssystem, med et stålgitter lydtransmission fugtigheds- og støvfilter). de to kolonner i almindelighed og give en passende lyd i rummet. Om nødvendigt tilsættes lydeffekt eller at give en kraftigere overvågningslinje, passiv akustisk system, der anvendes Alto Elvis 15, to-vejs passivt . højttaler, 15", 250 W AES, 500 W max, 8 ohm, 99/122 dB, 55 Hz - 20 kHz - 2 stykker med IU allicheskie rack.

Som hovedforstærker anvendes PA 600SN "New Fusion" -forstærkeren til højkvalitets forstærkning af lydfrekvenssignaler som led i professionelle lydforstærkningssystemer.

Derudover er der mulighed for at give lyd i hallen:

For at sikre kommunikation mellem lydteknikeren og den ansvarlige for showet under udførelsen anvendes en mikrofon, en multicore returledning og hovedtelefoner.

Behringer XENYX 1832FX bruges som hovedblandingskonsol. Dette er en premium mixer-konsol med 18 indgange, 3/2 busser, XENYX-mikrofonforstærkere, britiske EQ'er, en 24-bit multi-processor og en USB-lydgrænseflade.

Bærbart Højttalersystem

Systemet er beregnet til lyding af masse- og sportsbegivenheder på gaden, i sportshaller og også til udførelse af diskoteker i foyeren foran mødelokalet.

Som et sådant system anvendes det professionelle bærbare højttalersystem Fender PASSPORT 150 PRO. Effekt: 150 W peak, 75 W kontinuerlig til 8 Ω kanal (klasse D forstærker).

Højttalere: 5,25 "woofer, 2,75" horn tweeter horn type.

Mixer Specifikationer: 4 kanaler (2 Mic (XLR) / linje (1/4 "), 2 Stereo (1/8") / mono (1/4 "), en generel volumen, tonovoaya justering output, LED signal tilstedeværelse / klipning (overbelastning), rumklang, reduktion af forspændingskraft (-20 dB).

Et mikrofon sæt: Professionel cardio dynamisk mikrofon, mikrofon kabel, højttalerkabel x 2 stk.

Adapter: 35 mm under højttalerstativet

Samlede dimensioner: 483 x 635 x 254 mm

Desuden lades diskoteket i foyeren på samlingshuset af det akustiske system Sou nking:

SoundKing F315 3, - 3-passivt passivt højttalersystem, 300 W, 8 Ohm, 15 "/ 6,5" / 1,35 "CD, 97/123 dB, 40 Hz - 20 KHz - 2 stk.

SoundKing FQ012B, passiv tovejs højttalersystem 200 W (RMS), 8 ohm, 12 "/ TWT, 94/117 dB 41 Hz - 20 kHz, huset fiberboard, okrashennyy- 2 stk.

Soundking AS602AD blandekonsol 2 mik / linje, 2 stereoindgange, effektenhed - 1 stk;

Lydning AE122KD aktiv blanding. fjernbetjening (forstærker + mixer), 3 x 500W / 4Ohm (sletning + skærm), udligning, block eff, rack - 1 stk.

Tv-antenne skrivebordsmodtager med seks faste frekvenser;

• Mulighed for at installere i et standardstativ 1 ";

• Automatisk suppressor af revers akustisk kommunikation;

• Juster niveauet for udgangssignalet;

• Mulighed for at vælge samtidig aktive mikrofoner 1,2,3,4;

• Prioritet for formandens mikrofon

• En afbalanceret mixed audio XLR-udgang, en ubalanceret lydudgang;

• Udvidelse: stik til tilslutning af ekstra enheder (op til 3 henholdsvis op til 18 konsoller)

• Hovedtelefonstik.

Formand mikrofon på gooseneck

• UHF-bånd med mikrofon-radiosender med fast frekvens; Mute knap;

• LED indikator for mikrofonaktivitet;

• Mikrofon på en fleksibel base - 45 cm;

• Strømforsyning - 3V (to AA batterier 1,5 V);

Delegate mikrofon på gooseneck

• UHF-bånd med mikrofon-radiosender med fast frekvens;

• Mute-knap (med låsning);

• LED indikator for mikrofonaktivitet;

• Mikrofon på en fleksibel base - 45 cm;

• Strømforsyning - 3V (to AA batterier 1,5 V)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 4 =