Betaling af vandforsyningen til måleren via internettet

Betaling af kvittering for vandforsyning

Sberbank Online - en multifunktionel service, der giver dig mulighed for at foretage hundredvis af finansielle transaktioner fra alle steder i verden (med adgang til internettet) til enhver tid. Du behøver ikke at være en certificeret bankspecialist for at foretage overførsel eller betaling, følg systemets anvisninger omhyggeligt nok. Til brug for brugerne giver webstedet trinvise instruktioner om mange problemer. I denne publikation vil du lære at betale kvitteringer for vand.

Det er nødvendigt at have et plastkort fra sparekassen og være registreret i online versionen. Derudover skal telefonnummeret og kortet være tilsluttet mobilbanken. Dette er nødvendigt for SMS messaging-systemet, gennem hvilket operationer bekræftes, og vigtige oplysninger modtages.

At betale for vand gennem Sberbank Online for første gang, skal du have en kvittering i dine hænder. Så kan du undvære det.

 1. Vi indtaster det personlige område på webstedet. Systemet kræver, at du indtaster id og kodeord, samt bekræfter handlingerne via koden fra SMS eller engangskontrollen.

 • Vi kommer til hovedmenuen. Her finder du alle dine bankprodukter og grundlæggende oplysninger om dem (kort, indskud, fakturaer). Vær også opmærksom på fanerne øverst på siden. Vi skal bruge "Betalinger og overførsler".

 • Den næste side består af en søgelinje og et sæt links, der er opdelt i to hovedemner - "Oversættelser" og "Betaling for køb og service." Vi har brug for et andet afsnit. Hvad angår tjenester finder vi "forsyningsselskaber og hjemme telefon" og vælg "Vandforsyning". På samme side kan du om nødvendigt ændre betalingsområdet.

 • Så går du til siden med søgestrengen og navnene på de forskellige tjenesteudbydere. Du kan gå på to måder - at finde en leverandør gennem en søgning eller manuelt. Vi tog den anden mulighed.
 • Det næste trin er at udfylde betalingsoplysningerne. På dette tidspunkt skal du omhyggeligt overføre data fra kvitteringen, så der ikke er misforståelser. Vi vælger kortet, hvorfra betalingen vil blive foretaget (kun bankkortet er egnet, det vil ikke være muligt at betale med kreditkort). Indtast nummeret på den personlige konto, den er angivet på kvitteringen.

 • I vinduet der åbnes, bliver du bedt om at udfylde vandmåler dataene. Hvis du gjorde alt korrekt i det forrige trin, vil resultatet være en form for betaling med detaljer og grundlæggende oplysninger om status for kontoen (gæld, gamle aflæsninger af tællere, etc.). Vi udfylder boksene markeret med røde asterisker.

 • Bekræft dine handlinger ved at klikke på knappen "Fortsæt". Hvis alle oplysninger er korrekte, og du har omhyggeligt tjekket det, forbliver det kun at indtaste den specielle kode, der modtages i SMS fra banken. Husk at Sberbank Online aldrig sender SMS med adgangskoder til annullering eller annullering af transaktioner. Eventuelle meddelelser af denne art er handlinger af svindlere, og det er nødvendigt at informere dem om kundesupportstjenesten. Efter udseendet af en blå print med ordet "Executed" på skærmen, kan du overveje den udførte handling. Senest på en dag vil pengene strømme til modtageren.
 • I samme vindue kan du udføre flere mere nyttige handlinger, for eksempel:

  • Udskriv en check (kvitteringer for betaling af nytteydelser skal opbevares i tre år);
  • Opret en skabelon (denne mulighed giver dig mulighed for at udbetale denne service i fremtiden uden at indtaste de nødvendige krav, du behøver kun at indtaste det ønskede beløb);
  • Gentag betalingen (ved hjælp af denne funktion vil betalingen gentages uændret).

  Derudover kan du via Sberbank Online's personlige konto aktivere tjenesten "Auto betaling". Det forenkler livet for dem, der hele tiden betaler kvitteringerne - systemet selv vil minde dig om betalingen på den dato du valgte. Vil kun bekræfte handlingen.

  I en alder af Internettet er behovet for at stå i kø på bankafdelinger for at få et minuts betaling forsvundet. Nu kan hver klient selv bestemme, hvordan og hvornår det er hensigtsmæssigt for ham at gøre det.

  Sberbank Online tilbyder sine brugere det meste at skifte til et ikke-kontant betalingssystem og bruge værdifuld tid på mere behagelige ting. Forestil - du behøver ikke at flygte fra arbejde i søgningen efter den nærmeste ATM eller filial Sberbank, at vente i kø og forvirring i påfyldning detaljer, når nogle få mennesker bag ventetid. Man har kun at finde 10 minutter af fritid og gøre alt stille og roligt en gang for alle fremtidige betaling tager mindre end et par minutter, og giver ikke anledning til problemer.

  Hvis du ikke ved, hvordan til at betale for gas og andre offentlige ydelser via internettet, overføre penge fra kort til kort, genoplade mobiltelefon konto, til at betale en bøde på trafik - brug vores instruktioner og have det sjovt før rutinemæssige sessioner.

  Hvor meget skal betale for vand på måleren

  Vandforsyningen i moderne boliger er et naturligt fænomen, fordi der bruges vand overalt. Almindelige vandforbrugere tænker normalt ikke på prisen, men fakturaen, der sendes i slutningen af ​​måneden, eller mere præcist tallene i den, er ofte forvirrende. For at sikre kontrol over væskeindtag i familien anbefales det at installere specielle tællere. Overvej hvordan man betaler for varmt vand på målerne, og hvordan man betaler for koldtvandsforsyning.

  På baggrund af bekendtgørelsen fra Den Russiske Føderations regering nr. 354 er der udviklet regler for begrundelse for regnskabet for vandforbrug ud fra lovens synspunkt.

  I øjeblikket består betalingsmængden af ​​følgende:

  • værdier på disken skalaen;
  • kold ressource;
  • indikatorer for vandforbrug for den sidste måned
  • Samlede volumenaflæsninger for hele huset;
  • andel af lejligheden i hele huset.

  De to første parametre tager udgangspunkt i en forbrugt vandressource afhængigt af behovene hos en bestemt familie. De resterende varer er mere objektive og består af udgifter til hele huset. En væsentlig del af disse omkostninger er overudgifterne som følge af flere faktorer:

  • lækker på stigrøret,
  • uærlighed af individuelle lejere,
  • andre faktorer.

  Hvis der til køkken og badeværelse leveres vand til forskellige risers, skal du købe 4 tællere: 2 til badeværelset og 2 til køkkenet. Kun de produkter, der er certificeret på statsniveau, installeres og ledsages af en passende bekræftelse. Hvis installationen udføres uafhængigt, skal du ringe til en specialist til forsegling. Dette er nødvendigt for at forhindre ændringer i driften af ​​enheder.

  Beregning af mængden af ​​vand forbruges af målerne

  I betragtning af spørgsmålet om, hvordan man betaler for vand med en meter, er det værd at lære at bestemme mængderne af forbrugt væske. For ikke at tage fejl ved læsning, er det nødvendigt at tilvejebringe et passende arrangement af enheder - på lettilgængelige steder til læsning af indikationer. Så kan du begynde at bestemme indikatorerne. For at gøre dette skal du kigge på kvitteringen for den foregående periode og skrive de seneste data. Nogle husforvaltningsvirksomheder indtaster disse tal i betalingskontrol. Hvis du aldrig har betalt for vand siden installationen af ​​vandmålere i lejligheden, er de primære indikatorer nul.

  Det er vigtigt at vide! Du skal informere administrationsselskabet om, at du har installeret regnskabsenhederne, dikterer til dets repræsentant de indledende værdier (normalt nuller).

  Efter det forberedende arbejde følger måling af regnskabsindikatorerne. I omfanget af moderne instrumenter kan du observere 8 cifre, De første 5 er sorte og karakteriserer antallet af komplette terninger, de resterende 3 er røde og viser forbrugte liter.

  På grund af det faktum, at antallet af forbrugte terninger af koldt og varmt vand er vist i kvitteringsgraferne, er det værd at tage notat sorte tal: de er optaget i kvitteringen. Liter findes ikke overalt. Fjernelsen af ​​sådanne målinger udføres månedligt ved afslutningen af ​​hver af beregningsperioderne. Du kan overføre disse data ikke kun i personlig rækkefølge, men også via telefonkommunikation, på internettet.

  Det er vigtigt at vide! Bemærk at under måling tages ikke kun de aktuelle aflæsninger i betragtning, men også deres værdier for den sidste måned.

  Beregning af vandforbrug og betalingsbeløb

  Hvor meget der skal betales for vand på måleren, er det nødvendigt at beregne på forhånd ved at oprette et produkt af det brugte vandvolumen med takstindikatorerne i regionen. Omkostningerne beregnes ud fra de angivne mængder forbrugere. For at beregne det endelige tal er det nødvendigt at tilføje de mængder, der er taget fra målerne, og multiplicere deres beløb med taksten.

  Det er vigtigt at vide! De faktiske takster ændrer sig konstant, du kan finde ud af de nuværende tal ved at ringe til dit administrationsselskabsnummer. Lignende oplysninger kan være til stede på betalingskvitteringen.

  Beregningen af ​​vandforsyning og vandudtag udføres i kombination, så taksten, uanset hvor mange liter der bliver brugt, ser ud til at blive øget. Hvert halvår bliver nødt til at foretage beregninger ved hjælp af de nye takster. Og efter udførelsen af ​​beregninger er det nødvendigt at tage afregningsbogen og at gå til den institution, hvor sådanne betalinger accepteres. For nylig er det blevet muligt at foretage betalinger via internettet.

  Ved beregningen af ​​literne er der flere nuancer. Normalt måles det beløb, der er angivet i kvitteringen, ved:

  • Vandforsyning (hvis en vandvarmer installeres, udføres afviklingsoperationer udelukkende for koldt vand);
  • vandforsyning (nogle gange kan indikatorer tilføjes, men oftest anvendes en individuel måler);
  • Antallet af registrerede og ikke registrerede lejere, der bor i samme område.

  Selvberegnende samlede omkostninger er problematiske. Hvis betalingen sker inden for indgående fakturaer, er det værd at holde de nødvendige rotter og checks. De controllere, der kommer til at tage tællerne og vidneudsagnet, har ret til at kræve kvittering for betaling.

  Betaling af vand på meter til almindelige husholdningsbehov

  Når en organisation leverer kommunikation til hjemlige behov, skal den styres af formlen. Betalingen for en sådan service udføres normalt individuelt for hver bolig.

  For at bestemme mængden af ​​hver lejlighed skal du følge flere regler og en generel algoritme.

  1. Husstandsmålerens aflæsninger tages.
  2. Beløbet, der forbruges af ikke-boliglejligheder, trækkes fra.
  3. Den mængde, der forbruges af lejlighederne, som beregner betalingen i henhold til normerne, er taget væk;
  4. Det resulterende antal kubikmeter multipliceres med arealet af lejligheden;
  5. Arbejdet skal opdeles i det samlede areal af alle boliger og boliger.

  Normalt forbrug af vand til det generelle formål med definitionen for hver region individuelt. Som følge heraf er en tarif angivet i kvitteringen, inden for hvilken alle bosættelser er foretaget.

  Betaling af vand via meter via internettet

  Mange mennesker, i stedet for at forsvare sig i den store kø, er det lettere at betale for vand af tællere via internettet. Processen med fjernbetaling for sådanne tjenester online indebærer muligheden for at bruge flere muligheder.

  Sådanne tjenester tilbydes nu af de fleste moderne pengeinstitutter (for eksempel Sberbank Online-tjenesten). Til betaling skal du udføre en række operationer:

  • Gå til webstedet i din personlige konto;
  • Åbn fanen med betalinger og overførsler;
  • Vælg blandt afsnittene "Bolig og kommunale tjenester" - "Vandforsyning";
  • identificer navnet på tjenesteudbyderen
  • vælg type tjeneste
  • Indtast de kortoplysninger, hvorfra betalingen er foretaget;
  • Indtast betalerens personlige konto;
  • Kontroller dataene og bekræft betaling via SMS.

  På platformen for offentlige tjenester

  Dette websted er kendetegnet ved brugervenlighed og levering af et stort antal tjenester til offentligheden. For at løse problemet skal du:

  • at besøge det personlige kabinet
  • Indtast fanen «Betaling for ydelser» i afsnittet "Gebyrer";
  • Indtast navnet på regionen og navnet på tjenesteudbyderen (det er angivet på den månedlige kvittering, der kommer til dig);
  • Angiv kontoen og kontroller alle indtastede tal.

  Svaret på spørgsmålet om, hvordan man betaler for vand med meter er simpelt nok: For at gøre dette skal du måle de nødvendige aflæsninger på installerede enheder, skrive dem ud og betale dem i Sberkass eller online. Følgende regler vil undgå fejl og fejl og beskytte dig mod at pålægge økonomiske overbetalinger.

  Har du fundet en fejl? Vælg det med musen og klik på:

  Din økonomi er under kontrol

  © 2017-2018 - Alle rettigheder forbeholdes

  Genudskrivning af materialer er kun tilladt med angivelse af kilden

  Betaling af vand på måleren via internettet

  Købet af målere til vand er en rentabel investering, som hurtigt vil berettige sig selv. Efter installation og registrering af enheden vil dens direkte drift begynde. Og det betyder, at der vil være en nødvendighed for at betale for denne type offentlig service.

  Spørgsmål i forbindelse med denne masse:

  ADVARSEL! Du kan spare på vand fra 10.000 rubler om året nu! Lær mere.

  • Sådan beregnes vandstrømmen?
  • Hvordan laver man betaling?
  • Hvor kan jeg gå i tilfælde af et problem?

  Vi vil handle i orden.

  Det første skridt: Tag målerens læsning

  Overvej hvordan tælleren ligner på vand. På resultattavlen i træk er der 8 cifre. Fem af dem er sorte og tre er røde.

  Indledende aflæsninger er liter, og det er for tidligt at sende disse data, du skal vente, indtil de går i kubikmeter. Lad os vise klart:

  • 00000135 - antal liter;
  • 00001135 - antallet af kubikmeter.

  Bemærk: Det er nødvendigt at tage aflæsninger, når der vises mere end tre cifre på displayet. Normalt sker det en måned senere.

  Så indikatorer 00001135 viser, at du i rapporteringsperioden brugte lidt over en kubikmeter. Men ved sending af indikatorer er det nødvendigt at anvende den matematiske lov om afrunding, og det viser sig præcis 1.

  Det tager yderligere 30 dage, disken viser nye figurer, for eksempel 0007355. Afkodningen af ​​disse data er enkel: 7 terninger blev brugt. Vi trækker en kubikmeter, betalt for sidste måned, og vi får tallet for betaling - 6 kuber vand.

  Du behøver ikke være en fremragende matematiker til at producere enkle beregninger af forbruget af vand i en måned. For at beregne alt korrekt, er det nødvendigt at kende to komponenter:

  • nuværende måleraflæsning
  • nuværende takster.

  Hele proceduren passer nemt ind i flere handlinger, hvis rækkefølge er dette:

  • For at rette de første målinger af måleren umiddelbart efter installationen.
  • Rapportér disse data til administrationsselskabet.
  • Læs igen en måned senere.
  • Beregn forskellen ved at trække den forrige fra det nuværende sæt af cifre.
  • Multiplicer det modtagne nummer med størrelsen af ​​taksten.

  Vigtigt punkt: Tariffer for offentlige tjenester ændres årligt, så opdater jævnligt priserne. Og så vil alle mulige ændringer ikke omgå dig og vil ikke tvinge dig til at komme ind i et rod i beregningen.

  Det sker, at administrationsselskabet fastsætter et bestemt minimum for en månedlig betaling for forbrug af varmt og koldt vand. Og selvom du brugte mindre terninger, skal du betale for denne faste størrelse. Men overbetaling vil selvfølgelig blive taget i betragtning, pengene overføres automatisk til næste rapporteringsperiode.

  Beregning af vandforbrug og betalinger i landsbyen er ikke anderledes end de ovenfor beskrevne. Den eneste forskel, der er muligt, er størrelsen af ​​taksten. Endnu engang bemærker vi, at det altid kan afklares i selskabets steward.

  Betaling via internettet - praktisk på enhver måde måde

  Den moderne tidsalder giver mange muligheder, herunder betaling af brugsregninger via internettet. Med denne fremgangsmådes bekvemmelighed vil ingen argumentere. Instruktionen for at foretage betalinger uden at forlade hjemmet er som følger:

  1. Kontakt boligkontoret på stedet for den faktiske bopæl.
  2. Sign "Samtykke til behandling af personoplysninger."
  3. Få de nødvendige koder for adgang (individuelt nummer, adgangskode og personligt kontonummer).
  4. Log ind på webstedet for koordineringscentret for undersøgelsesperioden.
  5. Vælg fanen "Personlig konto".
  6. Indtast de modtagne data i det åbnede vindue.
  7. Tjek det ønskede distrikt i rullelisten.
  8. Klik på knappen "Fortsæt".
  9. Din personlige konto er blevet logget ind.
  10. Udfyld både varmt og koldt vand. For dem er specielle vinduer traditionelt røde og blå.
  11. Gem operationen.
  12. Få et enkelt betalingsdokument (ENP).
  13. Bekræft dataene.
  14. Betal ved hjælp af Visa og MasterCard bankkort eller fælles betalingssystemer Qiwi-pung og "Yandex-penge".

  Du kan foretage betalinger ikke kun via internettet, men også på andre punkter for modtagelse af sådanne betalinger. Sandt nok er den første metode hurtigere og mere bekvem.

  Så, en trinvis vejledning til at betale online:

  1. Indtast afsnittet "Betaling af ENP."
  2. Indtast en personlig digital kode.
  3. Marker den nødvendige tidsperiode.
  4. Vælg den ønskede metode.
  5. Accepter vilkårene i aftalen om levering af fjerntjenester ved at tjekke.
  6. Indtast betalingsadgangskoder.
  7. Spor overførslen af ​​midler.

  Husk: vandtjenester skal betales regelmæssigt. Og den hurtigste, nemmeste og mest pålidelige måde er via internettet. Spar tid og hold op med tiderne.

  • Forsøgte alle måder at redde, men intet virker?
  • Elektricitetsregninger vokser og vokser.
  • Desuden bruger disse nye enheder mere og mere energi.
  • Og vigtigst af alt - hvis du forlader alt, som det er, vil snart regningen for lys begynde at overstige din løn.

  Men der er et effektivt middel til at spare. Følg linket og find ud af, hvordan Eugene Abramov sparer elektricitet!

  © 2015-2018 - Alle rettigheder forbeholdes

  Alt hvad du behøver at vide om energimålerne


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  47 − 38 =