Blomster baggrunde

Baggrund blomst i interiøret: tips designere

Floristiske motiver er et værktøj, som designere har brugt aktivt i de seneste år. Modetrends giver dig mulighed for at bruge tapet i en blomst i det indre af soveværelset, køkkenet, stuen - næsten hvor som helst. Der er dog en række vigtige regler, der skal være kendt og observeret, og opleve væggene med lignende overtræk. Så hvad er værd at huske, så resultatet ikke viser sig at være for farvestrålende og elegant?

Først og fremmest er det værd at evaluere udskriften af ​​vægbeklædningen, som vil blive brugt til reparation. Hvis billedet er stort og lyst, vil møblerne kræve sådanne kvaliteter som laconisme, neutralitet. Ideelt set, hvis det viser sig at være monofonisk, ligesom tilbehør, som bør være få. Rummet vil ikke se overbelastet, hvis det eneste lyspunkt er tapetet i blomsten. I indretningen, indrettet i landets stil (eller ligner det), har du lov til at vende tilbage fra denne regel.

Tænker på designen af ​​et landrum, er det ikke forbudt at kombinere vægbeklædning og møbler med blomsterdesign. Det er kun nødvendigt at opgive de lyse farver, store udskrifter.

Rummets område er en vigtig faktor, som ikke må glemmes. Tapet i en blomst i det indre af et lille rum skal have et lille print, ellers vil det synke visuelt. Hvis der er et stort område, er den omvendte beslutning tilladt - tegningens størrelse kan være alt fra lille til stor.

En interessant løsning til et lille rum vil være en væg, dekoreret med en belægning med et vegetabilsk mønster. Til resten anvendes farvefarvede materialer, der passer til farve. Denne mulighed hjælper visuelt "expand9raquo; plads.

Registrering af "grøntsag 9raquo; materialer af kun en væg og brug af mere præcise muligheder for de tre resterende - en populær løsning, der har sine egne regler og begrænsninger. Et vigtigt punkt er kombinationen af ​​farver i interiøret. Baggrund med blomstermotiver omfatter mindst to toner, hver af dem skal se harmonisk ud for de dåser, der anvendes til andre vægge.

En universel mulighed, der organisk ser ud i ethvert miljø - beige, creme, hvide belægninger. Hvis målet er et mere levende resultat, kan du vælge en tone afhængigt af hvilken skygge farvemønsteret har. Blå mønstre på en hvid baggrund vil for eksempel se godt ud sammen med blå dækker til andre vægge.

At spille en rolle er ikke kun en kombination af farver i det indre. Baggrund med blomstermønstre kombinerer ikke nødvendigvis strengt med monofonvægsmaterialer. Den stribede udskrivning kan blive en optimal figursamfund. Du kan også overveje muligheder som strenge geometriske former, en celle.

Materialer, der bruges til at designe rummure, har direkte indflydelse på stilen på rummet, hvilket er farligt at glemme, når man vælger tapet. Store blomster i det indre af jugendstil eller Boho ser organisk ud. For "rural9raquo; eller klassiske retninger, snarere er et lille, diskret mønster faktisk.

Tapet blomst i det indre af soveværelset - det er altid vigtigt, men det er vigtigt at tage hensyn til modetrends i udvælgelsen af ​​efterbehandling materialer. Et rum i engelsk stil er et ideelt sted for eksperimenter med blomstermotiver. Bemærkelsesværdigt, hvis rolle ornament udføre vilde blomster velkommen romantiske nuancer, for eksempel, bleg pink, bløde blå toner. De endelige finish vil være levende blomster som tilbehør.

Den minimalistiske stil i soveværelset vil hjælpe med at understrege monofoniske belægninger, forsynet med prægede mønstre. En alternativ løsning er brugen af ​​"vegetable9raquo; Tapetet er kun som en lille indsats, der optager en del af væggen (eller en af ​​de fire vægge helt).

På højden af ​​mode er nu tapet i en lille blomst. Det indre af soveværelset er et godt sted at eksperimentere med sådanne materialer. Med deres hjælp kan du understrege den romantiske stil. Også denne ide vil se organisk ud i et barns rum.

Selvfølgelig bør atmosfæren af ​​glæde og lethed sejre i børnehaven. Baggrund med blomster i interiøret hjælper dig med at klare det med at skabe det. Soveværelser beregnet til børn er primært opdelt i to eller tre zoner. Stedet, der bruges til at sove og hvile, er bedst at dekorere med monofoniske belægninger, udført i blide toner.

Spilzonen er tværtimod dekoreret med lyse materialer, store blomstermønstre er tilladt, og flere farver kombineres. Det vigtigste er, at begge websteder ikke "konflikter" 9raquo; med hinanden.

Selvfølgelig i børnehaven kan du bruge blomster tapet og til alle vægge. Det er dog bedre at dvæle på forskellige belægninger, idet de har dannet en rekreativ zone med en variant med små ømme planter.

Blomster accenter er udstyret med en fashionabel og spektakulær udsigt over stuen, uanset hvor stor det er. Det korrekte valg af lysstyrke og natur af mønsteret vil hjælpe med at indstille i rummet en atmosfære af pragt eller korthed, gøre designet ultramoderne eller klassiske.

Vægten på en af ​​væggene vil hjælpe med at skabe storformet belægning. Det er fantastisk, hvis de har store blomster. Dette vil skabe en effekt af at nærme sig muren, andre elementer af design vil gå i baggrunden. Løsningen er relevant primært til moderne stilarter, men kan også passe ind i klassikerne, når de vælger de rigtige nuancer.

Du kan bruge tapet af forskellige farver i det indre af stuen eller stoppe med effekten af ​​et enkelt rum. Ved valg af sidstnævnte er det bedst at bruge lette materialer, dekoreret med små ornamenter. Det er også vigtigt at være opmærksom på tegningens hyppighed - den skal være stor. Af den måde ser sådanne tapeter organisk ud næsten med nogen elementer af møbler, der vil ikke være nogen vanskeligheder og med tilbehør.

Floristiske motiver er passende at bruge og dekorere køkkenet. På trods af markeringen af ​​lette materialer er det ønskeligt at give fortrinsret til blomsterbelægninger i lyse farver. Oprettelsen af ​​en solatmosfære vil blive effektivt hjulpet af varme nuancer, der er relevante for områder som Provence, Country.

Modetrends anbefaler at bryde køkkenpladsen i zoner, for hver bruger forskellige belægninger. Tapet to farver i indretningen hjælper med at adskille madlavningsområdet fra det sted, hvor bordet og stolene er placeret. Lyse og store mønstre er tilladt, men kun for en af ​​zoner, den anden skal forblive neutral, monokrom eller med et diskret ornament.

En interessant løsning, som ofte behandles af designere, er gentagelsen af ​​mønsteret "floral9raquo; vægge i møblerne. Det er bare et stykke møbler, for eksempel møbelstole. Alternativt kan du gengive billedet med flere lyse tilbehør.

Folk, der tror, ​​at larmløse plantemotiver ikke har plads i et sådant rum som gangen er forkert. "Buds 9raquo; kan være placeret på indgangenes vægge, og det er hensigtsmæssigt at bruge tegninger og toner.

Hvis gangen er lille, og du vil øge visuelt det, vil tapetet af to farver i det indre af dette rum vise sig at være yderst nyttigt. Hovedregelen - elementerne i blomsterdesign skal være på en pastel, blid baggrund.

Store blomster er ikke forbudt som mønstre, men rummet skal være stort, perfekt belyst. Det er tilrådeligt at begrænse en væg, dekoreret med en sådan belægning, selvom rummet er stort. Samtidig skal du lade det være helt fri for nærliggende møbler.

Store blomstermønstre er et glimrende valg for dem, der ønsker at give rummet et ultramoderne udseende. For at hjælpe med at løse dette problem, belægninger, hvor flere store planter anvendes. Et sådant ornament optager i de fleste tilfælde hele væggen. Gør en accent på en af ​​væggene ved hjælp af disse tapeter, resten skal efterlades neutralt. Eksperimenter med toner og nuancer er velkomne, den mest dristige kan forsøge at kalde kombinationer som violet, blå og hvid.

Når du har valgt en af ​​væggene med en lys belægning, må du ikke tvinge den med møbler. Tallene skal ses tydeligt, ellers vil resultatet være det modsatte af forventet eller endog vulgært.

"Til support9raquo; farverige tapet vil hjælpe tilbehør. For eksempel kan du tilføje tegninger i form af røde blomster på en lys baggrund af tæpper, pluk til gardiner, sofa pude i samme toner. Hvis store accenter overbelaster værelset, kan du begrænse dig til et par små vaser.

Tapet "stenblomst" i interiøret ser universelt, passer perfekt ind i alle stilarter. Det er bedst at skabe ved hjælp af sådanne belægninger et design i en ånd af moderne stil, land, provence.

I mode, igen vendte tilbage til tapet, herunder modeller med blomstermønstre. Brug dem til at designe hele rummet er ikke det værd, det er bedre at begrænse en væg. De mest populære i øjeblikket er store mønstre, farver er relevante, fra rød til sort.

Dem, der er bange for at dekorere overfladen af ​​væggen med blomster tapet vil drage fordel af panelindsatser. For eksempel er en sådan indretning let at placere sig bag en sofa, i sengens overflade.

En anden interessant mulighed - indvendige klistermærker med blomstermønstre. Med deres hjælp kan situationen genoplives uden at ty til drastiske ændringer. Produkterne er ikke kun nemme at anvende, men også hurtigt fjernet, hvilket efterlader absolut ingen spor.

Blomster tapet kan redde et kedeligt interiør eller tværtimod ødelægge det. Til sidstnævnte skete ikke, det er nok at følge de enkle regler, der er foreslået ovenfor.

Smuk tapet med blomster: 10 tips til valg

Baggrunde med blomster - det mest almindelige materiale til udsmykning af levende rum Dette element af indretning, som tapet med blomster, er meget populært på grund af dets alsidighed. Disse tapeter ser godt ud i alle hjem og harmonerer harmonisk med ethvert interiør. Det eneste trick er, at de skal kunne vælge korrekt, fordi ikke hvert mønster ændrer rummet. At vælge tapet til vægge er en simpel videnskab, du kan lære det på bare ti minutter.

Baggrunde med blomster i interiøret: et stilfuldt twist

Baggrund i blomsten bliver en klar accent i interiøret, hvis ikke se skrigende. Det lyder modstridende, men det gør det. For at gøre værelset hyggeligt og stilfuldt, er det vigtigt ikke at krydse linjen af ​​pragt. Designere har en regel: "Jo mere luksuriøse tapetet, de lettere møbler, såvel som andre ting i det indre - og omvendt." Når du køber tapet i en blomst, skal du styre denne regel. Husk at den bedste tandem til dem er solide møbler.

I engelsk stil og retningen "Provence" kan blomstretryk kombineres med flere andre luksuriøse elementer af interiøret.

Blomster tapet bringer et feminint interiør til interiøret - rummet med dem bliver hyggeligt og blidt

Ikke mindre vigtigt, og reglen om, at farven på lærredens ledsager i blomsten er valgt i henhold til billedtonen, og ikke i baggrunden af ​​baggrunden. Til hvid belægning i røde roser kan du vælge et rødt tapet. Beige eller creme tapet er dog perfekt til et maleri, de er universelle.

Blandt mønstre af ledsagere, ved siden af ​​hvilke tapet i blomsten til væggene vil se bedst ud - et stribet tryk og et bur. Blomstermønstre er glatte og runde, hvilket er afbalanceret af en geometrisk streng ordre. Især denne mulighed er egnet til et værelse, hvor hanen dominerede. Så tapetet i blomsten ser ikke feminin ud, men vil bevare hygge og stil.

Blomster tapet: Vælg det rigtige mønster

For at rette indvendige accenter korrekt skal du vælge et bestemt mønster eller mønster. Det skal passe stil og emne i rummet. Det ser ud til, at det kan være enklere end tapet med blomster, men det er det ikke. Selv blomsterne kan være helt forskellige, hvilket vil påvirke deres opfattelse i det indre. Først og fremmest er det vigtigt at vælge deres størrelse.

Baggrunde med store blomster: hvor skal man anvende

Baggrund til vægge med store blomster reducerer visuelt rummet, så det er ikke egnet til små rum. De trykker også på psyken, hvis der ud over det store billede er mange andre store elementer i huset.

Det er sædvanligt at skabe en kontrast i indretningen, der kombinerer tapet i en stor blomst med andre vægbeklædninger.

Baggrund til vægge med store blomster ser bedst ud i rummelige værelser med et minimum af møbler

Farven på billedet afhænger af stilen, såvel som mængden af ​​ledig plads. Da det er mere, og jo mere moderne, den oprindelige idé af designeren, jo lysere blomsterne kan være. For de midterste værelser, tæt på klassikerne og de gamle stilarter er dæmpede tone mønstre egnede.

Små blomster til vægge: hvordan man bruger det

I et lille rum er kun tapet med små blomster passende. Med deres hjælp kan du gøre en accent i interiøret, visuelt øge rummet, give et "zest" rum. I meget små værelser er det bedre at bruge disse wallpapers kun til en eller to overflader, ikke for alle vægge. De ser bedst ud for pastell nuancer.

Baggrund i en lille blomst kan visuelt udvide rummet i rummet

Varianter med små blomster bruges hyppigere i klassiske og antikke stilarter. Du kan dog dekorere dem med et moderne rum, der foretrækker lyse billeder.

Det sidste er at afhente mønsteret selv, de blomster der bedst afspejler designers idé i det indre, og fremhæver fordelene.

For at rette indvendige accenter skal du vælge et bestemt mønster eller mønster

Blandt de mange blomster, vælger vi normalt vores yndlingsplanter. Du kan først læse om værdien af ​​en favoritblomst og dens egenskaber i design eller omvendt. Vælg først en blomst baseret på dens værdi. Sekvensen af ​​handlinger afhænger kun af dit ønske.

Røde accenter hjælper med at puste liv, lidenskab og kærlighed ind i lokalet. Specielt spektakulært skarlagen tapet ser på hvid og / eller sort baggrund. De mest almindelige farver i dette tilfælde er roser og valmuer.

Farverige tapet med valmuer tiltrækker særlig opmærksomhed og inspirerer kreative mennesker til nye mesterværker

I mytologi personificerer denne blomst blod, søvn og endda en forbindelse med de døde. Men moderne design er utænkeligt uden belægninger med valmuer.

Roser elsker næsten alt. Disse blomster er forbundet med skønhed, ømhed, lidenskab, uskyld, kærlighed og venskab (afhængigt af farven). På væggen med sådan en fantastisk plante er altid rart at se.

Pink roser passer til ethvert værelse skabt i en blid stil. Scarlet og hvide roser fremhæver de klassiske motiver, der passer til køkkenet og soveværelset. Roser af ikke-standardfarver passer perfekt til det kreative rum med originale løsninger.

Roser passer perfekt ind i enhver stil og er uerstattelige som et lyst element i interiøret

Men for store roser bør vælges omhyggeligt. De kan dekorere en del af rummet, flere vægge, men ikke alle.

Peonies på væggen er bedst til et soveværelse eller stue. Ofte er de vant til at dekorere rummet i orientalsk stil. De repræsenterer renhed og skønhed.

For visuelt at forstørre rummet er det nødvendigt at vælge tapet med billedet af peonies på "kold 9quot; baggrund

I små værelser ser tapetet med mikropioner eller deres kronblade på en lys monofonisk baggrund spektakulært ud.

Ud over ovenstående er der stadig mange farver, der kan findes på tapetet til væggene.

Kamille vil være den bedste løsning til et børns værelse, soveværelse eller køkken. De vil genoplive situationen og give den en ekstraordinær og behagelig atmosfære

 • Lilla iriser giver rummet et bestemt puslespil og vil berolige dine øjne efter en hård dag. Men tapetet bør ikke være med store iriser, for ikke at fordybe rummet;
 • Blå blomster vil bringe friskhed ind i designet og en moderne tilgang. Især hvis det er tulipaner eller klokker. De kan kombineres med en palette af enhver farve og skygge;
 • Lys tapet med store gule blomster vil bære positiv og lykke i huset, som fans af feng shui siger;
 • Orange Gerberas eller gylden tapet med hvide blomster taler om luksus og højtidelighed;
 • Hvide blomster på en baggrund af en rig skygge - en vigtig detalje i interiøret. Lilies vil afbalancere rummet, bringe det en slags ømhed og samtidig blive en lysende note;
 • Lys tapet med en orkidé eller lotus dekorere badeværelset og stuen og fremhæve deres elegance;
 • Wildflowers taler om hygge og enkelhed. Dette er det bedste valg for et standard værelse, uden overskydende.

Makro buketter med forskellige farver er den perfekte løsning til et stort værelse med et usædvanligt design.

Hvis du vil kombinere flere lyse farver, er det bedre at vælge tapet med buketter

For fuldt ud at opleve hele skønheden og charmen af ​​hver blomst blev der skabt 3D wallpapers. Imidlertid kan akvarel tapet også klare denne opgave. Denne fornøjelse er ikke billig, men det ser fantastisk ut.

Baggrund i blomsten bruges oftest af designere. De er ikke kun et ornament til væggene, men skaber en vis atmosfære. Især når det suppleres med andre naturlige motiver: sommerfugle, fugle, frugter mv. Det overordnede billede ser holistisk og naturlig, slående fantasi og glædeligt øjne.

Hvordan man vælger tapet til et værelse (video)

Vælg tapet med blomster korrekt, fordi de bestemmer situationen i huset.

Vi vælger tapet i blomst

Blomstertegningen tilføjer kvindelige træk til rummet - interiøret bliver så behageligt, blidt og behageligt som muligt. Blomster er forbundet med ferien, i den forbindelse forårsager væggene i blomsten en optimistisk tilstand. Desuden kan blomsterbaggrund spille en afgørende rolle i indretningen, som for visse stilarter er brugen af ​​tapet i blomsten iboende.

I denne henseende refererer blomstermønster til effektive teknikker til mestere, der udsmykker interiører. Nå, resultatet af kreativitet, afhænger heller ikke af selve instrumentet, men på masteroplevelsen og færdighederne. I denne artikel fortæller vi dig, hvordan du anvender blomsterne i indretningen korrekt under hensyntagen til rummets stil, farveskema og så videre.

Blomster tapet i interiøret til forskellige stilarter

Baggrund i en blomst i det engelske interiør. Britene elsker og kan bruge flere genstande indrettet i blomsterdekorationer på en gang i et rum: i en hall kan f.eks. Vægkonstruktioner, tekstiler og en sofa i en blomst eksistere sammen. Væggene, dekoreret med tapet i en blomst - dette er et meget kendt karakteristisk træk Engelsk retning . Dette gælder selvfølgelig for traditionelle engelske interiører.

Baggrund i blomsten limes ofte på alle vægkonstruktioner i rummet fra bunden til toppen. Produkterne selv er ømme nok, ikke særlig saftige, for det meste med mellemstore ornamenter, normalt med roser, men nogle gange med engblomster.

Det er ønskeligt, at der ud over vægkonstruktionerne, et andet element, blev indrettet i samme stil: denne rolle kan spille en kappe på sofaen, dekorative pude , stol, gardin osv. Blomsterstoffer kombineres med stribede.

Hvis du vil dekorere din lejlighed på engelsk, skal du være opmærksom på løsningen med vægpapir i blomsten i mindst ét ​​rum: et studie, en hall, en gang eller et soveværelse.

Blomster tapet i traditionelle interiører. De klassiske stilarter i stort set alle lande har et engagement i blomstermønstre. I traditionelt interiør er blomstermønster dekoreret, oftere, ikke meget af væggene, som det er typisk for engelsk retning. Nogle gange indføres tapet i blomsten i det traditionelle interiør som indlæg eller i tandem med en anden foring - for eksempel med dekorative paneler.

Her på mange måder forening af vægge i en blomst med en smuk blomstrende have, hvor forstyrrelsen hersker. For det traditionelle interiør er karakteristisk bestilling. Derfor er området, dekoreret med blomsterbaggrund, specifikt begrænset. Som det vi skrev ovenfor, tilføjes dem til siderne og kombinerer dem med paneler eller bringer blomstermuren i zoner ved hjælp af dekorative elementer (lister, rammer osv.).

Denne teknik virker godt: hvis vægfladerne er dekoreret med lignende blomsterområder som blomsterbed, så pryder ornamentet ikke over dominans.

Blomster wallpapers: en romantisk retning. Her er det vigtigt at huske forpligtelsen til blomster, især til roser, i elskere af en sådan retning som Provence. I denne stil er kvinders soveværelser normalt indrettet. At gøre en sådan " pink »Værelse, det vigtigste er ikke at overdrive det: for mange roser, fugle, sommerfugle og marionetskygge vil sandsynligvis ikke blive anerkendt som mand. Ja, og denne pige vil i sidste ende kede sig med pigen. Pick up til væggene i blomsten er ikke komplekse neutrale møbler og fastholdt indretning.

Begge piger blomster er normalt prydet med blomster tapet. Vi skal også være forsigtige: Vi råder dig til at dekorere ikke alle vægoverflader med blomster, men at kombinere dette med en farve.

Vægge i en blomst i lokaler med moderne retninger. I disse interiører finder blomsterbaggrunde en ret aktiv anvendelse. Formålet med blomster tapet i det indre af moderne stil er at være en saftig accent. Så der må være meget få sådanne ornamenter.

Kun en væg i rummet eller måske endda et stykke væg kan danne en floral tapet: for eksempel en stribe vægoverflade over sofaen eller et stykke væg bag en seng mv.

I moderne stil er tapet i blomsten brugt oftere til en kombination. Da blomsterbaggrunden skaber en mærkbar kontrast med monokromvendt, spiller rollen som ægte lyse accent , som er i stand til at omdanne interiøret.

Som et eksempel kan vi citere den berømte Skandinavisk stil, der er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​et lille antal blomstervægge, der spiller rollen som accenter. Her er faktisk alle vægfladerne lyse - saftige blomster på deres baggrund sætter straks deres blik i øjnene.

En meget vigtig rolle i lokaler med ultramoderne retninger spilles af billeddesign af tapet. Til et sådant interiør vælges både farvestoffer med høj kontrast og ikke-kontrast-monokrome planer. Et af hovedtrækkene i tapetet til det moderne interiør er de store blomster.

Monokrom blomstermotiver - et produkt af en tone, det ornament, der er fremstillet af tekstur, glans eller lidt anderledes skygge.

Neutral af to farver Er produkter, hvor den generelle plan og ornament er lavet i to rolige toner, kontrast eller lignende: for eksempel sort / hvid, sølvfarvet, sølv-sort, sort-grå, brun-beige osv. Ud over de to toner kan tætte nuancer også bruges.

I moderne retninger anvendes disse gobeliner ganske ofte. De er ikke saftige, men de er udtryksfulde nok. Øjeblikkelig blik. Romantisk, dog ikke meget feminin. For mænds værelser er brugen af ​​stoffer og tapet i blomsten ikke velkommen, men tofarve- og monokromprodukter er acceptable.

Guide: Sådan appliceres tapet i en blomst i interiøret

 1. Balance af dimensioner. Den indre regel siger: Jo mindre værelse, desto mindre skal blomsterne være på tapetet. Fortrinsvis er ikke alle vægfladerne i et lille rum, men kun et par af dem dekoreret med tapet i en blomst. Dette gælder især, hvis blomsterne er ret store.

For et stort rum kan du ikke være opmærksom på størrelsen på blomster.

Rødderne på denne design tabuer vokser ud af den visuelle effekt, på grund af hvilken væggene med store blomster synes tættere på os end faktisk, i forbindelse med hvilke rummet bliver mindre. Et lille rum med store blomster på tapetet påvirker negativt den menneskelige psyke.

 1. Balance af elegance og enkelhed. Tapestries i elegante saftige toner giver dig mulighed for at lave vægdesign og hele værelset er storslået, men grænsen mellem udtryksevne og kitsch er ret illusorisk. Husk derfor aksiomet: Jo mere juicier og mere elegant blomsterne bruges på tapetet - jo lettere er det at blive møbleret.

Hvis du vil lave et engelsk interiør, kan du kombinere flere blomsterartikler, men som for andre stilarter er det bedre at bevare balancen. Ledsager af en-farve plan for tapet i blomster - den bedste løsning.

 1. Blomstervægge. Hvis du ikke især kan lide blomster tapet, men du elsker blomster, være opmærksom på andre muligheder for sådan indretning til væggene. For eksempel Mural ikke så længe siden begyndte at vinde popularitet på den nye. Naturlandskaber - et af de hyppige temaer for tapetbilleder. Sådanne produkter med store smukke farver er en spektakulær indretning til en monofonoverflade i det ultramoderne interiør.

Den næste løsning, som du nemt kan forbedre det indre af et blomsterbillede er vinyl klistermærker . Et lille antal blomster på en enkelt tonet overflade i rummet kan opleve atmosfæren.

 1. En kombination af nuancer og ornamenter. Følgende indre lov angiver: Trellises følgesvend til tapetet i blomsten skal tages i tone i billedet, ikke baggrunden. Med andre ord, hvis den blomstrende tapet er valgt med røde knopper, bliver den mest succesfulde ledsager den røde trellis.

Udover dette er det muligt at kombinere blomsterbaggrunde med trellises og maleri neutrale toner: grå, beige, sort, cremet, hvidt osv.

Smukt og udtryksfuldt en kombination af blomster tapet med strimmel på væggene . Den geometriske essens og vekselvirkning af strimler er perfekt kombineret med glathed og udsmykning af bøjningerne af blomsterpynt.

Hvis du vil dekorere væggene med blomster, men du ikke ønsker at indsætte tapet i en blomst, må du bare tage et par paneler, dekoreret med blomster tapet eller tekstiler med lignende ornament. Disse paneler kan placeres i sengens hoved, ved kanterne af tv på væggen , i hallen.

Meget meget at forpligte, hvis du nævner artiklen i sociale grupper

1 kommentar til indgangen "Plukker tapetet i blomsten"

Jeg elsker tapet i en blomst, det ser altid meget blid og elegant ud


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

29 − = 22