Byg et træhus

Byg et træhus med egne hænder

Der er ikke noget bedre end et træhus - dets atmosfære, mikroklima og komfort kan ikke sammenlignes med nogen af ​​de moderne bygninger. Og rejst med dine egne hænder bliver det uvurderligt! Takket være et bredt udvalg af byggematerialer er opgaven let håndteret af både en professionel byggmester og en nybegynder amatør.

Udvælgelse af materialer til et træhus

Blandt et stort udvalg af materialer er det svært at vælge den bedste løsning. Konditionelt kan de opdeles i tre grupper:

Logs - dette omfatter materialer med et cirkulært tværsnit:

 • barked log - næsten ubearbejdet hakket træstammer, herunder dødelig fyrretræ;
 • en skovle - det øverste lag af træ fjernes for at give en mere universel form;
 • rund logfabrik bearbejdning giver dig mulighed for at give alle logs samme form og størrelse;
 • limet log - flere lag limet træ er givet en cylindrisk form.

Barre - behandlede tømmer med firkantet, rektangulært eller D-formet tværsnit:

 • firekantet stråle - loggen har en firkantet eller rektangulær form;
 • Den profilerede stråle er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​en allerede afskåret termisk lås;
 • limet stråle - lamineret træ, ofte fra forskellige racer, med et firkantet tværsnit.

Paneler - færdige trævægge, lavet af flere lag limede plader.

Fordelene ved en log er en lille pris og modstand mod eksterne faktorer. Men på grund af den forskellige størrelse og form til at indsamle loghuset er det ganske vanskeligt.

Struga logs er meget nemmere at bruge, men for en nybegynder bygherre er et færdigt hus sæt af afrundede logs mere egnet.

Hver sådan log er allerede markeret, og det er nødvendigt at simpelthen samle huset ifølge den vedlagte plan.

Den eneste ulempe ved denne løsning - prisen er meget højere end almindelige planlagte logs. Men i betragtning af den nemme samling kan du spare på at betale ansatte arbejdstagere og reducere byggetiden til et minimum.

At bygge et hus fra en profileret stråle er endnu nemmere - de samme dimensioner kræver ikke rækkefølgen af ​​stabling.

Det dyreste og progressive materiale er limede bjælker. På grund af produktionsteknologi kan du vælge de dimensioner, der kræves til vægtykkelse. For områder med kolde og snefulde vintre skal uopvarmede trævægge således være mindst 50 cm, mens tværsnittet af en almindelig log ofte ikke overstiger 22 cm.

Men den hurtigste måde at bygge et træhus på er at samle det fra færdige paneler.

På byggepladsen leveres kits med allerede skåret dør og vinduesåbninger, som giver dig mulighed for at bygge et hus om en dag. Prisen på træpaneler er højere end sandwichpanelerne, men på grund af materialets høje styrke er der ikke behov for at bygge en ramme.

I betragtning af bygningens lille vægt (hvis det ikke er selvfølgelig bygget fra halvmåne logs), beslutter man, hvordan man laver et fundament, kun afhænger af ejerens præferencer. For eksempel er der et stabilt, sandt og sandligt lammende underlag, der er et overfladisk dybere båndgrundlag.

Og på et hotbed er det muligt at organisere en budgetgrundlag fra bildæk eller skrue op.

Processen med at lægge fundamentet er ens for alle typer:

 • markering af stedet med pinde og strakt garn med den obligatoriske præcise tilpasning af hjørner;
 • fjernelse af et frugtbart lag af jord - det kan tages ud til en fremtidig blomsterhave eller grøntsagshave;
 • udgravning af en grøft til fundament eller pits under hauger - landet er smidt ind i det indre af omkredsen, hvis det er planlagt at fylde basen;
 • montering af forskalling eller montering af bunker.

Formering skal hældes med beton i et løb, så det er bedre at bestille klar. Det vil være nødvendigt at deltage i en bekvem indgang, og hældningen skal udføres straks ved ankomsten af ​​betonvognen. Det er også vigtigt at forudfordele et sted til dræning af rester og vaske betonpumpen. Du kan forberede fordybningen i form af veje eller belægningsplader - de er altid nyttige på gården.

Bunke udenfor er dækket med sand, afskåret på et niveau, og tønder hældes med beton. De er dækket med hoveder eller kanaler, hvor den nederste omgang af huset vil blive fastgjort.

Særlig opmærksomhed bør rettes mod selen. Det er han, der er udsat for maksimal belastning, råtner og fejler. Derfor er det bedre at lægge et bryllupskort af lærkstykkelse på 5 cm.

Udskiftning af dette bord er meget lettere at erstatte den første krone.

Fundamentet er lagt to lag af vandtætning. Og bryllupskortet og selen i hjørnerne er forbundet "i et halvt træ".

Første sal er skåret af logger af det hårde gulv eller fastgjort af specielle fastgørelsesdele.

Jute for hver række af bjælker eller bjælker for at forsegle leddene og så er den øvre krone lagt.

Det er vigtigt at huske - ved hjælp af et træ med naturlig fugt, skal hver to krans være forbundet med nailer. Disse er almindelige stænger, ofte med cirkulært tværsnit, og tjener ikke til at fastgøre stængerne til hinanden, men for at holde væggene fra deformation, når de krympes.

For et træhus er et gaveltag den bedste løsning. Afhængig af længden af ​​løbet kan spærrene laves hængende, forstærker hele strukturen med puffer eller stivere, som understøttes af stativene.

Til trævægge er Mauerlatt valgfri. Fastgør spærene til den øverste sele med en stiv eller glidende led. Sidstnævnte mulighed er nødvendig for huse med krympning over 8%, ellers på grund af sprængstyrken kan husets vægge ikke blot deformere, men også rive det øverste bandage.

For nybegyndere, der ikke har erfaring med at oprette tag, er det bedre at konsultere med fagfolk. Forkert beregning af belastninger, herunder nedbør, kan medføre nedtrykning af strukturen.

Videoen indeholder instruktioner om, hvordan man bygger et hus fra en profileret D-formet stråle:

Bygge et træhus med egne hænder

Et hus er en fæstning til enhver familie mand, og en træ er stadig miljøvenlig, "breathing9raquo; Boliger, som vil være hyggelige og komfortable for alle familiemedlemmer. I mange århundreder valgte folk træ som byggemateriale til afvikling, men alle fordi sådanne strukturer er holdbare, varmeledende, hyggelige og attraktive. Huset vil være varmt og hyggeligt om vinteren, køligt og forfriskende om sommeren, så komforten til ejerne af træhytter er garanteret til enhver tid på året.

Funktioner ved at opbygge et træhus

 1. Opret et nyt projekt eller studer dig klar. Takket være denne dokumentation er det muligt at forelægge det endelige resultat foreløbigt, vælge materialer kompetent, distribuere byggevarancer og opnå vigtige tilladelser. På nuværende tidspunkt overvejes og løses alle organisatoriske, økonomiske, designmæssige aspekter.
 2. Grundlaget. Det tager mere end 30% af materielle omkostninger, en stor mængde tid og kræfter. Korrekt skabt grundlag garanterer et langt liv i bygningen. Når du vælger grundlaget for et træhus, skal du fokusere på jordens egenskaber. Ofte bygger opførelsen af ​​et træhus med egne hænder til installation af kolonner eller skruefundamenter.
  • Den første mulighed er meget populær, den er pålidelig, økonomisk, den er bygget hurtigt nok. Strukturen indeholder følgende elementer: RC blokke, sten og mursten. Basen er begravet i forhold til jordens jordtype og grundvandsniveauet. Når det er opført, bliver ikke kun byggematerialer gemt, men også arbejdskraftomkostninger, fordi det er let at lave en sådan grundlæggelse selvstændigt.

 • Den anden mulighed, et skruefundament, er meget dyrt og kræver professionel indgriben. Det er opført på et bjergagtigt og skovområde. Bunker er monteret på de afmærkede områder og drejet ned i jorden til en dybde på 2,5 m. Endvidere er hele konstruktionen fyldes med beton, hvorefter hoveddelen er svejset og monteret øvre del af fundamentet.

 • Type hus . De mest almindelige skelet træhuse, budget, de kan bygges på 190 dollar per kvadratmeter (ekskl. Kommunikation). Af afrundede logs - $ 270, og limede bjælker - 460 eller mere. Advarsel: Det ideelle materiale til opførelse af et træhus med egne hænder er logger 7 m lange og 25 cm tykke. For et lille hus er træ og 17 cm i diameter velegnet.
 • vægge . Efter at krympe fundamentet og færdiggøre alt det forberedende arbejde begynder at opbygge vægge. De kan fremstilles med en rund log, limet eller skråstrålende bjælker. Dette er behandlet træ uden bark, knuder og forskellige uregelmæssigheder, som har godt udseende og høj ydeevne. Træet er godt for sundhed, har en lav varmeledningsevne og giver dig mulighed for at dekorere alle dele af det færdige hus. Før væggene lægges, skal logerne imprægneres med egnede løsninger for at forhindre skade.

 • Taget af et træhus . Til erektion er det nødvendigt at lægge tæpper, varme og vandtætning, det grundlæggende tagmateriale. Det er vigtigt at vælge den rigtige form af taget, så det beskytter mod vejrpræcipitation og katastrofer, og også harmonisk passer ind i det samlede billede af bygningen. Det moderne marked præsenterer flere typer tagbelægninger, dette er ondulin, bølgepap, metal tagdækning, skifer. Som folk siger, "smag og farve" af hver ejer.

 • Vinduer og døre . Før du foretager de åbninger for disse dele af træhus, er du nødt til at overveje den mekanisme af driften (foldning, glidende), arkitekttegning (klassisk, buede åbninger), og mange andre ting, der tillader brugen af ​​vinduer og døre af fremtidige hjem af de mest komfortable og høj kvalitet.
 • Gulv og loft . Vi vælger den type gulv, den skal være stærk, holdbar, attraktiv. Du kan lægge linoleum, fliser, laminat, tæppe eller træbelægninger. Loftet til et hus af træ skal bringes i et æstetisk udseende og skjult i det hele strømforsyningslinjerne.

  Absolut! Lav gulvbelægningen lige før scenen med afrunding og efterbehandling.

 • Har du brug for dekoration? Hjem fra en bar eller rundtømmer i den dekorative beklædning arbejde behøver ikke, men bygningen af ​​et simpelt træ kræver lang tid at skrumpe og afsluttes med moderne materialer.

 • Spildevandssystem og vandforsyningssystem. Hvis der er et vandrør i nærheden af ​​huset, behøver du kun at oprette forbindelse til det, og når ikke, så har du brug for en selvstændig vandforsyning, som er værd at mange materielle omkostninger. Sørg for at udføre spildevand, lav drænrør, så fundamentet og gulvbelægningen på hele stedet ikke beskadiges af grundvandet.
 • Opvarmning leveres efter afslutningen af ​​huset. Du kan lægge et varmt gulv, tilslut en el- eller gaskedel, laver en ovn til opvarmning. Det vil også være korrekt at gøre isolering af huset både inde og ude ved hjælp af termiske isoleringsmaterialer.

 • Og det sidste trin er elektricitet. Kabling er installeret i henhold til bygningens arkitektoniske plan, rosettes og belysningsanordninger er placeret. Selvfølgelig slutter dette ikke bygningen af ​​huset, men hovedstadiet er afsluttet.

  Rådgivning fra håndværkere og fagfolk

  At bygge et træhus med egne hænder er en simpel opgave, men meget ansvarlig. Til det endelige resultat tjente ejeren i mange år, er du nødt til at holde sig til "uskrevne 9raquo; love om opførelse af en bolig.

  Hvad skal en bygherre vide for at gøre det lettere for dem selv og deres assistenter at arbejde?

  For det første skal alle beregninger og nedskæringer af den fremtidige konstruktion foretages på forhånd. Derefter installeres der en bindestropp, som er forbundet til hjørnerne i et halvt træ og fastgjort med nail.

  For det andet er cantilever monteret og forbundet med en krans til gulvet. Bjælkerne er lagt i enden 0,7 m, efter - forseglingen og igen stængerne. Gulvbrættet skal være ca. 40 mm, jo ​​bredere trin, jo større brættet bliver. Et overfladebelægning til gulvet vil være en bunke, 35 mm tykt. Til isolering er hørens beslag, filt, mos og slæb perfekt.

  For det tredje skal du opbygge et dræningssystem. Hertil kommer, at der skæres på 15-15 mm fra ydersiden af ​​barens øvre kant.

  For det fjerde, hvis opførelsen af ​​en fleretagesbygning er planlagt, skal anden etage laves i en højde på 2,5-3 m, så loftet eller loftet. Døre bruges oftest panelet, vinduer kan sættes i træ eller metal-plast. Begge muligheder er passende.

  For det femte, for taget skal du vælge brættet i følgende størrelser:

  • 10 ved 4 cm - til beslag og stativer
  • 15 ved 4 cm efter 1 m - til rafter system;
  • uudskåret, 25 mm til 40 cm for kassen.

  Og til de vigtigste tagdækning kan du bruge bølgepap, bølgepap osv.

  Det er almindeligt kendt, at et træ kan "trække vejret", og derfor vil der være tilstrækkelig luft i stuerne til et behageligt ophold i huset. Men det er ikke nok til smalt fokuserede værelser, køkken, badeværelse, kælder. Derfor er der behov for ekstra ventilation i hjemmet.

  Giv en naturlig luftudveksling, de tagmonterede kanaler, som styrer luftstrømmen i den rigtige retning. Tvungen cirkulation af lufttrækket, du kan installere specialudstyr og forenklede ventiler til tilstrømning og udstødning af luft for at sætte støjisoleringselementer. Således løses problemet med overdreven støjniveau.

  Ventilation af blandet type reguleres af en anordning til kraftig luftudstrømning, som reguleres ved hjælp af en ventilator.

  Tilførselsrøret er monteret tættere på gulvet, og ekstraktoren er installeret under loftet. Indgangshullerne er udstyret med et gitter for at forhindre støv, snavs, gnavere mv. Ind i huset.

  For at holde huset varmt om vinteren, skal du lukke disse åbninger. Det er vigtigt at minimere risikoen for akkumulering af luftkondensat, som direkte påvirker træets levetid.

  Maling af et træhus ændrer bygningen, gør det mere luksuriøst og moderne. Før dette trin skal du forberede dig godt, tage hensyn til rummets luftfugtighed, hvor gulvet eller væggene skal males, bestemme trætype og tilstanden af ​​pladerne. En anden faktor, der ikke bør glemmes, er graden af ​​stress på gulvbelægningen. På gangen er den mekaniske effekt større, og derfor er det nødvendigt at anvende maling mere omhyggeligt i flere lag, lakering kan undlades i soveværelset, eller der kan vælges en emalje med et lavt slidstyrke (billigere).

  For plader bruger olie maling selv om det tørrer lang tid, men det tjener lang tid, det ser godt ud og udsender ikke skadelige dampe. Foruden malingskompositioner er det muligt at anvende lak, akryl til imprægnering af træ. De er velegnede til en ideelt rengjort overflade, som allerede har et invers mønster og farve.

  Hvis der er brede revner i gulvet, skal de forsegles med kitt ved hjælp af flodkile. De udragende overflader "kam 9raquo; flyet. Dernæst primeres, godt tørret og kun efter disse procedurer går til påføring af maling.

  Som det viste sig, er det meget nemt at bygge et hus med egne hænder - lidt fantasi, styrke, tålmodighed, finansielle investeringer og professionelle videomateriale, der vil hjælpe dig med at skaffe alle nuancer af bygningskonstruktionen på en kvalitativ, hurtig og tilgængelig måde.

  Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

  Dmitrovskoe motorvej 163a, bygning 1, -1 etage

  Opførelse af træhuse.

  Fra de allerførste dage af hans eksistens forsøgte mennesket at skabe sig selv de mest behagelige levevilkår. Så lærte han at bygge huse, der blev til ham både et tilflugtssted og et rekreativt sted. Og materialet der blev brugt til at oprette deres bygninger valgte folk et træ.

  I mange hundrede år har opførelsen af ​​træhuse fået en vis forandring, der er bestemt af fremkomsten af ​​mere forskelligartede materialer og træprodukter. Men at argumentere for det træ er det mest almindelige byggemateriale, ikke en enkelt person vil påtage sig. Og det er ikke nødvendigt, da man i enhver bygning, hvad enten det er privat eller administrativt, kan møde dette ædle materiale.

  Desuden kan nåletræer helt modstå virkningerne af atmosfærisk nedbør, beskytte mod kulde og vind og er godt forarbejdet.

  Fra fyr og lærk opnås materiale til vægge, spærre, gulve og også til færdiggørelse af bygningen både udefra og indefra.

  Forskellige vægmaterialer

  Moderne teknologi til opførelse af træhuse involverer anvendelse af forskellige typer materialer opnået på basis af træ. Blandt de mest almindelige er følgende:

  Hver af disse typer af materialer har flere sorter. Deres vigtigste funktion kan kaldes type behandling, som blev underkastet dette materiale til opførelse af vægge. Så der er logfiler afrundet og har en naturlig form.

  fra afrundede logs glatte logfiler opnås, smukke og attraktive udseende. Huse fra dette materiale kan kaldes fabelagtige, stammer fra billeder dedikeret til russiske folkesagner, hvor tegnene boede i outlandske hytter og kamre, men ikke fra sten, nemlig fra træ.

  Men i styrke og holdbarhed er logbygninger lavet af afrundet materiale meget ringere end dem, der er bygget fra Logs, der har bibeholdt deres naturlige form.

  Og her er dette lag berøvet logfiler, der forbliver uden naturlig beskyttelse.

  Ikke mindre smukke træhuse er hentet fra profilerede bjælker. Denne type materiale til konstruktion af vægge har en særlig behandling, så han hurtigt og kvalitativt kan slutte sig til hinanden ved at få en stærk mur.

  Det lagede isoleringslag mellem den profilerede stråle giver dig mulighed for at få en forseglet ledd, der ikke blæser af vinden, selv efter en lang krympning derhjemme. Dette sikres ved formen af ​​profilen valgt på de sammenføjede sider af stangen.

  Udover den profilerede version fremstilles bjælken planet og savet. Planet tømmer Den bruges til at bygge tømmerhytter, der er en billigere version af dette materiale end profileret materiale.

  og her savet tømmer Det bruges ofte som grundlag for rammehuse, hvilket gør disse bygninger endnu billigere. Samtidig er det muligt at bygge et sådant materiale ikke kun en-etagers træhuse, men også højere bygninger, der har to eller flere etager i deres sammensætning.

  Video: moderne træarkitektur.

  Træet er råmaterialet til fremstilling af pladematerialer, der anvendes til opførelse af de fleste rammebelægninger og panelhuse. Følgende materialer skal fremhæves:

  • vandtæt krydsfiner,
  • stort set spånplader (OSB),
  • spånplader (spånplader).

  Det er hovedelementet i sådanne bygninger, fastgørelse af væggene fra ydersiden af ​​bygningen og indefra.

  OSB-plader anvendes også til opførelse af en kontinuerlig kasse, når de dækker taget med rullematerialer, hvilket giver den den mest flade overflade og den største stramhed. Det er disse egenskaber og er nødvendige for at opnå et holdbart tag.

  og her krydsfiner mere anvendt til fremstilling CIP paneler, bruges til opførelse af bygninger af den passende type. Disse paneler er færdige isolerede blokke, som er indbygget i en enkelt struktur, hvis basis er en ramme af en bar. De resulterende facader af træhuse bygget på basis af SIP paneler, efter færdiggørelsen af ​​konstruktionen, er let færdige med de fleste populære efterbehandling materialer.

  og her Spånplade har mistet sin appel som byggemateriale, og bruges nu hovedsagelig til møbelproduktion. Efter udseendet af groft spånplader blev spånpladens rolle overført til dette materiale, som mere progressivt og kvalitativt mere egnet til byggearbejde.

  Grundlaget for hjemmet kan være anderledes

  I modsætning til sten, beton eller mursten bygninger, Træhuse har meget mindre vægt, hvilket gør det muligt at anvende grundlaget for alle eksisterende typer for at skabe grundlaget for dem.

  Bånd, kolonne, flydende og bunkefundament kan blive et solidt fundament for ethvert træhus. Afhængigt af jordtyperne samt udformningen af ​​den fremtidige bolig er en af ​​de mest tilgængelige kælderindstillinger valgt.

  Tidligere i kurset var søjler og båndfundamenter af mursten eller beton. Før spredning af betonblandinger som hovedmateriale blev der brugt en mursten, der tjente som grundlag for alle træbygninger. Et sådant fundament tjente længe nok, men belastningen på den lå ikke den største, da de fleste huse kun havde en etage.

  Moderne design af træhuse gør det muligt at bygge bygninger med et stort areal og størrelse, hvilket indebærer tilstedeværelsen af ​​en mere kraftfuld base. Derfor bliver der en mere og mere ofte under en træbygning en rigtig underjordisk etage bestående af kun en beton. Det er udstyret med kedelrum, vaskerier og endda garager.

  Men hvis jorden ikke tillader dyb gravning, så kommer bygherrer til bygherreres hjælp bunke-skrue fundament, Det kan modstå enhver belastning på alle jordtyper.

  Denne type grundlag for et træhus kræver bygning hegn, som vil forbinde alle installerede bunker i en enkelt struktur, og jævn ordne belastningen der opstår efter byggearbejder. Bunke blev en reel redning for bygherrer, der tillod at udføre arbejde i nogen del af landet, selv hvor det var umuligt.

  smukke træhus

  billede af et en-etagers træhus

  efterbehandling af et træhus inde

  Tagetypen er bundet til bygningskonstruktionen

  For træhuse bygget i de sidste to årtier, er det typisk at bruge følgende typer tagdækning:

  • metal flise,
  • profileret ark,
  • fleksibel flise,
  • ondulin.

  Disse materialer bruges oftest til at dække tag på træhuse. anvendelse af metal tagdækning Efterhånden bliver det mere populært end et profileret ark, der understøttes af et stort udvalg af dette tagmateriale.

  Valg til opførelse af taget, ved hjælp af metal tagdækning, er der et stort antal. På samme tid kan den bruges på alle typer huse bygget af træråvarer.

  og her Klassisk version af flisen væsentligt ringere end alle andre typer tagdækning. Dette skyldes den høje vægt af det materiale, som keramiske fliser har. Dette forhindrer også spredningen af ​​den samlede version af helvedesilden, på trods af at den har stor styrke og holdbarhed.

  Arkmaterialer De er meget populære, fordi de helt dækker tagrummet, hvilket signifikant reducerer antallet af led. Resultatet er et mere forseglet tag, beskyttet mod mulige lækager.

  Dette øger mulighederne for projekter, der bruges til at skabe drømmehuse til enhver person, der ønsker at flytte fra byen til landet.

  Træet er det væsentligste materiale ved opbygning af tagsystemer til alle typer tagdækning. Oftest bruges der en kantplade af forskellige sektioner til dette, men det er tilladt at bruge en bar, der er en del af husets hovedramme.

  Brædderne kan bære en tung belastning vind og regn, især i vinterhalvåret. Teoretisk er der mulighed for at bygge et hus kun fra kantet bord, men det er praktisk taget ikke brugt på grund af den brede vifte af træbyggematerialer.

  Fejl ved opførelsen af ​​et hus lavet af træ. videoer:

  Ikke alle træhuse kan prale af en afsluttet udsigt efter færdiggørelsen af ​​byggearbejdet. De fleste af dem bør få deres eget unikke udseende, som de vil blive givet ved at afslutte materialer, også lavet af træ. Interiøret i et træhus er normalt indrettet clapboard, som er blevet en uundværlig del af de fleste landsbybygninger.

  Dette materiale er lavet af nåletræ, men hvis det er nødvendigt, kan du finde og hårdttræ beklædning muligheder. Dybest set er dette eg og asketræ, og til efterbehandling bade bruges linden og asp. Men til efterbehandling af det indre område af boliger er nåle de mest anvendte.

  Hvil i et træhus kan ikke sammenlignes med hvile, der holdes i andre boliger, bygget af forskellige byggematerialer.

  Ifølge den konfiguration, der anvendes til fremstilling af træplader, er det værd at bemærke den stigende popularitet sfærisk form. Block House, såkaldt dette materiale, har flere dimensionelle muligheder.

  Den bredeste efterligner en ægte log, som giver dig mulighed for at få et design af et træhus, stiliseret i den gamle russiske stil. Fashion for oldtiden, bringe den moderne mand tættere på de store epoker, da folk levede i logbygninger og gradvist voksede styrke. Så vær ikke overrasket over, at denne type foring bruges, meget oftere end før.

  Men også klassisk version bruges i det mindste, hvilket giver dig mulighed for at skabe interessante i sit skønhed interiør, glædeligt ved deres udseende enhver person, der kommer ind i ferieboligen efter en by lejlighed.

  og her Ekstern efterbehandling er baseret på forskellige materialer, hvor træet ikke altid besætter de første steder. Men hvis træindretningen af ​​huse anvendes, bliver foringen igen brugt som et materiale, og intet andet træelement kan erstatte det.

  Træstrukturer udsættes konstant for forskellige faktorer, hvilket reducerer deres levetid betydeligt. Derfor skal hvert element være dækket af et lag af beskyttende materiale. Men denne beskyttelse kommer også i forfald, og kræver derfor løbende opdatering. Sådan regelmæssighed pålægger ejere af huset noget ansvar, som for mange det viser sig, er ikke let nok.

  Denne belægning skabte et lag beskyttende film, der beskytter træet mod de skadelige virkninger af fugt og sol. Men dette lag skulle opdateres mindst en gang hvert 5. år, og i de fleste tilfælde meget oftere.

  Men i dag er der andre måder at beskytte overfladen af ​​væggene på, hvis man bygger et træhus. For eksempel forskellige imprægneringer, trænger dybt ind i skoven og giver det egenskaber, som ikke kun opfylder materialets udseende, men også dens holdbarhed. Sådanne imprægneringer giver ikke en stor film, hvilket gør det muligt om nødvendigt at udføre en ny behandling af træet hurtigere. I dette tilfælde forbliver materialet "Levende" og bevarer alle de kvaliteter, som han er så elsket af mange mennesker.

  Dette spørgsmål stilles af alle mennesker, der søger sig selv den mest rentable mulighed for at bygge deres eget hjem. Sammenligning af træhuse med bygninger lavet af andre materialer, kan det bemærkes, at træ er det billigste materiale, som bruges til opførelse af boliger. Samtidig er omkostningerne til træhuse selv forskelligt fra hinanden.

  Og dette er ikke grænsen, fordi rammehus kan bygges endnu billigere. Have givet 1,3 millioner rubler Du kan blive ejer af et boligareal i 70 m 2 .

  Med sådanne priser kan du sikkert flytte til at bo i et træhus beliggende i et malerisk sted i forstæderne.

  Disse priser opererer i specialiserede byggefirmaer, der leverer tjenesteydelser til opførelse af huse fra projektet for at fuldføre nøglefærdige byggeri. Men den bedre opførelse af træhuse, så det her mulighed for selv at gøre alt arbejdet. Hvis en person kan finde assistenter, og også kender til viden og teknologi i byggeri, vil han modtage betydelige besparelser, da han vil udføre alt nødvendigt arbejde selv.

  Derfor anses træ for at være det mest demokratiske byggemateriale, der har mange fordele og giver store sundhedsmæssige fordele. Så det er værd at tænke på opførelse af et træhus, som vil blive en støtte til hele familien.

  Og træet vil ikke lade sin herre svare på ham til gengæld. dette "Levende" materiale kan gøre livet mere intenst og attraktivt. På en anden måde kan det ikke være, fordi sådanne huse kommer fra et eventyr, og i eventyr er det altid interessant og sjovt.

  Sørg for at deltage i undersøgelsen:

  Det bedste materiale til opførelse af et træhus?

  Kan du lide artiklen? Vis det til dine venner:

  Se nærmere på DimDom.ru:

  Udfyld artiklen med dine kommentarer, fotos og videoer:


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  85 − 83 =