Cretaceous tapet

Cretaceous og markør tapet: anmeldelse, aftale, foto

Selve navnet afslører allerede deres essens - på disse baggrunde kan du og skal tegne farverige kridt og markører! Nu er mange forældre til små drenge glade for at høre denne nyhed. Efter tegning på almindelig vinyl var ikke-vævet tapet altid et tabu for unge kunstnere.

Kritisk selvklæbende tapet i interiøret

Hvad er fordel ved at vælge til fordel for markør og kridt tapet

 • Selvklæbende film kan genbruges, den kan let limes til en anden overflade
 • mens det ikke efterlader spor på væggen
 • det kan limes helt på enhver overflade, for eksempel på almindeligt tapet, malet vægge, møbler, husholdningsapparater, husholdningsartikler, på bordet mv.
 • vil koste denne fornøjelse til tider billigere end købstavler, easels
 • Den kan vaskes med en normal fugtig klud uden brug af specielle væsker
 • overfører op til 10.000 sletninger
 • mulighed for at klippe tapetet under et område fra 1 meter, enhver form (for eksempel dyr eller planter, frugter)

Kridtet tapet er normalt sort, med en bredde på 90-107 cm. Du kan skrive og tegne dem med farvede farveblyanter. Dette er en glimrende løsning til fotostudioer, når dekorationen vises direkte på tapetet, og der er mulighed for at justere detaljerne til en bestemt model.

Idéer til et fotostudio

Illusion i fotostudiet

I dagligdagen, takket være chalky tapet, kan du nemt komme tilbage til livet et gammelt køleskab. Efter klistret er det forvandlet og endda ser stilfuldt ud.

I børnehaverne bliver kalkholdigt tapet også en uundværlig egenskab for udvikling. Så børnene vil være i stand til at realisere deres kunstneriske orienteringer, slette og genimitere og derved udvikle motoriske færdigheder.

Meget praktisk vil være kridt tapet, når du kommer til gæster med små børn. Du kan roligt tale om transportørernes problemer, mens dine vigtigste gæster vil være travlt med et nyttigt arbejde - tegning!

Mange forældre dækker med sådan tapet ikke bare et stykke væg, men helt en børnehave. På den måde fanger de straks to harer: de beskytter murens dekorative overflade og giver fuldstændig frihed til deres barn.

Opfindende husmødre bruger kridtbordspapir i køkkenet, mærker dåser med solnedgange eller gør notater om den ret, de skal tilberede.

Anvendelse af kridt tapet i køkkenet

Ofte kan du finde disse tapet i caféer, barer og restauranter, som skiltning med menu eller yderligere oplysninger, aktier.

Sådan bruger du kridt tapet i en cafe

Brug af tapet baggrunde, foto

Marker selvklæbende tapet er hvidt, især efterspørgsel på kontorer, hvor det er særligt vigtigt for medarbejderne at visualisere deres lyse tanker, dele dem med andre.

Men alt, hvad der var anført ovenfor for kridt tapet, også egnet markør. Den eneste forskel er, at du skal skrive til dem markører. Tilsvarende er de velegnede til at indsætte børns værelser eller til at lave usædvanlige gaver.

Marker wallpapers i børnenes værelse

Uerstattelig tapet på kontoret

Sådan lim og brug kridt og markør tapet

Klipningsprocessen er ret let og kan gøres af nogen:

 1. Fjern det beskyttende lag fra tapetet på indersiden
 2. Fastgør filmen med en klæbrig side til overfladen, du er ved at klæbe
 3. Flad overfladen af ​​tapetet med en blød klud for at fjerne luft og give bedre klæbning til væggen
 4. Nu kan du tegne med farveblyanter og markører, vask med en fugtig klud
 5. Hvis du vil filmre filmen til et andet sted, skal du forsigtigt fjerne den og bruge den igen.

Tapet kan limes på absolut alle hårde overflader, bortset fra kalk :. Tapet, fliser, glas, metal, træ osv Men hvis du har brug for professionel service til indsætte almindelige, mindre eksotiske typer af tapet, ikke-vævede eller vinyl, eksklusive tekstiler, linkrusta, ring derefter. Vi arbejder dagligt, forlader dagen eller dagen efter modtagelsen af ​​ansøgningen.

PokleykaOboev.Pro 03/30/2015 09/01/2017

Er vinyl og ikke-vævet tapet skadeligt? Svar fra eksperter

Sticky metaliseret tapet

Faktisk en god opfindelse, disse kridt wallpapers. Hjemme har barnet allerede malet alt tapet, han kan lide at gøre det på en lodret overflade. Vi har løst dette problem midlertidigt, klistret billigt papir tapet, nu tænker jeg, måske er det værd at indsætte de kridtede, fordi de kan tørres af og igen for arbejdet)

Åh, køligt! Jeg vidste ikke, at det sker

Tegning baggrunde: grundlæggende typer, kridtbelægninger, til markøren, limeegenskaber

Vægbeklædninger, der kan bruges som tegnebræt, er ekstremt populære i Vesteuropa og USA, men vi har ikke mange af dem endnu. Hovedårsagen hertil er, at mange købere ikke engang ved, at sådant materiale eksisterer. Derfor vil vi i denne artikel se nærmere på, hvad der er kridt tapet og tapet til markøren, hvad er deres egenskaber og hvordan man kan dekorere en overflade.

På billedet - sådanne vægge i huset bliver en platform for hele familiens kreativitet og et sted for vigtige noter

De vigtigste typer af tapet til tegning og deres egenskaber

Faktisk er der to fundamentalt forskellige typer dækning, de resterende muligheder udføres på deres grundlag. Derfor er det i udvælgelsesprocessen let at fastslå, mens dine præferencer er af største betydning, da kvalitetskvalitet er begge muligheder absolut ens (hvis de selvfølgelig fremstilles i overensstemmelse med teknologien).

Da det er let at gætte fra titlen, giver den resulterende belægning dig mulighed for at tegne med kridt.

De vigtigste fordele ved denne gruppe af materialer omfatter følgende fakta:

 • Praktisk produktformat. Et sådant tapet er produceret i ruller med en bredde på 107 centimeter og en længde på 50 meter. Typisk sænker sælgeren det krævede beløb, så du får den rigtige mængde materiale uden affald og overbetaling for hele rullen.

Tip! Ved beregning af den krævede mængde skal du ikke glemme at tilføje 10% til den beregnede mængde for at undgå en ubehagelig hændelse, når kun lidt mangler.

 • En anden utvivlsomt fordel er det selvklæbende materiale. Det vil sige, at du gradvist fjerner filmen fra bagsiden og forsigtigt lim den til overfladen, du behøver ikke købe en speciel lim, som desuden kan være af ringe kvalitet.

For at lime dækslet er det nok at fjerne beskyttelsesfilmen bagfra

 • Efter tegning er kalk let at fjerne med en svamp; denne overflade er velegnet til tegning tusindvis af gange, så rolig ikke om dens holdbarhed. Fabrikanten hævder, at materialegenskaberne bevares for mindst 10.000 tegningsfjernelsescykler.
 • En anden dejlig egenskab - sådan tapet er let at indsætte, og hvis du vil demontere - det er let at skrælle, mens der på bunden ikke er nogen spor af lim. I modsætning til billige selvklæbende film behøver du ikke at fjerne rester af klæbemiddelsammensætningen fra overfladen i lang tid.
 • De højeste kvalitetsprodukter kan endda genindlimes, det vil sige at du kan fjerne belægningen fra et sted og klæbe det til et andet. Normalt på varerne er der en indikation på dette.
 • Hvis du er bekymret for, at tapetet ikke er egnet til dit fundament, er det værd at bemærke, at Fremragende vedhæftning til de følgende materialetyper i denne gruppe af produkter: fliser, vægge malet farver af forskellig slags, glas, forskellige former for metal, træ og selv tapet, hvis de er limet butt og overfladen er glat.
 • Fra arket kan du skære former af enhver form og lave nogen sammensætning på væggen, alt afhænger af din fantasi.

Som du kan se, hvis du vil, kan du lave nogen sammensætning på væggen

 • Det er især vigtigt at dekorere børns værelser på denne måde - dine børn vil kunne realisere deres kreative impulser lige på væggene, og der vil ikke være flere problemer med malet tapet. Det er værd at bemærke, at det er de børn, der gerne vil lide sådanne overtræk mest.
 • Men det er lige så nyttigt at dække en del af væggen i køkkenet, så du kan lave indkøbslister og markere vigtige fakta. En anden interessant måde at bruge - på møblerne - sengeborde, skabe og endda fordøren til køleskabet.

Sådan kan du bruge et kommode

 • Til salg finder du to grundfarver af belægningen - sort og mørkegrøn, den bedste løsning du vælger, baseret på det omgivende miljøs egenskaber.

Lim tapetet i børnehaven - og dit barn vil være i stand til selvstændigt at designe rummet

En anden interessant slags produkter, der bruges til at trække specielle tørmarkører. Hvis det er nødvendigt, indskrifterne slettes almindelig svamp, det vil sige, kan du ikke bruge en enorm mængde på den interaktive tavle, og blot indsætte over muren del af eller hele det og bruge det til planlægning, præsentationer og bare arbejde (se også artiklen "tapet til børneværelser: funktioner valg" ).

Enig, det er bekvemt at have sådanne vægge i et værelse eller kontor

Denne produktgruppe har også sine fordele:

 • Valsens bredde er 90 centimeter, længden er 50 meter, men du kan købe et stykke af den rigtige størrelse, det vigtigste er at korrekt beregne den mængde, du har brug for.
 • Materialet er selvklæbende, så der mangler lim, alt arbejde udføres så enkelt som muligt.
 • Fremragende vedhæftning til næsten alle typer baser, den eneste overflade, der ikke skal limes, er kalk og kridt hvidvask.
 • Med dine hænder kan du gøre et børnelokale til et rigtigt sted for kreativitet, mens i modsætning til kalkholdige overflader, når du tegner og sletter, dannes ikke støv og snavs.
 • Materialet kan limes både til vægge og til møbler og andre indvendige genstande. Så kan du underskrive hvad der ligger i kommode eller markere hvad du skal købe i morgen.

Det er værd at bemærke, at prisen på sådanne materialer er høj nok, derfor bør den ikke forkæles, så alle værker går godt, følg de enkle anbefalinger, som vejledningen instruerer:

 • Grundlaget kan være noget, det vigtigste er, at det er helt ens. Du kan også skrive på en buet overflade, men udseendet af væggen vil ikke være meget attraktivt.
 • Den vigtigste ting - pæne leddene, de bør være særlig opmærksomme.

Tip! Husk, at når der anvendes tapet til tegning med kridt i bunden af ​​væggen er bedre at styrke hylden, som vil falde af støv og partikler af kridt, vil det opretholde orden i rummet.

Hvis du ønsker at overraske dine børn eller forbedre funktionaliteten af ​​deres hjem, er denne løsning ikke forlade dig ligeglade (se også artiklen "Wallpaper til kontor - hvordan du vælger den rigtige løsning").

Videoen i denne artikel viser tydeligvis tapets tiltrækningskraft til tegning.

Tegning baggrunde til børn

Dekorer et børnelokale i dag kan være anderledes. Et stort udvalg af rullematerialer giver dig mulighed for at vælge malerier, der ikke blot hjælper med at dekorere rummet smukt, men også give barnet mulighed for at udvikle sig aktivt.

Meget interessant fra dette synspunkt er tapetet til tegning - i børnenes værelse kan de limes i tilfælde af at barnet begynder aktivt at vise interesse for denne slags kunst.

Der er flere muligheder for at løse opgaven. Disse er:

 • Cretaceous tapet.
 • Lærred til markøren.
 • Rullende materialer-farvning.

For at finde ud af, hvad der er bedst at vælge, vil en kort analyse af fordele og ulemper ved hver mulighed hjælpe.

Hvad er kridt tapet? Dette materiale giver dig mulighed for at lave en slags skoleplade på væggen, hvor du kan tegne farverige farveblyanter. Tøj fremstilles i ruller, bredden på hver - 107 cm, længde - 50 m. Du kan købe som en hel roll, og enkelte stykker. Sælgeren i butikken skærer fragmenterne af den rigtige størrelse, så når man køber kridt tapet, er der ikke behov for at betale for overskud.

Faktisk, kridt tapet - det (i billedet er tydeligt synligt) selvklæbende film. For at klæbe dem til væggen, er det nok at fjerne papirets beskyttende lag indefra. Teknologien til at klæbe filmen er ekstremt enkel. Det er godt illustreret i videoen offentliggjort i slutningen af ​​artiklen.

Ansigtslaget af kridt tapet - vinylsprøjtning, det hjælper til at danne en overflade, hvor det er nemt at skrive farveblyanter. Om nødvendigt slettes deres spor godt med en fugtig klud. Fabrikanten giver høje garantier, han erklærer, at rydningscyklusen for tegning til sådanne materialer er designet til 10.000 operationer.

Om nødvendigt er filmen nem at fjerne fra væggen. Ved demontering er der ingen limmærker tilbage på væggen. Men for at opnå dette resultat er det vigtigt at købe højkvalitetskritiske tapeter fra producenter med et godt omdømme.

At indsætte kridt tapet kan ikke være på alle overflader, men kun på flise, glas, vægge, malet med maling. Fra disse lærreder kan du selv skære figurerne ud og holde dem på væggene og give barnet et nyt felt for at realisere deres fantasier.

Der er en anden måde at bruge det beskrevne materiale på. Dæk kridtet til kridt med et kommode eller et linnedskab, og du får et andet interessant kunstobjekt i børnenes værelse.

På væggene i børns kan man male ikke kun kridt, men også tørmarkører. I dette tilfælde øges mulighederne for kunstnerisk udtryk markant. Men dette er ikke den eneste fordel ved det beskrevne valg.

 1. Det beskrevne materiale er også et selvklæbende tapet, idet klistermærket af dem forekommer så simpelt som muligt på samme princip som tapetet til kridt.
 2. Stick rullerne til markøren kan være på en hvilken som helst overflade, undtagen kalk hvidvask og lime gips.
 3. Det yderste lag af lærredet er ret stærkt. Han er ikke bange for mekanisk indflydelse, tiltrækker ikke støv og snavs.
 4. Den største fordel ved at bruge denne indstilling er evnen til at lave farvetegninger på væggene. Ved tegning af linjer danner markøren ikke hvidt støv fra kridt. Og det betyder, at der bliver mindre affald i rummet.
 5. Bredden af ​​rullen lidt mindre end en meter (90 cm), længden af ​​en rulle - 50 m. Hvis det er nødvendigt, kan du bede sælgeren til at skære et stykke af den korrekte størrelse og ikke holde væggen, men kun en del af det, dreje en central plads i denne interaktive whiteboard.

Prisen på de beskrevne materialer er høj nok, derfor bruges den meget omhyggeligt. Når selvklæbende er vigtigt at følge visse regler.

 • For det første, for at kunne skrive og tegne på væggene var det hensigtsmæssigt, bør grundlaget for limning af arkene være helt jævnt.
 • For det andet skal der lægges stor vægt på leddene i de to dåser.
 • For det tredje er det tilrådeligt at klippe træstrålen fra bunden af ​​væggen i bunden, når du vælger og bruger tapet til kridt. Hun vil samle partikler af smuldrende kridt og derved forhindre udseendet af hvidt støv i børnehaven.

At udvikle lille bevægelighed af hænder hjælper tapetfarve. De kan dække alt planteskole, men du kan kun vælge en del af væggen til disse formål. Under alle omstændigheder får barnet et stort område til underholdning.

Hvad er tapetfarvning? Disse er lærred, på forsiden af ​​hvilken der er en sort og hvid tegning, en grafisk skildring af et komplekst plot. Barnet, bevæbnet med blyanter, malinger, markører, bør male hele området. Princippet om jobbet er godt illustreret på billedet.

Mens barnet maler færdige sort-hvide billeder, studerer han objekter og fænomener. Til salg er der farvestoffer, der kan males, og derefter med en fugtig svamp vaske af sojabekendelserne og igen vende tilbage til dem efter et stykke tid.

I dag er farvesiden i samlinger af næsten alle verdens producenter. Nogle har fulde dåser, andre har krumme fem meter brede. Temaer er meget forskellige, fra grafiske mønstre til komplekse abstrakte malerier. Farvning, som praksis viser, er interessant for børn i forskellige aldre. Hvis du vælger korrekt plot af malerier, kan du nemt involvere selv voksne i den beskrevne proces.

Som du kan se, tapet til tegning kan være anderledes, vælge det rigtige mønster, du kan sørge for deres børn en endeløs proces for læring og udvikling.

Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

Dmitrovskoe motorvej 163a, bygning 1, -1 etage


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 3 =