Dekoration af gården af ​​et privat hus

Idéer til landskabsdesign på gården af ​​et privat hus på billedet

Afhængigt af hvad selve huset, det er en enkeltperson eller en gæst, stort eller lille, beliggende i landsbyen, sommerhus, historiske del af byen eller i det store land af snesevis af hektarer, for at ændre design af et privat hus værftet. Baseret på placeringen af ​​hacienda, baseret på den mulige anvendelse af jord og under hensyntagen til dine egne præferencer, kan du begynde at planlægge landskabelige områder gårdhave og valget af objekter, deres udsmykning.

Måder til realisering af den udtænkte:

 • uafhængigt
 • af firmaets ledere med speciale i landskabspleje
 • Lønarbejdernes kræfter, som er organiseret og kontrolleret af husets ejer.

Placeringen af ​​boligejendommen dikterer de relevante krav til udformningen af ​​det omkringliggende område.

Reguleret højde, gennemsigtighed og fabrikationsmateriale i hegnet (eller dets fravær)

Strenge krav til udseendet af sekundære bygninger på stedet

Hvis udpegelsen af ​​grundplanen for den private husstand er tom, er udhusene i gården tilladt

Dets udseende skal svare til byens eksisterende billede

Ud over de ovennævnte egenskaber har hver type privatbolig karakteristika, som påvirker de vigtigste designbeslutninger, når der udvikles et zonalandskabsprojekt i et værftet.

 • Cottage. Fordelen ved dette hus er den strenge overholdelse af byggekoder og bygningsreglementer, og minus er de arkitektoniske krav, der er foreskrevet i kontrakten og styres af administrationen af ​​sommerhuset. Købere, der underskriver en kontrakt, accepterer automatisk at følge dem, når de opfører yderligere bygninger på stedet. Disse begrænsninger gælder for udhuse, sekundære bygninger, grønne områder. Nogle gange kan papirerne endda angive umuligheden af ​​at placere et bad. Derfor vil ejerne af herregården, bygget i Empire-stilen, med et pludseligt ønske om at booke, ikke ske om nogle år at bygge i et fjernt hjørne af gården et lille coop eller en kompostbeholder. Det er muligt, selv det plantede træ med sin silhuet vil krænke det generelle arkitektoniske koncept, og derfor skal det nedskæres.
 • Bondehus. Det er godt, der kan opstilles, kombinere forskellige stilarter. Det hele afhænger af ejerskabets ønske. Udhusene er tilladt, de er beliggende på gårdspladsens område i overensstemmelse med sanitære normer.
 • Et palæ i byens historiske centrum. Ejeren forventer store vanskeligheder ved udarbejdelsen af ​​dokumenter til opførelse af en garage, andre datterselskaber, der overtræder det historiske udseende. Det er næsten umuligt at ændre forvaltningen af ​​arkitekturen.
 • Ejendommen ligger på grund af omfattende grunde. Det tager en monumental projektet og fremragende talent af landskabsarkitekten, der arbejder i tandem med bygherrer til at løfte et stort rum, underordne det til logikken i en kreativ plan, opdelt i zoner på grundlag af brug, og derefter kombineres til en harmonisk ensemble.
 • Dacha i haven partnerskab. Kompakt, hyggeligt rum, når du designer det, er det nødvendigt på et lille område af gården for at imødekomme alt, hvad der er nødvendigt for en fuld hvile. Output: Indstil minimumstørrelsen af ​​det, du vil have. Det er også værd at overveje optiske illusioner. Som en velovervejet udsigt kan der laves et større volumen endda et lille område, så spejlet, der er indrammet af planter i enden af ​​smuget, kan markant skubbe grænserne.

Udformningen af ​​private ejerskabszoner

Styles, det mest brugte i udformningen af ​​gården af ​​enhver privat hjem - en engelsk landskab, en japansk have, en fransk regelmæssig, Middelhavet stil af russisk herregård, samt fri for alle tidernes tegn "native", dvs. eklekticisme, en kombination af meget forskellige elementer. At realisere sit landskabsdesign er der ingen grund til at modstå stilen helt, du kan kun begrænse dig til nogle få teknikker, "smide" en stilistisk fleur på objektet.

Uanset hvordan du opretter huset (bygningen af ​​hovedbygningen anbefales at blive planlagt for ikke at skjule haven og grøntsagshaveområdet), er det stadig centrum for gården. Mod fodgængerstier er der en indkørsel, gågade og andre bygninger i herregården. Hvert af elementerne skal svare til hovedstrukturen på stedet, understrege det, præsentere udseendet af den besøgende, der kom til forfatterens design af gården af ​​det private hus på den bedste måde.

Alle private ejendomme kan afgrænses i tre store områder, alt efter deres destination. Disse omfatter: et hvilested, det område, der grænser op til hovedhuset, et grønt område med udhus.

Mere om landskabsdesignzoner

Fritidsområdet kan opdeles i tidsfordrivet i den aktive del af familien, "sommer køkken" sektoren og et afslapnings hjørne, en afslappende ferie. Den første omfatter et lysthus, et børnehjørne (sandkasse, gynger, trin), et træhus, et sportsfelt. Den anden er grill, grill, ovn kompleks. Den tredje enhed indeholder en dam, et badkompleks, skyggefulde hjørner af haven: et åbent bænk til bogelskere under et højt træ, et sommerhus for kreativ ensomhed. De bør være dekoreret med blomstervaser, som støtter den fælles havefarve. Kombinationen af ​​farve, fred og aroma - dette er resten i et landhus.

Den "grønne" zone omfatter en have, en frugthave, hække fra bærbuske. Den skal være placeret væk fra indgangen til stedet for at minimere virkningen af ​​vejstøv, røggas på planter. Baggård gårdsbygninger kan løses i landlige eller eventyr stilarter. Blevet moderne blandt byboere er absolut fad - et hønsehus til æglæggende høner, lavet af originale design, dekorere sitet. En kælder - hus hobbit Bilbo med jordagtige græstag - gør det muligt at vise den kreative fantasi.

Børnehus på stedet

Nogle mennesker anbefaler at gøre et grønt tag "psevdotravyanoy" erstatte fryse urter, der kræver væsentlig stelplade, dressing, regelmæssig vanding, tørkeresistente krybende sukkulenter, forkrøblede stenurt. Disse planter skaber et spektakulært voluminøst tæppe, der ikke kræver særlig pleje.

Det tilstødende område, der består af en indgangszone (indgangsgruppen, parkering, garage, porte) og et plot ved siden af ​​huset fra bagsiden er besøgerens besøgskort. Det er meget vigtigt ikke kun, hvad der ligger bag hegnet, men også hvad andre ser, nærmer sig huset. Asfalteret indkørsel, hegn attraktive, smuk postkasse på porten eller sten hegnspæle, blomstrende snerle - alle skabe en atmosfære af venlig, gæstfri hus, en fryd for øjet naboer beundrede mennesker passerer.

Den private side betyder at forlade huset til haven, tilstedeværelsen af ​​en gårdhave, hvor der er placeret grupper af smedede eller kurvemøbler, blomstrende senge, et alpintræ eller en menneskeskabt springvand. Planlæg designen af ​​gården, så udsigten fra stue vinduet, det centrale rum i huset åbner. Kigger på den skiftende have fra sæson til årstid - sne-dækket, blomstrende, lyst efterår - du vil hver gang beundre oprettelsen af ​​dine hænder.

Særlige genstande af en stor ejendom

Når du designer et stort rum, skal du tage højde for prioriteterne for ejere, retningen af ​​deres aktiviteter, hobbyer. På ejendomsområdet er der afsat særlige områder til stalde, gyder til ridning og vandring, en have, en park med arboreal arrays, tilsluttede græsplæner. For ejerne, deres voksne børn, vedligeholdelsespersonale, er flere bygninger forsynet væk fra hinanden. Andre bygninger - garage, som huser en samling af veteranbiler, pseudo-laden, som et sted for kunstgalleri, havepavillon på en bakke, der gør det muligt at kortlægge nabolaget, en indendørs pool, en vinter udestue - afspejler ejernes hobbyer. Der kan også planlægges en tennisbane, en fodboldbane, en minigolfbane, en bådstation, store damme, kanaler, kanaler, broer og passager, der forbinder de enkelte hjørner af ejendommen.

Foruden store genstande skal et stort rum være forsynet med "zest", hjørner, hvor det er interessant at se, og hvis du kommer der, vil du ikke forlade. Pergola, vin-dækket, hvid statue i bush blomstrende jasmin, chaiselong til plante scener, hvor man kan gemme sig fra hjemmet, føler smagen af ​​ensomhed, fusionere med naturen.

Som en særlig udsmykning teknikker på det område af en stor herregård er sjovt at bruge tegn med navnene på ruter, der er designet på baggrund af det overordnede design stil. Dette er organisatorisk korrekt, og det vil desuden tillade at lege med gæster i "Find Me".

Planlægger en gårdhave terrasse med pool

Vi vil give lidt mere opmærksomhed på udformningen af ​​den "grønne" zone i det private hus. I haven design var de seneste års favorit en almindelig have, en kopi af de franske kongelige haver. Ud over det æstetiske indtryk er denne udgave af arrangementet af haveområdet praktisk til pleje og arbejde i den. Pavede stier, høje randstænger, frynsede senge, symmetri, klare linjer, overholdelse af proportioner gør det næsten ideelt. Plant objekter indstillet, ligesom en lineal, omhyggeligt ordnet efter vækst, buske konfigurationer, der understøtter den årlige formative beskæring, frugttræer på espalier - alt dette gør haven en matematisk harmonisk, synlig i forskellige planer med en udtalt volumen dele. Og de urolige farver i haven vegetation glatte ud indtryk af sjældne standarder, der bringer livets boblende.

Regelmæssig planlægning organiserer godt en køkkenhave med minimale dimensioner. Klart den beregnede plads, der kræves af hver plante, den høje eller trindelt kamme, flade fordelte grene af frugttræer, besætter mindre plads forseglet plantning vegetabilske afgrøder lov til at realisere alle ønsker at vise ubegrænset flyvning af fantasi i et begrænset område.

Det modsatte af regelmæssig - en have i fri stil, hvor forskellige planter blandes, og deres tilgængelighed bestemmes kun af ønske. Efter princippet "kære til mit hjerte" er her placeret i nærheden af ​​rosenbusker, prydkål, morgenfruer, kartofler. Have-haven er adskilt fra andre rum og barbarisme af husdyr ved et lavt hegn. En vagt foran wicket kan blive en figur af en sjov lille mand i en bred brimmed hat. En interessant teknik er landingen på marken af ​​en hat i et tyndt lag af substrats succulenter, som ikke kræver meget jord og fugt.

Belysning af stedet - spektakulær design modtagelse

Landskabsdesignet på gården vises ikke uden lys i mørket. Om natten får haven og huse andre skitser, fremhævet af bjælker af lamper, der er udvalgt efter stil og materiale til fremstilling til det overordnede design af det tilstødende område.

Organisere belysningen af ​​sporene kan lægges et netværk af elektriske kabler, der har fodret dem fra hovedkilden til elektricitet, eller at sørge for brugen af ​​helt fri solenergi. Ved brug af sidstnævnte mulighed virker fortryllende lysende belysning ikke, men dens hovedfunktion er at sikre sikker bevægelse af mennesker langs stien til privat ejerskab om aftenen - batterierne vil fungere korrekt.

Du kan slå et specielt objekt af huset med lys. Godt gennemtænkte lysgrupper vil begrænse restzonen omkring stien, tildele en dam med skinnende lys på vandoverfladen - et charmerende syn, der tiltrækker sig som en magnet. At sidde på kysten af ​​den belyste dam og kigge på stjernerne - for denne fornøjelsens skyld er der bygget et landhus, hvor designet af hans gård tænkes igennem.

Bygg dine hænder

Vi bygger et hus, et badhus, en garage og bygger et websted med egne hænder.

 • Hjem
 • landskab
 • Udsmykning af gården af ​​et privat hus med egne hænder (foto)

Udsmykning af gården af ​​et privat hus med egne hænder (foto)

Hvis du bor i et privat hjem, har du helt sikkert til din rådighed mindst et lille hjemsted. Uanset størrelsen vil værftet altid være korrekt anlagt, hvilket giver det et æstetisk og hyggeligt udseende. Nu er landskabsdesign mere populært end nogensinde, så der er mange muligheder for at dekorere området nær et privat hus.

Landskabspleje og arrangement af en lille gård

Gennemførelsen af ​​området ved siden af ​​huset er altid en meget kreativ og behagelig proces, som giver dig mulighed for at vise dine udsmykningsevner fuldt ud. Du kan finde en passende variant af at dekorere en gård i et privat hus selv med de mest beskedne startdata.

Hvis et privat hus er beliggende i byen eller i byens udkanten, er det sandsynligvis værftet omkring det ikke stort. Arrangement af et sådant værftet med egne hænder kræver nogle færdigheder og fiktion. Men opgaven er slet ikke håbløs. Tværtimod, fra en lille, ubemærket gårdhave kan du skabe et ægte paradis og en duftende oase med ro i sindet.

Landskabsudformningen af ​​et sådant område bør tage højde for 2 hovedpunkter:

1. Værftet er dels at være "flisebelagt" - trimme med fliser eller natursten. Dette er nødvendigt for at sikre renlighed i et miniatureområde, hvor der simpelthen ikke er nogen steder at lave sporene.

2. En del af området nær et privat hus skal plantes, ellers vil hele landskabsdesignet generelt tabe sin betydning. Dette kan gøres ved hjælp af små blomsterbed, hvorunder du specifikt skal forlade stedet og planter i potter eller hængende blomsterpotter som i billedet.

Udfør landskabspleje af gården med særlig pleje og kærlighed, kombiner buskplanter med små træer og krøllede lianer. Skim ikke på blomstrende planter. De ser især fordelagtige og smukke ud. Jo flere forskellige farver og farver vil fylde gården i dit hus, jo bedre er det i det.

Hvis gårdhaveområdet tillader det, skal du lægge et lille træbord og et par stole. Lav et skyggefuldt hjørne omkring ham med dine hænder. Her kan du spise morgenmad om morgenen, og om eftermiddagen i skyggen af ​​træer læser du dine yndlingsbøger.

Landskabspleje af en rummelig gårdsplads med egne hænder

Før man begynder at grave jorden og kaotisk arrangere en stor gård omkring et privat hus, er det fornuftigt at skitsere i det mindste et omtrentligt design af sit fremtidige design. For at gøre dette behøver du ikke at være et geni i panden og være i stand til at klare sig effektivt med de relevante computerprogrammer.

Alt er meget enklere. Tag et stykke papir, en blyant og tegne fra hånden, hvor du gerne vil se i din gård en blomsterbed, en sti eller en pergola i skyggen af ​​en tyk briar (foto). Mentalt opdele din gård i forskellige zoner.

For eksempel kan en del af området blive tildelt et rekreativt område. Her er det nødvendigt at oprette selvfremstillede træbænke, et bord eller færdige kurvemøbler lavet af rattan (foto). Glem ikke om bekvemmeligheden hos dem, der vil være i denne del af værftet. Flyt stien til restområdet, så du ikke behøver at gå på vådt græs i vådt vejr. Ikke forstyrre og paraplyen - vil være hvor at skjule på en varm dag.

Hvis du kan invitere gæsterne og arrangere picnics, skal du sørge for en grillplads. Sæt det væk fra hjemmet, i det yderste hjørne af gården, så at røg og varme fra ilden ikke trænger ind i husets åbne vinduer.

Sørg for at finde sted i dine projektstier, parkeringsplads (hvis der er et sådant behov) og andre vigtige detaljer for dig. Hvis du er heldig at have en lille sø i gården af ​​dit private hus, skal du sørge for at overveje dens design. Stranden kan lægges ud med en sten og plantes med blomster som på billedet.

Grønne gården med egne hænder

Smukt landskabsdesign er svært at forestille sig uden grønt græs. Plantning af økologisk græs omkring huset kan gøres på to måder:

- ved såning græsplæne

- Efter at have spredt en færdigopbygget græsplæne på dit websted.

Varianten med såning græs passer kun de mest tålmodige og hårdtarbejdende herrer, der elsker at grave i jorden. Arrangementet og dyrkning af såning græsplænen vil tage mange år og vil kræve en masse indsats fra amatør gartner.

Hvis du vil se resultatet af dit arbejde straks, så brug en rulleplæne. Mål området på gården, tag væk fra det område af blomsterbed og andre grønne områder og begynd at vælge græsplæne i ruller. Men ikke haste for at købe, fordi den ikke er opbevaret i lang tid. Først, rydde territoriet, markering og indledende arrangement af gården.

Du bliver nødt til at skære ned gamle, skrøbelige træer, opdrætte stubberne og maksimere udjævningen af ​​jorden. Vurder jordens tilstand: Hvis det er for clayey, hæld i sand og grus. Udslettet jord - sørg for at bringe en frugtbar jord til gården, ellers vil der ikke vokse sig på det. Hæld et lag jord rundt på stedet. Vær særlig opmærksom på de steder, hvor du vil bryde blomsterbedene.

Først efter en sådan forberedelse er det muligt at sprede en rullet græsplæne. Af den måde kan dette gøres med egne hænder. Ansættelse af arbejdstagere er ikke nødvendig. Græs i ruller falder perfekt og ser næsten øjeblikkeligt ud.

Efter installationen skal plænen blive vandet rigeligt i en uge. I løbet af denne tid er græsset godt forankret, og leddene mellem båndene bliver usynlige. Ved hjælp af en rulle græsplæne kan du skabe et meget smukt design og gøre din gård til et ægte arbejde med design kunst (foto).

Udsmykning af gården med originale dekorative elementer

Komplet design kan være med sådanne detaljer som usædvanlige træ eller smedede bænke, blomster i malede potter, originale kompositioner fra det gamle hjul, potter og en vogn med blomster (billeder 1-4). Du kan designe designet i denne stil, som du vil. Denne indretning ser altid meget imponerende og farverig ud. Det vigtigste er ikke at overdrive det og holde en følelse af proportioner.

Originale "vaser" til blomster kan laves med dine egne hænder fra de enkleste materialer til rådighed: gamle logs, brædder, reb. Og glem ikke små oaser af dyreliv - blomsterbed. Takket være forskellige blomstrende planter kan du tegne hele billeder på dem. Meget godt udseende i sådanne værfter og haver af sten i japansk stil.

Glem ikke at finde ud af alt om de planter, du skal dekorere din gård:

- på solsiden eller i skyggen vokser de bedst

- Hvor meget fugt og gødning kræver

- føle sig godt i nabolaget med andre planter eller i ensomhed

- når de starter og hvor længe de blomstrer

Husk: Hvis du elsker den blomstrende form for vegetation omkring dig, skal du vælge planter, der blomstrer på forskellige tidspunkter og den ene efter den anden. Så din gård vil altid glæde med lyse farver og vidunderlige aromaer.

Disse er de vigtigste anbefalinger for udviklingen af ​​et gårdområde omkring sommerhuset. Overholdelse af vores anbefalinger, lidt omhu og en masse fantasi giver et glimrende resultat. Om en måned eller to vil du være i stand til at invitere venner til at besøge dig og lytte med glæde til deres mange komplimenter til dit talent som designer og gartner. Ja, og i sig selv er problemet med arrangementet af deres gård meget behageligt.

Design og arrangement af en privat gårdhave

Skønheden og harmonien i gården af ​​et privat hus er stolthed og rigdom hos enhver mester. Men for alt dette er det umagen værd at opnå det endelige og ønskede resultat.

Før man fortsætter med designarbejdet, skal man forstå egenskaberne i selve udførelsen, reglerne for planlægningen. Og også for at finde ud af om nogle af hovedelementerne. Først da kan vi starte et sted.

Grundlæggende om udsmykning og forbedring af værftet

1. Under hensyntagen til områdets ejendommelighed. Med hjælp fra moderne teknologier, fagfolkets professionalisme, er det muligt at gøre hele webstedet selv, hvilket kræver mange fysiske og finansielle investeringer. Men er det værd at bryde alt dette?

Når alt kommer til alt, kan du på en bakketop bryde en smuk og moderne alpinhøje og i den hule - en gennemsigtig dam. Men hvis gyngerne er simpelthen enorme, så kan du bruge tjenester fra en specialist i vertikal planlægning, hvilket vil gøre det ønskede billede til dig og gøre det rigtigt.

2. Harmoni med bygningen og forskellige små strukturer. Udformningen af ​​gården af ​​et privat hus skal tilpasses selve strukturen, som spiller en dominerende rolle. Ved hjælp af havearbejde kan du skjule landbrugsbygninger og gøre en smuk tilgang til hovedelementet i området. Åbningen af ​​udsigten på facaden af ​​huset skal være glat og økologisk.

3. Funktionalitet betyder zoneplanlægning af zoner. Alt afhænger af ejerens præferencer, deres slags aktiviteter, tilgængeligheden af ​​børn.

For eksempel bør følgende zoner være til stede: front (indgang), husstand (frugthave), stille hvilzone, sport, aktiv rekreation, børneområde (hvis der er børn) og andre. Opdelingen foregår på forhånd, den udføres af systemet med road-trochanochnoy-nettet.

4. Sigtbarheden af ​​territoriet. Det er nødvendigt at tænke på forhånd, hvordan værftet ser ud fra alle vinduer og balkoner. Selv når du er hjemme, kan du beundre den åbne udsigt.

Det er slet ikke interessant, om ejerne fra soveværelset vil se på stedet til tørring af tøj eller til en parkeringsplads fredeligt. Det er mere behageligt at se på et smukt landskabsdesign, en dam eller skulptur.

5. Belysning vil hjælpe med at diversificere og skabe en smuk gård. Du kan lege med lys over hele territoriet.

Tænk på denne proces er meget vigtig. For eksempel lysede stier med små lamper eller brug af specielle lanterne indbygget i flisebelægningen.

6. Landskabspleje og landskabspleje. Meget afhænger af disse processer - dette omfatter fritid, indre opfattelse af miljøet og æstetik af retten. Sådanne processer er også det endelige trin i design og forbedring.

Eksempler på design og dekoration af gården

Men du kan dekorere værftet i et privat hus med egne hænder, det er meget vigtigt at gennemføre de ovennævnte regler korrekt og have en ide om det. For hvad, og det er nødvendigt at præsentere flere illustrative eksempler på interessante designs til dekoration og forbedring af værfter.

Mulighed 1. Der er en landskabsstil i designet (glatte spor, manglende symmetri).

Her er adskillige hovedzoner straks adskilt: børn (tilstedeværelsen af ​​specialiserede små arkitektoniske former), indgang (bred adgang og blomsterhaver), rekreativt område (lysthus, smukke woody og buskede kompositioner), dendrosad. Der er en lille dam med en bro, som meget organisk passer ind i miljøet.

Mulighed 2. Også alt er indrettet i landskabsstil. Her er den mest interessante den oprindeligt tildelte økonomiske zone: en have, en frugthave.

Der lægges vægt på modulære rektangulære senge, som, når de vokser, vil se meget æstetiske ud. Frontzonen er placeret på bagsiden, den skal være til stede i ethvert design.

De vigtigste elementer, der bidrager til processen med dekoration og forbedring af gården af ​​huset

Arrangementet af gårdhave i det private hus begynder direkte fra selve projektet, hvorefter overslaget beregnes, beregnes de planlagte udgifter. Derefter købes byggematerialer, små arkitektoniske former og plantemateriale.

Der er grundlæggende elementer, som du ikke kan glemme. Disse omfatter følgende komponenter:

1. Bygninger og strukturer. Disse elementer er grundlæggende og dominerende. På privat territorium er der nødvendigvis et hus til boliger samt nogle bygninger: en garage, et badehus, en økonomisk bygning (opbevaring af arbejdsudstyr, forskellige tilbehør), et drivhus og så videre.

2. Road-and-path-netværk. Det adskiller alle zoner ved de udførte funktioner. Ved planlægning er det nødvendigt at bygge alle spor kun for den korteste afstand, hvilket vil spare tid under rejse og økonomiske midler til byggematerialer.

Landstedets gård kan også indeholde komplekse systemer af stier, der har en række forskellige belægningsindstillinger.

3. Belysning - Tilstedeværelsen af ​​belysningsenheder. Det kan bruges ikke kun til praktiske formål, men også til at skabe en smuk dekorativ effekt.

4. Flower beds - æstetik af territoriet. Sandsynligvis, ingen mester forestiller sig, hvordan man udstyre gården uden at plante blomsterplanter.

Allokere en enorm række elementer: sengen (regelmæssig form blomst) mixborder (kompleks blomst bestående af multi-farve), border (flower langs sporene), rockeries, sten (kompleks blomst omfatter natursten og høje bjerg planter), og andre. Dette element vil perfekt supplement ethvert område.

5. Små arkitektoniske former. Takket være dem kan du se, hvor er den zone. Dette er et andet havemøbler, skulpturer, springvand, lys og lamper.

6. Træbuske planter. De kan plantes i smukke grupper, skabe hække og smukke unikke tapestre. Takket være den korrekte plantning er det garanteret at skabe skævhed af åbne arter, deres glatte overgang til hinanden.

7. Reservoirer - et fremragende element, der perfekt giver en følelse af naturen, naturlighed og naturlig skønhed. Det kan være små damme, springvand, kaskader og dekorative vandfald, vandløb og pools. De ser meget smukke ud med natursten og vandplanter.

Takket være den rigtige planlægning af territoriet og tilgængeligheden af ​​grundelementer vil din gård være den mest overbevisende og smukke, der hele tiden tiltrækker alles opmærksomhed.

Kommentarer (2)

Fortæl mig, hvordan man laver en parkeringsplads lige i gården af ​​sort jord og vand er ikke muligt at kalde huset unødigt i nogle kvinder vil gøre for dig selv)))) materiale .; mursten sand stykker af asfalt.

For denne sag er det bedre at finde en mand.

Nyt på stedet

Frøplanter udvikler og opbygger den vegetative masse i et begrænset volumen af ​​substratet. Og dette volumen.

Vinter - en alvorlig test for kæledyr. Særligt svært at bære det æglæggende høner. Short.

Nytårets ståhej med gaver og sammensætningen af ​​den festlige menu vedrører og udsmykker hjemmet.

Komforten i et sommerhus bygget langt fra gasforsyningsnet er utænkeligt uden komfur. I kulden.

Dækningen af ​​et forstæders område betragtes som et særskilt arrangement med planlægningszoner og.

Den fælles sætning om en hunds liv i vores dag gælder kun for onde hunde. .

At købe et grundstykke og lave en plan for et fremtidigt hjem, du skal tænke på placering.

I de sidste 10 år har der været en aktiv diskussion om grøntsags- og havearbejde seminarer og fora.

Det er svært i dag at finde en person, der ikke har hørt noget om pladerne.

Når man ser på poser med cement og en bunke sand, føler hver udvikler sig ikke selv.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 55 = 60