Demontering af vaskemaskine

Demontering af vaskemaskine LG egne hænder

Vaskemaskine LG med invertermotor blev meget hurtigt populær hos den indenlandske forbruger. Nu har mange familier sådanne maskiner, og nogle har allerede brudt ned.

For at lave en LG vaskemaskine skal den være klogt adskilt og derefter monteret, så der ikke er unødvendige detaljer tilbage. Vi vil tale om, hvordan man gør dette inden for rammerne af denne lille publikation.

Det ville nok være for meget, hvis vi siger, at vaskemaskinen LG mærke kan tages fra hinanden med de bare næver, men denne analyse vil kræve et minimum antal værktøjer er det en kendsgerning. Producent af vaskemaskiner LG, LG Electronics godt taget sig af vedligeholdelsen af ​​dets udstyr, så at de centrale dele kan nå, bogstaveligt på den ene stjerneskruetrækker og tang. Hvis du vil have en hurtig og behagelig demontering, skal du:

 • tynd flad skruetrækker;
 • buet rund tang eller tang;
 • syl;
 • en hammer;
 • lille justerbar skruenøgle;
 • en skruenøgle med et sæt hoveder fra 8 til 18 mm;
 • carob skruenøgler til 8, 10, 12, 13, 14, 17 mm.

Til indersiden af ​​vaskemaskinen LG er vi forhindret i at nå skrogelementerne, som pålideligt beskytter dets dele mod det ydre miljø. De skal være ordentligt demonteret, så de kan sættes tilbage uden problemer. Demontering af LG vaskemaskine starter med, at vi, bevæbnet med en skruetrækker, skruer de to skruer, der holder topdækslet af. Efter at skruerne løsnes, skal du tage dækket et par centimeter til dig selv og løft det op.

Derefter fjernes bagkasens metalplade. Strengt taget, bag de fleste nye vaskemaskiner LG er der en enorm service luge. Størrelsen af ​​det næsten fra bagvæggen, så hvis vi åbner den, vil vi ikke nødt til at røre væggen overhovedet selv som åben adgang til alle detaljer til den bageste. På omkredsen af ​​servicelugen finder vi skruer, vi skruer dem af og fjerner lugen. Nu er vi nødt til at fjerne kontrolpanelet af vaskemaskine LG, da det selvfølgelig skade os i den videre demontering "home assistent".

 1. Vi tager pulveropsamleren ud, efter at vi finder to skruer, der skal skrues ud med en Phillips skruetrækker først.
 2. Efter at skruerne er taget af, skal vi frakoble plastiklåse, der holder toppen af ​​panelet. Vi støtter dem med en flad skruetrækker og trækker den forsigtigt af.
 3. For at frigøre de nederste låse skal du trække panelet lidt mod dig selv og derefter prøve at løfte det opad.

Ved at fjerne de øvre låse, vil du høre lysklik, der bliver højere, når du fjerner de nederste låse.

Betjeningspanelet kan ikke skyde, selv om det hænger på ledningerne, vi bare nødt til at sørge for, at det ikke forstyrrer, og til dette vi flytter det til sidevæggen af ​​LG vaskemaskine og løse bånd. Demonteringen ved næste trin reduceres til fjernelse af et stort gummibånd (manchetluge). Til dette har vi først åbne lugen, derefter finde basisgummien med en fjeder stål clips, fjederbelastet poddenem flad skruetrækker, trække sig selv og til sidst rip off klemme.

Af hensyn til retfærdighed, lad os sige, at lukkeklappen på lukken på LG vaskemaskinen er meget lettere at fjerne end fra andre mærker af stylak. Ingen plastiske tænder, snedklemmer på åget på LG-maskine, du ikke finder, undtagen en stram fjeder.

Fjern klemmen, læg det store gummibånd dybere ind i lugen og fortsæt til at fjerne det smalle nederste frontpanel (panel falsk). Åbn lugen, der gemmer affaldsfiltret, skru skruerne til højre og venstre af filteret. Vi gennembler panelet med en fladskruetrækker, snap den af ​​og læg den til side.

Det er på tide at fjerne det store frontpanel. Fra bunden af ​​den holder 4 skruer, som tidligere var gemt under plastfoliepanelet. På toppen af ​​den holder to skruer. Vi skruer af alle fastgørelseselementer, så fjerner vi frontpanelet på siden.

Vigtigt! Før du fjerner frontpanelet, skal du fjerne UBL-ledningen.

Med vægge og paneler af LG vaskemaskinen blev vi sikkert håndteret, og vi fik adgang til nøgle detaljer, som vi vil tage af. Fortsæt analysen, tag de forreste modvægte, som er placeret lige om lugen. Fjern derefter den øverste modvægt ved at skrue de tre skruer løs.

Herefter har vi en spredt beholder eller et pulverrum. Vi skruer fast fastgørelseselementerne, der holder det ovenfra. Vi afbryder et grenrør, der nærmer sig bunkeren nedenunder, frakobler vi en lateral omleder og et grenrør, sidste tilgang fra indløbsventilen. Du kan ikke røre påfyldningsrørene, men tage dem alle sammen: en spredt tragt, grenrør og en påfyldningsventil, så det er lettere. Bare glem ikke at slukke ventilchips med ledninger.

Over tromlen holder tromlen ikke noget. Der var ingen detaljer tilbage, som i fremtiden kunne forhindre, at den blev demonteret. Vi afbryder en slangepressata, og vi falder nedad under tankens bund.

 • Vi afbryder ledninger fra motoren. Her er det nødvendigt at fjerne flere fastgørelsesdele, der holder dette ledninger.
 • Runde næsetang klemmer slangeklemmerne og trækker den ud af tanken. I nogle tilfælde lægges en klemme med en skrue på afløbsrøret, som skal skrues af for at fjerne denne krave.
 • Fra bagsiden af ​​sagen afbrydes ledningerne fra solbrunten.
 • Vi frakobler stativer, og tanken sammen med en tromle og en invertermotor hos os forbliver kun hængende på en fjedre. Racks holdes på specielle fastgørelsesdele og løsne dem er ikke let. Instruktioner om hvordan man gør dette findes i artiklen Sådan demonteres en vaskemaskineZanussi?

Nu tager vi af invertermotoren, så Gud forbyder det at beskadige det under demontering og demontering af vaskemaskinen LG. Skru den centrale bolt af. For at hjælpe os med at gøre det lettere tager vi en hånd fra tromlens front og holder den, så den ikke spinder. På den anden side begynder vi at skrue bolten af.

Den centrale bolt løsnes lettere, hvis den sprøjtes med WD-40 eller lignende smøremiddel 15-20 minutter før.

Fjern dækslet fra motoren, og under den finder vi 6 bolte, som skal skrues af. Når alle skruerne er fjernet, kan vi endelig fjerne motoren og tage den ud af vejen. Som du kan se ingenting svært!

Vaskemaskine LG er praktisk taget adskilt, det er fortsat for os at fjerne tanken med tromlen. Brug en persons hjælp ved at trække den af ​​fjedrene og træk den gennem forenden af ​​vaskemaskinens krop. Nu skal vi demontere tanken og trække tromlen ud med akslen, lejer og tværsnits. Gør det på LG maskiner er nemt, fordi de har sammenklappelige tanke. Hvad skal vi gøre?

 1. Vi skruer skruerne ud, samler de to halvdele af tanken og demonterer den i to dele.
 2. Vi fjerner den forreste halvtank til siden, og vi vil arbejde med den bageste halvtank og tromlen.
 3. Vi trækker den bageste halvtank ud af busken, og vi har en tromme med kors, bøsning og lejer.
 4. Vi fjerner de gamle olietætninger og lejer, og vi kan antage, at LG vaskemaskinen er helt demonteret.

Afslutningsvis bemærker vi, at vi har fået en sådan detaljeret instruktion om demontering af LG vaskemaskinen, du vil nemt klare denne opgave. Det eneste ønske er - tag din tid, handle på en målt måde, så du vil lave færre fejl. Held og lykke!

5 kommentarer af læsere

Fantastisk video! Tak, Vladimir.

Du hjalp mig meget. Nu ændrer jeg lejer, styret af dine videoer!

Videoen hjalp, tak! Hvis landingslejet er dybere end lejet, bruger jeg det gamle leje som en justering, idet den tidligere har jordet den på bølgen.

Mange tak, tak!

Alt specifikt og om emnet hjalp det mig til trods for at min maskine er anderledes.

Sådan demonteres en vaskemaskine

I den moderne teknologiske verden præsenteres alt for at forenkle vores liv. For at lette vask af tøj er tøj nok vaskemaskine. Men nogle gange maskine kan bryde ned, og derefter er reparation nødvendig. Men hvis du vender til værkstedet, kan reparationen koste et ryddeligt beløb. Derfor vil vi i denne artikel overveje, hvad hvordan man demonterer en vaskemaskine selvstændigt.

Lad os først se på de grundlæggende detaljer vaskemaskine.

Vaskemaskinen har en krop, der som regel er lavet af et slagtekrop med foran panel, såvel som bagvæg, låg og base. Inde i sagen er der knuder og mekanismer, der er nødvendige for at udføre vaskemaskinens funktioner

Disse er de følgende noder og mekanismer:

 • en ventil til rekruttering af vand
 • motoren er elektrisk;

 • kontrolpanel med et elektronisk modul

  Som du kan se, er enheden af ​​en vaskemaskine ikke så svært. Herefter skal du overveje, hvad der er nødvendigt demonter vaskemaskine LG og hvordan man gør det.

  For at komme i gang skal du forberede følgende værktøjer, som jeg tror vil blive fundet i alle hjem. Det er nødvendigt:

  • skruetrækkere - slidsede og krydsede

 • tang. de er nødvendige at fjerne dele, der ikke længere fungerer, og at skrue skruerne, der allerede har rustet ud.
 • hammer som nødvendigt
 • nøgler af forskellige typer og størrelser, vil carob være specielt nødvendig.
 • Før du demonterer maskinen, skal du frakoble den fra el og vand for ikke at oversvømme lejligheden og ikke ramte med elektrisk stød.

  demontering maskiner LG, som i princippet og SAMSUNG-modellen, begynder med fjernelse af topdækslet. For at fjerne topdækslet skal du blot skrue et par skruer, der holder dækslet på bagsiden panel, og så skub kun låget, men fra dig selv.

  efter dette bedst af alt tage afsted og bunddækslet. Vi fanger panelet med hånden, åbner låsen ved hjælp af splined skruetrækker og fjern dækslet.

  Den næste fase i demontering maskiner er tilbagetrækning panel ledelse. For at udføre denne operation, først brug find de skruer, der holder dette panel. En skrue er som regel placeret under bakken, i hvilken detergentpulveret hældes. På vaskemaskiner mærker LG og SAMSUNG, disse bakker du kan Fjern med et tryk på en knap, hvilket gøres bedst for at skrue den første skrue ud. efter En anden en eller to skruer skrues af fra den modsatte side af bakken. Så kan du fortsætte fjernelse af panelet Afskruing af alle de andre skruer, der allerede er synlige. Når alle skruerne er fjernet, har du brug for det panel Træk lidt på dig selv og tag det roligt af. Det er også vigtigt, at dette panel forsigtigt lægges til side for ikke at afbryde et ledningsnet.

  efter af denne operation skydning forvæg maskiner. Fjern først manchetten, som er et elastikbånd bag døren maskiner. For at fjerne det, brug Tryk på fjederen, der holder manchetten. Så er det bedre at sætte det i tanken, for ikke at gå tabt. Fortsæt derefter med at fjerne meget forvæg. Først og fremmest løsnes skruerne, der forbinder over- og frontpanelerne. Som regel er der tre eller fire.

  efter fjernelse af disse skruer, hæve dette panel, holde på kroge. Umiddelbart kan det ikke fungere tage afsted denne forvæg på grund af låsen en tank, som forhindrer døren maskiner åben på sit arbejde. Dette slot brug Afbryd forsigtigt. Dette gøres ganske enkelt - ved hjælp af skruetrækker den udvindes fra rillen. efter bringe forvæggen maskiner revet ned.

  Nu er det nødvendigt tage afsted bagvæggen. For at udføre denne operation er det nødvendigt at skrue skruerne på bagvæggen, der er normalt to. Efter blot at fjerne dækslet.

  Måske var disse ganske enkle operationer, for så længe kun de eksterne dele af maskiner. Faktisk blev det mekaniske arbejde gjort, hvilket bestod i at dreje skruerne. Næste skal vi tale om påfyldning af maskinen - dens indre del.

  Fjernelse af alle dæksler er nu nødvendigt tage afsted så for at sige alle de ekstra detaljer. Disse omfatter: Pressostat slanger, en slange, der går fra installationsstedet til pulverbakken, slangen til fyld og afløb. Faktisk udtrækker vi alle de store slanger, der er synlige umiddelbart efter at alle dæksler er fjernet. at tage afsted alle disse slanger skal skrues af de klemmer, der fastgør dem, og først efter at slangerne er fjernet. Det er dog bedre ikke at fjerne klemmerne fra slangerne, fordi de kan have forskellige diametre, hvilket vil komplicere arbejdet med at samle maskinen.

  Det næste trin er afbrydelsen af ​​ledningerne fra den rørformede elvarmer (TEN) såvel som fjernelse fra maskinen. Det er et af de vigtigste elementer vaskemaskine. Fordi hvis der ikke er elvarmer, bliver vandet i maskinen koldt. Før demontering begynder arbejdet, er det bedst at tage billeder af, hvordan alt var forbundet, så der ikke er problemer med forbindelsen under montage. Varmeapparatet er placeret i skrivemaskiner LG eller SAMSUNG, normalt tilbage på bunden af ​​tanken. For at fjerne varmeren skrues møtrikken ud, som sikrer den. En efter klik på tappen, drej denne møtrik. Med kompleksiteten af ​​denne proces kan du forsigtigt banke med en hammer på den. TEN er en skovl værd skruetrækker. På denne måde kan elvarmeren omhyggeligt lægges til side.

  Efter varmelegemet, fortsæt for at afbryde motoren vaskemaskine. Først og fremmest er det nødvendigt at forsigtigt afbryde alle ledninger. Men for ikke at glemme, hvordan de er forbundet, er det bedst at tage et par billeder også. Alle ledninger rengøres omhyggeligt fra vaskemaskinen, du kan også fastgøre dem, så der ikke er nogen problemer, og sæt et sted, hvor de ikke vil blande sig.

  nu du kan Fortsæt med at slette det næste dele af vaskemaskine - en tank. Skru først af støddæmperne tank, ved hjælp af skruenøgler. Så snart de slap af støddæmpere, tank klar til fjernelse. Men hvis tank vaskemaskine skal være adskilt, så brug skrue skruen, låseskiven og tag den af. Endvidere presses akslen simpelthen ind i tanken, den hængende klemme fjernes, og tanken er opdelt i to dele. Efter tanken, du kan begynde at skyde motoren. Men først og fremmest, brug Afmonter bæltet, der forbinder motoren og remskiven. At fastgøre dette bælte på tanken. For at afbryde forbindelsen skal du fjerne ledninger og fastgørelseselementer, der forstyrrer. Derefter demonteres støddæmpere, alle møtrikker løsnes, hvilket forhindrer, at motoren fjernes og kan fjernes sikkert.

  Dette er sidste etape i demontering af vaskemaskine. Yderligere er alle elementer rengjort, erstattet eller repareret, mislykkedes dele af maskiner. efter heraf du kan omhyggeligt indsamlet vaskemaskine.

  Som du kan se, er det ikke så svært at opnå demontering af vaskemaskine LG egne hænder selv om maskinerne i SAMSUNG mærket er ligeledes forstået. Det vigtigste er ikke at miste alle de små fastgørelseselementer, og også forsigtigt og korrekt samle alle dele maskiner, Tilslut alle nødvendige ledninger. Samlingen foregår naturligvis også, men i omvendt rækkefølge.

  For mere forståelse kan du se video tutorials om demontering af vaskemaskinen, hvor alt er godt vist og fortalt.

  Sådan demonteres en vaskemaskine selv: tips

  De fleste af de forskellige nedbrud i vaskemaskiner kan helt elimineres med hånden.

  For at få adgang til detaljerne inde i maskinen er det nødvendigt at kende funktionerne ved demontering af din maskine samt andre modeller af vaskemaskiner med lodret og frontal lastning og deres specifikationer.

  Hvad skal du demontere en vaskemaskine

  • Flere skruetrækkere (kryds og spline er påkrævet).
  • Skruetrækker.
  • Flere hexahedroner.
  • Kombinationstænger.
  • Hammeren.

  Nogle typer af forbindelser ved sammenfald af tid simpelthen "koge".

  For at du kan skrue en sådan gammel skrue, skal du have en særlig væske, der er tilgængelig for næsten alle bilister - WD-4O.

  Udover dette vil du aldrig blive forstyrret af lille bækken at dræne det resterende vand fra slangen og et par klude, med hvilken du kan tørre de indre dele, tørre dine hænder og hurtigt samle udstrømningen af ​​vand ud over bækkenet.

  Skema demontering vaskemaskine

  Enheder fra enhver fabrikant som Ariston, Indesite eller andre maskiner har en lignende struktur og princippet om demontering. Der kan kun være mindre forskelle i detaljer, som vi vil tale om senere.

  Hovedordningerne er forudbestemt hovedsageligt af typen af ​​vasketøjsbelastning.

  Du skal først Afbryd din enhed, fjern afløbsslangen og sluk for vandforsyningen.

  Så du sparer tid og energi.

  • Fald i kvaliteten af ​​vask, øget støjniveau under spinding og dårligt presset linned indikerer et problem i pumpen, eller det er bare tilstopning af slangen. For at eliminere denne form for nedbrydning skal du demontere maskinen fra bunden eller blot fjerne frontpanelet.
  • Hvis du bemærker, at vandet ikke opvarmes, er det højst sandsynligt en fejl i TEN. Placeringen af ​​denne del, du kan lære ved at læse instruktionerne. Som regel skal du fjerne bagpanelet, men i nogle modeller af vaskemidler kan denne del være foran.
  • Hvis drænet forekommer længere end normalt, er problemet i trykbryderen eller pumpen. Baseret på vaskemaskinens design kan delen placeres enten bag sidepanelet eller i den øverste del.
  • Hvis der er et problem med tromlen eller lejerne, skal du helt demontere maskinen.

  Trin-for-trin instruktion til demontering af vaskemaskinen

  Den holdes på plads med flere skruer (du kan håndtere en Phillips skruetrækker) øverst på bagsiden. Når du har skruet dem af, skal du trykke på låget fra forsiden og derefter løfte det op.

  • En bakke til vaskemidler.

  For at udvinde dette element skal du fange en speciel knap af plast, som normalt ligger i midten af ​​bakken, og efter at du har trykket på den, trækker du elementet mod dig og dispenseren til gelerne og pulveret kommer ud.

  • Fjernelse af vaskemaskinens kontrolpanel.

  Denne del er fastgjort til et par skruer. En af dem er placeret under pulverbakken, og den anden - i den modsatte del af panelet. Glem ikke at du bør behandle det med stor forsigtighed, men det bliver bedre, hvis du lægger det øverst på maskinen eller tilslutter det.

  Det er nødvendigt at betjene og hente små genstande, der ved et uheld kommer i tanken under vask, så det er ikke let at fjerne det - klik på de to låse på siderne og på den tredje, der er i midten.

  Først skal du fjerne gummitåget, som er placeret på lastluken. Den er holdt af en lille forår, som skal klemmes.

  Derefter skal manchetten trækkes i en cirkel (for at hjælpe dig med tang og skruetrækkere). Hvis låget forhindrer, kan du fjerne det ved at skrue nogle bolte ud, men hvis det ikke generer dig, kan du lade det være alene.

  Find derefter alle de låse, der holder frontpanelet.

  Ud over dem har panelet stadig kroge, og for at fjerne dem skal delen være lidt hævet.

  Strømforbindelsen fjernes fra enhederne for at låse lugen, og nu er panelet helt til din rådighed.

  • Bagsiden.

  Her er alt meget enklere, for at fjerne denne væg skal du bare skrue fast fastgørelsesboltene rundt om omkredsen (hvilket kan være ret meget).

  enhed skal afbrydes fra afløbs-, el- og vandforsyningen.

  Nøjagtigt, med en skruetrækker, overvåger vi øverste kontrolpanel fra alle sider. Træk den op, derefter mod bagvæggen, og vipp den så let til dig, så du kan arbejde med ledningerne uhindret. Sørg for at tage billeder af ledningernes placering i demonteret tilstand "TIL". Så er alt snoet og demonteret. På det trykte kredsløb er alle de elementer, der skrues ned for yderligere afmontering af fastgørelsesmodulet, placeret.

 • Side vægge. For at fjerne sidepanelerne twist alle skruer, den nederste kant afviger mod dig, og træk den ned.
 • Frontvæg. Du kan kun fjerne monteringerne, når du har demonteret sidepanelerne.
 • Sådan demonteres de forskellige mærker af Stiralki

  Sådan demonteres en vaskemaskine Samsung

  I vaskemaskiner i Samsung er vaskemiddelbakken fastgjort til to selvdrejende skruer.

  TEN i maskinerne Samsung er placeret under stilkets forside, under lastningstanken.

  Sådan demonteres en vaskemaskine Ariston

  De største problemer, der kan forstå producentens vaskemaskiner Ariston er en nedbrydning af olietætninger og lejer. Fabrikanten gjorde sit bedste for at sikre, at disse dele ikke kunne repareres, selv om du har gyldne hænder, er det heller ikke en hindring.

  Tanker fra Ariston-maskiner er integrerede, så for at udskifte olieforseglerne bliver du nødt til at udvide tanken helt eller blot for at skære den.

  Sådan demonteres en vaskemaskine Atlant

  Tromlen i Atlant-maskinen er meget bekvemt at komme igennem den øvre luge, og du må ikke glemme at fjerne modvægten på forhånd og afmontere det øverste betjeningspanel. Tromlen i denne model er opdelt i to halvdele, som er boltet i funktionsdygtig rækkefølge. Denne model med hensyn til tankreparation er meget praktisk.

  Sådan demonteres en vaskemaskine Electrolux

  Frontvæggen i Electrolux kan fjernes, og den giver adgang til alle hovedknudepunkter.

  "For at udskifte (reparere) lejer og pakninger behøver du ikke at demontere hele tanken, da disse dele er på aftagelige understøtninger."

  For at fjerne vaskemaskinens forvæg i LG skal du skrue låget af låget og derefter fjerne manchetten. Det holdes af et åge, der bliver en skrue på ét sted.

  Denne skrue kan findes, hvis du løfter med en skruetrækker kanten af ​​oget og vil inspicere alt, der bevæger sig i en cirkel.

  For lettere fjernelse af tromlen skal du fjerne den for at starte topvægtningsmidlet.

  Sådan demonteres en vaskemaskine

  Bagpladen på Impala er en lille oval væg, der er fastgjort til seks bolte. Topdækslet er indsat i rillerne, og for at fjerne det skal du skrue de to bolte ud og derefter forstå selve delen uden at løfte den.

  Varmeapparatet er placeret under tanken, og adgangen til den åbnes frit gennem enhedens bagside.

  Vægtningsbelastningen i maskinerne i dette firma er placeret i bunden og toppen af ​​tanken.

  Sådan demonteres en vaskemaskine Bosch

  I den grundlæggende konfiguration er en specialnøgle placeret på Bosch vaskemaskinen, som er placeret i nederste panel. Bagved er der en afløbspumpe, som ligger lidt til venstre.

  Demontering af vaskemaskinen og dens efterfølgende reparation

  Identificer, hvad der nøjagtigt er slået ned, du vil blive hjulpet af fejlkoder, som mange vaskemidler viser.

  Lad os sige det for at forstå, at lejerne prædisponerer for brud, du skal åbne luge døren og hæve tromlen med din hånd. Hvis der er lyuftit - så er problemet virkelig i lejerne.

  Her er nogle almindelige sammenbrud og måder at fjerne dem på.

  Lad os se på, hvordan vandvarmeren udskiftes.

  1. Hvis vandet stopper opvarmning, skal varmeelementet udskiftes. Køb en del, der passer præcis til din maskine, og find derefter skemaet af en bestemt slags maskine. Som regel hjælper simpel demontering af bagpanelet på stylusen.
  2. Under tanken vil du se slutdelen af ​​TEN og terminalen. Deres placering er bedre at fange ved at tage et billede på telefonen.
  3. Afbryd ledningerne og klemmerne, løsn centralskruen. Derefter ved hjælp af en skruetrækker trækkes varmelegemet over kanten og forsøger at løsne det fra side til side, nipper det lidt.
  4. Gør rengøring inde i reparationsstedet.
  5. Installer et nyt element, luk skruen og tilslut alt på det fotograferede kredsløb.

  Ofte forekommer problemet i afløbssystemet (vand, eller endda ophører med at fusionere eller strømmer ud, men meget langsomt). Til at begynde med bør du kontrollere filteret, der ligger bag plintens servicepanel og slangerne, der går fra det til pumpen og bagsiden. Det er i dette hul, at der opstår en blokering, hvilket ikke er svært at eliminere.

  "For at kontrollere pumpens funktion kan du fjerne den fra enheden"

  Nogle gange sker det også, at fremmedlegemer kan beskadige vaskemaskinen. I sådanne tilfælde skal pumpen udskiftes med en ny.

  Hvis du fotograferede alt du har brug for under demontering, så er det nok at gøre alt arbejdet bagefter, men kun i omvendt rækkefølge.

  Det er ret vanskeligt at fastsætte og fastgøre låsefjederen på plads. For nemheds skyld skal du sikre den med en ledning øverst og derefter stram den mod uret.

  Det er helt muligt at reparere, rengøre eller skifte del i maskinens vaskemaskine, hvilket er erfaringen hos mange indenlandske håndværkere.

  Top butikker på vaskemaskiner og husholdningsapparater:
  • mvideo.ru/ - husholdningsapparater butik, stort katalog af vaskemaskiner
  • mediamarkt.ru/ - online butik af husholdningsapparater og elektronik
  • holodilnik.ru - Billig butik af husholdningsapparater.
  • techport.ru - rentable moderne online hardware butik
  • citilink.ru - moderne online butik af husholdningsapparater og elektronik, billigere offline butikker!
  • ru.aliexpress.com- reservedele til vaskemaskiner

  Tilføj til favoritter

  Kopiering af webstedsmaterialer er mulig, hvis du installerer et aktivt indekseret link til vores websted.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  37 − = 32