Dimensioner på et mini fodboldbane

Felt for spil

Feltmål. Feltet til en mini-fodbold er et rektangel med en længde på 24 til 60 m og en bredde på 12 til 35 m. Feltets længde skal altid være større end bredden.

Fig. 1. Field for at spille min fodbold:

A - straffesparket, B - målets område, C - markeringen af ​​8 meter strejken, D - midten af ​​feltet

Fig. 2. Legeplads til min fodbold i gymnastiksalen

Fig. 3. Mini-fodbolddagsbanespil i hockeyboks

mærkning. Feltet er markeret med klart synlige linjer 5 cm brede, som er på samme plan med feltoverfladen. Bredden af ​​markeringslinjerne er inkluderet i dimensionerne af de områder, de begrænser. I samme afstand fra mållinjen på tværs af feltet er midtlinjen tegnet, midt i hvilken en markering markerer midten af ​​feltet.

Gate område. Portområdet er en halvcirkel dannet af en portlinie og en cirkelbue med en radius på 3 m centreret i midten af ​​porten.

Strafferetligt område. Dens form afhænger af bredden af ​​feltet. Hvis feltets bredde er mere end 20 m, er straffeområdet en halvcirkel dannet af en linje af porten og en cirkelbue med en radius på 10 m centreret i midten af ​​porten. Hvis feltbredden er mindre end 20 m, er straffen begrænset til en lige linje, der er tegnet 10 m fra mållinjen. I hvert straffespark mod midten af ​​porten i en afstand på 8 m fra mållinjen bliver der lavet et mærke for at bryde gennem 8 meter straffesparket (straf).

gate. På mållinjen er der porte. De består af to lodrette stænger og en tværbjælke. Portens højde er 2 m, bredde - fra 3 til 5 m. På bagsiden hænges et net på porten. Mini-fodbold er også velegnet til håndbold eller porte til hockey med en bold (figur 4).

Fig. 4. Porte egnet til at spille min fodbold:

a - porten til hockey med bolden, b - håndboldporte

Fodens dimensioner for mini-fodbold FIFA

Tlf .: 8 (8552) 77-89-61

Fax nr .: 8 (8552) 77-89-61

Moskva, St. Petersburg, Jekaterinburg, Novosibirsk, Krasnoyarsk, Tyumen, Tomsk, Vladivostok, Irkutsk, Magadan, Novy Urengoy, Surgut, Khanty-Mansiysk, Yakutsk

Mini Fodbold

Området skal være rektangulært. Længden af ​​sidelinjen skal være større end mållinjens længde.

Feltet for spillet har form af et rektangel. Sidelinjen skal være længere end mållinjen.

Længde: minimum 25 m, højst 42 m

Bredde: minimum 15 m, maks. 25 m

Længde: minimum 38 m, højst 42 m

Bredde: minimum 18 m, maksimum 22 m

Webstedet er markeret med linjer. Disse linjer er inkluderet i størrelsen af ​​de områder, de begrænser. To lange linjer på platformen kaldes laterale linjer. To korte kaldes gate linjer. Alle linjer har en bredde på 8cm. Webstedet er opdelt i 2 lige halvdele af mellemlinjen. Det centrale mærke deler mellemlinjen i to lige store dele. En cirkel omkring den er tegnet med en radius på 3m.

Straffen er placeret på begge halvdele af stedet som følger, en kvart af en 6m radius cirkel er trukket fra ydersiden af ​​målspillerne til en imaginær linje trukket vinkelret på mållinjen fra målposterne. De øverste punkter i kvartkretsene er forbundet med en linje, 3,16 m lang, der løber parallelt med mållinjen mellem de to indlæg.

Et mærke til at bryde en straf påføres i en afstand på 6 m fra midtpunktet mellem to stativer lige langt fra dem.

Et mærke til at bryde en dobbelt-straf påføres i en afstand på 10 m fra midtpunktet mellem to målstillinger, der er lige fra dem.

I hvert hjørne af siden er en kvart cirkel med en radius på 25 cm inde i puden.

Udskiftningsområderne er på samme side af platformen, hvor bænkbænkene er placeret, og direkte foran dem. I dem forlader spillerne retten og går til den. Udskiftningszoner med en længde på 5 m er placeret direkte overfor reservebænkene. De er markeret på begge sider af sidelinjen vinkelret på linjerne 80 cm lange: 40 cm inde i stedet og 40 cm ud over det. Mellem begrænsningslinjerne i udskiftningszonen og skæringspunktet mellem midter- og sidelinierne er afstanden 5 m. Dette rum ligger lige foran tidtagerens tabeller og forbliver gratis.

Porten skal være midt i hver mållinje. De består af to lodrette stænger lige fra platformens hjørner og forbundet på toppen af ​​en vandret tværstang. Afstanden (ved intern måling) mellem stillingerne er 3m; afstand fra bunden af ​​tværstangen og overfladen af ​​stedet - 2m. Både stænger og tværstang har samme bredde og dybde - 8 cm. Gitter lavet af hamp, jute eller nylon er fastgjort til målposter og tværstang fra ydersiden af ​​stedet. Den nederste del er fastgjort til den buede stang eller til en anden lignende base. Portens dybde, målt fra indersiden af ​​stativene uden for platformen, skal være mindst 80 cm øverst og mindst 100 cm nederst. Porte kan være mobile, men i løbet af spillet skal de være sikkert fastgjort til overfladen af ​​webstedet.

Overfladen på webstedet er glat og glat, det bør ikke være slibende. Det anbefales at bruge et træ eller kunstigt dæksel. Brugen af ​​beton eller asfaltbelægning er udelukket.

I det tilfælde, hvor mållinjen måler mellem 15 og 16 m, skal straffen for straffen reduceres til 4 m. I dette tilfælde er markeringen for straffesparket ikke placeret på linjebenet-ikke-firkantet, men påføres i en afstand på 6 m fra midtpunktet mellem målposterne, der er lige fra dem.

Brugen af ​​naturligt eller kunstigt græs samt jordbelægning er tilladt for kampe i nationale mesterskaber, men ikke for internationale kampe.

Det er tilladt at tegne en linje i en ret vinkel til mållinjen i en afstand af 5 m fra vinkelsektoren, hvilket angiver den afstand, som det forsvarende hold skal være i hjørnesparket. Bredden på linjen er 8 cm.

Sparekasserne er placeret bag feltets sidelinie tæt på det frie rum omkring timekeeperens bord.

Kvalitet og størrelse

 • har en sfærisk form
 • fremstillet af læder eller andet egnet materiale
 • omkreds på mindst 62 cm og ikke over 64 cm
 • Vægt ikke mindre end 400 og ikke mere end 440 gram ved begyndelsen af ​​kampen;
 • tryk 0,4-0,6 atmosfære (400-600 g / cm2) på havniveau.

Udskiftning af bolden, der er ubrugeligt

Hvis bolden er ude af form eller ubrugelig under kampen, skal spillet stoppes Spillet genoptages ved at droppe "kontroversiel" bold på det sted, hvor bolden kom i forfald. Hvis bolden er ude af form, eller vil blive værdiløse, når han ikke var i spil (ved et spark, et mål clearance, hjørnespark, straf eller frispark, straffespark eller sætte bolden til sidelinjen), er spillet genstartes i overensstemmelse med reglerne. Under spillet kan bolden ikke udskiftes uden tilladelse fra dommeren.

I internationale kampe er det ikke tilladt at bruge feltbolde.

Bolden skal have en første rebound på ikke mindre end 50 cm og højst 65 cm på en rulle med en højde på 2 m. De kampe er tilladt at bruge bolde, som svarer til minimumskrav, der er beskrevet i regel 2. officielle konkurrencer kun tilladt at anvende sådanne fodbolde, der opfylder de tekniske minimumskrav, der er fastsat i regel 2. i FIFA konkurrencemæssige kampe og konkurrencer organiseret i regi af de forbund, får lov til at bruge kun de bolde, der har en af ​​de tre følgende etiketter:

 • officielt logo "FIFA APPOROVED" ("Godkendt af FIFA");
 • officielt logo "FIFA INSPECTED" ("Inspiceret af FIFA");
 • ordene "INTERNATIONAL MATCHBALL STANDARD" ("Bolden er i overensstemmelse med international standard").

Denne mærkning af bolden indikerer, at den har passeret den officielle test og dens resultater svarer til specifikke tekniske krav, som er forskellige for hver kategori, og som supplerer de tekniske minimumskrav, der er indeholdt i regel 2. Listen over de yderligere krav til hver af de respektive kategorier skal godkendes af International Council . FIFA godkender de relevante organisationer, der kontrollerer bolde. Nationalforbund har ret til at kræve, at bolde i løbet af deres konkurrencer anvendes med nogen af ​​disse tre markeringer.

Spillet involverer to hold, som hver især består af ikke mere end 5 spillere, herunder målmanden.

Udskiftninger kan bruges i alle kampe, der holdes i henhold til reglerne for officielle konkurrencer på FIFA-niveauet, sammenslutninger eller nationale foreninger. Det maksimale antal reserve - syv. Antallet af substitutioner under kampen er ubegrænset. Spilleren, der blev udskiftet, kan vende tilbage til retten ved at erstatte en anden spiller. Udskiftninger, der opstår når bolden er i spil eller ikke i spillet, produceres, hvis følgende betingelser er opfyldt:

 • En alternativ spiller, der forlader retten, skal gøre det i sit udskiftningsområde;
 • En alternativ spiller ind i retten skal gøre det i sit udskiftningsområde og først efter at den udgående spiller helt krydser sidelinjen;
 • Udskiftningen er helt kontrolleret af dommerne i overensstemmelse med Reglerne, og kun de bestemmer, om spillet kan fortsættes eller ej;
 • Substitutionen anses for at være afsluttet, når reserveafspilleren kommer ind i retten. Fra dette øjeblik bliver han en spiller af grundstrukturen, og den spiller, der forlod stedet, ophører med at være.

Målmanden kan skifte steder med enhver spiller.

Hvis der i løbet af udskiftningsprocessen træder erstatningsspiller ind i retten, før afspilleren udskiftes, forlader retten helt:

 • spillet skal stoppes
 • en supplerende spiller skal forlade retten
 • En erstatning skal advares med et gult kort.

Spillet genoptages med et frispark udført af modstanderne, fra det sted hvor bolden var, da spillet blev stoppet. Hvis bolden var i straffesparket, udføres sparken fra straffesparkslinjen, fra det punkt, der er tættest på det sted, hvor bolden var, da spillet blev stoppet.

Hvis substituttet eller den erstattede spiller under udskiftningen forlader eller forlader området uden for udskiftningszonen:

 • spillet skal stoppes
 • En spiller der har overtrådt reglerne skal advares med et gult kort;
 • spillet genoptages med et frispark udført af modstanderne. fra det sted hvor bolden var, da spillet blev stoppet. Hvis bolden var i straffesparket, udføres sparken fra straffesparkslinjen, fra det punkt, der er tættest på det sted, hvor bolden var, da spillet blev stoppet.

I begyndelsen af ​​kampen i hvert hold skal der være mindst 5 spillere, herunder målmanden.

Hvis der efter fjernelse af spillere i et hold er mindre end tre spillere tilbage, herunder målmanden, skal spillet opsiges.

Spillere bør ikke bruge udstyr eller tøj, der udgør en fare for dem selv eller til andre spillere, herunder enhver form for smykker.

Nødvendigt grundlæggende udstyr til afspilleren:

 • T-shirt eller T-shirt, på bagsiden af ​​T-shirts eller skjorter er sat et tal fra 1 til 15, bør farvenumrene være klart adskiller sig fra farven på T-shirts (i mesterskabet kamp og Championship af Rusland i fodbold på den højre side af bukserne bør være nummer svarer til nummeret på skjorten (størrelse 3h10sm) ;
 • Trusser - hvis du bruger podtrusniki, så skal de have samme farve som trussens hovedfarve;
 • leggings;
 • skjolde:
  1. skal være fuldstændigt dækket af gaiter
  2. bør være lavet af et egnet materiale (gummi, plast eller lignende materiale);
  3. skal give en tilstrækkelig grad af beskyttelse
 • sko-det er tilladt at bruge presenning eller ruskind uddannelse eller gymnastik tøfler med en eneste lavet af gummi eller andet lignende materiale, er brug af sko obligatorisk.

Målmanden har lov til at bære lange bukser. Hver målmands tøj bør let afvige i farver fra andre spillere, dommere og målmænd fra modstanderslaget. Hvis en landmand ændrer pladser med målmanden, skal hans reserveudstyr have nummeret under hvilket han er indtastet i kampprotokollen.

For enhver overtrædelse af regel 4 skal en borg, der overtrådte reglerne, efter anmodning fra dommeren forlade stedet for at bringe udstyret i orden eller supplere det. Spilleren kan ikke vende tilbage til retten uden tilladelse fra en af ​​dommerne, som skal kontrollere om udstyret er i orden. Spilleren kan kun vende tilbage til stedet i sit udskiftningsområde, når bolden er ude af spillet.

Hver kamp er udført af en dommer, der er udstyret med alle de beføjelser af streng overholdelse af spillets regler, der er forbundet med spillet, virkningen af ​​som begynder med ankomsten af ​​den til et sted, hvor stedet ligger, og slutter, når dommeren vil forlade dette sted.

Rettigheder og ansvar

 • Sikre streng overholdelse af spillereglerne
 • stopper ikke spillet, når holdet mod hvilket reglerne overtrædes vil vinde ud af denne fordel og straffe det hold, der overtrådte reglerne, hvis den forudsatte fordel ikke er realiseret i øjeblikket;
 • registreret i score ark alle verserende sanktioner, som omfatter oplysninger om enhver forseelse af spillere og (eller) embedsmænd, samt eventuelle hændelser, der har fundet sted før, under og efter kampen;
 • udfører timing af kampen i fravær af tidtager
 • stopper, afbryder eller afslutter kampen i tilfælde af en overtrædelse af reglerne eller enhver udefrakommende indblanding
 • disciplinære sanktioner mod spillere, der har begået overtrædelser, som de fortjener at blive advaret eller fjernet
 • Sørg for, at uautoriserede personer ikke går til webstedet uden dommerens tilladelse;
 • Stop spillet, hvis spilleren efter hans mening er alvorligt skadet og sørger for at spilleren forlader retten;
 • hvis han mener, at skaden ikke er alvorlig, giver dig mulighed for at fortsætte spillet, indtil bolden forlader spillet;
 • sikrer, at den brugte kugle opfylder kravene i regel 2.

Dommerens beslutninger om fakta i forbindelse med spillet er endelige.

Hvis dommeren og den anden dommer begge fastsætter overtrædelsen, og deres beslutninger ikke falder sammen, afgør dommerens afgørelse.

Dommeren og den anden dommer har ret til at udstede en advarsel til spilleren eller at fjerne afspilleren, men hvis deres beslutninger ikke falder sammen, afgør dommerens afgørelse.

Den anden dommer er placeret i halvdelen af ​​banen modsat hvor dommeren er. Han har lov til at bruge fløjten. Den anden dommer hjælper dommeren med at kontrollere spillet i overensstemmelse med reglerne.

Også den anden dommer:

 • har ret til at stoppe spillet i strid med reglerne
 • Sørg for, at udskiftningen udføres korrekt.

I internationale kampe er brug af en anden dommer obligatorisk.

Tidsvagteren og den tredje dommer sidder uden for retten modsat midtlinjen på den side, hvor erstatningszonen er placeret. Tidsvagteren og den tredje dommer skal have det passende ur (kronometer) og det nødvendige udstyr til beregning af overtrædelser, som skal gives af foreningen eller klubben på legepladsen.

 1. sikrer, at kampens varighed er i overensstemmelse med regel 8:
  • Starter uret (kronometer) samtidig med det første slag til bolden;
  • stopper uret (kronometer), når bolden ikke er i spillet;
  • lancerer timer efter at have indtrådt bolden fra sidelinjen, kaster fra mål, hjørnespark, frispark, straffespark eller dobbelt straffespark, time-out eller omstridt bold;
 2. styrer time-out;
 3. styrer spilleren på to minutter
 4. giver et signal om slutningen af ​​kampens første halvdel, hele kampen, ekstra tid, time-outs med en fløjte eller giver et andet akustisk signal, forskelligt fra hvad dommerne bruger;
 5. registrerer de tidspunkter, der er tilbage af hvert hold, signalerer trænerne om time-out;
 6. optager de første fem fejl, der modtages af hvert hold i hver periode, og giver et signal om kvittering for hvert holds femte fejl.

Den tredje dommer hjælper timekeeper. han:

 • registrerer de første fem fejl, der modtages af hvert hold i hver periode og signalerer kvitteringen for hvert holds femte fejl
 • registrerer stop i spillet og deres grunde;
 • registrerer antal spillere, der har scoret mål;
 • Minder om navnene og antallet af spillere, der advares eller fjernes;
 • giver andre oplysninger vedrørende spillet.

I tilfælde af trauma hos dommeren eller anden dommer kan den tredje dommer erstatte nogen af ​​dem.

I internationale kampe er brug af timekeeper og den tredje dommer obligatorisk.

Til internationale kampe, bør uret (kronometer) være forsynet med alle de nødvendige funktioner (præcis timing, tælle to-minutters udvisning og vise det samlede antal frispark hvert hold i hver halvdel af spillet).

Kampen består af to lige perioder på 20 minutter hver. Tidskontrollen udføres af tidtageren, hvis opgaver er beskrevet i regel 7. Varigheden af ​​hver halvdel af kampen skal øges for at udføre en straf.

Hold kan tage en timeout på 1 minut i hver halvdel af kampen på ethvert tidspunkt, underlagt følgende betingelser:

 • kun hovedtrænerne af hold har ret til at spørge timekeeper for en time-out på 1 minut;
 • En timeout på 1 minut kan til enhver tid kræves, men kun tilladt (givet), når holdet ejer bolden.
 • Timekeeper giver (tillader) en time-out, når bolden har forladt spillet, ved hjælp af en fløjte eller et andet akustisk signal, forskelligt fra det, der anvendes af dommerne;
 • Under time-out skal spillerne forblive på banen. Hvis de ønsker instruktioner fra embedsmænd, skal de gøre det ved sidelinjen modsat deres bænk. Tjenestemænd, der instruerer spillere, bør ikke komme ind for retten
 • Holdet der ikke brugte time-out i kampens første halvdel har ret til kun en time-out i anden halvdel af kampen.

Bryde mellem perioder

Intervallet mellem perioder må ikke overstige 15 minutter.

Hvis der ikke er timekeeper på kampen, ønsker træneren en time-out for dommeren.

Hvis konkurrencereglerne giver yderligere tid til at bestemme vinderen, så kan de ikke bruge time-outs i løbet af den ekstra tid.

Før kampen starter

Valget af siderne på webstedet udføres ved at tegne partier. Holdet der vandt uafgjort bestemmer hvilken port det vil angribe i første halvdel af kampen. Det andet hold kvalificerer sig til det første spark. Holdet, der vandt uafgjort, har ret til et spark i anden halvdel af kampen. I anden halvdel af kampen ændrer holdene sider af retten og angriber den modsatte port.

Den indledende strejke er vejen til at starte eller genoptage spillet:

 • i begyndelsen af ​​kampen;
 • efter mål blev scoret;
 • i begyndelsen af ​​anden halvdel af kampen;
 • i begyndelsen af ​​hver ekstra tidsperiode, hvis de udpeges.

Et mål scorer, hvis bolden bliver scoret direkte fra det indledende spark til modstanderens mål.

 • alle spillere er i deres halvdele
 • modstandere af holdet, der udfører den første strejke, er ikke tættere end 3 m fra bolden, indtil bolden går ind i spillet;
 • kuglen er stationær på webstedets centrale mærke;
 • dommeren giver et signal
 • Bolden er i spillet, når den er ramt, styret fremad;
 • Spilleren, der udfører startskuddet, kan ikke røre bolden igen, indtil det berøres af en anden spiller.

Når målet er blevet scoret, udføres det første spark af et andet hold.

Hvis spilleren, der udfører det første spark, rører bolden igen, før det berøres af en anden spiller, udføres frisparket af det modsatte hold fra det sted, hvor lovovertrædelsen opstod. Hvis overtrædelsen fandt sted i modstanderens holdets straffespark, skal frisparket udføres fra straffesparkslinjen, fra det punkt, der er tættest på det sted, hvor overtrædelsen fandt sted.

For enhver anden overtrædelse af proceduren gentages den første strejke.

Held bold - det er en måde at genstarte kampen efter en midlertidig standsning af leg, der er blevet en nødvendighed, når bolden er i spil, og forudsat, at umiddelbart før anslaget, han ikke krydse sidelinjen eller mållinjen, uanset årsag ikke nævnt nogen steder i spillets regler.

Dommeren kaster en bold i stedet, hvor bolden var, da kampen blev stoppet, bortset fra når bolden var i straffesparket; i dette tilfælde er indkastet lavet på straffesparkslinjen på det punkt, der er tættest på det sted, hvor bolden var på det tidspunkt, hvor spillet blev stoppet. Spillet genoptages, når bolden rammer retten.

Indkastet af den omstridte bold gentages:

 • Hvis spilleren rører bolden før bolden rammer retten;
 • Hvis bolden forlader området efter at det berører overfladen af ​​stedet, og ingen af ​​spillerne rører bolden.

Bolden er ikke i spillet, når:

 • helt krydse mållinjen eller sidelinjen på jorden eller i luften;
 • spillet er stoppet af dommeren;
 • bolden rammer loftet.

Bolden er i spil for resten af ​​tiden, herunder når:

 • bounce off tværlinjen eller mål posten til webstedet;
 • bounce off dommeren eller den anden dommer når de var inde i retten.

Når en kamp holdes indendørs, og bolden rammer loftet, genstartes spillet ved at indsætte bolden fra sidelinjen, udført af det modsatte hold, hvis sidste spiller rørte ved bolden.

Bolden indsættes fra det nærmeste punkt på sidelinjen ved krydset med en imaginær linje, der løber parallelt med mållinjen gennem et punkt, der ligger under det punkt, hvor bolden ramte loftet.

Andre måder at score et mål på er udelukket, bortset fra dem, der er fastsat af disse naturer. Et mål er scoret, når bolden fuldstændigt krydser linjen, porten mellem stolperne og under overliggeren, medmindre den offensive spiller, herunder målmanden, vil kaste en hånd, vil forsætligt eller vil skubbe bolden ind i modstandernes net.

Et hold, hvis antal mål scorede efter kampen er overstået anses for vinderen. Hvis begge hold har et lige antal scorede mål eller scoret mål, anses kampen for at være et slips.

For kampe, der sluttede i uafgjort, kan konkurrencereglerne indstilles til at indeholde yderligere tid eller andre procedurer til bestemmelse af vinderen af ​​kampen.

Overtrædelser af regler og uretmæssig adfærd straffes som følger:

 1. Direkte frispark - udnævnt hold hvis spiller begår en af ​​følgende seks overtrædelser, når bolden er i spil, skal dommeren være opmærksom på, om arten af ​​virkningen (værdiforringelse) skødesløse (uagtsom), hensynsløs eller bruge overdreven kraft:

 • slå eller prøv at ramme en modstander med en fod;
 • vælter eller forsøger at vælte modstanderen
 • hopper på modstanderen;
 • angriber modstanderen, selv med sin skulder;
 • slå eller prøv at ramme modstanderen hånden;
 • skub modstanderen

Et frispark er også tildelt til et hold, hvis spiller begår en af ​​følgende overtrædelser:

 • vil tilbageholde en modstander
 • spytter i modstanderen;
 • spille i underkategori i et forsøg på at spille bolden, når han spiller eller forsøgte at spille en rival (krybende tackle), bortset fra målmand i sit eget straffesparksfelt, forudsat at målmanden ikke spiller uforsigtigt, hensynsløst eller med for stor kraft;
 • med vilje spille bolden med hånden, med undtagelse af målmanden i sit eget straffespark.

Et frispark udføres fra det sted, hvor overtrædelsen fandt sted. Alle ovenstående overtrædelser er skrevet overtrædelser.

 • Straffe - er tildelt, hvis spilleren begår en af ​​de ovennævnte overtrædelser i sit eget straffespark, uanset hvor bolden var i det øjeblik, hvis han kun var i spillet
 • Frispark - tildelt det modsatte hold, hvis målmand vil begå en af ​​følgende overtrædelser:
  • efter at være blevet frigivet fra bolden, ejer den, vil modtage bolden fra holdkammeratøren, og bolden vil ikke krydse feltets midterlinie, eller det vil ikke blive rørt af modstanderen;
  • vil røre ved eller vil styre bolden med sine hænder, efter at han modtager det direkte efter sparket fra holdkammerat;
  • Vil røre ved eller vil styre bolden med sine hænder, efter at han har modtaget det direkte efter at have indført bolden bag baglinjen af ​​holdkammerat;
  • Berør eller kontroller bolden med dine hænder eller fødder i nogen del af stedet i mere end 4 sekunder, undtagen når det berører eller styrer bolden på modstanderens halvdel af banen.

  Et frispark udføres også af modstandersamfundet fra det sted, hvor overtrædelsen fandt sted, hvis dommeren mener:

  • spillet farligt;
  • ikke spiller med bolden, vil hindre modstandernes fremskridt;
  • forhindrer målmanden i at komme ind i bolden i spillet, når bolden er i målmandens hænder;
  • vil begå enhver anden overtrædelse, der ikke er nævnt i regel 12, for hvilket spillet skal stoppes for at advare eller fjerne afspilleren.

  Et frispark udføres af modstanderne fra det sted, hvor overtrædelsen fandt sted. Hvis overtrædelsen fandt sted i modstanderens holdets straffespark, skal frisparket udføres fra straffesparkslinjen, fra det punkt, der er tættest på det sted, hvor overtrædelsen fandt sted.

  1. Overtrædelser straffes med en advarsel:

  Spilleren skal advares ved at vise et gult kort, hvis han begår følgende overtrædelser:

  • skyldig i usportende adfærd
  • udtrykker uenighed med ord eller handlinger;
  • systematisk overtræder spilets regler
  • forsinker genoptagelsen af ​​spillet
  • respekterer ikke den krævede afstand, når spillet genoptages med et hjørnespark, indtaster bolden fra sidelinjen, et frispark eller et frispark eller kaster fra porten
  • vil afslutte eller vende tilbage til retten uden dommerens tilladelse eller krænke reglerne for substitution
  • forsætligt forlader retten uden tilladelse fra dommeren.

  For nogen af ​​disse overtrædelser udføres et frispark af modstanderne fra det sted, hvor overtrædelsen fandt sted. Hvis overtrædelsen fandt sted i modstanderens holdets straffespark, skal frisparket udføres fra straffesparkslinjen, fra det punkt, der er tættest på det sted, hvor overtrædelsen fandt sted. Spilleren skal advares, selvom overtrædelsen ikke var alvorlig.

 • Overtrædelser straffes ved fjernelse fra webstedet:

  Spilleren skal fjernes fra webstedet ved at vise et rødt kort, hvis han begår følgende overtrædelser:

  • er skyld i alvorlig overtrædelse af reglerne
  • skyldig i aggressiv adfærd
  • spytter ind i en modstander eller enhver anden person;
  • Det vil berøve modstanderskabet en klar mulighed for at score et mål, idet man har spillet bolden med sin hånd (dette gælder ikke for målmanden, der er i sit eget straffespark);
  • vil fratage en modstander, der har en klar mulighed for at score et mål og flytte til porten, denne mulighed for at have begået en overtrædelse straffes med et frispark eller en straf
  • bruger offensiv, offensiv eller uanstændig tale
  • vil modtage en anden advarsel inden for en kamp.

  Hvis spillet er stoppet for at fjerne spilleren fra retten for de krænkelser, der er beskrevet i cl. 6 og 7, og ingen andre overtrædelser blev begået, genoptages spillet med et frispark udført af modstanderne fra det sted, hvor overtrædelsen fandt sted. Hvis overtrædelsen fandt sted i modstanderens holdets straffespark, skal frisparket udføres fra straffesparkslinjen, fra det punkt, der er tættest på det sted, hvor overtrædelsen fandt sted.

  En spiller, der er fjernet fra webstedet, kan ikke komme tilbage til siden i fremtiden og kan ikke ligge på bænken. Dens udskiftningsspiller kan komme ind i retten efter 2 minutters ren tid nedtælling, der begynder efter fjernelsen af ​​en medspiller, hvis der under disse 2 minutter ikke var et mål er scoret, og efter tilladelse fra tidtageren. Hvis spillet i en delvis sammensætning:

  • hold, der i sit sammensætning 5 spillere scorer det team, som omfattede en 4 spillere, så holdet med færre spillere, supplerer sit medlemskab op til 5 spillere på begge hold var 4 spillere og et mål er scoret, holdene forbliver i samme sammensætninger;
  • et hold med 5 spillere spiller mod 3 eller 4 spillere spiller mod 3, og holdet spiller i flertallet et mål, kan holdet, der spillede i mindretallet, kun frigive en spiller;
  • i begge hold af 3 spillere, og scoret et mål fortsætter spillet i de samme kompositioner;
  • hvis målet er scoret af et hold, der spiller i mindretallet, fortsætter spillet i de samme kompositioner.

  Blæserne kan være gratis og gratis. Når der udføres straffe og frie strejker, må bolden forblive ubevægelig på banen. Spilleren, der udfører stansen, kan ikke røre bolden igen, før det berøres af en anden spiller.

  Hvis bolden bliver scoret til modstanderens port lige efter at straffesparket er udført, bliver målet scoret.

  Et mål kan scorer, hvis en anden spiller rører bolden, inden det går gennem målet.

  Alle modstanders spillere er i afstand ikke nærmere end 5 m fra bolden, indtil det kommer ind i spillet, dvs. indtil det øjeblik, hvor spilleren udfører slaget berører eller spiller dem.

  Hvis, under udførelsen af ​​slaget, rivaliserende nærmer sig bolden med en afstand mindre end den lagt, bliver slaget gentaget. Hvis bolden, efter at bolden kommer ind i spillet, vil røre bolden igen, før en anden spiller rører det, udføres et frispark af modstanderen fra det sted, hvor lovovertrædelsen opstod. Hvis overtrædelsen skete i straffesparksområdet, skal der udføres et frispark fra straffesparkslinjen fra punktet. tættest på det sted, hvor overtrædelsen fandt sted. Hvis holdet laver et frispark eller et frispark ikke udfører det i mere end 4 sekunder, udføres frisparket af den modsatte kommando.

  Straffe: Dommeren holder en hånd i en vandret position i den retning, at sparket bliver ramt. Hvis overtrædelsen blev scoret, peger dommeren til retten med fingrene på den anden side og viser den tredje dommer eller anden embedsmand bag dommerbordet, at denne overtrædelse blev opkaldt.

  Frispark: En dommer angiver et frispark hævet over hans hoved for hånd. Han holder sin hånd i denne stilling indtil da. Mens bolden ikke rører en anden spiller, eller bolden ikke forlader spillet.

  De skrevne overtrædelser er:

  • Alle overtrædelser straffes med et straffespark, angivet i regel 12;
  • De første 5 typede overtrædelser begået af hvert hold i hver periode registreres i matchprotokollen.

  For de første fem typede overtrædelser registreret af et af holdene i hver halvdel af kampen:

  • Spillere i det overtrædende hold kan danne en "væg" som et middel til beskyttelse mod et frispark;
  • Alle spillere i det overtrædende hold er ikke nærmere end 5 m fra bolden, indtil bolden kommer ind i spillet;
  • Et mål kan scoret direkte med et frispark.

  Startende med den sjette rekrutterede overtrædelse, fastgjort af et af holdene i hver halvdel af kampen:

  • Spillere i det overtrædende hold kan ikke danne en "væg" som et middel til beskyttelse mod et frispark;
  • Spilleren der udfører strejken skal være klart defineret;
  • Målmanden skal forblive i sit eget straffespark ikke nærmere end 5 m fra bolden;
  • Alle andre spillere på banen skal være bag en imaginær linje, der går forbi bolden og parallelt med mållinjen og uden for straffesparket. De er placeret ikke tættere end 5 m fra bolden og bør ikke forstyrre spilleren, der udfører stansen. Ingen af ​​spillerne kan krydse den imaginære linje, før boldene rører eller spiller dem.

  Proceduren for den sjette (og eventuelle efterfølgende) overtrædelse

  1. Den spiller, der udfører stansen, skal slå bolden, med målet at score et mål, og kan ikke overføre til en anden spiller;
  2. efter straffespark er taget, er ingen af ​​spillerne ikke lov til at røre bolden, indtil den rører målmanden eller bolden ramte ind i området fra baren eller overliggeren eller forlade området;
  3. frispark og frispark kan ikke udføres fra en afstand på mindre end 6 meter fra mållinjen inde i straffesparket. Hvis en overtrædelse, som et frispark normalt tildeles, er begået i straffesparksområdet, udføres et frispark fra straffesparkslinjen, fra det punkt, der er nærmest det sted, hvor lovovertrædelsen opstod;
  4. hvis en spiller begår 6th maskinskrevne kommando overtrædelse på halv på modstanderens banehalvdel eller dens halv-domstol til en imaginær linie parallelt med midterlinien og går gennem 10 meter-mærket for at bryde den dobbelt-straf, er det straffespark tildelt 10-meter-mærket. 10 meter markeringen for at bryde en dobbelt-straf er beskrevet i regel 1. Et straffespark udføres i overensstemmelse med de betingelser, der er beskrevet ovenfor i stykket om spillernes placering;
  5. hvis en spiller begår 6th maskinskrevne kommando krænkelse på dens halv-ret mellem 10m imaginær linje og mållinjen, holdet udfører aflevering, kan vælge: stansning, om en 10-meter-mærket for dobbelt-penapti eller fra det sted, hvor overtrædelsen fandt sted ( hvis overtrædelsen ikke fandt sted i straffen)
  6. Hvis der tildeles ekstra tid, fortsætter alle de samlede overtrædelser af anden halvdel af kampen i ekstra tid.

  Hvis den forsvarende holdspiller overtræder regel 14:

  • sparket gentages, hvis målet ikke er blevet scoret;
  • sparket gentages ikke, hvis målet er blevet scoret.

  Hvis sparkets holdkammerat overtræder regel 14:

  • slaget gentages, hvis målet er blevet scoret
  • sparket gentages ikke, hvis målet ikke er blevet scoret.

  Hvis den spiller, der udfører strejken, overtræder regel 14, efter at bolden går ind i spillet:

  • et frispark udføres af modstanderne fra det sted, hvor overtrædelsen fandt sted. Hvis overtrædelsen fandt sted i straffesparksområdet, skal der udføres et frispark fra straffesparkslinjen, fra det punkt, der er tættest på det sted, hvor overtrædelsen opstod.

  En straff gives til holdet, hvis spiller begår en af ​​overtrædelserne, som straffes med et frispark i sit eget straffespark og når bolden var i spil. Et mål scorer, hvis bolden bliver scoret direkte fra straffesparken til modstanderens mål. Der skal være tid for en straf i slutningen af ​​hver halvdel af kampen og i slutningen af ​​hver ekstra tidsperiode.

  Placering af bolden og spillerne

  • Bolden er ved markeringen for at bryde straffen;
  • den spiller, der udfører straffen, skal være klart defineret
  • målmanden fra det forsvarende hold forbliver på mållinjen mod kickeren, indtil bolden er ramt;
  • De resterende spillere (undtagen den spiller, der udfører stansen) er placeret inden for området uden for straffesparket bag eller væk fra straffesparket for et gennembrud, der ikke er tættere end 3 m fra bolden.
  1. Den spiller, der udfører stansen, skal sigte bolden fremad;
  2. Han kan ikke røre bolden igen, indtil det berøres af en anden spiller;
  3. Bolden er i spillet, når den er ramt, styret fremad.

  Når et straffespark til spilletid, eller i løbet af fristen for dets gennemførelse i slutningen af ​​den første eller anden halvdel af kampen, eller dens gentagelse, må målet være scoret, hvis det inden bolden krydser mållinien mellem målstolperne og under overliggeren bolden rører en eller begge racks og (eller) tværstangen og (eller) målmanden.

  Hvis den forsvarende holdspiller overtræder regel 15:

  • sparket gentages, hvis målet ikke er blevet scoret;
  • sparket gentages ikke, hvis målet er blevet scoret.

  Hvis sparkets holdkammerat overtræder regel 15:

  • slaget gentages, hvis målet er blevet scoret
  • sparket gentages ikke, hvis målet ikke er blevet scoret.

  Hvis den spiller, der udfører strejken, overtræder regel 15, efter at bolden går ind i spillet:

  • et frispark udføres af modstanderne fra det sted, hvor overtrædelsen fandt sted. Hvis overtrædelsen fandt sted i straffesparksområdet, skal der udføres et frispark fra straffesparkslinjen, fra det punkt, der er tættest på det sted, hvor overtrædelsen opstod.

  At slå bolden fra sidelinjen er en måde at genoptage spillet på. Et mål kan ikke scores, hvis bolden bliver scoret direkte af en bold fra sidelinjen.

  Kuglen fra bolden fra sidelinjen er tildelt:

  • Når bolden har helt krydset sidelinjen på jorden eller over luften eller rører loftet;
  • fra det sted, hvor bolden krydsede sidelinjen;
  • rivaler af den spiller, der sidst rørte ved bolden.

  Placering af bolden og playersb

  • Det skal forblive ubevægeligt på sidelinjen;
  • et slag kan indføres i spillet i enhver retning.

  En spiller, der udfører et spark fra sidelinjen, kan placere fødderne delvist på sidelinjen eller off-site på det tidspunkt, hvor bolden er indsat.

  Spillerne i det forsvarende hold er placeret ikke nærmere end 5 meter fra det sted, hvor bolden er ramt af sidelinien.

  1. Den spiller, der udfører bolden fra sidelinjen, skal gøre dette inden for 4 sekunder fra det øjeblik han tog bolden under kontrol;
  2. Den spiller, der udfører bolden fra sidelinjen, kan ikke røre bolden igen, før bolden rammer den anden spiller;
  3. Bolden er i spillet straks efter at en strejke er ramt på den, eller et tryk er lavet.
  • Et frispark udføres af modstanderslaget, hvis spilleren, der udfører bolden fra sidelinjen, rører bolden endnu en gang. Da bolden rammer en anden spiller. Et frispark udføres fra det sted, hvor overtrædelsen fandt sted. Hvis overtrædelsen fandt sted i straffesparksområdet, skal der udføres et frispark fra straffesparkslinjen, fra det punkt, der er tættest på det sted, hvor overtrædelsen fandt sted.
  • En boldspark fra sidelinjen gentages af modspillerens spiller, hvis:
   • Kollens indvirkning fra siden var ukorrekt;
   • Bolden fra siden er ikke fra det sted, hvor bolden krydsede sidelinjen;
   • bolden spark fra siden udføres ikke inden for 4 sekunder fra det øjeblik, spilleren tog bolden under kontrol;
   • der var en anden overtrædelse af reglerne.

  Et kast fra porten er en måde at genoptage spillet på. Et mål kan ikke scores, hvis bolden bliver scoret direkte ved et kast fra målet.

  Kast porten udføres, når bolden fuldstændigt krydser mållinien på jorden eller gennem luften, hans sidste rørt en spiller på det angribende hold og ikke være et mål scoret i overensstemmelse med regel 11.

  1. Bolden kastes ud fra et hvilket som helst punkt af straffesparket, målmand af det forsvarende hold for hånden;
  2. rivaler forbliver uden for straffesparket, indtil bolden kommer ind i spillet;
  3. Når bolden gik ind i spillet, kan målmanden ikke røre bolden igen, indtil da. Det påvirkes ikke af nogen anden spiller;
  4. Bolden er i spillet, når den smides direkte ud af straffesparket.
  • Hvis bolden ikke kastes direkte uden for straffesparket, gentages kastet fra porten;
  • hvis bolden efter bolden er kommet ind i spillet, vil målmanden røre bolden flere gange, inden bolden rammer en anden spiller, udføres et frispark af modstanderen fra det sted, hvor lovovertrædelsen opstod. Hvis overtrædelsen fandt sted i straffesparksområdet, skal der udføres et frispark fra straffesparkslinjen, fra det punkt, der er tættest på det sted, hvor overtrædelsen fandt sted.
  • hvis bolden er kommet ind i spillet, modtager målmanden det tilbage fra holdkammeratets frispark udføres af det modsatte hold fra det sted, hvor overtrædelsen opstod. Hvis overtrædelsen fandt sted i straffesparksområdet, skal der udføres et frispark fra straffesparkslinjen, fra det punkt, der er tættest på det sted, hvor overtrædelsen opstod.

  Et hjørnespark er en måde at genstarte spillet på. Et mål skal scoret, hvis bolden bliver scoret i modstanderens port direkte fra hjørnesparket.

  Et hjørnespark uddeles når:

  • Kuglen vil helt krydse mållinjen på jorden eller i luften, den sidste spiller, der berøres af det forsvarende hold og målet i overensstemmelse med regel 11, tælles ikke.
  1. Bolden er placeret helt indenfor hjørnesektoren nærmest udkørslen af ​​bolden;
  2. rivaler forbliver på afstand, ikke nærmere end 5 m fra bolden, indtil bolden kommer i spil;
  3. Bolden bliver sparket af den angribende holdspiller;
  4. En bold i spillet, når det er ramt eller ramt bolden;
  5. Spilleren, der udfører stansen, kan ikke røre bolden igen, før det berøres af en anden spiller.
  1. Et frispark udføres af det modsatte hold, hvis:
   • En spiller, der udfører et hjørnespark, berører bolden flere gange, før det berøres af en anden spiller. Et frispark udføres fra det sted, hvor overtrædelsen fandt sted
   • Et hjørnespark udføres ikke inden for 4 sekunder fra det øjeblik, hvor spilleren tog bolden under kontrol. Et frispark udføres fra vinkelsektoren.
  2. For enhver anden lovovertrædelse gentages et hjørnespark.

  Post-match strejker fra et seks meter mark

  At udføre post-match slag fra 6 meter mark er vejen for at bestemme vinderen, hvis konkurrencereglerne fastsætter en sådan metode.

  1. Dommeren vælger den port, til hvilken slagene vil blive lavet;
  2. dommeren er uafgjort, og holdet, hvis kaptajn vandt partiet, har ret til det første slag
  3. dommeren registrerer de udførte strejker;
  4. I princippet udfører hvert hold 5 hits i henhold til nedenstående betingelser:
   • strejker er lavet til gengæld;
   • Navnene og numrene på de spillere, der udfører strejker, gives til dommeren af ​​holdkaptenerne inden starten af ​​strejker fra 6 meter markeringen. De skal indtastes i kampprotokollen i antal 12 og spillerne før kampen starter.
   • hvis før begge hold udfører 5 hits, en af ​​dem tæller flere mål end den anden, selvom hun gør alle 5 hits, er breakout stoppet;
   • Hvis der efter begge hold udført på 5 hits og blev krediteret med det samme antal mål, eller ikke er blevet medtaget i nogen mål, det rammer fortsat blive udført på samme måde, så længe et af holdene ikke vil blive talt om ét mål mere, Den anden har samme antal slagtilfælde;
   • disse slag udføres af spillere, der ikke deltog i indtrængningen af ​​de første fem slag. Efter hver af dem vil udføre et slag, fortsætter spillerne, der startede udførelsen af ​​slag, serien;
   • Enhver spiller, der er fjernet fra hjemmesiden, har ikke ret til at deltage i blæsernes indtrængning fra 6 meter markeringen;
   • enhver spiller kan bytte pladser med målmanden;
   • Kun spillere og dommere, der betjener kampen. Det er tilladt at være på stedet under udførelsen af ​​strejker fra 6 meter mærket;
   • Alle spillere, med undtagelse af kickeren og to målvagter, skal være på halvdelen af ​​legepladsen modsat den, hvor slagene udføres. Den anden dommer kontrollerer denne del af retten, hvor de andre spillere er placeret;
   • holdets målmand, hvis spiller udfører strejken, skal være på banen og ikke forstyrre udførelsen af ​​slaget.

  Ønsker du rabat på dækning? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vi

  Vi vil informere dig om alle rabatter og kampagner! Og ingen spam 🙂

  Ved at klikke på knappen Send eller Abonner på denne side, accepterer du behandlingen af ​​dine personlige data og accepterer


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 1 = 3