Duplex Baggrund

Papir tapet duplex: Praktisk æstetik i væggenes design

Papir tapet - det mest almindelige materiale af boligindretning af lokaler. Den lave pris og det brede valg gav dem stor popularitet og gode udsigter til fremtiden. Papir tapet kommer med en flad eller præget overflade.

De passerer luft godt, men tåler ikke fugt og har lav styrke.

Strukturen af ​​papir tapet er opdelt i simplex og duplex.

Simplex tolererer ikke fugt og forbrændinger i solen. Brugen af ​​disse baggrunde kræver en grundig forberedelse af belægningen, da enhver ujævnhed kan påvirke resultatet af arbejdet negativt.

Duplex - flerlagede papir tapet. De er forskellige øget styrke, modstand mod fugt, sollys, temperaturforskelle og forskellige typer mekaniske skader. Duplex tapet luft passerer igennem, der gør det muligt at undgå forekomst af svamp på vægge.

Duplex tapet bruges i værelser, hvor der ikke er behov for hyppig vægrensning. De limes ofte til vægge og lofter med let ruhed og ruhed og derved skjule disse mangler.

Generelt er tosidet opdelt i to typer:

 • grove fibered. Det adskiller sig fra tilstedeværelsen af ​​pressede chips mellem lagene, takket være hvilket tapet der kan efterligne forskellige teksturer og reliefs. Deres største fordel er, at når det tørres, bliver det unødvendigt at vælge det næste lærred "til tegning";

 • Prægede duplex - det adskiller sig på lærredet ved hjælp af ruller, forskellige mønstre anvendes på et stadium, når det stadig er vådt. Prægede duplex tapet er egnet til farvning, men er til tider tilgængelig på markedet i en malet form. Denne mulighed tilbydes ofte af udenlandske producenter, hvis tapet allerede er solgt klar til limning.
 • Deres forskel er i vejen for fremstilling og udseende.

  Valget af lim og processen med limning

  Ofte på tapet angiver producenten den type lim, der anbefaler at bruge med dem. De mest almindelige klæbemidler er CMC og non-woven klæbemiddel.

  For deres forberedelse skal du først og fremmest følge instruktionerne på boksen. Tilføj ofte også lidt mere vand end angivet i instruktionerne.

  Fremgangsmåden til limning af duplex tapet er som følger:

  1. På væggen tegner en lodret linje, som styres af limning af lærred.

  Leder du efter moderne lydisolerede materialer til fremtidige reparationer? Brug vores nyttige oplysninger.

  På hvilken gulv at vælge, læs i denne artikel. Professionelle anbefalinger til valg af gulvtype.

 • Limen påføres direkte på overfladen.

  Så hvordan limes et duplexpapir tapet? Svaret er enkelt - trin for trin.

  I første fase forberede overflader. For at gøre dette, fjern gamle tapet med en spatel og en våd klud eller svamp.

  Når du har fjernet gammelt tapet fra dækslet, skal du fjerne snavset med en fugtig eller tør klud. Den næste fase af forberedelsen er anvende en speciel primer, til tørring det tager op til 24 timer.

  Mens væggene tørrer op, er det meget tilrådeligt ikke at foretage noget arbejde med dem. Før klistermærket starter, skal du Kontroller, om deres batchnummer og skygge matcher. Endvidere måles højden af ​​væggene og i overensstemmelse med disse data skære rullen i strimler passende længde.

  Efter udvælgelse og forberedelse af klæbemiddelopløsningen anbringes den på tapetet, som får lov til at lægge sig ned og blød i 5-10 minutter. Denne gang skal du overvåge og allokere for hvert bånd dets lige antal.

  Den første strimmel limes langs den tidligere trukket linje. Det er trukket for at sikre, at alle malerier bevares strengt lodret stilling. Pladen løftes og begynder at påføres fra toppen af ​​sin del og langsomt synker ned. Samtidig er det Forlad små kanter. I fremtiden er de skåret.

  Hvis en duplex skal limes i et rum med vinduesåbninger, så Første striber lim fra vinduet.

  Et tørt ark påføres, og der laves et tværsnit på de steder, hvor de vil være.

  Under klistermærket af kluden fra under den det er nødvendigt at udvise luften. For at gøre dette, og en simpel malerulle. Fjern luftbobler med glatte bevægelser fra midten af ​​bladet til kanterne.

  For bedre limeforbindelser smøres de desuden med lim og presses. Efter den første klud er hver efterfølgende indsat med den forrige. Rester af klæbemiddelopløsningen fjernes med en tør klud.

  Efter afslutningen af ​​arbejdet skæres de udragende sektioner med en byggekniv, hvorefter et specielt malingslag påføres tapetet.

  Hvis materialet vælges uden et billede, kan det indsættes alene. Denne type tapet kan males op til 15 gange og derved øge deres levetid. De har god lydisolering og varmeisoleringskvaliteter.

  Læs om, hvordan du lim vinyl tapet til rumpen - alle finesser og nuancer af teknologi - i en detaljeret beskrivelse.

  Se videoen om tilpasningen af ​​vægge med gips her - alle hemmeligheder og subtiliteter af teknologi er beskrevet detaljeret.

  Hvorfor anbefales det at bruge gummi gulve i en garage, kontakt venligst: http://ru-remont.com/poly/napolnye-pokrytiya/rezinovyi-pol-dlya-garazha.html

  Prisen på duplexpapir tapet varierer afhængigt af producenten, oprindelseslandet, medlemskab i en bestemt samling og eksklusiviteten af ​​billedet.

  Domestic duplex tapet anstændigt design og kvalitet kan købes til 450-500 rubler / rulle. Omkostningerne ved en rulle tapet produceret i Tyskland starter fra 1000 rubler.

  Hvis du plejede at holde en papirduplex tapet, skal du give din feedback og meninger, dele erfaringer - det er vigtigt og værdifuldt for dem, der kun planlægger reparationer i lejligheden.

  Kan du se unøjagtigheder, ufuldstændige eller forkerte oplysninger? Ved du hvordan man laver en artikel bedre?

  Ønsker du at foreslå publikationsbilleder om emnet?

  Vær venlig at hjælpe os med at gøre webstedet bedre! Efterlad en besked og dine kontakter i kommentarerne - vi vil kontakte dig og sammen vil vi gøre publikationen bedre!

  Vi har i vores lejligheds tapet i to værelser - i børnehaven og i korridoren. Og der og der - papir, forskelligt i pris og, som vist ved praksis, meget forskellige i kvalitet. De tilføjede også plads, hygge og afkøling i værelset. Og de svarer perfekt til gardiner og møbler.

  Derudover indsætter de blot. Til fans af miljøvenlige materialer er papirbaggrunde egnet som

  du kan ikke bedre, fordi de er lavet af naturmateriale.

  Papir baggrunde af forskellige typer: duplex, simplex, vask

  Moderne tendenser i produktion af tapet fører os til kunstige materialer. Mange eksperter siger om deres praktiske og holdbarhed, om sikkerhed og miljøvenlighed, men hvad man skal give præference til slutbrugeren, og han vælger ofte et naturmateriale, omend ikke med de bedste egenskaber.

  Klassisk sortiment af tapet butik

  I de senere år har der været en hård kamp mellem supportere af tapet af forskellige kvaliteter, men der vil ikke være nogen vindere, fordi hvert materiale har sine fordele og ulemper. Og på trods af at nogle gange naturlige materialer er og er dårligere end kunstige, gør købere ofte deres valg til fordel for de naturlige.

  Papir tapet - en glimrende løsning til efterbehandling af ethvert værelse.

  Selvfølgelig har denne slags tapet a priori sine svage og stærke sider. Især uden at gå ind i detaljerne i dette materiale, lad os se på de åbenlyse fordele og ulemper.

  Kommer til enhver bygning butik, kan du nemt finde stande med papir tapet. De produceres i tilstrækkelig mængde og er i konstant efterspørgsel på grund af deres positive egenskaber. Til dato produceres et stort antal forskellige typer papirbaggrunde aktivt. Vi har samlet en lille liste over plus.

  Ca. så ser stativer med vægpapir i bygningsbutikker

  For det første er det vigtigste sted økologisk kompatibilitet, renlighed, fravær af skadelige faktorer for en person. Pokleit sådant materiale kan være ethvert værelse: soveværelse, stue, planteskole, køkken, gang.

  Porøsiteten af ​​substratets tekstur: Papirets tapet passerer gennem luften, damp gennem det, så friskhed mærkes i værelserne klistret med papir.

  Nem at bruge: Næsten enhver person kan indsætte tapet fra et papir på en væg. Hver af os deltog i denne proces og repræsenterer groft, hvordan dette gøres.

  Papir baggrunde af samme kollektion i forskellige farver

  Billighed og tilgængelighed: En acceptabel pris i forhold til andre materialer. Butiksælgere griner, at denne mulighed for at afslutte lejligheden hovedsagelig vælges af pensionister, men de vælger ofte kun for sig selv en papirudgave, der kender alle sine fordele.

  Variabilitet: En bred vifte af forskellige modeller, farve løsninger, paletter, teksturer.

  En professionel designer vil nemt afhente papir med et mønster der passer til dit interiør.

  Kvalitet: Det er tjekket op efter tid, det er opfyldt ikke kun indenlandske, men også import producenter. Baggrund fremstillet af papirproducerende fabrikker rundt om i verden.

  Men der var stadig nogle ulemper, der blev afsløret i lang tid af driften af ​​dette efterbehandling materiale. Liste over ulemper.

  Svag modstand mod påvirkning af det ydre miljø. Baggrund brændt i solen, tolereret dårligt af stærke temperaturændringer, fugtighed og fugt. Som følge heraf er den følgende ulempe.

  Relativ kort levetid. Papir tapet mister hurtigt sin oprindelige udseende. Dette sker i omkring 5 år, da der er behov for at erstatte dem.

  Papir tapet med akryl skum, en samling, forskellige farver

  Bevarelsen af ​​varme er ikke en funktion, som kan tildeles til papirtype tapet. Siden til plusserne fik vi friskhed i lokalerne med limet papir, så til minuserne vil vi ærligt henvise til svag varmeisolering.

  Ud over en svag termisk isolering tilføjer vi en svag lydisolering. Mange vil sige, at denne faktor ikke er så vigtig, men i moderne hjem er alt lige det modsatte. Høj lydgengivelse og overførbarhed af lyd kan korrigeres med vinyl tapet, men papir er ikke egnede her.

  Interiør skabt ved hjælp af to forskellige typer papir tapet

  I princippet var der mange flere fordele end minusser, givet den tvivlsomme negativitet i form af lufttransmission.

  Duplex og simplex, tapet fra flere lag

  Inden for tapetbutikker finder du altid enkeltlagspapir tapet (simplex), men ikke så længe siden var der også tolags (duplex) papir.

  Duplex er et tolagspapir tapet, hvor to lag papir presses sammen ved temperaturkontakt, hvorfra nettet bliver to gange stærkere og stivere, og levetiden øges.

  Står med papir tapet, der er en duplex, simplex, vask, skum

  Den første presseteknologi blev anvendt af udenlandske fabrikker, men snart begyndte også den prægede tapet-type duplex at blive produceret også i vores land, da tapetets positive kvaliteter blev så oplagte.

  Her er nogle interessante fakta om simplex og duplex.

  • Enkeltsidet tapet - tyndt, så kompleksiteten af ​​deres limning øges.
  • Mønsteret kan ikke være så klart og lyst.
  • Ofte er simplex valgt til de vigtigste rum: et soveværelse, en børnehave.
  • To-lags tapet - moderat tykt og stærkt, så det er ikke så kompliceret i limning (kanterne strækker sig ikke).
  • Maleriet anvendes ikke kun med maling, men også med prægning, det er mere lyst og kontrasterende.
  • Der er en variant af at male tapetet med vanddispersionsmaling.

  Brugen af ​​to lag hjælper med at skelne mellem hver funktion. Den første, det indre lag tjener som et substrat, dets hovedopgave er at sikre høj kvalitet i forbindelse med væggen og pålidelig vedhæftning. Den anden, udvendige - dekorative, er præget og mønstret. Det er på det andet lag, at vi vælger vores eget tapet.

  Presseteknologien hjælper ikke blot med at afgrænse grænserne for lagens funktioner, men også for at fjerne nogle ulemper ved papirvæggen. Og i dette tilfælde står baggrunde med duplex type prægning endnu et skridt højere i kvalitetsstigen.

  Hvad giver os brug af to lag?

  Det indre lag af tapet er designet til at arbejde med lim, så det har en række funktioner. Han lader ikke limen igennem og tillader ham ikke at komme til det ydre dekorative lag. Den strækker sig ikke, når den er gennemblødt og gør det muligt at udføre leddene nøjagtigt. Det ydre lag deltager ikke i færdiggørelsen, bortset fra at du glatter tapetet på det.

  Papir tapet type duplex

  Kombinationen af ​​to forskellige lag papir skaber en meget tæt konstruktion, selv ved at trykke på, kan du tjekke det. En sådan hård klud er meget lettere at fastgøre på væggen end en tynd single-layer analog. En konsekvens af den forøgede tæthed kan betragtes som følgende.

  Duplex wallpapers kan slør små defekter i arbejdsfladen, og hvis du ikke har perfekt pudsede vægge, kan du ikke være bange for, at defekter vil lække gennem tapetet.

  Designet af rummet, lavet ved hjælp af to typer tapet duplex

  Da rummet er limet, vises en lydisolering.

  Duplex tapet er meget modstandsdygtig over for kæledyrs klør og kan modstå nogen tid tæt kontakt med dem.

  Som du kan se, er bonusserne meget indlysende, og hvis de tilføjes til plusserne af tapet fra papir, så bliver billedet trukket positivt

  Duplex kaldes ofte præget tapet, fordi reliefen på det ydre dekorative lag er lavet ved at trykke og mærke til berøring. Tykkelsen af ​​sådan tapet er synlig for det blotte øje.

  Duplexpapir tapet i børnenes værelse

  I princippet er limning af papir tapet med prægning ikke anderledes end at klæbe simpelt tapet, undtagen lim. Lim er bedst at vælge højere kvalitet eller endda vælge sin specialisering til vinyl.

  Før limningsprocessen skal du sørge for, at der ikke er trykker i rummet, vinduerne og dørene er tæt lukket. Du kan åbne dem efter at limen er helt tørret efter ca. en dag.

  Et sæt værktøjer til limning af tapet

  Generel liste over værktøjer, der vil være nyttige i arbejdet:

  • emballager til lim,
  • mixer,
  • roulette,
  • kontor eller anden kniv,
  • rulle eller børste til priming,
  • rulle eller pensel maklovitsa til påføring af lim,
  • rulle, spatel til udjævning af tapetet,
  • gummi rulle til led,
  • bygning niveau,
  • svamp, klud for at fjerne overskydende lim.

  Lad os se på den fælles teknologi, hvordan man limer papirpræget tapet.

  Vi udfører det forberedende arbejde, slet det gamle tapet og maksimere væggene. Slap af med store revner og chips, den mindste du kan springe over.

  Vi malet væggene, for det bruger vi specielle værktøjer eller tapetpasta.

  Korrekt opskæring af en rulle - garanti for kvalitativ fastgørelse

  Vi skærer tapetet i stykker af en vis længde med et ekstra lille tillæg til trimning. Vi bruger en kontorkniv og et målebånd.

  Rørlim, som vi valgte på forhånd. Som det allerede var angivet tidligere, er det bedst at vælge et kvalitetslim til papirbaggrunde med øget vedhæftning eller endda stoppe ved klæbemidlet til vinyl tapet, da vores stykker af præget klud er tunge. Vi giver ikke anbefalinger om PVA lim, da ansøgningen var berettiget i det sidste århundrede. I dag produceres meget høj kvalitet tapetlim.

  Vi sætter lim på tapetet, tilføj det fra to sider, kombinerer siderne smurt med lim, vent i ca. fem minutter for bedre penetration af limen i substratet.

  Klæbemiddel til papir tapet anvendes meget let, vi anbefaler at bruge en børste med makrel, som vist på billedet

  Vi begynder at klæbe væggene fra hjørnet af rummet og flytter til indgangen. Vi glatter tapetet fra top til bund, fra venstre mod højre, for hvilket vi bruger tørklæder, ruller, spatler til at glatte tapetet. Som tørring nedenunder skæres tapetet med en kniv.

  Ved limning af det næste lærred lægger vi særlig vægt på leddene, skal du forsigtigt forbinde mønsteret og forsigtigt glatte det. For mere kvalitet kan du behandle sømme med en speciel gummi rulle. (Et flot træk ved prægede tapeter er det faktum, at de næsten ikke strækker sig, hvilket betyder, at ledningerne ikke vil sprede sig efter limning.)

  Hvis limen går gennem sømmen, kan den fjernes med en tør klud eller svamp.

  Ideelt, lim papiret duplex tapet er meget simpelt, de holder sig nemt til væggen og straks på den at holde. Efter at have rullet lidt tapet, vil du for altid vælge sin position.

  For at sikre, at kontakten med fugt ikke ødelægger tapetet, blev der opfundet en speciel type - fugtbestandigt papir tapet, også kaldet vaskbart tapet. I princippet er disse enkle enkeltlags tapet af papir, som en særlig lakbelægning blev påført for at eliminere effekten af ​​blotting.

  Køkken interiør ved brug af vaskbar papir tapet

  Vaskbar papir tapet er en af ​​de enkleste og billigste muligheder for efterbehandling af specialiserede værelser, såsom køkkener. Deres limning er meget besværlig, fordi de normalt har et modmønster og meget tyndt, men resultatet er ret tolerabelt.

  Det skal dog bemærkes, at det ikke er anbefalet at vaske dem i bogstavelig forstand, vaskbar papir tapet kan modstå en våd gnidning med brug af en trag og en svamp. At gnide dem med børster og hænder er ikke muligt.

  Showcase med vaskbar papir tapet lavet i Ukraine

  Fugtbestandigt papir tapet er meget populært, de bruges til at indsætte køkkener i hytter.

  Det er de typer af tapet baggrunde, vel, du vælger dem der passer til dig, uanset om det er duplex eller simplex, vask eller skum.

  Tilføj en kommentar Annuller svar

  © 2014-2018 Oboiman - ekspertudtalelse i vægpapirindustrien. Kopiering af materialer er forbudt af ophavsretsindehaveren. Hvis det ikke stopper dig, så er du påkrævet et aktivt direkte link til kilden, når du kopierer materialerne. Site map

  Duplex tapet: hvad er det, deres typer og efterbehandling værker

  Udsmykningen af ​​væggene med papir med et mønster er kendt for menneskeheden i mere end et århundrede. Nu er materialet tilgængeligt uden begrænsninger, selv betragtes som almindeligt, på grund af dets lave omkostninger. Men forgængerne til det nuværende tapet var overkommelige kun for de udvalgte, fordi papiret engang var ekstremt dyrt.

  I dag er tapetet valgt uanset status, startende fra elever og unge familier, der slutter med velhavende borgere. Dette er berettiget af bekvemmeligheden, det store valg og anvendelighed af materialet. Ja, og lim tapetet med egne hænder mindst én gang i deres liv havde næsten alle.

  På billedet, to-lags papir tapet.

  1. Et stort udvalg af kvalitetsvarer. I lang tid glemte de gange, da det blev betragtet som en stor succes for at komme forbi eller for at stå i køen, værdifulde ruller med en forfærdelig farve. Nu kan du bruge mere tid i butikken og vælge stilen til din smag og indretning.
  2. Lav pris, som tillader dig ikke at klage over de plantede plet eller malet vægge af børn, men bare købe og indsætte nyt tapet.
  3. Hurtig og let eksekverbar reparation leveres. Du kan lave et værelse i løbet af få timer.
  4. Papir er fuldstændig harmløst for andre, de anvendte lim er også sikre og lugtfrie. Derfor behøver du ikke bekymre dig om dit helbred, både under arbejdet og når du bor.
  5. At have huse af overdrevent aktive dyr, tilbøjelige til at rive eller ridse væggene, man kan ikke meget bekymre sig om periodisk hængende tatters. Hvis du ændrer tapetet, rammes det ikke lommerne hårdt.

  Sådan udsmykning vil medvirke til at skabe et moderne interiør.

  1. Tapet perfekt kombineret med andre former for dekoration. Lav en klar accent, for at give rummet en individuel stil vil hjælpe kontrastfarver eller det originale mønster på overfladen.

  Det anbefales ikke at bruge tapet i værelser med høj luftfugtighed og høj forurening (køkken, badeværelse, udendørs balkon).

  Optimal til at tage materiale til børnehaven, stuen, stuen eller soveværelset.

  Forskellen mellem single-layer og to-lags papir tapet.

  De mest populære er to kategorier af tapet - simplex og duplex. De adskiller sig i produktionsteknologi såvel som i kvalitet og formål.

  1. Kategori simplex er et tyndt rullemateriale, der kun har et lag.
  2. Udskriv billedet direkte på overfladen.
  3. Det kan være både glat og præget.
  4. De adskiller sig i billig pris, men også med kort levetid.
  5. Ikke modstandsdygtig over for fugt, når det er vådt, let rive.
  6. Fade hurtigt fra stærkt lys.
  7. Til dette materiale giver vejledningen særlig grundig forberedelse af væggene. Selv små revner og uregelmæssigheder ses gennem tyndt papir.
  1. De har en tolags struktur. Disse paneler er stærke og slidstyrke.
  2. Vær ikke bange for høj luftfugtighed.
  3. Belægningen er åndbar.
  4. Brænder ikke ud af sollys.
  5. Nå skjuler små fejl på væggene.
  6. Dyrere end en enkeltlags simplex, men prisen er berettiget af en lang levetid.

  Dobbeltplader til maleri.

  1. Glatte lærred. De er ikke præget, kun billedet er på overfladen.
  2. Prægede analoger. Når de er lavet, opnås reliefen ved at rulle en rulle med et mønster langs en stadig vådbane. Du kan købe både farvet og hvidt til efterfølgende farve.
  3. Grove fiberprodukter. I dette tilfælde er der mellem lagene pressede chips, som giver en lettelse til overfladen. De frie løbende konvexiteter letter besættelsen. Naboende malerier behøver ikke at vælges til hinanden.
  4. Tøj til maleri. Kan være både glat og lettelse.
  5. Bølgede analoger. De er fremstillet ved flexografisk udskrivning.

  Hvis du beslutter dig for at lave reparationer, skal du tage et par vigtige trin, inden du limer papirduplex tapet.

  Tabel over udgifterne til møbler.

  1. Først og fremmest tæl antallet af ruller. Baggrunde har standardstørrelser - en længde på 10 m og en bredde på 53 cm.
  2. Du skal kende området for de reparerede lokaler. Multiplicer længden af ​​væggene ved højden, og resumér derefter resultaterne.
  3. Ud fra det opnåede resultat skal du trække døren og vinduesåbningerne ud.
  4. At kende området med en rulle (5,3 m2) vil du være opmærksom på, hvor mange der vil blive krævet. For eksempel vil et værelse på 50 m2 tage 10 ruller.
  5. Vær opmærksom på at materialet med et stort mønster vil tage mere, da mønsteret gentages efter en vis afstand, og der vil være et par centimeter affald pr. Strimmel. Det vil sige, hvis mønsteret skal justeres, skal du købe 1-2 ruller i reserve.
  6. Selvom du er opmærksom på, hvordan du korrekt limer en duplexpapir tapet, skal du læse omhyggeligt instruktionerne på pakken. Faktum er, at nogle typer er klistret på, men nogle overlapper hinanden. Således vil forbruget i andet tilfælde være lidt større.
  7. Det anbefales at tage alle rullerne fra et parti, så det er mindre sandsynligt at opdage uoverensstemmelser i skygge og mønster.

  Klæbemiddel til alle slags papirbaggrunde.

  Praktisk når du køber tapet tager du straks alt hvad du behøver for at arbejde.

  1. Lim i den rigtige mængde. Når du vælger det, skal du læse forbruget af materialet på pakken. Du vil helt sikkert vide, hvor mange pakker der kommer til dit område.
  2. Rulle eller børste for at påføre fortyndet masse på papir.
  3. Gummi spatel til udjævning af bladets overflader.
  4. En bakke til limning på rullen.
  5. Tørrenseklude.

  Hvad er en duplex tapet?

  Dette er ikke et meget let tolags materiale.

  Derfor har du brug for en lim designet til tunge tapet.

  Meget praktiske sammensætninger, der ændrer farve, når de påføres.

  For eksempel bliver en gennemsigtig masse lyserød på papir, så tydeligt ikke angivne pletter er tydeligt angivet.

  Vægforberedelse

  Den mest almindelige fejl er at forlade det gamle tapet og tro at de holder godt. Under ingen omstændigheder kan det ikke gøres, da det forrige lag nødvendigvis bliver vådt fra limen, og så falder du af både gamle og nye tapet limet til dem.

  Arbejdet skal begynde fra bunden og investere i nyt materiale.

  1. Det gamle papir fjernes. Fragmenter, der holder tæt, kan dæmpes med en våd svamp eller sprøjtes med en sprøjtepistol. Så vil alt falde bagud med det samme.
  2. Mursten vægge er pudsede, så shpaklyuyut. Betonoverflader bør imprægneres med en antifungulær dyb penetrerende sammensætning. Så står du ikke over for sorte pletter fra fugt.
  3. Basen skal placeres til en perfekt flad tilstand. Gode ​​tørre forbindelser på gipsbasis har vist sig at være vellykkede, de fortyndes med vand før påføring.

  Processen med limning tapet.

  1. Påfør limen på de polstrede stoffer foldet på hovedet.
  2. Start fra det nærmeste hjørne til vinduet. Påfør strimler, der styrer det strengt lodrette arrangement.
  3. Luftbobler udvises med en gummispatel, en tørrulle eller en klud.
  4. Overskuddet er afskåret nedenfor. Du vil kun vedhæfte skørtet efterpå, når rummet er helt dækket.

  Arbejd ikke ved lave temperaturer og udkast.

  Når du er færdig, lad vinduerne og dørene lukkes i mindst 24 timer.

  Baggrundsbillederne af duplexudladningen har perfekt bevist sig som et kvalitet og attraktivt materiale. Med dem er det praktisk at arbejde, og et rigt udvalg af farver vil ikke forlade dig ligeglad. Du kan finde flere oplysninger i videoen i denne artikel.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  26 + = 33