Efterårskrans med egne hænder

Efterårskrans med egne hænder

 • De mest populære typer af håndarbejde
 • Strikket blæksprutteapplique: trin for trin instruktion med billede
 • Valentines den 14. februar med egne hænder: TOP - 100 bedste ideer med master klasser
 • Trinket "Hund" med egne hænder. Steg-for-trin mesterklasse med billede
 • Vinter håndværk med børn. "Snemand-postman" af farvet papir: en mesterklasse

Kan du gøre det Efterårskron med egne hænder? Trods det faktum, at dette er en meget enkel opgave, kender mange ikke de største hemmeligheder af sådanne håndværk, og selvfølgelig kan dekorationer til dig selv være fremstillet af alle naturlige materialer uden at skulle bruge nogen ekstra materialer.

At dekorere et håndværk med forskellige frugter er en god ide, enhver frugt af efterår - artiskokker, pærer, æbler - vil gøre for dette. Det er stadig at lære at vedhæfte disse ting til jorden. Rammen kan være lavet af et tæt materiale, det kan være skum, hvorpå frugterne kan fastgøres med tandstikkere, dobbeltsidet scotch tape, termo-pistol.

De ser særligt smukke ud, når de kombinerer mange forskellige elementer, et multilags mesterværk vil se godt ud. Bagsiden kan laves af små grene, spikelets og blade. Det indvendige lag er lavet af physalis, kegler eller egern. Til accenter kan du tilføje nogle lyse røde grene og et par dekorative græskar eller æbler.

Efterår krans med dine egne hænder hurtigt

Atmosfæren i ferien i dit hus vil se ud i de smukke efterårssammensætninger, som du kan lave selv. Du har sikkert allerede lagt en efterårsbuket i din vase, de bedste ideer til at skabe det kan lånes og til dannelse af originale elementer til indretningen af ​​huset.

Sandsynligvis er der ingen sådan familie, der ikke ville dekorere sit hus på juleaften med en julkrans: Juletræsgrene med lyse legetøj vil dekorere indgangsdøren. Men når det stadig er langt fra nytårsferien, og du vil skabe en højtidelig atmosfære lige nu, er det tid til at se, hvilke naturlige materialer der er til stede.

Efteråret giver os mange lyse farver, der er særligt mærkbare under ture i parken eller ture til skoven. Bladene kan findes i de mest spektakulære farver: mørke rød, crimson, gul, blandede farver. De bliver de vigtigste elementer i fremtidens håndværk.

Efterårskroner med egne hænder er hurtigeDu kan oprette et ahornblad, det vil være meget originalt og usædvanligt. Udover hovedmaterialet har vi også brug for tynde grene af pil og lyse bånd.

For det første er det nødvendigt at udforme en ring fra grenens grene, da de er meget elastiske, vil du gøre det uden problemer. Den resulterende ring, som vil danne grundlag for et fremtidigt håndværk, hvordan man laver en efterårskron med egne hænder, skal sikres med en fin ledning.

Så kan du gå videre til den øjeblikkelige dannelse af en krans. Det første ark skal fastgøres, skinne ryggen rundt om cirklen (start bag bagvæggen, se foran). Med samme princip er det nødvendigt at reparere alle de andre blade, det ligner den traditionelle vævning af kranser fra blomster. Med denne metode er der ikke behov for at bruge gevind og andre materialer til fastgørelse. Holde alle elementer være stærke, og selv dine børn, omhyggeligt at studere sammensætningen, vil ikke være i stand til at regne ud, hvordan du har så konsolideret alle detaljerne.

Det vigtigste er at fastsætte elementerne sammen, så der ikke er huller og ledig plads. Efterårskronen med hænderne fra bladene skal se frodigt ud Vævningen vil være meget tydeligt synlig på bagsiden.

Kun i slutningen er det nødvendigt at fastsætte det resulterende resultat med en tråd eller ledning. Båndet er nødvendigt for at lave en løkke, som du derefter kan hænge den håndlavede artikel. Nu vil det tage et værdigt sted i dit hus, vil glæde øjnene af dine kære.

Naturligvis giver efteråret os ikke kun farverige blade, men også andre frugter: kastanjer, egern og andre. Forbered disse materialer:

Hvis i det foregående tilfælde også basen var lavet af naturmateriale, valgte vi pap, hvilket er ret stærkt, og alle elementerne på det er lette at fastgøre. Fra pap skal du skære en cirkel, men de dimensioner, du vælger efter eget valg.

For det første skal du rette keglerne på bunden, eikernes blade. De kan fastgøres på limmomentet eller med en termo pistol. Så begynder vi at tilføje kastanjer til sammensætningen, vi distribuerer dem jævnt, men vi behøver ikke at fastholde dem meget. Næste kommer nødder og egern. Således har grundlaget for yderligere arbejde vist sig, hvor du nu kan vedhæfte, hvad du vil. For eksempel hatte fra en egern, fyrretræer.

Denne metode vil tage meget tid, fordi hvert element skal fastgøres sikkert, men som følge heraf får du en utrolig smuk krans prydet med naturens gaver. Og for sin skabelse brugte du ikke en enkelt ekstra rubel, hvilket er meget vigtigt.

Når alle detaljerne i håndværkene tager deres plads, skal du forlade sammensætningen for en hel nat alene, så limen frøs, det er, hvis du brugte lim Moment. Næste dag skal du kontrollere, hvor tæt alle dele sidder, og derefter kan du hænge det på døren. Du er enig i, at dette er en simpel master klasse, hvordan man laver efterårskroner med egne hænder. Det kan også bruges som dekoration til bordet, inden du kan sætte en tallerken frugt eller sætte lys i et elegant lysestage.

Kan du lide masterklassen? Fortæl dine venner - klik på knapperne nedenfor:

 • Efterårsbuket med dine hænder: de bedste ideer til at skabe
 • Topiary Autumn med egne hænder: Step-by-Step mesterklasser med foto
 • Efterårstræ med egne hænder: En trin-for-trin mesterklasse med et billede
 • En gave til min mor med mine egne hænder: en nåleseng, broderet med bånd
 • Vegetarisk suppe. De bedste opskrifter
 • Gaver til nytår med egne hænder: trin for trin med et billede
 • Bevarelse af agurker. Populære Opskrifter
 • Beading blomster til begyndere. Fotos, ordninger og tips
 • Ornamenter fra bånd. Blomster ved egne hænder
 • Nytår. De bedste håndværk: master klasser med trinvise fotos

 • Valentines den 14. februar med egne hænder: TOP - 100 bedste ideer med master klasser
 • Perler med egne hænder. Steg-for-trin master klasser
 • Trinket "Hund" med egne hænder. Steg-for-trin mesterklasse med billede
 • Håndværk til 2019 med egne hænder. Årets symbol er et gris, en grise. 100 ideer med turn-baserede billeder
 • Strikning nederdele til piger. TOP - 20 ideer med billeder, diagrammer og beskrivelse
 • Armbånd "Pandora" med egne hænder: trin for trin instruktion
 • Funktioner af strikning tøj til dukker af forskellige slags
 • Håndværk fra papir med dine hænder: TOP-10 ideer med billeder
 • Juletræ af bølgepap: de bedste ideer med et billede
 • Nytår snefnug fra plasticine med julemanden: en trin-for-trin mesterklasse med et billede

Genudskrivning af materialer er kun tilladt med skriftlig tilladelse fra redaktionen!

30 ideer hvordan man laver en efterårskron med egne hænder - fra blade, kegler og andre materialer

Hjem »Indretning» 30 ideer hvordan man laver en efterårskron med dine hænder - fra blade, kegler og andre materialer

En smuk efterårskranke kan laves om blot et par timer. Er det ikke en god måde at underholde dig selv på en dyster efterårsaften? Desuden vil du som følge af denne lektion modtage en stilfuld dekoration til indgangsdøren, mantelpiece, konsol i gangen eller spisebordet. Se nærmere på, hvordan man laver en efterårskron med egne hænder lavet af naturlige materialer, papir, filt, tråd til strikning og andre improviserede midler!

Sådan laver du en efterårskron med dine egne hænder

Efter at have set på nogle billeder af smukke efterårskroner i denne artikel, kan du bestemme, at de kræver meget tid til deres skabelse eller i det mindste gode færdigheder i vævning. Dette er dog ikke tilfældet. Dekorative kranse af blade og andre naturlige materialer i dag er ret nemme at lave:

 1. Væg i bunden af ​​vin- eller piletræene;
 2. Stick på en cirkel af udvidet polystyren, pap eller andet praktisk materiale.

Nedenfor foreslår vi at du ser på 30 + mulighederne for at skabe en efterårskron på døren med egne hænder med trinvise instruktioner til deres gennemførelse.

Krans fra efterårsblade med egne hænder

Først og fremmest bør du beslutte dig for udformningen af ​​den fremtidige krans. Ønsker du at være frodig og farverig i en rustik indretnings ånd, eller ser det mere raffineret og elegant ud på stilen i din moderne lejlighed? Afhængigt af de valgte blade kan efterårskransen se perfekt ud på forskellige måder, da følgende billeder bekræfter:

Som du kan se, i de fleste tilfælde at lave en krans af efterårsblade med egne hænder, bruger mestere en cirkel vinstokke, der er bundet flere steder med en stærk tråd.

På billedet nedenfor kan du se en forenklet instruktion, hvordan man laver en krans fra efterårsblade med egne hænder trin for trin:

Smukke efterårskroner af naturmateriale

Grener, støder, fjer, pigge, selv grøntsager og frugter - næsten alle naturlige materialer kan bruges til at lave en efterårskron til at dekorere huset. Hvad med en fantastisk krans af fjer?

Ligesom efterårskransen fra bladene er den skabt med en speciel base og lim.

Et par mere interessante muligheder:

Særligt spektakulært er en efterårskronke lavet af grene, især i kompositioner med store blomster eller frugter, selvom de er kunstige eller håndlavede fra klud eller papir.

Hvordan kan jeg lave en efterårskrans af papir

Hvis du ikke vil gå for at samle blade og andre naturlige gaver, så hvorfor ikke forsøge at lave en efterårskranke af papir? Vi tilbyder nogle interessante ideer til dette på billedet!

En interessant artikel er en efterårskrone lavet af filt

Blødt filt er et af de bedste materialer til efterårshåndværk. Den er tilgængelig i alle mulige farver, det er nemt at arbejde med og har en behagelig lur, takket være hvilken det udstråler komfort og varme til interiøret. Det bedste billede med eksempler, hvordan man laver en efterårskronke lavet af filt:

Hvis filten ikke passer dig, skal du være opmærksom på det sidste billede i denne artikel med efterårskroner af simpelt stof og tråd. Del med os i kommentarerne: Hvilken mulighed kunne du lide mest? Læs også:

Smukke efterårskroner med egne hænder, master klasse

Vi mødes efteråret med skønhed. Selv om efteråret, hvis man ser tæt på, er det et optræden af ​​farver.

For at hæve stemningen skal du dekorere dit hus med en krans. Gør smukke en krans med sine hænder enkel.

I dag er ideerne til kranser lavet af organza og tulle. Det vigtigste er, at disse lette vægtløse materialer skal være farvestrålende.

Og du ved, når den første kranse til udsmykning af et hjem?

Oprindeligt var disse kranser kun beregnet til jul. Den første til at bruge en sådan udsmykning var en tysk teolog, præst Johann Hinrich Wihern i det nittende århundrede.

Engageret i opdragelse af børn uden fattige familier og stræber efter at bringe mere glæde i deres liv, opfandt han også en krans for at oplyse forventningerne til en smuk ferie for børnene.

Den første krans af Johann Hinrich Wiechern blev lavet i 1839 fra et hjul fra en vogn. På denne krans var der 19 små lys med rød farve og 4 store hvide lys.

På hverdage, tidligt om morgenen blev et rødt lys tændt, og søndag en hvid en. Så det var lettere for børn at overveje, hvor mange dage der er før ferien.

Lokale beboere kunne lide denne juledekoration, og de begyndte også at dekorere deres hjem kranser lavet af egne hænder.

Tid gik, kranse ændret. Og i dag dekorerer vi vores hjem ikke kun med julkranser,

men også påske

Ja, og materialet går på en anden måde. I dag har vi for eksempel kranser fra efteråret fra organza.

Den vigtigste detaljer i kransen er fundamentet.

Selvfølgelig kan du købe det i en butik, eller du kan selv lave det. Hvordan man spionerer i mesterklassen.

På grundlag af kransen fremstiller vi:

Nå, her er vist princippet om at bruge organza til at skabe en krans.

Ophavsret © OBS! Du må ikke kopiere teksten uden skriftlig tilladelse fra ejeren af ​​hjemmesiden.

Ophavsret © OBS! Brug venligst webstedets materialer med en angivelse af det aktive link http://razpetelka.ru

Hvis du anbefaler mit websted til dine venner og klikker på de sociale netværksknapper, vil jeg være meget taknemmelig for dig.

(4 stemmer, gennemsnit: 5 ud af 5)

 • Lampeskærm med egne hænder - ideen om super 21.01.2018. Ingen anmeldelser
 • Hæklede kroge "doggie" 02.12.2017. Ingen anmeldelser
 • Appliqués (trikotage) (9)
 • Buketter af slik, slik (5)
 • Filtning af uld (1)
 • Kraver, sjaler, tørklæder, ponchoer, kapper, Snudy, skjorte foran (og ikke kun det strikkede) (41)
 • Broderi (22)
 • Vi strikker til børn (152)
 • Strikning til mænd (5)
 • Strikning med perler, med perler (22)
 • Strik med pels (6)
 • Indretning til tøj (33)
 • For vores kære (modeller til kvinder) (177)
 • Legetøj, dukker (33)
 • Af papir (18)
 • Fra båndene (20)
 • Fra felt (6)
 • Sweatshirts, jakker, trøjer, trikotage, cardigans, overalls, toppe, veste (strikket og ikke kun) (95)
 • Crazy Uld (5)
 • Lace (36)
 • Madlavning (32)
 • Badetøj (striket og ikke kun) (3)
 • Master-klasse (375)
 • Mode, magasiner (3)
 • Mine værker (5)
 • Fodtøj, støvletter, strømper (trikotage) (32)
 • Frakker (trikotage) (10)
 • Handsker, vanter, vanter (strikket og ikke kun) (6)
 • Kjoler (strikket og ikke kun) (52)
 • Gaver med egne hænder (9)
 • Nyttige råd (20)
 • Helligdage og receptioner (87)
  • Valentinsdag (13)
  • Nytår. Jul. (51)
  • Påske (17)
 • Frisurer med egne hænder (4)
 • Retro samling (5)
 • Needlework (diverse) (5)
 • Tasker, rygsække (trikotage) (33)
 • Tunis strikning (8)
 • Hæklede mønstre (72)
 • Strikningsmønstre (38)
 • Ornamenter (trikotage) (16)
 • Interiørkomfort (75)
 • Filetstrikning (27)
 • Freform (4)
 • Blomster, blade (trikotage) (45)
 • Syning (19)
 • Hatte, hatte, bjørner, hætter, hætter, trikotage (strik og ikke kun) (78)
 • Dette er interessant (18)
 • Nederdele (trikotage) (7)

 • Chic! Gudinden af ​​Strikning. Forfatter Victoria.
 • Det er utroligt. Forfatter Anna.
 • I to strenge, meget hårdt. Interlacing på skulderen ligger ikke smukt. Jeg forstår ikke, hvorfor jeg skal patchere kanterne. Forfatter Tamara.
 • Hæklede kjoler til piger kommentering 43
 • Støvler "Zephyrki", strikte nåle. Beskrivelse af bemærkninger 18
 • Strikkede kjoler til små piger + nederdel i hæklet kommentarer 17
 • Strikkede kjoler til små piger + nederdelhækler Læs 17668 gange (a).
 • Hæklede kjoler til piger Læs 9680 gange (a).
 • Hæklet hat (Panama) hæklet. Master klasse Læs 8517 gange (a).

Det er forbudt at kopiere tekster uden skriftlig tilladelse fra webstedsejere


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

39 − 38 =