Efterbehandling inde i et træhus

Efterbehandling et træhus inde - ideer

Opførelsen af ​​miljøvenlige boliger fra træ bliver mere relevant. Det er æstetisk attraktivt og har fremragende varmebesparende egenskaber. Et træhus vil kræve en mere grundig indvendig efterbehandling, især hvis den er lavet af træ. Forskellige byggematerialer anvendes til dette.

Typer af efterbehandling af et træhus inde

Der er to muligheder for at afslutte et træhus indefra:

 1. Efterbehandling med moderne trends. Så bliver hele overfladen af ​​træet gemt under et lag af gips og andre materialer. Ved hjælp af gipsplader kan du indse et bredt udvalg af designideer og skabe enhver form på overfladen af ​​loft og vægge;
 2. Bevarelse af det indre udseende af en træramme. Så er det bedre at trimme det indvendigt med naturlige materialer:
 • vægpaneler. Udsmykningen af ​​væggene inde i træhuset ved foringen er en overkommelig og billig metode. Sådanne plader har særlige fastgørelseselementer, som overfladen viser sig at være lige og stærk;
 • blokhus. Disse er brædder med en radiusdesign på forsiden, som efterligner virkelige logs. Ved hjælp af huset blok kan du ændre husets mikroklima og give det udseendet af et rigtigt loghus, en gammel hygge og skønhed.

Sådanne materialer passer harmonisk ind i den overordnede stil i hjemmet.

Udformningen af ​​efterbehandling af et træhus inde

Når du planlægger indretning af et træhus inde i, kan du bruge designteknikker:

 1. For nogle elementer i træhuset kan du anvende andre materialer i finishen. For eksempel er det hensigtsmæssigt at dekorere en pejszone eller en del af en mur med en naturlig eller kunstig sten. Det er stærkt og fordelagtigt kontrasteret med træet.
 2. Meget ofte bruges den sædvanlige landlige stil. Nemlig - væggene er dækket af olie eller lak, som gør det muligt at bevare hele charmen af ​​naturmateriale. De kan sænkes og dækkes med en særlig sammensætning for at give mere glathed. Naturligt materiale er attraktivt i sig selv.
 3. Smukt hvidt træ udseende. Den er dækket af blegede lakker, en lys tone skaber en speciel atmosfære, der øger rummet visuelt.
 4. Den oprindelige løsning bliver kombinationen af ​​hvidt og mørkt træ. Du kan bruge kontrasten af ​​hvide vægge med mørke møbler, døre og omvendt. Kombinationen af ​​naturligt og hvidt træ ser mere elegant ud.
 5. I træets hus er det hensigtsmæssigt at bruge parket på gulvet. Den er dækket af et stærkt lag af lak. Også som gulvbelægning er et laminat med træ eller sten tekstur egnet.
 6. En fashionabel trend er brugen af ​​en alderen overflade. Træet er børstet, dækket af forbindelser, der understreger dets tekstur, kunstige revner skabes, efterligner det gamle træ.
 7. På loftet ved hjælp af bjælker eller logs, kan du oprette originale massive geometriske kompositioner, komplementere indretningen med antikke lamper.
 8. Ved dekoration af loftet i et træhus inde, er det bedre at bruge naturlige materialer eller krydsfiner - at syge ikke-standardvægge med dem. Overfladen af ​​væggene kan dækkes med lysmaling kombineret med kontrasterende vinduer og loftbjælker. For at gøre rummet mere romantisk under taget i dets design, er det hensigtsmæssigt at bruge hængende stoffer, baldakiner.

Egnede stilarter til udsmykning af et træhus - land, klassisk, moderne, rustikke, chalet, provence.

Hus af træ har en behagelig aura, bring folk tættere på naturen. Kvalitet indretning vil understrege den uberørte skønhed og fordele ved træ, gøre hjemmet mere behageligt.

Kopiering af oplysninger er kun tilladt med en direkte og indekseret reference til kilden

Efterbehandling et træhus inde med egne hænder

Et træ er altid blevet betragtet som et smukt og ædle materiale. I Rusland er det almindeligt brugt til at bygge huse, fordi træ - et holdbart materiale, der ikke kan være negative miljømæssige faktorer (fugt, UV-stråling, mekanisk skade, etc.). Nu er træhuse stadig meget populære: fra dem bygger de smarte hytter både i byen og udenfor den. På trods af at træet har sin unikke tekstur og har fremragende eksterne data, er det nødvendigt at udføre træfinishering. Hun vil lægge vægt på materialets skønhed og gøre boligen stærkere. Lad os se på, hvad vi skal dekorere huset lavet af træ, fordele og ulemper ved hver type materiale, samt hvordan den finish af et træhus i hænderne.

Væggene i et træhus

Efterbehandling materialer til træhuse

Til dato er der et stort antal tilgængelige materialer, som kan bruges til at trimme husets vægge. Til bolig af træ er følgende elementer egnede:

 • Foring er et tyndt bord med en glat overflade, der er lavet af komprimeret savsmuld af træ. Dens skygge er anderledes: fra lys beige til chokolade. Foderet harmoniserer perfekt med træets vægge og skygger deres naturlige skønhed;

 • Gipsvægge - er meget udbredt ikke kun til efterbehandling træhus i deres hænder, men også i konventionelle hjem. Dens design er enkelt: fast gips pasta, trimmet på begge sider af tykt bygning papir. Med gipsvæg kan ikke kun kvalitativt dekorere væggene, men også at sætte de indvendige vægge, dekorere lofterne, og selv bygge et hjem design enhver form;

 • Kunstig sten - sammen med træ vil medvirke til at skabe et ædelt og elegant interiør. Oftest i design af huse brugt akryl sten, granit, sten fra beton, agglomerater. I en bolig, hvor træ dominerer, bør de kun trimme en del af væggen og elementerne i pejsen (hvis nogen).

Typer af kunstig sten

Tre af ovenstående materialer er i harmoni med træet bedst. Og lad os nu finde ud af, hvilke plus og minus hver af dem har.

Fordele og ulemper ved materialer til beklædning af et træhus

Vægge færdig med foring

Brug af GCR til vægdekoration

Anvendelse af kunststen i indretning

Således har hver af de modstående materialer til afslutning af træhuset sine fordele og ulemper. Før hans valg skal du omhyggeligt afveje fordele og ulemper, så finishen glæder sig over mange år.

Afslutning af foringen inde i huset med egne hænder: trin for trin instruktion

Hvis du vælger en foring som foringsmateriale, vil følgende vejledning være nyttig for dig:

 • Gør installationen af ​​rammen. Først bestemmer du, hvordan du placerer beklædningen på væggen: vandret eller lodret. Hvis vandret, så rammes rammen lodret og omvendt.
 • Reiki installeres direkte, fastgjort med skruer eller negle. For at øge rammens styrke er det nødvendigt at fastsætte tre eller fire brædder tværs over rammens hoveddel.
 • Derefter er dækslet installeret direkte - foringen. I den ene ende af brættet er en spids, på den anden - en rille. Montering sker spidset opad, riller ned.
 • Efter at have lagt tavlerne, skal tavlerne være sikkert fastgjort. For dette drives negle ind i rilleområdet. Således er pladerne fast fastgjort til rammens vægge.

Processen af ​​vægbeklædning

Som vi ser er udsmykningen af ​​beklædningen inde i huset med egne hænder ikke en kompliceret proces, hvilket kræver et minimum af viden og færdigheder inden for reparation.

 • Til efterbehandling af huse fra træ anvendes en bred vifte af materialer, som hver især har sine fordele og ulemper;
 • Foder anvendes oftest til efterbehandling af et træhus, da dette materiale er lavet af træ. Derfor passer det harmonisk ind i det indre af hjemmet;
 • Til montage af foringen behøver du et minimum af materialer: søm, hammer og brædder.

Video anmeldelse om, hvordan man vælger materialer til boligindretning

Svarede vi på dit spørgsmål? Annuller svar

Rubrikator for værelser

Månedens afstemning

Alle rettigheder forbeholdes.

Ved fuld eller delvis anvendelse af materialer på dette websted kræves et aktivt direkte link.

Indvendig finish af huset lavet af træ

Indretning af et træhus er en af ​​de integrerende elementer i byggearbejdet. Montering af indvendige overflader er vigtig, ikke kun ud fra et praktisk synspunkt, men også for hele designen af ​​rummet. Med visse færdigheder er det helt muligt at gøre alt arbejdet selv.

Funktioner efterbehandling træoverflader forbindelse med arten af ​​selve materialet: foruden ubetinget økologiske værdi, evnen til at lagre varme meget træ rot processer. Den negative effekt på det har en ekstreme temperaturer, udsættelse for fugt og aktiviteten af ​​forskellige mikroorganismer. Alt dette er vigtigt at tage højde for, inden træhusets afslutning indledes.

Hele processen med efterbehandling kan opdeles i 4 faser:

 • Vægbehandling - træbearbejdning, fjernelse af alle revner, ujævnheder og plettering.
 • Afslutning af loftet af huset.
 • Afslutning af gulvet.
 • Oprettelse af indretning af rummet.

Hvert trin gennemgås i detaljer og leveres med eksempler på færdige løsninger og trinvise instruktioner til arbejde.

Afslutning af træhusets vægge: trin for trin instruktion

Vægge - dette er en af ​​de vigtigste kilder til varmetab (op til 30% af det samlede antal). Derfor er det vigtigt ikke blot at korrekt teste træværelserne selv, men også at installere et isoleringslag, hvilket er optimalt til denne sag.

Behandling af træmateriale med antiseptisk middel

Før du udfører alle de grundlæggende værker er det vigtigt at behandle alle interne og eksterne træoverflader med en speciel antiseptisk behandling.

Antiseptisk er et flydende produkt, der udfører flere funktioner på én gang:

 • Vandafvisende egenskaber kan beskytte trævæggen mod fugt, som trænger ind under atmosfærisk nedbør og også fra luften. dette gælder især i kystområder med et fugtigt klima
 • beskyttelse mod temperaturændringer på grund af dannelsen af ​​et ekstra lag;
 • beskyttelse mod mikroorganismer (forme, bakterier) på grund af desinfektionsegenskaber;
 • Yderligere beskyttelse mod brænding (nogle komponenter omfatter særlige brandslukningskomponenter);
 • mange antiseptika indbefatter en række pigmenter, som overfladen erhverver en smuk farve efter behandling.

Markedet præsenterer mange muligheder for alle slags antiseptika, og i princippet kan de opdeles i flere grupper:

 • Vandbaserede produkter anvendes hovedsageligt til husarbejde, forudsat at der ikke er permanent kontakt med træ med fugt.
 • Baseret på organiske opløsningsmidler anvendes både i eksterne og interne værker: de danner et tæt lag, som ikke tillader fugt at passere og har en skadelig virkning på bakterier.
 • Kombineret omfatter brandbeskyttelseskomponenter, præsenteret af specielle stoffer.

Behandlingsopløsning kan tjene som kræft, maling, primer og andre midler. En beskrivelse af deres formål og fordele fremgår af tabellen.

farveløs; Giv ikke lugt, så de kan bruges indendørs

Nærmere om reglerne for valg af et antiseptisk middel til et træ:

Et antiseptisk middel påføres ved hjælp af en konventionel pensel eller en sprøjte, hvis arbejdsmængden er ret stor. Ved arbejde med materialer på økologisk basis er det bedre at bære beskyttelsesbriller og et bandage.

I dette tilfælde skal flere enkle regler overvejes:

 • Før påføring af produktet skal træet tørres ud af snavs eller mekaniske strømpe - men det gøres ikke med vand, men med en skraber og tør klud.
 • Behandling går fra bunden til toppen (så produktet ikke drypper på dine hænder).
 • Først og fremmest er det nødvendigt at behandle ikke-ensartede overflader - med knuder, revner og også sektioner af snit og stødstænger af bjælker.
 • Behandling foregår ved en temperatur på mindst + 10 ° C i tørt vejr (fugtighed bør ikke være over 75%).
 • Efter behandling skal rummet være ventileret i mindst 12 timer.

BEMÆRK. Imprægner ikke antiseptiske stoffer, hvis træet er meget vådt eller koldt, fordi det i dette tilfælde ikke kan suge nok til at suge materialet.

Det næste vigtige stadium i træhusets indvendige efterbehandling er klapningen af ​​hullerne for at sikre fuldstændig stramhed i rummet.

Materialer til dette værk kan vælges forskelligt:

 • kunstige polymere midler: tætningsmidler, harpikser, monteringsskum;
 • traditionelle - hør, slæb, mos;
 • Den mest tilgængelige løsning er en blanding af savsmuld, spåner, træstøv med snedkerlim.

Ifølge arbejdsteknologien er der 2 metoder til efterbehandling:

 • I sættet - materialet er først snoet i strimler, så bliver de indsat i slidserne og drevet.
 • I strækningen - først er materialet fyldt med slidser, og så snoet og hamret.

Teknologien til kaudale hulrum er enkel og består af følgende trin:

 • Væggen er rengjort af alle uregelmæssigheder, små fremspringende chips, fastgørelsesanordninger med en slibemaskine (dette gøres selv i fase med antiseptisk behandling).
 • Derefter indsættes materialet langs bjælkernes grænser og tilstoppes.
 • Slots er pudset med mindre materiale, ofte med fugemasse eller skum.

Du kan også lave en såkaldt dekorativ caulk. Det er mere præcist og udføres i nye loghuse, hvor store reparationer er planlagt til at skabe et smukt interiør. Teknologien er som følger:

 • Preliminær behandling af væggen, rensning af revner fra alle chips og affald.
 • Behandling af revner med tætningsmiddel.
 • Lægning af en speciel dekorativ snor langs alle tømmer og afrundede ender, som vist på billedet.

 • Rebet er indrevet med sædvanlige negle. Dernæst skal du vente, indtil tætningsmidlet til sidst revner.
 • BEMÆRK. Sådan arbejde er ønskeligt at blive udført umiddelbart efter, at konstruktionen er afsluttet, fordi træbjælkerne giver en stærk krympning i det første år.

  Opskæring og opvarmning af vægge i et træhus

  Dette er den mest tidskrævende og meget vigtige fase, da kvaliteten af ​​isolering og efterbehandling af rummet afhænger af dens evne til at holde temperaturen om vinteren og hvor præcis udseendet af væggene vil være.

  Sekvensen af ​​værker udføres ifølge følgende teknologi:

  • Lægning af dampspærre laget.
  • Montering af isoleringslaget på en træ- eller profilramme.
  • Montering af det beskyttende lag fra vinden.
  • Afslutning af den indre overflade (blokhus, boarding, gipsplader).

  Det tilsvarende diagram af væggen i afsnittet er vist i figuren.

  Som materialer af dampspærre (vandtætning) anvendes:

  • polyethylen;
  • særlige mastik;
  • Membranbaserede film er den bedste løsning, da de er i stand til at bevare fugt, men samtidig er luften godt passeret, så der skabes betingelser for normal året rundt ventilation i huset.

  Varmeapparater monteres oftest på en træramme eller metal (aluminiumsprofiler).

  Skematisk er metoderne til fastgørelse af isoleringen ved hjælp af træbjælker vist i figuren.

  I de sydlige regioner kan du ikke bruge en varmelegeme, da træet selv er nok til at opbevare varme. Imidlertid er installationen af ​​dette lag i de fleste tilfælde en integreret del af træhusmuren.

  Der er flere populære isoleringsmaterialer:

  • Mineral økologisk bomuldsuld har en uforlignelig fordel - den kan passere ind i luftbrønden, takket være væggene "ånde", er drivhuseffekten ikke skabt. Sådant materiale er imidlertid ikke egnet til områder med et for fugtigt klima eller til opvarmning af saunaer. Værelser med swimmingpool - bomuld uld absorberer fugt meget godt, svulmer og hurtigt deformerer.

 • Styrofoam, polystyren og andre kunstige polymerer er meget billige, de er lette at arbejde med, og udover evnen til at holde varmen er utvivlsomt ledere. Samtidig tillader sådanne produkter ikke luft og fugt at passere overhovedet, hvilket resulterer i, at lokalet bliver tyndt. Problemet kan løses ved konstant ventilation og oprettelse af et udstødningsventilationssystem.
 • Video: Teknologi til opvarmning af vægge med mineraluld og træprofil

  Indvendig finish

  Blandt de mest populære materialer, der danner grundlaget for indretningen af ​​væggen i et træhus, kendetegnes følgende:

  Gipsvæg er det materiale, der sikrer en glat indre overflade, evnen til at indsætte tapet eller PVC paneler for at skabe et smukt indvendigt rum.

  De utvivlsomme fordele ved dette materiale omfatter følgende:

  • den har høje varmeisoleringsegenskaber, hvilket er særligt vigtigt for regioner med sibiriske og nordlige klimaer;
  • gipsplader - henholdsvis meget formbart materiale, det er nemt at arbejde med det; Desuden er det muligt at tilvejebringe praktisk taget eventuelle bøjninger, der gør det muligt at skjule uregelmæssigheder i hovedvæggen og skabe grundlag for det oprindelige design af huset;
  • modstandsdygtighed mod fugt - mange typer af dette materiale har lignende egenskaber.

  Manglerne i materialet omfatter:

  • skrøbelighed - du skal arbejde forsigtigt Desuden kan pladen ofte, når huset trækker sig ned, ofte revne og rive tapet eller andre færdige materialer;
  • Gipsvæg holder stærkt fugt og tillader ikke væggene at "trække vejret";
  • materialet beskytter ikke huset effektivt fra støj udenfor.

  BEMÆRK. Gipsvæg har ingen tyngdekraft, som den skal holde på (hylder). Hvis du vælger det til efterbehandling, er det derfor værd at på forhånd tænke over alle indretningens indretninger og bestemme på forhånd med steder til hylder, nicher mv.

  Gipsvæg er meget nyttigt, når du skal lave en falsk mur for at skabe et andet lille rum. Den er monteret meget enkelt - på basis af aluminiumsprofiler.

  Et andet populært materiale til indretning af vægge i et træhus er en foring.

  Det er det mest miljøvenlige materiale, og samtidig er det meget overkommeligt. Foringen har andre indlysende fordele:

  • det ser rigtig flot ud og giver dig mulighed for at skabe et interessant interiør;
  • arbejde med beklædningen er meget enkel - bare simpelthen behandle træet med plet og fix det på præinstallerede træprofiler;
  • Materialet er ikke lunefuldt i omhu - det er let at rengøre og er tilstrækkeligt stabilt til mekaniske påvirkninger;
  • perfekt "ånder" og lukker ikke luften i rummet med kunstige lugte;
  • Vægfladen er pæn, glat, så du kan starte wallpapering eller installere PVC paneler.

  Den eneste væsentlige ulempe ved foringen er dens evne til at rådne og høj brændbarhed. Imidlertid reducerer behandlingen af ​​tidligere betragtede midler betydelige risici.

  Afslutning med foring af fast fyr

  Og et andet interessant materiale, der viste sig for nylig, er blokhuset. Faktisk er det en træplade, der har to forskellige overflader:

  • Facial - konveks, der skaber effekten af ​​en logvæg
  • ryggen er flad.

  Da materialet er woody, har det omtrent samme plus og minus. Men det har en stor ekstern appel - faktisk skaber det i sig selv et unikt design i landets stil, som kan bevares i sin oprindelige form.

  Intern redigeringsteknologi - på video.

  Afslutning af træhuset fra indersiden

  Afslutningsarbejde på isolering af indersiden af ​​loftet og giver det et attraktivt udseende er et meget vigtigt stadium, da varmetabet gennem taget ikke er mindre end væggene (al varme stiger).

  Derudover er det vigtigt at sikre tagets fulde vandtætthed. Hvis det er meningen at udstyre et opholdsrum (loftsrum) på et loftsrum, er det nødvendigt at tilvejebringe tilstrækkelig støjisolering og styrken af ​​loftet.

  Ofte til disse formål vælges miljøvenlige træmaterialer. De skaber en behagelig, ren luft derhjemme, og på deres grundlag kan du skabe mange designmuligheder for enhver smag.

  Brug af træbeklædning er den mest naturlige og logiske mulighed i tilfælde af indvendig efterbehandling af et hus af træ. Varianter af materialer er som følger (for at øge deres levetid):

  • krydsfiner;
  • vægpaneler;
  • arrays af nåletræer (gran, fyr, lærk og andre);
  • dyrere arrays (bøg, bast, aske, birk).

  Strukturelt er der 2 teknologier:

  • Du kan forlade tagbjælkerne og bruge dem som grundlag for designet.

 • Du kan blokere bjælkerne med efterbehandling, som vist på billedet.
 • Metoderne til efterbehandling er meget enkle, mens muligheden for at fastgøre dem på bærende bjælker gør det muligt at afslutte alt arbejdet ret hurtigt. Nogle designindstillinger præsenteres i videoen.

  Selvfølgelig er der sammen med træmaterialer andre teknologier til at lave indersiden af ​​loftet i et træhus. Den mest almindelige mulighed er at skabe et strækloft.

  Sammen med de indlysende fordele med hensyn til muligheden for at skabe dit eget design og høj driftsstyrke af materialet i tilfælde af træhuse er der betydelige ulemper:

  • stræklofter passerer ikke luft, henholdsvis til en vis grad drivhuseffekten skabes;
  • Profiler fra stræklofter sammen med lærredet kan deformeres noget som følge af en drawdown derhjemme.

  BEMÆRK. Et sådant problem er mest sandsynligt for gamle huse med slidt fundament og tag samt for nybyggede strukturer, der uundgåeligt vil skrumpe i de første år.

  Afslutning af et gulvbelægning i et træhus

  Det endelige trin i færdiggørelsen er forbundet med gulvfladens isolering og gulvbelægning.

  Generelt er dens struktur ikke fundamentalt forskellig fra væggen - der er også isolering, et lag af vandtætning og det egentlige efterbehandling materiale.

  På en gang ligger der flere vigtige krav på gulvet:

  • han må konstant modstå tunge belastninger;
  • hold varme i huset;
  • være helt jævn;
  • modstandsdygtige over for rot og mekanisk skade.

  Strukturelt kan gulvet fremstilles på to måder:

  • træbjælker med gulvbelægning;
  • betongulv med trægulve.

  Begge muligheder har deres fordele og ulemper, og du skal vælge mellem en bestemt genstand. Beton er holdbar, strammer adgang til insekter og gnavere i huset. Desuden er det meget slidstærk til lange mekaniske belastninger og er ikke modtagelig for råtning.

  Samtidig er træet ikke så holdbart, men varmere og opvarmer ikke huset i varmt vejr. Den optimale løsning i mange tilfælde - et betongulv med et tykt lag af isolering og trægulve. I dette tilfælde opnås et usædvanligt pålideligt design med yderligere varmeisolerende egenskaber.

  Teknologien til at installere et trægulv er simpelt:

  • På bærebjælkerne lægges og fastgøres træplanker (bredde fra 20 til 50 cm) af det hårde gulv.
  • Så følger et lag isolering - udvidet ler, savsmuld eller kunstige materialer.

 • Så er hovedetagen af ​​de samme bjælker lagt.
 • BEMÆRK. Hvis gulvet er monteret på basis af træbjælker, skal der gives særlig opmærksomhed til deres behandling med et antiseptisk middel. Det er bedre at lave flere tilgange til 2-3 lag.

  I tilfælde af opførelse af et betonggulv er materialet fyldt med to muligheder:

  • direkte til jorden (den tidligere udgravede grøft er forstærket med et lag af sand, grus og grus for at give yderligere beskyttelse og dræning);
  • Mellem trælagene passerer under huset.

  Betonen er forstærket, hvorefter et lag af vandtætning nødvendigvis går, og så træfladen er lagt sammen med samme teknologi.

  At skabe et interiør i et træhus

  Indretning af træhuset skal udføres med foreløbig designplanlægning. Forudsætningen er der 2 designgrupper:

  • "Urban" - når det indre efterbehandlinglag er limet til det sædvanlige tapet eller monteret PVC eller MDF paneler, og i dette tilfælde er interiøret ikke anderledes end den sædvanlige bylejlighed.
  • Landlig stil til et naturligt rustikt udseende med klassiske lys og mørkebrune varme toner. I dette tilfælde tjener selve færdigmaterialet (især blokhus eller foring) som udgangspunkt for design.

  Brug af land er særligt vellykket i tilfælde af rummelige værelser med 2 eller flere etager, rummelige stuer, da trævæggen skaber en rumseffekt og giver frisk luft på grund af materialets egenskaber.

  Lyse farver er gode til et soveværelse eller et børnelokale.

  Køkkenet er egnet til varme, rige farver, som skaber en hyggelig atmosfære til hyggelige familieaftener.

  Træfladen er et universelt designelement, fordi det passer perfekt i sådanne lokaler som et bad.

  Indretning af et træhus er et arbejde, der kan realistisk udføres uafhængigt. Det er kun vigtigt at tænke på alle detaljer og tage hensyn til både designfunktionerne, materialets kvalitet og dens designfunktioner.

  Solfanger med egne hænder - en 100% dokumenteret måde

  Princip for drift af varmepumper - kredsløb og videoguide

  Varme akkumulator med hænder + Skema og installationsprocedure

  Solfanger med egne hænder - en 100% dokumenteret måde

  Princip for drift af varmepumper - kredsløb og videoguide

  Varme akkumulator med hænder + Skema og installationsprocedure

  Varmeanlæg med naturlig cirkulation

  Solpaneler til husopvarmning - installationsdiagram, peri

  Alternativ opvarmning af et privat hus - implementeringsmuligheder

  AGV-opvarmning - udvælgelse, installation og installation af en gaskedel

  Opvarmning af industrielle lokaler og virksomheder - typer med


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 7 = 2