Elektricitetspriser

Tariffer for elektricitet i 2018 i Moskva og Moskva-regionen

På Moskva og Moskva-regionens område gælder følgende typer af takster:

  • til lejligheder og huse med gaskomfurer;
  • til lejligheder og huse udstyret med elkomfurer;
  • til lejligheder og huse i landlige bygder.

De angivne takstplaner for Mosenergosbyt er elektricitet gældende fra 1. januar 2018 på Moskva og Moskva. (RUR / kWh inklusive moms)

Tariffer for lejligheder og huse med gaskomfurer:

Tariffer for lejligheder og huse udstyret med elkomfurer:

Tariffer for lejligheder og huse i landdistrikterne:

På Mosenergosbyt officielle hjemmeside i de satser og betaling er tre menupunkter: "Information til offentligheden om beregningerne for elektricitet under hensyntagen til de fælles hus behov (ODN)", "El Betalingsmetoder" og "Takster", til gengæld, i afsnittet "Priser" er beskrivelse elpriser, der handler på det område i Moskva og Moskva-regionen ved at klikke på afsnittet "satser" du kan gennemgå dem nærmere, at beregne dine omkostninger til el.

Baseret på denne prisfastsættelse leverer Mosenergosbyt elektricitetstold med opdeling efter satser og zoner på dagen baseret på de enkelte abonnenters individuelle behov. Der er en-, to- og multi-tarif opladningssystemer. Med et multi-tarifsystem tages ikke kun dagtid og nat-strømforbrug i betragtning, men også dets spidsbelastningstider.

Elektricitet til fælles hus brug (ODN) og dets beregning.

I afsnittet "Information til befolkningen om beregning af elektricitet til offentligt forbrug (ODN)" kan du finde en detaljeret ordning for elforbrug i en lejlighedsbygning.

Reglerne for at levere offentlige tjenesteydelser afspejles i dekret №354 af RF regering af 06.05.2011 (ændret den 2017/02/27) "På leveringen af ​​offentlige tjenester til ejere og brugere af lokaler i beboelsesejendomme og huse."

Ud over at betale for det individuelle elforbrug skal lejere betale for boligbehov (ODN). Beregn, tilføj og tildel disse beløb i betalingskvitteringen adskilt fra hinanden.

Gebyr for fælleshus el i lejligheden bygning er obligatorisk for alle, ikke afhænger af, om den enkelte måling af forbrugerne (ICS) og er proportional med arealet af de ejendomme, som de.

Ved tilstedeværelse obschedomovogo tæller mængde elektricitet, der leveres til ODN betales, beregnes ved at fratrække de samlede individuelle forbrug i alle områder af lejlighedskomplekset aflæsninger obschedomovogo regnskabsmæssig enhed.

Hvis elmåleren ikke er installeret, foretages beregning af periodiseringen i henhold til gældende standarder.

I alle takster er kun tal uden måleenheder angivet!

Man kan kun antage, at dette er kW / h.

God tid på dagen. I alle takster er det angivet - RUR / kWh, inklusive moms.

Hvor kan jeg se takster for kommercielle organisationer? I januar 2018 tilbydes der en forskudsbetaling på 7,50482 rubler / kW · h uden moms. Med moms er dette 8,86 rubler / kWh. For et år siden var det i januar 2017 4.8635 rubler / kW · h uden moms, i.е. Takstforhøjelsen for året var 54,3%. Hvad synes folk om ??

Told for kommercielle organisationer i første halvdel af 2018 vil være den samme som i anden halvdel af 2017

God dag! Hvordan beregnes rabatten på elektricitet til store familier med en 3-tariff konto?

God eftermiddag har jeg et websted i partnerskabet Dacha uden for profit i Istra-distriktet i Moskva-regionen, nær min kone. Jeg har en to-rate counter, den har en one-rate counter. Der er ingen huse på grunde. Hvilken takst skal jeg bruge? Alle naboer betaler forskelligt ....

reklame

State Unitary Enterprise "Krymenergo9quot; minder om: Fra 1. juli 2017 træder nye takster for elektricitet til befolkningen i kraft

Til forbrugernes opmærksomhed: Fra 1. juli i Republikken Krim skal nye takster for elektricitet for befolkningen og forbrugere af kategorier svarende til dem på Republikken Krimens område træde i kraft

Kære forbrugere af elektricitet!

Ifølge bekendtgørelse af statens udvalg om priser og takster i Republikken Krim "On fastsættelse af takster for el til befolkningen og forbrugerne svarede til" "kategori, for Republik Krim" befolkning fra 21.12.16g. №53 / 1 fra 1. juli 2017 øger omkostningerne til elektricitet for befolkningen.

De etablerede takster vil gælde indtil udgangen af ​​2017.

Du kan kende bekendtskab med den fulde ordlyd af ordningen i SCCT for Republikken Kasakhstan her (takster siden 01.07.17 er angivet fra og med side 7 i ordren).

Tariffer for elektricitet

© 2007-2018 - EnergoVIPRO.ru, energistrategier, v6.0β

Alle rettigheder forbeholdes.

© 2011-2018 James V. Kotov

Udvikling og teknisk support.

Godkendelse er nødvendig for at fuldføre denne handling. Indtast venligst dit login og din adgangskode.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 7 = 2