Enkeltsenge til teenagere

Hvad er teenage senge (foto). Hvordan man vælger en seng til en teenager

Sengen er en af ​​de vigtigste elementer i indretningen af ​​hver persons værelse. Fra søvnkvaliteten afhænger arbejdskapacitet og humør for hele dagen. For et barn er en velvalgt seng også sundhed. En kort, med en sovende madras, kan ødelægge hans kropsholdning. Normalt er der flere senge til et barn. Først ligger han i vuggen, så har han en barneseng med at spille elementer og tegninger.

Men nu er barnet blevet ubemærket og blev teenager. Han har allerede en lille baby seng. Det er tid til at købe en ny. Men hvordan ikke at lave en fejl i valget? Tross alt bliver teenage senge præsenteret i butikker i et stort sortiment.

I butikkerne kan du købe budget senge og produkter på bestilling. Enkel enkelt eller en og en halv. Du kan finde multifunktionelle produkter af komplekst design. Du kan endda bestille en model af dit design eller i overensstemmelse med dine krav. Kriterierne for sengernes kvalitet omfatter følgende:

En sikker seng er et kvalitetsprodukt. Til fremstilling gør brug af de bedste materialer. Her afhænger meget af den materielle tilstand af køberen. Jo dyrere sengen jo bedre.

Men blandt billige produkter kan du finde ret pålidelig. Det er ikke kun nødvendigt at se på udseendet, men også at kontrollere alle forbindelserne, trædelernes og strukturelementernes integritet.

Brug af en beskyttende sidevæg hjælper med at undgå at falde fra sengen.

Det er bedre at købe et produkt af velprøvede producenter.

Sengen til en teenager skal passe godt sammen med resten af ​​møblerne og udsmykningen af ​​rummet. Måske er de også børn, og de skal udskiftes. Diskuter med barnet planen for genopbygningen af ​​sit værelse. Efter alt skal han leve i det, og han skal føle sig godt tilpas.

Baby teenage senge bør være behageligt for dit barn.

Han skulle nemt komme til sin seng. Soveren skal være behagelig.

Der skal lægges stor vægt på madrassens kvalitet. Til dette skal du ikke bare se på sengen, men spørg tilladelse og læg dig ned eller i det mindste sidde på den. Trods alt syntes nogle gange en model af huset pludselig at være uegnet til søvn.

Ofte sælges senge uden madras. Så skal du købe det separat. Det er bedre at være opmærksom på den ortopædiske version.

Materialer, hvorfra en teenag er lavet, skal være miljøvenlig. Dette træ, metal, nogle typer plast.

Belægning polyurethan er ikke godt i ti dage. Så krystalliserer materialet og betragtes som sikkert.

Se nærmere på, hvad elementerne i konstruktionen er lavet af, er ret vanskeligt. Det er nødvendigt at i det mindste se om det giver en stærk ubehagelig lugt.

Der er teenage senge:

Sådanne teenagere er bekvemme og nemme at montere.

De passer godt ind i rummet. De kan være som voksne, det vil sige traditionelle. Men oftere har børn en tendens til at vælge mere moderne originale modeller. En teenagelig seng med skuffer til seng og personlige genstande, en overflod af yderligere skabe, vil ikke kun forskønne udseendet af sengen, men også gøre det mere funktionelt.

En interessant løsning til rekreation i mange år forbliver en køjeseng. Det sparer plads i rummet og kan spille en anden rolle afhængigt af antallet af børn og deres tilbøjeligheder.

Hvis der er to børn, så er der for hver af dem et sted på en sådan seng. Selv modeller til børn med forældre er blevet oprettet. Ofte kan disse teenage senge demonteres om nødvendigt i to enkeltsenge senge.

Men også til et barn vil køjeseng ikke forhindre. På anden sal er der en seng (hems). Og den første kan udstyres som et sted for studier og hvile. Der vil passe til et skrive- eller computerskrivebord ved siden af ​​- forskellige skabe og kasser til legetøj og forskellige personlige ting. Sådanne teenage senge (billeder bekræfter ordene) kaldes transformere. De er meget forskellige, ofte med deres design, er dristige designløsninger brugt.

Sådanne teenagere er bare dømt til at behage børn. Når alt kommer til alt kan du med deres hjælp realisere den evige tilbøjelighed til spil og bevægelse. Det er iboende ikke kun for børn, men også for unge.

Kravene til sådanne senge er meget højere end for en-etagers huse. Når alt kommer til alt, kan børn traumatiseres. Hvis du køber en seng selv lidt, så tag det ikke det værd. Og under drift er det nødvendigt at konstant overvåge dets tilstand.

Typisk har to-tierede teenage senge særlige sider for en sikker søvn. Deres højde skal være mindst 30 cm. Trappen til øverste etage er designet til barnets vækst og har et bekvemt trin mellem trappen. Desuden tjener det til at give styrken til sengenes struktur. For at gøre dette skal stigen selv være ordentligt fastgjort.

Der er modeller, der gør stigen til et skab. Under hvert trin er en skuffe. Og selve stigen går sidelæns eller rundt om sengen.

En teenage seng til en pige og en dreng er ikke særlig anderledes. Forskelle kan manifesteres i farve og indretning. Teenage seng til en pige ser normalt mere elegant ud. Det har ofte en blød ryg eller hovedgærde og dekorative puder.

Standardstørrelser af senge til teenagere er som følger: længde 190 cm, bredde 120 cm. Højde sædvanligvis 40 cm.

En metal eller træramme med bøjede træplader til støtte for rygsøjlen. De forlænger madrassens levetid, slipper luften ud. Deres mængde er direkte proportional med kvaliteten.

Det bedste materiale er træ. Det kan være eg, fyr, aske, alder. Senge af dette materiale er komfortable, pålidelige, smukke. Men prisen er høj. Modeller billigere kan være MDF eller spånplader. Nogle gange kombineres et træ med disse materialer. De kan også tjene dit barn i mange år.

Jo flere møbler i forskellige ekstra kasser, hylder, trapper, piedestaler, skabe, jo mere vil det være behageligt for teenagere.

Teenage Beds

Teenage senge er næsten lige så vanskelige at vælge som barneseng til spædbørn. Hvis børnene vælger alt afhænger helt af forældrene, så har de allerede deres præferencer. Børn i denne alder bruger sengen og som en seng og som arbejds- og legeplads. Derfor bør møbler til en teenager ikke kun være smuk og behagelig, men også funktionel og egnet til ham i naturen.

Det er svært at tilfredsstille vagarierne af "små voksne", men sortimentet på møbelmarkedet er så forskelligt, at en passende løsning findes selv for de mest krævende. Teenage senge varierer efter forskellige parametre: Antallet af senge og etager, tilstedeværelse eller fravær af indbyggede, modulære, sammenklappelige eller faste mønstre, størrelser, modeller for drenge og piger, design og layout.

En halvanden eller en og en halv seng er den bedste løsning til et værelse, der tilhører et barn. Hvis pladsen på lokalerne ikke tillader pladsbesparelse, kan det blive et selvstændigt element. En sådan seng er garanteret at give en teenagere en god nats søvn og bliver en hvilzone om dagen.

En lille højde af strukturen er en garanti for sikkerhed, en komfortabel struktur og en madrasmadras, der er kompetent tilpasset - pleje for sundhed, og det klassiske udseende af møbler gør det muligt at harmonisk passe det ind i ethvert interiør.

Men klassikeren er slet ikke identisk med rigor, middelmådighed eller kedsomhed. Enkeltseng kan suppleres med skabe, hylder, dekorative elementer, folde- og udrulningsmekanismer, der gør det til et multifunktionelt møbel. Det kan også laves i et interessant design eller originalt styling, for eksempel under en romaket eller et soveværelse af en prinsesse.

Der er integrerede modeller og hold, som om ønsket kan opdeles i to enkeltsatsede senge.

Sådanne senge er meget populære blandt teenagere på grund af et interessant design, der gør det muligt at bruge det ikke kun til søvn, men også til spil, som et sted hvor du kan gå på pension og føle dig isoleret i dit personlige rum.

Forældre foretrækker denne mulighed, når det er nødvendigt at designe en lille optagelse af børnenes værelse korrekt. Deres forskellige størrelser og konfigurationer hjælper med at skabe en hygge, at bringe originalitet og karakter i enhver situation.

Dobbeltsenge kan også bestå af tier, der er vinkelret på hinanden eller er på samme niveau og er dekoreret, for eksempel i form af en åben bog.

Særligt imponerende forældre til at bestemme "tre-tier-sengen" begynder at forestille sig en reserveret bils hylder, om ikke stilladserne af ublu højde, faktisk er alt meget enklere.

Der findes tre etager over hinanden, men oftere er det prerogative for hjemmelavede møbler. Fabriksmodellen er en to-etages seng med en ekstra seng under den nederste og ikke over den øverste del.

Den tredje seng er bogstaveligt talt på sokkelniveauet og er udstyret med en rullemekanisme, som gør det muligt at gemme det om dagen på bunden af ​​første tier. Dette er en stor mulighed for dem, der ønsker at spare plads i børnehaven, og ikke rode hver aften med oppustelige madrasser og sammenklappelige senge til at rumme et tredje barn om natten.

Som en bonus er soveværelset udstyret med funktionelle elementer. Denne tilføjelse kan være et bord, hylder, skabe eller skabe til tøj og sengetøj, sportsudstyr og bare en smuk indretning.

Indtrækbare modeller er meget kompakte, de kan kombinere op til tre kajpladser, hvor den laveste tier trækkes ud under toppen på grund af driften af ​​en speciel mekanisme.

Slide modeller - en praktisk udgave af en enkeltseng "til vækst". Den adskiller sig fra den klassiske variant, at kaj bevæges bortset fra 100-120 cm. Til 180-190 cm. Med en sådan madras forsynet med ekstra bløde elementer, der "bliver færdige" det til den ønskede længde, når bunden er udvidet.

Folding modeller - sparer meter. Sovepladser er parallelle med hinanden, og når de ikke er brugt, kan de foldes ind i et vertikalt panel ved hjælp af bevægelige mekanismer og foldede dele.

Mekanismen af ​​mekanismen er gennemtænkt, så selv et barn kan aktivere det, og traumatisme er helt udelukket.

 • Folding senge Er et to-i-et-design: en sammenklappelig seng plus et arbejdsområde. Sovepladsen er bygget i en bevægelse ind i det rum, der er afsat til det ved muren, og det rum, der er blevet forladt, er optaget af et skrivebord. Det er også muligt mulighed, hvor bunden af ​​den liggende seng i løbet af dagen tjener som et skab.

 • Modulær seng - Et universelt sæt af møbler, der består af mobile uafhængige genstande. Ved at flytte modulerne kan du optimere rummet og skabe enhver ønsket situation i rummet. Et sæt til en børnehave kan omfatte en eller flere senge, en hems, et arbejdsområde, et hvilested, et bord, skabe og natbord, hylder og hylder. Sådanne møbler fungerer perfekt som et funktionelt element i ethvert område for børn i alle aldre.

 • Med løfteudstyr - Et karakteristisk træk er tilgængeligheden af ​​en særlig mekanisme, som åbner adgang til rummet inde i sengrammen for at opbevare sovende tilbehør eller ting. Funktionsprincippet er, at soveværelset stiger opad, som skabsdøren, hvilket gør indvendige skuffer og rum tilgængelige.

 • Sengekasse - er et soveværelse, der ligger over opbevaringspladsen. Brystets højde varierer fra 40 til 80 cm. Det er en bekvem måde at ordentligt organisere sengepladser på, har udstyret med skuffer og rum, der er velegnede til tøj, sengetøj, puder og tæpper.

 • Bed-skab - Kompakt i udseende og funktionelt design, der bliver til en behagelig seng med en lille bevægelse af armen, det er nok til at aktivere foldemekanismen. Sengen kan placeres vandret eller lodret, men det vil under alle omstændigheder være en del af et stort og rummeligt skab til opbevaring af tøj, genstande, sengelinned.

Ud over det faktum, at kabinettet selv er rummeligt og sparer meget plads, fjerner sengen, kan du frigive et helt område til at spille sport derhjemme eller børns spil.

 • Stol-seng - måske den mest kompakte repræsentant for funktionelle møbler, der sparer plads i børnehaven. Det er en bred, blød lænestol, hvilken en-to bevægelser retter sig i vandret stilling og bliver et fuldt udstyret soveplads til barnet. Fordelen ved sådanne møbler er, at den i foldet form ikke optager mere end en kvadratmeter, kan bruges som en lænestol.

Børnes lænestole er ofte suppleret med figurer og dekorative puder, og omskiftningen af ​​dæksler vil bidrage til at diversificere interiøret.

 • Bed-sofa - kombinerer funktionerne i en seng og en sofa, men adskiller sig fra sidstnævnte, fordi den ikke har armlæn. Dette er praktisk, fordi du kan placere sådanne møbler i stuen, i soveværelset, og det vil se økologisk ud i enhver indvendig løsning.

 • Bed-sofa - spiller sofaens rolle i løbet af dagen og sengen - om natten Mange modeller er udstyret med kasser, og kan også tjene som enkeltsenge og rette i bredden og bliver dobbelt.

 • En mere præcis mulighed - ramme møbler. Denne seng vil ikke se omfangsrig, næsten luftig, det tager ikke meget plads, og når man vælger en god madras, vil den give barnet en sund og god søvn.

 • Bed-sofa - Praktiske, elegante og komfortable møbler med en kasse under sengen og ortopædisk base. De glatte linjer og lyse farver i denne model er mere egnede til pigens værelse.

 • Med dekorative elementer: blød ryglæn betrukket med tekstil smukt mønster, tapet, velour eller andre væsentlige fragmenter smedning træramme, hovedgærde seler, tekstil skær og fragmenter gardiner og baldakiner.

 • Himmelseng Er et særskilt emne. Dette er en ægte luksus og drøm om enhver prinsesse, romantisk teenagepige eller oprør, der elsker ensomhed. Materialet til at skabe sådan skønhed i rummet behøver ikke nødvendigvis at være fløjl, som i billederne i eventyrbøgerne. Forskellige farver og teksturer er mulige: luftgardiner, organza, blonder, bånd, flæser, buer, naturlige stoffer uden overflødig indretning, monofonisk eller med et mønster.

Valg bedst at overlade til teenageren som blandt kvinder i denne alder kan mødes drømmer, der vil foretrække marshmallow blomster og dikkedarer, og dem, der ønsker at vende himmelseng i den dystre bolig hekse eller i omklædningsrummet af en rockstjerne.

Valget af en seng og andre møbler til en teenagers værelse er primært værd at diskutere med barnet selv. Det er nødvendigt at give ham mulighed for at vise initiativ, udtrykke sine præferencer, afhente noget, der passer til ham i naturen og opfylder hans personlige krav. Alt for oprindelige idé kan justeres nøjagtigt at tilbyde noget som et alternativ eller at forsøge at forlige barnets fantasi med sin egen vision om det indre i børnehaven og finansielle formåen, men det er nødvendigt at konsultere.

Når der findes en kompromisløsning, er det værd at være opmærksom på følgende kriterier.

Valget af møbeldesign afhænger af de indledende parametre i rummet - dets dimensioner og ledig plads på rummets samlede areal. Hvis optagelserne tillader, kan du foretrækker den klassiske single-differentieret senge eller seng-kommode, men hvis du ønsker at optimere pladsen, er det nødvendigt at se på de køjesenge, hems senge, modulære muligheder.

Valget af model er direkte relateret til, hvilke funktioner nye møbler skal udføre. Moderne design og konfiguration af senge har længe siden forladt ideen om, at sengen kun skal sove. Selv den mest koncise version er nu udstyret med yderligere elementer, der udvider anvendelsesområdet for dets applikation.

Sengen kan kombinere næsten alle møbler i rummet, der starter med et kommode eller opbevaringsrum, der slutter med en hel garderobe, en elevarbejdsstation, en legeplads eller et sportsfelt, et rekreativt område eller kreativitet.

En god seng bør være pålidelig og stabil, selvom det er en enkeltseng. I tilfælde af to-etagers modeller skal der lægges særlig vægt på monteringens kvalitet og den samlede højde af sengen. Det er også vigtigt at vurdere højden af ​​nederdelene på den anden tier (de skal være mindst 30 cm), trappens skråning og trinets bredde, fraværet af skarpe hjørner og udragende indretning. Fordelen ved sådanne modeller vil være tilstedeværelsen af ​​gelændere ved trappen, skridsikre brede trin, tilstedeværelsen af ​​bløde kanter på siderne, forhindre blå mærker og skader.

Det handler ikke kun om at vælge de rigtige høje senge, men også om vigtigheden af ​​at være opmærksom på produktets kvalitet: glatte overflader uden splinter, tilbehørets tilstand, udragende dele. Separat er det værd at overveje det materiale, hvorfra møblerne er lavet.

Anvendelsen af ​​toksiske harpikser i produktionen kan påvirke barnets helbred negativt fra allergier over for kronisk astma. Dårlige råvarer reducerer også sengens levetid.

Alle teenagere er forskellige og vokser på forskellige måder. For ikke at ske så i går blev barnet lagt på en seng 120 cm langt, og i dag skal han allerede købe en større seng. Det er bedre at vælge en model på 180 cm længde. Også egnet til voksende børn er glidebede, der gradvist kan øges i længden fra 120 op til 190 cm.

Barnet kan vælge bredden alene. Standardparametrene for enkeltmodeller er op til 160 cm.

Ikke altid layoutet og den generelle indretning af rummet kræver rektangulære konturer. Hvis barnet ønsker at vise fantasi eller lave et usædvanligt element i hans personlige rum, kan du købe en seng med oval eller rund form. Udseende vil være originalt og interessant, men en usædvanlig form gør ikke ondt for at udstyre sådanne møbler med ekstra skabe og opbevaringsrum.

Især sådanne muligheder som piger.

Ned med kedsomhed i børnenes værelse! Barnet skal have mulighed for at organisere rummet omkring sig på den måde, han ønsker, og moderne designere gør alt for at sikre, at de unge har det størst mulige valg.

Baseret på barnets fantasi kan du gøre almindelige møbler til et ægte kunstværk.

drenge som en seng i form af en raket, en sengebus, et slot, et skib, et design i stil med dit yndlings computerspil, krigs legetøj eller fantasi. Du kan oprette et tematisk rum, hvis barnet er involveret i en slags sport.

Til piger Romantisk entourage, senge med muslin gardiner, smukke baldakiner, bløde og glatte linjer, blide toner er mere egnede. Unge piger kan selv vælge billeder af prinsesser fra deres favorit tegnefilm. Teenage girls vil hellere fokusere på oprørske billeder af Avril Lavigne eller romantiske klassikere i stil med Audrey Hepburn.

Det er noget sværere at vælge et design til bror og søsters fælles rum, men et kompromis er muligt. En erfaren designer vil være i stand til i et projekt at kombinere begge teenagers ønsker, så på det fælles område har alle deres eget personlige rum.

Børn af yngre teenageår kan tilbydes et neutralt design - en tropisk skov, et vildt vest, en yndlingsfilm. Senior teens som loft, land eller provence, grunge, eklektisk og moderne.

Originale modeller giver barnet mulighed for at udtrykke sine interesser og forvandle rummet.

Hvis en teenage dreng drømmer om en karriere, men retten til at lære stadig tidligt, kan han vælge en original sengebil, der efterligner en racermodel.

Populære senge i form af tegneseriefigurer, sengeskibe, runde senge i form af en reden eller en stor hamburger. Det er interessant at kigge efter hængekøje senge, efterligning af kæmpe matninger eller voksende træer samt lakoniske moderne modeller, så ligner indvendige detaljer fra film om fremtiden, hvor solid krom, plast og minimalisme.

Et af de vigtigste egenskaber ved valg af møbler i børnehaven. Den mest almindelige form er fra en række træer.

De fleste modeller på møbelmarkedet er lavet af denne klasse. Lidt sjældnere er der produkter fra eg og bøg. Dette materiale opfylder fuldt ud kvalitetsstandarderne og er miljømæssigt sikkert, slidstærk, slidstærk. Børns senge af fyr er ergonomiske, enkle i design, der passer til værelser af drenge og piger. Afhængigt af barnets køn kan du vælge sengens krop, dækket med farvet emalje eller lak.

Birch er et økonomisk og holdbart materiale, der er populært hos møbelproducenter. Birkeseng er særligt godt for børn, da træet er helt lugtfri, det er et miljøvenligt materiale, desinficerer luften i rummet.

Sove på en sådan seng vil være stærk og sund.

Metalrammen er pålidelig, holdbar, tåler ikke kun barnets vægt, men også vægten af ​​en voksen. Jern senge er lavet af hule rør, og derfor har de næsten samme egenskaber som træ, de vejer mindre. Færdige produkter er pulverlakeret, hvilket beskytter jernet mod rust og kan males i enhver farve.

Møbelmarkedet tilbyder en bred vifte af farve løsninger. Sleeper kan påtage sig rollen som en lysfarve i interiøret, hvis du vælger en mættet farvemodel eller en kombination af flere saftige farver og kan være neutral farve.

 • drenge Foretrækker mørke, rige farver af ædle nuancer: dyb blå, grøn, palette af brun eller naturligt trælakeret.
 • piger Passende lysere og blid tone: lilla, crimson, pulverformet, nuancer af fersken, friske grønt, guld og sølv i designet.
 • For værelser af forskellige køn børn universelle modeller vil være neutrale farver: lakeret træ, hvidt, chokolade.

En sovende kan indstille tonen til hele rummet, hvis der er planlagt større reparationer, eller rummet kun er optaget af en teenager. Så kan valg af møbler og stil begynde med det. Det er lidt sværere at komme ind i nye møbler i det eksisterende interiør, men det er også muligt, at møblerfabrikker tilbyder et stort antal muligheder. Og den mest vilde vil hjælpe designere, som genskaber den oprindelige idé og overfører den til professionelle masters hænder til gennemførelse.

Før du går til butikken eller til designeren, er det værd at bruge lidt tid og se på de færdige produkter i kataloger, onlinebutikker eller på websteder med børn. Nogle ideer kan tages som grundlag.

 • Loft med havmotiver til drengens værelse.

 • Hundrede featherbeds til en prinsesse på en ærte.

 • Smukt design af et lille værelse af en teenagepige.
 • Fremtidens bilmekaniker eller racerbil.

 • Fortsættelse af temaet transport i versionen for piger.

 • Sovepladser til to eller flere børn.

Korrespondent og tv-præsentant for børneprogrammet

Del med venner

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Katalog over varer

Senge til teenagere og single

Her kan du købe Enkelt og teen seng med høj kvalitet madras til rimelige priser. Vi leverer gratis billige senge i Moskva gratis og billigt til regionen på kortest mulig tid om 2-3 dage.

Vi præsenterer en bred vifte af billige enkeltsenge og senge til senge. Sengen er den vigtigste del af dit soveværelse. Valget af en seng har direkte indflydelse på dit humør. Hvis du ønsker at købe teenage senge - valget bør kontaktes særligt omhyggeligt. Alle vores senge, herunder enkeltsenge, er lavet af massivt træ. Du kan køb en enkeltseng billig, og være helt sikker på materialets økologiske renhed.

Vores senge er multifunktionelle. De fleste sengemodeller, for eksempel seng til teenagere eller enkeltseng, har skuffer. Her kan du placere linned eller andre ting efter eget valg. Sengemodeller præsenteres også i en bred vifte. Vi repræsenterer enkeltsenge med udskårne ryggen eller i enklere versioner. Køb en seng til teenagere, en enkeltseng er billig, fordi den passer perfekt ind i det indre af ethvert soveværelse.

Hvis du beslutter dig for at købe en enkeltseng, anbefaler vi at du holder øje med træmodellerne.

Vores senge kan laves i et andet farveområde fra lyse til mørke nuancer af naturligt træ. Enhver seng kan udfyldes med en madras fra vores katalog. Vores specialister vil altid med glæde rådgive dig og hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning en teen seng og en enkeltseng billig. Gør en ordre er meget enkel - via telefon eller gennem en indkøbskurv.

Hvis du har en lille lejlighed, er der en fremragende vej ud - køb en enkeltseng. Alle senge præsenteret i vores online butik af billige møbler er lavet af naturlige materialer af høj kvalitet.

Køb en enkeltseng i teenagerens rum er den bedste løsning. Enkeltsenge er meget mere komfortable og sundere end de sædvanlige folde sofaer og sofaer.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

90 − 89 =